Söndagen snart över!

Nu är det dags för mej att gå och lägga mej. Är lite små trött. Sen har jag även fått tidningar i veckan som jag inte alls har hunnit att läsa. Fick nämligen ett till nr av Damernas Värld.

Idag så hann jag allfall få igång en tvätt, sen har utemöblerna kommit ut på balkongen. Så nu behöver jag bara köpa lite blommor som jag ska ha där. Städningen får blir ímorgon istället efter jobbet.
Vi hörs imorgon! Natti natti!

Kommentarer
Postat av: maria

Hej Nina=) åhh tack ja jag har varit ute efter den där tyllklänningen ett tag nu så jag blev glad att jag hittade den!!



nej det är inte samma läppstift! mitt läppstift heter "bermuda pink" och har nummer 84! också jättefint på och det är det jag brukar köra med eftersom jag tycker att jag passar bäst i den färgen! vågar inte byta fniss!! tror jag vet vilken färg du menar att du har det är också jättefint!! vågar dock inte testa det på mina läppar men vem vet det kanske jag gör nåndag!! haha hoppas du haft en bra helg kram kram!

2010-04-25 @ 23:14:30
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

tusen tack Nina!!=D ja det känns verkligen toppen!!! den passar oss perfekt!!=D älskar vita bilar det enda är att det blir ju skitigt direkt men då tvättar man den bara så enkelt är det hihi =D



kram kram!

2010-04-25 @ 23:18:45
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Vad mysigt att du gjort i ordning din balkong.Som du skriver,så måste man ha blommor.Uppe i Luleå kan man nog bara ha Penseer just nu.Rosor också,ifall man tar in dom när det är kallt.Du ska ha en fin dag.

2010-04-26 @ 08:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0