Gott slut!

Just kommit hem, så det börjar bli dags att göra mej nyårsfin. Hade tänkt först att jag skulle vila en liten stund innan jag börjar fixa till mej, men insåg att jag hinner inte med det. Gillar verkligen inte att stressa och så vill jag ha gått om tid och göra mej klar.

Sen så har det även blivit lite ändring på vad jag ska ha på mej, det blir inte Lanvin klänning. Så det kommer bli glittrig ögonsminkning och så vill jag ha glitter i håret hihi.

Vill även passa på och önska er ALLA en riktigt GOTT NYÅTT ÅR!


The Body Shop

Iår så blev det att jag gav bort julklappar som jag hade köpt från The Body Shop, det är alltid trevligt att få saker därifrån. Eftersom jag handlade för en viss summa så fick jag en trevlig julklappsstrumpa av dom med ett trevligt innehåll.



I strumpan fanns det tre stycken skönhetsprodukter.



En handkräm, är alltid bra för det går åt när det är vinter. En mascara och en hudkräm.

Mums

Jag tänker inte avslöja vad det blir för mat imorgon men ni kan få se vad vår förrätt kommer innehålla.




Vad tror ni det är för något?

Vi har köpt det på Hemmagastronomi. Dom har mycket goda saker i sin butik.



Mitt nyårsdricka.

Det är klart att man måste även ha med sej en glittrig cider så man blir glittrig om läpparna hihi. Jag hoppas att den är god, för dom brukar vara goda.


Thursday

Vad det är skönt att få komma hem och att man har jobbat klart. Då är det bara morgondagen kvar att jobba, men tack och lov så slutar jag redan klockan tolv hihi. Blir lite stressigt imorgon för klockan fyra ska vi till våra vänner Linda och Johnny och fira nyårsafton, jippi! Sen blir det även ett till par som ska fira nyår med oss, så sammanlagt blir vi tre par och självklart blir det tre rätters hihi. Mycket skumpa och röd vin och den goda drinken med Hpnotiq, så kommer min nyårsafton se ut.



Istället för sockerkristallerna på glaset så kommer det bli en vanlig blå frukt klubba.
Glöm nu inte att ni kör hälften med Hpnotiq och fruktsoda!

Så idag ska jag fixa mina naglar, blir att måla dom svarta. Sen så måste jag göra en ögonsminknings test idag. För jag är inne på att göra en sotade ögon make-up. Fast jag hade gärna velat vara glittrig och silvrig haha.
Ha en fortsatt underbar torsdag!

H&M

Jag gillar verkligen den här klänningen från H&M, tillomed alla tre färgerna är fina.





Det är svårt att välja nån favorit, men jag tror att jag väljer ändå den puderbeige.

Kostar 399kr.

Klänningen är verkligen perfekt att ha på sej om man ska på något sommarbröllop eller en härlig sommarfest.


Bilder från H&M.

Wednesday

Redan onsdag, fast jag får för mej hela tiden att det är torsdag idag så lite förvirrad är jag hihi. Det blev en jätte tidig kväll för mej igår, somnade redan vid åtta tiden, sen vaknade jag igen vid tolv tiden, då var jag även tvungen ta en värktablett har fortfarande ont i revbenet så jag undrar verkligen hur länge det ska hålla i sej. För jag har lite problem när jag jobbar, kan inte göra allt det som jag brukar göra. VILL VARA FRISK =)

Det var jätte kallt imorse när jag åkte till jobbet, nämligen minus 28. Sen har jag även blivit skrämd haha, det var en kund som ville in i butiken redan klockan 05:45 och vi öppnar inte förrän klockan 06:00, men jag förstår inte hur personen trodde att det var öppet eftersom det är mörkt i hela butiken hehe. För sen gick personen och tankade sin bil på kortautomat pumpen.


Tuesday

Det blev inte många timmars sömn inatt, men det förstod jag också att det skulle bli dåligt med det. Det känns som att jag somnade aldrig, för jag gick och la mej vid elva tiden och det tog tid innan jag somnade. Vaknade sen vid två och var jätte pigg, nästan gång jag kollade på klockan så var den halv fyra och då fick jag panik för det kändes som att jag skulle försova mej, så man kan säga att jag höll mej vaken från halv fyra tills klockan ringde halv fem. Men det är bra att det blev så här för då kommer jag somna fortare idag.

Jag slutade två idag så efter jobbet så hämtade jag upp min sambo och vi åkte till Storheden, vi skulle nämligen passa på att köpa allt drickbart som vi ska ha på nyår. Det märks att man var inte ensam som tänkte handla för nyår redan nu, för det var en hel del folk på bolaget. Så nu har jag köpt min Hpnotiq.

TV

Nu när det har börjat bli kväll så borde jag gå och lägga mej nu, eftersom jag ska stiga upp halv fem inatt. Men jag tänker vara vaken ett tag till för jag är inte trött sen så tänkte jag se på kanal 5 nu klockan åtta för dom visar CSI trilogin, man kommer alltså få se CSI Miami först, sen kommer CSI NY och sista delen är CSI. Så det här kommer bli spännande, så det blir sängen kl 23:00 hihi.
Ska ta fram chokladkartongen också så det blir en riktigt mysig måndag.

Vill ha vill ha

Läste just Englas blogg där hon visade ett par skor från See by Chloé. Kan säga att jag kollade in dom skorna dan före jul för jag tycker att dom är så snygga speciellt den svarta gillar jag verkligen. Och nu är den på rea så jag är hur sugen som helst på att beställa hem dom.



Har kostat 3099kr. Men kostar nu 2169kr.

Visst är dom snygga?


Bild från Tintin Style.


Tips

Kan även meddela att Scorett har en rätt bra kopia av väskan från Alexander Wang.



