Dagens och kvällens!

Så här ser jag ut på sista dagen på det här året.Klänning från H&M.
Knytskärp från H&M.
Leggings från Twilfit.
Strumpor från Ellos.Nu blir det inga mer inlägg för i år så GOTT NYTT ÅR!

 


GOTT NYTT ÅR!!!

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig nyårsafton!
Jag ska börja fixa till mej snart, eftersom kl 15:00 ska vi vara hos min brorsas familj för att fira in det nya året. Så då blir det att börja äta tilltuggen som jag och min sambo fixade till igår. Kan säga att det smakade riktigt bra vi var ju tvungen att test smaka så man vet vad man bjuder för något hihi. Till det har vi köpt skumpa. Tycker att man ska börja med ett glas skumpa när det är nyårsafton!

Kan meddela att vi vann inget på bingolotto igår. Men min sambo vara nära vinna 2 miljoner eller världens största tv. Själv var jag nära vinna 100kr eller homestyling hihi.

GOTT NYTT ÅR så hörs vi och syns nästa år! Kram till er alla!

Chicninas badrum!

Så här såg det ut före i vårt badrum.Gillar verkligen det här duschdraperiet. Har sparat det, för jag vet inte om H&Ms duschdraperi kommer hålla så länge eftersom det var inga plastringar runt hålen eller hur man nu ska förklara det.

Så här blev det efteråt.


Man kan verkligen säga att det här duschdraperiet funkar i vårt badrum. För vårt badrum är rosa. Är bara lite orolig om det här draperiet kommer fastna på en när man duschar, hatar när det gör så. Hur får man bort det så det inte blir så flygigt?


Ser en stjärna!

Vad flitig jag har varit idag och än är inte dagen slut. Har blivit några inlägg.
Jag lovade ju en tjuvtitt på vad jag ska ha på mej imorgon så här är den.Snacka om att det kommer gnistra om mej hihi. Vad ska ni ha på er? Blir det något svart eller så?
Jag ska allafall fixa min naglar idag. Det kommer bli svart nagellack på naglarna.

Framtiden om 2010!

Vad fan, jag skriver även en lista om vad jag tror om 2010.

Jag kommer ju gå ut skolan i juni, så självklart hoppas jag att jag kommer ha ett nytt jobb då. Ett jobb som jag tycker om och får gärna handla om mitt stora intresse om kläder.
Jag har läst mitt astro om 2010. Ni ska nu få höra vad det stod om det.

Jungfrun

Sommaren blir lugn men resten av året blir kaotiskt. Det är ganska sannolik att du byter jobb eller i varje fall arbetsplats. Flera förändringar dyker upp. Många av dom lönar sig för dej men det är inte säkert att du accepterar dom direkt bara för det. Du trivs med ett långsammare tempo.

Det här astro hittade jag i Sofis Mode, så jag skrev inte ner allt, men jag gillade speciellt det här som jag skrev om. Så jag hoppas verkligen att jag får ett annat jobb!!! Tror stenhårt på det här.

 

Sen så tror jag att det kommer hända en hel del 2010, men bara bra saker! För det här kommer vara mitt år, Ninas år!

Självklart har jag många nyårslöften, det börjar redan gälla den 1 januari. Det handlar om att jag ska bli mer nyttigare, bli snällare mot mej själv. Våga ta mer risker. Sluta upp att vara orolig. För jag är lite orolig på vad som ska hända när jag har gått ut skolan. Så ska jag även sluta fundera om tänka om... för det gör mej bara stressad och det är dåligt.  Som sagt det är ett Nina år det kommer bli.

 


Bästa med 2009!

Börjar fort med det bästa av 2009, för jag hann bli på dåligt humör när jag skrev det sämsta med 2009 hihi.

Jag har inte att skriva om varje månad, så det kommer bli lite hopp och så.

Maj. Jag och min sambo firar vår 2-års dag =)

Juni. Vi firar midsommarafton i fjällen med hela min familj. Älskar verkligen det stället. Hoppas att vi kommer åka dit nästa år.

Augusti. Jag börjar skola. Går den utbildningen som jag vill verkligen gå på. Var så överlycklig!

September. Jag fyller år. Sen så var jag även med på tv och i morgontidningen. Man kunde se mej på en bild i tidningen, det handlade om utbildningen som jag går på. Och på tven var det ett inslag om vår utbildning så då såg man mej också.
Jag startade min blogg, som jag är jätte nöjd med, men bättre ska den bli hihi.

November. Jag har 3-veckors praktik på Rabalder. Det var riktigt roligt, och jag ska ju tillbaka dit snart igen =)

December. Var till tomten i Rovaniemi. Sen så måste jag även säga att mina julklappar var så bra!

Tyvärr har jag inget mer att skriva om. Men jag hoppas på att 2010 blir ett bra år och att det kommer hända mycket roliga saker mm.
För 2008 och 2009 har varit jobbiga år. Så nu tycker jag att jag förtjänar många bra år framöver! Så jag säger mer än gärna HEJ till 2010!

Sämsta med 2009!

Kan säga att det här året har handlat mycket om tårar. Har varit en hel del ledsen. Vi kan börja med januari - februari. Det var inga roliga månader. Fick gå ner i min arbetstjänst. Hade jobbat 78% men har fått gå ner till 21%. Och vem klarar sej på en sån lön? Sen dess har jag jobbat 21% i ett års tid. Men även den här månaden handlade om något som har fått mej må dåligt, men det blev ändå ett slut. För då kunnde jag verkligen gå vidare behöver inte tänka längre på alla detaljerna. Mer om det kommer jag berätta en annan gång.

Mars månad har ett datum som jag aldrig kommer glömma, för det ändrade mitt liv. Jag kommer aldrig förlåta dom. Kommer alltid hata dom. Jag hoppas att dom kommer få ett helvete.  För dom förstörde mej, en del av mej försvann då.

April. Kommer inte på något.

Maj. Kommer inte på något.

Juni. Har världens magsjuka. Det var verkligen den värsta magsjuka som jag har varit med om.

Juli. Min morfar blir sjuk och hamnar på sjukhuset i Luleå. Sen dess har han inte fått komma hem till sitt hem. Han bor på ett boende nu i Skellefteå.

