Rosé

Efter vi hade varit på bion såg gick jag och Linda hem till mej och tog ett glas rosé och satt på balkongen för att prata lite strunt. Det känns som att man skulle egentligen ha tagit en cosmopolitan istället hihi, men det var gott med rosé.



Men nu är det dags för mej att gå och lägga mej, eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Ska nämligen besikta mamma och pappas bil. Så jag avslutar med natti natti!

Sex and the city 2



Jag ska säger er en sak, jag älskade verkligen filmen. Den är precis som serien. Fattar inte alls varför den har fått dålig kritik. Man fick skatta och så är det verkligen 4 härliga tjejer med sina personligheter, men det märks att dom har blivit äldre.
Är man ett Sex and the city fan så ska man verkligen se den här. Jag tänkte på en sak när jag såg filmen och det är att jag kan sakna tjejfester som hade alltid tidigare när man var singel. Men bara för att alla är nu upptagna så kan man ju ändå ha en tjejfest. För kompisar ska man verkligen inte glömma bort.

Monday

Det märks att man har varit borta från skolan i 5veckor. Man är ju inte alls van att sitta i en skolbänk. Men det har  varit en intressant dag idag. Juridik är verkligen ett stort ämne. Tack och lov fick vi ingen hemläxa. Vi gjorde en uppgift i skolan som vi lämnade in. Men vi har som sagt fått lyssna på en hel del.

Sen har vi planerat avslutningen som vi ska ha på torsdag med klassen. Det blir att vi ska ut och äta på Allstar. Kommer bli riktigt trevligt men samtidigt också lite tråkigt, för det blir sista gången som vi träffas alla. Men jag ska se till att ha riktigt kul hihi.

Godmorgon

Min sista skolvecka börjar nu, kan inte fatta att det är bara 4 dagar kvar. Så den här veckan kommer verkligen gå snabbt.
Idag ska vi börja läsa juridik, rätt så tungt ämne men det kommer bli intresant. Läraren har sagt att vi även kommer få hemläxa varje dag. Men jag hoppas att vi inte får nån läxa idag eftersom jag ska ju på bio och se Sex and the city. Nä, nu är det dags för att göra mej klar. Men vi hörs senare idag!
Kan säga att jag har lite problem med vad jag ska ha på mej idag, för det verkar som att det kommer bli jätte bra väder. Så jag måste kolla in i min garderob och se vad det blir för något hihi.

Mors dags presenten!



Det var det här som jag och min bror gav till vår mamma. Kan säga att hon blev verkligen glad. Sen så luktade det verkligen gott, var själv sugen att köpa åt mej själv. Det är så kul att nu har äntligen Body Shop kommit till Luleå för tredje gången tror jag. Dom har som kommit och gått. Men jag hoppas verkligen att dom stannar nu.
Så i torsdags hade dom premiär öppning. Så då gick jag även med i deras Body Shop klubb. Tror att jag har då alltid 10% rabatt på deras sortiment.



Så här slog jag in det. Fick vara kvar i sin påse men fick ett snöre, jag gillar när man ser vad det är för något som man ska få hihi.

Mums!

Vi fick mycket god mat hos mina föräldrar. Tycker alltid att mamma är den bästa kocken hihi.



Hemmagjord pizza med en god sallad till.



Tårtan var också jätte god. Så den här har mamma också gjort, jordgubbstårtan.
Så ni kan ju förstå att man är verkligen mätt.

Dagens

Nu var det verkligen länge sen jag körde en dagens. Så nu får ni se hur jag har sett ut idag.



Tunika från The Garden Collection H&M.
Slitna jeans från Gina Tricot.



Så får ni se på mitt korta hår. Men på onsdag kommer det vara ännu kortare.

Försöker få ut min sambo att vi ska ut och gå just nu, för nu måste jag verkligen röra på fläsket hihi. Sommaren har kommit och ännu en gång så har man inte nån beach 2010 kropp, men jag är glad ändå. Men nån gång kommer jag ha det.

Sen så försöker jag även få tag på min föräldrar för jag har ingen aning vilken tid vi ska till dom. Det är som skönt och veta vilken tid man ska passa. Gillar inte stress. Men jag vet allafall vad jag ska ha på mej.

Godmorgon

Idag är det Mors dag! Så senare idag ska vi till mina föräldrar och få middag. Mamma ska få sin present, jag kommer visa den sen till er.
Som ni vet så gillar jag söndagar just för att man kan göra vad som helst och sen är det även varmt ute men det är mulet. Men det är skönt när det inte blåser.

Sen så insåg jag just om 4 veckor vid den här tiden så är jag i fjällen. Jag ska nämligen fira midsommarafton där. Vad det kommer bli kul. Tiden går verkligen fort.
 
Imorgon har jag skola och det ska bli jätte kul att få träffa alla i klassen igen. På torsdag ska vi ha klassfest eftersom på fredagen ska vi få våra betyg. Kan inte fatta att det har redan gått ett år.

Middag

Snacka om att det kan bli gott med dom här.



Men inget kul att skala dom, men det gick ändå fort. För man vet att man får äta gott sen.



Min goda räksmörgås som jag gjorde. Så blev det vitt vin till.

Mys lördag

Då har man hämta ut biljetten.



Kommer bli så kul att få se filmen. Sen hade jag så tur så jag behövde bara betala 40kr för biljetten. För jag hade kvar ett presentkort och där fanns det kvar 70kr, så det tackar man och bockar för.

Just nu så håller jag på tinna upp det här.


Det blir räksmörgås till middag, så gott. Så blir det att dricka vitt vin. Sen har vi två andra tilltugg som vi ska äta, så man kommer verkligen bli mätt.
Det blir en mysig lördag!

Godmorgon

Oj vad jag har sovit ut idag, jag har ju också sagt tidigare att jag skulle göra det. Så nu känner man sej utvilad, men jag har fortfarande ont i huvudet. Har haft det nu i tre dagar, det är inte kul.
Kan säga att jag har nästan sovit i 12 timmar, behövde verkligen sömnen.

Det blev inget tilltugg igår, för jag förberedda ett tilltugg igår för det brukar bli bättre när man får låta det vara i kylen ett dygn. Så ikväll blir det att äta tilltugg det kommer bli gott, men det är synd att det inte är något roligt väder ute. Det är bara 13 och mulet, så det kommer säkert bli regn. För jag är lite sugen på att dricka rosé, men får se hur jag ska göra med det. Tycker inte riktigt att rosé passar när det regnar hihi.

Sen ska jag ju hämta ut min biobiljett idag, det kommer verkligen bli kul på måndag.

SATC 2



Yes, det blir bio på måndag. Då ska jag äntligen få se den här filmen. Det kommer bli roligt. Jag har inte kollat in nån trailer eller så, för jag vill inte veta något hihi. Men jag har fattat att Aidan kommer dyka upp, mer än så vill jag inte veta.

Presenten



Det var det här som jag fick i present av Rabalder. Två koppar och två skålar. Dom är verkligen snygga. Blev jätte glad.




Det är danskt design.

Helg!

Då har man äntligen helg. Måste säga att det var lite små tråkigt att sluta på Rabalder, för jag har verkligen trivts där och jag har känt mej som en i gänget. Härlig personal och kunder, kommer helt klart komma och hälsa på dom i sommar. Sen så fick jag en sån fin present av dom när jag slutade, ska ta bilder så ni får se vad det var för något.