Kostar 9950kr från Mrs H.

Kan tänka mej att den är inte alls dyr den som finns på Scorett, om jag får tid över så ska jag kolla in den.


Bild från Mrs H.

Godmorgon

Nu har en ny vecka börjat och det är den sista veckan på det här året. Visst känns det underbart?

Som jag skrev igår så ska jag börja kolla igenom mina saker för jag har en hel del att skänka bort, för jag tycker att det är ingen idé att ta med det när man flyttar. Det är bättre att ha med sej mindre grejer.
Men först blir det frukost, och så hoppas jag att ni får en bra måndag! För det är ju årets sista måndag hihi.

Spara eller slösa

Nu var det verkligen länge sen jag hade ett inlägg om Spara eller Slösa.


SLÖSA



Kostar ca 10.713kr.


SPARA



Kostar 299kr finns på Scorett.

Väskorna är lite små lik varann och det är en stor skillnad på priset. Jag skulle verkligen kunna tänka mej den från Scorett. Vad skulle ni välja?


Bild från Scorett.

Annandag jul

Då har man jobbat klart för den här dagen. Det har gått bra och jobba men jag upplevde att jag hade lite mer problem att knyta skorna hihi. Har inte ätit nå smärtstillande idag, men jag tror att jag måste börja om med det igen för så här vill jag inte vara på nyår. Sen så har jag inte heller vågat att nysa, för jag känner så fort jag är påväg att börja nysa så gör det jätte ont i revbenet, så jag hoppas verkligen att jag slipper att nysa hihi.

Imorgon så är jag ledig så jag tänkte passa på att packa bort lite saker som jag kan skänka bort till Röda Korset. Sen så blir det även att ta det lugnt och vila mitt revben haha.

Men nu blir det att se på film för annandag jul är inte slut än.

Godmorgon

Som ni har märkt har det varit dåligt med inlägg under julen. Men jag kan börja med och säga att jag blev sjuk på julafton, trodde nästan att jag skulle få åka till sjukhuset och fira min jul där. Jag gjorde nämligen en sak i torsdags, vet inte om man ska säga att jag är klumpig eller om jag har bara extrem otur. Vi var och handla med min mormor och när jag skulle packa upp varorna från vagnen till kassan så började jag få ont i ryggen det kändes precis som att jag fick en riktigt träningsvärk i ryggen, sen på kvällen fick jag ont i hela vänster axel det bara strålade och så blev det även i vänster revben och vänster sida på ryggen, så när jag vaknade på julaftonsmorgonen kl 5 så hade jag så ont i revbenet och kunde inte andas så stora andetag, kunde inte heller ligga på sidan eller magen eller ryggen för det kändes precis som att nån högg mej med en kniv, inte för jag vet hur det känns, men det gjorde alla fall jätte ont. Så det där höll i sej hela julafton. Så det var jätte jobbigt för jag kunde inte skratta för det gjorde för ont. Min familj och släkt trodde att jag hade fått en spricka på revbenet så det blev mycket smärtstillande för mej på julafton.
Var lite orolig hur det skulle gå gör mej att jobba på juldagen men det gick bra så det var tur. För jag har blivit bättre för varje dag som har gått. Har fortfarande ont och kan inte ta så stor andetag.
Med det hela så tror vi alla nu att jag har nog sträckt mej hihi. Så var min julafton haha.

Idag ska jag jobba min andra dag, var rätt så förvånad att igår var det jätte mycket folk på jobbet, så det är väl många som har firat julen hemma.

Sen måste ni få se vad man har fått i julklapp. Men det blir senare eller imorgon.

God Jul!

201012241387 (MMS)

God Jul! Ha nu en trevlig julafton och jag hoppas att ni får allt det ni önskar!


Torsdag

Ni har nog säkert märkt att det blir riktigt dåligt med inlägg nu när jag är borta. Men det blir ju så när jag inte ska fira julen hemma, så jag har inte tid att sitta framför en dator. Blir att man sitter här och umgås med släkten, och det är ju inget fel på hihi.
Men jag tror också att ni alla har fullt upp nu dagen före julafton.

Ha en super härlig uppesittarkväll!

Wednesday

Det gick riktigt bra att köra till Skellefteå, så nu kan man känna lugnt med julen. Vi är på plats och julklapparna hihi.

Min vovve blev glad när vi kom fram, det känns som att han fattar vart han ska för han börjar alltid skrika i bilen när vi närmar oss nånstans där han har varit tidigare haha. Dom är verkligen inte dumma.

Nu ska jag återgå och vara social.
Ha en super bra onsdag!


Godmorgon

Då är man vaken och redo för att börja åka till Skellefteå, vad kul det här ska bli. Men det är synd att det ska vara så jädrans kallt ute, det är nämligen minus 18 så man får klä på sej en hel del. Gillar inte att åka bil när det är så kallt ute, men det ska nog gå bra för nu är min bil i toppform hihi.

Vi hade jätte trevligt igår hos min farmor, och vi fick jätte god mat och pratade verkligen om en hel del. Det gäller att passa på och fråga hihi. Man tror att man vet allt men det gör man inte. Riktigt trevligt och rolig kväll var det, kom inte hem förrän vid elva tiden.

Nu ska jag packa sen blir det att åka så fort det börjar bli dagsljus ute, för ni vet att idag är det årets kortaste dag. Så då vänder det igen och det blir ljusare ute, härligt!


Tuesday

Då vet man vad man gör på torsdag den 23 december när det är uppesittarkväll.



Ska ni spela bingolotto?

Det är ju som en tradition att spela bingolotto på uppesittarkvällen i vår familj. Så det kan man inte bryta hihi.

Nu ska jag göra mej redo för att gå till min farmor.