Augusti. Var på bröllop i Uppsala, jag hade sett så framemot det. Hade planerat vad jag skulle ha på mej i ca 5 månader. Allt var toppen tills vi skulle åka till stället där dom hade sin vigsel så får jag höra att min mamma hade hamnat på sjukhuset. Dom visste inte vad som var fel med henne, det enda dom viste att det var något fel på levern, för den var inte som det skulle vara.  Det var jätte jobbigt, för jag vill vara glad på bröllopet men det var så svårt, för jag tänkte på min mamma. Jag tänkte att hon hade kanske cancer eller måste få en ny lever. Jag såg bara döden framför mej. Men jag kan säga att hon hade ingen cancer eller måste få en ny lever. Hon är frisk idag, hennes lever slog ut av penicillinet Heracillin.

September. Jag blir sjuk. Hamnar också på sjukhuset tillslut. Fattar ni att tre generationer hamnade på samma sjukhus inom tre månader. Varför jag hamnade där var för mitt ben.
Ni kanske kommer ihåg dom här bilderna? Jag trodde att jag skulle få amputera bort benet.
Nu ser mitt ben ut så här, inte så snyggt märke! Men dom var tvungen ta bort mitt stygen så det skulle läka bättre.Oktober. Eftersom jag var även tvungen att äta penicillin så fick jag en allergisk reaktion. Fick utslag över hela kroppen, det vara bara mitt ansikte som klarade sej. Snacka om att det kliade. Kan meddela att det var Heracillin. Så alla i min familj vägrar nu äta det penicillinet.

November. Har inget att berätta om.

December. Det hände en jobbig sak i den månaden. Speciellt Luciadagen. Det är något med nummer 13. Vill inte säga något om den dagen, för det är fortfarande jobbigt. Men det har blivit bättre kan jag säga.

Det var allt det sämsta med 2009. Nu vill jag lägga allt det här bakom mej och bara blicka framåt. Men jag ska säga en sak, lita inte på vårt system eller vårdcentralen. Blir så arg när jag tänker på hur jag blev behandlad illa. Folk är giriga, speciellt advokater! Vår sjukvård, dvs vårdcentralen är bara ett slakthus, dom har fan ingen aning om vad dom pratar om eller gör. För jag vet fortfarande inte vad dom tog bort för knöl på mej, och jag kommer aldrig heller få reda på det. Så jag säger mer än gärna HEJ DÅ till 2009!!!Godmorgon!

Idag är det ju årets näst sista dag idag. Så jag hade tänkt skriva en liten lista på vad som har var det bästa och sämsta med år 2009. Fast det blir senare idag. Jag glömde ju även visa en tjuvtitt på vad jag ska ha på mej imorgon. Så det måste jag också fixa.
Tänkte inte skriva något mer just nu för jag ska gå ut i det härliga vädret minus 21 med min vovve. Sen blir det frukost och sen kommer jag med mitt inlägg.

Älskar paket!

Idag kom vår julklapp, dvs comhem boxer. Så det blir att glo på tv idag hihi. Hämtade även ut mitt paket från H&M.

 

Det var två paket servetter sen även ett duschdtraperi. Så jag kommer ta en före och en efter bild så ni får se hur det blev.


Vinna vinna!

Det här ska jag och min sambo göra imorgon.Men det är tack vare för att min sambo vann en ny lott så blev jag sugen på att köpa en. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer vinna.

Godmorgon!

Nu har min förkylning blivit värre. Kan inte alls andas igenom näsan. Jag som måste hinna bli bättre till nyårsafton, för då måste jag vara frisk. Idag blir det att handla saker till nyårsafton samt drickbart. Eftersom jag och min sambo ska göra tilltugg. Så idag ska jag kolla in lite mer recept om jag kan hitta något mer smaskigt tilltugg. Sen så ska jag hämta ut ännu ett till paket från H&M hihi.

Så hade jag även tänkt peela ansiktet idag, så huden är fin till nyårsafton. Även min nyårsblåsa är klar, så ni ska få en liten tjuvkik på den idag. Det är fullt upp idag också, men jag hade även tänkt ta det lite lugnt.

In Heaven!

Innan jag hämtade ut mitt paket så var jag förbi en sväng på Lindex och köpte en ring. Jag hade sett den ringen på Lindexs hemsida för en vecka sen, sen såg jag även att Maria hade köpte den och den är verkligen fin.Läcker va? Kostade bara 69,50kr.

Mitt paket från H&M.

Kudden från Sonia Rykiel.Armband från Jimmy Shoo.Ballerina shoes från Jimmy Shoo.

Sen fick jag även mitt knytskärp som jag hade beställt för några månader sen.

Mina julklappar!

Då var det dags att visa upp vad jag har fått i julklapp.Som ni ser så fick jag det här samt i kuverten så är det pengar, mi like it! HihiEn penna med mitt namn på. Det står Nina En glad person med stor viljekraft.Dödskalle armband från Åsitas. Jätte snyggt, ska ha det på mej på nyårsafton!

 Biocheckar samt ett presentkort på Sushi Bar. Kan säga att redan nu i januari ska vi gå och se på Snabba cash.Här är väggordet som jag bytte ut idag. Hade fått fel vara först för på den så stod det kärlek med stora bokstäver, men jag ville ha i skrivstil. Så den här ska hänga i sovrummet ovanför sängen, kommer bli snyggt. Kommer lägga ut bilder sen när jag har hängt upp den.

Sen så har jag blivit rätt så inspirerad av bloggar som jag har läst att de har haft väggord med God jul. Så jag kunde inte låta bli att köpa God jul för den var på halva priset. Så den hamnade i vardagsrummet.Det blev väl snyggt?

Har ni börjat ta bort julsaker än? Jag tog bort igår min adventsljusstake. Eftersom jag har inga nya ljus att stoppa i ljusstaken. Så det blev lite mindre på bordet.

Jag och min sambo köpte inga julklappar till varann. Istället har vi skaffat en comhem boxer med 60 kanaler, så det är som vår julklapp tillvarann. Den kommer ju kosta en del varje månad. Så vi är nöjd med det.


Hemma!