Får se vad som händer idag, men jag vet att jag ska göra lite småplock som jag och min kära sambo ska äta senare ikväll. Sen har jag även en rapport som jag ska skriva till läraren, så den ska jag skicka in idag så sen får man ledigt hela sköna helgen.

Godmorgon

Äntligen fredag!!! Det är soligt idag också, så nu får man hoppas att det kommer vara fint hela dagen gärna hela helgen också hihi.
Så idag är det sista dagen på Rabalder, känns lite konstigt måste jag säga. Men jag kommer helt klart komma och hälsa på dom. Jag gav ju en present till dom igår och det blev en skål med frukt. Det var bland annat banan, äpplen, persika och satsumas. Kan säga att dom blev glad.
Nu måste jag göra mej klar, hoppas ni får en riktigt underbar fredag!

Den unga överklassen

Nu ikväll så har jag sett dagens nya avsnitt av Den unga överklassen som man kan se på kanal5 play. Rätt så lättsamt att följa, det står att det ska påminna om The city och The hills. Fast det här utspelar i Danmark så det är rätt så kul att höra när dom pratar på danska. Det finns nämligen en sak som har fastnat i mitt huvud så jag brukar säga det ibland till min sambo när jag pratar med han i telefon när han är på jobbet och det är "Ha en go arbetslust" då ska man säga det på danska så klart. Har ni inte så mycket att göra på kvällarna så tycker jag att ni kan börja se serien. Det är mycket intriger. Handlar om 18-åria Linn och hennes vänner.
Den unga överklassen



På torsdagar kommer det alltid ut två nya avsnitt vid 12 tiden.


Bild från Kanal5.

Godis till håret!



När jag var hos frisören så såg jag att dom hade ett erbjudan på det är hårkitet. Det har kostat 500kr, och dom hade nu satt ner det till 50% så jag betalade bara 250kr för det. Jag är jätte glad att jag har fått tag på det här. För jag älskar Tigi produkter, lukar så gott. Det är torrschampo, leave in balsam och den blåa flaskan gör så håret blir glansigt. Som sagt mitt hår ska få den bästa vården nu hihi.

Torsdag

Vi har jätte bra väder idag, så det blir grillat till middag. För man vill alltid passa på så fort det blir soligt och fint. Så det blir att grilla kyckling igen, men jag gillar det.
Men det är en sak som är jobbigt idag är att jag har fått en sån förbaskat huvudvärk. Jag har fått så ont i huvudet så jag kan inte röra på huvudet, vill bara vara still med det. Men jag ska nog ta en huvudvärkstablett snart så ska det gå över.

Ni vet väl om att det är morsdag på söndag! Ni har väl fixat nån fin present till er kära mor? Jag har idag fixat till min mamma, min brorsa ringde idag och sa att han vill vara med på det jag skulle köpa. Så det känns riktigt skönt att det är klart. Jag ska visa åt er på söndag vad jag har köpt, för nu kan jag inte det, för jag vet att min kära mamma läser min blogg hihi.

From blonde to brunett!



Det blev inga mörka slingor, det blev istället hela mitt hår som blev brunt. För min frisör sa om jag skulle göra mörka slingor så blir håret randigt, och det är jag ju inte sugen på. Så jag blev brunett istället. Jag som hade tänkte gå sakta och säkert mot brunett igen så blev det pang på stället hihi.
Men jag är jätte nöjd med mitt nya hår, så hoppas jag på att det kommer må bättre nu så kanske det blir längre.
Nu ska jag väl inte heller få lika mycket utväxt på håret, så det känns riktigt bra.
Det blir nästa vecka som jag ska toppa håret, så det känns skönt att jag får behålla lockarna ett tag till. Sen ska jag låta mitt hår få vara ifred.

Godmorgon

Då är det äntligen torsdag, så snart är det helg.
Det blev en liten sovmorgon idag, och jag kan säga att det behövde jag verklligen. Så man känner sej allafall piggare idag. Ska snart till frissan, så det blir kul att bli fin i håret igen. Sen ska jag även vara på Rabalder idag, så då ska jag lämna min present. Säger senare idag vad det är jag har köpt.
Nu ska jag ut och rasta vovven, hoppas ni får en bra torsdag!

Håret

Jag glömde att berätta att jag måste även klippa håret. Så imorgon ska min klasskompis komma hit till oss och klippa både mej och min sambo. Jag förstår inte alls på mitt hår, för jag tycker inte att det växer något, men jag fick höra att mitt hår hade börjat gå av, det är ju inte kul för jag vill ha långt hår. Så jag tänker till hösten ska jag skaffa mej en hårförlängning. Så det första jag gör imorgon blir det att gå till frisören för att göra mörka slingor. Så det blir lite kul att bli lite mörkare i håret hihi.

Coco Chanel & Igor Straviskij



Nu har man sett den här filmen. Jag vet inte alls hur jag ska skriva om filmen eftersom jag känner att jag blir verkligen irriterad över hur Chanel var som person. Man förstår verkligen att hon var en självständig kvinna som visste vad hon ville. Hon var verkligen duktig som affärskvinna. Men jag förstår inte hur hon kunde bete sej så som hon gjorde. Och den där Igor var inte heller snäll. Han var ju ett riktigt svin. Som var otrogen mot sin sjuka fru och barnen, alla dom bodde under samma tak med Chanel. Barnen i huset och frugan medans han sätter på Chanel om jag nu får skriva så. Fattar inte alls vad dom två tänkte på. Dom hade ju inga skuldkänslor. Nu kanske ni märker att jag accepterar verkligen inte otrohet. Men det kanske var mer vanligt förr att man skulle vara otrogen, fast jag vet ju att det är så än idag det är många som är otrogna.
Min synsätt på Chanel har ändrats, jag vet inte om jag vill längre ha nån Chanel väska. För jag gillar inte alls hennes personlighet, men jag ser upp till henne hur hon var som affärskvinna.

Som sagt den här filmen handlar om hennes förhållande till Igor Stravinskji, sen var det kul och se när hon kom på parfymen Chanel No 5. Men tyvärr så får filmen bara ♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.

Värdskap

Snacka om att det var verkligen en intressant föreläsning om Värdskap med Jan Gunnarsson. Han är verkligen en duktig föreläsare. Sen så var det så intressant att höra mer om värdskap eftersom det var det första ämnen som vi började med i skolan i höstas. Så jag har läst två böcker med han, och jag kan säga allt det han säger är så vettigt.
Efter jag har läst den här kursen så har man fått ett annat tankesätt, och jag är glad att man har fått en repetition igen. Jag tycker verkligen om ni får nångång en chans att höra på han så ska ni verkligen gå och lyssna på han. Tycker även att ni kan läsa hans böcker, för dom är verkligen lättlästa. Men om jag inte hade hört tals om han så hade jag inte gått på den här föreläsningen. För då hade jag bara tänkte " vad då värdskap" det är inget som jag behöver veta om. Men jag tycker verkligen att alla ska läsa hans böcker!!! För det är något som man ska verkligen tänka på. Det spelar ingen roll vad du jobbar med eller så, för det är även något som man använder i vardagligt bruk.

Nu ska jag äntligen slå på filmen Coco Chanel och Igor Straviskij och slappa hihi.

Godmorgon!

