Det blev inte snö idag!

Det kom ju inte nån snö idag, vi har bara haft regn och det räcker gott och väl. Nu är det inte många timmar till jag ska vara vaken. Blir ju upp tidigt imorgon för göra mej klar för skoldagen. Tänkte ren skriva det jag ska lämna in till läraren nu innan jag går och lägger mej. Det är skönt att somna tidigt på kvällerna så man är utvilad på morgonen.

På tal om snö, så har min sambo varit så snäll och byta till vinterdäck på min bil, så nu är jag redo för is och snö =) Jag kör ju inte heller så mycket bil nu så det gör inget att man har vinterdäcken på.
Jag avslutar väl som vanligt med natti natti!

Kommentarer
Postat av: maria

ja visst är det lite mysigt ändå!! men som du säger inte för länge!! och i detta fall sabbade det min bakning!!:( skulle bakat smörbullar! för vi ska ha kalas på onsdag men det får bli bakning imorn istället!=) ha det toppen kram maria!

2009-10-04 @ 21:58:34
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Naima

Hej vännen !



Jag är en tjej som heter Naima och bedriver en blogg med just nu 240 läsare par dag jag vill jätte gärna att det ska fortsätta växa och vill också bli Finlands bästa bloggerska, Varför ? Ju för att i Finland finns inte många bloggare och det skulle vara jätte roligt om du skulle vilja hjälpa mig med det.

Men det är jätte snällt av dig om du gör en länk till min blogg ockå . Gärna ?. Jätte gulligt av dig säg till det också så får du länk av mig också .



Kram // Naima ( www.naaimas.blogg.se )

2009-10-05 @ 11:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0