Happy Halloween!

Nu är det äntligen Halloween, men tyvärr så ska jag jobba så det blir inte så mycket att fira idag.
Ska ni fira?

Det var riktigt skönt att få sova ut idag, det känns som att det var länge sen man fick sova ut. Nästa gång jag är hel ledig blir nästa lördag. På måndag börjar min LIA period. Ska bli kul.

Just nu sitter jag och väntar på att reprisen från förra avsnittet av The Hills ska börja. Eftersom jag jobbade förra helgen så missade jag det. Så det är tur att det går repris.

Ha nu en Happy Halloween! 

                                                     

Mmm vad gott det var!

Nyss så åt vi det här.



Riktigt gott var det kan jag säga. Kräftor kan man inte få nog av, men nu blir det ingen mer kräftor iår. Till det drack vi det här.



Min favorit mousserande vin. Den är så söt i smaken. Egentligen skulle vi dricka vitt vin, men det var så lång kö på bolaget idag, så jag tyckte inte det var nån idé att stå i kö för en flaska vin.

Nu blir det fortsätta ha en mysfredag, men tyvärr verkar det inte gå nån skräcka film idag =(

Snart blir det ostbricka.

Ha en fortsatt trevlig fredag!

FredagsMys

Det har varit en lång dag idag. Hade min tenta imorse, det gick nog bra. Man gjorde ena delen i grupp, sen den andra delen ska man göra själv, så jag har hela helgen på mej.
Efter jag hade varit i skolan så åkte jag till mina föräldrar och gjorde klar min rapport som jag skulle skicka in, så nu är det bara hoppas att man bli godkänd =)

Snart Fredag!

Nu känns allt bättre igen, har bara ekonomi tentan imorgon på morgonen, sen efter jag har gjort den så blir det att åka till mina föräldrar för jag ska skriva ut en rapport som jag ska skicka in. Efter när jag har gjort allt det så blir det fredagsmys hihi. Ska verkligen bli härligt!

Kan avslöja att vi ska äta kräftor imorgon hihi. Min sambo och jag gillar kräftor. Så blir det ostbricka till efterrätt. Sen ska vi väl se på nån skräckfilm som går på tv, kommer verkligen bli en trevlig Allhelgonaafton.
Natti natti


Jimmy Shoo Kollektion!

Nu har jag kollat igenom H&Ms Jimmy Shoo kollektionen. Hittade två armband som jag vill ha även ett skärp. Så jag får väl försöka att vara hemma vid den tiden när dom släpper det, så då ska det handlas =)
Gillar smycken, fanns ju skor som jag också vill ha, men dom är bara glömma eftersom jag kan inte gå i en sån hög klack.

Nu ska jag gå och sätta mej i soffan och läsa skvaller tidningar så jag kan glömma min dumma redovisning.

Nu är det över!

Vilken hemsk dag det var idag! Jag hade en redovisning imorse, och det gick åt skogen. Det är det värsta jag har varit med om på en redovisning. Jag gjorde precis det som man inte ska göra på en redovisning. Kom av mej, hade ingen aning vad jag pratade om och så pratade jag jätte fort.  Sen ser jag att en i klassen sitter och flinar jätte mycket och kollar ner på sitt bord. Då blev jag ännu mer nervös. Så nu är jag förbannad på den personen.
Men jag har lärt mej en läxa. Man måste vara förberedd, varför inte jag var det, var för att jag fick mitt papper igår kl 20 om vad jag skulle säga. Jag var inte med när vi gjorde intervjuen, det är därför jag inte var insatt i ämnet. För min snälla klasskompis gjorde allt jobb, jag vill vara med på det, men vi var så sent ut med vårt jobb. För det företag som vi skulle intervjua först var jag verkligen insatt i, men dom drog sej ur, så det blev att vi tog en intervju med hennes man istället. Det är klart att det är lättare för henne att intervjua han eftersom dom bor under samma tak. Så hon var ju jätte snäll som tog på sej allt, men inte bra för mej.
Sen ska jag även påpeka att det är 10 år sen sist jag hade en redovisning. Jag är inte van.

Böcker!

Tror ni att jag kunde hålla mitt köpstop?!

Jag blev tvungen att beställa två böcker som jag vill ha. Gillar att läsa böcker om man har tid. Tid tänker jag ha snart, nämligen nästa vecka.

Beställde nämligen Elsas mode som Sofi Fahrman har skrivit. Är som nyfiken på den boken. Är man medlem i Sofis modeklubb eller vad det nu heter så får man köpa boken före alla andra till specialpris på Bokus. De 100 första som beställer får boken signerat exemplar och ett läppstift =) Så jag hoppas att jag är en av dom 100.
Men annars så släpps boken imorgon.



Sen den andra boken som jag beställde är Ego Woman som Carolina Gynning har skrivt. Har läst henns första bok Ego girl. Den här boken har funnits ute ett tag, och jag har som velat ha den sen dess.



Jag gillar såna här slags böcker, det ska vara lättläst. Tunga romaner kan jag inte med.
Är det nån som ska köpa Sofi Fahrmans bok?
Nån som har läst Ego Woman?


Bild: Bokus

Glad!

Idag har jag mycket att berätta om, vet inte inte riktigt vad jag ska börja med.
Men jag kan börja med att idag hade vi en kort skoldag, riktigt skönt =) Vi gick igenom nyckeltal som vi ska ha med på provet.
Men det jag vill berätta om att det skulle komma en man till skolan idag och berätta om att dom ska starta en ny Intersport affär i Boden. Så det har visst kommit ut en ansökan att dom söker en butikschef, han ville berätta det för oss. Men han dök aldrig upp, men tydligen så vill han att vi ska söka dit. Jag vet inget mer, han kanske kommer nån annan dag och berätta, för tydligen hade dom redan fått in 300 ansökningar, men det verkar som att dom är mer intresserad av oss, det låter ju riktigt bra.
Så jag kommer självklart söka det jobbet. Fast jobbet startar i mars, och vi är ju inte klar med skolan förrän i maj.

Flickan som lekte med elden!

Den var riktigt bra filmen. Så jag rekommenderar att ni går och se den. Ska bli kul när tredje filmen kommer. Det kan vara bra att man har sett den första filmen, dvs Män som hatar kvinnor. För det visar lite klipp från den första filmen samt en sak som handlade om i första filmen är med i den här filmen alltså en fortsättning. Nu förklade jag verkligen konstigt, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar =)

Filmen får ♥♥♥♥ av 5 hjärtan.

Smycken!

Tänkte visa mina favorit smycken från Kyssjohanna. Dom har så många fina smycken och olika märken. Har beställt en hel del från deras sida. Men nu var det ett tag sen jag gjorde det. Men dom här smyckerna skulle jag inte tacka nej till =)

Den här ringen är verkligen snygg, men dyr! Kostar 1999kr och är från märket CC Skye. Heter Blossom.
Gjord av guldpläterat/emalj/kristaller.



Ett söt halsband med änglavinge. Kostar 160kr. Så det är ju riktigt billigt! Vet inte vad det är för märke på det.
Vingen är 6 cm lång.




Svart/vitt armband med texten LOVE. Kostar 175kr. Bredden på armbandet är 2,5cm.



Så blir det ännu ett till armband. Det är kraftigt kedjearmband från KMO Jewel. Kostar 3295kr. Men då är det också täckt av kristaller.



Jag älskar smycken, både halsband, ringar och armband.


Bilder: Kyssjohanna

Skakar på huvudet!

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, men jag valde att skratta iallafall. Har träffat min studiegrupp idag. Vi gick igenom övningsuppgifter som vi hade fått, det visade sej att vi var 3 st som hade gjort övningarna, dom två andra hade inte gjort det. Så visade sej att vi tre som hade gjort dom hade tre olika svar och det komiska med det hela är att vår lärare har sagt att vi har gjort rätt. Ni hör ju hur det låter, för det finns ju bara ett rätt svar, så nån av oss har gjort rätt och det andra är fel. Men jag kan inte fatta hur en lärare som har kollat genom det vi har skrivit säger att det är rätt. Ni fattar att jag vet inte hur det kommer gå med tentan när läraren själv verkar vara virrig. För ibland har vi fått övningar som vi inte ens har gått igenom, så då kan man inte svara på den uppgiften.

Godmorgon!

Idag händer det så mycket saker. Måste börja göra mej klar för Kulturenshus där vi ska ha vår studiegrupp. Börjar bli lite orolig för allt som ska vara klart den här veckan. Kan säga att det är mycket stress imej.  Men det är bara bita ihop så ska det väl gå vägen. Det är jobbigt när man inte har kontrollen.

Nu skriver jag om något roligare istället, det är ju bio som jag ska på med min familj, eftersom min sambo jobbar mycket så är det inte säkert att han hinner till bio. Så därför är det jag och mina föräldrar som ska gå =)
Ha nu en bra tisdag så hörs vi senare idag.


Sent!

Oj, vad klockan har tickat på. Dags att gå och sova, ska upp tidigt. Ska träffa min studiegrupp imorgon på Kulturenshus. Det är jag som har döp oss till studiegruppen hihi. Vi ska gå genom ekonomin som vi kommer ha tenta på.
Sen efter det blir det till skolan för jag ska ha en genomgång om powerpoint. Har anmält mej frivilligt. Sen blir det bio. Så det blir en fullspäckat dag imorgon.
Natti natti

Spara eller Slösa!

Ni kommer väl ihåg att jag skrev om dom här skorna från Balmain. Som kostar 12.500kr.




Dom här skorna kostar 865kr. Då sparar ni massor med pengar. Finns att köpa på Chicy.



Så det är bara att välja! =)


Bild: Mrs H och Chicy

Våren 2010 H&M!

Fick hem H&Ms katalog idag. Hittade en klänning som är så snygg. Tänk att ha den till sommar när man är brun.



Vill ha den där naturvit/svart. Kostar 349kr och är i 100% bomull.

Hittade även en kudde som jag skulle vilja ha. Kuddar är ju så lätt att byta ut för att förändra lite grann i hemmet.
Gillar den här fjärils kudden. Fjärilen är i silvertryck. Kostar 99kr.



Har ni hittat något som ni vill ha?

IDI!

Nu ska jag berätta om vad jag fick för IDI profil. Jag blev inte förvånad över hur folk uppfattar mej, kan säga att dom uppfattade mej nästan precis som jag själv uppfattar mej hihi.
Jag är nämligen en Relator, den uttrycksfulle relatorn.
Det innebär att man upplevs som varm, vänlig och öppna. Har även stort förtroende för människor i sin omgivning.
Gillar att både få och ge uppmärksamhet, släpper lätt in andra  i arbetsgemenskapen märker direkt om någon står utanför.
Gillar inte konflikter samt förändraringar. Det stod mer saker, men jag orkar inte ta upp dom.
Fick även ett papper där det stog 18 punkter, där skulle man ringa in tre saker som verkligen stämmer in på en. Dom punkterna ska jag även försöka att få bort från mej själv.

• Var inte så pessimistisk inför en kommande förändring; ge den en chans innan du börjar sprida oro.
• Var inte så känslig; särskilt när andra försöker att ge dej feedback.

• Ta fler risker; särskilt sådan som kräver att du börjar lita på dej själv.

 

Det här var dom tre punkterna som jag ska jobba med. Jag har så svårt för förändringar fast jag tycker att det är skit tråkigt och jag är så less på allt, så har jag ändå svårt med att ändra på det, men nu ska jag verkligen försöka att få bort den där punkten =)

Om att vara känslig, jag har jätte svårt att få kritik, börjar direkt att försvara mej. Då blir jag även arg och irriterad, så det är inte en bra punkt. Den ska också bort.

