Klockan tickar!

Hjälp nu är det stress! För klockan fyra ska vi vara hos mina föräldrar och jag är inte klar. Sitter här med blött hår, så därför kommer det bli ett kort inlägg.
Jag kommer inte heller hinna lägga ut nån outfits idag, men det kommer imorgon istället. För jag ska försöka fota lite ikväll hihi.

Godmorgon!

Idag är det Valborg! Det innebär att det är min och sambos 3-års dag. Tänkt att det har redan gått 3 år sen han och jag blev ihop hihi. Så grattis till oss!

Vad som händer idag är att vi ska fira valborg hos mina föräldrar så kommer även min morbror dit och moster, så det kommer bli trevlig dag och kväll.
Kan avslöja en sak att jag och min sambo har köpt en magnum flaska mousserande vin, så det är 1,5L. Ganska mycket, men det är tur att det är gott.

Men nu ska jag göra mej klar för att vara på Rabalder. Visar en bild senare på vad jag ska jag på mej ikväll.
Så vill jag även passa på att önska er en trevlig Valborg!

Tips Tips!

Jag har lite koder att dela med mej till er!

Du får 50% rabatt på 1 valfri vara från Ellos.  Ange koden 211506. Det gäller till den 2010-05-14.

Du får 25% rabatt på 1 valfri vara från H&M.  Ange koden 8796. Det gäller till den 2010-05-02.

50kr rabatt vid order över 250kr från Haléns. Ange koden 2204. Vet ej hur länge det gäller.

Dagens!




Topp från Rabalder
Cardigan från Rabalder
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot
Skor från Converse
Halsband från H&M

Godmorgon!

Usch och fy vilken mardröm jag hade innan just min klocka ringde. Det var verkligen ingen rolig dröm, kan säga att den handlade om min sambo. Nu vill jag bara glömma bort allt.

Idag är det torsdag, så det är den sista hela långa dag som vi är på jobbet i dag i den här veckan. För imorgon jobbar vi bara till två eftersom det är valborg. Kan säga att jag längtar verkligen tills imorgon, för jag kommer ha så kul. Nu måste jag börja skynda mej och göra mej klar för den här dagen.

Vovve!

Tack för alla er frågor om min vovve!
Kan säga att han mår bättre idag, så det känns verkligen skönt. Men det är imorgon som det gäller lite grann på hur det kommer gå. Eftersom då ska jag prova att ge han lite av hans egen hundfoder som han brukar vanligtvis äta. Så jag tänkte blanda hans hundfoder med lite ris och kokt fisk. Så förhoppningsvis så ska han må bra av det. Men jag har fortfarande nån dag till att ge han medicin.



Jag vet att ni har sett den här bilden tidigare, men jag gillar den verkligen. Det är min favorit på lillgubben!

Ögongodis!

Ni har väl inte missat vem som är på MQs reklam bilder?
Kan säga att jag blev verkligen förvånad att det var Joel Kinnaman, men det roligaste var att det var min sambo som sa det åt mej. Jag brukar ha en tendes att jag kollar aldrig på reklam till busskurer hihi. För det var så han såg det.  Så tacka vare min sambo så vet jag det nu! Man ska kolla på busskurer.






Bild från MQ

Dagens!




Tröja från Rabalder
Sjal från Rabalder
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot
Ring från Åsitas


Det var inte lätt att ta en bild på ringen. Kan inte förstå att det var så svårt hihi. Men ni ser ju att det är ett hjärta. Med gnistrande pärlor eller vad man ska kalla det för.

Godmorgon!

Dags för att göra sej klar för en dag på Rabalder. Det kommer bli roligt!
Nu ska jag även ge medicin till min vovve, men han verkar vilja ha en riktigt sovmorgon idag, för han sover fortfarande hihi.

Vi hörs senare idag! Hoppas att ni alla har en underbar onsdag!

Hmm!

Det blev inte att jag var till Rabalder idag, eftersom när jag hade varit till tandläkarn så ringde min mamma till mej och sa att min vovve mådde inte bra. Så jag åkte dit och såg att han hade diarré igen. Så jag undrar verkligen vad han har i magen. Så jag har börjat ge han medicinen igen sen så ska jag ge fisk till han eftersom han gillar inte alls sin dietmat, så jag ska blanda ut det med fisk och se hur det går. Det är verkligen inte kul att han är sjuk.

Så nu när jag är hemma ska jag passa på att städa, för imorgon ska jag tillbaka till Rablader.

Godmorgon!

Snart är det valborg har ni börjat och planerat än vad ni ska hitta på?
Jag vet allafall vad vi ska göra hihi.

Ska till tandläkarn idag, det är tur att det blir inte så mycket som dom ska göra, för det är nästa vecka jag ska borra, det kommer verkligen inte bli kul.
Så det var skönt att man fick sovmorgon idag, och ännu en gång så vaknar jag före väckarklockan.

Måste säga en sak jag är lite orolig över min vovve, det verkar som att han aldrig blir hungri, han vägrar fullständigt att äta dietmaten. Han dricker vatten som tur och han verkar ju också vara pigg för han vill busa och så. Men jag vill så gärna att han ska äta sin mat. För imorgon börjar jag med ge lite av hans vanliga mat. Jag hatar verkligen när han är sjuk, för man vet aldrig vad man ska göra. Så jag är lite nedstämd idag.

Sleep!

Nu är det dags för att gå och sova. Tiden går verkligen fort när man jobba en hel dag. Imorgon jobbar jag också, då blir det att fortsätta med att hänga om i butiken.

Kan säga tack o lov så var det sista dagen som jag skulle ge medicin till min vovve, så nu hoppas jag verkligen att hans mage kommer vara normal igen. Han matstrejkar fortfarande. Han vill inte alls äta sin dietmat. Tänkte att på onsdag så jag försöka ge han det vanliga torrfodret med dietmaten. Så får vi se vad han hittar på då. Men nu säger jag natti natti!

Paket!

Det var det här som jag fick från H&M idag.





Kläderna är från The Garden Collection. Är nöjd med plaggen så dom kommer jag behålla.


Dagens!



Baslinne från H&M
Tröjklänning från Rabalder.
Lackleggings från MQ.

Bra dag!

Det märks att man har inga bra skor att stå och jobba i. Hade nämligen mina converse och jag har rätt så ont i fötterna just nu, men det går väl över snart.
Det var riktigt kul att komma tillbaka på Rabalder, sålde en hel del kläder idag. Sen så har vi även börjat med att hänga om i hela affären. Det är mycket som man ska tänka på då!
Sen har jag även hämtat ut ett paket från H&M som jag ska visa till er.

Har lunch nu, så ja äter min goa macka frå...

sp_a0159 (MMS)

Har lunch nu, så ja äter min goa macka från subway.


Godmorgon!

Då var det äntligen måndag! Jag ska få vara på Rabalder, då ska vi sälja kläder hihi. Ska även bli kul och se vad dom har fått in för kläder sen jag var sist där.

En till sak som är härligt är att man vaknar av att det är ljust i rummet istället för en väckarklocka. För det är verkligen inte roligt av att vakna av ljudet från en väckarklocka. Så det är verkligen en härlig tid framför oss. För nu är det ljust ganska så länge på kvällarna och så blir det fort ljus på morgonen. Jag längtar tills vi har ljust dygnet runt hihi.

Söndagen snart över!

