Sörjer

Jag gör allt för att kunna gå vidare. Man kan säga att jag är rätt så vilsen. Varje dag när jag vaknar upp så blir man påmind, för jag vill hela tiden att det ska bara vara en mardröm. Men jag vet att hur mycket än jag gråter och saknar så kommer hon inte tillbaka.
Jag vet att mormor vill att jag ska leva vidare, för hon har det bra nu när hon är hos morfar och vi kommer ses snart igen.
 
Min älskade mormor, jag fattar inte hur jag ska kunna vara utan dej nu i så många år. Min mormor som har alltid varit så snäll mot mej och vilken glädje hon visade när man kom och hälsade på henne och när man bodde hos dom på sommaren.
 
Min mormor betydde mycket för mej och betyder fortfarande mycket för mej. Så nu har himlen fått en till fin ängel som jag hade mer än gärna velat ha kvar en stund till på jorden.
Jag hoppas att hon kommer och hälsar på mej!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tårarna slutar aldrig komma dock minskas de å inte lika ofta men man får gråta det behövs när man förlorat någon som stått en riktigt nära!
Din mormor kommer vaka över dig å hälsa på hos dig åh finnas vid din sida det är jag säker på.
Styrke kramar till dig vännen tänker på dig!












Svar: Tack Linda! Det stämmer verkligen det du skriver, för idag känns det som att jag har fått tillbaka lite av livet. Har hittills inte gråtit något men dagen har just börjat. Tänker på alla fina minnen och jag är glad att jag har fått ha mormor så här länge. Det är dags för mej att sluta vara ego nu =) För jag har ju fortfarande människor runt omkring mej som jag älskar så otroligt mycket. Nu ska jag verkligen ta vara på all den tid man har med dom =) Kram
Nina

2013-08-22 @ 20:32:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0