Den 31 Januari!

Då börjar den här dagen gå mot sitt slut. Tänk imorgon är det februari. Känns ganska så skönt att det är en ny månad, det innebär att det är närmare till sommaren hihi.

Jag är verkligen laddad för att jobba på Rabalder imorgon, och det ska bli kul att få se på dom nya kläderna som har kommit in. Jag var in i veckan på Rabalder och då såg jag att dom fick hur många kartonger som helst den dagen, det innebär sommarkläder.

Börjar bli dags att gå och lägga sej i den nybäddade sängen, finns inget bättre än att få gå och lägga sej i nya lakan. Natti natti!

Till Stockholms Resan!

Nu ni ska ni få se vad jag har tänkt ha på mej på torsdag när vi ska ut och äta på Hard Rock Cafe. Det var min sambos chef som ville dit. Så vi följer med dom.



Den här klänningen hade jag tänkt ha på mej. Jag har haft den ett tag i garderoben, men det har aldrig blivit att jag har använt den så nu är det på tiden.
Sen så blir det lackleggings till så det blir lite hårdare och tuffare stil hihi.

Klänningen kommer från H&M och den är grå silvrig.

Red Red Wine!

Igår så blev det att jag och min sambo drack vin. Jag kan säga att det här är min favorit vin. Tycker verkligen ni ska testa den. Jag lovar ni blir inte besviken.



Heter Ripassa och den finns att köpa på systembolaget.

Halens!

Halens har verkligen många snygga klänningar. Nu har jag hittat två nya som är mina favoriter.



Kostar 699kr och är i märket Caprice Lingerie.



Kostar 799kr och är i märket Teator.


Det är många märken som man får hålla extra koll på, eftersom dom har så fina klänningar på Halens sida.
Dom märkerna är:

♥ Teator
♥ Caprice Lingerie
♥ Forever Unique
♥ Love Label
♥ French Connection


Bilder från Halens.

Gå fint!

Ni kan aldrig gissa vad jag håller på med nu? hihi.
Jag håller nämligen på lära mej att gå i högklackat. För jag vill kunna gå i högklackat. Så just nu har jag mina Balmain skorna på mej och går och stapla runt här i lägenheten. Det låter inte vackert och det ser inte fint ut. Men jag ska kunna gå i dom snart. Så nu har min träningsdag börjat med högklackat.

Godmorgon!

Då var det söndag igen, och jag är ledig. Det är det bästa jag vet med söndagar att det är bara lugnt och skönt och att man pysslar om hemmet.
Har just dragit igång en tvättmaskin, för nu ska det tvättas. För på måndag börjar mina 5 veckor på Rabalder, ska bli skönt att inte sitta bakom nån skolbänk. Men jag vet att jag kommer ändå sakna min skolvänner.


Jag vet inte riktigt vad som händer idag, det kan bli att gå in till stan igen. För jag har som hakat upp mej på röd läppstift. Annars kollar jag in det imorgon när jag har lunch. Just ja, skulle kunna fota lite på vad jag har tänkt ha med mej för klänningar till Stockholm. Så ni får se vad jag har tänkt på hihi.

Retuschering!

Jag tyckte att det var lite kul när jag satt och kollade på bilderna från ELLE-galan. Så såg jag en bild på Frida Fahrman med sin syster från ELLEs sida, sen när jag gick in på Fridas sida så såg jag precis samma bild igen, men då så såg den lite annorlunda ut. Fast det är precis samma bild. Ser ni skillnaden?

ELLE


Fridas blogg



Jag tycker att Frida är en snygg tjej. Därför blir man lite ledsen när man ser att alla retuschera bilder. För det är ingen som är perfekt. Därför har jag så svårt att lägga ut bilder på mej själv, för jag skulle vilja retuschera hur mycket som helst. Men skulle jag göra det så skulle alla som känner mej fatta att det är ju inte jag som är på bilderna. Jag är ju Nina som skulle behöva gå ner några kg och det är det som jag håller på med just nu hihi.

Jag har märkt att sen jag startade med bloggen så har jag börjat funderat på hur mycket som helst hur jag blir på bilderna som folk tar på mej. Det gjorde jag aldrig förut men nu vill man va perfekt, och det kommer jag aldrig bli. Huvudsaken att jag vet att min familj, min sambo och mina kompisar älskar mej så som jag är ;)

ELLE-galan!

Jag tänkte lägga ut bilder från ELLE-galan. Vilka som var mina favoriter. Som ni vet så fick jag ju inbjudan, men tyvärr så kunde jag inte gå. Nä, nu ska jag sluta och skämta. Men tänkt om man hade fått vara där.



Carolina Gynning. Men den snygga Herve Leger klänning. Skulle verkligen vilja äga en Herve Leger klänning. Skor från Jil Sander.



Frida och Sofi Faharman. Då är det Sofis klänning som jag gillar.



Elin Lanto. Gillar även hennes klänning.



Erik Segerstedt och hans flickvän. Då är det självklart att det är hans flickväns klänning som jag gillar.

Sammanfattningsvis så är det svart som gäller och röda läppar. Nu när vi ska till Stockholm så kommer jag ha mest ha svarta klänningar med mej. Men det känns som att jag skulle även vilja pröva röda läppar. Kan som inte släppa tanken.

Bilder från ELLE


The City!

Det var trevligt att gå på stan idag. Speciellt var det kul när jag var in på Åhlens, för jag såg att vice chefen jobbade. Så hon kom fram till mej och började prata med mej, det var kul. För då kommer hon ihåg att jag var ju med min klass på Åhlens för två veckor sen och gjorde om ett skyltning på ett bord. Så det känns bra att man har gjort ett intryck på henne, för jag hade en hel del frågor till henne då.
Sen var jag även till Make up Store och köpte en läppenna, och hon kom ihåg precis vilka läppstift jag hade köpt så det var också kul. Det känns verkligen proffsigt. Då passade jag även på att bli medlem på Make up Store.

Sen var vi och fikade, min sambo var inte så sugen på att ta kort på mej, så tyvärr har jag inga bilder att dela med mej. Sen kan jag även berätta att jag har köpt två födelsedagspresenter. Fast det är först i mars jag ska på alla kalas, men jag tyckte det var lika bra att jag köpte det nu. För jag är super nöjd med presenterna. Det är skönt att ligga steget före hihi.

Ego bilder!

Tänkte visa lite bilder på mej hihi.
Dags för ego time!!!


