Godmorgon

Det märks att man har ställt om klockan inatt, eftersom jag vaknade redan kl 07:15 för det var ljust ute.
Jag såg på två skräckfilmer igår, det var Mirrors 2 och Nightmare on Elm street. Dom var inte så äckliga filmerna, men det var ändå lite små läskigt att se på filmerna själv hihi. Min sambo hade riktigt trevlig kväll igår så det var bra.

Nu blir det snart se på Beck Levande begravd, sen blir det jobb. Så jag måste lämna tillbaka filmerna. Ha en härlig söndag!

Happy Halloween!!!

Det är ju Halloween idag, vad snurrig man blir hihi. Men det ska jag fira med att se på skräckfilmer.
Är ensam hemma för min sambo är på nån killgrej. Det är visst nått hemligt slutet sällskap med bara killar, så dom lär nog ha riktigt roligt. Det hade verkligen varit kul att få höra vad dom snackar om.

Så nu har jag tänt massa ljus och ska snart slå igång DVD filmen. Sen har jag en pizza i ugnen från Dr. Oetker Ristorante pizza prosciutto. Det är tur att Kvantum har öppet länge, så man kunde svänga förbi och köpa mat. Köpte även med mej chips hjärtan som är min favorit och så slog jag även till på en coca-cola cherry hihi. Vilken frossa lördag jag ska ha hihi. Älskar Halloween!

Godmorgon

Det var verkligen en trevlig kväll igår hos våra vänner. Det blev grillat till middag, vi fick kyckling och köttbit sen en hemmagjord potatissallad till det. Allt var så gott och trevligt. Vi kom hem vid ett tiden och jag var chauffören. Så man mår verkligen bra idag och det är bra eftersom jag ska jobba idag, då har man inte tid att må dåligt hihi.
Man kan ha kul utan att behöva dricka något hihi.

Det var därför det var så dåligt med inlägg igår för att vi har nästan aldrig hemma.
Hoppas ni får en underbar lördag!

Tgif

Då var det fredag igen, vad trevligt det är. Fredagar är verkligen härliga fast det innebär jobb för mej imorgon hihi. Jobbar bara lördag och söndag.

Vi ska till några vänner på middag idag så det blir trevligt, fast jag har ingen aning vilken tid vi ska till dom hihi, så jag har försökt kontakta min kompis så vi får höra vad det är som gäller.
Hoppas att ni får en trevlig fredag!

Happy day!

Jag blir så glad fick höra världens bästa nyhet idag. Den nyheten handlar om min pappa, ni som har följt mej vet att i år så fick min pappa besked på att han har cancer och han har hela våren varit på strålning för cancern. Så idag åkte han till Umeå för att träffa läkaren, det är därför vi har varit i Skellefteå. Jag har stannat hos mormor medans mamma och pappa har åkt till Umeå.
Så läkarn har sagt att det går åt rätt håll och alla värden var bra och så. Så det känns jätte bra, för det har verkligen varit ett jobbigt år iår. Det är aldrig kul att se sina föräldrar sjuka, för jag har alltid trott att dom är odödliga, men så är det ju inte.
Så idag vill jag att ni alla kramar dom ni älskar och säger att ni älskar dom! För imorgon kan det vara försent.


Shoppa

Kikade på H&Ms webshop och såg äntligen har det här kommit ut det som jag har varit ute efter ett tag, så klart blev det en liten beställning.




Kunde inte välja vilken av dom jag skulle ha så det blev båda två hihi. Kostar bara 99kr st. Tycker att dom är jätte fina, så nu är det bara längta tills paketet kommer.


Bild från H&M.


Godmorgon

Idag är det torsdag, dagarna går verkligen fort. Min jobbar helg börjar närma sej med stora steg.
Vad jag har sovit  skönt här i Skellefteå, det är verkligen ett helt otroligt liv här. Det här måste verkligen vara det perfekta stället att vara på om man är stressad, för här blir man aldrig stressad. Som när jag åker hem så känner jag ju närmare jag kommer till Luleå så blir det mer och mer stadslivet som man kommer till, och då kan jag känna mej stressad för helt plötsligt har jag hur mycket som helst att göra.


Mys onsdag

Vilken härlig dag man har haft idag, för det är verkligen lugnt här på landet. Sen har det även börjat regna ute så det är som små mysigt inne i huset.
Vi sitter här alla samlad framför tvn hihi.



Mina Sia lyktor som står på vardagsrumsbordet.

Väskan

Jag minns än idag när jag köpte min första märkesväska. Jag var ca 19 år när jag köpte den och det var i Singapore.
Väskan som jag föll för var Guess. Jag hade hört mycket om det märket när jag var i den åldern.
Alla kändisar var ju modell för det märket. Så jag tyckte det kändes riktigt bra med det märket.



Min första märkesväska Guess.



Har inte så bra bilder, men jag hoppas att ni ändå ser väskan.

Så efter den här väskan så har det blivit många andra Guess väskor för min del.

Dagens



Fårskinnsjacka från H&M.
Halsduk från Sonia Rykiel pour H&M.
Lång kjol från H&M.
Skor från Converse.
Väska från Botkier.



Road trip

Då är man framme i Skellefteå, tog lite längre tid än vad det brukar göra. För vi var förbi min morfar, men nu är jag äntligen i mormor och morfars hus.
Så nu börjar 24 timmars livet på landet hihi.

Ska även snart börja skriva min historia om min första märkesväska.



Jag med min fina halsduk från Sonia Rykiel pour H&M.

Godmorgon

Idag har man vaknat upp tidigt men det är för att jag ska åka till Skellefteå, men kommer hem redan imorgon. Det blir kul med en liten road trip hihi.

Idag har jag lovat att skriva om min första märkesväska som jag köpte, så den historian kommer upp lite senare idag. Jag hoppas att ni kommer gilla det!

Nu måste jag fortsätta göra mej klar och packa lite grann.

Välkommen

Har haft många läsare idag, är det så att ni gillar listor? Hihi. Jag gillar önskelistor för det får mej att jobba hårdare, för jag ska ha allt. Det är kul att ha många mål i sitt liv, iför sej så är mina mål mest inom shoppande. Jag vill ha ett fint hem, jag vill ha fina saker, vill även ha fina väskor.
Så därför ska jag dela med mej imorgon om min första märkesväska som jag köpte och hur jag blev mer sugen på att köpa mer väskor.

Jag hoppas ni nya läsare stannar kvar!

Accessoarer

Det här är nog min sista önskelista, och då är det självklart om accessoarer hihi.



Ett klassisk pärlhalsband från Chanel. Så snyggt och stilfullt. Skulle verkligen vilja ha det här!



En äkta Alexander McQueen scarf kostar ca 2000kr. Har en svart och en vit fake scarf, men jag skulle gärna vilja ha en äkta. Gillar verkligen den här färgen.

Bild från Net-a-porter.



Armband från Marc by Marc Jacobs. Så snygga och enkla. Tror inom snar framtid så kommer jag äga några av dom armbanden.

Det var alla accessoarer som jag skulle gärna vilja ha, det var inte så många men det räcker ändå gott och väl.

Ja

Fick i min mail idag att böckerna som jag har beställt från Adlibris har äntligen skickats iväg, så man kanske får böckerna imorgon eller på torsdag. Det ska bli så kul att få dom. Fast jag undrar vilken bok man ska börja läsa hihi.

