Middagen

Middagen blev grymt bra. Man blir verkligen inte less på att grilla kyckling. Och just med vitlöksmarinerad kyckling blev jätte bra.



Till det hade vi bara en sallad till kycklingen. Rädisor, tomat, gurka och fetaost. Ni vet ju att jag gillar att ha salladen uppdelad, fattar inte riktigt varför. Men jag gillar att äta ett i taget hihi. Min sambo blanda allt ihop.



Så blev det ett glas röd vin till middagen och det var av det här, Bundu Star. Måste säga att det här vinet är ett av det bästa bag in box som jag har druckit, jag hoppas att det finns även i flaska. Riktigt smakrik vin. Gillar ni smakrika viner så ska ni dricka det här!!!



Till efterrätt så blev det här. Det är ju det här som vi brukar äta annars som tilltugg. Men istället för fikonmarmelad på toppen så hade vi svarta körsbärmarmelad istället. Det passade också jätte bra ihop.

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

guud vad god mat, jag älskar att grilla kyckling :D

Sv: ja vissa delar av dubai är som i en saga, eller som i en fantastivärld med galna byggnader och läckra hotell och ja, skidbacke inomhus, aqvarium i shoppingcentret och inte tusan vet jag.. och så finns ju de super mysiga områderna med makalöst vackra saker också. en bra blnadning mellan mys och häftigheter! Åk hit om du får chansen, lovar att ge massor av tips!



Ja körkort ska jag faktiskt ta, jag har haft en bra överenskommelse med mina föräldrar så debetalar det åt mig om jag tar det när jag är 18 :) dock är jag nog inte typen som kommer skaffa bil direkt.. men någon gång kommer jag ju ändå göra det!



Ha en jätte fin kväll, sov gott sen!



2010-07-12 @ 23:23:31
URL: http://amandafalk.se
Postat av: maria

så gott allting såg ut!! mmmmm mums!!=) den där marmeladen måste jag testa!! finns den att köpa i vanliga mataffärer,eller har du gjort den själv? då kanske man kan få receptet? hihi=)

2010-07-12 @ 23:34:44
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0