Så här ska jag se ut idag när jag ska till stan. Fast självklart ska jag också ha på mej ytterkläder, för det är kallt. Men det blir ändå varmare och varmare, nu är det bara minus 17.






Säger bara kolla in mitt läppstift, vad jag älskar det hihi. Men jag är ändå sugen på att testa röttläppstift, men jag tror inte att jag skulle passa i det.

Ha en bra lördag, för nu ska jag ut och shoppa!

Lipstick!

Det gick inte bra att ta bilder på det jag har köpt så jag var tvungen ta bilder från Make up Stores hemsida istället.


Heter Exit. Rätt så ljus färg.



Heter Delight. Också ljus i färgen. Jag får mycket finare läppar när jag har ljus färg eftersom jag har inga stora läppar, har ju inte precis som Angelina Jolie, så då får jag nöja mej med den ljusa färgen eftersom det förstora upp lite grann.


Bilder från Make up Store.

Godmorgon!

Vilken härlig dag att vakna upp till. Känner mej så glad och utvilad hihi. Idag är både jag och sambon lediga tillsammans så vi ska rå om varandra. Det börjar med att vi ska gå på stan idag istället för imorgon, det kommer bli mysigt, för vi ska även gå och fika sen.

Måste köpa en läppenna från Make up Store. För igår köpte jag två läppstift och insåg att jag måste ha en läppenna också eftersom det såg bara utkletat ut när jag tog på mej läppstiftet. Ska visa er vad jag har köpt.

Sushi!

Kan säga att det var verkligen gott med sushi idag.
Vi köpte från SushiBar och det är Maki som jag gillar. Den jag tog heter Philadelphia och det är med Avokado, lax, gurka och philadelphiaost.



Mitt hår är jag jätte nöjd med så nu behöver man inte skämmas längre för utväxten. Så det känns verkligen bra. För det var inte kul med flera cm utväxt.


Godmorgon!

Det blev inte så mycket inlägg igår, men det var väl för att jag hade inget att berätta om. Men det var ganska så skönt att inte behöva tänka på bloggen hihi. Men nu är man tillbaka igen.

Som ni vet så är det frissan som gäller idag, sen så är jag även lite sugen på att gå på stan idag, men det känns även som att jag skulle kunna vänta med det, för nästa vecka är jag ju i Stockholm.

Sen ska jag även till mina föräldrar idag, vi blir bjudna på middag som vanligt så kommer min sambo dit efter han har slutat jobbet. Kan meddela att vi ska äta sushi idag, mums.

Det är allt som händer idag, sen kan jag säga att vi har även fått tillbaka kylan så nu är det minus 24. Det var lite synd att det skulle vara kallt idag, eftersom jag har inte lust att ta på mej en mössa efter man har varit hos frisören, för dom gör alltid håret så fint. Får se vad jag hittar på.

Mystorsdag!

Jag kom inte in på bloggen imorse, det kanske var fler som hade problem med blogg.se?! Så det blir ett inlägg nu istället. Jag har varit och bowlat med min klass eftersom vi hade en liten avslutning. För på måndag börjar min LIA hos Rabalder.
Kan säga att det gick inte så bra för mej att bowla, dessutom så älskar jag att vinna. Fick inte alls nå höga poäng och inte ens en strike fick jag. Men det var roligt fast jag svor en hel del hihi.
Vad skönt att imorgon är man ledig, så då ska jag till frissan och färga bort min fina utväxt.

Just ja, jag måste ju berätta vad min sambo fick av mej som present. Han ska nämligen få köpa en klocka. Men jag tänkte att han själv ska få välja den. Tror att vi kanske kommer köpa den när vi är i Stockholm, fast vi har pratat om att gå på stan på söndag så vi får se om vi hittar då istället.

Nu blir det att lägga sej isoffan och glo lite på tv och inte tänka på något.

Bra dag!

Det blev en kort dag idag på skolan. Gillar korta dagar hihi. Som sagt vi hade vår sista redovisning idag. Sen fick vi även prata med läraren och se det dom hade filmat igår när vi gjorde redovisningen. Kan säga att dom var jätte nöjd över oss, och vi fick helt klart godkänd. Sen när jag såg på filmen när jag pratade så blev jag förvånad, för jag pratade ganska så mycket. För det kändes som igår att jag sa bara en mening sen var jag klar. Men tydligen så pratade jag en hel del haha.
Kan säga att det var inte kul att gå till skolan samt hem. Fy tusan vad det blåste. För det är ju inte kallt ute. Vi har bara minus 3. Men när det blåser så snön piskar en i ansiktet så är det inte trevligt.

Nu ska jag slappa innan alla besökare kommer till oss ikväll för att fika födelsedagsfika.

Godmorgon!

Jag mådde verkligen inte bra igår. Min huvudvärk vill inte släppa. Fast jag tog tablett och så. Jag höll dessutom på att somna framför datorn två gånger, vet inte alls vad det är med mej. Sen har jag även märkt att jag har börjat prata i sömn. För att jag vaknar av att jag pratar, men min sambo säger att han har inte hört något så jag vet inte. Så det blev en tidig kväll för mej igår. Gick faktiskt och la mej redan vi 21 tiden.

Idag kan jag meddela att det blåser en hel del här. Det kommer inte bli kul att gå till skolan, men jag måste ju till skolan för att göra min sista redovisning. Så man kan säga att det här är min sista skoldag på 5 veckor. Eftersom imorgon ska vi ha en avslutning för att vi har läst Marknadsföring. Då blir det att bowla hihi.

Har ingen rubrik!

Det känns bra att man har nu gjort bort sin redovisning framför en filmkamera. Jag kommer aldrig kunna bli en programledare eller något sånt hihi.
Vi var den första gruppen som redovisade idag, så det var skönt att man fick göra bort det fort. Imorgon blir det ännu en till redovisning, men då utan filmkamera. Så då är man tillbaka igen med vanliga muntliga redovisningar.

Känner att jag har börjat få ont i huvudet, men jag tror att det är för att jag känner mej stressad för något som jag inte vet vad det är... det lätt konstigt men jag hoppas att ni fattar vad jag menar hihi.

Håller på städa här i hemmet, för imorgon blir det nämligen kalas. För det är nån som fyller år hihi.

Godmorgon!

Idag är det the big day. Känner mej lite smått nervös, fattar inte varför dom ska filma när vi redovisar. Det är just för filmkameran som jag är nervös över. Men jag antar att det ska filmas för att vi ska få se hur vi beter oss när vi har redovisning. Jaja, ni får alla fall hålla tummarna åt mej hela dagen idag!!