Sen fick jag även det trevliga kuvertet från Norrbottens läns landsting. Ska nämligen på gynekologisk cellprovskontroll i november. Man blir alltid så orolig när man ska göra såna tester haha. Fast det är ju jätte bra att göra det, för det är bra att hitta det i tid om dom hittar något. Så man kan bli botad. Det är tredje gången som jag gör testet. Visst går ni också och gör era cellprovskontroll!!!!


Väskor

Fortsätter med min önskelista. Nu är det om väskor. Jag kommer nog aldrig sluta och köpa väskor, vill bara ha mer och mer hihi.



Chanel medium bag.
Har ingen aning vad den kostar, men det är nog en hel del!



Självklart måste man också ha en
Chanel Large flap bag.
Vinner jag massa pengar eller får ett chef jobb då köper jag en sån på en gång hihi.


Perfekta
weekendbag, så snygg. Älskar ju LV hihi. Kostar ca 7000kr.



Balenciaga City Classic kostar 16995kr.


Mulberry Clutch. Kostar ca 4000kr-5000kr.

Ja så här se min önskelista ut för väskor. Det är verkligen något med väskor som jag älskar. Jag ser dom som en investering. Har aldrig gillat skor, och skor som jag gillar skulle jag aldrig kunna gå i så det är ingen idé att kolla på skor. Sen går skor sönder för eller senare, men med väskor så tar det längre tid och så brukar dom oftast gå i generationer. Dvs dyra märkes väskor.
Kläder gillar jag också, men med kläder så kan det hända så himla mycket. Dom kan bli för stora, för små, få en fläck som inte går bort mm. Det är nog därför jag skulle aldrig kunna köpa en tröja för 5000kr. Men däremot en väska =)
Det är det som är kul att vi alla är olika och har olika intresse för saker och ting!!!

JA, JAG ÄR EN VÄSK SHOPAHOLIC! Hihi


Inredning

Jag har en liten önskelista eller den är rätt så stor önskelista på vad för saker som jag vill ha. Jag tänkte dela med mej vad det är för något som jag vill ha.



Barcelona fåtölj kostar 4695kr.
Två såna här fåtöljer skulle jag mer än gärna vilja äga. Skulle ha dom i vardagsrummet till nån snygg soffa. Det får bli såna här den dagen jag bor i ett hus haha.

Bild från Thehome.se



Djursholm karmfåtölj kostar 5995kr.
Tycker även att den här fåtöljen är fin, passar jätte bra till ett sovrum. Skulle jag inte heller tacka nej till.

Bild från Em.



Kartell Bourgie lampa kostar 2360kr.
Den här lampan har jag gillat sen den kom ut, tycker att den är riktigt cool. Tro eller ej men jag vill ha den som nattbordslampa. Jag skulle verkligen behöva den nu! För idag har jag ingen snygg lampa som nattbordslampa. Det är något som tåls att tänka på.

Bild från Kartell.

Sen så är det en till fåtölj eller man kan kanske säga stol också som jag vill ha. Men tyvärr hittade jag igen bra bild på en sån som jag vill ha. Jag vet att Mio möbler har en av den varianten och även Pentik. Det är en svart Rokoko fåtölj/stol. Tycker att dom är så snygga. Gillar verkligen Rokoko stilen äger ju ett skrivbord i den stilen som jag älskar verkligen. Är så nöjd med det köpet som jag gjorde för några år sen.

Det här kommer verkligen bli en lång lista på allt som jag önskar mej, så jag får dela upp den i kategorier istället. Det här var alla fall alla inredningar som jag vill ha.

Godmorgon

Idag har man vaknat tidigare så det känns jätte bra, för jag gillar att ha långa morgnar. Jag hade jätte svårt att somna igår, ville att min sambo skulle väcka mej innan han åkte till jobbet. Men jag har faktiskt ingen aning om han har prövat och väcka mej idag, för jag har alla fall inget minne av det hihi. Men hur som helst så är man äntligen vaken.

Idag blir som sagt stor städning skulle verkligen behöva bli av med lite saker. Får se om jag hittar något som jag kan bli av med.
Nu ska jag snart köra lite yoga, behöver verkligen sträcka ut mej.

Choklad på en måndag

Det var trevligt att vara hem till mina föräldrar och få träffa min mormor även min broder var där. Eftersom jag har varit borta stort sett hela dagen så har jag inte gjort så mycket, men däremot så ska det bli en städdag imorgon så då blir det att städa hela lägenheten. Skulle även behöva se om det är något som jag kan kasta eller skänka till myrorna och röda korset. Jag vill alltså göra en stor städning hihi.

Innan jag åkte till min föräldrar så var jag förbi Konsum för jag var tvungen skicka iväg ett paket. Jag hade nämligen fått äran och testa en sak men tyvärr så var den saken trasig när jag fick hem den. Så man kan säga att just nu så vill jag inte samarbeta med det företagt. Det är ju inte kul att få en trasig sak. Inget mer prata om det nu!
Men jag handlade två saker från Konsum.



Marabous nya chokladkaka Vinter Vit och Sensation double créme wafer.

Jag trodde att jag skulle gilla chokladkakan, eftersom jag älskar vit choklad och vanilj. Men jag gillade inte alls den här, smakad mer som vit blockchoklad. Så det var verkligen ingen hit!
Men Sensation double créme wafer var hur god som helst, den kommer jag vilja köpa fler gånger.

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag. Jag har nog varit rätt så trött förra veckan eftersom jag sov så länge idag hihi. Men jag vaknade till tidigare på morgonen hade en riktigt mardröm för jag grät nämligen. Det är konstigt att man kan gråta i sömnen. Det var verkligen ingen rolig dröm, men jag somnade sen fort om igen.


Söndag kväll

Då har man jobbat färdigt för den här veckan. Så nu börjar min söndagsmys hihi. Jag kommer nog inte var uppe så länge idag. För jag vill gärna stiga upp tidigt imorgon.

Imorgon ska jag åka och hälsa på min mamma och pappa, för min mormor är där. Så det ska bli kul att få träffa henne.

Hoppas att ni har haft en bra söndag!

Surprise!

Det sambon överraskade med mej igår var det här.



Toast med Kalixlöjrom och ett glas bubbel. Det var så gott och jag blev verkligen överraskad igår. Helt klart var det en hit. Gillar såna här överraskningar hihi.

Godmorgon

Det blir inte att gå på nån husvisning idag. För nu har vi diskuterat klart om det. Tycker att det är synd för jag har alltid gillat dom husen sen första gången jag såg dom. Och just det här huset hade det bästa läget och var stort. Jaja, allt kan man inte få. Men det gör mej riktigt förbannat att man inte jobbar minst 80%, för då är det ingen snack om saken att köpa huset. Jag vill verkligen ha minst 80% tjänst på ett jobb.

Idag blir det att jobba samma tider så som jag gjorde igår. Lite senare idag får ni se en bild på vad vi åt igår, min sambo hade överraskat igen för mej. Det var verkligen roligt och super gott och lyxigt hihi.