Nu är det dags för mej att gå och lägga mej. Är lite små trött. Sen har jag även fått tidningar i veckan som jag inte alls har hunnit att läsa. Fick nämligen ett till nr av Damernas Värld.

Idag så hann jag allfall få igång en tvätt, sen har utemöblerna kommit ut på balkongen. Så nu behöver jag bara köpa lite blommor som jag ska ha där. Städningen får blir ímorgon istället efter jobbet.
Vi hörs imorgon! Natti natti!

Langos!

Till middag blev det att vi åt Langos, man kan även göra dom till ett tilltugg.



Så gott!

Dagens!

Ni får idag en liten konstig dagens. Men det var så fint väder idag så åkte runt med bilen, det är kul. Och kollade in läget hihi.



Min älskade fejk dödskalle scarf Alexander McQueen från Melba.
Solglasögon från Karen Walker.



Skor från Converse
Väska från Louis Vuitton.
Jeans från Sisters.




I lördags!

Det var en trevlig kväll igår, och vi blev jätte mätt av maten som vi hade gjort. Så det blev inget tilltugg igår, det blir idag istället hihi.



Vi drack det här röda vinet. Det var helt ok, men man har druckigt bättre viner hihi.



Vi åt ryggbiff, potatisgratäng och bearnaisesås. Kan meddela att det var mycket sener ikött så det var inte så hit sen så var beasåsen inte heller så god. Smakade mycket senap om den. Men annars var det god mat hihi.

Godmorgon!

Det har redan blivit söndag. Då börjar en jobbar vecka imorgon på Rabalder. Jag gillar söndagar. Speciellt idag eftersom solen skiner och än så länge är det bara plus 5 i skuggan, men det kommer bli varmare idag hihi. Det är nog på tiden att fixa till balkongen så man kan börja sitta där.
Sen ska jag även städa idag och slå igång några tvättmaskiner. För det behövs tvätta.

Det går bra att ge medicinen till vovven fast han morrar och så, men tyvärr är det sämre med maten. Han verkar inte alls gilla dietmaten som han har fått. Jag tycker att den luktar gott och så är det ju inga torrfoder som han annars alltid brukar få. Vi får väl se va som händer för han kan ju inte matstrejkar hur länge som helst. Men jag kan meddela att hans mage är mycket bättre.

Nu ska han bli frisk!

Så där då har man varit och fixat medicin till min vovve. Så får vi hoppas att han blir bättre snart. Ska ge han två gånger om dagen sen har jag även fått special mat till han. Men den här medicinen som jag ska ge till han kommer inte bli kul, för det är jätte svårt att få ner sprutan i hans mun. Men det är tur att det är bara i tre dagar som jag ska ge han det.
Min sambo kommer hem snart så då får han hjälpa mej med medicinen. Sen är det dags för en dusch och fixa god middagen. Städningen får jag ta imorgon istället.

Godmorgon!

Det blev lite sent godmorgon idag, fast jag har varit vaken sen kl 08:00. Det har hänt lite saker. Inga roliga saker. Men jag ska ta upp om det snart.
Först måste jag tacka för alla kommentar som jag fick igår om att när jag skulle göra tentan. Det var stressigt att göra tentan och jag hoppas att jag är godkänd. Var ganska konstiga frågor, men jag svarade på alla frågor. Så nu får vi vänta och se hur det gick.
Sen efter jag hade gjort tentan så åkte jag hem direkt till mina föräldrar var där till kl 21. Min sambo kom också dit så vi åt middag hos dom. Det var en trevlig kväll.

Idag hade jag som planer att jag skulle gå in till stan och hämta mina linser som har kommit igår. Men jag kan tyvärr inte hämta dom idag för att min vovve mår inte bra. Han har magsjuka kan man säga. Så det blir att man vill hålla ett extra öga på han, eftersom det är inga trevliga korvar som han gör. Sen har han även gjort inomhus. Så nu får han bara äta ris. Vet inte heller hur länge han ska äta det. Har varit kontakt med en vetrinär, så nu är det bara vänta och se om det blir bättre. Har ni nå bra tips som man göra åt små vovvar som har dåligt i magen? Jag vet att det är jätte viktigt att han få i sej vatten.

Jag hade även tänkt ta hand om mitt hem, för det behövs en stor städning. Det är så skönt sen när man har städat klart så är det fint och rent. Men jag får väl ändå försöka att städa. Ikväll så blir det även god middag för mej och min kära sambo. Men det är inte kul att ha en sjuk hund, man tycker så synd om han. För man ser att han mår inte bra.

Sömn!

Jag tror att jag ska ge upp för idag. Känner att jag vill vara utvilad för morgondagen. Det är ju då det gäller. Man kan bara få G eller IG.
Har suttit och kollat igenom en hel del papper. Det är sjukt hur mycket man måste kunna om allt. Men som sagt jag hoppas att det kommer gå vägen.
Så nu säger jag natti natti till er!


Ledarskap!

Slutet i skolan blir bara närmare och närmare. Som idag hade vi en annan lärare för sista gången. Så idag avslutade vi vår kurs i Ledarskap och imorgon har vi tentan.
Att få läsa om ledarskap har varit jätte roligt. Som idag tog vi upp om besvärliga och svåra samtal. Så vi hade lite rollspela kan man säga där vi höll på med olika uppgifter  tex om alkoholproblem mm. När vi pratade om det så var jag chefen och en av mina klasskompisar vara medarbetare så hade vi samtalet om det. Det var inte lätt kan jag säga. Men det är ju sånt som man får ta när man är chef.
 
Nu på måndag så börjar jag om igen på Rabalder, ska vara där i 5veckor. Kommer blir riktigt kul. Får man hålla på med kläder igen.

H&M

Jag har ju hur många som helst t-shirts i min garderob. Men jag gillade den här.



Kostar 149 kr och finns på H&M.

Godmorgon!

Nu är det äntligen torsdag, kan ju säga att jag längtar till imorgon när man har gjort klart tentan. Då ska jag fira att det är helg hihi.

Jag hade en bra kväll igår, det blev att jag målade naglarna, peela hela kroppen och även en inpackning i håret. Så nån dag här framöver så ska jag peela ansiktet, det är så skönt att ta bort gammal hud. Det gäller ju att göra huden beredd för solen.

Nu ska jag kolla in H&Ms sida, om dom har fått in nått som jag gillar.

Leg?

Jag vet att det har varit dåligt med inlägg idag. Men jag har inte varit så sugen på att skriva nått inlägg idag eftersom jag har inget speciellt att säga.
Men jag kan berätta att jag åkte ut till storheden, och då ska ni få höra en sak.
Jag var till bolaget, och jag är ju 28år. Men jag brukar alltid få visa leg. Och nu har jag även kommit på mej själv att jag kanske beter mej lite skumt när jag är där. Men det är för att när jag står i kön till kassan som jag tänker på "kommer jag få visa leg". För jag blir ju glad när jag slipper visa leg. Egentligen ska det ju vara tvärtom, alla blir ju glad att dom får visa leg förutom jag som får visa hela tiden. Så jag tror att jag beter mej ganska nervöst i kassan och då är det ju självklart att dom vill se mitt leg hihi.
Så ni kan ju tänka er att jag skulle aldrig våga lämna mitt leg hemma om jag ska handla på bolaget.

Onsdag!

