Godkväll!

Jag hade jätte trevligt igår. Det var även kul att få äta på Tapachula. Men det är ingen restaurang som jag säger wow åt. Men det var helt ok mat. Det blev att jag åt oxfile, fast såsen var gjord på salsa så det var mexikanskt hihi.
Efter vi hade ätit klart så blev det att vi gick tillbaka till grannarna och var där hela kvällen. Vet faktiskt inte när vi kom hem, men jag antar att det var sent. För jag har inte mått så bra idag. Ska aldrig mer dicka vin hihi.

Nu har jag även skrivit klart min Utvecklingsrapport, och ni ska bara veta hur skönt det känns att det är avklarat. För nu kan jag äntligen pusta ut, nu är det bara vänta på betyget.

Så nu vet ni varför jag har varit så dålig med inlägg idag.

Make Up Store!



I den här påsen finns allt det sminka som jag köpte på Clubkvällen. Ganska stor påse! Hihi



Iden svarta tygpåsen fanns min vinst som jag vann på lottdragningen.



Jag vann Body lotion shimmer. Jag blev jätte glad när jag vann, för jag brukar inte ha tur i lottodragning eller spel.

1
2
3
4
5
6
7


1. Black Cake Eyeliner med pensel nr 210. Ska vara lättare att använda den pensel till att göra eyeliner streck.
2. Parfymen Twenty forever. Luktar jätte gott!
3. Ögonfransböjare, Eyeprimer, High tech lighter "Milkyway", Gloss lips "La La".
4. Eyeliner glitter "Frosty"
5. Jag fick det för att jag handlade en viss summa.
6. Innehållet var en ögonpenna "Sweet dreams", en testprov på en kräm, Microshadow "Across", Nagellack "Julia"
7. En närmare bild på nagellacket.

Godmorgon!

Guud vad det har varit skönt att få sova ut. Jag behövde all sömn som jag kunde få hihi. Idag så fyller min granne år, så det blir att gå ut med henne och äta på Tapachula. Våra killar följer också med.

Sen har jag även hunnit räkna ihop min räkningar i den här månaden, kommer inte bli kul att betala dom. Det var högt som vanligt. Måste snart ha ett jobb som ger mej bra betalt hihi. Går inte leva på studiestöd samt att bara jobba två helger i månaden.

Hoppas ni får en bra lördag!

Prinsessa!

Vi såg igår filmen Prinsessa.



Hon som har gjort den här filmen har även gjort Hipp hipp hora.
Det handlar om en tjej som heter Maja som är 18år. Hennes högsta dröm är att bli skådespelare. Men igen tar henne på allvar eftersom hon är kraftig överviktig, klumpig och socialt missanpassad. En dag får hon ett erbjudan att bli filmad till en dokumentär om hennes liv, men det blir snarare en tragikomisk underhållning på Majas bekostnad.

Jag tyckte att filmen var helt ok. Så jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Godmorgon!

Äntligen fredag! Sen så ska jag även jobba min sista dag den här veckan, för då har jag jobbat 12 dagar i sträck, jag tror ni fattar hur trött jag är nu hihi. Så imorgon ska jag sova såååå länge.

Jag har en hel del inlägg som jag måste skriva idag, sminket och en film som vi såg igår. Inte så ovanligt att vi ser så mycket på film hihi. Filmen som vi såg heter Prinssesa.
Sen har ju även bokrean börjat, har ni handlat nå böcker? Jag måste nog kolla in vad det finns för böcker.

Make Up Store Clubkväll!

Det var jätte kul att få vara på vip kvällen på Make up store. Vi fick skumpa och en jätte god cupcake. Såg ut som en dröm. Tyvärr tog jag inte med mej kameran så jag har inga bilder att visa. Men jag kan säga att jag har köpte lite smink, ska fota det sen så ni får se. Sen hade dom även utlottning av priser. Det var nämligen 7 st som kunde vinna, och gissa vad.... Jag vann hihi även min kompis. Så det ska ni också få se senare. Kan inte visa det idag eftersom vårt internet funkar inte så bra idag.


Dom ska ha en till Clubkväll den 30 mars, jag lär ju gå då också!

Hej!

Som ni såg blev det bara ett inlägg igår. Det hände tråkiga saker igår. Ni vet att min pappa har ju lämnat prover. Igår fick han vet att han har cancer. Så jag gick hem tidigare från jobbet, dvs mamma och pappa kom och hämtade mej. Så jag var hos dom hela dagen igår tills klockan 22. Hela vår familj samlades. Jag var så ledsen och är det fortfarande. Fast att man har fattat att han har cancer. Så jag hoppas att han snart får börja med strålning.
Jag är så rädd för cancer för jag tycker att det är sån lömsk sjukdom. Som kan komma och går när den vill.
Idag ska pappa få röntga hela sklettet för att se att den inte har spridit sej till mer ställen.

Nu ska jag berätta lite roliga saker, ikväll är det Make Up Store clubkväll. Det kommer bli trevligt. Ska bli kul att få göra något annat. Nu måste jag göra mej klar för jobbet. Så håller vi våra tummarna för min pappa nu!

Film!

Har just sett filmen The ugly truth.



