Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag hihi, var ganska så trött igår kväll så jag hade verkligen inga problem att somna igår. Sen så hade vi fika gäster igår, mina föräldrar och min sambos föräldrar  var här så det var trevligt. Man träffas verkligen för sällan allihop, det måste man ändra på. För jag och min sambo har snart varit tillsammans i fyra år.

Idag är det ju äntligen fredag, så det kommer bli fredagsmys.
Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mej imorgon på 30 års kalaset, men det kommer lösa sej, jag kommer väl på det imorgon istället hihi. Jag kommer verkligen ha en kul och trevlig helg.

Jag är ju lite töntig av mej som gillar och se hur det går för vår nya lägenhet, jag vet att det är folk runt omkring mej som skrattar lite åt det hihi. Men jag bjuder på det för jag tyker att det är jätte kul och se hur det går. Som nu är äntligen vår balkong färdig, för lägenheten ska ju vara klar 1 feb det är ju nästa vecka. Så jag tänkte försöka få nån tid nästa vecka och se på lägenheten, det kommer bli kul. Är så nyfiken på färgerna.
Men jag måste säga att jag fortfarande gruvar mej för att packa i flyttlådorna, jag tror att jag har kommit på ett system nu allafall. Jag vet vart jag ska börja.
Ha en riktigt FABULOUS FRIDAY!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag tycker inte alls det låter dumt!! Jag är iof en sjukt nyfiken människa, så om det var jag hade jag sprungit där titt som tätt för att kolla läget. Det är något som ni ska bo i och jag tycker inte det är något konstigt med att man vill veta hur det går. För övrigt har "folk" alltid för lite fritid och snackar om andra i stället för att ta hand om sina egna problem.

2011-01-28 @ 11:54:20
URL: http://bekijk.blogg.se/
Postat av: gaby

Vad kul om du får kolla lägenheten,det kan väl inte vara ett problem.Man vill ju kolla hur det ser ut,och planera.Du ska ha en bra fredag.

2011-01-28 @ 12:09:31
Postat av: Nina

Till gaby! Tack så mycket! Joo, man vill verkligen se för att kunna börja planera ännu mera hihi. Ha en jätte bra fredag! Kram

2011-01-28 @ 12:12:03
URL: http://chicnina.blogg.se/
Postat av: maria

det låter väl inte alls dumt!! jag är precis likadan haha vi har varit uppe o kollat flera ggr där dem bygger vårat radhus så kommer nog kolla fler gånger haha=)....åhh tack vad glad jag blir!=) men du va kul att du säger att du tycker att jag har tjockt hår för det har jag egentligen inte! är egentligen supertunt men det kan ju vara att man har klippt det och att det är fönat som det ser tjockt ut! slingorna gör sitt också tror jag! tycker själv det känns tjockare nu faktiskt så det var nog bra att jag klippte mig!...nej du det blir inget fredagsmys idag ska på kalas så vi tar lördagsmys imorn istället=) ha en härlig fredag du också! kram!

2011-01-28 @ 13:16:57
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0