Godmorgon

Idag har man vaknat upp tidigt men det är för att jag ska åka till Skellefteå, men kommer hem redan imorgon. Det blir kul med en liten road trip hihi.

Idag har jag lovat att skriva om min första märkesväska som jag köpte, så den historian kommer upp lite senare idag. Jag hoppas att ni kommer gilla det!

Nu måste jag fortsätta göra mej klar och packa lite grann.

Kommentarer
Postat av: maria

ha en toppen dag uppe i Skellefteå då!! jag är ledig idag så idag blir det lite bloggande! äntligen!!=)..ska bli kul o höra om din historia om din märkesväska! på tal om det jag hittade en sida på nätet som säljer ut vissa modeller utav Mulberry väskorna! kostar ca 2000:- bara! lite skillnad i pris men frågan är ju om de då är äkta eller vad tror du? står ju att det är Mulberry och deras egna märke! sidan är denna:http://www.mulberry-bags-store.com/mulberry-bayswater-c-1



ha en toppen dag kramar!!

2010-10-27 @ 14:52:56
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: maria

jo det är klart att det bästa är att beställa från den sidan! men det känns något saftigt att köpa en väska för så mycket pengar när man kan få en hel resa för den summan! för även om man har råd så känns det helt galet att köpa en väska för så mycket pengar när vissa knappt har mat för dagen! men men man måste ju få unna sig ibland och man prioriterar olika men du vet förnuftet som säger STOPP!=) finns ju många snygga fake också o VEM ser skillnad egentligen? har en fake Louis Vuitton men inte kan man se det!! iallafall inte jag=) tack iallafall får se hur jag ska göra=) kul att du saknar mina inlägg!! o nej jag har faktiskt inte pratat med honom än iallafall men man ser ju honom på lunchrasterna ibland=) kram!

2010-10-27 @ 17:14:46
URL: http://mialooove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0