Sen har vi även en redovisning imorgon och även den ska filmas. Det är mycket som ska filmas i veckan. Men på torsdag ska vi ha en liten avslutning. Så då ska vi bowla, det är för att vi kommer inte vara i skolan på 5 veckor. Då är det bara arbete som gäller. Har sett att Rabalder har börjat få in mycket vårkläder nu, så det kommer bli kul på måndag och kolla in alla dom nya kläderna.
Nu ska jag fortsätta och öva på min redovisning.

Väskor!

Tänkte tipsa om att Accent har en väska som påminer lite om den hypade Alexander Wang väskan. Ni vet den som Lindex sålde slut snabbt. Kunde inte få ner bilden så ni får gå in på länken istället Accent.
Sen så har dom även självklart en inspirerad Chanel väska, ni får gå in på den här länken.
Jag upptäckte dom här väskorna idag när jag var på stan.

Film film!

Ihelgen så såg jag Wallander dödsängeln och Sommaren med Göran.



Jag har ju sett alla Wallander filmer och jag gillar dom verkligen. Den här var speciell, för första gången så visste jag inte vem som var mördaren. Men man kunde just börja ana om vem det var i slutet. Men innan dess så tog jag fel hela tiden hihi. Jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.




Den här filmen var rolig, det fanns stunder där jag riktigt garvade. Så den borde ni se!
Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bilder från Moviezine

Tvätt och städdag idag!

Jag har börjat med mitt manus till imorgon. Det är väl inte så där jätte mycket som jag ska säga. Men jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Men det känns verkligen inte kul att bli filmad.

Jag är ganska så fullbokad den här veckan, det känns som att jag ska inte hinna bli klart med allt, men jag vet att jag kommer hinna med allt, eftersom jag är ledig till helgen.
Har just slagit på tvättmaskinen, så har jag även tänkt hinna städa idag.
Men först ska jag göra ett inlägg om filmerna som jag har sett.

Chique!

Som alla vet så försöker jag hitta det perfekta kedjehalsband. Jag har haft jätte svårt för att hitta det halsbandet, men jag ser att Chique har fått in den här sorten så det kanske kan vara något för mej?!



Kostar 299kr.

Sen så älskar jag armband, hittade två st som jag tyckte var fina.



Kostar 199kr.



Kostar 199kr.


Bilder från Chique


Godmorgon!

Så där ja, då var det måndag igen. Har varit vaken ca en timme. Ska ju till skolan. Och vet ni vad jag har kommit på? jo att det här är sista veckan som vi är på skolan, för nästa vecka börjar vår LIA. Det pågår i 5 veckor. Så nästa vecka är jag på Rabalder igen och det ska bli kul att få jobba med kläder igen hihi.

Idag ska det helt klart bli mer inlägg från min sida. Har sett lite saker som jag måste stoppa ut på bloggen. Nu frukost sen skola, så syns vi senare idag!

Inget mer jobb!

Vad skönt att ha fått komma hem. Har tyvärr ont i fötterna. Fattar inte varför jag har alltid ont i fötterna när jag jobbar. Tycker att jag har sköna skor på mej, men tyvärr verkar dom inte alls va bra att stå i.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt, för jag ska till skolan och avsluta med vår stor gruppuppgift som vi har haft en månad på oss att göra klart. Men det värsta att jag har inte skrivit ner allt det jag ska säga på tisdag. Så imorgon måste jag skriva klart mitt manus. Men jag vet vad jag ska säga, och det värsta är att vi ska bli filmad när vi har redovisningen. Jag blir alltid så tyst när det kommer fram en filmkamera. Så på tisdag kommer bli min värsta redovisning, kommer va så nervös. Sen ska vi även få se på filmen, jag kommer ju knappast vilja höra på vad jag säger. Kommer hålla för öronen.

Måste gå lägga mej nu så jag är pigg för morgon dagen! Natti natti


Söndag!

Idag jobbar jag det sista arbetspasset för januari.
Tänkte att jag ska berätta lite smått vad som hände igår ikväll efter jag hade jobbat klart. Det blev som vanligt att vi såg på film. Vi såg Wallander Dödsängeln. Ska berätta mer om den ikväll efter jag har jobbat klart. Nu imorse såg vi Sommaren med Göran.
Nu är det dags att göra sej redo för jobbet. Hoppas ni får en trevlig söndag!

Godmorgon!

Det blev dåligt med inlägg igår, men det var för att efter jag hade varit till skolan, så kom mamma och pappa och hämtade upp mej och vovven. Så vi var hos dom hela dagen igår. Fick äntligen äta årets första semla igår, det var riktigt gott.
Sen när man sambo hade slutat från jobbet igår så kom han till mina föräldrar så vi såg Let´s Dance efter det så åkte vi hem, och då blev det direkt till sängen och sova. Var riktigt trött igår.
Idag kommer det inte heller bli så mycket inlägg eftersom jag ska åka till jobba snart och joba samt imorgon gäller det samma sak. Men efter den här helgen så är jag ledig från jobbet i två härliga veckor, så det känns riktigt bra! Hihi.

Godmorgon!

Då har vi äntligen fredag här. Vad skönt det känns att man är ledig idag. Så då borde man hinna städa till här hemma hihi.
Om en stund ska jag till skolan, men det är bara för att träffa min grupp och vi ska göra lite skoljobb. Men vi kommer inte hålla på med det så länge, så det är bra!
Vad har ni för trevliga fredags planer?

Planera!

Nu ska ni få veta vad jag håller på med just nu.
Jag gör en liten shoplista, för snart ska jag ju till Stockholm och då ska det shoppas hihi. Det är kul att göra såna listor. Ser att Souk gallerian har visst stängt igen.
Jag längtar verkligen till Stockholm, har klart vilka klänningar som jag ska ha med. Det är värre med skor. Får se hur jag ska göra där.

Hem ljuva hem!

Då var man hemma igen. Vad skönt att man har ingen mer skola den här veckan. Imorgon ska jag ändå till skolan, men det är att vi håller på med vårt skolarbete som vi ska redovisa nästa vecka. Så imorgon kommer min grupp bara ha klippa och klistra dag. Rätt så soft hihi.

Jag börjar min praktik på Rabalder den 1 feb, ska bli roligt. Så då har man ingen skola på 5 veckor.
Idag kommer det inte hända så mycket, känns så skönt att bara få vara hemma.