Test test test

Tänkte att jag ska testa den här ögonkrämen för dom första rynkorna som man får vid ögonen.





Insåg att min rynkor syns inte när jag är allvarlig.



Så jag var tungen ta en bild där jag ler.

Den här kärmen ska visst släta ut rynkorna, så nu ska vi se hur det går.
Ska använda den här kärmen tills den tar slut så efter det ska ni få veta sen vad jag tycker om den och om man ser nån skillnad.

Godmorgon

Det blev sent igår, så det blev att sova riktigt länge idag. Men jag har hunnit med mitt träningspass så det blir duschen när som helst.

Idag ska jag och min sambo till min farmor så det kommer bli roligt. Så man får träffa henne före jul. Men det är på kvällen vi ska dit eller middagstid ska man väl säga hihi.
Men först måste jag förbi mitt jobb och se vad det är för julklapp som man har fått hihi. Sen så måste jag packa också, för imorgon åker jag till Skellefteå så det blir att ta med sej en hel del kläder. Kan väl avslöja att juldagen kommer vara rätt så stressigt för mej iår, men det ska nog gå bra ändå.

Ha en super härlig tisdag!

Thomas Sabo

Jag gillar verkligen hans smycken, och jag har som tur så jag har armbandet som man samlar berlocker till. Jag älskar verkligen det armbandet. Men nu har han gjort något mer än bara smycken, släppt en parfym, läppstift och ett ljus. Jag skulle gärna vilja ha alla tre.



Kostar ca 460kr. Bra pris för en EdP.



Ser ut som den perfekta rosa färgen. Kostar ca 75kr.



Perfume Candel. Kostar ca 270kr.


Bilder från Thomas Sabo.

Vero Moda

Vad tycker ni om den här klänningen från Vero Moda?



Couture dress. Kostar bara 460kr.

Jag måste säga att jag tycker verkligen att den är annorlunda, vet aldrig när man skulle ha på sej en sån här. Kanske något för balen 2011? Eller att man ska på en temafest, där temat är Oscarsgalan?
Men jag måste erkänna att jag gillar verkligen klänningen.



Kostar 360kr.



Kostar 400kr.




Bilder från Vero Moda.

Ida Sjöstedt

Som ni vet vid det här laget så har JC ett samarbete med Ida Sjöstedt. Tycker att hon har gjort jätte fina klänningar, men jag har ingen aning vad dom kostar. Så är ni ute efter en julklänning eller nyårsklänning så är dom här riktigt fina.



Perfekt julklänning.



Den svarta för nyårsafton.



Nyårsklänning?

Man kan aldrig ha för många LBD.



Bilder från JC.

Monday

Gissa vem som ska jobba på nyårsafton??? Hihi. Det är jag som ska jobba och det känns riktigt bra som tur är att jag kommer sluta redan 12:00 så man har gått om tid att förbereda sej för nyårsfirande. Ska nästan jobba hela nästa vecka. Börjar på tisdag och jobbar till fredag. Så det kommer bli en bra januari lön för mej och det känns jätte bra.
Sen har vi även fått en julklapp av chefen så jag tror att jag ska svänga förbi mitt jobb imorgon och se vad det är för julklapp som man har fått hihi.
Nu känns allt så bra och jag är överlycklig igen hihi, vilken kul jul man kommer ha.


Godmorgon

Nu är man ledig igen, ska inte jobba förrän juldagen och annandag jul. Sen det roliga är att min sambo har semester, så jag och han kommer nu få umgås hur mycket som helst med varann hihi.

Idag så blir det till bilverkstad med min bil, för vi kommer behöva min bil i veckan, så jag hoppas att det är inte något stort fel på den. Men jag blir så less när jag tänker på det. Hoppas också att det inte kommer kosta så mycket.

Sen så måste jag slå in dom sista julklapparna för idag tänkte vi åka förbi nån och lämna lite julklappar.
Hoppas ni får en super bra måndag för om 4 dagar så är det julafton!

Sunday

Det är väl ingen idé att säga godmorgon eftersom klockan har hunnit bli så mycket hihi. Ska jobba idag också så jag får se om det bli nå inlägg när jag kommer hem från jobbet. Jag var rätt så sur igår när jag kom hem från jobbet, vad jag var sur på är på min bil. Fattar inte varför varningslampan för motorn ska börja lysa. Jag har inte råd att lägga pengar på min bil just nu, för nu vill jag spara pengar så mycket som jag kan till den nya lägenheten. Så man kan säga att jag och min bil är väl inte världens bästa vänner just nu, om man nu kan vara vän med en bil haha.

Just ja, idag är det även fjärde advent, så imorgon börjar min vecka med att åka runt till folk och lämna julklappar. Så det blir kul.


Godmorgon

Det blev en riktigt godis fredag igår, sen var det även så kul att min sambo kom hem vid tio tiden så det var bara 4 timmar som jag var ensam hemma. Men jag passade på att se på filmen Monster, har aldrig sett den tidigare. Men jag måste säga att den är hemsk eftersom det har hänt på riktigt men den var ändå riktigt bra.

Idag ska jag jobba så det händer inte så mycket här, ska bara passa på och njuta den här morgonen.

Friday

Oj vad dagen har gått fort idag. Och inget vettigt har jag fått gjort. Har funderat på om jag ska köpa nåt fredagsgodis nu när jag ska vara själv hemma ikväll. Något måste man ju få unna sej hihi. Men nu blir det att träna en stund, sen en varm dusch.

Godmorgon

Ni ska inte tro att jag har sovit till nu hihi. Har nämligen legat kvar i sängen och läst lite skvallertidningar som jag inte har hunnit med att läsa den här veckan. Min sista lediga dag på den här veckan. Imorgon så ska jag börja och jobba igen och även söndag ska jag jobba. Känns bra att få jobba och tjäna lite pengar hihi.