Jag gillade den, fast den påminde lite grann om filmen Dumpa Honom. Sen så förstog man också hur den skulle sluta. Men det är en lättsam komedi. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine

Vill ha vill ha!

Ååå, vad jag har hittat kläder från Rabalder som jag vill ha. Det är helt sjukt. När kläderna hänger på galgen så ser dom inte ut så mycket, men när man provar dom så sitter det jätte fin och så är dom jätte sköna att ha på sej. Har nämligen hittat 4 favoriter. Vete tusan vad man ska göra hihi.
Imorgon så kommer det komma ännu mer nya kläder. Ska bli kul och se vad det kommer för något.

Känner mej lite smått sliten och trött idag, har ju jobbat i 9 dagar i sträck, men om 3 dagar så är jag ledig. Så det är kanske inte så underliget att man är trött och sliten.
Dags för middag!

Godmorgon!

Idag blir det att fortsätta med inventeringen på jobbet. Men det är tur att det värsta är gjort hihi.

Jag har insett att jag har lite skolarbete att göra som jag måste börja med nu. Det är tur att man är ledig helgen så då borde man hinna med många skolarbeten. Har nämligen en stor uppsats att skriva. Men jag har som tur kommit igång med den så det känns allafall bra.

Sen på lördag fyller min granne år, så då blir det att gå ut och äta på restaurang, det kommer bli trevlig. För vi ska till Tapachula, det är en mexikansk restaurang. Har aldrig ätit där tidigare. Så det kommer hända en hel del saker i helgen.

Sonia Rykiel pour H&M!

Min kompis som bor i Uppsala stod och köad när H&M släppte den andra kollektion med Sonia Rykiel. Så hon fick köpa scarfen/halsduk till mej. Eftersom det inte gick att gå in på deras websida. Idag fick jag den i brevlådan, det var det som var min trevliga paket.
Snacka om att posten är snabb.



Vad tycker ni om min färgglada scarf? Har ni köpt något från den andra kollektionen?

Movies!

Jag såg fyra filmer ihelgen. Tänkte att jag skulle nu recensera dom.



Det blev att se den här animerade filmen Up. Tyckte att den var helt ok. Det var en fin berättelse. Den hade sina stunder där den var rolig. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Beck i stormens öga. Den var också ok. Jag gillar ju alla Beck filmer. Men den knäcker inte Johan Falk filmerna.
Den får av mej ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



The final destination 4. Jag har sett alla dom filmerna, och jag tycker att den första är helt klart den bästa av alla dom här filmerna. Finns inte så mycket att berätta om den, för det är ju samma handling hela tiden. Att dom ska försöka undvika döden. Jag ger den bara ♥ av ♥♥♥♥♥.



Orphan. Jag gillade verkligen den här filmen eftersom den är psykologis thriller. Jag rekomenderar den verkligen. Så därför får den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥. Se den!


En jobbdag avklarat!

Vad skönt att man är ledig nu på kvällen. Ska jag fortsätta att kolla på filmer som jag har här hemma.

Som vanligt har det varit en trevligt dag på Rabalder. Vi började med inventeringen. Så nu är hela butiken klar, det är bara lagret kvar, så det fortsätter vi med imorgon. Sen hade jag även trevlig lunch dejt idag. Var och lunchade på Exotic med min kompis Sofia. Det var kul att få träffa henne, eftersom det var riktigt länge sen sist jag pratade med henne. Men det var synd att jag bara hade en timmes lunch för klockan gick alldeles för fort.

Har fått hem en trevlig sak idag. Ska visa det senare hihi.

Godmorgon!

Det har varit en stressad helg. Kan börja och säga att det var mycket strul på jobbet. När jag började på lördag så funkade inte kassorna. Så min första timme var riktigt lugn kan jag säga eftersom vi hade då stängt. Men sen igår så funkade inte kortmaskinen. Så då var kunderna tvungna ha pengar i sin plånbok. Det är inte kul när det är så där mycket strul.

Sen så kan jag fortsätta och berätta om lördagen. Efter jag hade kommit hem från jobbet, så hade vi främmande här hemma, sen på kvällen blev det att vi gick över till grannen, det var trevligt. Vi kom in hem förrän 04:00. Gillar när det är spontant. Så den natten sov jag bara 4 timmar, för som vanligt så har jag tagit hem filmer från jobbet så jag såg dom igår morse innan jag skulle börja och jobba. Ska berätta till er senare om det idag.

Nu ska jag fortsätta göra mej klar för jobbet.

Godmorgon!

Utvilad och pigg, det känns härligt. Försökte logga in på H&M, självklart gick inte det. Men jag har en kompis som köar för att komma in i en H&M butik, så jag är inte orolig hihi.

Nu har vi det jätte kallt här upp, det är nämligen minus 28, de ni! Så då gör det inget att man får jobba. Kan tänka mej att det kommer vara lugnt på jobbet, för det är ingen som vill gå ut i sån här kyla.

Nu ska jag fortsätta och mysa på morgonen innan man ska till jobbet.
Förresten har ni kommit in på H&Ms sida?

Fredag!