Oj vad jag är trött. Det känns som att jag skulle kunna sova i en hel vecka. Förstår inte varför jag är så trött på morgonen. Gick ju och la mej klockan 22 och somnade när klockan hade blivit 23, så jag har ju då sovit i 7 och en halvtimme, man borde vara utvilad då.
Nä vet ni vad, nu måste jag fortsätta och göra mej klar, för jag ska ju snart till föreläsningen som jag ska lyssna på. Hoppas ni får en bra onsdag!


Sova

Nu är det dags för mej att gå till sängs, har köpt mej lite tidningar när vi var och handlade. Så jag tänkte passa på att läsa dom nu. Sen ska jag ju upp tidigt imorgon för att jag ska ju på en föreläsningen. Vill gärna vara utvilad för morgon dagen.

Sen kan jag berätta när vi var och handlade så passade jag även på att köpa en present till Rabalder som tack för att jag har fått vara där i 13 veckor. Så jag ska ge till personalen på torsdag. Hoppas dom blir glad hihi.

Dinner!

Det blev en riktigt bra middag idag måste jag säga hihi.



En slottstek med kantarellsås och min favorit pärltomater.



Till efterrätt blev det jordgubbar. Snacka om att det var mumsigt.

Se solen!

Yes, äntligen får man se solen igen. Det har börjat spricka upp nu. Så nu kan man gå utan jacka igen hihi.
Idag ska vi åka och stor handla, för nu måste vi verkligen fylla upp frysen och kylen. Jag har blivit helt inne på frukt nu för tiden. Vill ha jordgubbar, honungsmelon, vindruvor och sånt. Så sånt ska jag fylla i vår kyl. Sen så blir det att köpa mat som man kan grilla, dvs chorizokorv för det håller sej länge i kylen och kyckling medmera. För nu gäller det att vara smart hihi.
Sen ska jag göra något tråkigt också, betala räkningarna. Jag hoppas verkligen inte att den här månaden inte har varit så dyr. För jag tycker att jag har varit duktigt med att inte köpa så mycket kläder. För det sista som jag köpte var en klänning och det är några veckor sen.


Godmorgon!

Då är det tisdag, och det regnar fortfarande. Så det blir väl att se på nån film sen när man kommer hem från jobbet. Imorgon kommer jag inte vara på Rabalder för då ska jag på en föreläsning som Jan Gunnarsson har. Det ska bli riktigt trevligt, för då ska jag även luncha med en klasskompis. Hoppas att många från klassen kommer gå på den här föreläsningen. För nu var det ett tag sen man såg dom.

Man känner att stresset börjar snart för jag ska skriva klart en rapport innan helgen. För jag vill ju gärna vara ledig helgen. Sen har jag ett jobb som jag ska söka. Så det finns lite saker som jag måste hinna göra den här veckan.
Hoppas ni får en underbar tisdag!

Movie



Hachiko A dog´s story är en film som Lasse Hallström har gjort. Och filmen är verklighets baserad. Handlar om att en man (Richard Gere) en dag hittar en övergiven akita-valpen Hachiko på tågstationen. Det blir att han tar med den sej hem och där får den stanna. Så man får följa med och se vad som händer under deras tid. För Haciko springer varje dag samma tid till tågstationen för att träffa sin husse (Richard Gere). Men en dag kommer får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och värme.

Jag gillar verkligen den här filmen fast den är så sorgsen, kan säga att det blev en hel del tårar. Djur är verkligen underbara. Tänker hela tiden på min lilla vovve när jag såg den här filmen. Men jag tycker verkligen att ni ska se den!! Därför ger jag den ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.


Monday

Gissa vad, det regnar nu här i Luleå och jag tycker att det är jätte mysigt. För då kan man vara inne med gott samvete, sen så tyckte jag också att det behövdes regn här eftersom man vill ju ha gröna gräsmattor och inte bruna.
Så nu ska jag ta och se en film. Ska se filmen Hachiko, hört att den är riktigt sorgsen, så man lär få gråta idag hihi. Men jag hoppas att ni har en bra måndag!

Godmorgon!

Då var det dags för en ny vecka. Så nu påbörjar jag min sista arbetsvecka på Rabalder. Sen nästa vecka ska jag gå i skola, men jag går bara 4 dagar. Sen blir det sommarlov för mej, kommer stort sett bara jobba nästan alla helger i sommar.

Idag har vi verkligen inget bra väder, jag undrar om det är så att det är södra sverige som har fått fin vädret nu? hihi.
Idag blåser det och det är bara 10 plus, det är för kallt. Jag gillar när det är 20, det är som lagomt för mej. Den här veckan kommer det hända en del saker. Ska ju på en föreläsning på onsdag. På torsdag ska jag göra slingor i mitt hår.
Nu är det dags för frukost sen jobba.

Godkväll!

Det har varit dåligt med inlägg idag, men det är för att det var lite skönt att ha en blogg paus. Men jag har däremot bilder till er som jag ska visa.
Kan säga att vi hade en riktigt trevlig dag igår. Mycket gott har vi fått äta.




Tilltugg var det med brieost och fikonmarmelad.



Cosmopolitan så klart!



Till middag blev det grillad lax och potatismos med en jätte god röra till.



Älskar att äta så med tunnbröd till, för då gör man allt till en macka hihi. Det är jätte gott men man får passa när man äter så att inte mackan går sönder för då kan man få allt på låren om man har otur.

Godmorgon!

Vad skönt att man har äntligen fått sova ut. För jag var riktigt trött när jag gjorde mitt sista inlägg igår. Kan säga att det blev inte att läsa så många sidor i skvaller tidningen. Somnade jätte fort.

Idag så har vi lördag så jag kommer inte skriva så många inlägg idag, eftersom vi ska till mina föräldrar för att hjälpa dom med att klyva ved. Så hela familjen kommer träffas, så det blir kul. Så vi kommer vara ute hela dagen och så blir det grillat sen hihi. Men jag ska fota lite bilder som jag kan visa imorgon.
Nu är det dags för frukost och sen hoppa in i duschen. Men hoppas att ni får en trevlig lördag!

After Work

Det var en trevlig after work vi hade. Det enda som jag ångrade över var att jag tog fel pizza, beställde nämligen en kycklingrulle.

Men jag kan meddela att just nu är jag jätte seg, så det kommer bli en tidig kväll för mej. Men det är ju så när man har jobbat heltid i en hel vecka. Tog lite bilder på utsikten som vi såg när vi satt på terazzen. Så kan jag även säga att terazzen som vi var på är nämligen ovanför ett köpcentrum som heter Strand, men en gång i tiden hette det Wasa. Så Wasa kommer det alltid vara för mej.



Kulturens hus.



Skärgårdsbåten lämnar hamnen.




Nya kompisarna.


Red Wine

Kan ju säga att nu när vi har grillat så mycket så har det blivit att man har delat på en flaska vin. Så jag har två vin sorter att visa upp, som ska passa till gris och kyckling rätter.



Det var ett röd vin som var helt ok. Kommer inte heller ihåg vad det kostar.



Den här var riktigt god kan jag säga. Hade verkligen en fyllig och god smak. Fylliga viner gillar jag, gillar inte när det smakar sprit i vinet. Hur man nu ska förklara det här, men jag hoppas att ni fattar vad jag menar hihi. Så det här vinet skulle jag kunna tänka mej att köpa nån mer gång.

Helg helg helg!

