Godmorgon!

Måste säga att jag kände mej som en drama queen igår när jag skrev det där inlägget om mamma och pappa, men det var så skönt att bara få skriva av sej. Jag vill tacka er alla för era fina kommentare. Det känns skönt att få stöd av er. Fast alla ni inte känner mej personligen. Jag är jätte tacksam att jag har fått lära känner er via era bloggar.  =)
Sen så hade jag ett långt samtal med min familj igår efter dom hade läst mitt inlägg, och det kändes verkligen skönt att få prata om allt, så idag känns det bättre. Jag försöker även tänka positivit igen.

Jag orkade inte säga igår, att jag köpte faktiskt ett rött läppstift och röd nagellack. Så ikväll ska jag måla mina naglar röda sen ska jag även packa. Sen ska jag även erkänna en till sak, jag är nämligen flyggrädd. Så igår började jag även fundera på det också, se vilka problem jag har hihi. Det är jobbigt när man inte har kontroll, eftersom jag vet om man störtar så är det stor sannolikhet att man dör. I en bilolycka har man allafall stor chans att överleva i. Så det är därför jag är flyggrädd. Nu blev jag så där negativ igen =) Vad säger mina pilot kompisar, vad ska jag tänka på?


Nu ska jag göra mej redo för en ny dag på Rabalder, min sista arbetsdag för den här veckan.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Ja,du nina ,det är bra att du kan prata av dej,och att skriva om det som bekymrar dej.Det lättar.Bra att det känns bättre i dag.Du skriver om att du är flygrädd,jag känner ingen som inte är det,och ändå händer det fler bilolyckor,men bilrädda är imte många.KRAM PÅ DEJ.ha det bra.

2010-02-03 @ 11:07:41
Postat av: maria

skönt o höra att det känns bättre idag!!=) men jag förstår dig jag oroar mig alltid me för hur mina föräldrar mår! min mamma sliter på sitt arbete och är helt slut i kroppen!! samt stressad! är skiträdd att det ska hända henne någonting!! men man får bara hoppas att de känner själva om det inte mår bra! men du vet man oroar sig ändå!...ja man får verkligen ta hand om varandra och hoppas nu att det ordnar sig för dig och din familj åter igen och ha en bra dag på jobbet!! .... sen kommer det gå kanon o flyga!!! det är det säkraste sättet att resa!!=) roligt med att du har något o se fram emot! det behöver man så man får annat o tänka på! kram!

2010-02-03 @ 12:32:36
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Tjusigt! Röda naglar piffar upp! :) ♥

2010-02-03 @ 15:30:48
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Sanna

Såå trist att jag inte är frisk! Det hade varit trevligt med en liten shoppingrunda....Det får bli en annan gång, hoppas du hittar en massa fynd iallafall.

Flygrädd behöver du ju inte alls vara! och det finns många flygolyckor där alla ombord överlevt..jag lovar! Synd att det inte är jag som flyger, då hade du fått sitta på flightdeck :)



Kram!

2010-02-04 @ 01:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0