28år snart 29

Nu blir det att gå och lägga sej i en renbäddad säng och läsa Sofis Mode. För imorgon vill jag vara utvilad eftersom det är min dag, har även fått höra att min sambo har en överraskning åt mej så det kommer blir riktigt kul hihi.
Ska även försöka stiga upp tidigt så man hinner göra lite saker på morgonen innan jag åker till jobbet. Natti natti.

Reportage

Igår på kennelträffen så kom tidningen NSD för att göra ett reportage om chihuahua. Men tyvärr så hann inte jag träffa dom, för jag kom en timme försent. Men om ni vill så kan ni läsa reportaget, gå in på den här länken NSD.
Fick även veta att min vovves mamma har varit med den nyaste Eric Gadds musikvideo, så det måste jag kolla in.

Tisdag

Jag har inget vettigt att säga idag, för jag är på svarta moln just nu. Är inte van att jobba så här många dagar i sträck, mitt huvud och ögon är trötta. Så känns det som att jag skulle kunna börja gråta när som helst, inte för jag vet varför...
Jag funkar inte riktigt som jag ska på jobbet, egentligen skulle väl jag inte skriva om sånt här, men jag tänker faktiskt vara ärlig. Jag vet att jag jobbar bra och så, men jag pallar inte med 10 dagar i sträck och det är över 8 timmars pass om man slår ut alla timmar som jag gör på 10 dagar, kan inte fatta hur min kollega klara av det. För jag får riktigt svårt att koncentrera mej, som idag fick jag världens skratt anfall så jag kunde inte sluta skratta, det bara sprutade tårar från min ögon, kundarna måste tro att jag har blivit knäpp.

Godmorgon

Min sista dag som 28-åring. Imorgon smäller det, då går man över till att bli en 29-åring.
Har sovit riktigt bra inatt, och det var verkligen skönt att få sova ut, vaknade utan väckarklocka. Det brukar vara den bästa sömnen tycker jag att väckarklockan inte hinner ringa.

Idag är det jobb som gäller, sen är det bara två dagar kvar, jippi. Sen har jag även fått veta att det blir nått extra pass i nästa vecka, så det känns verkligen bra, samt att det kommer bli extra pass i oktober också. Som sagt behöver verkligen pengar.

Nu till 60-talet

Nu är det verkligen dags för mej att gå och sova. Men jag kan avslöja att jag har redan börjat göra en låtlista. Det sjuka är att när jag håller på med listan så är jag först inne på lite techno och så, sen blir det helt plötsligt lite 80-tals rock och sen blir det lite hårdrock för att sen vända till Elvis Presley. Jag kommer verkligen få en blandad skiva hihi. Men jag tar gärna emot tips på bra låtar som är populära nu!
Natti natti!

Monday

Jag tycker att det ska bli så skönt att få lite sovmorgon imorgon, men jag har inte nått kul att se fram emot på jobbet, det är nämligen inventering, så jag hoppas när jag kommer dit så har dom gjort allt klart. Just att det här med att räkna varenda sak tar tid.

Imorgon så måste jag också försöka fixa musik för festen. Kan ni tipsa om nån bra låt eller grupp?

Kennelträff

Då är man hemma igen efter tolv timmars borta. Det blev verkligen snabba ryck hem idag för att byta om från arbetskläderna. Sen åkte jag och min sambo till mina föräldrar och hämta lillvovven, för vi skulle till Ormberget för att ha kennelträff. Min pappa följde med också, så det var jätte kul.
Snacka om att min vovve var glad att få träffa alla hundarna. Han fick träffa sin mamma och sina två halvsystrar, hans syrra var tyvärr inte där.




Nu ska ni få gissa vilken som är min vovve! Kan ni se vem det är?
Hur som helst är han med sin halvsyster. Fast man skulle kunna tro att dom var helsyskon.


Godmorgon

Idag blev det lite sovmorgon, men imorgon får jag längre sovmorgon och det ska bli skönt. Snart börjar jag och jobba min sjunde dag på raken, då är det bara tre dagar kvar. Så fort jag har slutat jobbet ska jag raka vägen hem för att byta om sen åka och hämta min vovve och så ska vi på kennelträff. Han ska få träffa sin mamma och sin syster. Oj vad glad han kommer bli. Sen så älskar han att umgås med andra chihuahuor.

Men först är det jobb som gäller. Jag fyller år om två dagar hihi.

Planera och planera

Det blev en hel del inlägg inom en timme hihi. Men jag glömde att berätta att idag så var vi en sväng ut till Storheden, för jag var tvungen att köpa köpa lite saker för festen som jag ska ha nästa helg. Det blev ett par servetter och värmeljus. Sen var jag ute efter en speciell sak, men den hittade jag inte alls så jag får väl gå på stan på fredag. Det är en viktig sak, men ni kommer få veta sen vad det är för något, för jag vill inte avslöja det nu, för det är en överraskning.



Servetter till nästa lördag. Det är rosa orkideer. Måste ha ju ha servetter till tilltugget.

Det kommer hända en hel del nästa vecka, förstår inte riktigt hur jag ska få ihop allt, men det ska nog gå ändå.
Jobbar måndag till torsdag, då kommer jag tyvärr sluta 18 och 19 på dagarna. Så då hinner man inte göra så mycket. Måste få in en städdag nån av dagarna innan fredag. Handla allt det jag ska ha till tilltuggen samt dryck. Fixa en tårta till fredagen. Fixa även överraskningen till lördagen. Avboka min massage tid på fredag.
Som ni ser det händer en hel del. Men sen på söndag eller redan på lördagen när mina vänner har kommit till mej så kan jag pusta ut och ha riktigt kul. På söndagen blir det att städa igen och sen bara vara och njuta att man är äntligen 29 år hihi.
Men ni kommer ihåg att jag fyller år nu på onsdag!!!

Minnen

För ett år sen vid den här tiden så var jag verkligen förväntningsfull, eftersom jag skulle börja på min utbildning Ledare inom shoppingturism. Jag var så nyfiken på vilka som skulle bli mina klasskompisar. Jag var inte så nervös på söndagskvällen, men däremot så blev jag nervös när jag cyklade till skolan på måndagen. Men när man kom dit så var det så lugnt så nervositeten försvann på en gång.

Jag saknar verkligen klassen och skolan, jag hade önskat att utbildningen hade varit nått år till, för det hade verkligen varit kul att få träffa alla igen. Sen så trivdes jag så bra i skolan, och jag har lärt mej så mycket sen har man även fått vara till Rovaniemi och Jukkasjärvi med klassen. Kafferasterna var också riktigt trevliga fast jag inte dricker kaffe hihi.