Vilken morgon

Hela den här morgonen så har jag suttit och räkna ut en budget. Dvs hur stora fasta kostnader man har, shit det drar iväg fort. Men det är jätte kul att räkna. Man skulle ha gått ekonomi det här är ju jätte kul hihi. Jag trodde tex att vi bodde billigt men vi gör nog inte det fast ändå så bor vi billigt, svårt att förklara hur jag menar. Men ni kanske ändå förstår vad jag menar haha.
Tror att jag har kommit fram till en sak som jag ska prata med min sambo ikväll, och det är verkligen ett stort steg från mej. Det blir spännande hihi.

Nu ska jag fortsätta och räkna haha.

Godmorgon

Idag har jag vaknat tidigt hihi. Som vanligt orkade jag inte vara vaken för att se slutet på Idol, men fick ändå höra att det var Linda som åkte ut. Det var synd.

Vad jag gillar att stiga upp så här tidigt för då har jag hela morgonen på mej att göra saker innan man åker till jobbet.

Just ja ni ska få höra vad jag fick för överraskning igår av min sambo. Han kom nämligen hem med mat från restaurangen Toscana. Det var verkligen gott och mysigt.
Vi delade på ett vitlöksbröd med aioli till förrätt och till varmrätt blev det grillade entrecote och potatisgratäng. Verkligen lyckat fredag!

Tusan

Snart kommer min sambo hem och han har nån surprise med sej hem. Jag undrar verkligen vad det kan vara, men jag längtar och så är det så kul med överraskningar också hihi.

Är lite små seg ikväll tråkigt nog. Men det blir att sova ut imorgon för jag börjar inte och jobba förrän klockan ett.
Sen jag kom hem från jobbet så har jag suttit framför datorn och drömt bort mej igen. Nu ska jag berätta vad det är som jag har drömt om, det är nämligen ett hus. Och jag vill så verkligen ha det, för det huset har precis allt det jag vill ha kan man säga, sen har dom även renoverat det jätte snyggt precis min stil. Det står ju mitt namn på det huset *snyft* Vi ska allafall gå på visningen på det huset. Min sambo tycker också att huset är snyggt.
Ha en trevlig fredagkväll!

Friday

Äntligen fredag och jag har inga fredagskänslor. Ska ju jobba hela helgen.
Det har gått bra och jobba idag, min vovve har fått vara på mitt jobb idag. Eftersom det strulade med hundvakten. Min vovve var nog inte så förtjust att vara på mitt jobb, han såg lite olycklig när han var där. Men nu är han alla fall glad att få vara hemma.

Ja hörre ni, vet inte alls vad som händer idag. Blir väl att se på Idol som vanligt på en fredag.
Men nu ska jag sträcka ut mina ben.

Sova igen

Det börjar bli dags för mej att gå och sova, ska ju upp inatt. Jobbar från fredag till söndag, så det blir en riktigt jobbar helg. Jag är glad att jag fick extra passet imorgon. Kommer ändå få sova ut på lördag och söndag eftersom jag börjar och jobba sent då.
Jag avslutar med det vanliga Natti natti!

Thursday

Wow jag har lyckats göra något som jag trodde inte att man kunde göra. Det är att jag har verkligen inte gjort något idag eller iför sej så har jag hunnit tvätta två maskiner, men annars har jag bara surfat runt och drömt mej bort hihi.
Jag har nämligen hittat något som jag vill så gärna ha, kan inte säga vad det är för något så det håller jag för mej själv hihi.

Hoppas ni har haft en bra torsdag, för det har jag haft fast jag inte har gjort något haha. Nu ska jag drömma vidare.

Dagens

Idag fryser jag så otroligt mycket så jag har varma kläder på mej inomhus hihi.



Topp från H&M.
Pälsväst från H&M.
Kjol från H&M.

Idag blir det H&M rakt igenom hihi. Jag minns förra året när jag köpte pälsvästen, jag vill ha en sån för jag följde serien om Rachel Zoe, och jag tyckte det var så snyggt när hon hade en pälsväst hihi.


Godmorgon

Vad det var skönt att få sova ut, men jag vaknade första gången kl 06:15 men jag tänkte jag kan ju inte stiga upp då så jag somnade vidare och sov till nu istället hihi.

Idag är det svin kallt ute, det är nämligen minus 2 det känns som att man ska frysa ihjäl haha. Får se vad jag hittar på denna dag, det är min sista lediga dag den här veckan. Skulle behöva städa och tvätta nån tvätt.
Men först av allt ska jag kolla in H&Ms webshop.

Sovdags

Dags att gå och lägga mej, det är ju ingen idé att vända på dygnt, eftersom det blir att gå och lägga sej tidigt imorgon när jag ska upp tidigt på fredag för att jobba.

Men jag är ändå nöjd över min dag, fick ju beställa böcker som jag vill och har velat läsa. Natti natti!

TinTin Style

Fick ett mail från TinTin Style att dom har nu den stora höstrean. Så klart hittade jag en hel del som jag gillar. Här är mina favoriter.



Märke: Smooph.
Kostar: 1049Kr (1499Kr).



Märke: DAY.
Kostar: 1049Kr (1499Kr).

Jag gillar tunikor/klänning, tycker att man kan ha det stort sett när som helst på året. Som ni ser så har jag åter igen valt svart hihi. Men jag gillar verkligen den färgen.


Bilder från Tintin Style.

Böcker

Då har man beställt lite böcker. Jag längtar verkligen tills dom kommer. Det är så kul att läsa.

Jag har beställt bland annat dom här.

   

Se det kommer bli mycket läsning för min del hihi.


Bilder från Adlibris.

Hem hem hem

Mina fötter är verkligen inte van att stå i 10 timmar isträck hihi. Dom värker och jag är lite små trött, men imorgon så är jag ledig så det känns skönt. Men det har varit ändå härligt och jobba. Nu är det bara helgen kvar att jobba den här veckan.

Jag har börjat kolla in böcker på Adlibris som jag är jätte sugen på att beställa. För vintern kommer vara lång och jag har all tid att läsa, alla fall vad jag vet. Men sen vet man aldrig vad som händer. Så jag ska kolla in lite mer på den sidan.

Min chef ringde mej alldes nyss, jag ska visst jobba igen redan på fredag. YES då kan jag verkligen unna mej böcker haha. Jaha då är jag bara ledig imorgon, gud vad jag ska njuta över den dagen då hihi.


Trött

Jag vet att jag är jätte tråkig just nu, men jag är jätte trött. Ska faktiskt ge upp för ikväll, det blir att gå och lägga mej och läsa Sofis Mode och sen sova. Kommer helt klart vara bättre med inlägg imorgon när jag kommer hem från jobbet.
Hoppas ni har haft en bra kväll! Natti natti

Tisdag

Hemma igen, ska upp igen om 12 timmar.  Ska inte gå sova än, för nu vill jag njuta av kvällen.
Det var verkligen en konstig dag idag på jobbet det sa även min kollega. Det är tur att det inte är så varje gång man jobbar. Nu är det färdigt prata om jobb.

Nu ska jag läsa bloggar.

Hemma hos mej

Det är inte så speciellt mycket jag har gjort här hemma, jag har bara flyttat runt på två saker. Men jag tycker att det blev jätte bra.



Flyttade in den här byrån till hallen. Blev jätte bra.



Lådhandtag till byrån.

Så nu har äntligen min sambo fått en nattduksbord. Så han kommer bli nöjd.