Då har man äntligen helg!
Med det så kommer vi gå till vår kompis och sitta på hans stora terazz där vi tänkte ha en liten slags after work. Det betyder att vi ska gå och köpa en pizza och dricka en öl och få låta den fina solen lysa mot oss hihi. Jag tycker att det är jätte skönt att få vara ledig, eftersom förra helgen så kunde jag inte göra så mycket för min fot. Men nu är jag fri som en fågel. Men jag kan säga att som vanligt när man har en ledig helg så blir den alltid fullspäckad, insåg att nästa gången jag har en helg som jag inte har planerat in något på är först i juli. Så ni som vill boka in att vi ska träffas får vara ute i god tid så jag kan kolla in i min kalander.

Godmorgon!

Idag är det stress. Tiden går verkligen fort på morgonen, hinner nästan aldrig göra det jag ska hinna med.
Men det är skönt att nu är det äntligen fredag, så ska man få vara ledig i helgen och så är man frisk, det kan inte bli bättre hihi.

Det blev jätte bra och grilla igår, men det blev helt plötsligt kallt ute, man fick klä på sej en del. Nu när man har fått vara bortskämd med go värmen. Men solen skiner idag också, men det blåser. Så det är inte så där jätte varmt ute.

Nu måste jag säga bye bye för jag måste hinna bli klar. Men hoppas ni får en bra start på fredagen!

H&M

Nu ska ni få se mina två favoriter som har kommit ut på H&M.



Gillar verkligen det här linnet. Snyggt till slitna jeansshorts. Kostar bara 99kr.


Har ingen aning vad klänningen kostar hihi.


Bilder från H&M.


Torsdag

Varför bryta en trend när man kan fortsätta med grillat till middag hihi. Så vi ska grilla igen, fast den här gången blir det med kompisar. Linda blev så sugen på grillat när hon kom förbi oss igår när hon såg att vi satt ut och åt. Så hon frågade mej idag om inte vi kunde grilla tillsammans, och självklart sa jag JA.

Jag har fått höra att nästa vecka kommer vi börja få dåligt väder, så det gäller att vara ute så mycket som möjligt. Så då kommer vi bryta trenden med grillat till middag.

Godmorgon!

Det blev verkligen en lyckad kväll igår. Kycklingen blev hur bra som helst att grilla. Får se om det blir att vi grillar idag också hihi. Kan säga att solen även skiner idag.

Såg att det har redan börjat bli slutsålda kläder på H&M nu när dom har släppt Fashion Against Aids. Det går åt fort.

Nu är det dags för frukost, sen till Rabalder. Kan säga att det är hårt att jobba när det är så här fint väder hihi.

Plus 29 ute

Snacka om att vi blir bortskämda med fin vädret här uppe. Ja ska ni gissa vad vi ska äta idag???? Det blir grillat igen hihi. Fast den här gången blir det kyckling som vi har haft i marinad sen igår. Vad gott det är med grillat, sen så ska vi även grilla med grannen som bor i den andra porten till vårt hus. På sommaren så brukar vi ofta sitta ute på gården och grilla ihop. Det är kul med god grannsämja.

På återseende!

Godmorgon!

Ni vet att jag ska ju på en föreläsning nästa vecka, så då upptäckte jag att det var samma dag som jag hade bokat frisören. Så nu har jag ändrat dag för frisör besöket. För jag är verkligen less på min utväxt, sist jag gjorde håret var i slutet av januari. Tycker att mitt hår borde ha växt lika mycket så brett som min utväxt är. Men jag tycker att min hårlängd står bara still.

Nu ska jag berätta en annan sak, varje morgon så blir jag väckt av fåglar som skriker. Dom djuren kan verkligen leva om, jag har sett att vi har ett fågelbo nära vår balkong. Eftersom nu när det är så varmt så måste man sova med öppen balkongdörr och då blir man väckts varje morgon av fåglar som skriker, så man känner sej inte så utvilad måste jag säga.

Nu ska jag fortsätta och göra mej klar. Hoppas ni får en bra onsdag!


Lindex!

Vilka snygga smycken som ska komma in på Lindex Vecka 21. Fanns en hel del som jag skulle vilja ha därifrån.

1
2
3
4


1. Halsband Design by Ewa Larsson Affordable Luxury. Kostar 249kr.
2. Armband Design by Ewa Larsson Affordable Luxury. Kostar 129kr.
3. Halsband Design by Ewa Larsson Affordable Luxury. Kostar 199kr.
4. Armband Desing by Ewa Larsson Affordable Luxury. Kostar 99kr.


Bilder från Lindex.

Svett

Nu är det dags för mej att byta kläder. Så ska jag sätta mej på balkongen och bara njuta hihi. Idag kommer det bli grillat igen. Som sagt det gäller att passa på.
Men nu ska jag avslöja en sak, jag föredrar faktiskt kylan, för det är inte kul att vara konstant svettig. Så fort man har hoppat ut från duschen så är man lika svettig igen. Så man kan egentligen säga att på sommaren så är folk konstant svettiga, håller ni med mej?
Men det är klart att jag gillar värmen och solen, men det är just att man ska vara svettig hela tiden som jag inte gillar.
Så nu ska jag inte klaga mer för det är faktiskt härligt att det är sommar och sol, man blir piggare. Så vill man hitta på saker hela tiden, tex det borde vara dags för mej att ta första doppet snart.

Godmorgon!

Man har än en gång vaknat upp till bra väder. Just nu är det 18 i skuggan hihi. Måste säga att det börjar bli svårt och veta vad jag ska ha på mej för kläder på Rabalder. För jag har en hel del varma kläder i garderoben. Sen så är det där med skorna. Jag måste ha träningsskor på mej när jag jobbar just för min fot. Känns inte så kul att ha träningsskor på mej om jag ska en kjol på mej. Vilka problem man kan ha hihi. För det var för varmt att ha på sej jeans när man jobbade.

Igår så anmälde jag mej och en kompis i klassen på en föreläsning om värdskap. Eftersom vi har pratat om det i skolan samt läst hans böcker han som ska föreläsa. Det är Jan Gunnarsson, det kommer bli riktigt kul. Så det är nästa onsdag den 26 maj.

Nu måste jag äta frukost. Hoppas ni får en bra tisdag!

Lördags!

I lördags så var min sambo och jag till mina kompisar Linda och Johnny, så var det även andra som var med där. Där fick vi tilltugg och välkomstdrink. Det var riktigt trevligt.  Så var det kul att få träffa en annan kompis som jag inte har sett på ett år.

Sen blev det att alla gick ut utom jag, blev hem till sängen, för jag hade jätte ont foten. Det var tur att min kompis följde med mej hem, för det är verkligen inte kul att gå hem själv, sen av nån konstig anledning så hade dom stängt av alla gatulampor så det var kolsvart ute. Man såg inte så bra kan jag säga, sen var det även mycket ungdomar som var ute, och man vet aldrig vad dom tänker eller vilken människa som helst vet man ju aldrig vad dom tänker.



Det var välkomstdrinken, jätte god!



Alla dom goda tilltuggen, älskar småplock!



Så tack än en gång Linda och Johnny, vi hade jätte trevligt!

Grilla

Vilken härlig varm dag det är idag. Jobbade in min rast idag på Rabalder så jag slutade tidigare. Man vill ju passa på att njuta av fina dagar.