Huslivet!

Jag har lite bilder att visa från våran huslivet helgen.



När vi kom till mina föräldrars hus så åkte vi och beställde en pan pizza 9 tum som vi delade på. Kan säga att den är verkligen god. Rätt så flottig haha. Det var med oxfile och fläskfile.



I lördags så satt vi ute och grillade, för jag slutade kl 14 så vi kunde sitta ute ända till 18, det var verkligen mysigt. Vi grillade krov och gjorde slobba (kolbulle).



Rönnbär är så fina på hösten.

Som sammanfattning av helgen så har den varit riktigt bra, fast man har jobbat. Men man har ändå kunna göra en hel del saker efter man hade kommit hem från jobbet.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Söndag

Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar, så ni kommer märka på mina inlägg att jag kommer räkna ner hihi.
Det har gått tungt att jobba idag, men det är väl för att jag har jobbat 6 dagar i sträck. Min humör har som inte hängt med mej idag, var rätt så sliten och trött fast jag gick och la mej redan vid tio tiden igår. Men nu känns det alla fall bra. Få se vad vi hittar på denna söndag, vi har alla fall börjat städa efter oss här i huset så nu kan man inte se att vi har varit där.
Så vi ska väl börja åka hem snart.

Jag glömde ju att berätta igår när vi satt ute och grillade så brände jag min mun, då undrar ni säkert vad jag hade gjort, men det var så här: Jag hade grillat färdigt min krov så skulle jag börja och äta den och då kom jag åt grillpinnen som hade lite glöd, jag gillar nämligen att äta grillad krov som är kvar på grillpinnen, men nu ska jag nog sluta upp med det för jag har inte fått nån fin sårskorpa på läppen.

Huslivet

Vi har just kommit in, snacka om att man blev mätt av allt det vi grillade. Slobba är verkligen gott kallas även för kolbulle.
Nu blir det att stanna in och ta det lugnt, men jag måste säga att jag trivs verkligen med huslivet, men det ska bli kul och se hur det är på vintern, då kanske jag säger något annat hihi. Vi är nämligen i mina föräldrars hus. Dom kommer hem imorgon så då blir det att återgå till lägenheteslivet haha.

Men jag ska erkänna en sak att jag är faktiskt lite mörkrädd när jag är här, det var jag även när jag var liten. För så fort man hör ett ljud så tror man är det är nån som står bakom dörren, så känner jag aldrig när jag är i mitt hem inne i stan, för då är man så van att höra grannarna. Men jag skyller allt på att jag har sett för mycket skräckfilmer i mina dar hihi.

Lördag

Yes, nu har jag äntligen jobbat 5 dagar av 10 dagar, så nu kommer det gå fort till torsdag hihi.
Idag så har jag fått ringa till polisen från jobbet. Hade in tjej som var drogpåverkade och hon var rätt jobbig. Det är verkligen helt sjukt att man alltid träffar på nån som är drogpåverkad på min arbetsplats. Polisen sa allafall att det var bra att jag ringde.

Men nu blir det att sätta igång en eld för nu ska det grilla krov och slobba. Det är även rätt så ok väder, så det kommer bli mysigt. Ska ta kort, men bilderna kommer ni få se imorgon. Ha nu en underbar lördag!

Fredag kväll!

Så där, nu har man kommit till ro. Jag och min sambo ska bo i ett hus över helgen. Jag gillar att göra så ibland, att få testa på huslivet hihi. Inga grannar som stör vi kan spela högt musik om vi vill hihi. Men idag kommer det bli lugnt min sambo är och hämtar en pan pizza som vi ska dela på. Sen blir det att se om det går nån bra film på tv ikväll.
Imorgon när jag slutar tidigt så ska vi vara ute och grilla krov och göra slobba det kommer bli mysigt, först hade vi tänkte göra det ikväll, men det blir så fort mörkt så det är lika bra att göra det på dagen istället och så är det ju varmare ute då. Hoppas att ni har en bra fredag kväll för nu ska jag duka bordet.

Friday

Man har fått mycket gjort den här morgonen, dvs har äntligen betalat räkningarna. Så nu ser jag hur mycket jag kan sätta undan för min Stockholms weekend.  Om två veckor så är jag i Stockholm, så jag hoppas verkligen att det kommer vara bra höst väder.

Solen har börjat titta fram här i Luleå, men för mej spelar det ingen roll vad det är för väder eftersom jag jobbar och står inomhus. Så om det hade regnat är det kanon bra väder speciellt när man jobbar hihi. Nu ska jag göra mej klar för att åka till jobbet. Men hoppas ni får en bra fredag!




Godmorgon

Idag är det fredag, men tyvärr kommer inte jag känna av den här dagen för att jag jobbar till 19 ikväll sen blir det upp tidigt imorgon eftersom jag ska öppna på mitt jobb. Så när jag kommer hem ikväll blir det nästan att gå och lägga sej på en gång.
6 dagar kvar tills jag blir ledig, kan säga att jag verkligen längtar att få bli lite ledig. Så man kan få börja njuta av hösten hihi. Skulle gärna vilja hinna med en till grillning ute, då vill jag grilla korv och gärna nån slobba.



H&M

Hittade tre favoriter.



Kostar 299kr.
Tycker att det är en helt ok jacka för så billig peng. Den är ju nästan gratis hihi. Men jag undrar om den är nästan som plastig eller hur man nu ska säga det. För om den är plastig så är det ju inte så kul.



Kostar 199kr.
En riktigt myströja för att ihop med mysbyxor hihi. När jag ser den så tänker jag på filmen Flashdance, What A Feeling.



Kostar 999kr, läderstövlar.
Är ute efter nå stövlar som har hög skaft.


Bilder från H&M.

Torsdag

Känner mej lite små stressad, det känns som att jag inte hinner göra något när jag jobbar heltid hihi. Fast det kommer bli jätte kul när man får lönen. Vill verkligen ha ett heltidsjobb, men jag tackar inte nej till bara 80% tjänst.

Såg att igår fick jag en H&M katalog som jag inte har hunnit att se än, så idag ska jag se till att ha tid för att bläddra i genom den. Måste även se om jag hittar nån favorit som har kommit på H&Ms webshop.