Då var man hemma igen, det var en stor kartong som jag kom hem med, men jag ska inte öppna den först. Först ska jag göra det som jag inte tycker om att göra varje månad, dvs betala räkningar sen blir det väl att gråta en skvätt, sen kan jag bli glad när jag öppnar mitt paket =)
Så måste jag även äta min frukost/lunch innan jag börjar med allt det andra som jag har kvar att göra. Det är en fullspikad dag idag.

Godmorgon!

Nu är man redo för stan, fast jag kan säga att det är inte något trevligt väder ute. Det har kommit en hel del snö, så jag är verkligen glad att jag ska inte jobba idag, för jag hade inte kommit ut med bilen. Undrar när plogbilen kommer. Det är det som tar lite emot att få gå i så mycket snö för att kunna komma in till stan. Men iför sej får man ju gratis motion hihi.
Dessutom har jag blivit lite små sjuk, det började för några dagar sen att jag hade ont i halsen, men nu nyser jag hela tiden och får snyta mej rätt så ofta.
Nu är det ingen idé att dra ut tiden, det är bara börja gå in mot stan nu för dom öppnar ju om 5 min. Vi hörs senare!

Inget mer jobb i år!

Vad skönt att man har jobbat klart för iår! Men imorgon ska jag fortsätta och läsa mina skolböcker samt ska jag en sväng på stan. Ska byta ut en julklapp, jag var med när vi min kära mamma köpte den, men tyvärr så slog expediten in fel vara. Så jag hoppas att det inte kommer vara något problem att byta. Sen ska jag även hämta ut mitt H&M paket, sen så måste jag även ta kort på allt det jag fick i julklapp. Så det kommer bli mycket inlägg imorgon. Men nu ska jag fortsätta och mysa. Natti natti.

Godmorgon!

Min sista arbetsdag för iår. Snacka om att det känns skönt. För jag har mycket saker som jag måste göra imorgon.
Kan berätta att igår när jag jobbade så var så klart kortmaskinen trasig. Det är alltid något som är trasigt på jobbet. Då är det inte kul att jobba. Så jag längtar verkligen tills den här dagen är över.
Imorgon ska jag visa vad jag har fått i julklapp. Sen ska jag även hämta ut ett paket hihi.
Ni får ha en bra söndag så kanske vi hörs ikväll igen!

Annandag jul!

Då har man kommit hem till Luleå och gjort sej redo för en dag på jobbet. Som vanligt är man inte alls laddad för att jobba, men det enda som är bra är att idag får man 3 dubbel OB. Sen är jag lite glad också att det är minus 18, för då kommer ingen vilja tvätta sin bil. För förra helgen så vara det bara problem med biltvätten, då blev man rätt så irriterad. För det går inte att jobba ensam när man har massa folk i butiken och samtidigt krånglar biltvätten. Hoppas på att det kommer vara en bra dag på jobbet och inte massa sura kunder.

Juldagen!

Jaha, då börjar den här dagen ta slut. Vi är i Kalix och beredd på att gå och lägga oss. Ska upp tidigt imorgon för då börjar hemresan. Som ni vet så ska jag jobba imorgon, så då kommer det inte heller bli så mycket inlägg.
Har även fått julklappar idag också, utav min svärmor och svärfar.
Natti natti!

Godmorgon!

Är ni nöjd med alla julklappar som ni fick? Jag är jätte nöjd med det jag fick, ska ta en bild på det nån dag så ni ska få se vad jag har fått för något. Hinner inte idag att ta kort, eftersom vi ska äta frukost nu sen blir det att börja köra till Luleå för sen åka vidare mot Kalix.
Hoppas ni får en bra juldag idag!

GOD JUL!!!

God jul på er alla!!! Nu är äntligen dagen här som man har väntat på. Så nu kör vi igång med stressen!!! Märks det att det är nån som har vaknat på fel sida? Jag har fått huvudvärk.  Steg upp kl 08:00 så jag ska börja klä på mej mina julkläder kan inte sitta här med pyjamasen när dom vi ska fira med kommer snart hihi.

Vann inget på Bingolottot igår, det var bara min sambo som vann en ny lott så det blir väl att spela binoglotto igen dagen före nyårsafton.

Så då avslutar jag med GOD JUL!!!Skellefteå!

Vi kom fram till Skellefteå vid tolv tiden. Så man har hunnit äta och fika. Det var lite jobbigt att köra bil eftersom det var inte kul att köra om lastbilar för det blev snörök.

Det händer inte så mycket just nu eftersom vi är på landet och väntar in att bingolotto ska börja hihi. Vill gärna vinna pengar. Så härligt med uppsittar kväll!
Varför vi är i Skellefteå är för att min mormor och morfar bor där. Så det är med dom vi ska fira med samt min morbror och min moster =) Sen är även min mamma och pappa med och min sambo.
Tyvärr så firar min brorsa med sin familj hos barnens morfar.

Nu ska jag återgå och vara social.


Godmorgon!

Jag steg upp kl 07:00, tidigt va? =) Tror att vi ska starta resan från Luleå kl 10:00. Det är skönt att stiga upp tidigt för då har man gått om tid att packa och fixa till sej.
Kan inte fatta att det är julafton imorgon, tiden har verkligen gått fort. Kan säga att jag öppnade en julklapp redan igår. Det var min brorsa som vill det. Så utav hans familj fick vi ett presentkort på Sushi Bar. Var rätt så perfekt julklapp eftersom jag gillar Sushi och så åt jag ju det igår hihi.
Nu ska jag fortsätta göra mej klar.

Fixat!

Då har man fixat klart naglarna. Det fick bli vit nagellack för jag tänkte att på nyårsafton ska jag ha svarta naglar. Det kommer bli en tidig kväll ikväll för jag ska stiga upp tidigt imorgon. Eftersom jag vill packa och sånt imorgon. Sen så kommer även jag vara bil chaufför. Är mest van att köra stadstrafik inte långa sträckor som till Skellefteå.

Det var verkligen trevligt att få träffa Theres, vi sa att vi ska göra om samma sak igen, fast då blir det nästa år.
Tänkte säga natti natti för det är dags att vara ner sej.


Bra dag idag!

