Nyårsafton 2012!

Det är dags att berätta om min nyårsafton. Klockan 17:00 kom alla till oss, så vi började med att vara ute. Vi stod nämligen under ljuskronan som är i vår pergola där dom fick sin välkomst shot som var gjord av isglas och så var det kall jäger i. Vi hade även tänt vår eldkorg så det var riktigt mysigt ute sen så var det även plus 2 grader, dvs helt perfekt väder.
Efter det hade blivit två shotar var så var alla välkomna in för inta nästa välkomstdrink som var skumpa och så hade vi lite tilltugg.
 
 
Det är nu jag får ursäkta för alla bilder, det är många som inte blev bra för jag var så stressad i början så då blir det dåliga foton tagna.
Men allafall det var den här magnum skumpan som vi hade, kommer ej ihåg vad den heter sen så kan man inte heller se på bilden, så jag ber om ursäkt.
 
 
Till förrätt blev det Kalix löjromstoast med cream fresh och rödlök. Dryck så blev det ett glas bubbel eller ett glas chardonnay.
 
 
Till varmrätt blev det ugnsstekt oxfile och ugnsstekt potatis med lökar och färska rödbetor.
 
Tyvärr har jag ingen bild på efterrätten för det blev efter tolvslaget, men det var allafall creme brulee med färsk jordgubbe till. Middagen blev verkligen lyckad.
 
 
Här har vi sällskapet som vi firade med, det är en vän som fattas på bilden. Sen så är det min sambos hand som ni ser på höger sida, han vill inte vara med på bilden.
 
Som sagt jag är så super nöjd med vår nyårsaftonsfest. Och vi var ju uppe till 05:45 så det betyder nog att det var riktigt lyckad.

Kommentarer
Postat av: Gaby

Det ser gott ut,lyxigt!Vad festligt med Shots och isglas ute.Förstår att du är nöjd.

Svar: Jag var verkligen nöjd med nyårsafton hihi.
Nina

2013-01-10 @ 11:50:16
Postat av: Nina

Härliga bilder, lyxig nyår! Ha en bra fredag. :)
Kram.

2013-01-11 @ 13:00:55
URL: http://www.ninajustme.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0