Nu har även mina vänner börjat tacka ja till min födelsedagsfest, så nu är vi sammanlagat 7st. Får se om det blir mer folk. Det är även kul att dom som har tackat ja gillar min inbjudan som jag har skickat ut, så det är roligt hihi.


Förbannad och sårad

Det här kommer inte bli något trevligt inlägg från mej idag. Det här så här nämligen, jag är inte på så bra humör, som vanligt handlar det om jobb. Som ni vet så har jag sökt tre jobb för ett tag sen, kan säga att det ena jobbet var jag rätt så säker på att jag skulle bli uttagen för en intervju tillomed så var jag nästan säker på att jag skulle få jobbet. Men jag blev aldrig uttagen på nån intervju, fick nämligen idag ett mail från dom. Det som gör mej så förbannad och sårad är att det jobbet som jag sökte till så hade jag all den erfarenhet som dom sökte, man kan säga att det påminner mycket om det jobbet som jag har nu, sen den arbetsgivaren eller företaget som sökte har jag arbetat tidigare för. Så jag kan allt om företaget och så.  Jag är jätte förbannad och ledsen, tyvärr så har det hängt efter mej hela dagen idag.

Jag har fått höra att mer nej man får ju närmare kommer man till ja, men just nu känns det väldigt långt bort. Tyvärr ser jag inget ljus i arbetstunneln. Är det så här det ska vara?!

Godmorgon

Idag blir det att jobba min andra dag, då är det bara 8 dagar kvar på mitt jobbpass. Sen så fyller jag år precis om en vecka. Så det här är min sista vecka som 28 åring hihi.

Höst vädret fortsätter och vara, vad jag kommer ihåg att det var så fint väder vid den här tiden förra året. Kommer ihåg när jag började skolan så var det varmt ute, för man satt alltid ute på rastarna som vi hade, nu så vill jag inte ens stanna ute vill bara fort in. Det är bara 9 grader idag.

Hoppas ni får en bra onsdag, jag ska fortsätta och göra mej klar för jobbet.

Sängen

Idag har jag verkligen inte skrivit några vettiga inlägg, måste bli skärpning tills imorgon. Känner även att det börjar bli dags för att gå och lägga mej, men först måste jag ut med vovven sen blir det att läsa Sofis mode till man inte orkar längre hålla upp ögonen hihi. Så natti natti!

Tisdag

Det gick bra och jobba idag, nu har man bara nio dagar kvar, jippi hihi.
Slutade kl 19:00 idag, så när jag kom hem så var maten klar så det var bara börja och äta och samtidigt så såg vi på en film, har inte ännu sett klart den för den är över 2 timmar lång. Det är en thriller och heter The ghost writer är med Ewan McGregor och Pierce Brosnan.

Idag när jag jobbade så började jag fundera mer och mer på min fest som jag ska ha nästa helg, börjar faktiskt längta efter den, sen har mina vänner börjat och svara på min inbjudan också hihi.
Nu blir det att fortsätta och se filmen.

Godmorgon

Nu börjar mitt jobbarpass som varar ända till nästa torsdag. Men det var skönt att få börja med en sovmorgon. Kan tänka mej att det kommer bli en hel del skolungdomar på mitt jobba idag, dom brukar inte vilja äta skollunchen så dom kommer och beställer korv hos oss istället. Det kommer nog bli en stressig dag idag.

Men sen när man har jobbat den här dagen så är det bara 9 dagar kvar, jippi.

Monday

Den här dagen börjar gå mot sitt slut, känns lite jobbigt att imorgon börjar mina 10 jobbardagar, men det kommer gå snabbt ändå. Längtar till nästa vecka.

Har inte gjort så mycket här på kvällskvisten, sett mest tv. Var ju tvungen att se på Fångarna på fortet hihi. Nu börjar det bli dags för en kvällsdusch och läsa lite grann innan man ska sova. Men jag har verkligen gillat den här måndagen, lugn och skön och fått mycket gjort. Natti natti.

Full rulle

Tvättmaskinen är igång och inbjudningskorten är utskickad. Då får vi se hur många vi blir nästa lördag på mitt födelsedagsfest. Jag kommer inte ihåg när jag hade senast ett födelsedagskalas, det är nog 3 år sen eller något sånt.
Jag har även planerat färdigt vad jag ska bjuda på för tilltugg, kan säga att det kommer bli en hel del olika små rätter.
 
Jag kan inte fatta att jag fyller år snart. Det känns som att jag kommer ha kalas i tre dagar. För jag fyller år på en onsdag, men ska jobba så jag kommer inte hem förrän 19 på kvällen och det är klart att då vill jag inte att det ska komma folk hit. Men jag hoppas ändå att min sambo har en bra och en romantisk överrasknings middag till mej hihi. På fredagen så är det öppet hus för familjen och sambons familj och dom som vill komma. Och på lördag har jag mitt födelsedagsfest för mina vänner. Även allt det här med kalas så jobbar jag en hel del, som sagt jag får en hård start på min 29 års år, sen händer det inte så mycket mer förrutom att jag åker till Stockholm den 9 september.

Planera

Det är en sak som jag funderar mycket på och det är att jag fyller år nästa vecka. Jag har sagt att jag ska försöka ordna till en fest för mina vänner och sen att gå ut nånstans. Men jag är inte så sugen på att gå ut, men jag ska ordna nån slags tillställning sen får man väl se om det blir utgång. Så idag måste jag verkligen skicka ut inbjudan, men det blir bara en liten fest.


Godmorgon

Min sista lediga dag på 10 dagar, men sen blir jag ju lång ledig. Kommer inte bli mycket jobb i september, det är inte bra.

Vad skönt det var att få vakna upp i sitt hem och i sin egen säng, det blev att man sov lite för länge idag. Men nu är man allafall uppe. Det är inte nåt bra väder idag, regn och bara 10 grader. Fast nu ska jag inte vara negativ gillar ju egentligen hösten för då slipper man alla myggen, knott och bromsar. Fast sommar är ju min favorit årstid.

Får se vad som händer idag, än så länge är inget planerat. 

Helgen

Borta bra men hemma bäst, stämmer så bra. Vilken kväll vi hade igår det var så mysigt, och vi ska helt klart göra om det igen nästa höst.

Vi åkte från Luleå vid elva tiden så det tog ca 45 min till Kalix, åkte raka vägen till en båthamn där min sambos jobbarkompis kom och hämta oss med sin båt. För man måste åka med en båt för att komma till stugan. Så när vi kom fram så blev det surströmning och smörgåstårta, så jag testade för första gången att äta surströmning. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle var hihi, det luktar ju dåligt, men det var helt ok. Men jag kommer nog inte testa igen.