Kan säga att vi har verkligen fått mycket snö nu, man kan inte gå nånstans eftersom det är så mycket snö så har inte traktorn hunnit ta bort snön så man får gå och plumsa i det istället, inte så roligt.



Vårt vardagsrumsfönster, ni ser hur mycket snö det har kommit på fönsterblecket.

Idag är det ju även fredag, så det blir ju inte att se på nån Idol hihi, nu får man hitta på något annat och se. Men jag vet att jag kommer få vara chaufför idag, för min sambo ska bowla med sitt jobb. Så det kommer verkligen vara en lugn fredag för mej.

Hoppas ni får en riktigt underbar fredag!


KyssJohanna

Har fått in en hel del nya smycken. Hittade några stycken som jag verkligen inte skulle tacka nej till hihi.



Snyggt halsband med kristaller och silvernät. Kostar 599kr.



Fågeln Fenix armband. Kostar 1095kr.



Ring med champagne kristall täckt med fjärilar. Kostar 499kr.



Armband med blåa stenar. Kostar 399kr.



Det är något med den här ringen som gör att jag tycker att den är så tuff och romantisk. Kostar 1499kr.



Bilder från KyssJohanna.

Sminket

När vi var på Make up stores klubbkväll i tisdags så sminkade dom en tjej, med det nya sminket från Frozen Diamond.
Kan säga att det var verkligen snygga färger som dom använde, vad som är meningen med det hela är att vi alla ska känna oss som isprinssesor. Så det är isiga och blåa färger som gäller. Passar riktigt bra nu när det är vinter, och den här makeupen passar alla i.



Jag har försökt på mej den här sminkningen, måste öva mer så det blir riktigt perfekt.



Jag skulle kunna ta mera ögonsskugga och så, men jag vågade inte när jag är inte så van med dom här färgerna, måste öva mer hihi.

Färgerna som jag använde är:
Eye primer på ögonlocket så skuggorna håller sej på plats, från Make Up Store.
Eyedust Brilliance på hela ögonlocket från Make Up Store.
Microshadow Ashes lite ovanför globlinjen samt lite under globlinjen från Make Up Store.
Sparkling Diamond är en glittrig sak hihi som jag har under ögonbrynet och i ögonvrån från Make Up Store.




Eyedust Brilliance.



Microshadow Ashes.



Sparkling Diamond.



Bästa penseln att jobba med. Nr 109 small.


Så det som jag köpte i tisdags var penseln nr 109, Eyedust Brilliance och Microshadow Ashes. Sen blev det även att köpa Microshadow Pollution.



Microshadow Pollution.



Bilder från mej och Make Up Store.





Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag, men det gör inte så mycket eftersom det snöar och det blåser en hel del så det är verkligen inte kul att vara ute nu. Det har kommit jätte mycket snö, så jag är verkligen glad att jag inte behöver åka ut med bilen idag, för jag är insöad med den igen.

Idag ska ni få veta vad jag har köpt för något från Make up store, kan säga att jag är verkligen nöjd med mitt köp.

Make Up Stores Kundkväll

Så nu har jag fått tag på bilderna som Fatima fotade igår.



Vi fick en jätte god drink, kan säga att det här kommer jag dricka till nyårsafton.
Sen så har den så läcker färg också.



Sen så var det såna här sockerkristaller klubbor på glasen, det var meningen att man skulle stoppa ner den i drinken. Jätte mumsig och snyggt.



Det är den här flaskan som ni ska köpa. Kostar 199kr på Systembolaget.
För att göra den här goda drinken ska ni ha halva glaset med Hpnotiq sen resten med fruktsoda. Då får ni en riktigt farligt god drink hihi.



Så fick även en efterrätt, det är med marsankräm, vaniljglass och vispgrädde med krossade blåa godisar på toppen. Super gott!

Ni ser ju vilken trevlig kväll jag hade igår, och som sagt den här drinken kommer jag dricka till nyår. Sen så går det inte heller att låta bli att älska färgen hihi.

Imorgon ska jag fota på det jag har köpt och vad jag fick för något från Make up store.


Bilder från Fatima.

Wednesday

Det blev lite dåligt med bloggande idag hihi. Efter jag hade varit på stan på morgonen så åkte jag till mina föräldrar så blev det middag där så jag och min sambo har nyss kommit hem.

Men nu har jag allafall bilder från igår när jag var på Make up store kundkväll, så det kommer alldeles strax ett nytt inlägg.

Godmorgon

Vilken mardröm jag hade idag, jag blev riktigt mörkrädd måste jag säga när jag vaknade av min mardröm, jag trodde inte att man kunde ha så där läskiga mardrömmar, kan säga att det är nästan så att jag vill inte åka till fjällen nästa sommar. Men det var tur att jag somnade om och hade en mycket bättre dröm sen.
Men nu är jag alla fall uppe, måste gå en sväng på stan idag. Har lite ärenden som jag måste göra.

Hoppas ni får en riktigt underbar onsdag!

Make Up Store

Det var riktigt trevligt på Make up stores kundkväll. Så klart kom jag inte tomhänt hem hihi.



Ni får se sen vad det blev för köp.
Sen så fotade Fatima bilder därifrån så jag ska låna hennes bilder sen när hon har lagt upp dom. Så ni får se vad vi blev bjudna på. Kan säga att det var smaskens hihi.

Tuesday

Vi har verkligen kallt i lägenheten, tror jag får skruva upp elementerna ännu mera, snart är dom på det högsta.
Sitter är med tofflor och virra in mej i en filt. Det blev aldrig att jag följde med till Piteå eftersom vi ska skriva på ett annat kontrakt idag. Rätt så viktigt kontrakt.