Ta fler risker, det något som jag borde göra. För i slutändan så ordnars sej allt. Ska inte tänka så mycket. Speciellt så ska jag lita mer på mej själv. För jag vet att jag kan.

Kan upprepa igen och säga att dom som har svarat på dom här frågorna är folk som har jobbat med mej på arbeten som jag har haft. Så det är min gamla arbetskollegor som uppfattar mej som en Relator. Man kunde även vara en Motivator, Producer och Processor.
Alla dom här 4 som man kunde vara har ett djur. Tex en motivator har krokodil som djur. Så jag kan säga att relator har det här djuret.



Vet inte om jag är så nöjd med att ha hund som djur till relator. Det är därför jag har dragit lite på att skriva det här inlägget. Men jag ska säga att jag kommer bli bra chef/ledare för mina anställda. Dom kommer ha trevligt på sitt jobb det är en sak som är säker! hihi


TIGI!

TIGI har starta ett nytt sortiment till det dom har. Ni vet ju att dom har alla slags olika shampo och balsam. Så nu har dom startat det här.

Gillar deras produkter, lukar ju så gott!
Jag har den senaste året beställt som har allt med hår att göra på nätet. Mycket billigare än hos frisören.
Gillar Lykos sida. Det är där jag beställer ifrån. För ibland har dom så bra kampanjer så det går inte allt låta bli att beställa hihi



Bild: www.lyko.se

 


Tips!

Vill tipsa om det här. Om ni nu bor i Stockholm eller ska dit 28-29 oktober. Så har Accessora lagerrensning.

Om du inte kan komma till butiken så kan du beställa från nätet, men då är det inte samma pris. Det ni kan få är 50kr rabatt. Då anger ni koden AUTUMN.


Bio!

Imorgon blir det att gå på bio. Ska se Flickan som lekte med elden. Har sett Män som hatar kvinnor. Den var bra och skrämmande. Har hört att även den här filmen ska vara bra.
Gillar att gå på bio, men tyvärr så går man så sällan.



Är det nån som har sett den här filmen?

Godmorgon!

Nu är man verkligen utvilad, vad skönt det är. Jag har även varit så duktig med att ha betalat räkningarna nu på morgonen. Det blir inget shoppande den här månaden. Känns lite tråkigt, men i februari så blir det att shoppa, så jag kan stå ut med vänta.
Dags för frukost och sen posta ett brev.


Söndag kväll!

Jag ber om ursäkt att jag inte har hunnit skriva nå inlägg idag. Det har varit fullt upp.
Det märks att man är inte van att stå så länge på jobbet. Det var ju en månad sen sist jag jobbade. Så jag har riktigt ont i fötterna ikväll.
Har inte skola imorgon, så då borde jag hinna skriva några inlägg samt så ska jag plugga till min tenta =) Så ni ser att jag kommer även ha en hel del saker att göra imorgon.
Nu ska jag gå sova, är verkligen trött! Natti natti

Lördagsmys!

Nu är man hemma. Så nu är jag redo för det här.



 

Så nu blir det att göra räkmacka, mums =)
Det blir att se på film ikväll, tog hem några filmer från jobbet.

Ha en trevlig lördag!

 


Godmorgon!

Vad härligt att det är fortfarande vitt på backen. För nu får jag ännu mera julkänslor =) Det är inte så länge kvar tills det är julafton. Ska nog börja redan nu att köpa julklappar =)

Idag händer det inte så mycket, ska ju jobba. Det tar lite emot, men jag behöver pengar. Nu är min sambo äntligen ledig på lördagar igen. Så det känns tråkigt att nu måste jag jobba två helger på rad,vi har inte sett varann på ca 3 veckor. Det är tuffa tider hihi.
Vad ska ni göra ihelgen?


Pusta ut!

Kom nyss hem. Fråga mej inte vad jag gjorde på djurmagazinet i 1½ timme. Kan säga att jag har kramp i armen eftersom jag gick och bar en matsäck på 3kg till min vovve i 1½ timme. Det var jobbigt.
Innan vi åkte dit så hann vi precis in på bolaget. Det är tur att dom stänger 20:00.  Jag handlade till det vi ska ha imorgon. Det blir efter jag har slutat jobbet imorgon så ska vi äta räkor och dricka vitt vin, det är ju mysigt!
Nu blir det att glo lite på tv och ta ett glas rött hihi


Det snöar!

Det snöar ute. Det är så mysigt. Så härligt när det blir vitt på vägen.  Det här kommer bli en bra fredag med mycket mys och ljus.

Vip!

Snacka om att man har varit som en jojo idag. I morse så körde jag bil till mina föräldrar för att lämna vovven hos dom. Sen körde man hem igen, för att ta cykeln till skolan. Sen när vi hade slutat skolan så cyklade jag hem för att ta bilen och hämta hem vovven. Men nu sitter jag här framför datorn =) Så nu ska jag bara slappa. Men vid halv åtta tiden blir det till Djurmagazinet, för då är det vip-kvällen. Det blir kul!

Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag. Men tyvärr kommer jag jobba hela helgen, så det kommer kännas som måndag.
Idag har man även fått lön + csn, så det blir väl att betala räkningar fort som möjligt. Nu hinner jag inte skriva något mer ska börja cykla till skolan. Det är ju plus grader så då vågar jag cykla =)

Oplanerat!

Tyvärr blev det inget inlägg om min idi profil idag, det får bli imorgon istället. Hann bara komma hem efter skolan så åkte jag till min föräldrar. Eftersom jag visste att min sambo skulle komma hem sent. Men det var trevligt att få träffa familjen, min brorsa var också där. Så det var nästan som när man var liten, bara vi fyra hihi. 
Jag kom nyss hem och även min sambo, det är trevligt för det var länge sen han kom hem före 23:00. Så nu ska jag gå och vara lite social med han =)
Natti natti

Då var man hemma!

Det blev inget inlägg imorse, för jag hade så ont om tid. 

Det blev en lång skoldag idag. Det är första gången som vi slutade 16:00. Men som tur var lektionen så intressant så det blev aldrig tråkigt. Vi fick tillbaka våra IDI. Kan säga att jag blev inte så förvånad vad folk hade fyllt i om mej. Men det finns tre saker som jag måste försöka att fixa bort. Får skriva ett inlägg senare idag om det.

Nu måste jag vara lite social med min vovve =)

Waldorf!

Det blev en spontan middag på en restaurang ikväll, gick med grannen. Kan säga att man blev verkligligen mätt. Waldorf har bra kinesisk mat, men för mej blev det stekta nudlar med kyckling. Tråkigt att min sambo kunde inte vara med, men förhoppningsvis är det snart klart med att jobba övertid.
Nu blir det att glo lite på tv, sen är det dags för sova. Så jag säger nu natti natti!

Ledare/chef

Idag var det verkligen en intressant skoldag. Måste säga att jag gillar verkligen kursen Ledarskap. Det är så mycket som man ska tänka på när man är en chef/ledare. Alla chefer borde gå den här kursen.
Tyvärr så fick jag inte veta min idi idag. Det blir imorgon som vi får veta, ska dessutom jobba med det hela dagen. Det är ju ganska intressant att få se hur folk uppfattar mej.
Jag tycker att jag är samarbetsvillig, men det är inte säkert att dom tycker det hihi.

Nu ska jag ta det lugnt en stund, sen ska jag öppna ekonomiboken. Kolla genom vad jag ska kunna.


ZzzZZzz

Nu är det verkligen jobbigt att stiga upp tidigt, för nu är det så mörkt ute. För första gången så orkade jag inte stiga upp när klockan ringde, ställde om den en timme senare, är fortfarande lika död.
Ska göra mej beredd att gå till skolan snart,  så tråkigt att man inte kan cykla längre. Det är minus ute och vägen är blanksvart, ni kan ju gissa att det är halkigt ute.
Vi syns senare!

Slut för idag!

Nu börjar den här tisdagen ta slut. Dags för mej att gå och sova. Ska upp tidigt imorgon. Min nya kurs börjar imorgon, handlar om ledarskap. Ska bli intressant, för 6 gamla arbetskollgor till mej har fått fylla in min idi profil, den profilen ska sen ta ut statistiken på hur dom har svarat, det handlar om hur jag var på jobbet. För på jobbet är du en annan person än vad du är när du är privat. Ska bli kul och se hur dom uppfattar mej. Få se om man blir glad, ledsen eller om man blir arg hihi.
Natti natti

Upplevelser!

Jag kom på en sak som jag skulle kunna skriva om. Har letat runt lite på nätet efter bilder för att kunna visa.
I fredags så hade vi verkligen en intressant lektion. Det handlade om trender inom destination. Så vi fick se en hel del bilder, som var från hotell till affärer och uteställen. Det är verkligen intressant hur man kan inreda en affär tex, bara en annorlunda inredning göra så att folk blir intresserad av att komma in.
Den här bilden är från en butik i Australien som säljer just champagnen Moet & Chandon.



Ni ser ju hur den är uppbygd. Butiken är i en stor bubbla. Precis som en champagne bubbla. Jag tycker det är helt otroligt, skulle vilja se den här butiken på riktigt.

Sen fick vi se en bild från New York, där dom har sin Apple Store. Det är ju också en helt otrolig byggnad.



Den stora glasbyggnaden står på Fith Avenue. I den här glasbyggnaden har du butiken fast under marken.



Man går bara nerför den där trappen så är du i butiken. Tufft va?

Sen visade läraren mer bilder på allt annat. Men tyvärr hittar jag inga mer bilder.
Men det jag skulle vilja säga är att jag har börjar se saker på andra sätt. Det är ju helt klart att upplevelse är något som är speciellt och roligt. Som nu jag ska till Stockholm i februari så kommer jag bo på ett hotell som kommer vara en upplevelse. Det ska verkligen bli kul att bo där eftersom jag har lärt mej mer om hur en upplevelse kan vara. Jag/vi ska bo på hotell Clarion Sign.



Antar att vi får standard rum. Men det var inte det jag vill komma till. Det jag vill komma till är att varje rum har möbler från skandinaviens främsta formgivare. Samt konst från skandinaviens främsta fotokonstnärer. Det är ju lite kul att dom har gjort så. Så jag får se sen hur jag tycker om helheten när jag har sett det.

Det här är något som jag mer än gärna skulle kunna tänka mej att jobba med. Ser ni vad det finns mycket som man kan göra inom handel och tursim. Jag älskar verkligen utbildningen som jag går =)


Bilder från: MakMax, Apple Store och Hotell ClarionSign.

Kommer inte på något!

Måste erkänna en sak. Idag har jag verkligen bloggtorka eller vad nu ska kalla det för. Kan som inte komma på något att skriva om. Det är konstigt för annars brukar jag ha hur mycket som helst att skriva om =) Tror jag ska gå ut med vovven en stund och fundera. För jag vill verkligen skriva om något. Syns om en stund!

Happy!

Gud vad skönt att nu har en börda släppt från mina axlar. Jag har nämligen fixat en LIA plats.
LIA som står för "Lärande inom arbetet" Så jag kommer jobba i en klädesaffär, det känns riktigt roligt =) Jag är så lycklig, ni vet känslan som man får när man har fått ett jobb så känner jag mej nu. 
Nu kan jag fokusera mer på det andra som jag ska göra i skolan.
Så 2 november står jag i en klädesaffär! =)



Godmorgon!