Godmorgon!

Då är det äntligen torsdag. Sista skoldagen för den här veckan. Hoppas att det blir en kort dag, för jag skulle behöva ta tag i städningen här hemma. För i helgen kommer jag inte ha tid, för då ska jag jobba igen. Längtar inte så mycket till min jobbarhelg, men det blir skönt när det är måndag igen för då vet jag att jag ska inte jobba på två  veckor.
Nu är det dags för frukost sen göra sej redo för skolan!

Funderar och tänker!

Jag ber om ursäkt att det har inte blivit så många inlägg idag. Har inte riktigt haft tid för bloggen idag. Det är mycket som händer nu för tiden. Jag har börjat och fundera lite på vad som händer till hösten. Tro eller ej så har jag börjat och tänka på att jag kanske ska söka mer skola. För det är verkligen kul att gå i skola. Har kommit på något mer som jag skulle vilja lära mej, men jag är rädd för att den utbildningen finns kanske inte här i Luleå. Så jag måste forska lite mer om det.
Nu ska jag gå och lägga mej, så natti natti!

Skola skola skola!

Det blev inget inlägg imorse, hade så mycket som jag skulle göra innan jag skulle till skolan. Snart ska jag bort igen, blir till svärmor och svärfar och äta köttsoppa. Tror att vi fick det sist när vi var där och åt.

Det var en bra dag iskolan, vi pratade om det vi gjorde igår på Åhlens och så. Sen har jag skola imorgon också då blir det att prata om något annat, kom inte riktigt ihåg vad vi ska prata om imorgon. Men det blir säkert något trevligt.

Tidningsställ!

När jag var på Åhlens idag så hittade jag en tidningsställ som jag blev lite små förtjust i.




Gjord av akryl och kostar 495kr.


Bild från Åhlens

Åhlens!

Det var jätte kul på Åhlens. Vi fick veta hur dom gjorde på morgonen för vissa började redan kl 08:00. Så vi var några st där på morgonen. Det vi gjorde var att packa bort julsaker som har varit på REA, för sen stoppa dit nya REA saker. Men när vi packade bort jul sakerna så gjorde vi inventering samtidigt. Kan säga att jag är ingen stor fan av att inventera, det är det värsta jag vet. Men det var tur att det gick snabbt, för vi var ca 8 pers som hjälpte till. Men helt klart var det roligaste att stoppa dit nya REA saker, för då fick man tänkte efter hur det skulle se ut och så. Men det gick jätte bra och vi blev fort klar med det. Kan säga att det var påslakenset och handdukar som vi satte upp på borden.
Så det har varit en riktigt rolig dag, så fick vi sluta 12:00.
Sen kan jag meddela att Åhlens kommer på fredag sänka ännu mer på sin REA, dvs det blir 50% REA på dom reavarorna som finns kvar. Så då kan man göra riktiga klipp.

Godmorgon!

Så här tidigt är man inte van att vakna. Det var svårt att stiga upp. Idag börjar jag skolan kl åtta vi ska till Åhlens i Luleå och göra något där, har ingen aning om vad. Men jag är rädd för att det kan bli att vi ska göra om något hyllplan, då innebär det dessutom att vi ska städa. Jag hatar att städa. Städa hemma är inga problem.

Mitt hår!

Before



After



Ganska stor skillnad va? Är som sagt jätte nöjd med håret.

Så nu vill jag efterlysa som det finns nån som är make-up artist! För då vill jag jätte gärna bli kompis med dej. Då är min kompiskrets perfekt hihi.

Testat!

När jag jobbade igår så såg jag att vi hade fått in en ny smak av Vitamin Well Reload. Så jag var ju tvungen att testa den.



Det är med smak citron och lime.
Så här står det om den:
Inte sett solen idag, lång dag på jobbet eller tränat hårt? Med Reload får du i dig D-vitamin som bildas naturligt i huden när du är i solen. Du laddar även om med bl a magnesium, zink, vitamin C och E.

Så den här drycken passa ju mej bra eftersom man ser inte så solen så ofta nuför tiden hihi.
Jag gillade den, den var inte så sur som jag trodde att den skulle vara. Helt klart godkänd är den, men min favorit är med smaken röd grapefrukt.

Har ni testat den här? Vilken är er favorit?

Klippt och klart!

Är jätte nöjd med mitt hår, men jag tyckte att det blev kortare, men så tycker jag att det alltid blir när man toppar håret. Men håret känns mycket fräschare och  så är det snyggare. Nästa vecka ska jag ta bort utväxten så sen är jag klar med mitt hår för Stockholms resan.

Ville vissa den här bilderna på hur tulpanerna ser ut nu, för nu ser det bättre ut när dom har slagit ut.



Godmorgon!

Idag kommer det bli de vanliga med inlägg. För idag har jag ingen skola eller jobb hihi.
Ska åka till en klasskompis senare idag för vi ska göra lite skoljobb sen ska hon även få toppa mitt hår. Vill ju vara fin i håret när jag ska till Stockholm, nu är det inte så länge kvar tills vi åker dit, jippi!
Jag är så glad att jag äntligen har en kompis som är frisör, sen har hon sagt att hon har sett att mitt hår behöver en klippning eftersom jag sitter just framför henne i skolan så hon har hunnit kolla genom mitt hår haha. Blev själv lite förvånad när jag såg hur det såg ut när jag tog en bild, det har inte sett så fint ut, men sen så toppade jag håret senaste i juli, så det är ett tag sen. Men det är ju för att jag vill få långt hår igen.
Så ni kommer få se en före och en efter bild på mitt hår.

Sista arbetsdagen för den här veckan!

Det kommer bli dåligt med inlägg idag också. Ska snart åka till jobbet. Vad skönt, för sen är den här helgen över och man har jobbat klart.
Det blev att jag tog hem lite filmer från jobbet igår som vi satt och såg på igår när jag kom hem, sen har det även blivit att vi har sett en film här på morgonen.
Nu ska jag göra mej redo för jobbet, hoppas ni får en underbar söndag!

Godmorgon!

Jaha, då börjar jobbarhelgen. Första passet för iår. Som vanligt är man inte alls laddad för att jobba. Det enda som är positivit är att jag tjänar pengar hihi.