Surströmning och smörgåstårta till lunch.



När det började skymma så kom ljusen fram. Älskar levande ljus.



Mer ljus.



Jag och min vovve.

Som sagt det var jätte mysigt att vara i stugan, sen har även stugan ett loft och där fick vi sova. Men snacka om att det var mörkt ute, det var helt svart. Sen har dom utedass så min sambo fick så snällt följa med mej ut hihi.
Vi var faktiskt vaken till kl 04 inatt, då hade det börjat bli ljust igen.

Vi kom hem ca en timme sen, så nu blir det att tända ljus här hemma och bara mysa, sen så känns det jätte skönt att man är ledig imorgon, men sen på tisdag så börjar mina jobbarpass som vara i 10 dagar i sträck.


Gårdagen!

Som ni vet så blev det en biltur igår kväll. Så vi åkte och kollade in stället där jag skulle kunna tänka mej att gifta mej eller ha bröllopsfest. Det som var synd var att huset hade gärna kunnat få vara hel vit istället för gul.



Här har ni stället! Det verkar alltid vara fullbokat på helgerna så jag tror man får vara ute i god tid att boka det. Säger inte vad stället heter, för mina vänner får inte boka det här stället hihi.



Min sambo köpte det här vattnet till mej på en bensinmack.

Godmorgon

Nu är det äntligen lördag så vi ska snart börja åka till Kalix. Vet inte riktigt vart i Kalix stugan är för man måste åka med en båt för att komma dit. Det kommer verkligen bli roligt, ska ta med mej kameran. Vi kommer hem imorgon, så då har jag förhoppningsvis mycket bilder att visa till er.



Fredag

Det har blivit bättre väder här ikväll, så det blir att vi kommer ta en biltur. Vi ska nämligen åka och kolla in ett ställe som jag är riktigt nyfiken på, det kan tänkas att jag kommer vilja ha mitt bröllop där. Men först måste min sambo fria till mej, men hur som helst så ska vi åka och kolla in det stället idag, så det känns kul hihi.

Jag är så glad över att jag hann städa idag för imorgon skulle jag inte ha tid för vi är bortbjudna till en stuga i Kalix, så det blir god middag och en övernattning där. Det ska verkligen bli kul. Så morgondagen kommer det bli dåligt med inlägg, men man vet aldrig om det blir att mobilblogga.


Movie

Jag har sett en hel del filmer under juli och augusti månad, men det har blivit att jag har inte orkat skriva om dom, så nu kommer jag inte ihåg alla filmer jag har sett. Men jag kommer ihåg en del så nu ska ni få veta.



Såg den här idag. Jag ska säga att jag måste sluta kolla på drama filmer, men blir ju så ledsen bara.
Först tyckte tyckte jag att den var lite konstig, men ändå så är den jätte bra.

Handlar om Tyler (Robert Pattinson) lever ett rotlös liv och släpper ingen inpå livet. Kärlek står långt ner på önskelistan, tills ha träffar Alley.
Man får följa deras liv och deras hemligheter. Kan bara säga Robert spelar jätte bra i den här rollen. Och jag gillar verkligen filmen. Så därför ger jag den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Svenska drama filmen så har fått mycket bra kritik.

Filmen handlar om det som filmen heter Änglavakt. Ett pars son blir sjuk och hamnar på sjukhuset många tror inte att han kommer överleva. Då kommer det en vacker dag en man som som vill hjälpa paret för att son ska bli frisk.
Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Jag skriver om dom andra filmerna nån annan dag.



Bilder från Moviezine.

Godmorgon

Vilken härlig dag man vaknar upp till, jag gillar när man får ligga kvar i sängen och läsa en stund och sen får man stiga upp. Kan säga att så fort jag vaknar brukar även min vovve vakna och då vill han ut på en gång, men idag valde han att sova vidare så jag fick läsa i fred hihi. Men jag tror att det har med vädret att göra för det regnar han brukar gilla att få vara inne då haha.

Idag så blir det att städa hela lägenheten, kolla upp mer butiker i Stockholm, gillar att göra listor på vad jag ska göra i Stockholm och så hihi. Senare på kvällen ska jag och min sambo till bolaget för vi ska åka bort imorgon så då blir det att ha med sej nån cider. Sen vet jag inget mer vad som händer idag, det är bara vänta och se.

Marc Jacobs

Yes, såg just att dom öppnar Marc Jacobs butiken 1 september i Stockholm så det innebär att butiken kommer ha öppet när jag är där, då kan ni ju gissa att jag kommer köpa något därifrån. Vet precis vad jag är ute efter hihi, så jag hoppas att det finns kvar.

Ååå vad jag längtar att få åka till Stockholm, har tillomed nu börjat kolla in på vilka butiker jag ska till. Det ska även bli så kul att få visa min mamma vilka butiker jag gillar och så. För några år sen var jag rätt så ofta i Stockholm, dvs minst en gång i veckan det var med mitt förra jobb som gjorde att jag var så ofta i Stockholm.

Höstens Odd Molly

Mina favoriter från Odd Molly.



Light cotton embroidered s/s almost black, kostar 899kr.



Overcast coat almost black, kostar 2499kr.


Det kommer komma in mer kläder, men just nu är dom här mina favoriter.

Bilder från Country Dreams.


H&M

Hittade två favoriter.



Kostar 1499kr.
Gillar verkligen den här skinnjackan och även just med den här färgen, för oftast så har man bara svart skinnjacka, allafall jag är så.



Kostar 299kr.
Sen är det något med den här kavajen som gör att jag gillar den. Tyckte allafall på bilden som är på deras hemsida var jätte snygg när modellen har på sej den.


Bilder från H&M.

Ledig

Nu har min helgledighet börjat och gissa att det känns underbart hihi. Innan jag åkte hem från jobbet så blev det att tvätta bilen så nu är den helgfin.

Såg att H&M har fått in lite nytt, ska strax visa mina favoriter, hittade en skinnjacka som jag skulle inte tack nej till.

Godmorgon

Då är man redo för denna torsdag, ska verkligen bli skönt att min helg ledig börjar idag. Det märks att det är höst ute för det är bara 5 grader, fy tusan vad denna sommar har gått fort. Som vanligt så har man inte hunnit med allt det som man har velat göra.