Nä, dags att hoppa in i duschen och se om jag kan bli varmare.

Godmorgon

Nu är det kallt ute, det är nämligen 22,4 då kan man verkligen säga brrr hihi. Men jag tycker ändå att det är vackert ute, för träden är helt vita och så ser man lite blå himmel med en jätte liten sol. Det är tur att snart vänder vi och det bli längre ljusa dagar.

Idag har jag inte sovit nå bra, känns som att jag har blivit väckt hela tiden, och sista gången jag blev väckt fick jag problem att somna om igen, så jag kan väl inte påstå att man är utvilad, hade problem att stiga upp från sängen, men det känns inte heller som att man kan sova mer. För klockan hade redan börjat bli mycket.

Skulle på en lunchdejt idag, men det blev inställt. Istället ska jag följa med en kompis till Piteå, för hon ska kolla på en soffa. Sen ikväll så blir det att gå på Make Up Stores kundkväll med Fatima. Vi lär ju få riktigt trevlig kväll hihi.



Monday

Idag har jag inte varit hemma mycket, det har som varit fullt upp hela dagen. Ska snart åka iväg igen, ska nämligen till kyrkan och lyssna på körer och så är det väl med ett luciatåg också. Så det kommer kännas juligt. Min brorsdotter och min pappa kommer sjunga i kyrkan.

Är lite stressad över en sak, imorgon är det nämligen Make up stores kundkväll, och jag har anmält mej till det plus att jag får ta med mej en kompis. Så är det nån som är sugen på att följa med mej imorgon, vill gärna veta idag! Så hör av er!


Godmorgon

Idag är det Lucia, och min pappa fyller år idag sen är det även min och sambos 3-års förlovningsdag.
Så det kommer hända en hel del idag, ska snart åka till mina föräldrar för att fira min pappas dag. Senare idag ska väl jag och min sambo fira vår förlovningsdag.
Det är helt sjukt att det har redan gått tre år sen vi förlovade oss, jag undrar när bröllopet blir av hihi.

Nu ska jag ut i kylan. Det är minus 20 brrrr.


Vill ha vill ha!

Insåg att det är mer saker som jag vill ha till det nya hemmet.



Gillar den här jordgloben, finns i tre storlekar. Stor, mellan och liten, vi har inte bestämt än vilken storlek som vi vill ha.

Den här jordgloben har som nu har blivit rätt så vanligt i många hem. Men en sån jordglob kommer verkligen få flytta in till oss.


Chloe Love

Det här en parfym som har börjat få min uppmärksamhet.



Jag tycker att den luktar rätt så starkt ibörjan, men när den har fått lägga sej så antar jag att den luktar jätte gott, på tisdag ska jag förbi en butik som har den parfymen så ska jag testa den och se om det är nån parfym som man kan önska sej i julklapp.

Lanvin

Den här var med bland annat i mitt paket från H&M.



Lanvin klänningen som jag ska ha på mej på nyårsafton.

Det här är min nyårsklänning. Kommer bli jätte bra.
Jag var lite orolig över mitt paket från H&M, för jag tänkte att dom kanske hade missat nått men det hade dom inte som tur, för det har hänt att jag har beställt något och sen när det kommer så står det på pappret som följer med att den är slutsåld. Men jag har fått allt det jag har beställt. Men det blir en annan dag som jag visar resten, börjar först med den här klänningen.

Godmorgon

Då är det tredje advent idag, snacka om att dagarna går fort. Idag händer det inte så mycket, blir rätt så slapp söndag, men jag ska träna med crosstrainer idag. Tränade även igår. Man märker att man får fort upp sin konditionen.

Hoppas ni får en underbar tredje advent!

Saturday

När vi skulle skjusa hem min brorsdotter idag så åkte vi förbi vår nya lägenhet. Det såg riktigt bra ut, dom skulle börja bygga den nya balkongen. Vad jag längtar att få flytta dit, ska även bli kul och se vad vi kommer få för grannar.
Men när vi var där och gick runt så kändes det som att man skulle frysa ihjäl, för det var minus 21 så vi var högst 5 minuter där.

Nu börjar vårt lördagsmys, blir att äta en riktigt god middag. Det blir nämligen biff med potatissallad och nått glas rött.

Kan säga att jag är jätte nöjd med mitt paket som jag hämta ut igår, och så klart har äntligen min beställning från Lanvin kommit!

Igår

Vilken trevlig kväll vi hade igår med min brorsdotter. Det blev familjepizza till middag.



Det blev två olika halvor, ena var Capricciosa, den andra heter Banana för det var med banan, curry och skinka. Det var jätte gott, och vi har över mat också hihi. Så det blir pizza rester idag.

Sen när vi skulle se på Idol så kom chips skålen fram, vi hade tre olika sorter. Så man kan verkligen säga det var en lyckad fredag.


Friday

Nu är det inte många timmar kvar tills vi ska hämta min brorsdotter. Vi ska hämta henne vid fem tiden, och sen när vi har kommit hem till oss så blir det middag. Kan avslöja redan nu vad det blir för middag, det blir nämligen familjepizza hihi.

Så ska jag hämta ut mitt paket, ska bli så roligt och se på det jag har beställt. Jag hoppas att jag kommer vara nöjd med det.




Bild från Google.

Äntligen

Nu ska jag äntligen få hämta ut mitt paket. Det ska bli så roligt att få se allt. Kan ni gissa vad det är som jag ska hämta ut?

Som sagt den här fredagen blir bara bättre och bättre hihi. Jag bara njuter av den här härliga dagen.
Ha nu en FABULOUS FRIDAY!!!