Det gick bra iskolan, och jag behövde inte heller redovisa hihi. Men det roliga var att man insåg när man gör ett schema så kommer inte alla vara nöjda. Det är kanske bara en själv som är nöjd. För dom som fick redovisa blev ganska sågad av dom andra i klassen. Dvs att dom skulle inte kunna tänka sej att jobba så.
Imorgon ska vi prata om Besvärliga och svåra samtal, det innebär bland annat när man ska säga upp nån eller ja vad som helst.

Men nu är det dags för middag, sen funderar jag på om jag ska åka ut till storheden och handla lite trevlig mat som vi ska ha i helgen och något gott dricka till det.  

Godmorgon!

Idag blir det en stressig morgon. Var tvungen göra lite fin justeringar med schemat. Men nu är det redo för att lämnas in. Så nu har jag tjatat färdigt om schemat hihi.

Det är även inget bra väder idag, mulet och bara plus 2 grader. 
Nu måste jag fortsätta här, för snart ska jag gå till skolan.

Blogg!

Vet inte om ni vet det här att Maria Montazami bloggar ju på Amelia. Kan ju säga att hon är verkligen min favorit hemmafru. Verkligen en härlig människa. Det är synd att man inte känner henne hihi. Kan tänka mej att hon är verkligen rolig.
Så hennes blogg hittar ni här.
Vem är er favorit från Svenska Hollywoodfruar? 

Funderar och funderar!

Jag fattar inte vad det är med mej just nu. För det känns som att luften bara pyser ut från mej. Kan inte koncentrera mej på att göra klart schemat. Vill inte räkna ut nån arbetstid, vill inte göra det här. Men det är bara bita i det sura äpplet. För sen kan jag ju belöna mej med att se på Desperate housewives i lugn och ro. Gillar inte när man får såna här dagar. Men det är tur att dom är inte långvariga hihi.
Men jag tror att allt handlar om tentan på fredag och det här schemat som jag inte är 100% nöjd med. Men det är väl så när man vill vara nöjd med allt. Dvs jag är en perfektionist, kanske både bra och dåligt.
Hur är ni?

Långkjol!

Jag skulle vilja ha en svart långkjol. För det ser så fint ut att ha på sommaren en långkjol. Hittade den här kjolen på Ellos.



Den är i 100% bomull och kostar 179kr. Finns även i andra färger.
Jag tänker bara på romantik när jag ser en sån här kjol hihi, fast då ska den vara vit istället för svart.

Shit!

Idag har jag inte så mycket att berätta. Sitter mest bara framför datorn och gruvar mej för morgon dagen. Jag gillar verkligen inte mitt jobbschema som jag har gjort på låsas. Sen ska ca 6 st i klassen få redovisa för oss andra, säkert kommer jag dra den lotten. Men men det är inte så mycket att göra åt det, man får helt enkelt gilla läget i så fall hihi.
Jag vet att jag måste gå igenom mitt schema igen, för jag har räknat ut fel arbetstid. Det är mycket som man ska tänka på när man gör ett schema. Kommer inte bli kul när man ska göra det i verkliga livet haha.

Sen i skolan så har vi gått igenom löner idag. Dvs traktamentet och bilförmåner mm. Det är mycket som man kan ta ut för ett jobb eller ett företag som man har, men allt är inte avdragsgilltigt. Det är en hel djungel.
Nä, nu ska jag ta mig i kragen och räkna ut arbetstider.

Dagens!




Topp från Gina Tricot
Orkesterjacka från Ellos
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot
Halsband från Matthew Williamson for H&M

Godmorgon!

Då är det skola som gäller idag. Har ingen aning om vad vi ska lära oss idag, men det blir säkert något bra.
Blir mer och mer nervös för fredagen. Men det ska bli skönt när man har skrivit klart tentan. Då ska jag verkligen njuta min ledighet.
Nästa vecka så är jag tillbaka till Rabalder igen, det ska bli riktigt kul. Då får man hålla på med kläder igen. Ni ska veta jag har inte många veckor kvar i skolan nu. För efter vi har haft LIA så går jag bara skolan i en vecka. Så man kan säga att det här är min näst sista skolvecka som jag har. Vi börjar verkligen närma oss till avslutningen. Jag kommer tycka att det ska bli riktigt tråkigt att sluta skolan, eftersom jag har trivts så otroligt bra och vilka människor som jag har träffat.

Gina Tricot!



Gillar den här kjolen från Gina Tricot. Kostar 149kr.



Även den här klänningen var söt, finns då även i tre andra färger. Kostar 199kr.


Söt jeansklänning, kostar 399kr.
Kostar 249kr.


Kostar 399kr.

Jag må och säga att Gina tricot har många fina klänningar och det märks att jag har börjat bli helt insnöad på ljusrosa kläder hihi. Men jag har ju nu min ljusrosa klänning så fler behöver jag inte.

Bilder från Gina Tricot.

Little pink dress!

Idag kommer jag inte visa nån outfits. Men istället visar jag den här som kom till mej idag.



En ljusrosa chiffongklänning från Halens. Hade även beställt en svart för jag tänkte se vilken som var finast. Men jag fick inte den svart klänning, fick nån annan svart klänning som jag direkt skickar tillbaka. Men den här kommer jag behålla. För det är verkligen en fin sommarklänning. Som man kan ha när som helst. Skulle kunna tänka mej att ha den på min skolavslutning hihi.

Tack!

Vad kul att det gick mobilblogga. Det kommer jag helt klart göra det fler gånger. Men nu fick ni se isen och snön som vi har kvar på vattnet.

Det var verkligen härligt att få vara ute sen var det ju ännu trevligare när jag kom hem och såg att jag hade fått Damernas Värld. Ska visst få tre nummer gratis. Så tack för det!


En vårbild från luleå. Är ut på en promena...

sp_a0155 (MMS)

En vårbild från luleå. Är ut på en promenad me Vovven :-)


Äntligen en sak klar!

Nu har jag äntligen fått ihop ett schema, så nu ska jag bara räkna ut hur mycket % min personal jobbar. Vilket helvete att få ihop ett schema. Med mej så är vi 5 som jobbar i en sportbutik, nu vet ni ju att det här är ett skoljobb som jag håller på med. För jag har ju inget företag hihi.
Det är ju jätte svårt att räkna ut tiderna. Dvs det blir så konstiga tider för dom ska ju ha rast också. Så jag har fått fram jätte konstiga siffror, men jag ska nog kolla igenom dom en gång till annars ska jag ändra tiden så det ser bättre ut. Ni vet när man ska räkna ut kvarts tid och så. Inte lätt.

Snart dags för en promenad men jag hoppas att min granne kan vakna snart, för jag har hållt på ringa och terra henne. Vill att hon ska följa med ut. Alltid roligare att ha med sej nån.

H&M



Den här blusen gillar jag som så klart kommer från H&M. Kostar 199kr. Kan tänka mej att den är snygg till jeansshorts.  Eller ja du kan matcha den med vad du vill hihi.


Bild från H&M

Godmorgon!

Idag vaknar man tidigt. Det verkar som att min hund mår inte alls bra. För igår när jag kom hem från jobbet så skrek han bara och även först då åt han upp sin frukost. Idag väckte han mej tidigt, och vill inte igen äta nån frukost. Men när jag provade ge han godis då åt han. Nu har jag även blött ner hans mat och han vill ändå inte äta något, förstår inte varför han ska göra så här. För det slutar alltid med att han spyr för han inte har ätit något, gillar inte när han är så här. Man blir bara irriterad, för jag fattar inte vad det är med han.