Det blev inget inlägg imorse, det var för att jag försov mej. Fattar inte alls vad som hände. Så man kan säga att jag har förlorat en timme i mitt liv, eftersom jag vet inte vad jag har gjort. Vaknade kl 08:02 utav mej själv och då blev jag så förvånad för att min mobil larm har inte ringt så kollade jag på mobilen och ser att jag hade ställt klockan 07:00. Så jag vet inte om jag har stängt av larmet eller om det inte funkade. Mystiskt mystiskt.

Men hur som helst är det äntligen fredag, men som sagt jag ska jobba ihelgen, så jag kommer inte ha helgmys. Men det ska nog gå bra ändå hihi.

En tröja rikare!

Den här har jag shoppat idag från H&M.



Vanlig enkel svart tröja som har detaljer på axlarna. Kostade bara 69,50kr. Det är ju som hittat!

Fy på mej!

Jag är verkligen urkass med inlägg nuför tiden. Jag har så mycket att göra, så då blir det att bloggen kommer i andra hand.

Är i en jobbperiod som ni vet, har 8 dagar kvar att jobba sen får jag min ledig helg. Ska bli skönt att vara ledig nästa helg. Inte för jag vet vad som kommer hända hihi.

Nu blir det att återgå att surfa runt på nätet. Så håller jag även på spela in Vampire diaries. Det är det som är så bra med vår boxer att det är bara spela in, och sen kan man se på det och spola bort reklamen.

Godmorgon!

Jag tog lite sovmorgon idag, det var skönt. Så jag visste inte om jag skulle hinna skriva ett inlägg innan jag ska till jobbet.
Man får se vad som händer på jobbet idag, men jag vet att det kom in nya kläder igår, så det blir väl att vara på lagret på morgonen och packa upp det som inte ryms i butiken. Det är verkligen roligt att se alla dom nya kläderna. Sen har dom så roliga namn på färgerna, tex bubbelgum, barbie, päron, åska mm.

Nu ska jag göra mej klar för jobb!

Home!

Det blev att jag målade idag på Rabalder, det var riktigt kul. Det blev så snyggt efteråt också. Tänk att vit färg kan göra så mycket hihi.

På lunchen så bokade jag in mej till Make up stores Clubkväll. Det kommer verkligen bli kul, för dom hade redan hunnit börja få en lista på bokningar. Sen så blir man även sminkad. Så jag längtar till nästa torsdag. Det kan bli en hel del folk där.

Nu är det dags för middag!

Godmorgon!

Det blev inte så många inlägg igår. Men det var för att jag kom inte hem förrän kl 21:00. Hade verkligen en trevlig dag igår. Jag gillar såna dagar hihi.

Idag så blir det att jobba, ska även på lunchen till Make Up Store och anmäla mej och en kompis att vi kommer på deras Clubkväll nästa vecka. Dom ska visa vårens kollektion, sen så är det även visst 50 tals sminkning som gäller, det ska bli kul och se.

Kan inte fatta att det är onsdag idag, veckorna går verkligen fort. Men till helgen så ska jag jobba på mitt helgjobb, så då får man äntligen tjäna pengar hihi. Sen kan jag även meddela att det är över minus 20 ut, det är nämligen minus 23, det gillar vi inte. Längtar inte att få gå ut.

Godmorgon!

Då ska jag snart börja åka mot Skellefteå. Det kommer bli en trevlig dag idag. En liten Road trip hihi.
Sen ska vi även åka och hälsa på morfar så det ska bli kul att få träffa han också. Sist jag träffade han var på julafton.

Det verkar som att det kommer även bli en härlig dag idag också. Det var verkligen fint väder igår när man var på jobbet. Solen var fram samt att det var bara minus 2. Det kallar jag för bra väder. Nu måste jag göra mej klar.

Stövlar!


Hög Stövel från Skopunkten.com


Den här skon hittade jag på Skopunkten och kostar bara 99kr. Jag tror även att den går över knäna eftersom skaftet är 42cm, sen det bästa att klackhöjden är bara 8cm.

Det kom nämligen in en tele2 försäljare idag på Rabalder och hon hade liknande stövlar på sej. Så jag frågade vart hon hade köpte dom. Då sa hon Skopunkten men det var förra året som hon hade köpt dom. Hennes stövlar gick över knäna.

Första arbetsdagen avklarat!

Jag ska visst inte måla på Rabalder. Hade tagit med mej kläder och så. Så det var ju synd, för jag var inställd på att måla idag.
Dessutom började en till praktikant på Rabalder idag, men hon ska bara vara den här veckan ut. För hon går i 8:an. Så då fick man bossa lite över henne hihi. 

Imorgon har jag tagit ledigt eftersom jag ska följa med mina föräldrar när dom skjusar hem min mormor till Skellefteå, så det blir trevligt. För tyvärr har jag inte träffat henne så mycket när hon var här. Eftersom jag har varit sjuk så har jag varit instängd, därför blir det extra kul att få följa med imorgon. 


Godmorgon!

Hoppas att ni är pigga och glad för den här måndagen! Jag känner mej inte så pigg, är fortfarande sjuk. Men jag ska till Rabalder ändå. Fattar inte vad jag har i kroppen, det känns som att det ska bryta ut en stor förkylning, men det gör aldrig det.
Idag kommer det inte hända så mycket på bloggen eftersom jag kommer jobba hela dagen lång hihi. Kan även säga att man är fortfarande inte sugen eller hungri efter mat idag. Hoppas ni får en trevlig måndag!

