Tuesday

Jag är äntligen klar med min stora rensning bland mina saker. Jag fattar inte hur mycket jag har samlat på mej, men det känns skönt att bli av med saker. Så nu har det börjar bli fint här igen, men imorgon blir det att dammsuga och dammtorka.

Det verkar vara riktigt snökaos i södra sverige, och att vi ska få det imorgon. Ska bli intressant och se, för jag kommer inte vilja vara ute så länge om det är snöstorm.
Vi ska även ha en klassåterträff imorgon, får se hur jag gör. För som sagt jag tänker inte vara ute i ett snökaos, för det är nån mil till den personen som vi ska till. Brukar bli strul med bussar och så, sen vill man inte heller kör bil i ett sånt väder.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Ja dom varnar för att vara ute i trafiken längst hela kusten.Ovädret kommer till Norrland i morron onsdag.Det är bara att vara inne.Det kommer alltid snökaos varje höst eller vinter,tyvärr.Jag ska hålla mej inne,hi,hi.

2010-11-09 @ 21:40:07
Postat av: fatima (Isayah's mamma + Bf i 31mars)

Klass träff imon! Kommer du till Katinka :) Kram

2010-11-09 @ 22:57:02
URL: http://www.thistakes.com/
Postat av: Nina

Till Gaby! Det är sant, jag har fått vara ute förr när det har varit snökaos och jag har då aldrig varit på bra humör, för man vill helst slippa det. Känns så onödigt att vara ute i ett sånt oväder. Så jag får se hur jag gör. Kram

2010-11-10 @ 10:35:17
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0