Thursday

Har just kommit hem från skolan, så nu sitter jag på balkongen och bloggar en stund. Så härligt att få frisk luft.

Nu har jag bara en dag kvar i skolan, känns jätte konstigt för jag har insett att det är så många personer som jag kommer sakna. Kan inte fatta att det är över nu. Måste säga att i vår klass så finns det så många personligheter, vissa är lik en själv. Men det är så att ivår klass så har vi haft så bra sammanhållning, för man har verkligen längta att få gå till skolan. Men sen så är det klart att man har stört sej på vissa, men med det hela så har vi ändå haft kul det tror jag att alla iklassen skulle säga. För ni ska tänka er att vi är ändå 29 pers från åldern 19-52år.

Vi håller ju på med juridik, kan säga att det är inte så lätt. För idag har vi hållt på med avtal. Snacka om att man måste läsa nog då. Ni vet det pappret som man får med sej om man köper tex en mobil. Alltså det fina avtalet som man ska skriva på som är skrivet med en liten stil. Men det avtal vi höll på med var om att ett företag ska komma och bygga en butik åt oss, för man får ju även göra slags anbud, stryka från avtalet m.m. Kan säga att det var inte lätt och sen så står det så konstigt på svenska, för vissa ord har jag aldrig hört tals om hihi. Men det är lärorik att läsa sånt.

Nu ska jag fortsätta sola så hörs vi en stund senare.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Förstår att det känns sentimentalt att skiljas från sina studiekamrater,eftersom ni kommit så bra sams.Jag tycker det låter kul med så olika åldrar.Hoppas ni får fina sista dagar tillsammans. Kram.

2010-06-01 @ 18:41:46
Postat av: maria

hej Nina=D nej men det är absolut ingen fara hihi man kan ju inte alltid sitta vid datorn!! dessutom finns det ju viktigare saker att göra en o alltid sitta där=)



vad underbart att ni har sol!! här har det tyvärr varit mulet hela dagen!! hoppas på bättre framöver!!



kram på dig!

2010-06-01 @ 19:18:05
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0