Just nu står min sambo ute och grillar vår middag. Det blir fläskkarre med nån god sås till. Jag skulle kunna leva på grillad mat hela tiden hihi. Man vill ju passa på att grilla för fullt när det är fint väder och sommar.
På tal om sommar, jag tycker att det känns som att det är det nu för att det är så varmt, annars brukar jag tycka att sommar börjar först i juni. Så man kan säga att iår fick vi en tidig sommar.

Godmorgon!

Fina sommar värmen verkar hålla i sej än, det är skönt. Idag ska jag till Rabalder. Så vi får se hur det kommer gå att jobba.

Idag har jag gjort bort en sak som jag har skjutit upp, så nu ska jag göra nästa steg sen är man klar och det kommer kännas skönt. Så jag måste hinna få iväg några mail innan jag börjar. Så jag avslutar med att säga ha en underbra måndag!

Blixt och dunder

Hjälp, nu har vi åska här. Kan säga att jag är inte så förtjust i åska. Vi har nästan haft åska varje dag sen i torsdags, och det är alltid på kvällen. Men jag är glad att jag inte behöver vara ute nu, för det skulle jag aldrig klara av hihi.

Ja ni, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om mina inlägg. Har lite bloggtorka eller egentligen så har jag inte det, för jag har mycket att berätta om och visa bilder. Men jag vet inte om jag ska visa till er. Får fundera vidare. Nu ska jag tända lite ljus eftersom vi har åskmolnen ovanför oss.

Godmorgon!

Nu har vi härliga söndag här igen. Det är fortfarande varmt ute, men det är mörka moln på himlen. Det har även visst regna hihi.
Tänkte imorgon så jag testa om jag kan vara på Rabalder, men som sagt jag har fortfarande ont i foten. När jag tänkte på det så är det dax för pronaxen. Det funkar verkligen bra. För den dämpar inflammationen och lindrar smärtan.

Ni kommer ihåg att jag har fortfarande två filmer hemma som jag inte har sett än. Så det är väl på tiden att jag ser dom idag.


Dagens!




Oh my ... vilken utväxt jag har, ser ut som att jag är mörkhårig hihi.

Klänning från Indiska.
Skärp från ? (kommer inte ihåg)
Leggings från Indiska.

Lördag!

Ni får ursäkta mej, men jag har inte tid att sitta inne nu när vi har fått sommar. Måste passa på att sitta ute. Sen i igår så har vi 30. Det är helt otroligt, så man har kjol och linne på sej. Som idag har jag bränt mej lite i ansiktet och armarna. Så jag har den klassiska bonnbränna just nu. Rätt så bra att det är foten jag har ont och att jag inte har magsjuk, för då hade jag inte velat sitta ute. Jag kan säga att jag vilar min fot jätte mycket, äter även smärtstillande så snart ska det väl bli bättre. För jag hade inte klarat av att stå i 8 timmar och jobba, det är ju som skillnad på att sitta och stå hihi.

Hoppas att alla ni har en bra lördag och att ni har lika fint väder som  vi har!!!

Tråkigt!

Hoppas ni har det bra nu när det är fredag!? Jag har pratat med min chef. Så jag kommer inte jobba ihelgen, just för min fot. Så det är vila som gäller för foten, sen så måste jag investera iett par bra skor. Man måste ha bra skor speciellt när man har ett jobb där man står hela tiden. För fötterna tar verkligen mycket stryk, så varför jag har ont i foten är självförvållat, men jag har lärt mej.

Solen skiner här uppe i norr och det verkar även vara varmt ute. Så jag får väl gå och sätta mej på balkongen och sola en stund.

Godmorgon!

Mitt liv är just nu inte i nån balans, och det gör mej stressad över saker och ting. Det finns en sak som jag har skjutit på i en månad, och idag tog jag tag i den men så klart fick jag inget svar. Men det är väl för att det är så många som har tagit ledigt denna dag, det är ju fredag.
Det där hemliga som jag håller på med, gör mej lite förvirrad för jag vet inte om jag vill eller att jag vill göra det. Därför försöker jag ta reda på mycket fakta innan eller om jag ska hoppa ut från stupet, med eller utan linna. Ni ser ju hur jag är hihi.

Min jädrans fot vill inte heller bli bra. För jag har ju sagt tidigare att jag har haft ont i foten. Men det är ju för att jag har haft fel skor på när jag jobbar. Men tillomed nu när jag har sköna skor på mej så gör det ont. Jag har nämligen ont i vänster fot och smärtan börjar vid fotknölen mot insidan av foten. Sen går det som en smärta rakt ner till fotvalvet eller vad man nu säger, för när jag sträcker på foten så gör det jätte ont på oversidan. Det är inte lätt att bli gammal hihi.
Det är samma sak som jag märker att jag får hela tiden konstiga prickar på mina ben. Jag har aldrig haft såna prickar när jag var liten. Och det är såna där prick som jag tog bort i höstas och blev jätte sjuk. Varför ska det vara så här?

Gud vad jag är gnällig idag!



Jag hittade nyss den här bilden, och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för det är tydligen hälsporre som jag har. Jag som trodde om man har hälsporre så har man ont i hälen. Jag vet att min mamma brukar ha hälsporre ibland, så tydligen jag ärvt hennes fötter.


Bild från Fothälsan.

Snart blir det att åka med den här. Har in...

sp_a0168 (MMS)

Snart blir det att åka med den här. Har inte åkt nån bilfärja tidigare.


God dag!

Det blev en sen kväll igår. Vi kom hem halv tre i natt, så det blev att vi sov till halv tolv idag hihi. Men nu är man utvilad.
Kan säga att vi fick mycket gott igår. Det blev tre rätters. Vi fick i förrätt toast skagen. Varmrätt blev det Black and white med pommes frites, och till efterrätt blev det vinetta glassen.  Som sagt vi hade verkligen en trevlig kväll för vi började även spela spelet Lika par leker bäst. Kan säga att det var jag och min sambo som vann så det var kul. Det betyder att vi verkligen vet hur den andra tänker hihi. Sen blev det även singstar.
Så tack för en trevlig kväll Linda och Johnny!

Idag blir det att åka till Seletsbruk med andra kompisar där hade vi tänkt grilla korv. Det kommer bli mysigt, för vi har jätte bra väder idag. Nu är det äntligen 17 i skuggan så då kan ni ju gissa att det är varmt i solen. Så därför blir det bra att få vara ute hela den här dagen.

Kvällens!





Topp från The Garden Collection H&M
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot
Halsband från H&M
Armband från Åsitas

Jepp så här blev det, lite rockchic hihi.

Tyvärr så dog min kamera under tiden när jag fotade mej själv så det blir inga kort från ikväll. För jag hinner inte ladda upp batteriet.

Påminnelse om Tävlingen!



Campadre.com har nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 18 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till [email protected] och ange där att du hittade tävlingen på min blogg Chicnina. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Chicnina!

Jag kan ge er en liten ledtråd på vart ni kan hitta min pusselbit, december månad. =)

Bortbjuden

Ojojoj, vad jag är laddad för den här kvällen. Det känns nästan som att det skulle vara lördag idag. Men det är det ju inte hihi.
Har verkligen haft en bra dag idag och den kommer även fortsätta.
Vet redan vad jag ska ha på mej till middagen som jag ska till. Så jag måste snart börja fixa till mej. Jag och min kära sambo har köpt en sån där stor skumpa igen som vi tänkte att dom skulle få öppna direkt när vi kommer till dom, så vi fyra får dricka den tillsammans. Ska även försöka att ta kort från kvällen, får se om jag får med mej folket på bilderna hihi. Men min sambo kommer ni inte få se. För han vill inte vara med på bloggen.