Fixa och ordna

Vad härligt det är att på långa promenader sen är det även speciellt roligt att gå med nån. Jag och pappa har alltid en hel del att prata om. Så därför kändes det som att promenaden gick så fort. Även mina mamma var med och gick en bit så det var kul.

Tror det börjar bli dags för mej och åka hem och fortsätta med att möblera om. Tycker helt klart att det blev en bättre förändring som jag har gjort hihi.

Monday

Vad jag har fått mycket gjort denna morgon, har nämligen möblerat om lite hihi. Undrar om min sambo kommer märka det. Min vovve är inte så förtjust i det han skäller hela tiden haha. Han ser fort när det är några ändringar i hemmet.

Nu kommer mina föräldrar och hämtar mej, sen blir det att gå en runda med min pappa på Ormberget. Det är bara passa på att vara ute när solen skiner. Ha en bra måndag!

Godmorgon

Oj vilken trevlig kväll jag hade igår. Mina vänners hus är jätte fint, och det är stort. Det är mycket potential i det huset. Jag är verkligen glad för deras skull, sen fick jag reda på en av våra andra vänner väntar tvillingar, det var inte fy skam. Tre barn innan 30år, inte dåligt.
Det får mej börja undra när det ska hända något roligt för mej. Nån gång ska det väl bli min tur.

Som ni ser så är jag ledig idag, ska inte jobba förrän imorgon. Så det är bra. Så det kommer väl inte hända så mycket idag.

Dagens

Är svart klädd idag också, så därför är bilden så dålig. Ser ut som om jag har en en lång svart klänning och det har jag verkligen inte.



Bas linne från H&M.
Tröja från Soft grey.
Lång kjol från H&M.



Halsband från Pilgrim.



Förlovningsring från Engelbert.
Ring från Lindex.



Ring från Pilgrim.

Som ni ser så har jag två stora ringar på mej idag. Känns lite ovant måste jag säga, var tillomed tvungen fråga min sambo om han tyckte att det passade hihi. Så jag fick ett ja.


Happy sunday

Klockan går verkligen snabbt när man har kul, för efter vi hade ätit vår frukost så blev det se på Robin Hood, för den kom ju ut i veckan. Jag trodde inte att den skulle vara bra eftersom jag satt och jämförde den med den första Robin Hood filmen då Kevin Costner är Robin Hood. Men jag måste säga att jag gillade även den här filmen, påminner inte alls om den första.

Nu blir det att ta en dusch och göra mej redo för att vi ska åka till våra kompisar och se på deras hus, sen blir det även middag där, så det kommer bli riktigt trevligt. Som sagt jag gillar verkligen söndagar hihi.

Godmorgon

Här har vi varit vaken ett tag, för vi har just kommit hem. Vi har nämligen varit ute och gått 7,6km. De ni! Vi har gått runt det så kallade sjön. Alla i Luleå vet vad det betyder att gå runt sjön hihi.

Så nu ska vi göra en lyx frukost, det blir thé och ciabatta macka. Vad jag älskar söndagar!

Me

Tänkte visa en dagens idag, men ni skulle inte se vad jag har på mej för något hihi. För jag är helt svartklädd. Istället bjuder jag en bild på mej hihi. Alltså en egobild.



Så vill jag passa på och önska er en riktig underbar lördag!

Pink

Då är naglarna pimpad hihi.



Nagellack från Make up store.
Heter: Dance floor romance.



Nagellack från Mavala.
Heter: Pink diamond.



Färdiga resultatet.

Eftersom det är rosa månad så vill jag ha rosa naglar med glitter!

Ögongodis!

Sitter här framför datorn medans jag väntar på att mina naglar ska torka. Jag surfade in på min favorit webshop och så klart hittade jag många klädesplagg som jag skulle vilja ha. Så här får ni se dom. Enjoy!




Riktigt cool officer jacka.

Kostar: 3299kr.
Märke: Rebel Cashmere.



Så söta kofta från en av mina favoritdesigner.

Kostar: 1099kr.
Märke: By Malene Birger.



En till söt kofta.

Kostar: 1799kr.
Märke: By Malene Birger.




Gillar båda två lika mycket.

Kostar: 1099kr.
Märke: By Melene Birger.



Snyggt partylinne!

Kostar: 1299kr.
Märke: DAY.

Som sagt det här är mina favoriter och skulle inte heller tacka nej till dom. Kläder är helt för underbara hihi.


Bilder från Tintin style.


Ut

Det är inte så varmt ute men solen skiner iallafall och det är bra. Så jag har bestämt mej för att gå ut och gå en långpromenad. Jag hade det eller yoga att välja på. Det gäller att passa på att vara ute medans det är helt ok väder. För när det är vinter och minus 20 så är det inte så kul att vara ute och då kan jag istället köra yoga hihi.

Sen har jag lite funderingar på om jag ska visa min läppstift och läppglans samling, är det något som ni skulle vilja se?


Godmorgon

Jag orkade inte se klart på Idol igår så jag vet inte vem som åkte ut. Jag och min sambo var så trötta igår, det var precis som att vi var jätte bakis eller något. För han somnade i soffan hihi. Min sambo har jobbat hårt den här veckan, samt så steg jag upp jätte tidigt igår så det är inte så underligt att vi var som vi var. Igår var jag uppe i 17½ timme, det är ganska länge med tanke på att ett dygn är 24timmar.

Är fortfarande lite trött, men jag tycker att stiga upp nio är en bra tid, för då har man hela morgonen kvar hihi. Får se vad som händer idag, min sambo jobbar idag också så jag tror att vi kommer fortsätta att ha en lugn lördag. Sen har väl jag börjat känna mej lite små krasslig igen, är lite snorig och täppt i näsan.

Mums




Fredagsgott som är philadelphiaost med sweet chili sauce och så äter man det med pringles.

Det här är så gott och så enkelt att göra.

Fredag fredag

Min sambo är på väg hem, så det blir att vi stannar hemma ikväll och har fredagsmys. Jag ska göra något gott som vi ska äta när vi ska se på Idol. Det här kommer bli en härlig kväll.

Lugnet

Det har börjat bli mörkt ute så nu lyser det lite ljus här i lägenheten, så mysigt. Väntar bara på att min sambo ska komma hem så jag får se om det blir att åka till våra vänner kväll. Men annars blir det att åka förbi dom imorgon.

Vad jag gillar fredagar, det är något med den dagen den är som helig på något sätt hihi.
Vad ska ni hitta på denna fredag?



TGIF

Äntligen ledig, och man har fått byta om från uniformen. Vad det känns härligt att man får vara ledig även denna helg hihi. Det blev inte så många timmars sömn i natt men vad gör det när man får sova ut imorgon.

Får se vad den här fredagan bjuder på, jag och min sambo ska kanske åka till mina kompisar som har köpt hus. Dom fick nyckeln idag och jag är jätte nyfiken på hur det ser ut. Och jag är jätte glad för deras skull och det är även på tiden att dom flyttade ut från sin 1:a hihi. Så jag vill verkligen se på deras hus!
Hoppas ni kommer ha en trevlig och mysig fredag!

Sova sova

Tiden går fort när man har roligt, men nu är det dags för mej att gå sova. Ska ju upp 04:30 inatt, för det blir min sista jobbdag för den här veckan.

