Kanelbullens dag!

Vi var även och köpte kanelbullar idag. Vi svängde förbi mitt jobb och handlade det. Tog även med oss hem två filmer.
Det var riktigt lugnt på jobbet, det blev jag förvånade över, för när jag jobbar så är det alltid mycket folk inte en lugn stund. Sen åkte vi hem för vi hade fått besök som stod utanför vår dörr och väntade. Så vi bjöd på bulle och kaffe, själv tog jag ett mjölkglas till det. De var riktigt mumsigt!=)

Så nu sitter min sambo och vår kompis Matti här och ser på filmen Kartellen. Inte min smak av film så jag sitter här och bloggar istället =)



Men såg klart tog jag en film som jag vill se och den heter The Uninvited. Det är en skräckfilm. Jag gillar såna filmer som man blir lite skrämd av. Så jag hoppas att den är bra.



Ser väl lite spooky ut? =) Hanlar om systrarna Anna och Alex hamnar mitt i en dödlig kamp efter deras mamma dött under mystiska omständigheter och deras pappa förlovar sej med Rachel, mammans skötare. När de två systrarna undersöker Rachels skumma förflutna blir följderna spöklika syner, skrämmande mardrömmar och dödliga konsekvenser. Allt leder till ett slut som är så chockerande att det "ger dej kalla kårar"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0