Så det kommer inte hända så mycket här. Blir dåligt med inlägg också.
Jag hoppas att jag har snart nått nytt jobb, ett jobb som jag trivs med. Det är viktigt att ha ett jobb som man trivs med. Eftersom man jobbar rätt så mycket av sitt liv.

Dags för frukost sen göra sej redo för jobbet. Hoppas att alla ni får en trevlig lördag!

Snabba cash!



Ja, vad ska jag säga. Filmen var bra, men jag trodde att den skulle va bättre. Sen har jag ju inte heller läst boken, kanske får testa och läsa den. Men jag ska erkänna en sak, när ljudboken kom ut så hade vi den här hemma. Men jag somnade efter ha lyssnat på det första kapitelet. Sen vill jag inte lyssa mer eftersom jag blev så trött, men jag får väl testa och läsa boken istället.

Jag skulle vilja ge den en 3:a men den får ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥ för att Joel Kinnaman är med, han räddar upp hela filmen. Vilken snygging! Hihi

Flowers!






Nu är jag nöjd med vad jag har gjort med tulpanerna. Så det har börjat kännas lite vår i hemmet.

Det är bra tre timmar kvar tills filmen börjar, så jag ska börja laga mat nu. Det blev inte hemmagjord pizza, jag ska göra bacongratäng istället.

Tulpanens dag!

Ni har väl inte glömmt att det är Tulpanens dag idag?! Nu när jag var ut till Storheden så hade jag med mej min mamma, gillar inte att åka och handla mat själv. Så då köpte mamma två buketter tulpaner till mej. En vit och en lila. Tack mamma! =)
Så nu ska jag göra något fint med dom.

En ring!

Jag shoppade en ring igår från märket Åsitas. Den här ringen har jag kollat in efter nyår. Tycker att den är så snygg, sen så gillar jag även märket Åsitas. Men det var svårt att få till den på en bild. Så det här får duga så länge.





Äntligen fredag!

Nu har dagen kommit som jag har väntat på hihi.
Ska strax åka ut till storheden med mamma och handla mat. Det kommer bli hemmagjord pizza till middag. Måste ha klar middagen när min sambo kommer hem eftersom vi ska på den tidiga bion idag. Då passar det jätte bra med pizza.
Så blir det lite skoljobb också. Men det kommer nog gå snabbt att göra, för jag ska bara räkna ihop allt och få en slags statistik av det hela.
Så ser min dag ut idag, sen ska jag även ta kort på det jag hade köpt igår. Får se om bilderna blir bättre idag.

Snart fredag!

Jag insåg att jag kunde inte alls visa vad jag har köpt idag, bilderna blev jätte dåliga så jag får väl ta kort igen på det jag har köp och se om det blir bättre imorgon.

Men det här vill jag visa er. Säger bara vad jag längtar till imorgon!



Alltså vi ska på premiären på Snabba Cash. Jag har höga förväntningar på filmen. Tyvärr har jag inte läst boken.
Sen så får man även se snyggingen Joel Kinnaman, inte dumt hihi.


TintinStyle!

Jag gillar verkligen den här webbutiken TintinStyle. Dom har så mycket fina kläder och smycken.
Dom har nu börjat med att sälja inredning. Dit räknas ljus och så. Det här hittade jag på deras sida som jag vill ha.
1234



1. Candles by Malene Birger 499kr.
2. Room spray DAY Home 265kr.
3. Drawer cushions  Nougat London 175kr.
4. Home Scent Nougat London 195kr.

Man skulle va rik hihi.


Bilder från TintinStyle.

H&M

Såg att dom har fått in den här toppen. Riktigt snygg, för man verkar även kunna ha den som klänning.
Och jag vill kalla den för en klänning.



Topp/Klänning kostar 299kr.


Bild från H&M

Trevlig dag!

Det var trevligt att jobba med klasskompisarna på morgonen. Efter vi hade stått färdigt på Strand så gick vi och åt lunch på Waldorf, det var mumsigt! Så man är rätt så mätt.
Sen har jag även shoppat en sak idag. Kan säga att jag har kollat in den saken efter nyår, den är så snygg. Ska visa er lite senare idag så får ni se vad jag har shoppat för något hihi.

Nu ska jag fortsätta och slappa den här dagen och läsa Sofis Mode, imorgon ska jag börja med statistiken på det vi har hållt på med idag.

Godmorgon!

Nu är det inte länge kvar tills jag ska börja gå in mot Strand Gallerian. Vad skönt det känns att få göra bort den stora uppgiften. För sen blir det bara sammanställa allt. Så om två veckor ska vi redovisa.

Men det händer mycket annat roligt idag. Men jag får återkomma mer om det andra sen.  Nu blir det frukost.

Jaha!

Då var man klar med skolan den här veckan.
Men det är ett skoljobb som vi ska göra imorgon. Vi har nämligen fått en uppgift som vi har kallat för den stora hemliga projektet. Vi fick den uppgiften mitten av december. Men idag tänkte jag avslöja den för er.

Allt har handlat om marknadsföring. Vi är fem i min grupp som har kommit på att vi vill ta reda på varför så många butiker försvinner från våra gallerior. Vad är felet?
Så nu imorgon kl 10:00-12:00 kommer vi vara i Strand Gallerian vid Smycka och ha en marknadsundersökning. Vi vill veta vad folket vill ha för butiker istan. Så det går ut på att dom som kommer till Strand imorgon kommer få svara på ett frågeformulär med 4 frågor. Eftersom vi går den utbildning som vi gör så kommer en del av oss starta eget företag och då är det verkligen bra hjälp att få reda vad för slags butiker Lulebor vill ha. Dom kanske inte vill ha en till frisersalong för att vi har redan 20 i stan t.ex. Så jag hoppas att många kommer och svara på vårt frågeformulär.


Godmorgon!

Sista skoldagen för den här veckan. Kan säga att man är fortfarande helt trött. Hur lång tid ska det ta att vända tillbaka dygnet?
Jag gick ju och la mej tidigt igår, men det tog lite tid innan man somnade. Så nu sitter man här och är helt trött och grinig hihi.


Läsa!

Jag höll på glömma en sak. Det är att jag vet att min moster läser min blogg, och jag vet att hon fyller år idag.
Så GRATTIS MOSTER!! Hoppas att du har haft en bra födelsedag idag. Kolla din mobil! =)

Jag ska väl börja dra mej mot sängen, för det fanns inget mer att se på tv, sen så är det även skönt att få gå lägga sej i sängen för att läsa en bok. Natti natti!


Lindex!

Har valt ut min favoriter från Lindex.