H&M

Det här är mina två favoriter från H&Ms webshop.



Tycker att den här klänningen är verkligen fin. Tänk en varm solig dag och ni har blivit bruna, vad snyggt det kommer bli då med den här klänningen.
Kostar bara 299kr.



Det här halsbandet är verkligen snyggt. Men jag ska erkänna en sak, igår så stoppade jag nämligen det här halsbandet i min kassa på webshopen. Men sen så bangade jag ut, eftersom jag har många halsband. Sen började jag undra när jag skulle ha det. Har ni nå bra tips när man kan ha det här halsbandet?
Kostar ju bara 129kr. Så det är ju egentligen inte så mycket pengar.

Middagen igår!

Vi åt så god middag igår, så jag var ju självklart tvugen att fota den innan vi skulle hugga in hihi.



Lax med Hollandaisesås
Sommarsallad
Baby spenat
Kvist tomat
Gurka
Avokado

Lax blir man verkligen inte less på. Och det är så gott att äta det så här. Sen så blir även laxen så bra när man tillagar den i ugnen, för den blir aldrig torr.

Godmorgon!

Vad skönt att man kommer få vara ledig imorgon. För då är det dags för mej att ta tag i städningen.
Idag så jobbar jag bara halv dag, så tiden kommer verkligen gå snabbt. Men det gör den också annars. För jag trivs verkligen bra på Rabalder.

Ikväll så ska vi bort på middag till ett par kompisar till mej. Så det kommer verkligen bli roligt! För jag vet att vi kommer få god mat och trevligt sällskap. Det här kommer bli jätte kul.
Hoppas att ni får en jätte bra onsdag!

Äntligen!

Idag var jag så lat så jag cyklade nämligen till Rabalder istället för att gå. Men snacka om att det går snabbt att cykla hihi. Känns som att det tar bara på 2 minuter så är jag där istället för 7 min om jag går.
Idag har vi hängt om allt i butiken. För imorgon så kommer det nya kläder. Men jag hoppas att dom hinner att komma eftersom imorgon så stänger vi redan klockan tre.

Nu har jag äntligen fått H&Ms katalog, dom har tillomed skickat två st till mej hihi. Så jag ska snart börja bläddra igenom den.


Godmorgon!

Vet ni vad jag fick höra igår, nämligen att det kommer vara jätte varmt här upp i norrland i helgen. Det är ju inte helt dåligt, men då jobbar jag. Så jag kommer inte få njuta av värmen.

Idag blir det till Rabalder, men jag kan säga att nu har jag verkligen börjat få ont i fötterna. Det är min nionde dag på raken. Så det är kanske inte så underligt att man börjar få ont i fötterna hihi. Ni skulle verkligen se hur jag går här hemma efter jag har varit på Rabalder, min kille frågar då jämnt "hur gammal är du" för han tycker att jag går som en 90-åring hihi. Men det är tur att det är bara en kort stund det är så. För sen gör det inte längre lika ont i fötterna.

Nu måste jag börja fixa till mej. Men hoppas ni får en bra tisdag!


Movie!



Den här filmen såg vi i lördags. Den är som alla andra Wallander filmer. Men det var en sak som jag inte riktigt fattade och det var om det ena mordet. Tyckte att jag inte fick nån förklaring vem som hade mördat den personen och varför. Så där blev det ett frågtecken för mej. Men jag ger den ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här såg vi på söndag morgonen innan jag skulle åka och jobba. Det är Drew Barrymore som filmens regissör. Så hon var även med i filmen, men hon hade en liten roll. Sen så var även Juliette Lewis och Ellen Page med i filmen. Det är Ellen Page som har huvudrollen.
Handlar om 17-åriga Bliss (Ellen Page) håller på med skönhetstävlingar för att henns mamma vill det. Men Bliss gillar inte alls det. Så en dag åker hon till Texas för att gå och se på Roller derby. Då känner hon att det är henns grej, så hon börjar med det och kommer med i laget. Så får man se vad som händer när hon är med i laget.

Det som är kul att det är en som jobbar på Rabalder som håller på med det på riktigt. Och jag har som inte riktigt fattat vad det handlade om, eftersom jag fick höra att man skulle typ åka runt och knuffa varandra hihi. Men nu när jag har sett filmen så fattar jag vad det går ut på. Ganska tufft måste jag säga, man får verkligen inte vara rädd för att få blåmärken. Så även den här filmen får ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.



Den här såg vi igår. Det är även Heath Ledger sist film som han gjorde. Så det var inte Batman filmen som var den sista.
Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell är också med.  Man kan säga att det är en sagofilm.
I utbyte mot övernaturliga krafter ingår dr Parnassus ett avtal med djävulen om att överlämna ett av sina barn på dess 16-årsdag. Men när hans dotter Valentinas ödesdigra födelsedag närmar sig, dyker en mystisk främling upp som kan förändra allt. I en fängslande, laddad och högst fantasifull kamp mot klockan måste dr Parnassus nu kämpa för sin dotters liv i en surrealistisk värld och rätta till sina gamla misstag en gång för alla! Jag gillade verkligen den här filmen eftersom just att det är en sagofilm, så därför får den av mej ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Bilder från Moviezine.

Godmorgon!

Då börjar vi på en ny vecka. Jag ber om ursäkt att det har blivit dåligt med inlägg i helgen. Men det är ju för att jag har jobbat. För sen när jag har kommit hem så har jag sett på film. Ska helt klart försöka skriva mer inlägg idag. Sen vad skönt att den här veckan kommer vara kort.

Jag har haft mycket funderingar i helgen. Undrar om jag ska våga mej ut på en farlig mark nämligen. Men det får jag berätta mer om sen när jag vet mer. För det är dags för mej att kanske bestämma lite saker hur jag vill ha det. För livet är verkligen kort hihi.

Godmorgon!

Jag fick mitt sommar jobbaschema igår på jobbet. Jag kommer va ledig mycket på vardagarna men på helgerna så jobbar jag. Sen blir det slutet på juli och hela augusti ända till första veckan i september som jag kommer jobba heltid. Det blir alltså i 6 veckor. När jag ser på mitt schema så ser jag att den här sommaren kommer verkligen gå fort.

Vi såg Wallander igår, ska skriva mer om den sen. Nu ska vi se en annan film och det blir Whip It. Ha en bra söndag!

Film

Som sagt blev det några filmer som jag lånade hem från mitt jobb. Det blev Coco Chanel & Igor Straviskij, Hachiko,  Wallander-Arvet, Whipit Up och The Imaginarium of doctor Parnassus. Så man kan säga att det är filmer från drama, komedi, thriller och äventyr. Det blev inte att jag tog Avatar. Jag vet att det är många som säger att filmen är jätte bra, men jag är rädd för att jag kommer inte alls gilla den.

Så nu ska vi se på film. Får se vilken vi väljer hihi.


Work

Jag är så glad att jag hittade idag min nyckel till mitt skåp som jag har på jobbet. Min nyckel hade nämligen gömt sej i min väska. För jag har ett hål i fodret på väskan så där hade min nyckel åkt ner i. Så jag är verkligen glad över att jag har fått tillbaka den, för det var ju det jag visste att jag brukar inte tappa bort nycklar. Så det känns verkligen bra, och det är tur att jag inte heller har hunnit säga det till min chef hihi. Så allt slutade gott ändå.