Tror jag ska gå och lägga mej igen och sova nån stund till, för jag känner att jag är inte på världens bästa humör sen är jag även trött.

True story!

Så där då har man godkänt kommentarer och även svarat hihi.

Tänkte berätta att det var en helt vanlig dag på jobbet. Det innebär att polisen var ifarten. Tydligen så letade dom efter någon så då blir det att dom passerar min arbetsplats ofta eftersom det ligger på det område som det gör. Så jag har lite funderingar om dom letade ett par killar som var in på mitt jobb ca 10 min innan polisen kom, eftersom den ena var jätte hög. Gillar inte när det kommer in sånt folk för man har aldrig nån aning vad dom tänker på. Det är lättare ta hand om nån som är full. Sen så är jag jätte emot droger. Litar inte alls på folk som är höga.
Det är hemskt att säga men varje gång jag jobbar så träffar jag alltid på nån som är hög.
För ett år sen fick min kollega en kniv kastad mot sej, det är sjukt och han var drogpåverkad han som kastade kniven. Som tur var så fick han inte på sej den, en annan kollega till mej har fått ett knytslag i ansiktet och sen vet ni vad jag har råkat ut för. Det är verkligen ingen säker arbetsplats som jag är på. Man borde nästan få ha skyddsväst hihi.
Nu är det färdigt skrivet om jobb, för nu kommer jag vara ledig från jobbet i två veckor. Nu är det bara skola som gäller.

Godmorgon!

Snön som kom igår ligger lite av det kvar på vägen idag. Men huvudsaken att det är plus för då kommer det inte bli halkigt.
Min sista jobbar dag den här månaden. Jag har ju inte sagt till er att nu på fredag ska jag ha tenta är lite nervös över det. Så imorgon har jag ingen skola så då blir det att läsa böcker och göra lite skoljobb.  För sen kommer jag ha skola från tisdag till fredag.

Nu är det dags för frukost och se på en film som jag lånade hem från jobbet igår. Vi orkade inte se den igår. Har fortfarande inte hittat min nyckel, blir bara arg när jag tänker på den.


Ingen bra lördag!

Har ni haft en bra lördag?
För mej känns det som att det har varit mest otur för mej. För det första så gick det inte bra hos tandläkarn, kan bara säga jädrans visdomstand. Sen så har det snöat här, så gatan är nästan vit igen, men tack och lov att det är + 1 för jag har ju sommardäck på min bil. Men det har gått bra och köra. Sen verkar det som att jag har tappat bort min nyckel till mitt skåp som jag har på jobbet. Jag är en sån som aldrig tappar bort saker, så jag fattar inte vart min nyckel är. För förra söndagen använde jag ju nyckeln på jobbet. Men jag ger upp jag har letat överallt.
Så ni kanske förstår att jag är lite småputt just nu.


Godmorgon!

Som jag skrev för nån dag sen så var hela familjen med pappa igår, eftersom nästa vecka börjar han med strålningen. Vi hade jätte trevligt och kom inte hem förrän kl 22. Så det var därför det var dåligt med inlägg igår. Idag kommer det väl inte heller vara så bra med inlägg eftersom jag ska jobba.

Vet ni vad jag ska göra på morgonen? Ska till tandläkarn, jag som trodde att dom inte brukade ha öppet på helgen. Känns väl inte så där jätte kul. Så det ska jag göra innan jag åker till jobbet. Jag får alltid så dåligt samvete när jag ska till tandlärkarn hihi. Fast jag borstar tänderna på morgonen och kvällen.

Nu dags för frukost!

Hade rätt!

Det var som det jag misstänkte att jag hade fått sämre syn. Har märkt att jag har en tendens att kisa mycket med ögonen. Det är ju inget bra för då får man rynkor hihi.

Jag hade tänkte vara så duktig idag och prova på att mobilblogga, men jag kan inte göra det eftersom det är slut batteri i min telefon. Sen har jag ingen laddare heller i närheten.
Men däremot så har jag kameran med mej så jag får fota med den istället.

Nu ska jag läsa bilagan Extra.

Dagens!




Svart topp från Gina Tricot
Kofta från Odd Molly
Jeans från Diva
Namnhalsband från Fritz Olsson

Godmorgon!

Det blev lite väl lång sovmorgon för mej idag, så nu måste jag börja skynda mej hihi. Jag vet inte om jag ska våga och skriva igen att det är jätte fint väder idag, för så fort jag har skrivit det så brukar det bli mulet. Hoppas ni får en bra fredag idag! 

Kommer in senare idag med min outfits.

Sleep tight!

Då är dags att krypa till kojs. Man har ändå hunnit med en hel del idag. Fast jag hade min lilla svacka, men just nu så känns det bra.
Är ledig imorgon, men jag kommer ändå inte kunna sova ut. Eftersom jag ska kolla min syn, tog nämligen tiden kl 10:00. Men det är som skönt att få göra bort saker tidigt så man sen får vara ledig resten av dagen.
 
Sen blir det ett till Odd Molly plagg som jag ska ha på mej imorgon, men på lördag och söndag kommer ni inte få se nån outfits av mig eftersom då kommer jag ha min jobbuniform.
Natti natti!


Mmmm!

Nu är man verkligen mätt och belåten.





Som ni ser på bilden så är det en Futomakirulle Alaska som innehåller kallrökt lax, brieost och purjolök. Så fick men även med sej en Misosoppa.
Det var verkligen gott att dricka soppan eftersom man blev lite kall när man var ute och gick.

Ut!

Snart dags att gå sin runda med vovven, tänkte även passa gå förbi Kojis påvägen hem. Tänkte lyxa till med en sushi. Vet att det även kommer bli sushi imorgon också, men då ska jag bli bjuden. Sushi är verkligen gott. Men det konstiga är att jag hatar ris. Kan tex inte äta fyra små rätter för då får man ris till det hihi. Men sushi får jag ner. Jag vet att jag är skum hihi.

H&M



Ni har väl sett att den här fina klänningen kostar bara 199kr nu istället för 349kr. Har kollat in den många gånger, fast jag har ingen aning när jag skulle ha på mej den.


Bild från H&M

?

Det blev inte så kanon bra dag idag. Känner att just nu så är mitt liv ett frågetecken. Jag har ingen aning hur min framtid kommer se ut, och jag skulle gärna vilja veta vad som händer isommar. Då menar jag med jobb och så. För det är just det som är mitt frågetecken.

Iskolan har jag fått lära mej att man har fyra rum. Ett rum är nöjd, det andra är cencur, det tredje är förvirring och den fjärde är inspiration. Annars brukar jag säga att mitt liv går upp och ner, men det är som med dom här rummen. Just nu så är jag i förvirrad rummet. Fick nämligen veta idag så har en iklassen fått ett jobb som ställföreträdare på Lindex. Det menas att hon kommer vara chefens högra hand och om chefen är borta så är det hon som är chefen. Jag är glad för hennes skull att hon har fått det jobbet, för jag vet att hon är en jätte duktig tjej som kommer fixa det jätte bra. Men man blir som lite avundsjuk ändå hihi. Jag har inte heller sett att dom har haft det jobbet ute så jag har inte ens sökt det jobbet. Det får mej inse att jag måste verkligen ta tag i mej själv och börja söka chefsjobb, för det är så kanske att dom jobb som jag har sökt på tycker att jag är för överkvalificerad för att sitta bakom en kassa.
Sen är det även så att dom i min klass kommmer vara konkurrenter till mej när jag säker jobb. Alla i min klass är duktiga, hur ska jag göra för att sticka ut med min ansökningar?
Nu ska jag sluta beklaga, det är bara rycka upp sej själv!
Men jag ville bara dela med mej med det här till er.