Nu måste jag gå ut med min vovve.
Natti natti.

Dagens



Svart baslinne från H&M.
Cardigan från H&M.
Lång kjol från H&M.

Jepp, idag har jag bara kläder från H&M hihi.

The Runaways

Som vanligt så hann jag med en film igår och då blev det den här.



Som vanligt en drama film med Kristen Stewart som Joan Jett och Dakota Fanning som Cherie Currie.

Det handlar alltså om Joan Jett när hon startade upp bandet The runaways, den första rock tjejgruppen i världen. Så det handlar mycket om droger i den här filmen. Men det är väl så när man är en rock star.

Jag gillade inte filmen, blev faktist less när jag satt och såg på den. Jag gillar verkligen inte filmer när folk ska spela att dom är helt hög och så. Sen så har jag faktiskt aldrig hört talas om bandet The Runaways och jag har inte heller hört talas om Cherie Currie. Så det är bara Joan Jett som jag har hört talas om för jag har verkligen gillat eller jag gillar fortfarande låten I love rock n roll och Bad reputation.

Jag ger faktiskt den här filmen bara ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Men Kristen Stewart spelade verkligen bra i den här filmen, så hon passade jätte bra som Joan Jett!

Bild från Moviezine.

Snyggt och rent

Nu är det fint här hemma, och man har även hunnit och duscha. Lite senare idag så får ni se min dagens outfit hihi.

Det är små härligt att få vara ledig idag, men imorgon så är det en ny jobbar dag, men det ska bli kul. Jag tycker att jag har fått mycket gjort idag så det känns härligt. För då kan jag verkligen mysa ihelgen. För det här blir min sista lediga helg på två veckor.

Jag har även fått ett trevligt paket idag, det får jag visa senare. Kan säga att det har något med mobiltelefoner att  göra hihi.

Thursday

Oj vad tiden går fort när man surfar runt bland alla bloggar som man läser. Det värsta är att jag hittar bara fler och fler hihi.

Det skulle sitta fint med att ta min morgon shake idag, ska börjar bli bättre på att börja och göra den. Sen så måste jag verkligen ta tag i hemmet. Så det är fint och rent igen. Min vovve har börjat dra in sand, men det är så när det är vår och höst för det är så skitigt ute.

Godmorgon

Idag så vaknar man upp med att det snöar hihi. Det är bara plus 0,8 grader ute. Men den här snön kommer inte att stanna kvar för på vägarna är det bara slaskigt, men på gräset är det lite vitt. Jag börjar nästan längta efter vinter nu hihi.



Utanför mitt fönster. Så det vita som är snö!

Filmkväll

Såg den här igår!



Det är en drama film. Jag har ju helt klart snöat in mej på drama filmer, och speciellt sånt som har hänt på riktigt.

Den här filmen handlar om John Lennons liv, innan han blev känd i Beatles. Sen får man även reda på hur han började lära känna Paul McCartney.

Jag tycker att filmen var underhållande, och man kan verkligen säga att John Lennon hade verkligen en annorlunda barndom. För han är i stort sett uppvuxen med sin moster. Men mamman finns också med i bilden, det är hon som lär han att tycka om musik.

Jag ger den här filmen ♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Godkväll

Det blev inget godmorgon inlägg idag, men det var för att jag steg upp 04:30 fick även lite bråttom för jag var och lämnade min vovve hos mina föräldrar innan jag började och jobba. Men vad hemskt det var att stiga upp så där tidigt, det var ju helt kolsvart ute och även när jag kom till jobbet. Rätt så läskigt hihi.
Men nu är jag ledig imorgon, sen ska jag jobba på fredag. Det blir öppning då också.

Sen efter jag hade slutat och jobba så åkte jag tillbaka till mina föräldrar för att hämta vovven. Men jag blev bjuden på middag så det var lyx. Ser inte min sambo så mycket nu när han får jobba övertid för det mesta, det har kommit till en sån period i hans jobb. Det är ju alltid kul att äta middag tillsammans med nån, så det passade bra att jag fick middag hos mamma och pappa.

Ledig

Då har man jobbat klart för den här dagen. Vad skönt att nu kan jag göra vad jag vill hihi. Man uppskattar verkligen mer ledighet när man har jobbat. Men imorgon blir det en lång jobbar dag, men det är bra.

Jag har som vanligt lånat hem lite filmer. Det blev Nowhere boy, Iron man 2, The runaways, The new daughter och sista filmen är Moment of truth. Så det är bara drama, thriller och action filmer som jag har lånat hem den här gången.
Hoppas att ni har haft och har en bra tisdag!

Godmorgon

Idag har man stigit upp tidigt och utan väckarklocka så det är jätte bra. Imorgon måste jag stiga upp 04:30 då det kommer bli en tidig kväll för mej idag.

Jag är hel laddad för att jobba idag, för idag får vi varor så det blir en hel del uppackning. Men jag ska belöna mej med en Sofis Mode idag, så man har något och läsa när man kommer hem. Min kära sambo har nu fått börja jobba övertid så man vet aldrig när han kommer hem. Så då har man all tid i världen att läsa.


Måndag kväll

Dags för sängen, vill ju gärna hinna läsa nått kapitel i boken som jag läser just nu. Imorgon så ska jag ju jobba, men det blir en mjukstart kan man säga eftersom det blir bara 4 ½ timme som jag ska jobba. Men sen ska jag ju även jobba på onsdag och fredag och då blir det 9½ timmes dagar.
Avslutar med orden Natti natti.

Testar

Jag har börjat använda en ny mascara.



Volumizing mascara från FACE Stockholm.



Ingen mascara på ögonfransarna.



Med mascara.

Tycket inte att det är så värst stor skillnad med eller utan mascara. Så den här mascaran duger tillvardags.
Jag ger den ♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Jobb!

Min chef ringde här tidigare idag till mej, han undrade om jag ville jobba imorgon en halv dag, och vad tror ni jag sa? Självklart sa jag JA, känns jätte bra att få in mer timmar det betyder mer pengar. Bara att få höra att man ska jobba mer så blir jag riktigt glad.


Min helg

Nu ska ni få se vad jag har gjort i lördags.

Vi var som sagt hos mina föräldrar, kom dit rätt så tidigt eftersom vi skulle vara ute och sitta vid grillen och grilla korv. Vi hade verkligen tur med vädret, för det var soligt och så var det rätt så varmt ute också, så allt var toppen.



Jag och min sambo hade köpt den här till mina föräldrar för det är gott och dricka något varmt när man är ute. Så jag kan säga att årets glögg är verkligen god! Så den kommer man dricka mer när det har blivit vinter ute.




Min vovve hade sin sköna varma tröja på sej. Så han inte skulle frysa när vi satt ute.



Strawberry wine.



Dukningen till middagen.



Middagen, stekta nudlar med lax, räkor och vitlöksbröd. Jätte gott och så blev det vitt vin till det.



Ljuslyktor som är ute på gården.






Tilltuggen som vi skulle egentligen ha ätit på lördagen, men var så mätt så man orkade inte. Så det fick bli till frukost istället hihi. Jätte gott!

Godmorgon

Har varit vaken ett tag men jag såg på Gossip girl nu på morgonen för att jag spelade in det igår för jag hann inte se det då.