Ingen mer mat för mej!

Man är verkligen mätt och belåten. Vill inte alls äta mat på en vecka, då förstår ni hur mätt jag är.
Men det var riktigt trevligt att få träffa hela familjen. För Alla hjärtnas dag är ju meningen att man ska vara med dom man håller kär eller hur man nu säger hihi.  Nu blir det dags för mej att gå och sova. Ska ju jobba på Rabalder imorgon. Natti natti!

Godmorgon!

Nu är det Alla Hjärtans Dag! Vad ska ni göra? Har ni fått nån present?
Vi ska ju fira med min familj, mamma, pappa, brorsan + hela hans familj, mormor och farmor och så klart min sambo med. Vi ska ut och äta på Waldorf, kommer blir riktigt gott.

Grattis Mamma och Pappa ni har varit gifta i 40 år idag =)




Visst är dom snygga på bröllopsbilderna? =)

Min samling!

Det märks att jag har inte så mycket att göra hihi. Tänkte att jag kunde visa min nagellack samling som jag har. Men jag antar att den är normal, för jag har inte så mycket nagellack.



Som ni ser så är dom från märket Mavala. Börjar från vänster till höger.

1. Black nr: 48
2. London nr: 53
3. Toulouse nr: 52
4. Poetic
5. Rose nr: 328
6. Pink Diamond nr: 215



IsaDora

1. Vintage Mint nr: 619
2. Cinderella nr: 618



Make Up Store

1. Elin
2. Dance floor romance
3. Snow
4. Chalk



1. Chanel: Gold Fiction
2. China Glaze: Adore nr: 692  (det här nagellacket sitter länge på naglarna)

Nagellack!

Igår så följde jag med min sambo för att handla mat. Så det var skönt att få se folk. När vi var på ICA Maxi så hittade jag det här nagellacket.



Det påminer mycket om Chanels nagellack som dom aldrig släppte här upp i norr. Det ska bli kul och se hur färgen kommer se ut på naglarna.  Det är från märket IsaDora och heter Vintage Mint nr: 619. Kostade bara 65kr.

Jaha!

Det blev att jag är hemma idag. Det känns verkligen hårt. För man är lite less på att bara sitta hemma och inte göra något. Men nu j-lar ska jag bli frisk. För imorgon är det Alla hjärtans dag, och det ska jag fira eftersom jag har tagit semester för den dagen.

Har ätit frukost/lunch, det blev en god sallad.



Det finns inget bättre än hemmagjord sallad, eftersom jag vill ha så här upplagt, gillar inte när det är huller om buller hihi.
Sen får man även själv välja vad man vill ha i den.

Jag har valt:
Romansallad
Baby spenat
Färska championer
Avokado
Paprika
Mozzarella
Rökt karré

Godmorgon!

Gud vad jag känner mej kluven idag. Jag har inte alls blivit bättre i min förkylning. Så jag sitter här och funderar hur jag ska göra. Eftersom jag jobbar med mat och baka så kanske det inte känns så frächt när en som är förkyld står bakom kassan och rör allt hihi. Men jag har allafall ringt till två som jobbar extra och se om dom kan ta mitt pass. Gör dom det så är det bra gör dom inte det så gör det inte heller något, eftersom jag behöver verkligen pengar. Eftersom jag jobbar så lite som jag gör.
Vi får se hur det blir.

Annars kommer det inte hända så mycket, min kära sambo är och hämtar sin skoter, det börjar ju bli dags för skotersäsong. Det kommer bli kul att få åka skoter iår, men jag tycker att dom går riktigt snabbt.

Fredag?

Måste säga att jag har verkligen inte fredagskänslor. För det känns inte som fredag, men det är väl för att man har varit hemma nästan hela veckan.

Det kommer verkligen inte hända något här hemma idag. Blir en lugn fredag. Får hoppas att det blir lite gelehjärtan idag hihi. Sen så är jag jätte sugen på färskpressad juice, men det är väl för att det känns som att jag behöver C-vitaminer.

R.I.P Alexander McQueen!

Som alla har säkert hört att designern Alexander McQueen död. Han tog självmord igår i sitt hem. Det är tråkigt en så duktig designer dör. Jag har alltid var kär i hans scarfar med dödskallar på. Tillomed förra veckan så kastade jag flera blickar på hans dödskalle scarfar när jag var inne på NK. Hade man veta om det här så hade man köpt en scarf.
Pratade med en kompis imorse, vi kom fram till att nu lär hans scarfar blir ännu dyrare. Så jag får väl nöja med mina två kopior.



Jag tycker att det är jätte tråkigt att han är död!

Me like!

Jag lär följa den här serien, tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Så då vet jag vad jag gör varje torsdagkväll hihi.

Dags att gå och sova, ska upp tidigt imorgon. Ska ju jobba, då blir det att jag ska måla. Får se hur det kommer gå, men det kan ju inte vara så svårt hihi. Natti natti!

Vampire diaries!

Det är ju en ny serie som har premiär ikväll på TV6, Vampire diaries. Ska nog passa på och se den.
När man läser om den så verkar den stämma ganska bra in i Twilight filmerna. Nästan samma story. Men jag ska se den ändå.



