Godmorgon!

Idag känns det bättre. Men jag har gjort en sak nu på morgonen som jag inte gillar. Och det är att jag betalde räkningarna. Shit kan säga att det var en hel bunt, och det här var en dyr månad.  Blev lite olycklig att jag var tvungen att betala ut 13000kr i räkningar, ni läste rätt! Jag och min sambo brukar alltid dela på räkningar,men den här månaden så var vi ner en sväng till Jönköping över en helg. Det blev riktigt dyr helg. Han betalde allt när vi åkte på den resan, det var därför jag åkte på allt det vi brukar dela på. Jaja nästa månad bli väl bättre.

Vid 13 tiden blir det att åka till kulturenshus här i Luleå, ska träffa mina skolkompisar, vi ska ha vårt bok seminarium. Och det är den boken som jag har inte hunnit att läsa igenom, hann bara med halva boken. Så vi ska pratade om den och skriva ner allt, och sen lämna in till läraren om vad vi har kommit fram till. Jag bor ju istan, men en klasskompis ska komma och hämta mej så jag slipper gå. Jag förvarnade dom igår att dom får inte skratta åt mej. Men dom lär nog ändå göra det, men det gör inget. Jag tar inte så illa upp.

Natten har varit jobbig igen, fick stiga upp vid 5 tiden för att gå ut med lillvovven, tog lång tid för mej att gå ner för trapporna, och sen när man kom in igen så blev man ju pigg, men tillslut somnade jag om igen.

Nu ska jag göra min andra hemuppgift, för den ska vi också gå igenom idag.
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0