Plötsligt så händer det!!!

Här sitter jag och gör mitt första blogginlägg på min nya dator. Jag är sååå nöjd med den, helt klart en bra invenstering. Fick den för en vecka sen så jag har hunnit att flytta hit alla min bilder från den gamla datorn med mera. Jag tycker tillomed att den här datorn är jätte snygg hihi. Sen det bästa av allt är jag kan sitta ute och surfa nu när vi har haft/har så bra väder. Det är ju SOMMAR
 
Men det är inte det som rubriken handlar om, det är helt något annat. JAG har skaffat ett träningskort. För dom har öppnat ett gym där jag bor och då kände jag att nu har jag inga mer ursäkter om att inte träna. Så imorse var jag på mitt första pass och det blev kondition och nu senare ikväll ska jag på mitt andra pass och det blir styrke. Har inte bestämt än för vilken kroppsdel som ska få jobba hårt. Men det blir när jag kommer dit. Sen har även min sambo och hela nästan min familj skaffat träningskort, även grannen och gamla skolvänner så man har ganska så många träningskompisar om man nu vill ha med sej nån. Jag är verkligen peppad och taggad.
 
Var även tvungen åka ut till XXL sportbutiken för att handla en nya tränings t-shirt som andas bättre. Har aldrig tidigare varit in i den butiken, vad dom har saker, kläder, skor med mera, dom har allt det man är ute efter. Inte underligt att dom är Nordens största sport- och vildmarksvaruhus.
Kom hem med en ny Nike löpartröja.
 
 
 
Bild från: XXL.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0