Kanal TV6 kl 20:00-22:00. Det är två avsnitt som dom kommer visa ikväll.
Ska ni se den?

BJÖRK & Berries!

Som alla vet så älskar jag goda dofter. Det är väl därför jag äger så många parfymer hihi.
Men hur som helst så har jag en ny hudkräm. Har inte testa den än, men jag tycker att den luktar gott av det lilla som jag har känt.



Är det nån som har testat den?
Jag har även sett att dom har kommit ut med en ny doft. Tror det var bara ros eller något sånt.

H&M News!

1
2


1. Tunika 249kr.
2. Topp 99kr.

Det hade kommit in lite nytt som vanligt. Dom här två var mina favoriter.

Godmorgon!

Jag är hemma idag också, nyser en hel del. Har fortfarande lite ont i halsen. Men imorgon ska jag jobba på Rabalder, sen har jag även min fast helgjobb till helgen. Men jag tog ut en semesterdag för att kunna vara ledig på Alla Hjärtnas Dag. Ska nämligen fira med min familj och även min sambo ska vara med. Mina föräldrar har varit då gifta i 40år, så då blir det ut på restaurang hihi.  Har ni några planer för Alla Hjärtans Dag?

Dags att duscha och göra sej fräsch igen.

Wow!

Det har varit en händelserik dag idag. Ser även att det är många som har läst min blogg, hoppas att ni stannar kvar! =)

Tänkte börja dra mej tillbaka, är trött. Sen får vi se hur jag mår imorgon, om det blir jobb eller inte. Så nu ska jag gå och drömma om mina väskor hihi. Natti natti!

My Precious!



Det här är helt klart mina bästa köp i år. Och året har just börjat hihi.
Så Stockholmsresan gav mej mycket som ni ser, men då kanske ni också förstår varför jag inte gick något mer på stan. Det var för att plånboken var tom.

Mulberry Bayswater

Yes, det blev en till väska hihi. Ni förstår att jag är i himelriket.



Hade inte tänkt köpa den här från början, hade tänkt vänta nått år eller sånt. Men jag kände varför vänta när jag är kanske lika gärna död imorgon. Men vet aldrig vad morgon dagen ska ge mej =)

YSL Parisienne!

Sen så gick det inte heller låta bli att köpe hem en till parfymflaska till min fina samling. Jag har ju pratat om den här parfymen tidigare. Köpte den på Arlanda när man var påväg hem.



Luktar jätte gott. Även min sambos chefs fru köpte också den här parfymen. Det var nämligen två 30ml flaskor i en kartong, så vi köpte den och dela på dom. Så jag gav bara 260kr för den här flaskan. Bra köp måste jag säga hihi.

Gissa gissa!



Vad kan det vara iden sista påsen? Det är en stor påse, kan jag säga hihi.

Ut!

Det här ser jag ut igenom mitt fönster.



Blir sugen att få gå på isen. Solen den skiner och inget moln på himlen. Men det är ändå minus 14.

Godmorgon!

Jag är hemma från jobbet idag också, för nu har jag tappat rösten och jag har fortfarande ont ihalsen, får se hur det här kommer sluta.

Men det var skönt att få sova ut, får se nu vad man ska hitta på. Det blir väl att fortsätta att glo på tv som jag gjorde igår också. Sen ska jag även dricka te för min hals.

LV!

I min kära Louis Vuitton påse så innehöll det självklart den här väskan!



En speedy 25. Har sen tidigare en speedy 35, men jag tyckte att den var så stor. Så den här kommer bli bättre att ha. Är jätte nöjd med den!

Kvällens!



Lång klänningen från H&M
Dödskalle armband från Åsitas
Klocka från Guess
Brosch från Make up store



Var på en sminkning innan festen. Så hon gav mej den här looken, sen vill jag ju ha röda läppar. Kommer fortsätta med att ha röda läppar hihi.

Stockholmsresan Del 3

Då blir det om lördagen. Det var ju då stora festen började. Middagen var i Stadshusets Blåa hallen, dvs där dom har nobelmiddagen. Det enda vi visste att det skulle va en slags överraskningsartist. Så när vi hade fått vår välkomstdrink, det var skumpa. Så hör man att musiken kommer igång och ner för trappan där kungen och drottningen går ner så kom EMD, dom sjöng då Baby goodbye. Så det var kul, sen spelade dom massa andra låter. Men det var mest akustisk.  Som sagt det var kul att se dom.




Kan säga att jag trodde att Blå hallen skulle va mycket större än det var, så man blev ganska så paff att det var inte så stort som man trodde. Alla blev rätt så förvånad över det. Men det är en vacker hall.
Efter EMD hade uppträtt klart så fick vi vår förrätt.



Förrätt
Cheesecake på Comtéost med kallrökt lax och citron.

Huvudrätt
Oxfilé med höstgrönsaker, dragonörtsås och rostad potatis.

Efterrätt
Vaniljglasstårta med hallonsorbet.

Maten var jätte god, gillade alllt. Men tyvärr har jag inga bilder på huvudrätten eller efterrätten.
Efter vi hade ätit förrätten så presenterade dom en ny artist och det var Sarah Dawn Finer och hon sjöng Moving on. Vilken röst hon hade när hon tog i.