Det har varit mycket fokusering på detaljer på axlarna och är fortfarande det. Kan säga jag äger inget plagg med detaljer på axlarna. Men jag tycker att det är fint. Sen är det även mycket kedjor. Letar än efter det perfekta kedjehalsbandet.

Dom här tre klädesplaggen gillar jag.

1 2
3


1. Tunika 199kr.
2. Topp 149kr.
3. Blus 199kr.


Bilder från Lindex




Lugna dagen!

Det blev inte så kort skoldag idag, men det gick bra ändå. Det var ganska intressant det vi höll på med idag och så blev det en liten redovisning och imorgon ska vi ha ännu en till redovisning. Som ni ser så är det en hel del redovisningar, men det är bra.

Nu ska jag bara slappa och kolla runt på nätet och se om man kan hitta något intressant.

Godmorgon!

Då var det dags för skolan idag. Jag är jätte trött, förstår inte när man ska vända tillbaka dygnet. Det är jobbigt att vara så trött på morgonen. Det är klart att det inte heller blir lättare när det är mörkt ute när man stiger upp. Men vi är ju påväg till ljusare dagar så det är bra.
Jag hoppas att det inte heller bli så lång dag på skolan idag, vill gärna sluta tidigare hihi.
Hoppas ni får en bra tisdag!

TV!

Jag har nog blivit tv narkoman, det finns hur många serier som helst som går på tv nu. Kan säga att jag är överlycklig över att vi har skaffat en boxer. För ikväll blir det att se på Melrose Place och Beverly Hills 90210.





Har sett det första avsnittet av Melrose Place idag på datorn, måste säga att det verkar vara en spännande serie. Såg aldrig på Melrose Place när jag var mindre, då var det bara Beverly Hills som gällde.

Har ni sett nån av dom är nya serierna?


Bild från TV400

Tips!

Hade fått det här erbjudandet i min mail idag. Jag känner att jag måste visa er. För det är verkligen ett bra erbjudande!




L´oreal är verkligen ett bra märke för håret, alla fall passa dom bra till mitt hår. Du får mycket för pengarna. Sen så gillar jag även att beställa från deras sida. Jag beställer alltid shampoo och balsam från dom, samt andra hårvårdsprodukter. Tycker att dom har alltid bra priser, och snabb leverans.


Bild från Lyko

Ro i land!

Shit vad skönt, för nu har vi verkligen fått bollen i rullning. Vi har verkligen koll på vårt skoljobb, det kommer bli bra när det är klart. Jag vet att det kommer va folk som också kommer vara nöjd med det vi har gjort. Men på onsdag kommer jag ut med mer fakta till er, för just nu är det hemligt hihi.



Godmorgon!

Då var det måndag igen. Har ingen skola idag, men jag ska träffa några klasskompisar för vi har tre skoljobb som vi ska göra tillsammans. Så vi hade tänkt bli klar med ett av skoljobben idag. För det ska redovisas i nästa vecka.
Men det blir kul att göra det skoljobbet eftersom vi ska vara Mystery Shopper.

Nu blir det frukost sen ska jag börja gå till skolan.

Söndag den 10 januari 2010

Det blev inget shoppande på Storheden idag. Hade tänkt köpa hem lite tulpaner, för det är så fint. Men det blev aldrig att vi åkte till Växtriket, så det får bli en annan dag istället. Tulpaner är verkligen en vår blomma som jag tänker på. Kan va skönt att få in lite färg i hemmet, fast jag föredrar vita tulpaner.

Sen så har jag även skänkt min påse med kläder till Myrorna. Vet inte om ni kommer ihåg för några månader sen så började jag städa i min garderob och jag hittade en del saker som jag kunde skänka bort. Så nu har jag äntligen gjort det.

Sen så har jag även sett dom nya avsnitten av The Hills och The City. Jag gillar verkligen dom serierna. Men det är konstigt när inte Lauren Conrad är med. Men man vet att Kristen kommer skapa mycket bråk i serien.

H&Ms REA!

Har kollat igenom H&Ms rea på nätet. Tänkte visa mina favoriter från rean. För det fanns lite saker som jag skulle vilja ha.



Tycker att den här blusen är verkligen fin. En i min klass har den här blusen och den är verkligen snygg.
Kostar 199kr, har kostat 299kr.


Verkar som en del av bloggare har den här kjolen, men jag förstår dom, för den är snygg. Kostar 98kr, har kostat 149kr.



Så snygg! Kostar 349kr, har kostat 499kr.



Den här toppen verkar också vara riktigt snygg. Är rätt så nyfiken på den. Kostar 199kr, har kostat 249kr.




Bilder från H&M

Godmorgon!

Då har vi mysiga söndag framför oss. Jag gillar söndagar, just för att då behöver man verkligen inte göra något. Men idag blir det nog en sväng ut till Storheden. Det är verkligen kul att bara gå runt och se på allt som finns.

Just ja, jag måste ju berätta att vi har väl haft i ca en vecka över minus 20 men idag har vi 0. Helt otroligt hur det kan vända. Så nu tycker man att det är jätte varm ute hihi. Ser även att solen skiner, vi är verkligen påväg mot våren, fast det kommer ta några månader till innan våren är här på riktigt.

Shoppat!

Jag har som blivit helt kär i väggord. Så när jag plockade bort min God Jul skylt så ville jag ha ett annat ord på den platsen. Så därför blev det att jag köpte ordet Lycka. Tycker det blev jätte fint.



Sen var jag även en sväng till H&M smink avdelningen. Där fann jag mycket 50% rabatt. Så det blev att jag köpte fyra st läppglans och en fickspegel. Behöver en spegel i min väska, allt bra att ha. För allt smink och spegeln så betalde jag bara 80 kr. Så jag är verkligen nöjd med min köp idag.



Ni ser det läppglanset i den långa tuben är verkligen snygg färg. Min vän S som jag var ut med i tisdags när det var trettondagsafton hade det läppglanset, jag blev förvånad att det kom från H&M och var så snyggt.

Ja du S, vad säger du om mina mer köp om läppglans? Hihihi


The City!

Det var trevligt att gå på stan idag. Min sambo köpte inget. Men jag handlade lite grejer. Ska visa senare vad jag har köpt för något.

Det kommer väl inte hända så mycket mer här, förutom att jag ska snart slå igång tvättmaskinen. Det har blivit en tvätthög. Sen så tänkte jag även städa bort alla julsaker. Det är lite små tråkigt när man plockar bort julbelysningar, för då blir det lite mörkare igen i hemmet. Får väl istället se till att tända mer ljus.