Jag skulle lungt kunna sova några timmar till, men det blir att vila när man kommer hem hihi. Fast jag ska även hinna och städa idag så man slipper göra det imorgon. Så då kommer det vara fint här hela helgen. Nästa vecka börjar min hårda jobbpass, det innebär att jag ska jobba i 10 dagar i sträck och i samma veva så kommer jag fylla år, det blir en hård start på mitt 29 års dag hihi. Nu ska jag ut med vovven och göra mej klar för att åka till jobbet.

Skönhetssömn

I kväll kommer jag inte vara så social, för jag ska öppna imorgon på jobbet, så det börjar bli dags för mej att sova eftersom jag ska upp inatt. Jag hoppas verkligen inte att den här natten blir som förra veckan när man blev väckt av grannens efterfest. Har väl inte mycket mer att skriva om, men imorgon kommer jag ha tid att skriva eftersom man slutar rätt så bra tid.

Sen har jag sett att det har kommit in en hel del höst nytt för Odd Molly, jag älskar ju deras kläder, så jag tänker visa mina favoriter, det får ni se imorgon. Natti natti.

Hemma

Äntligen hemma, men jag har fått mycket gjort på jobbet idag. Jag har fått äran att vara video ansvarig igen för en månad, men jag måste kasta lite skit på den som är ansvarig nu. Fattar inte alls vad den personen håller på med, för så svårt är det inte att ha ordning som jag hade på den tiden... Nu ska jag sluta att kasta skit, för egentligen så är jag ju snäll, men man kan bli lite biter ibland när man vet att man är så duktig och så.

Nu är det dags för mat, min kära sambo har gjort köttfärspaj, mums.

Godmorgon

Det var jobbigt att stiga upp idag, det blev att jag sov en timme längre. Har fått ont i huvudet och är täppt i näsan har inte tid att bli sjuk. Förstår inte heller varför jag är så trött på morgonen. Nog pratat om det nu.

Ska jobba min näst sista dag den här veckan så imorgon blir det sista passet och då kommer min helg börjar, vad skönt att få vara ledig ett tag, blev inte så mycket ledigt förra helgen.

Hoppas ni får en bra onsdag!

Film kväll!

Äntligen hemma igen, har redan börjat förberedda laxen så nu väntar jag bara på att ugnen ska bli varm sen får den sköta sej helt själv.
Som vanligt har man lånat hem några filmer, som man kommer kunna hyra först imorgon. Jag har lånat två drama och två komedier. Jag börjar med komedierna, Everybody´s fine med Robert de Niro och Drew Barrymore, En galen natt med Steve Carell och Tina Fey. Drama filmerna är Remember Me med Robert Pattinson, The merry gentleman med Michael Keaton. Så nu vet ni vad jag ska göra ikväll hihi. Hoppas ni har en bra tisdag kväll!

Godmorgon

Oj vad jag har hunnit med mycket på en timme. Varit ute och gått i det här fina vädret som vi har, det menas strålande sol. Duschat och har just ätit upp min frukost, det är så skönt när man hinner göra en hel del innan man ska åka till jobbet. Som idag blir det att jobba till 19 så det kommer bli en sen middag igen. Det blir rätt så lätt måltid idag eftersom det blir lax i ugnen. Jag gillar verkligen lax.

Nu ska jag slappa vidare innan det är dags att börja åka till jobbet hihi.

Måndagen går mot sitt slut

Nu börjar det bli dags att gå och lägga sej, har fått två skvaller tidningar av min mamma så man skulle kanske ta och läsa dom innan man somnar. Gillar ju som sagt att läsa innan man somnar, riktigt avkopplande. Gillar ni att läsa något innan ni somnar för natten?

Tänkte avsluta med den här bilden för det är just så här det ser ut genom vårt fönster. Natti natti!



Höst bild!

Bilder från helgen

Hittade lite bilder i min kamera från i lördags.



Sommarens sista Hot Shot.



Lamporna som vi tände under parasolet när det hade börjat bli mörkare ute.



Min söta vovve på en stor sten. (Mammas pojke hihi)



Det blev riktigt regn väder när vi satt där ute under parasolet, det blev tillomed åska. Men det syns ju inte så tydligt på den här bilden att det är åska haha. Som tur varade det bara i 20 minuter, jag som är tillomed rädd för åska vågade sitta kvar där, helt sjukt.


Hej hösten och hej då sommar

Jag orkade inte att skriva något inlägg imorse för jag var rätt så trött, fattar inte heller varför jag var så trött för det blev rätt så tidig kväll för mej igår. Men nu har man allafall jobbat färdigt för idag.
Så fort jag kom hem så gick jag och min sambo med vovve på promenad, det var härligt men nu märker man att hösten har kommit för det var lite små kyligt men solen skiner. Sen är det bara 12 grader i skuggan, jag tror nu verkligen att sommaren är över.

Nu blir det bara koppla av resten av kvällen och äta en sen middag. Imorgon så blir det en sovmorgon ska även försöka vara duktig att stiga upp åtta så man hinner med en promenad innan jobbet.


Söndagar!

Jag älskar söndagar, jag gillar verkligen den dagen just för att den dagen gör man oftast vad man vill. För det mesta har vi aldrig inplanerat något på söndagar och det är så skönt. Det är då jag brukar oftast se på det som jag har spelat in under veckan, för nu när jag jobbar som jag gör så hinner man inte se något på tv, för då vill jag göra andra saker.

Nu blir det att fortsätta och glo på tv hihi. Sen blir det sängen för det är jobb som gäller imorgon.

Godmorgon

Det var en trevlig kväll igår, mycket god mat fick vi. Sen det roligaste av allt var att vi alla har sovit över hos mamma och pappa, det är inte varje dag man gör det hihi. Så man har just stigit upp så snart blir det frukost. Det är fortfarande fint väder idag, så det blir en promenad senare idag när man har kommit hem.

Jag gillar söndagar för då har man inte så många måsten förutom att det blir tidig kväll, för imorgon börjar en ny arbetsvecka. Då är jag på min tredje vecka, två veckor kvar till man återgå att bara jobba på helgerna.

Godmorgon

Vilket väder man vaknar upp till. Strålande sol och 23 i skuggan, riktigt  sommar väder. Vi har just kommit in från våran morgon promenad, man ser att min vovve är helt slut, men det är klart när det är så här varmt ute. Idag blir det till mina föräldrar, min sambo ska hjälpa pappa även min brorsas familj kommer också, så det blir kul.

