I am back!

Ja då var man tillbaka till sitt eget jag igen. Eller nästan alla fall. Nu går jag någorlunda bra, men det som är sjukt är att jag tänker på hur jag tar mitt fotsteg, annars brukar man ju aldrig tänka på hur man går =) Men det ser mycket bättre ut. Har alla fall försökt att piffa upp mej lite grann nu när det är lördag. Man blir som mycket gladare då. Fast jag bor i mina mysbyxor än, men det är för att jag måste vara redo om det blir att jag ska till akuten igen. Känns inte så kul att ta av sej byxorna framför läkare, så därför är det mycket bättre med mysbyxor för då är det bara rulla upp byxbenet hihihi
Men jag blev lite chockad när jag såg hur mycket min vad är svullen mot den andra vaden, jag har som aldrig tänkt att man kan ju jämföra dom, men nu såg jag hur stor skillnad det är, säger bara ajajaj.

Det blev inte att min sambo fick leka doktor, det var jag som fick leka istället att jag var sjuksköterska. Så jag har rengjort såret och stoppat dit ett nytt plåster, blev så fint. Tänkte att jag ska dela med mej lite bilder på mitt ben igen. Vad sägs om det hahaha
Här ser man att man att det andra benet är tjockare. Inte underligt att jag tycker att det är tungt att lyfta det, tror säkert att jag har tappat lite muskler på det benet också eftersom jag lyfter inte upp det när jag går, jag släpar benet istället. Men som sagt nu har jag tänkt på att lyfta det. Så jag går som jag gjorde tidigare.

 

Efter jag har rengjort såret

 



Och så här blåröd är jag



Här har jag inte bytt plåster. Så klart är det inte jag som har ritat dom här strecken, men dom är bra att ha för att kunna se om det fortsätter att sprida sej eller om det drar sej tillbaka. På vissa ställen tycker jag att det har spridit sej mer. Men jag väntar och ser vad som händer. Jag känner mej alla fall mycket piggare.

Tänkte berätta att imorgon är det ju Kanelbullens dag. Jag skulle ju egentligen ha jobbat idag och imorgon, men jag kan ju inte det. Har nångång tidigare jobbat på den dagen, det var sjukt vad man sålde mycket kanelbullar den dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0