Planera!

Nu ska ni få veta vad jag håller på med just nu.
Jag gör en liten shoplista, för snart ska jag ju till Stockholm och då ska det shoppas hihi. Det är kul att göra såna listor. Ser att Souk gallerian har visst stängt igen.
Jag längtar verkligen till Stockholm, har klart vilka klänningar som jag ska ha med. Det är värre med skor. Får se hur jag ska göra där.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Vad kul att åka iväg på en week end,äta gott och springa på affärer.Vad lyxigt att äta på Blå Hallen.Det där med skor kan ibland vara jobbigt,jag förstår dej.Man ska absolut undvika nya skor,som man inte gått in,skavsår förstör en hel kväll,även dagen därpå.Vad roligt ni ska ha.

2010-01-21 @ 20:52:11
Postat av: maria

ja haha tänk att man snart är såå gammal haha! nä men det ÄR ju inte gammalt egentligen o jag känner mig som 20 hihi får fortfarande höra att man ser ut som 18 så det är ju bra haha=) kram!

2010-01-21 @ 21:14:33
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: CArin

Kul med stockholm, ska också dit snart. i slutet av Mars,.. Blir nog inte så mycket shopping för mig dock, ska antagligen till London i maj så sparar mig nog lite dit... fast det är klart, jag känner mig själv ganska väl. kommer nog att hitta ett och annat ändå =)



ha en super kväll //KRAM

2010-01-22 @ 18:08:04
URL: http://carinbengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0