Stor handlat

Gud vad härligt att nu har vi fullproppat kylskåp, så då känner man sej rik hihi. Sen var vi även till Djurmagasinet för jag var tvungen använda min 20% rabatt på hundmat eftersom erbjudandet går ut idag. Sen hade jag även erbjudan på hundgodis, som tag 2 betala för 1. Så nu har min vovve hundgodis så han klarar sej.



Bacon, kyckling och lever hans favoriter. Han blev så lycklig när han fick se påsarna. För då vet han att lördagarna är räddad!

Imorgon är det fredag och även 1 oktober, då blir det paj till middag. Vi ska äta Italiensk rucola- och purjolökspaj jag och min sambo. Men sen så kommer min kompis Linda hit så då blir det att dricka vin och ha tjejsnack. Min sambo får vara med hennes sambo Johnny och hitta på något. Det kommer bli en trevlig fredag.
På lördag och söndag ska jag jobba. Min sista jobbarhelg på två veckor.


Kommentarer
Postat av: maria

tack Nina!!=) ja vi får 10% i personalrabatt! o då ska man ju komma ihåg att det är ju redan billigt som det är! på KappAhl hade vi 30% men det är ju skillnad där är ju priserna högre!..ja jag fattar inte själv att jag ska börja nu på lördag! spännande! men det kommer nog bli snurrigt i början men så är det ju på alla arbetsplatser i början!



ja jag tyckte det var en fin färg på dig! ett tips är ju att inte trycka så hårt med läppstiftet utan bara dutta lite om du förstår vad jag menar! så blir det inte så skarp färg! brukar jag göra ibland!



låter som att du kommer att ha en trevlig fredag! med god mat o sällskap! pajen lät ju inte fy skam!!=) du får ha det så himla bra kram!

2010-09-30 @ 22:13:14
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Gaby

Oj,vad gott för lilla vovven,det är klart han ska ha godis,när matte och husse äter gott.Nån rättvisa ska det va.

2010-09-30 @ 22:21:02
Postat av: Nina

Till Gaby! Det är klart att min vovve ska ha det bästa hihi. Han kommer vara så glad när han får äta det =) Ha det gott! Kram

2010-09-30 @ 22:28:54
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0