Vilket tråkigt väder vi har idag, mulet, blåsigt och bara plus fem grader. Man fryser när man är ute. Så idag blir det verkligen en inne dag. Sen ska jag jobba extra i veckan, så det känns jätte bra.
Ni ska ju även få se bilder från min helg. Men först blir det att ta det lite lugnt på morgonen.

Hmm

Jag vet inte riktigt vad jag ska skylla på när det har blivit så dåligt med inlägg idag. Men jag tycker att det har varit lite små skönt att man inte har behövt tänka på bloggen idag. Jag kommer inte heller visa bilder idag, det får bli imorgon istället som ni får se det.
Jag har inget mer att skriva om, nu blir det att åter gå till tv tittandet hihi.

Godmorgon

Det blev inte så mycket inlägg igår. Fast jag hade med mej min dator. Däremot så tog jag bilder igår, så dom ska jag visa till er.

Idag så börjar äntligen Gossip girl, så det kommer bli en härlig söndags tv tittande idag haha. Jag gillar verkligen söndagar.

Fredagsmyset

Efter vi hade ätit god middagen så då började Idol så då fortsatte vår myskväll som bestod av det här.



Jordnöttsringar, Ost ringar och Cheetos.



Så blev det en sån här öl till det snacksen. Det var egentligen till Tacosgratängen, men vi ändrade till att vi vill ha vin till det istället.


Godmorgon

Nu är det äntligen lördag. Då ska ni få höra vad som händer idag. Jag och min sambo ska till mina föräldrar för ett grillkör, blir med en öppen eld. Det kommer verkligen bli mysigt. Men det gäller att ta på sej en hel del kläder.
Sen senare på dagen blir vi bjuden på middag, har ingen aning vad vi kommer få för något hihi.
Men jag ska fota en hel del, och försöka att vara duktig på att uppdatera.

Inatt sov jag verkligen konstigt, vaknade vid fyra tiden och var jätte pigg. Men jag tänkte att jag kan ju inte gå upp då, för då kommer ju inte kunna vara uppe länge idag. Men tillslut så somnade jag alla fall om och vaknade igen vid halv nio.



Middagen

Gud vad middagen blev mumsig! Om ni vill så kan ni få receptet hihi. Maten som vi åt är kolhydratsnål, förutom chipsen som man har till. Men det är bara välja om man vill ha med eller utan chips.



Tacosgratäng.



Vinet till maten, passade verkligen bra, för vinet var smakrik och fyllig.

Storheden

Snart kommer min sambo hem så då ska vi åka och trängas med annat folk ute på Storheden. Jag brukar egentligen undvika att vara på en mataffär och bolaget på en fredag. För det brukar vara så mycket folk överallt. Men idag så måste vi dit.

Det blir ingen paj idag, det ska bli istället Tacosgratäng. Så då blev det en hel del tillbehör som jag behöver till det. Men det kommer bli så smaskens hihi. Sen så går det så fort att göra den gratängen. Så efter Storheden så börjar mitt fredagsmys.
Hoppas ni får en riktigt fabulous friday!!!

En dag i mitt liv!

Jag fattar inte att jag gör det här, men nån gång ska det vara första gången, så kan jag få passa på och leka att jag är en stor bloggare hihi.

Så varsågod för fredags skrattet och kanske snackisen hihi. Jag kommer vara ironisk, som ni märker.



För att hålla sin hy fin så ska man peela det en gång i veckan, och där är jag jätte dålig på att göra. Men ska bli bättre på det. Men innan jag började och peela så stod jag med ansiktet över en kastrull för att få den härliga ångan att öppna porerna. Så det var som Sesam öppna dig.



Använde den här produkten till peelingen. Den har jätte fina små korn som river lite skönt i ansiktet. För det får inte vara för stora korn, för då förstör du din hy!



Sen blev det en dusch, och smorde sen in ansiktet med den nya krämen som jag fick igår. Så nu blir det testa och se vad den går för.
Som ni ser så duttar jag ut krämen först i ansiktet, för inte hinna få så mycket bakterier i krämburken. För jag äger ingen spatel. Aj aj, det är inte bra. Men jag tycker att det funkar ändå!



Doftar jätte gott och så är den verkligen dryg. Så den här burken kommer inte ta slut i första taget.

Yes, nu fick ni se en dag i mitt liv. Glamouröst va?! Hihi.

Perfekt höstdag

Så där då är man hemma igen. Ingen galning träffade man på, så det var ju riktigt bra hihi.
Men vilket härligt väder det var ute, solen skiner och det var nästan vindstilla perfekt promenad väder helt enkelt. Känner mej piggare och gladare. Min vovve är helt död, han ligger i soffan och tar det lugnt.

Nu ska jag börja se i pajboken hihi.

Friday

Oj vad den här morgonen har rusat iväg. Tycker inte att jag har hunnit med så mycket. Har bara suttit vid datorn hihi.

Som sagt så är det ju fredag idag, så då blir det paj till middag. Måste kolla upp i min pajbok om det finns något intressant recept där. Fast det lutar åt tacospaj. Så jag måste iväg och köpa nån tillbehör till pajen.

Nu ska jag ut på en promenad. Jag ska vara ärlig och säga att jag har inte varit så sugen på att gå på nån promenad tidigare iveckan eller iförra veckan, eftersom det är nån galning som springer runt i Luleå och säger att han ska göra illa en och våldta. Sjukt va?! Det sjuka är att det hände vid lunch tiden. Då folk är ute och går.

Godmorgon

Idag är det TGIF hihi. Känns verkligen härligt att man idag vaknade upp till min dröm som jag vill uppfylla. Jag kom så långt i min dröm att jag skulle anställa en.  Det konstiga var att den här tjejen hade ett jätte roligt personligt brev och CV, och det gick inte att unvika det brevet. Man fick verkligen uppmärksamhet till det. Jag kunde uppfatta i drömen att hon var verkligen fantasifull och så var hon trevlig haha.
Gud vad jag vill förverkla min dröm, ju mer jag tänker på den ju mer vill jag ha den. När jag har den här drömmen när jag sover så är jag så lycklig, inte ett dugg nervös. Som när jag drömmer om mitt jobba så har jag hela tiden bara mardrömmar och stress. Nog fattar jag att ha ett eget företag kan nog va rätt så stressigt också, fast man jobbar då för sej själv. Och man får inte heller ge upp så lätt.




Time to read

Dags att gå lägga sej, steg ju upp rätt så tidigt idag. Som ni vet så gillar jag att läsa innan jag somnar. Fick dessutom tidningen Chic igår och som jag inte har hunnit att läsa än. Så jag har en hel del att läsa. Så nu blir det att bädda ner sej i sängen och läsa. Riktigt torsdags lyx hihi.




Goodiebag

Jag har äntligen fått min Goodiebag! Det var det som väntade på mej när jag kom hem.





Jag har gått med i Goodiebag.nu då får man själv välja vad innehållet ska vara i Goodiebagen, riktigt bra tycker jag. Så då hade jag valt dom här två krämerna, ska bli intressant och se hur dom funkar eftersom jag kommer snart behöva köpa en ny ansiktskräm. Det kostar inget att vara med, det enda som man behöver göra är att ge en feedback om vad man tycker om produkterna som man har valt.