Godmorgon!

Jag måste ju berätta att det blev verkligen en bra fredag igår. Fick svar från min lärare där hon hade skrivt att jag har blivit godkänd på min redovisning samt Läsloggen, så det var verkligen skönt och höra.
Så bokade jag även biobiljetter igår. Så nästa fredag dvs den 15 så ska vi på bio och se Snabba Cash. Det kommer verkligen bli roligt!

Och idag ska vi gå på stan, för vi ska se om vi kan hitta en ny kostym till min sambo. Ni vet ju att vår Stockholm resa börjar närma sej nu. Det är bara en månad kvar. Gud vad jag längtar. Kommer bli så trevligt och roligt.

Så nu blir det göra frukost sen hoppa in i duschen sen in till stan.

Fredagsmys!

Det blev aldrig nått inlägg imorse. Har hållt på med ett skolarbete. Så jag blev precis färdigt med det och har skickat in det. Så det känns verkligen bra för nu har jag tagit helg. Vad ska ni har för trevligheter nu när det är fredag?

Vi ska äta Tacopaj, gillar varkligen det. Sen blir det efterrätt Gino, det är ju också riktigt gott. Kan meddela att vi ska äta allt det hos min föräldrar, men det var jag som ville ha Gino till efterrätt eftersom mamma hade tänkt göra fruktsallad, och jag är inte så stort fan av det

Vill ha!

Jag måste erkänna att jag är förtjust  i Laila Bagges kollektion för Rock by Sweden. Dom här kläderna skulle jag inte tacka nej till.

 

Toppen heter Iris och kostar 499kr.  Så har den även ett tryck på ryggen med en pinuppa som är gjord av den svenska världkända tatueraren Heidi Hay.
Snyggt att ha den här toppen till riktiga slitna jeans.



Klänningen Sandy dress är också riktigt snygg. Kostar 1349kr.
Det var så fint med många silverarmband till den. Ser även så skön ut, perfekt att ha den till sommaren innan det har börjar bli jätte varmt ute.



Bilder från Tintinstyle.


En redovisning rikare!

Det blev en kort dag på skolan idag. Kan säga att det var verkligen skönt. Vi slutade kl 12. Så det enda vi gjorde var att sitta och lyssna på redovisningar. Är rätt så nöjd med min redovisning, men det är klart att man kan alltid bli bättre, så det är bara öva ännu mera.
Jag redovisade om boken som jag har läst på hela mitt jullov. Det var verkligen ingen bra bok, tror läraren tyckte lite synd om mej. För jag hade kanske läst lite fel i boken, eftersom den här boken kunde man hoppa in i lite varstans eftersom det var olika kapitel, men jag läste från början till slut.
Jaja, inget mer prat om det, jag är bara glad att det är över nu. Så idag ska jag skriva min läslogg så jag kan skicka in den fort som möjligt till läraren.

Kan meddela att nu är det minus 30 hihi.


Godmorgon!

Oj, vad man är trött idag. Jag gick och la mej först kl 03:00. Så det har inte blivit så många timmars sömn. Vet inte alls hur jag ska klara av dagen, men man lär ju bli pigg när man kommer ut i kylan. Det är nu minus 28.
Jag kommer ihåg när man var liten så var det ju en viss tempratur som det fick vara för att man skulle få slippa skolan, tror det var minus 30 eller något sånt. Men som idag tänker man inte alls på det, det är bara gå till skolan. Som sagt det ska bli intressant och se hur många som kommer.  Ska börja fixa till mej, hoppas ni får en bra torsdag!

Brrr!

Då börjar den här onsdagen ta slut. Kan säga att man är inte laddad för skolan imorgon. Men jag är laddad med min redovisning hihi. Om jag ska vara ärlig så tror jag att det kommer inte va så många iklassen som dyker upp imorgon på årets första lektion. För just nu är det riktigt kallt ute, och det kommer bli ännu kallare imorgon. Men jag tycker att det är lite spännande med att det är så kallt ut. Heller mycket minus än snöstorm.
Vet inte riktigt heller när jag ska gå och sova, för just nu så är jag jätte pigg och det känns som att det är ingen idé att försöka att sova. Det blir att se nån film som börjar nu på TV4 Film, Johnny Depp är med.


Party!

Då var det dags att vissa bilderna från igår!
Vi hade förfest hemma hos oss innan vi gick ut på ett ställe som heter Invit. Kan säga att Invit älskar jag att vara på, tycker att det är bra stämning där och så är det fint. För dom spelar ingen hög musik så man kan sitta och prata det gillar jag. Hatar när man får sitta och skrika samt att man inte hör vad den andra säger. Så Invit är ett ställe som man egentligen går först till för att ta en drink och sen så kanske man vill gå till ett annat ställe för att dansa. Men jag kan lika gärna vara en helkväll på Invit, och igår blev det att vi var på där hela tiden.






INVIT




Det blev att dricka Mojito och Bellini. Mycket gott!

Tack mina vänner för en trevlig kväll igår! Vi får göra om det nån mer gång =)


Godmorgon!

Det var verkligen en lyckad kväll igår. Har lite bilder att dela med mej. Men det blir senare idag!

Nu är det så där igen att man inte vet vad det är för dag idag. Det känns precis som att det skulle vara söndag, men så är det onsdag. Imorgon börjar jag skolan, då blir det hårt igen. Men vet ni vad, om 22 veckor är jag klar med skolan. Vilken avslutning jag ska ha då hihi.


Kvällens!






Det blev tre bilder så jag visste inte vilken jag skulle välja. Men hur som helst så är det så här jag ser ut idag.

Klänning/tunika från H&M
Knytskärp från H&M
Dödskalle armband från Åsitas

Snart!

Då börjar man nästan bli klar. Jag gillar att göra mej iordning tidigt, för då kan man ta det lugnt just innan alla kommer. Så jag har redan börjat tända vissa ljus. Så har man tagit fram lite annat gott på bordet.
Så nu blir det att sätta sej en liten stund i soffan och öppna en cider sen är det dags för att sminka.
Sen så måste jag ju även vissa min outfit idag, kan meddela att det är nu bara minus 17 så det är bara att dra på sej klänning/tunikan idag.

Trettondagsafton!