Godmorgon

Vad härligt att få vakna upp till en härlig fredag, idag kommer det vara en super rolig dag. Min brorsdotter ska komma och sova över hos oss, så man kan säga att det blir första och sista gången i den här lägenheten. Vi kommer ha en riktigt bra fredag!

Nu blir det god fredagsfrukost och så ska jag se på Efter tio.

Kosta Boda

Har en hel del fina saker som jag skulle vilja ha. Det är just dom här skulpturerna som jag gillar, sen så heter det så fint som Make Up. Design: Åsa Jungnelius.

  




Bild från Glasboden.


Kommer sakna

Idag så blev det att jag fotade lite detaljer från lägenheten som jag kommer sakna. Det är just dom här detaljerna som gör att lägenheten är mysig för mej och tryggt.



Jag älskar våra taklister, för det är det som gör att lägenheten ser gammal ut. Sen är det även den fina svarta väggen kommer jag sakna.



Det här är mönstret på den svarta tapeten. Fast tapeten ser inte så svart ut på den här bilden, men den är så svart som den kan bli.




Jag älskar även våra gamla garderober.



Gråa tegelstensväggen som är i hallen.



Vattensprinkler som vi har i alla rummen, ifall det skulle börja brinna. Vi bor nämligen i ett trähus.

Det var som alla detaljer som jag kommer sakna i den här lägenheten, sen är det även högt till taket. Så vi bor alltså i ett gammalt hus, men jätte mysigt är det.


Godmorgon

Idag steg jag upp 08:45, så jag känner mej utvilad. Det här känns lite pinsamt och säga men det där som jag hade i benet har gått om så det var väl träningsvärk, men jag har aldrig tidigare fått träningsvärk ovanför ett knä, för igår hade jag jätte ont hihi. Jag är allafall glad att idag är det som vanligt och jag fryser inte heller, fast det är minus 16 idag, brrr.

Idag blir det stor handla, så det blir kul kommer bli mycket godsaker imorgon när vi ska ha min brorsdotter här. Så ska vi självklart se Idol finalen, som sagt det kommer bli en riktigt trevlig fredag imorgon!

Nu ska jag ta och läsa morgontidningen.


Sjuk

Jag mår inte bra idag, jag tror att jag är påväg att bli sjuk. För jag fryser en hel del, sen har jag åkt på en muskelinflammation på mitt vänstra ben övanför knäet, så det är ingen bra dag för mej idag.
Men jag hade trevligt på lunchen med mina föräldrar, vi var till Ormberget.

Nu ska jag återgå och sova en stund.

Godmorgon

Idag har man verkligen sovit ut, ingen väckarklocka har behövt väcka mej hihi. Igår så var vi till min sambos föräldrar på middag för hans mamma fyllde år, det var trevligt. Nästa vecka ska vi på ett annat födelesdagskalas, sen är det klart med födelsedagar för iår hihi.

Idag händer det inte så mycket förutom att jag ska göra en matlista på allt det vi behöver handla. Måste säga att den här veckan har verkligen gått fort för det är redan onsdag.
Fick just reda på att jag ska även luncha med mina föräldrar idag, det blir trevligt!

Shoppat

Det var det här jag kom hem med från stan.



Jag kan inte rå för att jag gillar såna här skyltar eller ord eller hur man nu ska förklara det.

Jag vill ju ha den här skylten i hallen, men jag visste att den var stor med inte så här stor, den är ju längre än byrån haha. Får se hur jag gör, men den ska vara kvar i hallen.

Jag köpte den från butiken Handplockat.

Tuesday

Min dag har verkligen börjat bra idag, var och lunchade med min gamla klasskompis, det blev på Waldorf. Vi hade en hel del att prata om så det var verkligen kul eftersom vi har inte setts på 12 år. Så blev det efter lunchen så gick vi på stan och då träffa man på en hel del folk som man känner så det var verkligen kul. Det är så sällan jag går på stan så då är det klart att man inte träffar så många hihi.
Har redan bokat in en lunch nästa vecka med en som jag gick i samma klass med nu när jag gick min ky-utbildning.

Så klart kunde jag inte heller komma hem tomhänt från stan, köpte något som jag har velat ha ett tag och som kommer bli jätte fint i den nya lägenheten, men jag ska ha det framme redan nu hihi.


Bra dag!

Nu börjar den här dagen/kvällen gå mot sitt slut. Och jag är jätte nöjd över dagen, har fått mycket gjort. Även lägenhetsvisningen gick bra, min granne kunde inte bestämma sej, så hon kanske vill se den igen och jag sa att det är ok. För lägenheten som jag har är egentligen jätte mysig och så är den gammal, sen är det även trägolv i alla rummen, förutom badrummet förstås hihi.

Imorgon ska jag träffa en gammal kompis, som jag umgicks mycket med i högstadiet och gymnasiet. Så vi ska luncha ihop, det kommer bli trevligt. Sen har jag väl inte så mycket mer att göra imorgon.
Men jag kan säga att på fredag ska min brorsdotter komma och sova över hos oss, det kommer bli trevligt för då ska vi se på Idol finalen så blir det pizza till middag sen ska vi även ha något gott och äta till Idol, det kommer bli en rktigt mysig fredag hihi.

Önskelista

Min julklappsönskelista. Skulle verkligen blir glad om jag fick det här i julklapp.



Kommer alltid vilja ha den här fåtöjen, men just nu vill vi ha 4 st Barcelona fåtöljer i vårt nya vardagsrum.



Perfekta kristallkronan i köket, och just den här är modellen som jag gillar, Empire. Klassisk och elegant.



Två såna här sängbord eftersom vi har sängen.

Det här var min dyra julklappsönskelista, ska göra en till lista fast med snällare priser hihi.
Men ni ser nu vad det är för stil som vi är ute efter, modernt, klassiskt och gammalt. Det kommer bli bra det här hihi.