Dagens!




Bronte blus från Odd Molly
Jeans från Diva
Väska från Louis Vuitton speedy 35
Namnhalsband från Fritz Olsson
Armband från A.V Max
Klocka från Ice Watch.

På armbandet  står det Dream, Inspire, Hope, Believe.

Godmorgon!

Snart är den här veckan slut. Fast jag kommer inte ha nån helg eftersom jag ska jobba. Idag har jag skola, men börjar senare, så det var skönt med sovmorgon. Det verkar även bli kanon väder idag, så den här dagen kan bara bli bra hihi.

H&M har fått in lite nytt, jag hittade väl inget som jag riktigt gillade. Så inget slösande med pengar.
Dags för frukost!

Pizza time!

Hemmagjorda pizzan blev jätte god, och det bästa av allt är att jag har kvar mat till två dagar framöver hihi.



Sen är det så bra att man kan sätta vad som helst på pizzan, bara det man tycker om.
Jag har i pizzan färska championjoner, röd paprika, hamburgerkött och stekt bacon.


Ut och gå!

Dags för att gå ut och gå på en promenda med vovven. Ska gå med grannen för hon har också chihuahua. Min vovve är helt kär i hennes tik hihi. Solen skiner fortfarande med det är bara plus 5. Men det blir ändå skönt att gå en runda. Sen blir det dags att laga en sen middag, har inte varit så hungrig idag.

Dagens!

Jag fortsätter den här veckan med Odd Molly tema.




Baslinne från H&M
Top/Blus från Odd Molly
Slitna jeans från Gina tricot
Halsband från Dogeared´s pearl of sucess

Godmorgon!

Det är en härlig dag att vakna upp till eftersom det är blå himel och strålande solsken igen. Idag ska jag försöka sitta ute och få lite färg. För man är ganska så blek. Men annars så har jag två skoljobb att göra, det ena skoljobbet hade jag helt glömt bort. Så idag blir det att sitta med det, men det är tur att det går fort att göra det jobbet.

Sen måste jag även åka och handla mat, tänkte passa på att göra en hemmagjord pizza till middag, eftersom min sambo är inte så förtjust i hemmagjord pizza. Han jobbar i stort sett över nu på jobbet så det blir inte att vi äter middag tillsammans.

Nu ska jag hoppa in i dushen och göra mej klar för den här dagen.


Time for bed!

Oj vad klockan rusar iväg snabbt. Men det är väl så när man har haft en bra dag.

Mina kära föräldrar kom förbi och hälsade på mej här ikväll. Verkligen trevligt, vi pratade om fredagen för vi ska hitta på något då eftersom nästa vecka så åker min pappa till Umeå sjukhus för att börja med sin strålning för cancern. Då börjar striden!
Men det är bra att min pappa får komma hem varje helg men åker sen på måndagar tillbaka till sjukhuset för att fortsätta med strålningen. Så kommer han ha det i två månader, och jag har ingen aning om hur man känner sej efteråt. Då tänkte jag om man blir trött eller så efter en strålning?!
Nu blir det att gå och lägga sej. Har sovmorgon imorgon så det känns skönt. Natti natti!

Dagens!

Så här ser jag ut idag.



Baslinne från H&M
Remix blouse från Odd molly
Svarta byxor med skinndetaljer från Gina tricot
Halsband från Dogeared´s pearl of sucess

Vill och vill!

Vilken dag det var idag. Jag gillar verkligen att gå iskolan. Börjar fundera på om man ska kanske hoppa på en till utbildning. Man utvecklas så mycket, och jag vill även lära mej mer. Så idag blir det att kolla runt och se vad det finns för utbildningar att söka här i Luleå.

Nu ska jag skriva en rapport som jag ska skicka till läraren som vi gjorde igår. Sen ska jag lägga ut en bild på hur jag ser ut idag.

Dagens!

Jag glömde ju visa en dagens igår så därför kommer den idag istället. Men jag ska även visa en dagens också hihi.



Baslinne från H&M
Top från Odd Molly
Svarta byxor med skinndetaljer från Gina Tricot
Halsband från Dogearde´s pearl of sucess

Godmorgon!

Vilken härlig dag att vakna till. Blå himmel och strålande solsken. Man blir verkligen piggare att vakna till ett sånt väder.

Det står skola på mitt schema idag. Så det är väl det mesta jag ska göra idag. Sitta i en skolbänk och lyssa om IT och E-handel. Det är verkligen ett intressant ämne.

Hoppas ni får en riktigt bra dag idag!

Sova!

Jag tror att jag ska gå och lägga mej nu, är rätt så trött. Fick en tidning förra veckan som jag inte har hunnit läsa den än, så det är skönt att få lägga sej isängen och läsa en stund. Min kära sambo får jobba över idag, det kommer han få göra hela veckan. Känns som konstigt att vara själv hemma.

Imorgon har vi IT i skolan, så då kommer den trevlig läraren igen. Tyvärr är det den sista lektionen som vi har han.
Nä, nu säger jag natti natti!

Jukkasjärvi Del 2

Att se ishotellet var helt otroligt, sen var det så tufft också om det var minus 30 ute så var det ändå bara minus 5 inne på ishotellet. Så man kan verkligen sova där fast om det är jätte kallt ute. Dom brukar börja bygga hotellet i november, sen så öppnar dom den vid lucian. Som nu på söndag så stänger dom igen hotellet så då får det smälta ner.

När vi var där så fick vi även se deras verkstad där dom tillverkar isglasen m.m. Vi var även till deras kylrum där dom har fullt med isblock som ska bli nästa ishotell. Så man kan säga att dom håller just nu på att plocka upp is från Torneträsk. Vad som är så speciellt med det vattnet är för att isen blir så klar, för den har nog mycket syre och bra tempratur.
Det är otroligt att dom tillverkar isglas som dom sen skickar runt om i Sverige och i världen.

Sen så bygger dom aldrig upp samma hotell igen, dvs att rummen ska alltid vara olika. För dom har konstnärer som får göra rummen. Det är det som jag har bilder på. Konstnärerna kommer från sverige till utlandet.



Jukkasjärvi iskyrka.



Inne i iskyrkan. Hon som syns på bilden är Kerstin som är en av dom 5 delägare som driver Icehotel. Vi hade en föreläsning med henne innan vi såg på hotellet och kyrkan. Vackert va?



Entren till ishotellet.



Receptionen inne i hotellet.



Efter man hade gått förbi receptionen så såg man det här. Visst är det snyggt? Det känns som i en annan värld eller planet hihi.



Is kristall lampan. Det är så svårt att tror att det är gjort av snö och is. Helt otroligt!



Hallen som går till hotellrummen.



Ett av rummen.



Samma rum som det översta, sen på höger sidan av bilden ser ni vad rummet heter och vem som har gjort den.



Ett annat rum som har den här fin skulpturen.



Det är en sänggavel.



En av mina favoritrum.



Mysigt rum, också en av mina favorit rum.