Då är det tisdag idag. Kommer ha fullt upp idag också. Ska till Kulturenshus snart, för att ha det sista bokseminarium. Sen blir det prata mer om uppgiften som vi har, den ska vara klar till nästa vecka. Man kan säga att den här vecka och nästa vecka är tunga veckor, sen blir det lugnt igen. Jag kommer bli glad när allt är över sen.

Nu ska jag göra mej klar, hinner inte äta frukost hemma. Så det blir att köpa på kulturenshus, riktigt gott!


VIP-kväll!

Det jag fick från Djurmagazinet var en inbjudan till deras butik som dom nu har byggt om. Så det ska vara Vip-kväll nu på fredag. Ska bli intressant för dom kommer ha Fredrik Steen där han är känd från TV4 Plus Hundcoachen. Men dom kommer även ha erbjudan och sånt. Så det är ju bra för jag behöver köpa mer hundmat.
Min vovve är jätte bortskämd, vet inte hur många olika godissorter han har. Jag gillar att köpa hundgodis till han. Men jag ska säga han är inte överviktig. Han är riktigt smal. Jag vill alltid ge han den bästa maten och godis.
Det blir jag och grannen som kommer åka på den här vip-kvällen. För hon hade också fått en inbjudan.
Skulle även finnas tilltugg till oss människor hihi.


                                                  

SOLO!

Vad kul att se att man hade fått lite trevlig post när man har varit borta nästan hela dagen idag. Min tidning SOLO hade kommit, sen hade man även fått brev från Djurmagazinet. Allt är kul att få förutom när det kommer räkningar. Jag hoppas verkligen att den här månaden kommer inte vara så dyr.
Sen är det även bra att jag ska jobba ihelgen. Då kommer det verkligen inte gå åt pengar.

Nu ska jag gå iväg till soffan och läsa min bok.

Tänka, siffror och ekonomi!

Det gick bra med mötet med min klasskompis, vi har börjat komma igång nu med uppgiften. Vi får se sen hur det slutar. Men det ska väl sluta förhoppningsvis bra =)

Har även varit en sväng på banken. Det var en hel del pratande. Man blir helt snurrig med alla dom siffror och pension som det var prat om.  Men det känns skönt att jag har fått hjälp med ekonomin. Så nu ska jag bli mer insatt med allt. Det är verkligen inte lätt att leva. För den som säger att man inte behöver pengar säger jag bara Lycka till. Pengar styr allt. Pengar gör att du kan leva. Vet inte om ni har sett filmen The Village? Men hur som helst den filmen har en bra innebörd. Dvs om pengar. Ville inte säga något mer om ni inte har sett den och vill se den. Men den är speciell.
Jag måste säga att jag tycker det har blivit svårare att leva nu än vad det var för två år sen. För nu finns det så mycket som man vill ha.
Internet har öppnat så många dörrar. Nu får man tag på saker över hela världen. Det är helt otroligt tycker jag, man behöver inte längre åka bort för att få tag på den där speciella saken som du vill ha, du bara sitter i vardagsrummet och beställer det!



                                              Pengar

Måndag!

Nu är den jobbiga måndag här. Men det ska väl gå bra med allt det jag ska göra. Kl 11:00 blir det att träffa en klasskompis. Vi ska gå genom frågor som vi ska ställa till ett företag här i Luleå. För nästa vecka ska vi ha en redovisning för klassen vad vi har kommit fram till. Så nu blir det att ligga i med den här uppgiften.
Ska även hinna läsa ut en bok till imorgon. För vi ska ha vårt sista bokseminarium imorgon. Som ni märker kommer det vara fullt upp idag. Hoppas ni får en trevlig måndag!

Suck!

Imorgon är det en ny vecka som börjar, det innebär att jag kommer få hålla på med skolarbete en hel del. Har en ganska tung uppgift att göra. Sen så måste jag även börja plugga till tentan som vi ska ha den 30 oktober. Känns inte så rolig måndag. Så därför blir det en tidig kväll för mej, så jag orkar med morgon dagen.
Natti natti!

Rik?

Om det råkar vara så att ni har mycket pengar över så kanske det här skulle vara några bra köp. Väskan som nästan alla kändisar har. Men den är ju riktigt snygg. Alexander Wang coco mini duffle. Kostar 10.950kr. Det är väl som hittat? hihi



Dom här Balmain Zipper boot kostar 14.950kr. Men visst är dom tuff?




Även dom här Balmain är snygga. Buckle Suede boot kostar 12.500kr.




Dom är skorna och väskan finns på Mrs H i Stockholm. Det är en kul affär att vara till och kolla på alla deras saker. Men man har ju inte råd.


Bilder: Mrs H

Gossip Girl!

Ikväll smäller det, då har äntligen Gossip Girl säsongs premiär. Ska bli kul och se vad som händer. Ni ska väl se?

Sen så kommer min fina vovve hem. Vad jag har saknat han. Ska bli så roligt få ha han här hemma. Då blir det att busa en hel del. Jag hoppas att han har saknat oss. Men jag vet att han har haft det bra där han har varit.
Jag var nämligen tvungen ha hundvakt för i fredags. Så min mamma och pappa tog med han för dom skulle till min mormor och morfar. Dom åkte redan i onsdags. Så det är första gången jag är bort från min vovve så här länge.

Hej på er!

Ni ska veta att igår kom jag på mer och mer saker som jag tänker köpa när jag är i Stockholm. Så jag måste spara en hel del pengar. Jag längtar jätte mycket dit fast det är först i februari. Jag gillar att ha saker att kunna se fram emot. Som nu längtar jag jätte mycket till december månad.Tycker att julen är så fin tid, sen så är det i den månaden lucia, julafton och nyårsafton. Bara roliga högtider. Man får vara mycket uppkläd i december månad.
Alltid på hösten så kan få julkänslor, när jag säger det till folk så kollar dom alltid så konstigt på mej,för dom tycker det är för tidigt. Men jag tycker att det är så nära. Speciellt nu i veckan när jag köpte årets glögg så fick jag julkänslor. Men det blev inte att dricka den ihelgen. Det får bli nån annan helg =)

Rosé skumpa!

Ja ni det räckte inte långt att om att man inte skulle dricka något idag. Min kära sambo ringde hem från jobbet och sa att han hade fått dricka av chefen. Det var skumpa vi fick. Så det var riktigt snällt av hans chef. Det säger vi tack åt.






Det är riktigt god rosé skumpa! Det kommer bli att dricka den fler gånger. Vet inte vad den kostar.
Ha nu en fortsatt trevlig lördag!

Onyttig dag!

Nu är man uppe på benen. Ser att det är verkligen härligt väder ute. Solen skiner.
Idag kommer det inte hända så mycket och det känns riktigt skönt. Så jag tänkte att det kommer bli en onyttig dag, blir att äta godis, chips. Man är ganska saltsugen. Förstår inte efter man har haft en utekväll så blir man alltid sugen på salt och en fet hamburgare, varför är det så?

Godmorgon!

Ojoj ,idag har man huvudvärk. Så det blir att gå sova en stund till.
Det var riktigt trevligt igår. Jag är helt klart nöjd med klassfesten. Kom hem vid halv elva tiden. Det är väl därför man är så pigg nu hihi.
Idag kommer det nog inte hända så mycket.

Hej på er alla!

Nu är man hemma igen, men nu är det bråttom. Måste börja fixa mej snygg hihi.
Det kommer även komma hit en klasskompis först så ska vi gå tillsammans där vi ska på after work. Måste säga att man är lite små trött, men jag hinner inte att vila en stund. Måste även fixa hemmet också innan hon kommer till mej. Jag hoppas att det kommer bli en trevlig kväll.
Jag kommer nog inte heller hinna skriva nå mera inlägg idag. Så jag vill önska er alla en trevlig fredag!

Godmorgon!

Nu är det äntligen fredag! Har varit vaken sen kl 06:30,för att jag fick en hostattack. Kan säga att man har nästan ingen röst för jag är hes. Sen så är jag väl inte så där pary sugen heller. För det regnar en hel del. Man får väl hoppas att det slutar och regna snart. Börjar inte skolan förrän 09:45. Så jag har ganska gått om tid att göra mej klar.

Att det ska vara så svårt!

Jag tänkte att jag skulle måla naglarna idag, för jag kommer inte hinna göra dom imorgon. Så jag vill ha det nagellacket som jag köpte för nån vecka sen. Alltså det där Pink diamond lacket från Mavala. Men det gick helt enkelt inte öppna det lacket. Kan säga att det kom inte fina ord från min mun när jag försökte att öppna det. Jag började tillomed spola varmvatten på lacket och det vill ändå inte öppnas.
Jag är en som har svårt för att ändra planer om jag har redan planerat något och speciellt ville jag ha det lacket NU. Men jag var tillslut tvungen att ge upp för det gick helt enkelt inte. Så min kära sambo får öppna lacket när han kommer hem inatt. Men hur som helst så har jag nu målat med ett annat rosa nagellack. Som heter Poetic det är också från Mavala. Så det kommer nog bli snyggt att matcha med det svarta som jag ska ha på mej imorgon =) Men det hade känts glammigare med det andra lacket, men vad ska man göra när man inte får upp den.



Nu är det även dags för min skönhetssömn =) Så natti natti

Jimmy Choo!

Den 14 november då gäller det att vara snabb på H&M, så man hinner få godbitarna. Fanns riktigt många skor som var snygg. Hittade ett par som jag skulle vilja ha. Dom kostar 1299kr. Men som vanligt så har skorna alldes för hög klack för mej. Men jag hade inte tackat nej till dom. Det blir att jag kommer kolla in mer på accessoarer. Kommer ni stå och köa för att köpa eller blir det att försöka att beställa från nätet?

H&M

Om det är så att ni ska beställta något från H&M inom 4 dagar. Så anger du rabattkod 8523 så får du 10% rabatt på hela ditt köp! Men beställningen måste vara senast 18/10 2009.

Trött!

Snacka om att man har haft fullt upp idag. Slutade skolan 16:00 och efter det gick jag in till stan för att lämna tillbaka en klänning som jag hade köpt på H&M. Efter det blev det till bolaget, var tvungen att att köpa drickbart till imorgon när man ska på klassfest. Såg att årets Blossa hade kommit ut nu. Så då blev det även att man köpte glöggen ska visst vara med clementin smak. Det låter ju riktigt gott =)

Vi hade en föreläsning idag också. Det var från Galären här i Luleå. Det var riktigt intressant som vanligt att lyssna. Det vissar sej att Luleå är verkligen en guldgruva, för det är jätte många företag som vill hit upp. Så jag hoppas att det blir mer klädesaffärer. Han berättade även att det är många människor som kommer hit och shoppar. Som tex från Kalix, Haparande, Piteå, Överkalix, Pajala, Torneå, Gällivare, Skellefteå och Kiruna. Så det är klart att man fattar att här uppe så är det Luleå som är metropolen.
En gång i tiden var det ju tänkt att Ikea skulle vara här, men tyvärr blev det ju inte så, riktigt synd.

Vi har även fått veta att vår tenta i ekonomi blir den 30 oktober. Och den 29 oktober ska vår kurs Destinationsutveckling vara klar. Så det börjar bli dags att plugga nu.
Så november börjar vi läsa andra ämnen. Men först ska vi ha LIA period början på november, det har inte gått så bra att hitta LIA plats. Men det ordnar väl till slut.

Godmorgon!

