Balkongen

Nu är min balkong färdig. Är jätte nöjd med alla blommorna. Sen det bästa av allt var att jag köpte tre blommor och bara betalade 60kr för allt. Men det var för att jag hade ett presentkort som var dags att använda på Interflora.



Den fina minirosen hamnade på bordet.



Tror att blomman heter Zinna.



Sen den sista blomman. Lavendel, luktar ju så gott. Men sen är det ett problem, jag har ingen aning om den har blommat färdigt eller att den är påväg att slå ut hihi. Vad tror ni när ni ser bilden? Jag tycker att den borde vara påväg att blomma.



Sen har vi min murgröna som jag nu har haft en vecka, kan säga att den har blivit större sen sist.




Vår stora tomatplanta. Vi fick den av mina föräldrar när jag hade gått ut skolan i juni. Ni vet dom var ju på middag här och firade mej, så då fick vi den. Vi hade förra året också en tomatplanta, kan säga vi fick en hel del tomater och dom var så goda.

Nu har ni fått se allt det jag har på balkongen. Så ni förstår att jag är nöjd hihi. Nu ska jag ut på balkongen och mysa för snart kommer min sambo hem då blir det att grilla kyckling som är vitlöksmarinerad. Hoppas ni har en bra måndag!

Kommentarer
Postat av: Gaby

Fina blommor.Zinna heter blomman,den har jag haft någon gång.Jag tror att din lavendel är på väg att blomma,hoppas det är så,hi,hi. Ha en skön dag.

2010-07-12 @ 16:31:54
Postat av: Amanda

Härliga blommor : )

2010-07-12 @ 18:47:27
URL: http://ljusastunder.blogg.se/
Postat av: This Takes my Shopping to a next level

Gud vad fint och underbart... :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0