Posten var sen idag, men ännu en gång får jag trevlig post. Jag skickade in bilder i söndags tror jag eller var det i lördags, men hur som helst nu idag fick jag hem dom. Kan säga att det är 191 kort som jag har framkallat, så det ska verkligen bli kul att se dom. Men jag måste verkligen skaffa mej ett fotoalbum.
Så har jag fått ett till julkort, alltid trevligt. Den här gången fick jag ett julkort från en klasskompis =) Sen har jag även fått ett nytt nummer av Hänt Bild. Bara trevligheter! Snart så kommer min kompis dyka upp så då ska vi gå till Kojis.
Dom gör den bästa Sushi i Luleå. Älskar det stället!!

Stressiga julen är här!

Nu börjar stressen. Idag blir det att packa samt fixa mina naglar så dom är fina på julafton. Jag blir nästan snurrig när jag tänker på allt det vi ska göra. För imorgon börjar bil resan till Skellefteå där ska vi stanna till juldagen. För sen på juldagen så åker vi uppåt igen, nämligen till Kalix. Då blir det att fira andra julen. Så kommer vi sova över där för sen på annandagjul ska vi hem för då ska jag börja jobbet kl 13. Så det kommer verkligen inte vara en lugn jul. Först på söndag kväll kan jag pusta ut.

Idag ska jag träffa en kompis Theres så vi ska äta middag tillsammans, det blir sushi. Det kommer bli trevligt eftersom vi har inte sett på ett tag.
Sen så måste jag även till min farmor och lämna en julklapp, vet inte riktigt när jag ska göra det.

H&M

Det här armbandet kom ju in till H&M i höstas eller när det nu var. Jag har alltid velat ha det armbandet men det har alltid vara slut såld. Men nu finns det att köpa den. Fast jag har ju köpstopp så jag kan ju inte köpa, kan säga att det tar verkligen emot mej. För jag gillar verkligen det.


Kostar 199kr.


Bild från H&M

Fint och rent!

Äntligen har man städat klart i hemmet. Den enda som behövs nu är att jag ska diska. Efter det så är hemmet i toppskickt. Men nu blir det att se på Gossip Girl.
Sen blir det att ta tag i mina skolböcker.


Godmorgon!

Idag så är det årets mörkaste dag, men sen vänder det för imorgon börjar vi gå mot ljusa tider igen. Det låter så härligt att vi är påväg mot sommar igen. Men först ska vi har jul och nyårsafton.

Här snöar det för fullt, vi har riktigt vinterlandskap ute, och jag är så glad att jag får stanna inne. Idag är det så mycket som jag vill göra och jag ska hinna med allt hade jag tänkte. Samtidigt som jag skriver det här inlägget så ser jag på One Three Hill, gillar den serien, sen senare idag är det Gossip Girl. Jag kunde ju inte se dom igår när jag jobbade.

Fjärde Advent!

Hann inte skriva nått inlägg imorse. Har jobbat idag också. Men nu är jag ledig ända till annandagjul för då ska jag jobba helgen igen. Jag har mycket att göra imorgon, ska till min farmor och lämna en julklapp. Sen ska jag även städa samt läsa i mina skolböcker.
Men nu ska jag se på Anna Ankas jul, har ni sett på det ikväll?


Godmorgon!

Hinner inte skriva så mycket nu på morgonen. Börjar och jobba kl 13, så nu ska jag göra frukostlunch till mej och min sambo. Har skickat in kort på framkallning, snacka om att det tog tid att ladda upp bilderna. Men det är mycket roligare att ha bilder på papper istället för i datorn. Måste även skaffa mej en fotoalbum. Nu hinner jag inte skriva något mer. Ha en bra lördag!

Fredagsmys!

Nu blir det bara mysa. Vi ska se den nya Wallander filmen Skytten. För det fanns inte så mycket att se på tv.
Så har jag tänt mina fina kanel ljus. Så snart borde det lukta kanel här inne i lägenheten hihi.

Sen så vill min söta gulliga vovve hälsa till er att ni ska ta hand om varandra!Kram på er!

Shoppande från tomtelandet!

Det här shoppade jag hos tomten.Två godis påsar. Tyckte att dom var så fina i förpackningen. Har redan tagit fram tomte godisarna. Sen köpte jag även en guld duva i 24 karats guld från märket Georg Jensen. Man ska hänga duvan i julgranen. Tänkte att det kunde vara kul att ha den som ett minne från tomten, fast den finns att köpa vart som helst.

Ingen kan motstå att ta en godisbit med en tomte på hihi.

Till Tomten I Rovaniemi!

Nu ska jag berätta om min resa.
Det var riktigt kul att få komma dit, men jag är ändå lite besviken. Det var även alla dom andra från klassen som följde med. Man trodde det skulle vara helt annat. Kan säga att dom hade många souvenirerbutiker. Sen kan jag tycka att det var lite fel av dom att spela finsk musik, vet faktiskt inte om det var finsk julmusik. För det är ändå en hel del turister där. Folket som jobbade där var dålig på engelska, sen tyckte jag även att dom kunde ha märkt ute lite bättre på området. Fanns bara en karta över området.
Sen så kostade allt, dvs du kunde inte gå in på alla ställen. Sen var det även kamera förbjud. Det skulle hellre vara en klumpsumma som man betalade så kan man sen göra vad som helst inne på området. Har fått höra att dom har tappat 40% av sin omstättning på två år. Det är ganska mycket. Det var folk där, men jag trodde att det skulle vara mycket mer. Vi har tillomed mer folk på våran julmarknad än vad det var där i Rovaniemi när vi var där.
Shit vad jag låter negativ nu hihi. Med tankte på att vi var med skolan så gick man och tänkte en hel del på marknadsföring samt värdskap mm.
Men jag kan ändå tänka mej att åka tillbaka dit när man har barn. För helt klart så uppskattar barn mer det här.
Vi är på väg till en souvenirbutik. Såg som maffig ut.Det här är som själv stället kan man säga. För den högra byggnaden är tomten i.
Fanns inte så mycket att ta kort, så där har det blivit att man har tagit kort på samma sak igen fast när det har blivit mörkare ut. Som ni såg det översta kortet så var det kul att man kände sej som en japan som tog massa kort och så är det japaner med på min bild hihi.Byggnade för att komma in och träffa tomten.Dom hade isbyggnader men det kostade att komma in så vi gick aldrig in på det. Men till våren ska jag till Icehotellet så då blir det av den äkta varan hihi.