Det märks att man är inte längre van att stiga upp tidigt. Hade varit skönt att få fortsätta få sova. För jag har varit lång ledig. 
Men det ska bli kul att gå till skolan idag. Idag står det ekonomi på schema. Så man kommer väl bli ännu mer förvirrad idag. Insåg att snart kommer vi har vårat prov i det. Har inte så mycket mer att skriva om, så vi hörs senare idag!

Dags att gå och sova!

Nu är det på tiden att jag går och lägger mej. Har skola imorgon. Det blir att stiga upp tidigt, så jag hoppas att jag kommer somna fort, för jag vill gärna sova bra inatt. Inget mer hostande vill jag ha. Har alla fall tagit nått som liknar som hostmedicin.

Kan säga att jag har testat nu kläder som jag har tänkt ha på mej på klassfesten. Tror det kommer bli bra, så imorgon efter skolan måste jag hinna fixa naglarna också. Sen måste jag en sväng på stan. Ska lämna tillbaka en klänning som jag köpte igår på H&M. Inser att nu måste jag verkligen spara pengar till min resa till Stockholm. Så nu har jag verkligen köpstop. Jag har ju beställt kläder som kommer senare men dom räknar jag inte med som köpstop eftersom det är ju redan beställt.
Natti natti

Lycklig!

Det har verkligen varit en trevlig dag idag. Har haft besök idag, min kompis Sofia var här och åt middag. Det var verkligen kul att få umgås för det var länge sen sist och speciellt utan våra partner. Så vi har haft tjejsnacka idag. Det är verkligen skönt att veta att man har sina kompisar, fast man inte umgås så mycket med dom. Det är det som jag kallar för bra vänskap. För man vet varje gång man ses så känns det alltid som att man sågs sist igår.

Sen har jag en till riktigt rolig sak att berätta. Min sambo ringde hem och han hade en riktigt trevlig överraskning. Jag ska nämligen få vara med på deras Kick-off med hans jobb. Det firas visst något 20 års jubileum, så hans chef har bjudit med oss till Stockholm, så vi får flyg och hotell gratis samt middagen som ska vara i Blå hallen. Jag kan inte fatta att det är sant. För det kommer vara många andra företag också med. Jag är så lycklig!!! =) Så det blir alltså jag, min sambo och hans chef med sin fru som ska till Stockholm. Ni kan ju fatta att jag ska shoppa då =) Då kommer jag köpa min present till mej själv som jag hade tänkte köpa senare. Ni kommer väl ihåg vad det var? =)
Just ja det blir i februari som vi kommer till Stockholm. Det är tur att jag har massor av klänningar hemma, så jag behöver verkligen inte köpa nån ny.
Jag kan inte sluta att le, för så glad är jag =)

Köpa köpa!

Jag missade min första intervju idag. Men hon visste att det var inte säkert att jag skulle dyka upp, så det är ju lugnt. Trodde inte att det skulle ta två timmar hos frisören, men nu vet jag om det till nästa gång om jag ska planera in något efter ett frisör besök =)
Men med den andra intervjun gick det riktigt bra, men jag kan säga att det tog 1½ timme att göra intervjun, så jag blev rätt så trött i slutet. Men det är för jag är inte så pigg, men känner att man är fortfarande lite sjuk.
Jag hann även hämta ut en sak innan min andra intervju skulle börja. Kan säga att jag såg den blusen redan igår när jag var på stan och provade den.  Fick då reda på att den hade just kommit in. Så den här handlade jag idag för min pengar som jag fick när jag fyllde år. Så man kan ju säga att det är en födelsedags present hihi

 

Som ni ser är det en Odd Molly blus. Den är så snygg att ha på sej. Men det kommer ni få se en annan dag.



Nu är det ju inne med rutigt och flanelltyg. Den är verkligen söt. Så jag är super nöjd med den!


Äntligen hemma!

Jag är jätte nöjd med håret. Nu är man en blondi igen hihi. Men jag toppade faktiskt inte håret. Tänkter göra det nästa gång jag ska dit istället. För jag ska boka en ny tid i dec. Då blir det färga utväxten igen samt toppa håret. Ja sa nämligen till frisören att jag vill spara ut håret igen och som just nu känns det inte som att håret växer något. Hon tyckte inte heller att mitt hår var så slitet, så det var ju bra =)
Det är ju så kul att vara hos frisören för dom gör ju alltid nån frisyr på en. Så det blev locka håret igen, eftersom jag har själv problem att locka mitt hår, det blir aldrig snyggt.

 

Vad tycker ni om håret?

 



Jeans: Gina tricot
Svart t-shirt: Gina tricot
Halsband: H&M Matthew Willamson
Orkesterkavaj: Ellos


Godmorgon onsdag!

Shit vad jag är trött. Jag kunde ju aldrig somna igår. Hostade så mycket, måste skaffa mej något för hostande.

Ni vet idag smäller det, för nu ska mitt hår bli fint =) Känns så kul och lyxigt att få göra håret. Sen är det mina två intervjuer som jag ska göra. Då är det också extra kul att vara fin i håret hihi.
Har inte så mycket mer att skriva nu på morgonen, för jag måste börja förbereda mej. Sen ska jag leta upp min fina lapp som jag har frågorna på. Som sagt det händer mycket idag.

Busy day tomorrow!

Imorgon blir det ingen sovmorgon. Ska till frisören tidigt. Sen efter jag har varit där så ska jag göra två intervjuer med två olika företag.  Får se hur det kommer gå, som tur är att dom som som jag ska intervjua vet hur jag är. Dvs jag är ju ingen journalist. Så jag kommer inte göra bort mej imorgon.
Första intervjun är kl 11:45. Nästa är kl 13:00. Men jag hoppas att jag hinner i tid på den första intervjun, men jag sa att jag kan bli sen eftersom hon vet om att jag är hos frisören. Visst låter jag som en seriös intervjuare? Men jag tar det seriöst för jag kommer få betyg om hur jag har gjort jobbet. Så klart vill jag ha det bästa betyget. Kan avslöja att det som jag ska intervjua handlar om världskap. Nu är det dags för skönhetssömnen natti natti!

Chique!

Fick i min mail från Chique. Dom har visst börjat sälja kläder nu. Så klart hittade jag klänningar som jag tyckte var riktigt snygga.
Jag kan börja visa den här klänningen som heter Party - svart paljettklänning kostar 499kr.



Betty - klänning med bar axel. Kostar 399kr. Den var som annorlunda den här klänningen de var det som gjorde att jag gillar den, samt skärpet till gör att den ser rockig ut.



Alexia - Lila klänning med nitar. Kostar 399kr. Den är ju också lite små rockig.

 

Så blir det den sista klänningen. Tracy stud - svart klänning som kostar 449kr.

 




Så klart finns det skor till klänningarna. Speciellt dom här skorna är ju riktigt snygga. Dessutom är dom på rea. Det är äkta skinn, både på utsidan och insidan. Heter Carrie och kostar 499kr, ord pris är 899kr.



Tyvärr så är klackhöjden 11,5cm, så jag kan inte gå i såna skor =(



Bilder från Chique


TV

Det fortsätter med tv tittande ikväll. Det är ju Desperate housewives. Ett liv som jag skulle vilja leva ibland. Fast det är klart att det är ju kul med jobb också. Speciellt om man har ett jobb som man verkligen trivs med. 
Började tänka igen på jobbet som jag fick nej av. Det som var så bra med det jobbet var att det är nära där jag bor, dvs man behöver inte köra bil för att komma till jobbet. Sen så var det inom handel och det handlade om kläder kan man säga. Det är ju något som jag vill jobba med.
Jaja, vi får se vart jag hamnar i slutänden hihi.

NEJ!

Det blev ett nej som jag fick idag. Fick nämligen inte jobbet =( Jag tänker inte hänga läpp för det. Jag är så glad att jag fick komma på en intervju av 80 personer. Det är en stor framgång för mej =) För jag brukar aldrig bli uttagen till en intervju. Jag är jätte nöjd över svaren som jag gav dom när dom ställde frågorna till mej. Så där har jag inget klagande.

Nu har jag bokat in en tid för min vovves operation. Så det blir början på nov. Måste ta reda hur dyrt det kommer bli, kanske är dags att ta det på hundförsäkringen.
Jag ska fortfarande ge han antibiotika, det är riktigt jobbigt. För jag har försökt på alla sätt. Tyvärr är det som en spruta som man ska ge han i munnen, och jag kan säga att det är riktigt problem att få upp hans lilla mun. Så hittills har jag kunat sprutat den antibiotikan på bröd som jag har gett han, men nu är han less på att äta bröd så nu måste jag hitta på något annat sätt.

Avslappnad!

Det var verkligen skönt att få massagen, för nu är man som människa igen =) Jag gick ju som sagt på stan innan jag skulle få massagen. Så då jag var in till VILA, kan säga att jag såg inte alls kläderna som jag hade sett på nätet och som jag hade tipsat om. Det får mej att undra om jag har sett fel eller något sånt. Jaja.

Hann även en sväng på MQ, måste säga att jag gillar att dom har märket Paris Kate & I. Det var så snygga kläder som dom hade fått in av det märket.  Det var mycket sammet och silke. Hittade speciellt en jätte fin silkeklänning, kommer tyvärr inte ihåg vad den kostar. Men den klänningen skulle jag verkligen vilja ha. Hittar inte heller nån bild på den på nätet så jag kan inte visa hur den ser ut.

Nu måste jag åka iväg igen. Det blir min nästa punkt som jag har på min lista, det är till djursjukhuset.

Håret!

Jag sitter här och funderar på allt möjligt men speciellt på mitt hår. Jag vill ha tillbaka mitt långa hår som jag hade förut. Sen så gillar jag den här hårfärgen som jag har på bilden. Jag är blond nu. Det känns som att jag vill behålla den blonda färgen, men det är så jobbigt med den där dumma utväxten.
Utväxten kostar bara massor med pengar och så kommer den så fort fram, så för det mesta ser man för jävligt ut i håret.
Nu sist jag var hos frisören så frågade jag om att men behöver väl inte toppa håret varje gången när jag färgar utväxten, för det drar fort ihop till 1300kr. Hon sa att jag inte behöver det. Men jag märker ju ändå att håret blir ju fort slitet, som nu imorgon så blir det att jag toppar håret igen. Sist jag gjorde det var i slutet av juli. Varje gång jag toppar håret så blir det bara kortare, ingen annan ser det, det är bara jag som ser och märker det. Finns det inget bra sätt att få långt hår fort?



Kommer inte ihåg hur gammal jag är på den här bilden men kanske 24år, men jag gillar den här bilden jätte mycket! Jag ser väl nästan ut så än idag, fast jag har blivit äldre. Men jag undrar inte om jag har börjat se yngre ut eftersom jag måste alltid visa leg när man är på bolaget hihi
Ok, sen har jag väl gått upp några kg efter det också. Gud vad jag är ärlig nu.  Men jag ska ta bort dom extra kg.

Jag har alltid sagt att det som är bra med förhållande är när dom tar slut för då blir man alltid smal igen, för att man är deppig. Men nu har jag ju träffat den som jag ska gifta mej med. Så det är väl därför man bara går upp. Min sambo är jätte snäll mot mej, han säger alltid att han älskar mej som jag är, och det är väl så det ska vara?!
Men nu ska jag bli skinny bitch som jag har sagt det senaste året. Det är för mej själv som jag gör det. Men jag kan inte svara på om jag kommer bli lyckligare för det.  Men en sak vet jag och det är att jag älskar mej själv otroligt mycket och jag är stolt för det mesta över mej själv!

