Påsklov!

Snacka om att det var en intressant skoldag idag. Vi läser om IT och E-handel just nu. Kan säga vår lärare i det ämnet är ingen dåliga lärare. Han är jätte bra, och det är jätte kul att sitta och lyssna på han. Ni skulle bara veta vilka han har jobbat för. Han är konsult inom data. Det verkar som att vara konsult inom data så kan man tjäna stora pengar. Det är nästan så att man har lust att byta inriktning hihi. Sen så är han även sångare i bandet Raised Fist.

Nu har mitt påsklov börjat.

Kommentarer
Postat av: AMANDA FALK

Underbart med påsklov! :D imorgon då jäklar!

Sv: Jag har inte fått min mens överhuvudtaget än och de håller på utreder varför, har gjort massvis med underösökningar och kontroller och nu ska de se på hypofysen som sitter i hjärnan, varför den inte tillverkar hormoner :O



Sv: Det är världens godaste rätter om man gillar italiensk mat. Carpaccio är tunn tunn oxfile till förätt, tunnare än skinka och liggar på en stor tallrik, brukar få roccula och pasmesanost på, oerhört gott. Fungi e panna är pasta med gräddsås och champinjoner och rosmarin, om man gillar pasta är det höjdaren ;-) Testa dem på Vapiano i sthlm, mums!



Ha en mysig onsdagskväll!

2010-03-31 @ 21:29:09
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0