Känner inte personen som är med på bilden.Så avslutar vi med en bild på mej.

Vi fick även träffa tomten, det var kul. Det var en rolig gång man fick gå för att kunna komma fram till tomtenskammare, sen så berättade vår guide en hel del saker. Som att tomten har en stor klocka och att han stannar upp tiden för att han ska hinna dela ut alla julklappar till alla =) Den klockan fick vi se!  Tyvärr fick man inte ta bilder i tomtenskammare, så jag kan inte visa nån bild på tomten eller hans kammare.

Vilken post!

Idag har jag bara fått trevligheter i brevlådan.  Tre tidningar, SOLO, Glaze och Damernas Värld. Det här kommer bli en trevlig fredag, men först måste jag läsa mina skolböcker innan jag får börja djupa ner mej i skvaller hihi. Sen så hade jag även tänkt hinna städa till här i hemmet, eftersom imorgon ska jag börja och jobba igen. Det blir lördag och söndag, så då får man Ob. 

Dagens!

Vi kan börja med min dagens outfit, fast jag hade den igår hihi. Så får ni se hur jag var klädd för att klara av kylan.
Fake pälsmössa från Sisters.
Halsduk från Burberry.
Jacka från Canada Goose.

Kan säga att jag frös inte om överkroppen. Älskar den här jackan för att man fryser aldrig när man har den på sej. Så den passar alltid bra när det är från minus 18 till uppåt. För är det lägre än 18 så blir jackan för varm, alla fall för mej hihi.

Men jag kan berätta att jag höll på frysa ihjäl min fingrar, för det gick inte ha på sej vantar när jag skulle ta alla bilder. Det var det värsta jag var med om igår.

Godmorgon!

Idag har man fått sova ut, det var riktigt härligt. Kan säga att vi åkte igår kl 09:00 från Luleå och kom hem igen kl 22.00 så det blev verkligen en lång dag i Rovaniemi. Så jag var helt slut när jag kom hem igår. Ska skriva ett inlägg lite senare idag om Rovaniemi samt visa bilder och även visa vad jag har köpt för något hihi.

Godmorgon!

Shit vad det var kallt i lägenheten när man vaknade idag. Det är -22 ute och inne är det +23. Måste få in mer värme i lägenheten. Nu är det inte länge kvar tills jag ska börja gå till skolan för där ska vår buss gå ifrån mot Rovaniemi.
Måste säga att jag längtar. Ha nu en riktigt bra torsdag, så hoppas jag att jag kommer hem med fina foton från Tomten.

Tomten snart ses vi!

Jag är verkligen laddad för att åka till Rovaniemi imorgon. Har också kollat upp vädret till imorgon. Och vet ni vad, det kommer vara minus 24. Så det är bara klä på sej en hel del. För jag tänker inte frysa.
Har även kollat upp att kamera batteri är full laddat. Så nu kan ingen stoppa mej. Snacka om att man är ivrig att få träffa tomten hihi.

Presenter!

Hade en liten present som väntade på mej när jag kom hem idag. Det var mina presenter som man skulle få för att jag skulle börja prenumera på Damernas Värld.


 

Dark gold purse, tre lipgloss och en svart mascara allt kommer ifrån Face Stockholm. Alltid trevligt att få presenter hihi.


Godmorgon!

Imorgon åker jag till tomten, ska verkligen bli kul. Men jag hoppas att det kommer inte vara så kallt där som det är här. För nu har vi minus 17 och snö. Så vi har verkligen vinter.

Egentligen skulle det här vara min sista lektion/skoldag idag på det här året. Men jag är hemma. Så jag tänkte att idag ska jag läsa en hel del så man får ändå försöka känna av lite jullov.
Det är konstigt att man sover normalt nu, men jag är ändå trött när jag stiger upp samt att jag har huvudvärk och känner mej yr. Så imorgon får jag verkligen inte ha huvudvärk eller känna mej yr. Ikväll måste jag se till att jag har mycket batteri i min kamera för då ska det fotas imorgon.

Ilördags när vi var på julbord så tog jag aldrig med mej kameran eftersom jag hade en liten väska med mej så den rymdes inte. Men jag kan säga att jag hade verkligen trevligt, men att det var ganska dyrt att äta julbord på Färjan.
Efter vi hade ätit klart så blev det att vi gick till Oliver´s In. Där var det riktigt trevligt träffade lite folk som man kände. Sen så var det år och dar sen jag var ute i Luleå och dansade. Kan säga att det blev en hel del på dansgolvet.


Tidningar!

Tänkte att jag skulle berätta att för några veckor sen var jag med på en tidningsundersökning. Som tack för hjälpen fick jag en liten prenumeration på en tidning, jag valde Hänt Bild, så jag kommer få 4 nummer gratis. Har fått mitt första nummer idag, så det är ju kul att man har fått lite skvaller som man kan läsa.
Vi har även fått prova på att ha morgontidningen gratis i en hel månad. Gillar sånt som är gratis. =) Men tyvärr har jag inte hunnit att läsa morgontidningen än, så jag ska väl ta och göra det nu.

Hej på er!

Vill tacka er som har kommenterat till mej om min gårdag! Jag uppskattar verkligen er och det kändes även skönt att få respons!

Skulle egentligen till skolan idag, men jag orkade inte. Har riktigt ont i huvudet, men det är väl för att man har funderat mycket och det har även blivit en hel del tårar. Kan fortfarande inte släppa det. Det är som en film som bara spelar om och om igen i mitt huvud.
Eftersom jag inte kunde sova inatt så tyckte min sambo att jag skulle ringa hem och prata med min föräldrar och det gjorde jag, det blev bättre då, men så fort jag hade lagt på luren så började jag gråta igen, så ni kan ju tänka er hur mina ögon ser ut idag. Det var så pinsamt idag när jag träffade en granne när jag var ute med min vovve, jag tror att han såg att jag såg lite skum ut idag, för jag kunde inte vara trevlig. Grannen har alltid sagt att dom tycker att jag är så glad när jag träffar dom, men idag kan jag inte. Vill inte heller vara glad idag, eller jo det är klart att jag vill vara glad för då känns allt mycket lättare.
Jag kan säga det som har hänt är att någon eller några som är bland mina nära och kära mår inte bra. Mår inte dom bra så mår inte jag bra. Jag vill så gärna att det ska gå över. Det är min största önska som jag har just nu.

