Krämer!

Jag har nu gett upp med min hemläxa, fattade inte sista uppgiften så läraren måste förklara för mej. Jag har pratat med en klasskompis och hon sa också att hon hade svårt för den sista uppgiften hon visste inte ens om hon hade gjort rätt. Så det är ju ingen idé att hon förklarar för mej. Jag måste få en aha-upplevelse för om jag ska fatta den här uppgiften.

Var även tvungen åka till Apoteket idag. Var tvungen köpa antibiotika till min vovve, han verkar inte ha blivit bättre, men nu kommer han bli bättre. Medans jag satt och väntade när hon blandade hans kur, så hittade jag något åt mej själv.


Jag hittade dom här trevliga sakerna. Den stora flaskan är en Body lotion, den andra är en gel och den lilla flaskan är en hand cream som man fick på köpte när man köpte två produkter från Vera by CCS. Body lotion och handkrämen luktar gott. Gel är bra för den svalkar vid klåda eller solsveda och aborberas snabbt. Det kliar en hel del på min vad där jag tog bort knölen och så är jag varm på huden. Tänkte att den kan ju vara jätte bra att ha nu, när det är så jobbigt med kliandet.  Sen så känns det som att  Aloe Vera produkter är bra, tror själv mycket på den växten.
Stora flaskorna kostar 69kr/st och handkrämen kostar 50kr, men som sagt den fick jag med på köpet. Handkräm går ju alltid åt på vintern =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0