Godmorgon världen!

Idag kommer det hända mycket saker. Ska läsa ut min bok som jag började med igår. Sen ska jag ju även på massage. Ska även hinna gå på stan en sväng. Sen senare på dagen blir det till djursjukhuset, för vi ska kolla upp att det har läkt i rumpan på min vovve och så ska vi även boka in en tid för hans operation.
Så idag lär jag nog inte bli rastlös =)
Det är väl bara ta tag idagen nu.
Förhoppningsvis så får jag även JA samtalet idag =)


Sova!

Jag måste säga att fruarna i Svenska Hollywoodfruar är verkligen roliga. De har så roliga personligheter. För ingen är lik den andra, det enda är att dom är rika är det väl det enda som dom har gemensamt samt att de är blondiner. Jag hoppas att det blir en till säsong!

Jag fick inget bra telefonsamtal idag, då blir det imorgon som jag får veta. Jag hoppas verkligen att jag får det jobbet, för det skulle verkligen vara bra och så är det något som jag är intresserad av.

Ska nog gå och lägga mej nu. För imorgon blir det en sväng på stan innan jag ska på massagen. Ska bli så skönt att få en halvkroppsmassage. Tänkte även passa på att gå och kolla in VILA för se hur koftan och klänningen ser ut som jag tipsade om här på bloggen.
Vi synes imorgon så natti natti

Erbjudan!

Fick just ett erbjudan på min mail som jag inte kunde tack nej till. Det är att jag får fyra nr av Damarnas värld och en necessär med tre lipgloss + mascara från Face Stockholm. Det ända jag behöver betala är 79 kr. Sen får jag se upp eftersom det blir en tillsvidare prenumeration och det vill jag ju inte. Så jag får vara snabb när jag har fått mitt sista nr så får jag ringa till dom och säga upp prenumeration.
Det jag skrev om tidigare idag så samlar jag på lipgloss, så nu blir det ännu mer till min samling. Jag får snart ligga och sova med lipgloss på munnen hihi

Alla som har Csn-koret får det är erbjudandet!

Svenska Hollywoodfruar!

Ni har väl sett vad som är på tv idag. Svenska Hollywoodfruar, det är visst extrainsatt specialavsnitt. Så kl 21 börjar det =) Sen så måste man även se Halv åtta hos mej. Får se vad dom hittar på för något trevliga maträtter. Sen så börjar Förkväll idag kl 17:00. Vet att Elin Kling skulle visst vara med i dagens program. Så det måste man ju också se. Vad för mode som hon ska prata om eller visa.
Som sagt det finns alltid mycket att titta på tv på måndagar.
Sen så måste man ju se Färjan också. Har en känsla av det kommer bli ett pinsamt avsnitt, så då kan man ju inte missa det hihi

Min samling!

Nu har jag tagit kort på alla mina parfymer. Jag har sammanlagt 20st. Jag gillar verkligen att samla på mej saker. Det kan vara från parfymer, hudkrämer, smink, väskor, lipgloss och lipstick. Jag förstår mej inte riktigt varför jag samlar på mej så där mycket. Är det nån som vet varför? Då vill jag gärna ha en förklaring.



Då ska jag börja nämna vad alla parfymerna heter.
Vi börjar med min favorit. Sen blir det utan inbördes ordning.

♥ Viktor & Rolf: Flowerbomb
♥ Burberry: Brit                                                                                                                                             ♥ Christina Aguilera: Christina Aguilera (hennes första parfym)
♥ Davidoff: Cool Water
♥ Agent Provocateur: Agent Provocateur (deras första parfym)
♥ Agent Provocateur: Maitresse
♥ Jean Paul Gaultier: Classique
♥ Issey Miyake: L´eau d´issey

♥ Paris Hilton: Paris Hilton (hennes första parfym)
♥ Paris Hilton: Just me

♥ Paris Hilton: Heiress

♥ Paris Hilton: Can can

♥ Jessica Simpson: Fancy

♥ Gwen Stefani: L.A.M.B.

♥ Victoria Beckham: Intimately Beckham

♥ Carolina Gynning: Go Girl

♥ Calvin Klein: Contradiction

♥ Calvin Klein: Obsession

♥ Calvin Klein: Eternity


Boring!

Nu är jag verkligen uttråkad. Det är som att jag har svårt att sitta still. Vill att det ska hända massor av saker. Gillar inte när jag får den här känslan, att man blir helt rastlös. Jag har även läst boken och mer måste jag läsa. Vad skulle ni vilja hitta på en sån här måndag? 

Godmorgon!

Hjälp vad jag har blivit hostig, men det är bara trycka i sej mer vitaminer så ska det nog gå över =) Det märks att man är inte van med minus grader. Som nu är det -2,3 och jag tycker att det känns som minst -10. Men man vänjer sej.

Idag har jag riktigt sovit ut, det var verkligen skönt. Så det blir väl att äta frukost nu sen så ska jag börja läsa boken Det goda värdskapet Konsten att få människor att känna sig välkomna. Det ska visst vara en riktigt bra bok, och även att den är lättläst. Det är jag glad över för dom andra böckerna som jag läste var tråkiga att läsa, men ändå intressant på något sätt.
Vi syns senare idag när jag har min pauser hihi

Natti natti

Oj vad klockan har tickat på. Det kanske skulle va dags att gå och lägga sej. Det är ju inte bra om jag sover bort hela dagen =)
Har ingen skola förrän på torsdag. Så imorgon måste jag göra skolarbeten. Dvs jag måste läsa mer böcker. Men dom ska visst vara lättare att läsa och samt roligare.
Så får det bli.
Natti natti

VILA

Nu när jag har kollat runt på Nellys webshop så hittar jag en hel del som man skulle gärna vilja ha. Det var från märket VILA. Tycker att den här koftan är ser verkligen snygg ut. Hade svårt att välja vilken av dom färgerna var snyggast. Kostar 499kr.

  

Även den här klänningen var också små söt tycker allafall jag.



Fanns 3 olika färger, men jag gillade mer den här färgen. Kostar 499kr.

Vi har ju VILA i stan, så man får väl gå dit nån dag, för att se hur dom här kläderna ser ut i verkligheten.


Bilder från Nelly

Nästa vecka!

Det händer en hel del saker nästa vecka. På tisdag ska jag på massage, det ska verkligen bli härligt. Sen på onsdag ska jag till frisören för att toppa håret och färga min utväxt. Så då börjar man se ut som en människa igen hihi.
Sen på fredag ska vi ha vår första klassfest. Det blir kul har redan börjat planerat vad man ska ha på sej. Det kommer bli H&M rakt igenom hihi. Fast jag kan hinna ändra mej också.
Sen så framför allt hoppas jag att jag kommer få ett bra telefonsamtal imorgon. Vill höra ett JA då. Så ni får hålla tummarna för mej!!!

Brrrr!

Det blev inte så varmt ute idag. Som nu står termometern -3. Vi hade riktigt trevligt hos min föräldrar. Min brorsa kom också dit med sin familj. 
Suovasen blev jätte bra. Som efterrätt blev det grillad banan med glass och sirap. Så jag tror att ni förstår att man är verkligen mätt nu =)



Mamma och pappas grillplats.



Det här är Souvas. Souvas är lättrökt renkött och till det äter man med pitabröd. Pitabröd kan även kallas för kebabbröd.  Så har man massa grönsaker till och såser. Riktigt gott, en av min favorit rätter som man gör vid en eldplats. Till det så var man så klart tvungen dricka en öl. Men det var en 3,5.



Så en liten bild på mej och min kära vovve. Kan säga att jag frös en hel del, tyckte att jag hade tagit på mej mycket kläder, men jag hade behövt mer =)



Gillar att göra såna här saker. Det hör som till söndagar. Vi har varit duktig här i höst med att sitta ute vid en eldstad och grilla. Men jag misstänker att det här kan vara sista gången i år som vi sitter ute och grillar.


Godmorgon på er!

Solen skiner, inget moln på himlen fast det är -0,1. Så det kommer ju bli varmare idag. Nu blir det verkligen ta tag i balkongen. Så den är redo för vinter sen. Det blir att ta bort krukorna samt utemöblerna och mattan. Så det kommer verkligen gå fort =)
Efter vi har gjort det blir det att åka till min föräldrar och grilla. Jag hade på min önskelista att att vi ska göra souvas. Det är ju så gott! Så det kommer nog bli det. Så ser vår söndag ut allafall. Vad ska ni göra idag då?

Mätt och belåten!

Det var riktigt gott med mat.

Här ser ni förätten. Vitlöksbröd med aioli.



Så varmrätten, orkade inte allt så min sambo blev glad när han fick mer mat =)
Entrecote med potatisgratäng.



Ni ser ju att portionerna är verkligen stora.
Vinet var helt godkänd och det passade ändå bra till köttet fast det skulle passa till lamm- och griskött.

Smaker från Toscana!

Det blir vin ikväll =) Vår kompis Matti ska komma till oss. Så det blir att vi ska beställa hem mat från Restaurangen Toscana. Dom har riktigt bra mat på det stället. Så är det även bra priser.
Det blir det vanliga man beställer Bistecche alla fiorentina som är grillad entrecote med grönsaker till och gratäng, så till förrätt blir det Pane aglio e olio con aioli som är vitlöksbröd med aioli. Men dom har riktigt stora portioner så det blir att dela på förrätten, så man orkar varmrätten. Fast den är också riktigt stor. Till det blir det här röda vinet. Har har aldrig prova det den här, så det blir kul att se hur det smakar.



Ska allafall passa till kötträtter. Fast nu upptäckte jag att det var till gris och lamm det passar till hihi. Skit samma vi kör på med det här vinet. Kostar 79kr på systembolaget.

The Hills!!!

Äntligen ska jag få se det nya säsongen på tv. Igår såg jag första avsnittet på datorn. Så hann jag se reprisen idag. Men nu är det dags för tredje avsnittet. Det verkar som att det kommer hända en hel del på den här säsongen =) Alltid kul med intriger, så länge man själv inte är inblandad.

Göra vinter!

Jag blir lite små stressad när jag ser hur det ser ut på vår balkong. Måste verkligen göra vinter där. Men jag tänkte att det får bli imorgon. Eftersom jag vill ha hjälp så ska min kära sambo få hjälpa till. Det är så mycket saker som vi ska lyfta ner till källaren. Sen när det är gjort så kommer jag va lugn =)
Vilken städ helg det här blev hihi. Men jag tror att jag ska ge mej för idag. För nu ser det riktigt bra ut här inne. Så nu får gärna folk komma och besöka oss =)

Godmorgon!

Redan lördag, tiden går verkligen fort. Idag tänkte jag vara så duktig och ta hand om hemmet. Hemmet har verkligen blivit åsidosatt eftersom när man har varit sjuk så har man inte orkat att göra något.  Det ska väl även bli några tvätt också. Av nån skjuk anledningen så gillar jag att tvätta. Tvättmaskin är det bästa som man kan ha i hemmet. Just att slippa passa tider, ingen som säger åt dej, och du slipper blir arg på dom andra som har tvättat före dej. Så här ska det tvättas =)

Idol nästa!

Nu är det bara ca 1 timme kvar tills idol börjar, så det blir väl att jag ser på det. När man ser på det så måste man ju ha något gott till så det får bli en cider igen. Fast den här gången med smaken Hjortron.