Ja, nu är det inte länge var tills jag börjar och jobba. Ska jobba till 21. Men som vanligt blir det att låna hem filmer från jobbet,  Avatar, Wallander Arvet och Coco Chanel och Igor Stravinskij. Det blir nog dom tre filmerna.

Godmorgon!

Idag har jag verkligen tagit en lång sovmorgon, och det var så skönt att ligga kvar i sängen för att slumra till några gånger extra på morgonen.
Idag står det jobb på schemat, så kan jag meddela att som vanligt när jag jobbar på helgerna så är det kanon bra väder. Som just nu är det 9 i skuggan och är man i solen så är det jätte varmt. Inget moln på himlen. Man blir sugen på att vara hemma, men det ska jag inte. Ska jobba hihi.
Kommer ihåg att jag skrev tidigare i veckan att jag skulle jobba i 19 dagar i sträck, det blev lite fel eftersom jag hade helt glömt bort att det är kristi himmelsfärds dag nästa vecka. Så då är jag ledig och så är jag bara en halv dag på Rabalder på onsdag. Så jag jobbar bara 10 dagar i sträck.

Kan även säga att kvällen igår blev verkligen lyckad. Allt var så gott och så var det lungt och skönt. En riktigt bra fredag alltså.

Champagne!



Det blev att vi drack den här till vår middag som var langos. Sen hade vi även gjort tilltugg med ostkuber med choklad. Allt var jätte gott. Men jag måste säga att den här champagnen är verkligen god. Den är en av mina favoriter.

Hej på er!

Hoppas att ni har fått en bra start på fredagen!
Jag tycker att det är jätte härligt att det är fredag nu, fast jag ska jobba hela helgen hihi. Det blev inget inlägg imorse men det var för att jag vill ta en extra lång sovmorgon, för att jag vill vara pigg den här dagen. Ska snart börja göra lite tilltugg som jag och min kära sambo ska äta och dricka Moët chandon. Köpte den redan förra veckan, för jag tänkte att vi skulle själv fira vår 3-års dag. Så det blir att fira det igen.

Jag var ju även på massage idag, och det var sååå härligt. Fast jag blev lite snurrig, för hon kom åt punkter som gjorde så ont men det var ändå skönt. Jag hoppas att ni fattar vilken känsla jag menar hihi.
Massage ska man verkligen unna sej! Sist jag fick massage var i höstas så ni kan ju tänka att det knakade till extra i min rygg och axlar. Men nu känner jag mej extra vig i ryggen, som en ny människa.

Vad jag vill!

Äntligen har jag skickat in mitt svar. Fick lite ont i huvudet, för det blir att man sitter och spänner sej när man ska skriva. Sen så har jag inte heller hunnit att äta lunch, så det börjar bli dags att fixa till lite mat. 

Det tog ca 2½ timme att svara på en fråga. Då förstår ni nog att jag skrev en hel del, så nu måste hon verkligen bli nöjd för jag är nöjd med svaret. För när vi gjorde tentan så sa hon att det skulle bara ta en kvart att svara på varje fråga. Jaja, nu släpper jag det!

Känns skönt att bli klar i tid, för nu kan jag göra vad jag vill. Tänkte ha så kul med att pyssla om mina fötter, dom behöver en renovering nu när det börjar bli sommar hihi. Sen så gillar jag inte heller att ta hand om mina fötter, tycker att fötter är äckliga.

Men nu är det dags för lunch!

Godmorgon

Har kollat igenom allt det nya som H&M har fått in på sin sida. Fanns lite saker som jag gillade. Men jag ska hålla hårt i plånboken hihi. För sommaren har ju inte än börjat, så det kommer komma in mycket mer fina kläder.

Ni vet ju vad jag ska göra idag. Sitta och skriva om mitt svar till frågan som vi hade på tentan. Men först blir det en morgon promenad. Sen är jag redo för att skriva. Hoppas ni får en bra torsdag!

Onsdag!

Imorgon kommer jag va ledig från Rabalder, eftersom jag måste skriva mer utförligt om en fråga som jag hade på min tenta. Min lärare var tydligen inte nöjd med vad jag hade skrivit. Det gjorde mej lite irriterad eftersom jag satt i skolan och gjorde tentan och hade 5 timmar på mej. Medans många andra i klassen satt hemma och gjorde tentan, och jag vet att vissa har haft två veckor på sej att göra tentan. Tycker att det är ganska orättvis. Det ska ju vara samma villkor för alla!

Men jag har haft en jätte bra dag på Rabalder, kom varor. Så man har fått packa upp. Så kom det lite nya klänningar också. Dom såg verkligen härliga ut.
Nu ska jag varva ner i soffan hihi.


Godmorgon

Då är det äntligen onsdag. Min jobbarhelg är här snart.
Idag verkar det som att det kommer bli kanon bra väder. Blå himmel och strålande sol sken. Är lite små seg idag. Fick inget roligt mail från min lärare igår, och jag fattar inte heller vad hon menar. Så jag skickade tillbaka ett mail till henne. Så vi får se vad hon skriver.

På fredag ska jag gå och få en halvkroppsmassage, det ska bli så skönt. För nu var det verkligen länge sen sist jag fick det. Har tidigare alltid unnat mej det det en gång i månaden. Men nu har jag inte kunnat att göra det, eftersom jag har inte haft tid. Men nu ska jag börja om med det. För min rygg behöver en igenom gång hihi.

Nä, nu måste jag börja fixa till mej.

Guldklocka från Fossil



Jag tävlar om den här på Englas Showroom. Verkligen snygg klocka, så den vill man vinna. Ni kan också vara med och tävla om den här!

Shoppat!



Den här fina pharmacie boxen köpte jag på Rabalder. Så där kommer jag ha plåster och huvudvärkstabletter. Så det är min sjukbox. Fina va?
Jag är jätte nöjd med den. För jag gillar såna här saker. Vill ni ha en likadan så är det bara att gå till Rabalder. Men i Luleå är dom slutsålda.


Tävling!



Campadre.com drar nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till [email protected] och ange där att du hittade tävlingen på min blogg Chicnina. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Chicnina!

Tisdag!

Det gick bra för mej imorse, men snacka om att man blev bedövad. Kunde ju nästan inte prata efteråt hihi. Kunde inte säga s eller r. Så folk hade lite svårt att förstå mej hihi. Men det är tur att bedövningar släpper efter ett tag.

Idag blir det att gå på en promenad med min kompis och hennes hund, så det blir kul och se hur det kommer gå med våra hundar tillsammans, jag vet att min hund är inte så förtjust i min kompis hund.
Sen har jag en påse från Rabalder, så jag måste ju visa sen vad jag har köpt. Kan säga att det är inte nått klädesplagg.

Godmorgon!

Då var det tisdag. Idag ska jag till tandläkarn. Fy tusan det kommer inte bli roligt. Det är tur att man ska få bedövning.
Har sovit riktigt bra inatt, men hade gärna sovit några timmar till, men det är tur att man blir pigg fort hihi. Hoppas ni får en bra tisdag!

Nu måste jag börja göra mej klar.

Nagellack!

För en månad sen så var jag på Make up stores VIP kväll. Då vann jag ju ett pris som var bland annat det här nagellacket.



