Vad blir det för mat?

När det är lördag brukar man vilja lyxa på en trerätters, men det kommer det inte bli idag. Det kommer bara bli tvårätters hihi.
Vi ska nämligen grilla idag, men det är inte årets första grillning, det gjorde vi för 2 veckor sen. Det blir alltid så gott att grilla, sen kan man ju nästan grilla vad som helst.
 
Här kommer det bilder från en annan lördag som vi hade i januari. Då blev det trerätters.
 
 
Kalixlöjrom, smörstekt toast och rödökspannacotta.
 
Det här hör helt klart till en av mina favorit förrätter. Sen att göra den här pannacotta till blir så lyxigt och annorlunda. Man behöver inte alltid göra den klassiska löjromstoasten.
 
 
Entrecote med sparris och potatisbakelse och nån god sås till.
 
Det finns så mycket att välja till en varmrätt. Det är ju alltid gott med nån köttbit och där kan man ha så många olika tillbehör. Som just nu är vi inne mycket på potatisbakelse.
 
 
Kladdkaka.
 
Finns så mycket olika sorters efterrätt, ibland behöver man inte alltid göra en själv. Man får faktiskt fuska också hihi. Som den här efterrätten är en lyxkladdkaka, som finns att köpa i matbutikerna. Jag tycker att den är super god.
 
Det var lite tips från mig om ni inte vet vad ni ska äta för något idag. Finns så mycket att välja på och även att testa sig fram. Man ska ha kul i köket.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback