Film!

Det har blivit en hel del filmer ihelgen, brukar bli så när man har jobbar helg. För då passar man på att låna hem rätt så många filmer. Så det är därför jag har varit dålig med inläggen hihi.



Har sett Göta kanal 3, man vill som se alla eftersom man har sett dom två andra. Men den här var rätt så svamlig kan jag säga. Inte alls bra. Det hade räckt så bara med den första filmen, för den var riktigt kul.
Handlar om att Andersson (Janne "Loffe" Carlsson) ska rädda sitt båtvarv, och kronofogden är efter han. Men dom har gjort den här filmen lite som National treasure, för dom ska lösa en rebus för att komma åt en skatt. Så man måste ligga steget före hela tiden.
Jag ger den här bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Genvägen, är en norsk svensk film. Tyckte att allt det som stod bakom film fodralet lätt som en bra thriller, eftersom också att filmen är inspirerad av en verklig händelse.
Handlar om ett par som åker till Sverige för att handla sprit, sen när dom ska åka hem igen till Norge så blir dom stoppad av en polis som säger att dom kan inte fortsätta att köra den här vägen eftersom det har hänt en olycka så dom måste köra en annan väg. Och när dom kör den här genvägen så hamnar dom bara längre och längre in i skogen tills dom inte vet längre vart dom är. Då börjar det hända massa saker. Dom vet inte heller vem dom kan lita på, för det börjar handla om deras överlevnad.

Jag undrar vad det är för histora den här filmen kommer ifrån, det känns nästan som att det skulle kunna vara motorsågsmassakern eller något sånt. Inte alls nån bra film. Får också bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här filmen var verkligen speciell. Är en drama och det handlar om grevinnan Elizabeth Báthory. Hon är en av vår värsta seriemördare i tiderna. En sann film.

När hennes tonårskärlek bli mördad så blir hon märkt för livet. Men sen några år senare när hon är 39år så träffar hon 21åriga Istvan som hon blir helt kär i. Men det är många som försöker förstöra hennes förhållande med han. Samtidigt så stör hon sej på att hon blir bara äldre och äldre så då börjar hennes jakt på att fortsätta för att förbli ung.
Det är då man märker att det är många unga tjejer som försvinner från staden där Elizabeth bor. Dom är tömd på blod. Kan det ha något med hennes jakt på att bli ung? Jag ger den här ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här filmen är riktigt bra. Lättsam att se och lite små roligt.
Ni vet ju vad hans yrke är för något så jag behöver inte ge er nån beskrivning om vad den här filmen handlar om, för han ska lösa mord. Men jag undrar om det blir en 2.
Jag ger den här ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Gillar ni filmen seven så ska ni verkligen se den här. Jonas Åkerlund har gjort den här filmen.
Handlar om polisen Aidan Breslin (Dennis Quaid) ska lösa morden som har en koppling med bibeln. De är inspireras av apokalypsens fyra ryttare. Medans han håller på lösa fallen så har han problem med sina två söner hemma eftersom dom tycker inte att han tar hand om dom sen deras mamma dog, tycker bara att han lever för sitt jobb. Medans han håller på tackla med sitt jobbiga hemmaliv och att lösa dom obehagliga morden så börjar dom få en koppling med han själv. Mer än så säger jag inte.
Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Oj,vad många filmer du sett,blir du inte korsögd,hi.hi.Förstår att det känns konstigt att inte ha någon skola att gå till.Skönt att vara ledig,du har ju jobbat i helgen,så njut. Kram.

2010-06-07 @ 16:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0