Sen blev efter vi hade ätit huvudrätten så blev det nästa underhållning och det var en magisk show. Han var helt otrolig killen, han trollade fram 4 vita duvor fick ett bord att sväva med mera, fattar inte hur dom gör det. Han var magisk hihi.



Sen efter vi hade ätit efterrätten så kom den stora artisten och det var Carola. Hon har status måste jag säga, hon är verkligen en bra artist. Sjöng från Evighet till Fångad av en stormvind. Jag är imponerad av henne. Och då händer det som inte får hända med mina kamera, den vill inte ge mej bra bilder när jag tar kort på alla artisterna. Men jag ska visa nån bild på Carola. Jag kallar dom här bilderna för konstnärlig, fråga inte hur jag har lyckats med såna här kort.





Som sagt jag väntar på bättre bilder. Jag var så arg när jag tog dom här korten eftersom jag såg att bilderna var inte bra. Min sambo och jag har garvat en hel del efter vi har sett dom här bilderna för det är ju så sjukt.

Så sammanfattning har jag haft en trevlig helg i Stockholm! Hoppas att vi blir bjudna fler gånger för det var så otroligt!!!

Sen kan jag säga vilka mer kändisar som man har sett.
Marcus Birro bodde på samma hotell som oss. Han bodde där innan han skulle till Let´s dance. Han var inte lång kan jag säga.
Sen har jag träffat på Josefin Crafoord i Mulberry butiken. Såg inte att det var hon för det första jag tänkte var på vilken bimbo när jag såg henne, men då sa min sambo såg du inte vem det var och jag sa nä, vem var det? Så det var hon hihi.
Rabi Jaber bodde på samma hotell som oss.
Nanne Grönvall såg vi på Arlanda när vi skulle åka hem. Såg inte heller hon, trodde det var turister för det var en klump med människor. Jag är verkligen blind ibland haha.

Så det var en kändistätt helg kan man säga hihi.

HERMÈS

Det var klart att det var armbandet som jag köpte. Jag är så glad att nu har jag det äntligen, eftersom jag har velat ha det sen tre år tillbaka.



Det blev den stora modellen. Det skiljdes bara 300kr mellan den stora och lilla armbandet. Sen så kommer jag ha mer användning för att den är svart men jag blev ändå små sugen på den ljusrosa också.

Det var det första som jag köpte när jag kom till Stockholm. Gillar NK, dom har så mycket fina saker där.

Sonia Rykiel for H&M!



Det jag har ringat in är mina favoriter från Sonia Rykiel. Får se om det kommer bli nån beställning. Kommer ni beställa något?


Bild från Blackmarket.

Godmorgon!

Idag ska jag måla på jobbet. Kan säga att man är inte nån proffs på att måla, antagligen tar jag för mycket färg eller för lite. Så vi får se hur det kommer gå. Men det ska bli kul.  Jag mår inte bra, har haft ont i halsen snart en vecka, sen har jag även blivit lite förkyld. Så jag vill inte bli mer sjuk, så idag stannar jag hemma. Så blir det måla imorgon istället.

En annan sak som är kul är att det är ljust på morgonen när man stiger upp, det är verkligen härligt, för nu har man börjat se att det är ljust längre på dagarna. Vi är påväg mot våren hihi.

Gissa gissa!



Iden här påsen så fanns den här asken. Så får ni allt gissa vad det är för något? Det är kul att dra ut på det hela hihi.


Stockholmsresan Del 2

Då är det fredagen som jag ska berätta om. Eftersom jag gjorde alla mina köp på torsdagen så kände jag att jag vill inte gå nå mer på stan eftersom jag hade då fått så dåligt samvete. Eftersom det blev en hel del pengar som gick åt i torsdags. Så jag var på hotellet och myst hela dagen istället för att gå på stan. För sen på kvällen var det dags för middagen med alla 500 personer som var bjuden på 20 års jubileum, det var ju tack vare jubileumet som vi fick komma till Stockholm.

Den middagen var på hotellet, så var Peter Apelgren konferencier. Så det var kul att se han, fast jag hade ingen aning om vem han är. Men han är tydligen med På spåret. Alltså det är han som står längst ut på höger sida av bilden.


Sen var det även underhållning. Leverantörerna stod för underhållning så det var riktigt kul att se dom utklädda som Lena Ph, Roger Pontare och After dark. Dom var bra på att sjunga. Sen var det även en kille och en tjej som sjöng som hade riktigt bra sång röster.



Ni ser ju hur mina bilder ser ut, kan säga att jag var inte glad över min kamera. Ville så slänga den i väggen. Så nu står det på min nya shoppar lista är att köpa en systemkamera. För såna här bilder kan jag inte ha. Det ser ju ut som att det är ett spöke som passerar förbi min bild hihi.



Sen kunde jag inte heller låta bli att fota toapappret. Det var svart och så luktade det tillomed. Det luktade faktiskt riktigt gott haha.

Godmorgon!

Då var det en ny vecka igen. Och det här blir min andra vecka på Rabalder. Jag ska även skriva min andra del om Stockholmsresan senare idag.