Ska försöka skriva om min lördag senare idag.

Ska man vara anonym eller inte...

Idag är det en sån där konstig dag. Det har hänt så mycket ihelgen så det känns som att allt måste smälta in. Vissa saker kan jag inte alls smälta in, blir bara ledsen när jag tänker på det. Ibland skulle det kännas skönt att göra en till blogg och där skulle jag vara helt anonym. Där skulle jag kunna skriva om vad som helst.
För gårdagen var hemsk. Det var länge sen att min puls blev så snabb som den blev igår, visste inte alls vad jag skulle göra, för det kändes så overkligt. När jag vaknade imorse så hoppades jag att allt var en mardröm, men tyvärr var det inte det. Därför kommer jag inte skriva nå mer inlägg idag, orkar inte. Hoppas att det kommer kännas bättre imorgon.

Hoppas att ni hade en bra Luciadag igår!

Tredje Advent Lucia!

Jag ska till kyrkan snart. Min brors dotter ska sjunga, så då måste jag följa med och lyssna. Sen så fyller min pappa år idag. Grattis till han!!!
Sen är det något mer som vi firar idag, jag och min sambo har varit förlovad i två år idag =)
Jag kommer nog inte hinna skriva så många inlägg idag just för att vi kommer vara på kalas hela dagen idag. Ha en bra söndag!

Tjuvkik!

Här får ni se lite grann hur jag ser ut idag.

 

Och mitt kära armband som jag inte har haft på mej på fler år. Är från Pilgrim.

 Bara trevligheter!

Då har man fixat hundvakt, så då vet man att min vovve kommer ha det bra. Så nu har jag allafall börjat fixa till mej för den här kvällen. Har bara kvar att sminka mej samt fixa håret sen är jag redo för julbordet på färjan =)
Tycker att det här kommer verkligen bli en trevlig kväll sen är det även kul att få träffa min sambos chefs fru. Eftersom att jag och min sambo ska åka med hans chef och frun till Stockholm i februari.
Ska försöka att ta bilder på den här kvällen.


Godmorgon!

Idag blir det julbord, jippi! Har redan planerat färdigt vad jag ska ha för kläder på mej idag samt imorgon hihi. Ska bli så kul att få klä upp sej.

Men nu ska jag göra lite utbildningar på datorn. Så hör vi senare idag, måste ju ta bild på hur jag kommer se ut idag hihi.

Fredagsmys!

Nu har verkligen våran fredagsmys börjat. Maten är i ugnen så det är snart klart, sen har jag även lite överraskningar till min sambo, han vet inte vad jag har köpt hihi.
Så blir det att se på Idol ikväll.

Imorgon ska vi på julbord, ska verkligen bli gott. Det är med min sambos jobb som vi ska med. Sen är det ju Lucia på söndag, så då ska vi på kalas eftersom min pappa fyller år då. Så det blir riktigt trevligt. Ni ser att det kommer hända en hel del i den här helgen. Ha nu en riktigt bra fredag!

Hem ljuva hem!

Då har man nästan handla färdigt julklappar för iår. Har bara två till julklappar kvar att köpa, men då vet jag också vad jag ska köpa. Så ikväll ska jag slå in allt.
Var tvungen köpa mer julklappspapper, hittade mycket snygga och fina, men jag kände att jag måste vara snål med att inte köpa för dyra presentpapper. För dom som är riktigt snygga har ju nästan bara 2 m papper och kostar ändå 60kr för en rulle, har inte råd med det nu när man är en student.

Mötet gick riktigt bra, behöver inte sätta min fot där nå mer. Så nu kan jag verkligen gå vidare. Har funderat på om jag ska dela med mej om vad det var för möte, men jag känner nog att jag vill kanske fortsätta att vara lite hemlig av mej. Fast egentligen är det inte dum idé att dela med sej. För det handlar ändå om rättvisan som vi tyvärr inte har i Sverige! Och advokater som som inte kan förstå vem dom skyddar för dom tänker bara på sin lön. Blir så förbannad när jag tänker på det.  Nu har ni fått en liten vink, för nu skriver jag inget mer om det, kanske att ni får veta det nån dag.

Godmorgon!

Det blev lite ändrade planer idag. Orkade inte att stiga upp tidigt så jag får väl åka till jobbet senare idag istället. Nu står det möte på mitt schema, så jag ska väl börja förbereda mej samt leta fram ett papper som jag måste ha med mej. Sen blir det julklapps jakt efter det hihi.


Har fått svininfluensan!

Då har man tagit sprutan, tror att jag ska tuppa av för jag är så yyyyr och har feber.
Nä, nu skojar jag bara hihi. Mår jätte bra, men det är så sant som dom säger att man får lite ont i armen. Men det är inget som jag dör av. Nu är det bara hålla tummarna att man får inga mer biverkningar.

Dags för spruta!

Jag har just bokat tid för att vaccinera mej för svininfluensan. Jag har både varit emot och för det, men nu har jag bestämt mej för att ta den. Har inte så stor lust att bli sjuk över julen eller nyår. Därför tar jag den. Så jag hoppas att jag inte får nå biverkningar, för det har jag inte tid med. Men man får väl räkna med att få ont i armen, det verkar ju det flesta få. Har ni tagit den?

Bara två skoldagar kvar sen jullov!

Nu har jag ingen mer skola den här veckan. Men jag ska ändå göra skoljobb imorgon, fast hemma. Så tänkte jag även gå på stan imorgon, måste ju börja köpa julklappar. Sen har jag även ett möte på morgonen, känns skönt att gå på det samtidigt jobbigt också. Hoppas att det är sista gången jag sätter min fot där.
Sen har jag även lite kurser/utbildning som jag måste göra på mitt jobb. Ska försöka vakna tidigt imorgon så åker jag och gör bort dom, det ska vara det första jag gör imorgon. Sen blir det mötet och det roligaste av allt är att sen får jag gå och köpa julklappar efter alla MÅSTEN som man måste göra. Så imorgon kl 16:00 tar jag min lediga helg och då ska jag inte tänka på skolan eller något annat, bara njuta!

