Sjuk och eländig!

Förlåt att det har varit dåligt med inlägg idag, men jag mår verkligen inte bra. Snuvan vill aldrig släppa min näsa, sen så har jag haft huvudvärk mest hela dagen. Så jag har verkligen inte gjort något idag. Bara tagit det lugnt, tror att det kommer bli en tidig kväll för mej. För jag vill verkligen vara kry imorgon när man ska på bio, sen ska jag ju även jobba i helgen. Har inte råd att vara sjuk.


Kommentarer
Postat av: Gaby

Oj,oj,oj,drick lite varmt te,och ta Panodil om du har. Kram.

2010-09-23 @ 22:03:51
Postat av: maria

ja vissa plattänger går inte att locka håret med jag har en gammal som det inte går att göra med!,den måste vara rundad! och det är denna! jättebra o prisvärd! Philips är ju ett bra märke dessutom! finns på nätet att köpa har jag sett!=) fast jag ska säga att ibland lockar jag håret med vanlig hederlig locktång! men det tar lite längre tid bara o så blir det ju lockigare då, med plattång blir det mer "naturliga" lockar!



usch jag tycker synd om dig gumman som ska vara sjuk!:( inte kul alls! drick lite honungsvatten det brukar lindra! men är det näsan så ja köp nässpray! kan inte leva utan det när jag är förkyld! finns nog även för snuva också har jag sett! du får krya på dig!! massa kramar!!

2010-09-23 @ 22:34:32
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0