Jag är rätt så trött måste jag säga, eftersom man har inte haft nån normal sömn den här helgen. Men imorgon är man väl tillbaka sitt gammal jag hihi. Jag ska jobba nu 19 dagar i sträck, men jag har hört av mej till min chef igår som jag brukar jobba helgar hos. Jag skrev till han att jag vill ta ut min semester dag på Alla hjärtans dag. Eftersom jag har en semesterdag att ta ut. Men han har inte svarat än så jag får väl ringa till han idag istället. För det är en speciell Alla hjärtans dag, vi ska fira att mina föräldrar har varit gifta i 40 år.
Sen har jag min LIA hos Rabalder som är måndag-fredag. Så då förstår ni varför det blir att jag jobbar 19 dagar i sträck. Dags för frukost sen jobb.  Ha en underbar måndag!


Kvällens!

Här får ni även en outfit som jag hade i torsdags. För vi var ju och åt middag på Hard Rock Café. Sen blev det även utgång till Golden Hits, tror att det heter så.



Klänning från H&M
Lackleggings från MQ
Stövlar från Nilsons skor.

Kan säga att det var kul att dansa i den här klänningen hihi.

Stockholmsresan Del 1

Då kan jag börja med torsdag när vi kom till flygplatsen Kallax i Luleå. Som ni vet så skrev jag ju att jag är flygrädd det började med att det tjöt när jag gick igenom säkerhetskontrollen. Blev dessutom kroppsvisterad. Så det var ju inte roligt. Kan säga att det öven tjöt för min sambo, men han slapp att bli kroppsvisterad. Sen när vi kommer in i vänthallen så märker jag att min chef ska åka samma plan som mej, och dessutom så hamnade han precis bakom mej inne i planet. Jag menar hur stor sannolikhet hamnar man så?!
Men hur som helst gick det jätte bra att flyga. Sen när vi kom till Stockholm så gick vi direkt till vårt hotell Clarion Sign.



Vårt fina rum. Kan säga att vi bodde på våning 9 av 10. Så vi hade riktigt fin utsikt.



Sen blev det att shoppa. Jag köpte dom tre sakerna som jag har velat ha länge.



Så nu får ni gissa vad jag har köpt för något? Hihi.



Sen var vi även ner till hotellbaren på hotellet och beställde in en skumpa.
Ni ser väl mina snygga röda naglar? Hihi




Min kompis Theres var med oss och drack. Var jätte kul att få träffa henne, för det var några år sen sist jag träffade henne.


Imorgon kommer jag ta del 2 och då är det om fredagen. 


Hemma!

Då var man hemma igen. Men jag måste säga Borta är bra men hemma är bäst. Ni ska veta att jag har shoppat. Men det blev inte så mycket med tanke på vad det kostade det som jag har köpt. Men jag är jätte nöjd med allt, och jag har så mycket att berätta om resan. Tyvärr så är inte bilderna världens bästa så jag ska få bilder från dom som vi åkte med.
Nu blir det att packa upp allt hihi.

Godmorgon!

Då är man vaken, men jag hade kunat sova en stund till. Nu är det bara några timmar innan vi åker. Det är minus 17 här, men det är säkert kallt i Stockholm också.

Idag börjar första shoppingdagen. Som ni vet så kommer jag inte blogga något när jag är i Stockholm. Men på söndag ska det bli ett inlägg sen ska jag fota en hel del också. Så då är ni välkommen tillbaka!

Vill önska er en trevlig helg! För jag tänker verkligen ha trevligt och roligt! Hihi.

To do!

Nu har jag verkligen börjat få resfeber. Kan inte fatta att jag åker imorgon. Har en liten lista på vad jag ska göra idag.

♥ Pengar, klart!
Ladda batteriet till kameran, håller på ladda!
Packa, ska snart börja med det!
Måla naglarna
♥ Fixa en shoppalista, klart!

Det är nog allt som jag ska göra.

Har även haft en bra dag på jobbet, kom in lite nya koftor som jag har packat upp och larmat. Sen var jag och lunchade med två klasskompisar, det var riktigt trevligt.

Godmorgon!

Måste säga att jag kände mej som en drama queen igår när jag skrev det där inlägget om mamma och pappa, men det var så skönt att bara få skriva av sej. Jag vill tacka er alla för era fina kommentare. Det känns skönt att få stöd av er. Fast alla ni inte känner mej personligen. Jag är jätte tacksam att jag har fått lära känner er via era bloggar.  =)
Sen så hade jag ett långt samtal med min familj igår efter dom hade läst mitt inlägg, och det kändes verkligen skönt att få prata om allt, så idag känns det bättre. Jag försöker även tänka positivit igen.

Jag orkade inte säga igår, att jag köpte faktiskt ett rött läppstift och röd nagellack. Så ikväll ska jag måla mina naglar röda sen ska jag även packa. Sen ska jag även erkänna en till sak, jag är nämligen flyggrädd. Så igår började jag även fundera på det också, se vilka problem jag har hihi. Det är jobbigt när man inte har kontroll, eftersom jag vet om man störtar så är det stor sannolikhet att man dör. I en bilolycka har man allafall stor chans att överleva i. Så det är därför jag är flyggrädd. Nu blev jag så där negativ igen =) Vad säger mina pilot kompisar, vad ska jag tänka på?