Det här fanns i det rummet med snöflingan. Snyggt va?





Så klart var vi även till icebar som finns på hotellet.



Men tyvärr så var isbaren stängd. Så jag kunde inte köpa något. Jag som vill ha en drink i ett isglas. Men jag bjuder på en bild med ett isglas.



Om ni får en möjlighet så tycker jag verkligen att ni ska åka till Jukkasjärvi! Vilken upplevelse, jag måste dit fler gånger. Gärna sova en natt på ishotellet hihi.


Movie time!

I lördags såg vi den här filmen.



Handlar om ett par som har något som hemsöker hos dom. Så man får se det dom spelar in det själv. Man kan säga att den är som Blair Witch projekt. För det är inget filmteam som filmar. Den här filmen blev verkligen populär i USA, många blev rädda. Det är en lågbudgetfilm. För tydligen han som har skrivit manuset har låtit dom här två skådespelarna få spela in i hans hem.  Med en vanlig filmkamera.
 
Det som är läsktig är att det händer saker på natten när dom ligger och sover. Det fick man själv börja fundera på undrar vad som händer egentligen när man ligger och sover, för man har ju ingen aning. Jag skulle aldrig själv vilja spela in när man sover, skulle nog inte våga och kolla på det heller. Jag trodde att jag skulle bli jätte rädd när jag såg den här filmen, men det blev jag inte. För när jag såg Blair Witch projekt kan jag säga att jag blev riktigt rädd, kunde nästan inte sova i en vecka haha. Jag ger den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Igår såg vi dom här filmerna.



En komedi. Jag är ju ingen Sandra Bullock fan. Tycker att hon är ganska flamsig. Och det var hon i den här filmen. Handlar om att hon går på en blinddejt med Bradley Cooper. Hon blir kär i han och han blir inte kär i henne. Sen förföljer hon han. Så det är väl allt det handlar om. Får också bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.



En drama thriller är den här filmen. Handlar om en kille som får ett målat självporträtt av sej själv. Han blir kär i sitt självporträtt och gör vad som helst för att förbli ung. Skådespelaren påminner mycket om Johnny Depp när han spelade Willy Wonka i Kalles chokladfabrik. Det är en kostym film som är gjord av Oscar Wildes roman. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Milla Jovovich är med i den här filmen som är baserad på verkliga händelser. Det är en videodokumenterad från vittnesmål av människor som har blivit bortförda av utomjordningar i Alaska. Verkligen en sci-fi film. Gillar den inte alls, och den var inte heller otäck. Får bara ♥ av ♥♥♥♥♥.


Bilder från Moviezine.

Måndag!

Då är man snart klar med sin gruppuppgift. Ska bara ren skriva det sen skicka in det till läraren. Så då har jag bara kvar att göra arbetsschema idag.

Nu när jag var till stan så passade jag även på att boka in en tid för linsbyte, skulle egentligen ha gjort det för länge sen. Men nu på fredag ska jag äntligen göra det. Sen har jag även bokat in en halvkroppsmassage som jag ska göra i maj, för sist jag fick massage var i oktober. Sen så är det så bra att jag har ett presentkort till det, så då blir det gratis för mej hihi. Så den här månaden har jag bara linsbyte som utgift. Det är därför jag inte har shoppat något. Sen är det bara håret och bilen som jag har kvar på stora utgifter. Får se när jag gör det.

Nu ska jag börja skriva ihop filmerna som jag har sett ihelgen.

Godmorgon!

Det blev inte så mycket inlägg igår, men idag ska jag skriva många inlägg. Eftersom nu är det ju på tiden att jag ska visa bilderna från Ishotellet. Men det kommer bli senare idag. För jag ska träffa klasskompisar nu på morgonen så ska vi göra klar en skoluppgift idag.

Vad händer mer idag... jag ska själv göra klar en skoluppgift. Det handlar om att jag ska göra ett arbetsschema. För ca 5 anställda hade jag tänkt.
Sen så har det ju blivit 4 filmer ihelgen som jag ska också skriva om. Så ni får veta hihi.  

Men nu måste jag skynda mej. Hörs senare idag!

Boring!

Det tar verkligen emot att jobba idag i det här fina vädret. Var nästan sugen på att ta ut min semester dag som jag har kvar. Men pengar behöver jag så det är bara jobba. Det kommer nog vara en hel del folk på jobbet idag, men det är bra för då kommer tiden gå fort.
Som ni vet så har jag ju sökt ett annat jobb, och dom har inte hört av sej än. Så jag räknar bort de jobbet. Det var synd, för jag tror verkligen att jag hade trivts där. Varför ska det vara så svårt att få ett jobb?

Jag blir så avis när jag ser på folk som har ett jobb som dom verkligen brinner för. Det var länge sen jag hade den känslan. Men det fanns en gång i tiden att jag hade ett jobb som jag verkligen brann för, och jag var även så stolt och säga vart jag jobbade. Nu känns allt bara så fel med det jobbet som jag har. Jag sitter i mitt hamsterhjul och utvecklas inget. Utveckling är något som är viktigt för mej. Sen har det även så klart påverkat mej det som hände på jobbet. Ge mej ett nytt jobb!!!

Godmorgon!

Det verkar som att det blir kanon bra väder idag, för det är blå himel och solen skiner. Just nu är det plus 4 i skuggan. Det hade gärnat fått vara dåligt väder idag för att jag ska jobba. Men jag hoppas att fin värmen håller i sej även till imorgon, eftersom då är jag ledig.

Jag kommer inte ihåg om jag skrev att det blev att jag tog hem filmer från jobbet igår. Så det blev att vi såg en film igår kväll. Vi hade även fått besök så dom fick också sen den filmen. Jag blev lite besviken över filmen. Få berätta mer om det sen.
För nu ska vi se en annan film, det är som skönt att kunna lämna tillbaka dom fort när man har lånat.


Alamanacka!

Jag har äntligen fått min almanacka som jag gjorde för nån vecka sen. Det var den som jag hade fått i brevlådan igår.




Min förra såg ut så här.




Jag är jätte nöjd med den nya, men jag gillar även min gamla hihi. Är ni själv sugen på att göra en egen almanacka så är det bara gå in på Din personliga almanacka. Kostar bara 275kr.

Jukkasjärvi Del 1

När vi kom till Jukkasjärvi så åkte vi och såg på deras kyrka. Eftersom den är den äldsta bevarade trä kyrka i Lappland. Den byggdes på 1600-talet. Den är känd för sitt altartavla som är skulpterad av Bror Hjorth.

1
2
3

1. Jukkasjärvi kyrka.
2. Altartavlan.
3. Orgel.

Så Olika!

På tal om filmer så såg jag filmen Så olika för några dagar sen.



Helena Bergström har skrivt den.
Handlar om två systras liv. Den ena håller på med politik den andra jobbar för tv. Så får man se vad som händer i deras liv. Jag tyckte filmen var ganska så hoppig. Det var från den ena till den andra. Så jag tyckte väl inte att den var så rolig för det är en komedi. Jag ger den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.

Godmorgon!

Då är det lördag idag och då är det jobb som gäller. Får se vad man hittar för filmer idag på jobbet.

Har sovit gott, men det känns även som att jag skulle kunna sova ännu längre. Men det är skönt att hinna göra något på morgonen innan man ska till jobbet. Eftersom man jobbar hela dagen.

Jag måste även visa att jag fick en trevlig sak igår i brevlådan.