Jag hade jätte trevligt igår, min svägerska E och jag snackade en hel del och vi sa att vi ska helt klart göra om det här snart. Väder var också jätte bra så vi satt ute hela tiden, men snacka om att det blir mörkt på kvällarna, man blir nästan deprimerad hihi, men än så länge gillar jag när det är mörkt ut för då kan man tända massa ljus och så. Men vi har ju så mörkt här uppe länge så man hinner blir riktigt less på mörkret.

Nu blir det dusch och fräscha till sej.  Men jag vill avsluta med tack för igår E och vi ska helt klart boka in tjejkväll snart hihi!

Kvällens

Ni får en dagens, fast bilden är inte alls bra.



Topp från Rabalder.
Slitna jeans från Gina tricot.
Sandaler från Scorett.
Halsband från H&M.
Väska från Louis Vuitton, speedy 35.



Ha en trevlig fredag!

Fredag den 13

Nu har jag äntligen helg. TGIF fast det är den 13, så måste jag säga att jag har inte haft nån otur idag, fast dagen är inte slut än.
Så nu har äntligen min helg börjat, känns verkligen bra. För dom sista timmarna på jobbet började verkligen bli jobbigt fick så jädrans ont i fötterna, måste köpa bättre skor. Så nu sitter jag här i soffan med fötterna högt upp. Ska vid 18 tiden till min brorsa och hans fru, eftersom jag och hon ska umgås med varann så det blir trevligt. Det blir pizza till middag och nått glas vin till.
Nu ska jag vila en liten stund för att sen göra mej klar. Kan även meddela att det är sommarvärme idag, så det är toppen!!!

Godmorgon

Är helt klart på bättre humör idag, somnade riktigt fort igår så man är piggare idag än vad jag var igår. Nu börjar även äntligen helgen. Så det är mitt sista arbetspass för den här veckan. Efter jobbet så blir det att jag ska till min svägerska, vi ska ha en tjejkväll, bara hon och ja. Så det kommer bli kul för då blir det att snacka en hel del hihi. Men det blir nog vila en timme efter jobbet så man inte hinner bli trött vid nio tiden.

Oj vad klockan rusar iväg dags att göra mej redo för jobbet! Hörs senare!

Imorgon är det en annan dag

Idag har jag verkligen varit tråkig. Men imorgon är jag på bra humör igen. Jag har varit riktigt grinig, klagat och sur, men för att bota det så krävs det bara SÖMN. Så därför börjar det bli dags att gå och lägga mej så man är utvilad imorgon, ska stiga upp igen kl 04:00 eller så sover jag till 04:30. Hoppas verkligen på att grannen ska inte ha nån efterfest inatt!

Sen har jag en glad nyhet, jag sticker till Stockholm snart med mamma och min moster, det kommer verkligen bli roligt. Jag ska verkligen passa på och njuta när jag är där. Bara äta god middag och shoppa. För nu är det verkligen länge sen jag shoppade något, räknar inte tidningar som nån shopping.
Nu blir det sängen och läsa ett kapitel i en bok. Natti natti.

Trött och sur

Gud vad skönt att man har äntligen kommit hem, det märks att man har varit trött på jobbet idag. Jag hoppas verkligen att man får sova en hel natt inatt. Det var min granne som hade efterfest, jag är fortfarande lite sur över det. Jag accepterar att folk kan ha fest och att det lever om, men då ska det vara på kvällen innan dom går ut på krogen och inte nån jädrans efterfest. Gillar verkligen inte att bli väckt när jag ligger och sover. Jag blir då på dåligt humör. Nu ska jag göra något annat roligt så jag blir glad igen.

Godmorgon

Är inte så glad just nu, när klockan var 03:15 så blev det efterfest hos grannen. Det är vad jag allafall misstänker för man har hört varenda ord som dom har sagt, så det måste vara nån i huset som jag bor i. Sen har dom kastat glas eller flaskor i glas sorteringen, ni vet ju hur det kan leva om. Så det har inte blivit många timmars sömn för mej, gick och la mej lite efter elva tiden.
Jag hoppas att jag blir på bättre humör snart. Ska snart åka till jobbet. 

Hem

Har varit hemma i 50 min, så då har jag hunnit äta middag. Min sambo var så snäll så han hade maten klar när jag kom hem. Oxpytt med stekt ägg och rödbetor, jätte gott. Så nu blir det att se lite på tv innan man ska gå och lägga sej. Blir ju att stiga upp 4 inatt. Men som sagt det ska bli riktigt skönt att få komma hem tidigt imorgon, tycker att tiden går fortare på morgonen när man jobbar.

Godmorgon

Snacka om att man har sovit gott inatt. Fast ikväll blir det att gå och lägga sej tidigt eftersom jag ska öppna imorgon och fredag. Det ska även bli så skönt att få sluta tidigt imorgon och på fredagen. För då blir dagen mycket längre, som nu när man jobbar till 18 eller 19 känns ganska så sent, för man orkar inte att hitta på något när man slutar dom tiderna. Man vill bara vara hemma då.

Nu ska jag fortsätta och göra mej klar, men jag hoppas ni får en riktigt underbar onsdag!

Vill ha, vill ha, vill ha!

Så då har man sökt två till jobb idag, ska verkligen bli intressant och se om man kommer komma ut på nån intervju, jag hoppas ju verkligen det, fast så klart vill ja ha ett fast jobb först och främst. Det är ju så skönt att känna att man har den där tryggheten som när man har ett fast jobb. Nu måste ni verkligen hålla tummarna åt mej!!!

Nu blir det att ta fram vindruvor.

Tisdag

Då har man jobbat ännu en dag, tre dagar kvar sen får man helg. Jag fick extra passet på fredag så det känns riktigt bra, även då blir det att öppna.

Till middag så blev det här.



Billy pizza och med det goda tomaterna som vi odlar på balkongen. Det finns inge bättre tomater som man själv odlar. Köpes är oftast så vattninga, det är därför jag köper alltid kvist tomater eller plommon tomater. Jag ska helt klart ha ett växthus den dagen jag bor i ett hus hihi.

Godmorgon

Nu är det stress, jag tog lite längre sovmorgon idag eftersom jag orkade inte att stiga upp när jag skulle egentligen stiga upp. Så vi får höras senare idag!


Hoppas ni får en bra tisdag!

Monday

Då har man varit så duktigt och sökt ett jobb idag, så nu får ni hålla tummarna åt mej, ska även söka ett annat jobb imorgon. Det tar verkligen tid att skriva ett CV för man vill verkligen att det ska vara så bra. För det som jag har sökt nu är ett jobb i Luleå och jag vill verkligen ha det hihi.