Oj det blev en riktigt lång sovmorgon idag. Vi kom inte hem förrän 03:15 i natt. Så fick vi vänta på en taxi ca 30 min, för dom hade visst inte så många bilar igång på en måndag hihi.
Vi fick inte älgstek det blev hemmagjord pizza istället. Det var riktigt gott så fick vi glass med varma hallon och smält choklad till efterrätt. Så det var en lyckad kväll.

Men idag blir det utgång, kan meddela att det är över minus 20 så vete tusan om jag ska ha det jag hade tänkt ha på mej. Det känns som att jag kommer frysa en hel del. Gillar inte att frysa. Får se hur jag ska göra.

Nu blir det frukost sen så blir det att läsa mer av min bok. Sen kl 18 eller 19 så kommer S och M hit till oss! =)

Härliga Måndag!

Det blev att gå en sväng på stan istället för att hälsa på min sambos jobb.
Sen så är det många år och dagar sen jag gick på stan med S. Men det blir ju så när dom inte bor kvar i Luleå. Jag shoppade inget, så det är jag stolt över. Men det var kul att kolla runt i affärerna, man längtar verkligen tills sommarkläderna kommer.
Imorgon blir det att gå ut med S och M och självklart min sambo med. Det ska bli riktigt kul, för det var ett tag sen man var ute med kompisar. Längtar verkligen hihi.
Jag och S har redan pratat om vad vi ska ha på oss, sen så hoppas jag att det inte blir så förbaskat kallt ute.
Nu ska jag göra mej klar för middagen vi ska till ikväll. Har fått höra skvaller om att det blir älgstek, mums.

Godmorgon!

Har varit vaken ett tag. Det var nån som ringde och väckte mej kl 09:00, men jag svarade inte för jag tyckte det var så tidigt och så sov jag. Det gick en hel det signaler fram. Så var det även hemligt nr så säkert var det en telefonsäljare. Men hur som helst så kunde jag inte somna om igen så det var bara börja och läsa morgontidningen. Ska även snart göra min frukost.

Idag blir det att fortsätta att läsa min tråkiga bok, sen ska en kompis komma förbi för då ska vi åka och hälsa på min sambo när han är på jobbet. Alltid trevligt att överraska han hihi.
Sen så har även jag och min sambo blivit bjuden på middag ikväll av vår kompis så det blir kul och gott.

Chicninas sovrum!

Då har man hemmet rent igen. Känns verkligen skönt. Har även fått upp väggskylten, blev verkligen nöjd.
Sen har jag gått igenom mina pappershögar, brukar vara bra på att samla på mej pappershögar hihi. Men nu är dom bort så det känns ännu bättre.
Som ni ser så hamnade väggskylten ovanför drömfångaren.
Så ser ni att min Sonia Rykiel kudden passade bra med dom andra kuddarna! Är verkligen nöjd med sovrummet.

Godmorgon!

Då var det söndag igen. Blir att fortsätta med min städning, ska ju även sätta upp min väggskylt i sovrummet. Sen ska jag även fortsätta att läsa min bok, har många sidor kvar att läsa. Men det är ändå en intressant bok. Jag ska redovisa den i skolan nu till veckan, och det är bara jag som har läst den här boken som jag läser nu.
Vad ska ni hitta på idag då?

Speedad!

Det har verkligen varit en speciell lördag idag. Det känns som om att jag har varit en duracell kanin, jag har haft så mycket energi idag. Jag har gått igenom min garderob, rensat i badrumsskåpet, rensat bland sminket. Började även ta bort jul saker. Men imorgon ska jag städa ännu mer. För jag kan ju inte börja och dammsuga nu hihi. Tror inte att våra grannar skulle bli så glad.
Jag har även läst en hel del bloggar ikväll, det fick mej att börja fundera över min. Det är klart att jag vill att min blogg ska bli bättre, får se hur det blir och hur det slutar. Men jag kommer aldrig bli en modeblogg eller så. Det kommer nog stort sett handla om mej och vad jag gillar.

Hmm

Är det bara jag som är seg idag? Det känns som att det händer inte så mycket vettiga saker här hemma. Jag har tvättat klart kläderna har även hunnit med att läsa min bok. Men jag hade tänkte läsa lite mer sidor innan jag ger upp för idag.
Tyvärr har vi ingen lördagsmys heller. Men på tisdag kommer det bli trevligt. Då blir det festa med kompisar till mej som har kommit hit upp för nyår. Har ni några planer för Trettondagsafton?

Godmorgon!

Jag har verkligen vänt på dygnet, sover länge på morgonen. Sen så tycker jag även att man bli helt dagvild. För igår kändes det precis som att det var söndag. Det kommer inte hända så mycket här idag förutom att det blir att tvätta tvätt idag. Sen ska jag även läsa min skolbok för jag börjar ju om skolan den 7 januari och det är snart. Men det har verkligen varit skönt med jullov hihi.
Dags för frukost.

Nyårsmiddagen!

Har lite bilder från tilltugget som vi åt.



Dom här rullarna hade jag gjort. Det är med mjukt viltost med hamburgerkött. Gillar dom här rullarna.



Så hade vi även gjort saffransaioli, riktigt god blev den. Sen hade vi även så klart ostgratinerad bröd till.



Min brors fru hade gjort dom här. Fast det är min mamma som har lärt oss att göra dom här. Det är brieost med fikonmarmelad på crostini. Riktigt gott.

Tyvärr har jag ingen bild på det min sambo hade gjort, men det kommer göras fler gånger, så då får det komma en bild. Det var allafall röktlaxrullar med cream cheese mellan och pepparot. Riktigt gott påminde lite om sushi, fast utan ris hihi.



Så drack vi det här till tilltuggen. Mycket gott. Som sagt man ska börja med bubbel.

Sen har jag inge mer bilder. Men jag ska allafall berätta vad vi åt.

Förrätt åt vi Toast skagen med vitt vin till att dricka.
Varmrätt åt vi Oxfile med potatisgratäng, rött vin till maten.
Efterrätt blev det friterad Camembert med hjortronsylt, riktigt gott.

Godmorgon!

Känner ni att det nya året har nu börjat? Jag får lite ångest över mina nyårslöften, men det ska gå bra. För det är idag dom börjar och gälla.
Det är mycket  som är på G.

Tänkte att jag ska kolla igenom bilderna som jag tog igår för att se om det är nån bild som jag kan lägga ut på bloggen.
Men hoppas att ni alla har haft en bra nyårsafton!

RSS 2.0