Godmorgon

Jag är inte alls på humör idag. Mår ännu sämre idag, men det blir ändå jobba idag. Fan jag orkar inte längre att vara förkyld. Det var jätte jobbigt igår på jobbet, trodde ett tag att jag skulle rinna bort, så jag vet inte om jag fick feber eller så, för alla andra sa att det var kallt i butiken och tyckte det var jätte varmt.
Men efter jag har jobbat idag så blir det att man är ledig från måndag-fredag. Sen börjar jag om igen och jobba helg. Då har jag sen jobbat mina tre helger på rad.

Sen har det hänt en till sak. Min vovve är sjuk igen, och jag blir så less på det. Det är verkligen inte kul när dom blir sjuka. För nu skriker han när man lyfter ner han från famnen eller soffan. Jag misstänker att det är ryggen, för jag har klämt på hela hans kropp och då skriker han inte. Så jag hoppas bara att han har sträckt ryggen eller så. För han går som vanligt men man ser att han tar varje steg med försiktighet sen så är han heller inte glad, och det är klart om han har ont så går det inte att vara glad. Sen så skrek han även inatt när vi sov.

Kommentarer
Postat av: nina

Krya på er båda två!

Kram.

2010-06-13 @ 17:28:04
URL: http://anina.blogg.se/
Postat av: maria

tusen tack Nina=) hoppas du haft en bra helg!

vad tråkigt med din vovve igen bara!! hoppas det löser sig kramisar Maria!

2010-06-13 @ 20:34:48
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Usch,vad tråkigt att vovven är dålig.Förstår att du lider.Synd att dom inte kan prata.Jag hoppas verkligen att han kryar på sej,och att det bara är en sträckning.Du ska ha en bra dag i morgon när du är ledig.

2010-06-13 @ 22:36:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0