Inredning

Jag har en liten önskelista eller den är rätt så stor önskelista på vad för saker som jag vill ha. Jag tänkte dela med mej vad det är för något som jag vill ha.



Barcelona fåtölj kostar 4695kr.
Två såna här fåtöljer skulle jag mer än gärna vilja äga. Skulle ha dom i vardagsrummet till nån snygg soffa. Det får bli såna här den dagen jag bor i ett hus haha.

Bild från Thehome.se



Djursholm karmfåtölj kostar 5995kr.
Tycker även att den här fåtöljen är fin, passar jätte bra till ett sovrum. Skulle jag inte heller tacka nej till.

Bild från Em.



Kartell Bourgie lampa kostar 2360kr.
Den här lampan har jag gillat sen den kom ut, tycker att den är riktigt cool. Tro eller ej men jag vill ha den som nattbordslampa. Jag skulle verkligen behöva den nu! För idag har jag ingen snygg lampa som nattbordslampa. Det är något som tåls att tänka på.

Bild från Kartell.

Sen så är det en till fåtölj eller man kan kanske säga stol också som jag vill ha. Men tyvärr hittade jag igen bra bild på en sån som jag vill ha. Jag vet att Mio möbler har en av den varianten och även Pentik. Det är en svart Rokoko fåtölj/stol. Tycker att dom är så snygga. Gillar verkligen Rokoko stilen äger ju ett skrivbord i den stilen som jag älskar verkligen. Är så nöjd med det köpet som jag gjorde för några år sen.

Det här kommer verkligen bli en lång lista på allt som jag önskar mej, så jag får dela upp den i kategorier istället. Det här var alla fall alla inredningar som jag vill ha.

Kommentarer
Postat av: NIna

En sådan lampa drömmer jag också om :) Så fina!

2010-10-27 @ 19:46:46
URL: http://anina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0