Trött...

Ojoj vad jag är trött nu. Sängen lockar mer och mer. Fast jag sov på bussen när vi åkte till Jukkasjärvi samt att jag även sov påvägen hem så är jag jätte slut nu. Imorgon börjar min jobbar helg. Så därför kommer det inte hända så mycket här. Men jag ska försöka att komma ut med bilderna imorgon innan jag åker till jobbet.
Så jag säger nu natti natti!

Dagens!

Det var svårt och veta vad man skulle ha på sej idag när vi var till Icehotel, men tillslut bestämde jag mej för det här.



Baslinne från H&M
Kashmir tröja från Best
Jeans från Sisters

Fredag!

Då är man hemma igen. Och vilken dag jag har haft. Säger bara att ni måste åka nångång till Icehotel. Vilken upplevelse! Jag har tagit en hel del bilder, men jag tänkte inte visa dom idag eller jag får se om jag hinner. Det var så mycket att smälta in.
Men det känns skönt att vara hemma igen. När jag kom hem så mötes jag av mina favoritgodis och chips, så nu har vårt fredagsmys börjat.


Godmorgon!

Pigg och glad är man idag hihi. Ska snart börja gå mot skolan, för det där bussen kommer gå ifrån. Jag tycker att det ska bli så roligt. Man jag lär ju sova på bussen så man orkar med Jukkasjärvi.
Kan säga att det har inte blivit många timmars sömn inatt, för det hände att jag vaknade på natten och trodde att jag skulle upp snart, men det visade sej bara att klockan var två. Nu måste jag fortsätta och fixa mej. Jag ska ta en hel del bilder så ni ska få se!

Tips!

Just nu får ni 10% rabatt på hela sortimentet på H&M. Så har ni hittat något som ni vill beställa så anger ni kod 8762 vid kassan. Så dra dom av rabatten. Det erbjudandet gäller t.o.m. 2010-04-18 gäller ej prissänkta varor.

Dagens!



Baslinne från H&M
Tröja från Soft Grey
Struprörsjeans från Diva
Halsband från Pilgrim

Tjohooo!

Det blev inget inlägg imorse, var så trött. Fattar inte hur jag kan vara så trött på morgonen. Men ikväll kommer det att bli att gå och lägga sej tidigt. Ska nämligen stiga upp 04:00, de ni. Men det är ju för att vi ska åka till Jukkasjärvi.
Har även  kollat upp hur vädret kommer vara i Jukkasjärvi, det kommer vara 0-3 plus grader och sol. Så jag undrar om det kommer vara blött, vilka problem man har hihi.

Har ni börjat få någon trevlig post den här veckan? Jag har äntligen fått min deklaration. Jag kommer även få tillbaka pengar så det känns jätte bra, för jag kan inte komma på när jag fick senaste pengar tillbaka av skatteverket. Så dom pengarna var välbehövliga.

Onsdag!

Nu är jag helt klart på bättre humör, det känns bra. Är även nöjd med att man har ett välstädat hem också hihi. Min kära sambo har även bytt däck på min bil, så nu har jag sommardäck på den. Jag kör så sällan bil så det är därför vi har varit så snabba på att byta däck på den. Sen så är ju även inget snö på vägen heller. 

Jag har stött på ett annat problem, jag skulle vilja packa bort mina vinterkläder nu, men jag har ingen aning hur det är i Jukkasjärvi nu, jag ska ju dit på fredag. För dom lär ju ha mer snö än vad vi har här. Men iför sej så ska jag ju gå i snö så det är väl lika bra att ha på sej vinterskor. Men sen när jag kommer hem igen på kvällen så ska jag packa bort mina vinterjackor och vinterskor. För nu har våren börjat komma hit!

Girl Next Door!

Igår såg jag den här filmen.



Girl next door är en rysare, men jag kan säga att den är mer som en drama thriller. Handlar om en sommar 1958 i USA. Tolvåriga pojken David ser att det flyttar det in två flickor ( Meg och susan) till granngården. Eftersom deras föräldrar hade dött i en bilolycka. Så dom bor hos sin  psykiskt instabila moster Ruth och hennes tre söner. David blir kär i den äldre systern Meg, och märker att flickornas närvaro i huset väcker svartsjuka hos Ruth. Mosterns verbala kränkningar övergå snart i fysisk misshandel, och både hennes egna söner och barnen i bostadsområde deltar i övergreppen.

Det här en av dom sjukaste filmer som jag har sett, den är verkligen rå. Sen innan filmen börjar så står det att det är en True Story, jag tycker verkligen ni ska se den. Jag tycker att den var så hemskt, kan inte fatta att det finns så sjuka människor. Människor är helt otroliga. Man blir mörkrädd.
Så därför ger jag den ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥. För den väcker så många känslor i en. Man blir irriterad, förbannad och ledsen. Jag lovar ni kommer fälla en tår.


Bild från Videotoppen.

Suck!

Jag håller på städa för fullt, och jag är less på det. Är på så konstigt humör, för just nu går jag och är bara allmänt irriterad på alla. Det är som att jag är rastlös men samtidigt inte. För egentligen har jag inte lust att hitta på något idag och samtidigt så vill jag hitta på något. Ni ser det är helt skumt med mej idag hihi.
Jag tror att det är så mycket som jag vill göra men jag kan inte göra det.
Blir väl på bättre humör snart.

Home!

Då är man hemma igen. Det visade sej att vi inte alls hade skola idag. Så jag har verkligen fått en morgon promenad. Först blev jag irriterad när det visade sej att det var ingen i skolan, men nu var det bara skönt att få komma hem igen.

Då blir det att fortsätta att slappa.

Godmorgon!

Då är det skola som gäller idag. Jag är så glad att äntligen är snön borta på vägarna så nu kan man äntligen cykla igen. Men det är bara det jag har inte tagit fram min cykel än, får väl göra det idag. Jag kan tillomed ta bort mina vinterskor, så länge som jag inte ska gå på snön och så. Det har börjat hända saker. Det är tur att det är plusgrader ute. Som nu är det plus tre hihi.

Dags för frukost.

Påskdagen!!

Jag har två bilder att visa från Påskdagen. Tyvärr är det inga roliga party bilder, för det är bara bilder på vad vi drack hihi.



Vi bjöd på min favorit skumpa. Det är så lättdrucket.



Det här röda vinet var jätte gott, men sen så gillade jag så mycket flaskan och att den heter Morgon. Tyckte den var så romantiskt hihi. Men det passa jätte bra till kycklingen vi åt.

Sen har jag inga mer bilder.

Film!

Som vanligt har jag hunnit med att se lite filmer ihelgen.



Självklart måste man se alla Wallander filmer som kommer ut. Det var kul att Per Morberg är med i filmen.
Ni vet ju hur Wallander filmerna är, man får alltid ett slut. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Det här är en rysare. Varför den här filmen lockade mej är för att Megan Fox (Transformers) och Amanda Seyfried (Mamma Mia) är med i den. Då tänkte att det är kanske inte så dålig skräck film eftersom dom är ju kända. Men filmen var bara så där, inte alls skrämande.

Töntiga, blyga pluggisen Needy och den coola, självupptagna cheerleadern Jennifer är bästa kompisar fast de inte har så mycket gemensamt. De får ännu mindre att dela när Jennifer helt plötsligt får smak på människoblod efter en fruktansvärt brand på den lokala baren.
Jag ger den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Godmorgon!