Det står även på deras hemsida att det ska ta 1-2 veckor innan man får goodiebagen i brevlådan, men jag fick vänta nästan i tre veckor. Imorgon så är det tre veckor sen jag beställde det här.

Så gå med nu! Goodiebag.nu

Paket!

Vilket trevligt paket som väntade på mej när jag kom hem. Ska strax fota det och visa det till er, måste bara vänta tills mitt batteri i kameran har laddat klart. Det som är roligt är att ni kan också beställa ett sånt här paket, gratis! Visst blev ni nyfiken på vad det är för något? Hihi


Thursday

Som jag skrev imorse så hade jag inte något inplanerat idag. Så det slutade med att jag hamnade hos mina föräldrar, men det är ju också trevligt. Fick god lunch hihi.
Det blir väl att jag stannar kvar här ett tag till.

Jag har även redan börjat planera min helg, kommer verkligen ha en trevlig lördag. Säger inte än vad jag ska göra. Men ni kanske får veta imorgon.

Blev en sväng förbi bolaget idag, försökte hittat årets Blossa glögg som ska ha smaken saffran. Men tyvärr var den redan slutsåld, men dom skulle få in mer idag. Man måste ju varje år testa årets glögg hihi.



Snygg flaska måste jag säga.

Godmorgon

Har nyss vaknat, känner mej lite små tung i huvudet och mår lite små illa. Men det går nog över snart.

Idag torsdag vet jag inte riktigt vad som händer, har alla fall inget inplanerat. Så jag får väl ta dagen så som den kommer. Det är så mycket som jag skulle vilja göra men har ingen aning vart jag ska börja. Men jag ska nog kolla upp lite saker på Google hihi.

Rik på kunskap

Nu är det dags för mej att gå och sova. Men jag kan meddela att jag har många funderingar som går runt i mitt huvud. Det har verkligen varit en lärorik dag idag. Jag vill verkligen uppnå min dröm. Ju mer jag tänker på den så känns det som att det kommer bli jätte bra, men mycket jobb. Kan Isabella så kan jag också hihi.

Då blir det att säga natti natti och ha underbar drömmar inatt!


Blondinbella!

Jag måste säga WOW, det är riktigt imponerad vad en 19 årig tjej kan göra. Tänk om jag hade kunnat göra så när jag var 19 år. Nu är man 29 år och vågar ändå inte uppfylla sin dröm. Jag tror det är dags för mej att hoppa ut från fågelboet och se om min vingar funkar hihi. Det går inte längre att ha tankar som "tänkt om det inte går, jag kanske misslyckad med allt". Men vad jag har lärt mej idag är att man ska aldrig se så, man ska istället se "vad har jag lärt mej av detta när det blev så" (alltså när det gick åt skogen) hihi.

Den här dagen har verkligen varit en bra dag!

 Bild från Blondinbella.

Ser ni mej? Hihi jag sitter på vänster sida på fjärde raden längst ut vid mittgången. Ni ser ju min gråa tröja.

Jag hade ju tänkt vara så duktig med att fota när jag var där eftersom man satt ju på en bra plats. Min kamera dog, slut batteri. Så det var inte så lyckat. Fick med mej bara två bilder, och min kamera är ju inte världens bästa eller så är det att jag som inte kommer överens med den.



Så såg programmet ut för hela dagen.



Här har vi själv Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Dagens

Det får bli så här.



V-ringad kashmirtröja från Best.
Svart top från Vero moda.
Stuprörsjeans från Diva.

Godmorgon

Då är man redo för föreläsningen som är hela dagen. Det här kommer verkligen bli så kul. Så min skjus kommer om en timme och hämtar upp mej. En annan kompis till mej följer också med oss. Så sammanlagt är vi tre st som ska på det här.

Känner mej ändå rätt så pigg för att stiga upp så här tidigt. Fast jag har lite problem med vad jag ska ha på mej idag, har som inte kommit fram till något så jag får fundera vidare.

Nu måste jag fortsätta och fixa till mej. Hoppas ni får en riktigt underbar onsdag idag!

Äntligen

Äntligen har vi gjort vinter på balkongen. Har tillomed fått på mina vinterdäck på bilen hihi. Han är snäll min sambo! Så det blev ändå mycket gjort idag.

Gud vad det är mycket som har premiär idag. Kommer bli tv tittade ikväll hihi.

19:30 Halv åtta hos mej. Tv4
20:00 Äntligen hemma. Tv4
21:00 Desperate houswives. Kanal 5
22:00 Bartenderskolan. Tv3



Award to me!!!!!!!!!!



Den här har jag fått av Fatima. Tack så mycket! =)
Jag ska berätta onödigt info om mej.

1. Jag är fantasifull. Det menas att jag kan lätt sitta och drömma bort mej en stund.

2. Jag kommer alltid ihåg vad jag drömmer för något när jag sover.

3. Kan bli riktigt rastlös.

4. Har lätt till skrattanfall.

5. Är skadeglad, men det menar jag att jag kan skratta om nån gör sej illa. Men det är mer för att det ser så roligt ut. Det är klart gör dom sej jätte illa, så skrattar jag inte, för då blir man mer rädd.

6. Älskar väskor men det vet ni nog redan.

7. Är livrädd för getingar.


Nu vill jag veta onödig info av dom här

Maria

Nina

Sofia

♥ Så skickar jag den till alla er andra som vill göra den här listan!




Honey i´m home

Hemma igen, och har börjat ta tag i hemmet. Var inte glad när jag kom till vår källare, jag kan inte fatta hur vi kan ha så mycket saker där, man har ju alldeles för lite förråd. Mitt förra boende hade jag en jätte stor förråd och jag hade inte mycket saker där. Hade tillomed en garderob i det förrådet.
Så jag ringde och klagade lite på min sambo för jag tycker vi har alldeles för mycket bilsaker i förrådet. Det är dunkar överallt. Jag och min sambo borde ta och städa vårt förråd nån dag. Men idag ska vi ner med alla våra utemöbler, så på torsdag ska jag kasta våra blommor som vi har haft på balkongen.

Som vanligt när jag har varit hos mormor och morfar så kommer jag aldrig tomhänt. Fick den här vackra blomman.




Har ingen aning vad den heter hihi. Men ni kanske vet?

Den kommer få vara på vardagsrumsbordet, blev fint. Passar verkligen bra där!

Tuesday

Snart ska vi börja åka tillbaka till Luleå, då kommer man tillbaka till stressen. För jag skulle egentligen hinna med att städa när jag kommer hem. Tvätta behöver jag också göra. Som sagt man har en hel del saker att göra när man kommer hem.

Imorgon ska jag ju på föreläsningen, det kommer bli jätte kul. Har höga förväntningar på att det kommer vara intressant. Då ska jag lära mej en hel del hade jag tänkte mej hihi. Ska tillomed vara så flitig med ett ha med sej ett anteckningbok eller något sånt haha.
Hoppas ni har en bra tisdag!

Godmorgon

Det blev att stiga upp tidigt idag, men det är skönt för det blev en tidig kväll igår hihi.  Måste säga att jag saknar min sambo, har inte sett han nu på 24 timmar, men vi har pratat på telefon igår och så har jag redan hunnit och prata med han på morgonen. Man snart får jag se han igen.



Mormors goda bullar som vi fikade igår.



Även god chokladtårta. Bara go fika hos mormor.

