30 december 2014

Förra veckan vid den här tiden så lyxa vi till det, dvs årets sista middag som vi lagade till. Det blev en super god tre rätters med dryck som champagne. Vi hade nämligen tagit hem en nyårsgourmet påse från Hemmagastronomi. Kan säget att jag var och är glad att vi tog en sån påse för då fick jag dricka champange och äta hummer som jag tycker egentligen hör till en nyårsupé men det funkar bra vilken dag som helst.
 
 
Surdegsbröd och Gula änkan. Första gången jag dricker den champagnen och den är super god.
 
 
Förrätt Ugnsgratinerad hummer med fänkållssallad till.
 
 
Huvudrätt Hängmörad oxfilé Rydberg med tryffelsky.
 
 
Dessert Hallonsymfoni med champagnegele.
 
Ojoj vad jag blir sugen på allt igen nu när jag ser bilderna. Det här var så gott.
Såg ni mina nya vinglas?!
 
 
Jepp, det är kristall glasen från Ruby zin Laila Bagge. Det var första gången vi använde dom. Har fått vänta en hel månad för att få dom hihi. 
Vinet som vi drack till huvudrätten Oxfilé Rydberg.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MiraKidvall

Jättefin blogg! Xx

Svar: Tack så mycket! =)
Nina

2015-01-06 @ 17:44:21
URL: http://mirakidvalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0