Godmorgon världen!

Vad jag har sovit gott inatt =) Helt klart är hemma bäst! Det känns som att det blir bättre och jag hoppas verkligen att jag är frisk till på måndag. Eftersom det händer så otroligt mycket nästa vecka. Skola från måndag-onsdag. Sen ska jag ju på jobbintervju på tisdag.

Maten som vi fick igår var riktigt gott. Ska verkligen ta receptet på det. För det vill jag äta fler gånger. Det är som kul att byta ut köttfärs till kyckling.
Det blir att åka tillbaka till brorsans familj idag också. För då blir det att äta röding som vi fiskade när vi var i fjällen och firade midsommarafton.

Vi fick nog 10 såna här fiskar. Visst är dom fina? Jag saknar känslan när man var i fjällen, det var så mysigt att vara där och speciellt när det är sommar, tyvärr kunde man inte se midnattssolen eftersom fjället han komma ivägen.
Nu måste jag ju visa en till bild från fjällen. Det var i stugan som vi bodde i.



Den här stugan ligger i Stenbacken. Dvs mellan Kiruna och Abisko. Riktigt mysigt ställe. När jag var yngre så var vi här mycket på vintern när man hade sportlov. Men jag föredrar hellre att vara här på sommaren.



Den här stigen går från stugan ner till en stor sten som ligger i vattnet. Där satt man mycket på kvällerna och filosoferade hihi. Det är min brorsdotter som går på stigen.

Vad ska ni göra för något trevligt den här lördagen den 3 oktober?


Kommentarer
Postat av: Sandra

stora och fina fiskar ni fick :) Vad skönt att du fick ostbågar! hihi. Ja bröllop är alltid roligt.

2009-10-03 @ 12:55:46
URL: http://froggie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0