Godmorgon bloggen!

Nu kanske ni tror att jag har tagit en riktigt lång sovmorgon, men tyvärr har jag inte gjort det. Har just kommit hem från sjukhuset.
Nu ska ni få höra allt.
Igår kväll så tyckte jag inte att jag hade blivit bättre det var som att det fortfarande spred sej den där rodnaden. Så jag var in på vårdcentralen och dom tyckte att jag skulle till akuten, för dom tyckte att det såg ut som att jag hade fått Rosfeber. Så vi åkte till akuten, fick vänta länge där. Men tillslut blev det min tur och den läkaren sa att han todde inte att det var Rosfeber han började mer fundera på om jag hade kunnat få Borelia. När han sa det då fick jag verkligen panik. Sen började han fråga om vårdcentralen hade tagit nå tester som sänkan samt odling i såret. Och det hade dom ju inte gjort på slakthuset (vårdcentralen). Jag blir så förbannad när jag tänker på det.
Men hur som helst blev jag inlagd på infektion avd. Fick antibiotikadropp på en gång. Då var klockan ca 02. Sen kl 06 väcker dom mej för jag var tvungen lämna mer blodprov, sen sov jag till 08 och åt frukost. Sen vid 11 hade dom ronden så då fick jag träffa min läkare och han sa att jag har inte Rosfeber samt att det är inte en Mollusk som jag har tagit bort, för han menar att vuxna brukar inte få det. Så jag kommer aldrig få veta vad dom har tagit bort för nån knöl på mej. För tack vare klåpare till läkare som inte vill skicka in för att ta reda på vad det var för nåt. Sen sa min läkare att dom var tvungen ta bort mitt stygn för det gör det värre, för det samlar på bakterier. Sen sa han att jag fick åka hem, snacka om att jag blev lycklig.
Så nu ska jag sköta om mitt sår själv men jag hade tänkt att min sambo ska få leka doktor så han får byta ut mitt plåster =)
Ivärsta fall sa läkarn att jag kan få en böld och då kommer jag få svårt att gå samt att det kommer göra riktigt ont. Då måste jag in till akuten igen för att tömma den, så jag hoppas verkligen att jag slipper det.
Nu tror jag att jag har fått med allt =)

Så nu vet ni, ska ni till vårdcentralen stå på er, samt träffa gärna två olika läkare, och ta gärna bilder. Jag har lärt mej min läxa! För tyvärr det går inte att lita på vårdcentralen. Det är läkarna på sjukhus som man kan lite mer på.

Kommentarer
Postat av: maria

usch stackars dig!! vad mycket skit man ska behöva gå igenom!!! och så kan inte läkarjävlarna ställa rätt diagnos det är ju sjukt!! ja hoppas du kryar på dig snart iallfall!



ja visst är det mysigt med tända lyktor nu på hösten myspys<3<3<3

2009-10-02 @ 14:19:07
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0