Nä, det är väl dags att gå och sova och drömma om att jag får jobbet som jag har sökt. Så här kommer det en önskan från mej. Jag vill ha jobbet som jag har sökt, så nu har jag bett om det hihi. 

Work

Har varit hemma en stund, så jag har hunnit äta middag. Det går bättre och bättre att jobba nu när man börjar bli riktigt van att få stå hela tiden. Har gjort ett byte på torsdag, så då ska jag få öppna istället och det föredrar jag istället för då kommer man hem rätt så bra tid. Sen så får jag hoppas att jag får jobba extra på fredag, för jag behöver alla pengar som jag kommer över. Insåg att lönen som jag får i oktober blir inte bra. Kommer jobba så lite i september.

Sen kan jag berätta en sak att det var en kund som kom in idag, har sett den kunden tidigare, och han sa till mej idag att man ska ge beröm till dom som är glada och trevliga för han tyckte att jag var det så han vill ge mej beröm, ni kan ju gissa vad jag glad blev att att få höra det. Det är inte ofta man får beröm av kunderna, men det har hänt att jag har fått det då och då och sånt är alltid kul att få höra. Sen fick jag även höra att jag lätt så glad när jag sa vad en kund skulle få betala hon tyckte att det lätt som att hon hade vunnit något haha, det tyckte jag var ganska roligt.  Så det har alltså varit en riktigt bra dag på jobbet.

Godmorgon

Ny vecka och nya tag. Blev lite sent igår, så har man även hunnit att vända på dygnet igen, så idag är man trött. Men det kommer ändå gå bra och jobba. Så det får bli en tidig kväll ikväll.

Igår så såg vi på film och hade det bara lugnt såg på svenskafilmen Änglavakt och Valentine´s day. Får väl skriver mer om dom filmerna sen vad jag tyckte och så. Nu måste jag fortsätta och göra mej klar för jobbet. Men hoppas ni får en riktigt bra måndag!

Tankar

Nu ikväll så fick jag lite små funderingar om jobb och så. Jag kollade genom ams sida och hittade två jobb som jag ska söka, ena jobbet är i Luleå det andra jobbet är inte i Luleå så det tar lite emot för mej att söka det. Men jag känner att jag måste sluta upp att vara feg för det är så att man kanske måste flytta, fast jag inte alls vill det. Men det går att pendla till det här jobbet. Jag kan säga att det är ingen kort pendling. Dags att sluta upp att vara feg så jag kommer söka det jobbet, för vem säger att jag kommer få det hihi.

Kvällens

Det här hade jag på mej i fredags när jag var på min släktträff.




Klänning från Matthew Williamson for H&M.
Väska från Louis Vuitton speedy 35.
Sandaler från Scorett.



En bild som man inte alls var beredd på hihi.

Godmorgon

Det blev att sova länge idag också. Men det var för att vi åkte båt igår och satt utanför södra hamnen för att lyssna på Twisted Sister, kan säga att det var riktigt roligt. Sen var det även så kul att vi såg dom bakom scenen, vi var rätt nära dom, så dom märkte när vi började ta kort på dom så då började dom kolla ut mot vattnet hihi. Det var nästan som att vi var paparazzi haha.
Tror att klockan var ca 24:00 när dom började spela, det var verkligen en mysig stämning för det var många båtar som var där och lyssnade, sen var det så fint väder också. Helt vindstilla och varmt. Det var en helt magisk kväll eller ska man säga natt hihi.

Lördag

Jag lever, men har inte mått så bra. Vi kom hem klockan fyra inatt från släktträffen. Har lite bilder som jag ska visa er sen.

Då är det redan lördag, får se vad som händer ikväll. Vi ska kanske åka lite båt och sen var det även tänkt att vi ska vara i båten nära stora scenen eftersom Twisted sister kommer uppträda där rätt så sent ikväll. För man vill gärna höra dom, se behöver man inte göra hihi.

Friday

Hjälp, alltså jag har ingen aning vad jag ska ha på mej idag på släktträffen. Jag kommit fram 5 st outfits så jag får väl prova alla och se hur det ser ut. Har allafall fixat färdigt naglarna, det blev nagellacket Cinderella från IsaDora.

Nu har jag inte tid att sitta här måste fortsätta att fixa till mej hihi.

Luleåkalaset 2010-08-05



Vi är påväg till Kalaset. På bilden ser ni min mamma, pappa och min kära sambo. Det är den enda bilden som ni får se på min käraste hihi.



Träffade Linda i öltältet.



Självklart blev det Langos som kvällsmat, fast det var min middag.



Jag



Det var svårt att äta.

Kvällens



Tröja från Gina Tricot.
Slitna stuprörsjeans från Gina Tricot.
Skor från Converse.
Väska från Friis & Company.

Jag vet inte om det jag som är skum men jag tycker att är man på en festival så ska man inte ha på sej så där jätte fint haha.  Så jag tyckte att det här räckte gott och väl.

Godmorgon

Det blev ett mobilblogga igår hihi. Kvällen var super roligt och mina föräldrar sover över här hos oss så dom har just åkt hem. Idag så blir det släktträff på min pappas sida, så då blir det att träffa alla kusiner. Det var nog tre år sen sist jag träffade alla kusiner samtidigt.

Nu ska jag kolla igenom min kamera och se om det är några bilder som jag kan visa. Och just ja, nu kan jag verkligen skriva TGIF, för nu känner man det när jag jobbar på dagarna hihi.

Är det Festival eller festival :-)

sp_a0180 (MMS)

Är det Festival eller festival :-)


Luleåkalaset!

Nu börjar min ledighet, mina föräldrar är här så vi har tagit ett glas vitt vin. Så snart ska vi in på kalset som är här i Luleå. Så då blir det att gå sätta sej i ett öltält. Vi har jätte bra väder, det är sommar igen, 20 i skuggan.
Vilken härlig start på min långa lediga helg. Hoppas ni får en bra torsdag! Ska försöka fota ikväll.

Godmorgon

Äntligen min sista jobbdag, så när klockan bli 18:00 så börjar min helg ledighet. Inga mardrömmar inatt, men jag är ändå jätte trött så det ska verkligen bli skönt att få sova ut imorgon. Det blir ett kort inlägg idag, för jag ska snart börja åka till jobbet.
Hoppas ni får en bra torsdag!