Heter Julia. Kan säga att jag tycker att färgen är jätte bra. För det är täckande. Det är rosa färg i nagellacket och glitter.


Måndag!

Hoppas att det går bra för er som letar efter bloggpussel biten som jag har gömt på min blogg =) För den finns där nånstans!

Jag har haft en bra dag idag. Det har gått bra och jobba så.
Ska träffa en kompis imorgon på min lunch, så det kommer bli kul. För det var länge sen jag var och fikade med den här kompisen. Men nu har dom flyttat tillbaka till Luleå så då blir det att träffas oftare.

Just nu så sitter jag och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Snacka om att jag gillar de programmet. Maria är ju helt klart bäst!

Dagens!




Topp från Rabalder.
Sjal från Rabalder.
Byxor med skinndetaljer från Gina Tricot.


Tävling Stora Bloggpussel!



Campadre.com drar nu igång en rolig tävling som de kallar "Campadres Stora Bloggpussel" som går ut på att hitta så många pusselbitar som möjligt på 21 utvalda bloggar inom mode/skönhet, design, föräldrarskap och livstil. För att ha en chans att vinna deras fina pris så behöver du bara hitta så många pusselbitar som möjligt och maila länkarna till de inlägg där du hittat pusselbitarna till [email protected] och ange där att du hittade tävlingen på min blogg Chicnina. Maila gärna alla länkar på samma gång, och inte en i taget.
Listan på alla bloggar som har en pusselbit och mer info om mailet hittar du här http://www.campadre.com/campadre/bloggpussel/

Om flera tävlanden har lika många hittade pusselbitar så kommer den som först mailade dessa länkar till oss att vinna.

Dessa små pusselbitar (bilder) bildar tillsammans en helhet som kommer att presenteras tillsammans med vinnaren i Campadres nyhetsbrev som går ut till alla medlemmar. Glöm därför inte att registrera dig som ny medlem (om du inte redan är registrerad) så att du får vårt nyhetsbrev.

Tävlingen pågår mellan måndagen den 3:e maj klockan 12:00 och måndagen den 17:e maj klockan 12:00, så skynda att hitta pusselbitarna och öka dina chanser att vinna genom att vara snabb att maila så många pusselbitar som möljigt till oss.

Priset är ett lyxigt sommarpaket med två parfymer från Burberry (en herr och dam), en nyckelhållare från Gucci och ett halsband från Dior. Totalt värde cirka 3500 kronor.

Ha kul och tävla med oss på Campadre.com och Chicnina!

Godmorgon!

Idag verkar det vara fint väder. Solen skiner, men det är än så länge bara plus 4. Men det känns kul att få se solen igen.
Ska till Rabalder idag, jobbar där måndag-fredag. Så det ska bli kul och se vad som händer idag hihi. Min vovve ska få vara hos mina föräldrar. Men jag kan säga att han mår bättre, men det känns ändå bra att han är hos nån, för än så länge verkar hans mage funka normalt.
Men nu är det dags att göra mej klar och ge medicin till min vovve.


Bli fin!

Så där, då har man varit duktig och bokat en tid för att ta bort min utväxt på håret. Men det blir först den 26.
Sen ska ni få höra det roliga är att jag kommer blir mörkare. Annars brukar folk vilja bli ljusare när det är sommar. Men jag känner att jag är less på att jag har mest en utväxt på mitt hår, sen tror jag också att mitt hår behöver vila en stund från att blekas. Så jag hade tänkt honungsfärgade slingor i mitt hår. Vad tror ni om det? Det är väl en ganska fin färg.

Valborg!

Vi hade som sagt en jätte trevlig Valborg! Vi var hos mina föräldrar, där även min morbror och moster var med.



Det var den här magnum flaskan som vi hade med oss. Så den drack vi till allt det goda tilltugget som min mamma hade gjort.



Här har vi det som jag och min sambo kallar för langos, fast här är dom i små bitar som tilltugg.
Istället för stenbitsrom så är det riktigt löjrom så gott!



Dom här var riktigt goda, det var ostkuber som är doppad i choklad, också riktigt gott!
Som sagt jag är ju en sån som gillar tilltugg och småplocka hihi.




Till varmrätt fick vi en god soppa. Den innehöll lax, räkor, musslor och kräftstjärtar så god. Så fick vi även vitlöksbröd och aioli till. Sen drack vi det här goda vinet till soppan. 
Som vanligt har jag ingen bild på efterrätten. Men kan säga att vi fick blåbärscheesecake.





Sen på kvällen så drack mamma och jag en jätte god Cosmopolitan.



Finns att köpa på systembolaget nu. Jag har även en sån flaska hemma. Kommer bli gott att dricka den på sommaren när det är varmt ute hihi.



Sen igår så fick vi en jätte god Brunch. Då var hela familjen samlad. För min brorsa kom med sin familj.


Godmorgon!

Det blev en sovmorgon idag. Men det var skönt. För imorgon börjar mina 19 dagars jobbarpass. Det innebär att från måndag-fredag är jag på Rabalder. Sen på lördag-söndag är jag på mitt jobb och jobbar, då tjänar jag pengar hihi. Så 19 dagar i sträck ska jag jobba.

Igår kom en kompis till min sambo förbi oss. Så det blev att min sambo och han gick ut på kvällen, jag var inte alls sugen så jag gick och la mej efter dom hade gått ut. Så det var ganska så lugn lördag. Idag blir det lugnt, för det är fortfarande inget fint väder ute. Bara grått och mulet.
Men idag ska jag även fixa nytt hundfoder till min vovve. Eftersom han har inte blivit bättre. För när jag slutade ge han medicinen igår så fick han dåligt i magen igen. Så jag var även igår och hämtade ut mer medicin till han. Så nu får han även antibiotika och en liknade medicin som han åt i veckan. Så nu hoppas jag verkligen att han blir bättre. Jag hopps att han även kommer gilla sin nya hundfoder. Det hundfodret går visst bara köpa på Djursjukhuset. Så imorgon har han varit sjuk i två veckor.

Lovely!

Vad härlig den här dagen är. Det är inte nått fint väder ute eftersom det regnar. Men det som är så härligt är att jag kan göra vad som helst idag. Men idag kommer jag ha en slapp dag, läsa lite tidningar och se på tv samtidigt. Inga måsten bara vara hihi.
Det här blev ett flummigt inlägg, men det är väl det som jag känner idag. Man är i en flow hihi.

Har även bilder att dela med mej från igår. Men jag kommer ut med dom bilderna senare idag.

Dagens!

Det var så här jag såg ut igår på Valborg!





Topp från The Garden Collection för H&M.
Fusk skinnkjol från Lindex.
Hjärtstrumpbyxor från Lindex.
Halsband från Åsitas.
Hjärtring från Åsitas.

Godmorgon!

Då har man fått vakna upp till ett regnväder. Det var samma med Valborg bjöd inte heller på något bra väder. Men jag lovar er att nästa helg kommer det säkert vara fint väder för jag ska jobba då hihi.

Valborg var verkligen trevligt och mysigt, har lite bilder att visa åt er . Men jag kan inte visa dom nu eftersom jag är inte hemma. Vid halv tolv ska vi få Brunch hos mina föräldrar så kommer även min bror med sin familj hit. Hoppas att ni har haft en bra Valborg? 

RSS 2.0