Har en smultron kvar, men den får jag väl dricka imorgon istället =)
Blåbär cidern var riktig god som jag drack igår. Den här var också helt ok i smaken.
Måste hälla upp kikärtor också. Ha en mysfredag!



Nagellack!

Det var nagellack som jag tog med mej hem från stan idag. Mavala har några nagellack som dom har valt ut och köper man nån av dom nagellacken så stöder man Rosa bandet. Jag hade svårt att bara välja ett så det blev två st. Dom kostar 45kr/st.





Så jag hoppas att nagellacken kommer sitta fint på naglarna.

YSL Parisienne

När jag var på stan så kunde jag inte låta bli att lukta på den här parfymen.



Den luktar hur gott som helst. Måste säga att den tillhör en av mina favorit dofter. Den här kan jag tänka mej att få i julklapp. Den kostar från 695-795kr beroende på hur många ml.

Själva doften är söt och feminin, med ros som en av de mest framträdande noterna.

Snälla sambo köpt den här till mej i julklapp eller nån! hihi

Jag älskar parfymer. Gillar allt som luktar gott. På den tiden när jag var singel så hade jag fullt med parfymflaskor i kylskåpet (har än idag så). Så varje gång när det var fest hos mej så skrattade folk alltid att jag hade så många parfymer i kylskåpet istället för mat. Så ni kan ju tänka er hur det såg ut.
Jag får väl fota nångång på alla parfymer som jag äger.

Har ni inte luktat på den här parfymen så gör det!

Man går aldrig hem utan en påse från stan!

Så klart var jag tvungen att handla när jag var istan. Men det blev inte klänningen från Gina tricot. Jag tycker att den såg finare ut på nätet än i verkligheten. Sen så var det fullt med folk på gina tricot så alla provhyttar var upptagan orkade inte att stå och vänta på min tur. Så jag skippade helt och hållet klänningen =)

Men som sagt kunde jag inte låta bli att köpa något annat. Ska ta en bild på det sen när jag får tid, så ni får se vad det var för något som jag har köpt. När man köpte dom sakerna så gick lite av pengarna till Rosa Bandet.  Det är bra, det gjorde ju även när jag köpte kläderna från Lindex så gick det också pengar till Rosa Bandet. Så nu uppmanar jag er, om ni har har skänkt något till Rosa Bandet så gör det nu!


Härliga fredag!

Nu är det äntligen fredag. Det är verkligen något speciellt med fredagar. Alla blir som glad då. 
Idag blir det en sväng på stan, ska träffa min föräldrar. Sen blir det kanske att man åker till dom. Men min sambo trodde att han kanske inte kommer hem så sent idag, det får jag hoppas på. För nu har jag nästan inte sett han på en vecka.

När jag är på stan så måste jag även passa på att gå in till Gina Tricot, för jag har sett att det finns en verkligen snygg klänning där. Jag är sugen på att prova den. För den är billig också. Så vi får se om dom får komma hem hihihi

Nu blir det frukost, vad har ni för trevliga fredags planer idag?=)

Bedtime!

Nu blir det gå och lägga sej, blir att göra samma sak som jag gjorde igår, fast igår hann jag inte ens öppna min nya chic tidning, blev för trött. Så nu blir det ett nytt försök. Köpte även med mej Sofis mode när jag var och handlade.
Vi får se hur långt jag hinner att läsa idag hihihi. Vi syns imorgon. Natti natti

Dresses kan man aldrig få nog av!!!!

Har sett den här klänningen på SofiasDressingrooms blogg. Den är verkligen snygg. Kostar 899kr. Är märket Love Label finns att beställa på Halens.



Den finns även i svart.



Jag är en sån som gillar svart, försöker att ha andra färger på mej. Men jag måste säga att den här klänningen är ju sååå snygg.
Vad tycker ni?

Aloe Vera!

Nu har man sett Mammas pojke, vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag hade som inte tänkt följa den serien, men nu känns det nästan som att man måste följa serien eftersom Maja är med. Man såg inte henne så mycket i dagens avsnitt.

Jag har kommit på en briljant idé, ni vet krämerna som jag köpte i söndags på Apoteket. Jag har använt den ena som som är gel. För att smörja ena vaden eftersom det kliade så mycket där när det hade svält upp. Så nu har jag smort in hela mej med gelen och den funkar jätte bra, för nu kliar det inte alls. Jag har som inte vågat smörjat in utslagen, för nu är jag rädd för att få allergisk reaktion för allt. Som jag skrev om tidigare så tror jag verkligen på Aloe vera, det är ju en bra växt. Nu har det verkligen bevisat det =)

Torsdagsmys!

Ikväll ska jag ha en torsdagsmys hihi. Är sugen på vin men jag vågar inte dricka det eftersom jag äter mina allergitabletter just nu. Så därför får det bli en cider istället som jag köpte på Ica Maxi. Det är med blåbär smak, det blir första gången som jag dricker den, så jag hoppas att den är god.
Nu blir det att glo på tv hihi.

 

Goodiebag!

Måste säga att jag blev som sugen på att beställa från Nelly idag eftersom om man beställer från kl 18-22 idag så får alla en goodiebag. Det hade jag inte tackat nej till. Men jag hittade inget som jag vill ha. Dom där fina skull linnen var ju slut, som var från Cheap Monday.
Så jag kommer istället spara pengar. Anger ni koden Nelly09 så får ni 100kr rabatt, det gäller bara till idag kl 23:59.

Borta bra men hemma bäst!

Shit va det är skönt att man har kommit hem igen. Dessutom har jag redan handlat. Så nu känner man sej rik när man har fullt med mat i kylskåpet hihi

Eftersom min sambo har så mycket att göra på jobbet nu för tiden så har jag handlat sån mat som jag är sugen på. Dvs jag har köpt sallad, massor med sallad och olika skinka, dvs lufttorkad skinka, rökt karre och rökt fläskfile. Så klart har jag också köpt mozzarella och halloumi. Jag kommer verkligen börja längta till mina middagar. Älskar sådan sallader.

Ikväll får ni inte missa Mammas pojkar, ni måste ju kolla in min klsskompis Maja.


Godmorgon!

Jag önskar att jag kunde säga att jag har sovit gott inatt, men det har jag inte gjort. För jag har kliat och kliat och kliat mej, så det tog en lång tid innan jag somnade. Om jag sen råkade vakna på natten så var jag tvungen att klia mej ännu mer.
Dom här dom prickarna har spridit sej mer nu. Har börjat få på händerna, samt benen. För tidigare hade jag vid armhållorna, bröstkorgen magen, ryggen och halsen. Jag undrar verkligen vad jag har gjort när jag får allt det här =)

Skulle hålla på med skolarbete idag, men jag känner att jag orkar inte. Kan inte koncentrara mej och så är jag trött. Så idag blir det bara vara.
Orkar inte planera något. Men jag ska ändå åka till mamma och pappa och vara där och äta frukost. Vi har inget här hemma. Så idag blir det att stor handla så vi har mycket mat hemma =)

Bara få vara!

Nu blir det att gå och lägga sej i sägen, men jag ska inte sova än. Ska ligga och läsa skvaller först. Har ju fått min favorit tidning idag, chic! =) Sen så har jag inte heller hunnit att läsa morgon tidningen än, så det måste jag ju också göra, fast nyheterna är gammal nu hihi.

Har mycket att göra imorgon, men först så ska jag sova ut och bara känna lugnet.
Natti natti!

Skvaller!

Det skvaller som jag hade är det här. Imorgon börjar ett nytt program som heter Mammas pojkar som går på 4:an kl 20:00. Och i det programet är en av deltagarna som går i min klass nu. Hon heter Maja.
Jag fick nämligen reda på det idag, ska bli kul och se hur hon är på tv. För jag kan säga att hon är jätte trevlig allafall av det lilla som jag känner henne. Brukar pratat med henne.
That´s it!

Jag har fått ett paket!

Det var kul och se att jag hade fått mitt halsband idag. Måste säga att jag tycker det gick riktigt snabbt. Beställde ju på måndagkväll och fick det idag.



Som ni ser låg halsbandet i en guldpåse. Alltid trevligt att får det i en snygg förpackning.



Vad jag är nöjd med det här halsbandet =)
Så vad tycker ni?

Lappjävel!

Som sagt det var riktigt roligt i skolan idag. Första föreläsningen var om Luleås näringsliv.Det var kul att höra om. Men den bästa föreläsningen var när Swedish Lapland berättade. Det var så intressant så jag måste säga att jag är jätte kluven med vad jag skulle vilja jobba med. För när jag började med den här utbildningen så var jag så säker på att det är handel som jag vill jobba med. Men nu har jag även börjar bli sugen på att jobba med turismen. Det är så intressant och som jag har skrivit om tidigare det är så mycket man kan göra här. Men man är så hemmablind så man märker inte allt det man har runt omkring sej.

Vi pratade bland annat om att Lappland är så stort, och jag kan erkänna att förut om nån sa att du är ju från Lappland så blev jag stött och sa, nä jag bor i Norrbotten. Men idag ska jag erkänna att jag är en Lappjävel hihi, men jag bor i ett landskap som heter Norrbotten. 
Tillomed västerbotten räknas som Lappland.

Jag är verkligen glad att jag pluggar till det jag gör.

Nya domen!

Nu ska man hämta ut nya tabletter imorgon. Nu ska jag äta allergitabletter för det som jag har fått tack vare antibiotikan. Det verkar som att det ska aldrig ta slut. Så jag hoppas nu på att min infektion har gått till sej i vaden, eftersom jag inte kan forsätta att äta antibiotika. Jag är så less på att åka till vårdcentralen hela tiden, vill inte vara sjuk längre. Sen sa läkaren att när jag har blivit frisk så måste jag boka in en ny tid för att ta reda på om jag är allgerisk mot antibiotika. Eller att jag är bara överkänslig mot det just nu.

Det känns som att all tid går åt att jag är sjuk. Allt var så bra igår, och nu är det skit. Men jag ska vara stark.
Så nu måste jag ha mer koll på vaden om den blir större eller om jag får feber, för då vet jag att jag har infektionen kvar.
VILL BLI FRISK NU!!!

Prickig!

Vilken dag man har haft idag, jag kommer skriva om det mer snart. Men jag hinner inte just nu. För jag måste åka till vårdcentralen igen. Fast den här gången är att jag har fått en allergisk reaktion utav tabletterna som jag har ätit. Jag tål tydligen inte antibiotikan som jag har ätit. Så ni kan ju gissa hur röd prickig jag är på överkroppen och armarna, Det kliar som fan.
Jag märkte när jag vaknade att det kliade som bara den och sen såg jag alla prickarna och då förstog jag direkt vad det var, så jag ringde till vårdcentralen och dom ville att jag skulle komma in, men ja sa att jag hade inte tid på morgonen. Ville ju till skolan. Så nu ska jag åkta dit istället.
Vi får höras senare idag. För jag måste berätta om föreläsningarna som jag hörde på. Det var riktigt intressant och jag är verkligen kluven med vad jag vill jobba med nu. Det är så mycket som jag vill göra =)

Sen har jag även skvaller, riktigt saftigt skvaller hihi

Nu mina kära vänner!

Tror jag att det är dags att gå och lägga mej. Är ganska trött och jag har sett på tv hela kvällen så det är kanske inte så konstigt att man bli trött.

Blir en rolig skoldag imorgon. Vi kommer ha två föreläsningar om Luleås Näringsliv och senare på dagen har vi den andra föreläsningen om Visit Luleå. Så det kommer bli intressant.
Imorgon är det min sista skoldag den här veckan, rätt så skönt men som vanligt har jag många skolarbeten som jag måste göra och läsa böcker.
Jag avslutar med dom vanliga orden natti natti hihihi

Behålla eller inte!

