Godnatt historia!

Som kvällens sista inlägg så tänkte jag dela med mej en sak som hände på jobbet idag. Folk som känner mej vet hur jag kan vara ibland så man kanske inte blir så förvånad att det här händer mej.

När jag stod och jobbade så skulle jag ta upp ett larm som jag skulle larma ett plagg med. När jag böjer mej ner för att ta upp larmet så fastnar jag med mitt halsband där man tar bort larmen från kläderna. Eftersom mitt halsband är gjort av metall så satt jag verkligen fast, eftersom jag vågade inte ta i för mycket eftersom jag var rädd för att mitt halsband skulle gå sönder. Så jag står där med mitt huvud liggandes på kassadisken. Ni kan ju tänka er hur det såg ut...
Men som tur var jag inte ensam i butiken, så Magga ( butikschefen) tog av mitt halsband så då var det lättare att rycka bort halsbandet från magneten som man tar bort larm med. Mitt halsband gick inte sönder. Så allt slutade gott =)
Så nu säger jag natti natti!

Kommentarer
Postat av: AnnSo

sv: Ja, då tycker jag verkligen att du ska försöka kika på den. Det händer mycket i den och man blir ganska fast i hela "vampyr-kaoset". Jag ville inte se den först (om jag kollar på nåt så fastnar jag) men till slut tvningade min pojkvän mig att kolla på den och ja.. Såklart jag fastnade. Haha! Så, enjoy!

Ps. Sidan ninjavideo kan vara lite seg att ladda upp. Alltså när man klickar på ett avsnitt blir det typ som Youtube att den måste ladda innan man kan se avsnittet, det kan vara segt men till slut funkar det fint ;) Kram!

2009-11-16 @ 23:11:35
URL: http://allaroundannso.blogg.se/
Postat av: Gaby

Ni skulle ha haft en dold kamera.

2009-11-17 @ 12:47:16
Postat av: Anonym

Ni skulle ha haft en dold kamera.

2009-11-17 @ 12:48:20
Postat av: Nina

Till Gaby! Det hade varit nått ja, det va lite pinsamt att man kan lyckas att fastna med sitt halsband så hihi.

2009-11-17 @ 16:08:01
URL: http://chicnina.blogg.se/
Postat av: maria

haha så lustigt att du säger det!! för just detta hände mig ett antal ggr när jag jobbade på KappAhl!!=) hahaha lite pinsamt ja speciellt när det hände en gång när butikschefen handlade utav mig hahaha!! fast han skrattade bara!!=) den är ju magnetisk så vad gör man liksom?!! det är ju så lätt hänt!! kram på dig=)

2009-11-17 @ 22:41:51
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0