Nu ska jag göra mej redo för en ny dag på Rabalder, min sista arbetsdag för den här veckan.

Mamma och pappa!

Nu kommer det bli ett djup inlägg från mej. Det har varit en jobbig dag idag. Och jag blir så less på att så fort jag ser ett ljus i tunneln, så blir den lika snabbt svart igen. Det är som meningen att man ska aldrig komma ut från tunneln. Mitt humör är inte världens bästa just nu. Jag är nämligen på ett humör som är ledsen, arg och orolig. Dom här humören hänger ihop med mina föräldrar. Jag är arg på dom för att dom inte kan hålla sej friska för mej. Jag tror inte att när dom var 28år att deras föräldrar var sjuka. Jag är avundsjuk för att min brorsa har haft dom längre friska än mej.
Vad som har hänt är att både mamma och pappa har varit till läkarn idag. För dom har hört att mamma har ett blåsljud i sitt hjärta, det visade sej att den ena klaffen funkar dåligt, dvs att den läcker. Vet inte riktigt vad det innebär, men det är allafall inget bra. Dom skulle inte göra något åt det heller. Så det är bara vänta och se. Sen var även pappa till läkarn, han brukar gå och kolla sej två gånger per år. Eftersom min farfar dog i cancer, nu visar det sej att det finns en risk att min pappa har kanske cancer. Han har lämnat massa prover idag så om två veckor får han vet om han har cancer. Min pappa har varit ändå positvi så jag vet att han inte ser det då farligt eftersom dom har iså fall hittat det i tid så då går det att bota. Men ändå jag tycker det är jätte hemskt och jag orkar inte längre vara stark. Jag har varit stark tills nu, men nu kan jag inte det längre.
Som sagt mina föräldrar betyder så mycket för mej. Jag skulle göra vad som helst för min familj. Vill bara avsluta med att jag älskar dej mamma S och pappa B!

Sen så förstår jag inte att alltid när det händer något kul i mitt liv som jag ser verkligen framemot så får jag alltid nån tråkig nyhet. Som nu med Stockholmsresan som jag har sett framemot i ca 3 månader. Men det har även fått mej att börjar fundera på att jag kommer köpa en sak som jag hade tänkt vänta med, men jag tänker inte alls vänta med den saken. För man är kanske död imorgon.

Jag kommer inte skriva nå mer inlägg idag, för nu ska jag lägga mej i soffan med en filt och tycka synd om mej själv en stund. Jag ska alltså vara ego. Men imorgon så kommer väl det kännas bättre. Ta hand om er och krama om en extra gång er familj och era kära.

Gäsp!

Jag tänker ge upp för idag, jag är helt slut och trött. Känner att sängen lockar en hel del. Vill ju vara pigg när jag ska jobba imorgon hihi.

Så får vi se vad morgondagen kommer att ha att erbjuda.
Så natti natti!

RABALDER!

Bilden gör sej verkligen inte rättvis.



Det är den här jag har köpt. Men jag tror jag får vissa en bild när jag har på mej den istället. Men jag kan säga att den är svart, så har den trekvartsärmar.

Kommer bli snygg att ha struprörsjeans till med höga stövlar hihi.
Så den här kom till butiken iförra veckan.

Dagens Ros!

Oj vad jag har mycket att berätta. Vet inte alls vart jag ska börja. Men jag får väl börja med när jag kom till Rabalder imorse. När Magga skulle öppna dörren till butiken så stog jag ute och väntade. Medans jag stod där ute så ser jag en kvinna som halkar ca 10 meter ifrån mej. Så självklart går jag fram till henne och frågade hur det gick samt att jag hjälpte upp henne. Det kom även en kille också fram och hjälpte till. Hon blev glad av hjälpen och jag gick in till butiken. Sen går det ca en timme så kommer kvinnan in till Rabalder, så kommer hon fram till mej och säger att hon var så tacksam att jag hjälpte henne. Hon sa att jag har empati för människor, jag blev glad av det hon sa till mej, sen sa hon att hon vill ge mej dagens ros men eftersom hon inte visste vad jag heter så kom hon in stället för att tacka igen. Kan säga att jag blev generad för det var kunder i butiken så dom hörde allt. Är inte van att vara i centrum, men jag är jätte glad över att hon kom in. Hon gjorde min dag, det sa jag till henne. Så det var dagens goda gärning som jag har gjort.

Sen kan jag öven berätta att jag har så klart inte kommit hem tomhänt från Rabalder. Man hittar alltid något som man vill ha. Jag hittade en snygg tröja, så det var bara dra fram kortet och köpa. Jag är jätte nöjd med den. Ska ha på mej den på torsdag när jag åker till Stockholm. Ska visa en bild på hur den ser ut.

Godmorgon!

Nu är det första februari! Det känns verkligen spännande att jag ska till Rabalder idag. Men det blir en kort vecka, eftersom på torsdag åker jag till Stockholm. Kan inte fatta att det är den här veckan som jag åker dit. Tycker att jag har inte väntat så länge på Stockholms resan.

Nu ska jag göra mej klar för jobb så syns vi senare idag igen!


RSS 2.0