Text

                       Vad är rätt och vad är fel?

 

 

                            

                 Ni talar om varandra, om vad han gjort och sagt

                 Och gottar er åt öden, som ett liv har ödelagt.

              

Ni skrattar åt er granne, som är så fasligt skör

               Och gärna talas det om felen, som alla andra gör.

              

Men vad är det som är rätt och fel?

               Kan hända, kan det vara att felet är hos er.




Den här texten stämmer så bra, för det är så det är just nu.


Middagen hos mina vänner!

I lördags var vi på middag hos Linda och Johnny. Som jag skrev tidigare så blev det tre rätters, och allt var så gott!



Till förrätt fick vi stekta pilgrimsmusslor och räkor, gratinerad vitlöksbröd och en cream fresh sås.



Till varmrätt blev det entrecote med svamp, beasås och crisscuts.



Efterrätt blev det marängsviss.

Visst fick vi bra mat? Kan säga att man var verkligen mätt och belåten. Så jag är jätte nöjd över min helg.


Monday

Nu har vi skrivit på kontraktet till den nya lägenheten, jippi. Så idag blir det att boka parkeringsplatser, sen är allt klart. Då är det bara sitta och njuta och vänta ut tills vi ska flytta hihi. Allt har verkligen gått smidigt, så jag hoppas att det håller i sej. För vad det ser ut som nu så kommer vi inte betala nån dubbelhyra, internet är uppsagt samt hemtelefon. El säger man upp 30 dagar innan man ska flytta. Jag tycker verkligen att jag har koll på läget, ska även kolla upp adressändringen idag.

Däremot så gick det inte bra för mej på cellprovkontrollen, hon trodde att jag måste komma tillbaka. Så det är inte så super kul. Det är bara vänta ut tills det vita brevet kommer i brevlådan.

Nu ska jag fixa lite i hemmet innan jag ska ha min lägenhetsvisning.

Godmorgon

Jag kommer inte ha nån rolig morgon idag, gruvar mej redan. För idag ska jag göra celltestet, jag gillar verkligen inget sånt, men det är bra att göra det i tid.

Idag ska vi äntligen skriva kontraktet på lägenheten, sen ska jag även ha den första visningen idag för grannen. Hon är nämligen intresserad av lägenheten, det känns skönt att det är nån som man känner som ska se på lägenheten hihi. Allt känns fortfarande overkligt, om jag ska vara ärlig så har jag lite ångest över att flytta haha. Jag har ändå trivts så bra här, men ändå ska det bli kul att få flytta till en annan, men jag är så här. Jag gillar förändringar men samtidigt inte. Jag vet ju sen när vi har flyttat så kommer jag trivas så bra.

Hoppas ni får en underbar måndag!


Sunday

Vi hade verkligen trevligt igår hos våra kompisar och vilken mat vi blev bjudna på, helt otroligt. Det blev att vi sov över hos dom, så vi kom hem vid ett tiden idag. Så nu har vi ätit vår middag sen blir det att åka på födelsedagskalas för en annan kompis till oss fyller år idag. Måste säga att vi har verkligen inte varit hemma nå mycket i helgen hihi. Därför kommer det bli skönt att äntligen kommer vi få sova i våra egna sängar inatt.

Jag har även fotat från igår så ni kommer få se vad vi åt för något, för vi fick nämligen trerätters.

Musik



Har just sett färdigt filmen Eclipse, ni vet The twilight saga. Då är den här låten med i slutet när hela texten kommer, och jag måste säga att jag gillar låten. Det var något med den som fastnade i mitt huvud.

Nu ska jag lyssna på party musik så man kommer i rätt stämning.


Saturday

Det börjar bli dags för att fixa mej för ikväll. Vi ska på middag hos våra vänner Linda och Johnny. Jag vet att vi kommer få god mat, det brukar vi alltid få hihi.
Jag har inte ännu kommit på vad det blir för outfit idag, men det måste vara något varmt eftersom vi kommer behöva gå ut med våra vovvar.
Nu vill jag passa på önska er en riktigt trevlig lördag!

Min fredagkväll



Vi fick glögg och pepparkaka med ädelost på när vi kommit dit. Så gott.



Super god förrätt, med räkor och äppel med mera. Det är min farmors recept. Så gott!



Grekisk pyttipanna med vitlöks sås till. Det var också jätte gott.



Oh christmas tree, oh christmas tree.



Mamma har köpt den här på 5 rum i Kåge.

Det var lite bilder från igår hihi.

Godmorgon världen!

Jag har märkt en sak, så fort jag blir så där överlycklig och allt är så toppen så hinner det bara gå nån dag eller högst en vecka så kommer stora smällen, dvs man blir helt plötsligt olycklig. Det slår aldrig fel för mej, så ibland vill jag inte bli överlycklig för jag vill helst undvika smällen. Är det så för er? Är det nån som känner igen sej?

Jag hatar bråk, brukar helst undvika att hamna i bråk för jag hör till dom som är konflikträdd. Men jag ångrar absolut inte vad jag har gjort, det visade sej att det var rätt för är det något som jag hatar att höra är LÅT DOM VUXNA TA HAND OM DET. DÅ undrar vad fan är jag? Är jag ett barn? Är jag 12 år? För att höra den meningen är som MEN LILLA GUMMAN SÅ HÄR ÄR DET...GÖR SÅ HÄR... Alltså är det en riktigt idiotförklaring.

Nu är jag varit djup och personlig men allt känns så skönt att få skriva av sej.
Jag har tagit lite bilder från igår som jag ska visa till er, det var en trevlig kväll hos mina föräldrar och det var även kul att träffa brorsan, hans fru och barnen hihi.
Vi fick jätte god mat!

