Lipstick jungle!

Jag har börjat lite smått med min packning. Det blir att jag kommer ta med mej två st lipstick, insåg att jag äger en hel del lipstick och lipgloss. Dags för att jag börjar använda alla som jag har.



Den till vänster heter Pure color Crystal Ecru nr: 321.
Den till höger heter Pure color Malt Truffle nr: 343.
Båda kommer i från Estée Lauder.

Kommentarer
Postat av: maria

tack!!=) ja det förstår jag att det inte är lätt att packa!! jag packade om flera ggr innan vi skulle åka haha!! fasen vad man håller på!! men det är ju så svårt!! slutade ju givetvis med att jag hade tagit med mig alldeles för mycket kläder!! för det var ju så varmt för det första!!, så man typ bara gick i byxdress o sen hade vi inte tid o byta om heller eftersom det kändes så onödigt o åka tillbaka till hotellet för att bara byta om liksom! o så ville man ju hinna med så mycket som möjligt!! så det säger jag ta inte med för mycket! för du kanske hittar något också!! och det gör du garanterat!=)



vill önska dig en trevlig resa återigen! ta en massa bilder!! ska bli så kul o höra sen hur du haft det! kraaam!!=)

2010-09-09 @ 13:49:29
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

snygga färger på läppstiften förresten!!=)

2010-09-09 @ 13:50:17
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Är det inte svårt att veta vad man ska packa,det är ju höst,men det kan även vara nästan sommarvärme?Antingen packar man på tok för mycket,eller för lite,men 9 av 10 gånger blir det för mycket.Var ska man då rymma det man shoppar?En massa jäkla påsar,kul. Ha det bra.

2010-09-09 @ 14:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0