Luleå Centrum!

Nu har vi kommit hem. Det var riktigt trevligt hos svärmor och svärfar. Vi fick tacos, det är en av mina älsklingsrätter. Så det var riktigt gott att vi fick det. Nu ska jag vissa bilder från centrum.Det här här är ingen bra bild, men jag vill ändå ta med det för att på höger sida högst upp så ser ni en skylt där det står Shopping. Det är nämligen Sveriges första galleria. Helt otroligt att vi var först med något i Sverige hihiHär är det en tydligare bild på vår storgata som går igenom stan. Längst efter den här gatan har vi alla affärer som man går mest till. Tycker det är så fin bild eftersom man ser att dom har satt ljus på träden, lyser upp så fint. Så ser ni att vi har ingen snö =(

Vår fin gran som vi har mitt på storgatan.
Tomtefamiljen bor i Stadsparken samt även det här trädet. Hela vår stadspark har ljus på träden, men det blev inte så fint att ta kort på parken eftersom det inte fanns snö som kunde lysa upp backen. Men jag får väl ta mer kort när snön har kommit.

Så nu har ni fått se en del av Luleå. Nu ska jag gå och sova, ska ju till skolan imorgon så det blir upp tidigt. Natti natti.Här är pusselbiten!

Bild 17. Tävlingen om Compadre.com

Snön när kommer du?!

Tänkte att nu när vi ska gå till svärmor och svärfar så ska jag försöka ta kort på vår fina stad hihi. Fast det hade helt klart blivit bättre bilder om det hade varit snö ute. Men man kan inte få allt, men förhoppningsvis så kommer det väl snö snart igen. Det är så att jag skulle nästan kunna börja cykla till skolan igen. Men nu orkar jag inte ta upp cykeln eftersom jag har den på så bra ställe.
Nu har jag bara tre skoldagar kvar, sen jullov.

Mörkt och grått!

Det blev inget inlägg imorse. Hade inte tid. För nu är det så där igen att det är jobbigt att stiga upp, förstår inte vart snön har tagit vägen. Vi har ju inte snö, det är bara gröna gräsmattor igen. Så dom här senaste dagarna har det det bara varit mörkt och grått ute hela tiden. Vi har ju ingen dagsljus på den här sidan av landet.

Shit vad vi får mycket hemläxor, det är hemläxor hela tiden. Men det är fortfarande lika intressant hihi.
Snart ska vi gå till svärmor och svärfar och äta födelsedagsmiddag. För svärmor fyllde år här tidigare i veckan. Det blir kul.


Skola skola!

Det var lika trevligt idag i skolan som det brukar vara. Men idag så måste jag beställa en bok som jag ska läsa för sen ha  en redovisning om boken i januari. Jag har valt att läsa Marknadsföring i butik. Hoppas att boken kommer vara lättläst. Sen ska jag även läsa 100 sidor i en annan bok till på torsdag.  Så ni ser att det är många böcker som man ska läsa. Men nu har jag bara 4 dagar kvar i skolan sen jullov.

Godmorgon!

Då ska man till skolan idag. Det är inte bra att vara ledig för länge för jag vänder så fort på dygnet. Jag hade gärna sovit längre idag, men det går ju inte. Men som vanligt så bli det kul att träffa sina klasskompisar igen. Nu måste jag börja göra mej klar.

Mätt!

Till förrätt var det vitlöksbröd med aioli. Aioli gjorde han själv.

 

Till varmrätt var det lasagnerullar med skinka och mozzarella med tomatsås.

 Vi blev så mätt så vi orkade ingen efterrätt. Tyckte att jag såg att det var glass som han hade köpt hihi. Men det får vi äta imorgon istället. Kan säga att allt var riktigt gott!


Shopaholic är igång!

Det var det här trevliga som fick följa med mej hem.Massor med ögonskugga =) Så nu kan man blanda hur man vill. Är från märket Viva la Diva kostar bara 189kr.
Så imorgon ska ja ha en annan färg på min ögonlock stället för guld bruna som jag har kört som egentligen inte dom som är brunögd ska ha. De brukar säga att man ska ha blått, tro mej jag har provat det nån gång och jag såg inte klok ut så det passade inte alls mej.

Lyx!

Shit vad man har det bra. Min kille står och lagar tre rätters åt oss nu. Ska verkligen bli kul och se vad han lagar för något. Det lär ju vara något gott.
Så jag kan verkligen inte klaga över min måndag. Blir bara bättre och bättre.

Farligt att vara i stan!

Då var man klar med stan och mötet var en timme långt så jag är glad att massagen blev inställd. Hann gå en sväng förbi Åhlens innan jag gick hem. Måste säga att jag älskar färdiga present förpackningar, dvs med parfymer eller nagellack mm. Kolla in en hel del, det fanns mycket som jag vill ha därifrån. Kan säga att jag gick inte tomhänt hem.
Ska vissa snart vad jag köpte för något hihi. Det blev inga julklappar till andra, bara till mej själv. Så man kan säga att det är en julklappa från mej till mej själv hihi.

Godmorgon!

Idag händer det en hel del saker. Ska in till stan på ett möte som jag har. Sen ska jag även få massage så det ska bli riktigt skönt, eftersom jag känner att jag har fått låsningar som vanligt i ryggen.
Så hade jag även tänkt passa på att köpa julklappar. Sen har jag även en läxa i skolan som jag ska ha klart till onsdag. Nu har jag bara 5 lektioner kvar i skolan det här året, det känns skönt men som jag har skrivit tidigare så har jag jätte mycket skoljobb att göra under jullovet.

Klassresa!

Vet ni vad jag ska göra den 17 december?
Då ska jag åka till Finland Rovaniemi och träffa tomten hihi. Jag åker med min klass så det kommer bli riktigt kul men det är för att vi ska lära oss lite grann om marknadsföring samt även ha kul. Har aldrig varit där så det ska bli riktigt kul att få komma till tomten hihi. Måste ta mej min önskelista hihi.
Det är ganska tufft med tanka på att Rovaniemi ligger mitt i skogen och dom har hur många chartrade plan som helst som kommer dit. Så det kommer va mycket turister när man är där.  Jag lär ju fota en hel del, så ni ska få se!


