Söndag

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar, så ni kommer märka på mina inlägg att jag kommer räkna ner hihi.
Det har gått tungt att jobba idag, men det är väl för att jag har jobbat 6 dagar i sträck. Min humör har som inte hängt med mej idag, var rätt så sliten och trött fast jag gick och la mej redan vid tio tiden igår. Men nu känns det alla fall bra. Få se vad vi hittar på denna söndag, vi har alla fall börjat städa efter oss här i huset så nu kan man inte se att vi har varit där.
Så vi ska väl börja åka hem snart.

Jag glömde ju att berätta igår när vi satt ute och grillade så brände jag min mun, då undrar ni säkert vad jag hade gjort, men det var så här: Jag hade grillat färdigt min krov så skulle jag börja och äta den och då kom jag åt grillpinnen som hade lite glöd, jag gillar nämligen att äta grillad krov som är kvar på grillpinnen, men nu ska jag nog sluta upp med det för jag har inte fått nån fin sårskorpa på läppen.

Kommentarer
Postat av: maria

Hej Nina!!=D ja här är rätt så varmt fortfarande faktiskt! igår blev det riktigt fint ! hade ca 20 grader o sol på kräftskivan faktiskt! men det kyler av rätt snabbt på kvällen så jag förstår att du fick använda fleecejacka då!...så mysigt med eran lilla tripp eller vad man ska säga skönt o komma iväg lite! o så är det ju gott o mysigt att grilla korv! synd bara du skulle bränna dig! duktig du är som snart jobbat dina dagar då!! känns skönt förstår jag=) sen får du ta det lilla lugna=) ha en skön söndag kram!

2010-08-29 @ 16:10:01
Postat av: maria

oj vet inte om jag fick med att det var jag som skrev kommentaren ovan gick lite snabbt o skicka iväg den! haha...

2010-08-29 @ 16:12:11
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0