Som ni ser blev det även fika så klart hos mormor igår, så man rullade från bordet igår.  Det är verkligen härligt att vara här. Man är inte alls stressad eller något sånt.
Nu är det dags för frukost.

Borta

Nu är det dags för mej att avslöja vart jag är.
Jag är nämligen i Skellefteå hos min mormor och morfar. Det är så härligt att man är här. Livet på landet är annorlunda mot att vara i stan. Så nu sitter vi alla här framför tvn och ser på Förkväll hihi.

Jag var på massagen kl 14 idag, och det var så härligt. Har bokat in en ny tid men det blir först i december. Det var kul att få prata och träffa Agneta. Det är hon som är min massör.

Monday

Så där då har man sett klart The hills och the city. Säger bara wow det händer en hel del i dom serierna. Längtar redan till söndag hihi.

Jag har börjat packa min väska, det är sjukt att man kan lyckas packa en hel väska fast man ska bara vara borta över en natt. Fast det är ingen stor väska.

Nu ska jag även göra mej redo för att börja gå till Salongen Lyxx för att få en halvkroppsmassage. Gillar verkligen när man kan unna sej sånt. Har även sett en frisörsalong inne på smedjan gör en slags inpackning i håret med ånga och allt sånt där. Jag skulle verkligen vilja unna mej det nån dag. För när jag själv gör inpackning på mitt hår så orkar jag aldrig virra en handduk runt mitt hår och sitta med det ett tag. Min inpackning sitter bara i högst 5 min eller hur länge jag nu duschar. Så mitt hår skulle verkligen förtjäna sej en riktigt inpackning.

Godmorgon

Det var meningen att jag skulle stiga upp redan kl åtta idag, men klockan halv sex så började nåns billarm tjuta ett bra tag, och då fick jag svårt att somna om. Men tillslut så lyckades jag att somna om men då ringer min mobillarm och jag kände mej död då så jag stängde bara av den och sov tills nu, blev väckt av att min pappa ringde till mej. Så det har varit en konstig natt.

Vet ni vad idag är det Kanelbullens dag, och tack och lov så jobbar inte jag. Har jobbat några gånger när det har varit kanelbullens dag, det är en hemsk dag för jag vet inte hur många kanelbullar som man får baka då. Det är 100 tals hihi. Men det är gott med bullar så det är tur att vi ändå har den dagen.
Ska ni äta nån kanelbulle idag?



Jag kommer även åka på en road trip idag, kommer inte hem förrän imorgon. Berätta mer om det sen, för jag kommer ta med mej datorn.


/

Glömde att skriva i det förra inlägget att när jag jobbade idag så träffade jag på en gammal klasskompis. Har inte sett henne sen vi gick ut högstadiet. Så det är alltså 14 år sen, man såg att det var hon, fast hon såg äldre ut hihi. Men det var kul och surra med henne, för jag var kompis med henne när jag gick i mellanstadiet.

Vet ni vad min vänner, jag tror det är dags för sängen. Känner mej lite små frusen. Min kära förkylning har inte velat riktigt släppa mej. Men imorgon blir det mer inlägg som vanligt.
Natti natti!


Söndagsmys

Ser att bilden på vinet som vi drack i fredags till pajen är borta, vet inte alls vad som har hänt. För jag har försökt igen ladda upp bilden och det går helt enkelt inte. Så jag undrar om det är blogg.se som har strulat till det?

Nu har man jobbat färdigt denna helg. Så nästa gång jag jobbar helg så är det i slutet på oktober.

Vet ni vad jag ska göra för något lyx imorgon?!
Ska nämligen på halvkroppsmassage på salongen Lyxx, ska bli så skönt, fick ju ett presentkort när jag fyllde år så det ska jag använda imorgon.

Nu ska jag gå och vara social med min sambo.

Godmorgon

Jag har inte sovit tills nu, steg upp kl 10. Jag såg den sista filmen är på morgonen, för jag orkade inte se alla igår, klockan blev ju så mycket.

Idag så blåser det en hel del så man ser hur löven virvlar runt i luften. Men det är en perfekt jobbar dag idag. Sen blir jag ju lång ledig.

Hoppas ni hittar på nått trevligt denna söndag!

Lördagsmys

Äntligen hemma, då har man bara en arbetsdag kvar hihi. Lånade hem 3 st komedi filmer, och det är inga nyhetsfilmer, för det hade inte kommit ut nån som jag tyckte verkade vara bra. Så jag lånade hem klassikerna En shopaholics bekännelser, har ju just läst ut den boken. Sen hyrde jag även Waitress och Just my luck, bara tjejfilmer. Min sambo är hos sin kompis, så han kommer väl hem senare ikväll.

Hoppas ni har haft en bra lördag! För nu ska jag göra en kvällsmacka för vi har så mycket goda pålägg här hemma. Sen blir det ett glas vin också hihi. Lite busig måste man få vara.


Godmorgon

Det var trevligt igår. Vi hade en hel del att prata om. Det är roligt med såna kvällar.

Idag ska jag jobba, så det kommer bli dåligt med inlägg och jag hoppas verkligen att det kommer vara en bra dag på jobbet. Men nästa helg får jag vara ledig.

Nu ska jag återgå och bara ta det lugnt.

Middagen



Italiensk rucola och purjolökspaj.



Vinet till pajen.





En shot till efterrätt.

Pajen var god, men man kände mest äggstanning. Men jag kommer ändå göra pajen fler gånger. Och vinet passade jätte bra till pajen. Riktigt smakrik vin.

Middag

Nu ni mina vänner börjar min fredagkväll. Ska börja göra en paj deg, sen kommer förhoppningsvis en god innehåll vara i pajen. Ska ju göra Italiensk rucola och purjolökspaj.  Sen om nån timme så kommer min kompis Linda hit, har även fixat något som vi ska äta sen när hon är här.

Hoppas ni får en trevlig fredag! Skål!

Friday

Jag var och lämnade bilen för en stund men fick sen ta hem den igen. Det blir inget i helgen. Så nu är man hemma igen, så det blir att små städa fort lägenheten idag. Men det är ingen idé att dammsuga eftersom det kommer komma en stor hund hit, då kommer min vovve bli glad.

Nu måste jag sätta igång, för tiden går alldes för fort.

Godmorgon

Äntligen 1 oktober, då är det snart julafton hihi. Det är ganska så härligt med höst för det är en frisk luft som man får andas in. Sen får man även ha på sej fina jackor med mera.

Jag kan väl inte riktigt säga äntligen fredag för jag ska jobba hela helgen, så det känns väl mer som en söndag för mej eller något sånt.
På tal om jobb så hade jag verkligen en mardröm inatt om mitt jobb. Det handlade om att det var kaos, alla skulle köpa korv sen så hittade jag inget heller på kassan för att slå in priset så det blev en lång kö och dessutom blev en av kunderna galna och gick ut och tog sin bil och började köra som en tok på parkeringen och körde även på bilarna som var parkerad på macken. Sjuk dröm va? Haha Man kan verkligen drömma konstigt. Men så ska inte min morgon dag se ut på jobet hihi.

Nu ska jag åka och lämna min bil för att se om den kan bli fixad i helgen, för förra helgen så gick det inte. Jag har svårt och tro att den kommer bli fixad den här helgen. Men men vi får väl se.

RSS 2.0