Andra advent!

Ojoj, vad tiden går fort, redan andra advent. Jag har inte än börjat handla julklappar, fast jag vet ändå vad jag ska köpa till alla, det är bara att jag ska komma till skott med att gå på stan och köpa in alla dom sakerna som jag ska ge bort hihi.

Måste säga att jag gillar söndagar, dom är så härliga på något sätt, för då vet man att man kan verkligen bara koppla av så man orkar med hela nästa vecka.


Sonia Rykiel!

Shoppade ni något från Sonia Rykiel?
Jag kunde inte låta bli att shoppa kudden. Tycker verkligen om den. Tror verkligen på att den kommer bli bra i sovrummet.
Nu ska jag fortsätta att njuta lördagen hihi.Bild från H&M

Mumsigt!

Det blev verkligen en trevlig dag igår. Köttfärspajen var riktigt god.Mycket västerbottenost istället för pajskal ovanpå.
Till det drack vi det här röda vinet.Sen så hittade jag även den här cidern på bolaget. Kunde inte låta bli att köpa en julcider. Med smak av äpple och kanel.Den smakade inte så mycket kanel det var mest äpple smaken som man kände.

Inser nu att jag har glömt att ta kort på tilltugget. Man kan inte alltid komma ihåg allt hihi.

Fredagsmys!

Vad ska ni hitta på för något trevligt idag?
Jag ska laga köttfärspaj idag till middag och sen på kvällen kommer vi få besök så då ska jag göra tilltugg, hoppas att det kommer bli bra. Fredagar är verkligen härliga, men idag är jag verkligen inte på topphumör, så jag hoppas att det vänder snart.
Nu måste jag börja fixa till här hemma och mej själv så vi hörs senare. Ska lite bilder så ni får se våran kväll.

Godmorgon!

Jag har varit vaken sen kl 06:30 idag, eftersom jag skulle skjusa min sambo till hans jobb. Behöver en bil idag eftersom jag ska åka ut till storheden. Ska handla en hel del.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för något mer eftersom mina tankar är helt åt nått annat håll. Jag får återkomma senare, tror att jag ska gå och sova en stund, så jag orkar att vara upp länge ikväll =)

Vill ha av tomten!

Här kommer min fina önskelista hihi.Skulle jag verkligen inte tack nej till. Har en plattång men det går inte att göra lockar med den, eftersom den inte har runda kanter. Den här parfymen vill jag verkligen ha för det luktar sååå gott.Den här mini-PC vill jag gärna ha.

Gärna nån av dom här två systemkamera.

 

Sen vill jag även få pengar, presentkort från Presenta & Här, biocheckar. Kommer inte på något mer men det är klart att jag skulle kunna göra den här listan lång =)

Bilder från: Lyko, Elgiganten och Beauty junkie.


Vad jag vill ha från Sonia Rykiel!Den här kudden skulle jag vilja ha. Skulle passa så bra att ha i sovrummet. Kostar 299kr.Sen så gillade jag även den här sammetsjackan. Skulle helt klart ha den som morgonjacka hihi. Kostar 599kr.


Bilder från H&M

Sjuk!

Det blev inte att gå till skolan idag. Hade redan igår ont i halsen men idag gör det ondare. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk för det var idag som vi skulle börja planera vårt projekt men jag fick reda på att alla i vår grupp är sjuk idag utom en. Så det gör mej lite lugnare.
Jag har kommit på en hel del saker som vi skulle kunna göra med vårt projekt så tänkte jag forska lite vidare på det sen ska jag säga till dom andra i min grupp så får dom säga vad dom tycker.

Idag tänkte jag även göra min önskelista till julklappar hihi, lite roligt måste man ändå få ha.

Oh my god!

Nu har jag verkligen börjat få panik. Vet ni hur mycket vi ska göra i skolan i december och januari månad. Vi ska ha ett jätte stort projekt gärna blanda in tv, radio och tidningen. Vi är 5 st i min grupp så sammanlagat är vi 6 grupper i hela klassen. Samtidigt när vi har det här stora projektet framför oss så ska vi även hinna med två till arbeten. Ena arbete går ut på att vi är Mystery shopper ska sen redovisa för klassen vad vi har kommit fram till. Det andra kommer jag inte ens ihåg vad det är, för man blev så stum när dom räknade upp allt det vi ska göra. Kan säga att jag kommer inte ha jul lov iår.

Ska börja göra min läxa som jag har till imorgon. Vi fick läxan idag, och jag har nyss kommit hem från skolan. Som ni ser fullt upp, kommer nog bli dålig på att skriva inlägg här framöver, för skolan kommer i första hand. =(

Kan inte sova!

Förstår inte varför jag inte är trött. Men det är kanske för att man är så utvilad, men samtidigt så har jag en känsla som att det är något som jag har glömt.
Vete tusan vad jag ska hitta på. För jag ska upp kl 07:00 idag.

Jag läste ut boken Elsas Mode ikväll. Det tog lite tid för mej att läsa ut boken men det är för att jag har inte orkat och läsa på kvällarna. Sen är jag en sån som gillar att läsa böcker just när man går och lägger sej i sängen. Kan säga att jag gillade verkligen boken! Hoppas att det kommer en fortsättning för man vill veta vad som händer med Elsa.
Så jag rekommendera att ni läser boken hihi.

Adventskalender!

Ser att det är många som har starta adventskalender, tex tidningen Chic. Men jag såg att man måste ha ett julrim för att man ska kunna vinna. Det är det att jag kan inte rimma, det är ett av det värsta jag vet med julen, att rimma. Men så tur som jag har så har vi inte så i vår familj, tack och lov för det hihi.
Så är ni duktiga på att rimma så tycker jag att ni ska verkligen kolla in chics adventskalender.

Godmorgon 1 december!

Nu är det ännu mer snö ute än vad det var igår när jag gick och la mej. Det är så härligt och så är det så ljust ute. Nu var det inte alls svårt att stiga upp.

Idag blir det att plugga. För jag har skola imorgon. Då är det klart med ledigheten. Men som tur går jag bara i skolan i två dagar.

RSS 2.0