Godmorgon

Idag blev det att stiga upp tidigt för nån ska komma och kolla lägenhetens alla element. Det roliga är att jag har ingen aning vilken dag, för det stod att från idag till fredag så kommer dom komma. Det hade varit lättare om dom skrev att den här dagen kommer vi komma. Jag är verkligen less på allt springandes i lägenheten. Är det så här när man bor i hyres?
För det är första gången jag bor i hyres. Har bott tidigare i bostadsrätt och privathyresboende. Helt klart är det bästa att bo i bostadsrätt.

Jag är verkligen gnällig nu på morgonen för att jag inte får sova så länge som jag vill när jag är ledig. Sen så har vi fått jätte mycket snö igen, jag måste nog ta fram mina vinterskor igen som jag hade packat bort för ca två-tre veckor sen.
Som sagt det är en gnäll onsdag idag för mej.

Hoppas att ni får en underbar dag i allafall!

Kommentarer
Postat av: Gaby

Jaha du är gnällig i dag,hi,hi.Ja,visst är det trist med snöoväder men det kan man inte göra något åt.Jag har också plockat bort vinterskor,tagit fram vårjackor osv,vilken nit,hi,hi.Det är som du skriver skit med hantverkares spring och dessutom denna väntan,känner med dej. Kram på dej och lill vovven!

2012-04-18 @ 09:07:26
Postat av: Linda

jo det kan vara så och bo i hyresrätt:) Men se det så går någonting sönder ringer du bara hyresvärden och får det fixat utan att behöva betala. Bostadsrätt och saker går sönder får man lägga ut pengar och fixa själv... både gott och ont:)



kram på dig gnällspik;) hihihi

2012-04-20 @ 08:59:03
Postat av: Nina

Till Gaby! Jag hoppas verkligen att det är klart med allt sånt snart =) Ha en trevlig helg! Kram



Till Linda! Jag håller med dej allt är verkligen på både gott och ont, idag är jag allafall gladare hihi. Tack för i måndags! =) Ha en bra helg! Kramis

2012-04-20 @ 15:48:44
URL: http://chicnina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0