Godmorgon

Då var det äntligen måndag. Så nu är man ledig ända till fredag. Jag har verkligen tur med vädret, strålade sol...nä nu skojar jag bara, så klart att det regnar idag för man är ledig. Riktigt inomhus väder.

Jag ska åka till mina föräldrar snart för min mormor är där. Ska bli kul att få träffa henne. Min kära sambo har börjat och jobba igen, kan säga att han och jag hade verkligen problem att somna igår. Tror att vi låg vaken ända till 03, och stackars han som skulle upp 07, så det blev inte många timmar för han. Jag fattar inte varför jag har vänt på dygnet så här mycket. Det var ju roligare när man vaknade kl 09 på morgonen, medans nu så sover jag till 11, det känns sent. För dagarna går ju så fort då. Hoppas att ni har en bra måndag och att ni har bättre väder än vad jag har.

Kommentarer
Postat av: maria

Tack och åter tack!!!!=D blir alltid så himla glad av dina fina kommentarer!!! och detsamma till dig!!!!

du var så fin du med!!!!=D....ja men rosèvin ska nog gå bort i tvätten! inte lika farligt som rödvin!!!....ja här är inget fint väder här heller idag tyvärr! men man kan ju alltid hoppas att det blir bättre framåt veckan!! vad härligt för dig o vara ledig enda till fredag!! njut i massor!!



ha en underbar dag!!! kram på dig!!

2010-07-05 @ 13:40:49
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0