Det är lite frågetecken. Gillar halsbandet och kjolen. Så det kommer vara kvar. Men jag är jätte fundersam över blusen. Vet inte riktigt vad jag skulle kunna matcha blusen med. Har även provat med byxor.



När jag hade blusen på mej så kände jag mej som en slags riddare eller som en 80-tals sekreterare. Får nog fundera vidare hur jag ska göra med blusen. För helt 100 är jag inte.

Säsongstart!!!

Vad det är många tvprogram som har säsongstart idag. Det märks att hösten är här, för då börjar allt.
Halv åtta hos mig måste jag självklart se. Sen är det ju säsongstart för Äntligen hemma. Sen bäst av allt så börjar Desperate housewives.
Gud vad jag kommer glo på tv idag hihi

En fråga skulle det inte vara ett extra inslag om Svenska Hollywoodfruar idag? För det står inget i tidningen idag, vet inte om jag har missuppfattat eller. Jaja, får väl spana vidare.

Kolla vad som har kommit!

Se här vad jag har hämtat ut idag!
Gjorde det innan jag skulle på intervjun. =)



Ni vet vad det är, så nu ska jag prova och se om det ser bra ut.

Äntligen hemma!

Nu är man äntligen hemma. Vilken dag det har varit. Hade min jobbintervju kl 15:30. Satt en halvtimme och pratade, dom hade en del frågor som dom ställde till mej. Men det känns som att jag gjorde bra ifrån mej. Så jag hoppas att jag har gjort bra intryck på dom och att dom väljer mej. Jag fick reda på att 80 st hade sökt det här vikariatet och det var bara 8 st som dom tog ut på intervju. Så jag är verkligen glad över att vara en av dom 8, men jag hoppas att dom ändå väljer mej. Så nu ska jag inte funderar så mycket mer på det. Får veta nästa vecka måndag eller tisdag om jag har fått det.
Just ja jag frågade även dom varför dom valde mej, det är ju som kul att få feedback. Så dom sa att jag verkar vara ambitiös och att jag går den här utbildningen som jag gör just nu, samt att jag har testa på olika jobb samt att jag har fått jobba med olika sorters kunder. Sen att jag hade även skickat in en bild på mej.

Det här hade jag på mej idag.
Byxorna från Gina Tricot
Toppen från Lindex
Armband från H&M

Min vovve ville vara med på bild =)

 


Godmorgon mina vänner!

Idag så gäller det. Nu måste jag verkligen var skärpt när dom intervjuar mej. För jag vill verkligen ha det här jobbet. Så nu måste ni alla hålla tummarna åt mej =)

Nu blir det till duschen och sen göra mej klar för skolan och sen blir det jobbintervju. Syns senare idag!

ohhhh köpa!

Jag kommer sakna serien Svenska Hollywoodfruar. Det var synd att det var sista avsnittet idag. Man får hoppas att det  blir en till säsong.

Det blir nog att gå och lägga sej snart. Fast jag har sovmorgon, börjar för inte än kl 12 imorgon men det blir ändå stiga upp tidigt, måste ju piffa upp mej inför jobbintervjuen.

Som ni vet så är man en shopaholic. Så jag beställde det här halsbandet. Jag har kollat in länge på det och nu fanns det igen att beställa, så då gick det ju inte att låta bli.



Är från märket Åsitas. Vad tycker ni? Det kostar 599kr. Jag gillar det verkligen.

Så förlåt mamma och pappa som kommer läsa det här.
Ni ska bara veta vad jag fick för telefon samtal efter dom hade läst om mitt inlägg om det jag hade shoppat. Dom var inte glad på mej. Fast jag är vuxen hihihi

Nu blir det att gå och sova. Så natti natti!


Bilden kommer från Frozza

Vin

Yes insåg just en sak. Halv åtta hos mej har säsongstart idag. Det är ett trevligt program för dom kan få till riktigt bra maträtter. Alltid när jag ser såna program så blir jag sugen på att fixa till en lyxmiddag. Och vin är något som jag tycker är jätte gott att dricka till mat. Tyvärr så kunde jag inte dricka nån vin i helgen som var, men det kanske blir nått vin till helgen istället.

Jag och min sambo var på en winemakers dinner för ett år sen, det var riktigt trevligt, det borde ni göra nån gång om ni får tillfället. Blir det nån fler gång att dom fixar det i Luleå så ska vi gå på det. Man fick prova på olika viner från José maria Da Fonsecas gård. Han är från Portugal, så han berättade om vinerna som vi drack. Som sagt det var riktigt intressant. För när vi drack vin så fick vi 5-rätters meny. Det är ju kul att få vin som passar till maten. Helt klart lyckat måste jag säga!


Stress stress

Nu är man stressad, det är så mycket som ska bli klart i oktober månad. Vi kommer ha läst klart kursen Destinations utveckling den 29/10. Så det är jätte mycket jobb med det. För jag ska göra två intervjuer med två företag, för höra om deras värdskap. Sen så ska jag även ha en redovisningen muntligt för klassen om nån företag som jag ska också ska ha intervju med fast den gången jobbar man två och två. Sen ska jag ha hittat en LIA-plats innan första november för då ska jag ha LIA i tre veckor. Sen ska jag även jag göra en bild av mej själv, dvs hur jag uppfattar mej själv samtidigt ska 6 st arbetskolleger eller chefer göra om mej. Hur dom tycker jag är i jobb och så. Och det ska vara klart till fredag. Det är bara stress. Så egentligen har jag inte tid att sitta här, men det kommer inte bli något gjort idag eftersom när man kommer hem från skolan så är man så trött i huvudet, så jag orkar inte tänka på något mer.

Har ju en viktig dag imorgon när jag ska på jobbintervju. =)

Godmorgon!

Då är man redo för en skoldag idag. Känns ganska så kul att gå i skolan idag. Det står ekonomi på schemat, få se vad vi ska lära oss för nått krångligt idag då. Det blir verkligen svårare och svårare. Det går ju så fort fram. Hinner inte skriva något mer nu måste göra mej klar, ska få skjus idag så det känns bra. Ha en bra måndag!

Det blev inte snö idag!

Det kom ju inte nån snö idag, vi har bara haft regn och det räcker gott och väl. Nu är det inte många timmar till jag ska vara vaken. Blir ju upp tidigt imorgon för göra mej klar för skoldagen. Tänkte ren skriva det jag ska lämna in till läraren nu innan jag går och lägger mej. Det är skönt att somna tidigt på kvällerna så man är utvilad på morgonen.

På tal om snö, så har min sambo varit så snäll och byta till vinterdäck på min bil, så nu är jag redo för is och snö =) Jag kör ju inte heller så mycket bil nu så det gör inget att man har vinterdäcken på.
Jag avslutar väl som vanligt med natti natti!

Kanelbullens dag!

Vi var även och köpte kanelbullar idag. Vi svängde förbi mitt jobb och handlade det. Tog även med oss hem två filmer.
Det var riktigt lugnt på jobbet, det blev jag förvånade över, för när jag jobbar så är det alltid mycket folk inte en lugn stund. Sen åkte vi hem för vi hade fått besök som stod utanför vår dörr och väntade. Så vi bjöd på bulle och kaffe, själv tog jag ett mjölkglas till det. De var riktigt mumsigt!=)

Så nu sitter min sambo och vår kompis Matti här och ser på filmen Kartellen. Inte min smak av film så jag sitter här och bloggar istället =)



Men såg klart tog jag en film som jag vill se och den heter The Uninvited. Det är en skräckfilm. Jag gillar såna filmer som man blir lite skrämd av. Så jag hoppas att den är bra.



Ser väl lite spooky ut? =) Hanlar om systrarna Anna och Alex hamnar mitt i en dödlig kamp efter deras mamma dött under mystiska omständigheter och deras pappa förlovar sej med Rachel, mammans skötare. När de två systrarna undersöker Rachels skumma förflutna blir följderna spöklika syner, skrämmande mardrömmar och dödliga konsekvenser. Allt leder till ett slut som är så chockerande att det "ger dej kalla kårar"

Krämer!

Jag har nu gett upp med min hemläxa, fattade inte sista uppgiften så läraren måste förklara för mej. Jag har pratat med en klasskompis och hon sa också att hon hade svårt för den sista uppgiften hon visste inte ens om hon hade gjort rätt. Så det är ju ingen idé att hon förklarar för mej. Jag måste få en aha-upplevelse för om jag ska fatta den här uppgiften.

Var även tvungen åka till Apoteket idag. Var tvungen köpa antibiotika till min vovve, han verkar inte ha blivit bättre, men nu kommer han bli bättre. Medans jag satt och väntade när hon blandade hans kur, så hittade jag något åt mej själv.


Jag hittade dom här trevliga sakerna. Den stora flaskan är en Body lotion, den andra är en gel och den lilla flaskan är en hand cream som man fick på köpte när man köpte två produkter från Vera by CCS. Body lotion och handkrämen luktar gott. Gel är bra för den svalkar vid klåda eller solsveda och aborberas snabbt. Det kliar en hel del på min vad där jag tog bort knölen och så är jag varm på huden. Tänkte att den kan ju vara jätte bra att ha nu, när det är så jobbigt med kliandet.  Sen så känns det som att  Aloe Vera produkter är bra, tror själv mycket på den växten.
Stora flaskorna kostar 69kr/st och handkrämen kostar 50kr, men som sagt den fick jag med på köpet. Handkräm går ju alltid åt på vintern =)


Godmorgon!

Som sagt idag är det Kanelbullens dag idag. Jag undrar om det blir att åka och handla nån bulle och så tar vi med oss fikat och åker och hälsar på nån och bjuder. Det är ju ganska trevligt =)
Annars händer det väl inte så mycket idag. Måste göra klart min hemuppgift som jag aldrig blev klar med. Har ju skola imorgon så det skulle vara bra att jag kan lämna in det då.

Är inte glad över en sak. Ni vet serien Lipstickdjungel är ju nuför tiden på lördagar, och jag missar alltid det. Sen verkar det ju inte hellre gå nån repris, eller gör det? Det var dumt att dom bytte dag och vilken konstig tid det går också på. Samma sak jag har ju även missat serien The hills, det har väl varit nu två avsnitt eller nått sånt? Lördagar är ingen bra dag att visa serier, och speciellt inte före 19. För då missar jag alltid =/

Men söndagar brukar det vara mycket serier det är ganska mysigt, och då har man ju tid att se. 18:05 One three hill. Sen har vi ju kl 20:00 både Ensam mamma söker, samt Playa del sol.

Kvällens sista inlägg!

Vi har kommit hem nu. Är rätt skönt att komma hem tidigt. Sen så orkar jag inte heller hur länge som helst sitta som man brukar annars göra, dvs sitta vanligt. Det är dags för mitt ben att få vila nu. Så det blir liggande framför tv:en. Vi sitter och ser på Körslaget som har kommit igång. Det är kul att se på.
Sen vet jag inte vad som händer efter det, antar att det kan bli sängen då. Så natti natti!


Mary Kay

Idag fick jag min påse från Mary Kay. Jag var värdinna för ett Mary Kay Hudvårdsklass för ca 2 veckor sen. Det var kul att när man var värdinna så fick man en produkt gratis. Jag valde då ett lipstick som heter Paradise Pink. Sen så köpte jag även ett lipgloss som heter Melon Sorbet. Det blir fint att sätta lipglosset efter man har tagit på sej läppstiftet. Blir mer glansigt då.