The gift

Nu ska vi åka iväg alldeles strax. Så klart måste man ha med sej en liten present. Köpte det här från butiken Handplockat.



Chokladpraliner tycker alla om, speciellt jag hihi.

Hoppas att mina föräldrar blir nöjda.

TGIF

Yes, nu börjar äntligen helgen, och jag är ledig. Det har gått bra och jobba idag, men jag insåg att nu är det nästan mörkt hela tiden, det blir som aldrig riktigt ljust ute.

Jag har lite bråttom idag, för idag ska vi ju på middag till mina föräldrar. Så det kommer bli riktigt trevligt. Ska även försöka fota ikväll.

Och vet ni vad... Nu har jag handlat klart alla julklappar och det känns jätte bra så nu är det ingen stress längre för julklappar hihi.

Årets julklappar

Nu har jag slagit in lite julklappar, och imorgon köper jag resten som jag inte har hunnit och köpa.



Så här ser årets julklappar ut hihi.

Det blev att jag använde pappret med hjärtan, vissa av paketen fick rosetter.
Jag är rätt så nöjd med paketen om jag får säga så hihi.
Ser väl juligt ut?


Tavla

Igår när vi gick på stan så var det inte bara kristallkronor som vi var ute efter. Vi kollade nämligen på tavlor också.
Hittade en jätte fin poster som man kan göra en tavla av på Gallerix. För vi kommer vilja ha en stor tavla i vårt nya vardagsrum. Sen så kommer det vara svart och vitt och silver tema eller ska man säga färger som det kommer vara i vardagsrummet.


Speciellt den här kollade vi på, hur snygg som helst. Brooklyn Bridge!

Så hittade vi en till tavla som var svart och vit men hade lite gult. Det var också en NYC tavla fast det var med en taxibil och så var det nån byggnad med, den var också riktigt fin. Men jag vill helt klart ha den här bilden över Brooklyn Bridge.


Bild från Gallerix.

Thursday

Då har man jobbat färdigt för idag, då är det bara morgon dagen kvar.
Ska bli så härligt med fredag, för vi ska på middag hos mina föräldrar och min brorsa kommer vara med sin familj så det blir en riktigt familjemiddag.

På lördag ska vi till våra kompisar Linda och Johnny på middag, så vi kommer verkligen ha en fullspäckad helg hihi.

Julklappspapper

Iår kommer mina julklappar vara inslagna i rött och vitt papper.



Rött som hör till julen.

Jag fick så svårt att välja julklappspapper så det blev två rullar. Ett med polkagris ränder och det andra är rött med vita hjärtan. Det kommer bli bra hihi.

Present

I måndags när vi var till mina föräldrar med glögg och ost så fick jag en present.





Älskar sån här godis.

Jag har inte än öppnat struten, men jag vet att det kommer vara jätte goda tryfflar i den. Jag älskar sån här godis samt goda praliner. Det är lyx för mej hihi.
Sen så var det så fin påse struten var i, en riktigt tomte påse.

Duktigt Nina

Vad kul det var att gå på stan idag, fanns så mycket att kolla på. Jag har tillomed köpt 4 st julklappar, sen så blev det även julpapper och snöre. Ska visa sen till er, men först måste jag slå in sakerna.
Sen så blev det att jag köpte något till mej själv också hihi.

Vi var och kollade på kristallkronor, och vi hittade en som vi vill ha, men den är för dyr. Kostar nämligen 9100kr, det är rätt så mycket, men snygg var den!

Jag fick mycket gjort på stan för två timmar. Nu blir det att äta middag.

Vår lägenhet



Planlösningen till vår lägenhet.

Det är så här vår planlösning ser ut, så det är utav den bilden som jag och min sambo fantiserar om inredningen hihi.

Så nu när jag ska gå på stan blir det att kolla in lite på inredning och sånt, för just nu så är vi ute efter en stor kristallkrona, det är som bra att ta reda på vad en sån kostar den dagen när vi ska köpa en.
Jag kan avslöja att jag har redan köpt en spegel till vårt nya hem hihi. Men den får ligga kvar i kartongen än så länge för den ryms inte i den här lägenheten som vi bor i just nu haha.

Det går bra nu!

Jag tror jag dör, för jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska jobba imorgon och fredag så det är super bra, sen det bästa av allt vår nya lägenhet är nämligen en stor 3:a, dvs nästan 100kvm, fattar ni?
Jag går på rosa moln just nu hihi.

Nu ska jag gå på träningsmaskinen igen sen blir det duschen för det blir en sväng på stan idag.


Onsdag hela dagen lång

Jag råkade visst somna om igen imorse hihi. Så jag sov bara till tio, har hunnit med min träning, men jag ska träna igen senare idag. Man blev verkligen slut, men det är bra för då vet jag att det har tagit.

Just nu så håller jag på göra frukost/lunch så har jag även slagit på tvättmaskinen. För det behöves verkligen tvätta här. Sen får jag se senare idag om det blir en sväng till stan, skulle behöva börja köpa julklappar och även julklappspapper och snören. Det var verkligen länge sen jag var och gick på stan.

Ha nu en riktigt underbar dag!

Godmorgon 1 december

Wow, tänk nu är det första december. Då är det inte så länge till jul.

Som ni ser så har jag vaknat tidigt idag, jag är jätte pigg så det är ingen idé att sova nå mer. Jag tror jag vet varför jag är så pigg, det är för att jag är lite orolig över en sak som jag egentligen inte behöver vara orolig över. Men det går som ändå inte låta bli och tänka och fundera.

Nä, jag tror att jag ska höra av mej till min chef nu och höra om det blir nå jobb imorgon. För jag vet att han är vaken.

RSS 2.0