Vad glad jag är att jag vaknade tidigt idag, eftersom jag hade jätte svårt att somna inatt. Men det var väl för att jag sov till 16:00. Inatt så somnade jag först vid tre tiden. Jag gillar att vakna tidigt eftersom jag vill ha så mycket tid som möjligt av dagen.

Idag händer det inte så mycket, blir att slå igång en tvättmaskin, skulle även behöva dammsuga sen ska jag även packa bort påsksakerna. Så man kan säga att det blir en städdag idag hihi.

I am alive!

Jag lever, men jag ligger lågt just nu. Herre gud säger jag bara, har verkligen inte mått bra idag. Det märks att man inte är längre 18 år hihi. Vi hade tequila race, kan säger att det var år och dagar sen jag drack tequila senast. Ska dessutom aldrig mer dricka det.
Kan säga vi gick aldrig ut på Cleo igår, det var ganska lång kö så vi gick hem igen. Har sovit till 16:00 idag, och det är först nu som jag känner mej som människa igen.

Har lite bilder som jag ska visa senare.

Fest!

Vilket väder vi har. Det är strålande sol och det är plus 5 i skuggan. Så är man i solen så är det jätte varmt, nu är våren verkligen här. Det är bra för nu kommer snön smälta fort.

Snart kommer min kompis så då ska vi börja laga middag. Jag hoppas att hon kommer gilla det hihi. Utgången ikväll kommer bli på Cleo, jag hoppas nu att det kommer vara folk i min ålder.



Jag och min sambos vår/sommardrink. Det är vodka, Green Cat och krusbär cider. Jätte god, smakar som glassen piggelin. Skål!


Godmorgon Påskdagen!

Påsken är verkligen lång. Men det är skönt att få vara ledig. Idag så står det fest på shemat. Så då blir det utgång, det är tur att jag har sovit länge idag så jag kommer orka med. Var rätt så trött igår när vi såg filmen, höll på somna i soffan.

Ska bli kul och få träffa min kompis. Hon ska komma hit redan kl 17:00 så kommer hon sova över här. Nu vet ni vad som kommer hända idag hihi.

Renar!

Vad det känns skönt att få vara hemma igen. Har ju varit borta i 17 timmar. Nu när vi åkte från min mamma och pappa så stötte vi på tre renar. Kan säga att det är inte vanligt att se renar i ett bostadsområde. Men det kan hända, speciellt på vintern när dom går på isarna. För det är inte så att mina föräldrar bor på landet.

Nu ska vi se på en film som jag har lånat hem från jobbet.

Bra dag!

Det blir dåligt med inlägg idag. Men det är ju för att jag är inte hemma. Det gick jätte bra för mej att jobba idag, men det var jätte lugnt på jobbet. Slutade 14:00 så sen åkte jag hem för att byta om. Så nu är jag och min sambo hos min familj. Jag har åkte lite skoter, jag har tillomed kört själv. Säger bara vad det är kul att köra skoter.
Sen har vi varit ute och grillat hela tiden. Så nu ska vi sitta ute och fika hihi. Hoppas ni har en trevlig påskafton!


Godmorgon Påskafton!

Här går det undan, redan påskafton. Varför jag är uppe så här tidigt är för att jag ska börja jobbet snart. Ska säga att det var länge sen sist jag öppnade. Så jag hoppas att det kommer gå bra. Det är allfall skönt att det har börjat bli ljust ute.

Idag blir det att fira påsken, vi ska vara hos min familj samt min brorsa och hans familj kommer också komma. Så jag hoppas att vädret blir bra eftersom vi ska vara ute och grilla. Just nu är det minus 3, men klockan är ju inte heller så mycket just nu.

Vill önska er en Glad Påsk!

Lång mysfredag!

Denna långfredag går mot en myskväll. Tänt ljus i lägenheten och ser på Talang. Har även en ny ljuslykta som står så fint i hallen. Man kan aldrig ha för många ljuslyktor hihi.




Just den här lyktan är så fin och romantiskt. Den är ny i min ljus samling.

10 saker som gör mej glad!



Jag har fått den här fin awarden av söta Maria! Ska skriva om 10 saker som gör mej glad. =)

1. Familj och vänner.

2. Min vovve.

3. Shoppa.

4. Fint väder.

5. Sommar.

6. Just den där fina väskan.

7. Hälsan.

8. Fint hem.

9. Resa.

10. Pengar, jag vet att det låter dåligt. Men pengar gör mej glad.

Så nu får jag äran att skicka den här till andra. Så jag utmanar Sofia, Theres och Carin!

The Box!



Cameron Diaz och James Marsden har huvudrollen i filmen. Det handlar om att dom är ett par och en dag kl 06:00 på morgonen får dom ett paket. I paketet är det en box, och det är om den det handlar om. För dom har ett dygn på sej att komma fram till om dom ska trycka på knappen eller inte. För trycker dom på knappen så ska dom få 1 miljon dollar, men då kommer nån dö nånstans i världen. Det är ingen som dom känner.
Trycker dom inte på knappen så händer det inget, istället kommer nån annan få det erbjudandet.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filmen, för ibland var den jätte bra och spännande. Och ibland så spårade den ut. Det är en Science-Fiction, Skräck, Thriller genre på den här filmen.
Men jag ger den bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥ just för slutet annars hade den fått en 3:a.


Bild från Moviezine.

Godmorgon Långfredag!

Vad jag har sovit gott inatt imitt gamla flickrum hihi. Det har var mysigt igår kväll, det är skönt att ibland får man vara själv hos sina föräldrar. Men idag saknar jag min sambo, men han kommer och hämtar mej sen.
Vi såg även på en film igår som jag ska berätta om senare idag. Sen har jag även fått en jätte fin lista/award som jag ska sätta upp på min blogg =) Det händer en hel del saker idag.

Dags för frukost!

Dress!

Jag tycker att den här klänningen från Rules by Mary påminner mycket om klänningen från Whyred som kom ut förra året.



Hittade ingen bild på själv klänningen men då kom jag på att Sofia Wistam har den. Så därför är det en stor bild på henne, men ni ser ju hur klänningen ser ut!



Visst är dom ganska lik varann?
Om jag inte minns fel så kostade Whyred klänningen 1500kr och den från Rules by Mary kostar 699kr.



Bilder från Sid and Sally och Elle.

Vill ha!

Vill tipsa om den här klänningen, tycker den är så fin.



Den klänningen kommer från By Malene Birger, finns att köpa på Redhe of Sweden. Kostar 1599kr.
Jag skulle verkligen vilja ha den här klänningen, tänk att ha den på sommaren. Jag skulle känna mej jätte fin i klänningen. Tillomed halsbandet var snyggt kommer också från By Malene Birger och kostar 699kr.


Bild från Redhe of Sweden

Skärtorsdag!

Det var en trevlig kväll igår, och maten var jätte god som vanligt. Jag gillar verkligen att äta på Toscana.

Nu mina vänner har påsken börjat. Jag är hos mina föräldrar så blir det att jag kommer sova över hos dom. Sen imorgon kommer min sambo och hämtar mej.
Idag blir det att mysa och ta det lugnt. Mina föräldrar har haft min vovve över natten så han har haft det bra. Men jag råkade ut för ett april skämt om min vovve. Har ni råkat ut för nått april skämt idag?

RSS 2.0