Så där ser färgerna ut.

 


I am back!

Ja då var man tillbaka till sitt eget jag igen. Eller nästan alla fall. Nu går jag någorlunda bra, men det som är sjukt är att jag tänker på hur jag tar mitt fotsteg, annars brukar man ju aldrig tänka på hur man går =) Men det ser mycket bättre ut. Har alla fall försökt att piffa upp mej lite grann nu när det är lördag. Man blir som mycket gladare då. Fast jag bor i mina mysbyxor än, men det är för att jag måste vara redo om det blir att jag ska till akuten igen. Känns inte så kul att ta av sej byxorna framför läkare, så därför är det mycket bättre med mysbyxor för då är det bara rulla upp byxbenet hihihi
Men jag blev lite chockad när jag såg hur mycket min vad är svullen mot den andra vaden, jag har som aldrig tänkt att man kan ju jämföra dom, men nu såg jag hur stor skillnad det är, säger bara ajajaj.

Det blev inte att min sambo fick leka doktor, det var jag som fick leka istället att jag var sjuksköterska. Så jag har rengjort såret och stoppat dit ett nytt plåster, blev så fint. Tänkte att jag ska dela med mej lite bilder på mitt ben igen. Vad sägs om det hahaha
Här ser man att man att det andra benet är tjockare. Inte underligt att jag tycker att det är tungt att lyfta det, tror säkert att jag har tappat lite muskler på det benet också eftersom jag lyfter inte upp det när jag går, jag släpar benet istället. Men som sagt nu har jag tänkt på att lyfta det. Så jag går som jag gjorde tidigare.

 

Efter jag har rengjort såret

 



Och så här blåröd är jag



Här har jag inte bytt plåster. Så klart är det inte jag som har ritat dom här strecken, men dom är bra att ha för att kunna se om det fortsätter att sprida sej eller om det drar sej tillbaka. På vissa ställen tycker jag att det har spridit sej mer. Men jag väntar och ser vad som händer. Jag känner mej alla fall mycket piggare.

Tänkte berätta att imorgon är det ju Kanelbullens dag. Jag skulle ju egentligen ha jobbat idag och imorgon, men jag kan ju inte det. Har nångång tidigare jobbat på den dagen, det var sjukt vad man sålde mycket kanelbullar den dagen.


Godmorgon världen!

Vad jag har sovit gott inatt =) Helt klart är hemma bäst! Det känns som att det blir bättre och jag hoppas verkligen att jag är frisk till på måndag. Eftersom det händer så otroligt mycket nästa vecka. Skola från måndag-onsdag. Sen ska jag ju på jobbintervju på tisdag.

Maten som vi fick igår var riktigt gott. Ska verkligen ta receptet på det. För det vill jag äta fler gånger. Det är som kul att byta ut köttfärs till kyckling.
Det blir att åka tillbaka till brorsans familj idag också. För då blir det att äta röding som vi fiskade när vi var i fjällen och firade midsommarafton.

Vi fick nog 10 såna här fiskar. Visst är dom fina? Jag saknar känslan när man var i fjällen, det var så mysigt att vara där och speciellt när det är sommar, tyvärr kunde man inte se midnattssolen eftersom fjället han komma ivägen.
Nu måste jag ju visa en till bild från fjällen. Det var i stugan som vi bodde i.



Den här stugan ligger i Stenbacken. Dvs mellan Kiruna och Abisko. Riktigt mysigt ställe. När jag var yngre så var vi här mycket på vintern när man hade sportlov. Men jag föredrar hellre att vara här på sommaren.



Den här stigen går från stugan ner till en stor sten som ligger i vattnet. Där satt man mycket på kvällerna och filosoferade hihi. Det är min brorsdotter som går på stigen.

Vad ska ni göra för något trevligt den här lördagen den 3 oktober?


Happy!

Såg på min andra mail idag att jag hade fått ett intressant mail, kan säga att det piggade upp mej en hel del. Kan säga att det handlar om en jobbintervju vill inte säga vart, för när jag har sagt vart jag har sökt jobb så brukar det alltid sluta med att jag inte ens får komma på en intervju. Så jag fortsätter att vara tyst om det.
Det känns så kul att man läser att dom är intresserad av mej =) Så nu jävlar måste mitt ben bli bra, jag kan ju inte halta då.

Väntar just nu på att min sambo ska komma till mina föräldrar för vi är bjudna på middag hos min brorsas familj, det ska bli mysigt. Hörde att det skulle bli nån slags tacos med kyckling, så det låter ju intressant och gott. Älskar tacos. Ha nu en riktigt underbar fredag, för det tänker jag försöka att ha =)

Godmorgon bloggen!

Nu kanske ni tror att jag har tagit en riktigt lång sovmorgon, men tyvärr har jag inte gjort det. Har just kommit hem från sjukhuset.
Nu ska ni få höra allt.
Igår kväll så tyckte jag inte att jag hade blivit bättre det var som att det fortfarande spred sej den där rodnaden. Så jag var in på vårdcentralen och dom tyckte att jag skulle till akuten, för dom tyckte att det såg ut som att jag hade fått Rosfeber. Så vi åkte till akuten, fick vänta länge där. Men tillslut blev det min tur och den läkaren sa att han todde inte att det var Rosfeber han började mer fundera på om jag hade kunnat få Borelia. När han sa det då fick jag verkligen panik. Sen började han fråga om vårdcentralen hade tagit nå tester som sänkan samt odling i såret. Och det hade dom ju inte gjort på slakthuset (vårdcentralen). Jag blir så förbannad när jag tänker på det.
Men hur som helst blev jag inlagd på infektion avd. Fick antibiotikadropp på en gång. Då var klockan ca 02. Sen kl 06 väcker dom mej för jag var tvungen lämna mer blodprov, sen sov jag till 08 och åt frukost. Sen vid 11 hade dom ronden så då fick jag träffa min läkare och han sa att jag har inte Rosfeber samt att det är inte en Mollusk som jag har tagit bort, för han menar att vuxna brukar inte få det. Så jag kommer aldrig få veta vad dom har tagit bort för nån knöl på mej. För tack vare klåpare till läkare som inte vill skicka in för att ta reda på vad det var för nåt. Sen sa min läkare att dom var tvungen ta bort mitt stygn för det gör det värre, för det samlar på bakterier. Sen sa han att jag fick åka hem, snacka om att jag blev lycklig.
Så nu ska jag sköta om mitt sår själv men jag hade tänkt att min sambo ska få leka doktor så han får byta ut mitt plåster =)
Ivärsta fall sa läkarn att jag kan få en böld och då kommer jag få svårt att gå samt att det kommer göra riktigt ont. Då måste jag in till akuten igen för att tömma den, så jag hoppas verkligen att jag slipper det.
Nu tror jag att jag har fått med allt =)

Så nu vet ni, ska ni till vårdcentralen stå på er, samt träffa gärna två olika läkare, och ta gärna bilder. Jag har lärt mej min läxa! För tyvärr det går inte att lita på vårdcentralen. Det är läkarna på sjukhus som man kan lite mer på.

Det blev mer shoppande idag!

Förstår inte hur jag har kunna missa att Lindex har starta sin kampanj nu. Så jag har beställt tre saker från deras Pink collection.
Det blev den här kjolen i skinnimitation som kostar 299kr

Sen så blev det även det här halsbandet som också är från Pink Collection. Kostar 129kr

 

 

Sen hade jag riktigt problem att välja vilken färg jag skulle ta på den här blusen, men till slut valde jag den här, fast jag gillar även den andra färgen på den här blusen. Den kostar 349kr.



När man handlade över 400kr så fick man det här hudvårdsset Lumene gratis. Är värd 99kr.


Kitet är för känslig hud. Innehåller rengörningslotion, ansiktvatten och en dagkräm.

Efter jag hade beställt det här så tänkte jag att jag måste ju även ha ett skärp när man har den här blusen från Lindex på sej. Så då beställde jag det här knytskärpet från H&M. Kostar 99kr


Tyvärr får jag inte det förrän vecka 52. Så det är verkligen lång väntetid. Jag avbokade den här kjolen från H&M

Jag har shoppat för mycket idag. Men jag är endå nöjd med mina köp.


Då blev man ännu mer fattigare!

Nu har jag beställt. Jag beställde allt tillomed blusen som jag var osäker på. Då får vi se om det är min stil. Skorna kom inte med, dom blev visst slutsålda.
Det ska bli kul när paketet kommer, det blir vecka 41 =) Så då kommer det alltså nästa vecka! Jippi!

                                               

Nu kom posten, måste gå se om det har kommit något intressant eller om det är bara reklam. Sen så ska jag hålla på med ekonomi =) Märker ni att jag skjuter upp allt?! =)

H&M rea!

Nu när jag har kollat genom H&Ms rea, så hittade jag lite grann som jag skulle kunna tänka mej att beställa. Som dom här skorna. Kostar bara 79,50kr. Det är ju riktigt billigt, för ord pris är 298kr.

Sen har vi den här kjolen, gillar färgen. Passar ju nu när det är höst. Kostar också 79,50kr. Ord pris 199kr.

Den här kjolen har jag, fast då i svart färg. Men gillar även den här färgen också och speciellt nu när den är på rea. Kostar 124,50kr. Ord pris 249kr.


Som ni ser är det mest kjolar som jag hittade på rean som jag skulle vilja ha. Så kommer den sista kjolen som jag hittade. Kostar 98kr. Ord pris 298kr

Jag tror och vad som känns just nu så blir det nog att jag beställer. Tycker att jag förtjänar en liten presten. Men jag ska tänka över en liten stund först.

Hittade även den här blusen på deras hemsida. Den är inte på rea. Kostar 199kr. Tycker att den är söt och gullig. Men jag vet inte riktigt om det är min stil. Har lite svårt att se om jag skulle passa i den. Fast endå gillar jag den.

Som sagt nu ska jag funderar lite hur jag ska göra.


Godmorgon mina vänner!

Skolan har börjat och jag sitter här i soffan med benen på en kudde. Så jag ska väl själv ha en egen lektion med mej själv. Ska ha ekonomi. Står det på mitt eget schema.
Jag har sett till nu att jag har alla telefoner och datorn brevid mej så nu ska jag inte gå på ett bra tag.

Vad ska ni göra för något roligt nu när det är 1 oktober? Som ni vet så kommer jag bo i soffan idag, ser att solen skiner ute men det är bara +4, så det är inte varmt.

Vad min sambo passade upp mej igår, det var verkligen snällt, men jag gillade inte när han knöt upp min sko när jag skulle ta av den igår. Jag sa då till han att han måste knyta igen den, då sa han till mej, varför det, du ska ju ändå inte gå nånstans. Då sa jag tänkt om det börjar brinna, då måste jag ju ha skor på mej när jag ska ut, för inte tänker jag gå ut med  bara sockar på mej. Han började skratta då.
Jag kan säga att dom skorna är inte fina dom är helt nötta samt gamla, men det som är bra med dom är att man kan bara ta på sej dom samt av dom utan att behöva knyta upp.
Han har inte knytat igen dom, så jag får väl försöka göra det senare idag =)
Som ni har märkt så har jag aldrig skrivit vad min sambo heter, och det kommer jag inte heller att göra. För han vill inte det. Det respekterar jag. Han vill bara att jag kallar han för min sambo.

RSS 2.0