Onsdag

Ännu en arbetsdag är över, det blir inte att göra så mycket när man kommer hem från jobbet. Så därför kommer ni få mycket film recensioner sen, för det har blivit en hel del filmer. Ska se idag Flickan från ovan, för idag är det premiär att hyra den.

Jag trodde att det skulle bli jätte oväder idag, men det blev det inte, det har bara regnat så det har jag varit nöjd över. Gillar att jobba när det regnar hihi. Men imorgon måste det vara fint väder, för då blir det att äta Lagnos inne i stan, så blir det även att sitta i nån öltält.

Godmorgon

Ännu en gång så vaknar man av mardrömmar. Det börjar bli jobbigt nu. Får hoppas att man inte har nå mardrömmar inatt.

Idag ska det visst bli riktigt oväder, men jag tycker att än så länge verkar det vara lugnt, men det är kanske lugn före stormen. Ska regna en hel del och blåsa och kanske tillomed åska. Så jag hoppas verkligen att det inte bli nån jobbig åska, för annars får jag räkna med att det kommer bli strul på jobbet.

Vad härligt att det är onsdag idag, min sista jobbardag imorgon, sen börjar min långa lediga helg hihi. Behöver verkligen vila mina fötter. Nu önskar jag er en trevlig onsdag!

Tisdag

Då har man jobbat färdigt för idag. Det är synd att man inte har kunnat vara ute idag, för det har varit kanon bra väder och det är det fortfarande. Så det blir väl sitta på balkongen och äta en sen middag. Det var kul på jobbet idag för min gamla chef kom in. Det som är så kul att vi brukar alltid skoja med varann så det blev att vi skojade en hel del. Han tyckte även att jag förtjänade en stor Bonus haha.  Min chef sa då inte så mycket hihi.

Det händer en hel del saker den här veckan. På torsdag blir det att gå på Luleå Kalaset. Den dagen så är det gratis att vara inne på området, och jag tycker oftast att den dagen är roligaste för jag tycker inte att det är värt att betala 400kr för inträde eller var det 500kr, jaja hur som helst så blir det torsdag. Då ska jag äta Langos hihi.
Sen på fredag blir det släktträff så det blir kul. Får se vad man ska ha på sej då hihi.
På lördag så blir det kanske att åka båt. Så ser min vecka ut, men först är det två arbersdagar kvar.

Godmorgon

Det verkar som att det ska bli fint väder idag, är man överraskad??? Nä, det är jag verkligen inte, för det är så här det brukar vara när jag jobbar, då kommer fin vädret hihi.

Har sovit bra inatt förutom att jag hade en mardröm på morgonen, det var inte kul.  Jag gillar verkligen inte att ha mardrömmar. Men det är skönt när man vaknar från en mardröm och inser att det är verkligen inte sant. Det är kanske därför jag känner mej lite smått trött idag. Men jag ska ta en Berocca boost här på morgonen så kanske man blir piggare.
Jag önskar er en trevlig tisdag! Efter den här dagen har jag bara två arbetsdagar kvar den här veckan, jippi.

Tips

Just nu så erbjuder Frozza 25% rabatt på Rock by Sweden Åsitas smycken. Det gäller endast mellan 2/8 - 8/8.
Så passa på och beställ.



Jag gillar smyckerna från Rock by Sweden, har ju två halsband, en ring och ett armband från det märket.



Bild från Frozza.

Monday

Yes, nu har man bara tre arbetsdagar kvar den här veckan. Det märks att man är inte van att stå så länge. När jag jobbar mina helger så brukar jag egentligen få stå mycket, men idag var det extremt. Jag har alltså varit 10 timmar på jobbet.

Nu när jag jobbar så som jag gör så kommer jag verkligen vara dålig på att skriva inlägg. För jag är stort sett borta hela dagen. Sen har jag pratat med min chef om jobb och så, kan säga att just nu ser det inte ljust ut. För jag behöver jobba mer timmar. Jag måste verkligen hitta ett nytt jobb eller ett till extra jobb.

Godmorgon

Idag ska man jobba, det var lite svårt att stiga upp. Men det kommer bli skönt att få morgon rutiner. För nu blir det inte att sova så länge på dagarna hihi. Jag lär vara trött när jag kommer hem idag från jobbet. Men det som är skönt att jag jobbar bara från måndag-torsdag i stort sett. Så på torsdag börjar min långa lediga helg.
Nu måste jag åka, men hoppas ni får en bra måndag!

Söndags mys

Efter man har haft en fest eller har varit på en fest så brukar allafall jag alltid bli sugen på skräpmat, det är som att kroppen vill bara ha fett. Så därför passade den här maträtten bra en sån här dag.



Tunnbrödsrulle med riktig potatismos, grillkorv, sallad, ketchup, senap och räksallad.

Nu blir det att se på film på 3:an. Sen är det väl dags att gå och lägga sej för jag börjar kl 08:00 imorgon.

Friends!



Här har vi bilden på mina vänner, Johnny och Linda.
Linda och jag har känt varann sen lekis, och Johnny har jag känt sen jag var 16 år. Rätt så kul att mina närmaste vänner blev tillsammans. Jag tror att dom har varit ihop 4 eller 5 år.


Igår

Nu har jag igen bild på förrätten, men det blev allafall Langos som vi bjöd på. Det gillade dom verkligen.



Vi drack det här vita vinet till förrätten. Passade jätte bra ihop.



Till varmrätt så blev det så klart Oxfilé med kulpotatis och bea sås. Isbergssallad, gurka och plommontomat.



Så till maten drack vi dom här två röda vinerna, är kul att få prova på lite olika viner när man äter mat.



Till efterrätt blev det hemmagjord chokladmousse med lakrits.



Den här skumpan fick av Linda och Johnny. Så den öppnade vi senare på kvällen och drack för då hade vi även gjort lite tilltugg. Det var med brieost och svarta körsbärsmarmelad på crostini.

Godmorgon

Nu är det 1 augusti, det innebär att imorgon börjar jag och jobba heltid i 5 veckor. Kommer kännas konstigt att börja och jobba på en måndag hihi. Men det ska bli härligt att tjäna pengar.
Det är väl nu det kommer säkert vara fint väder på veckorna när man jobbar.

Gårdagen var jätte trevligt har lite bilder att visa er. Maten blev verkligen lyckat. Sen var man så duktig på att diska igår så idag har jag ingen disk idag, det är skönt att vakna upp till ingen disk efter en fest. det märks att man är vuxen hihi.


RSS 2.0