Godmorgon

Som ni märker så ligger jag ganska så lågt just nu. Har verkligen ingen tid att sitta framför datorn. Sen så har jag även börjat må dåligt, vet inte om jag är påväg att bli sjuk eller om det är att jag är så stressad. Som just nu så mår jag illa har även börjat få ont i halsen.

Har snart packat upp alla mina kläder har väl ca 2 kartonger kvar. Insåg att jag äger en hel del kläder, som sagt jag har köpstop på allt just nu.

Nu har jag inte tid att sitta här ska snart åka och släppa in städfirman sen blir det att åka lämna vovven för att sen åka och jobba. Som sagt mitt liv är i kaos just nu.
Ha en jätte bra måndag!

Lördag natt

Kan inte fatta att jag är fortfarande vaken hihi.
Min sambo är ute ikväll så jag har haft min kompis på besök, hon är den första som har varit och hälsat på oss förutom alla dom som hjälpte oss med flytten förstås. Man hade egentligen inte så mycket att visa upp eftersom vi har stort sett alla kartonger i vardagsrummet och lite i köket så man får gå som i en labyrint för att komma till andra sidan av vardagsrummet.
Men jag tycker helt klart att det kommer bli roligare att få packa upp.

Vi har allafall fått upp garderoben idag som jag hade i förra lägenheten. Så imorgon ska jag börja packa upp alla mina kläder.
Har inte hunnit att packa upp så mycket eftersom vi hämta det sista som vi hade kvar i förra lägenheten, så man har fått bära igen några kartonger. Kan säga att jag har ont i hela kroppen och speciellt i händerna. Så det är väl träningsvärk haha.

Eftersom vi inte har kommit igång riktigt i lägenheten så blev det att jag och min vän köpte hem mat från Waldorf. Jag lyxade till med vitlöksbröd med aioli och stekta nudlar med kyckling. Det blev kvar nudlar så det blir att äta det igen imorgon.

Jag trivs verkligen bra i den nya lägenheten men tyvärr så är inte min vovve så lycklig, men jag tror att han kommer snart börja trivas, speciellt när vi har fått bort alla kartonger. För när vi sov här inatt så hoppade han upp i sängen (det är något som han aldrig gör) mitt i natten och skakade som ett asplöv.

Nä, det är kanske dags för mej att sova nu så man kan vakna upp i tid imorgon.
Just ja, vi har även fått en inflyttningspresent i dag av min sambos chefs familj, så det var verkligen snällt och gulligt hihi. Tyvärr var vi inte hemma när dom var förbi oss, men dom får komma en annan dag till oss.

Jag vill bara hälsa till alla er som har tänkt att komma och hälsa på oss, att ni får gärna komma förbi om nån vecka eller så. För det är kaos här hemma, vill ha bättre ordning innan vi visar upp hemmet =)

Godmorgon

Jag trodde att jag skulle dö igår, snacka om att det är jobbigt att flytta. Nu ska jag inte flytta på flera år, för nästa gång vi flyttar är det till ett hus.
Man fick verkligen värsta träningen igår för att bära alla kartonger, jag har ingen aning hur många kartonger det blev, men jag kan säga att det är en hel del. Så nu vet vi alla fall vad vi kan göra på dagarna, packa upp.

Jag kommer vara rätt så tyst här på bloggen hela helgen, för man vill få ordning på alla saker. Folk har varit så förvånad att vi hade så mycket saker, men det går fort att dra ihop saker. Men nu ska jag inte köpa något på länge.
Vi har lite till saker att hämta idag också från gamla lägenheten, men det är inte mycket.
Ha en super härlig helg!

Godmorgon

Idag händer det. Nu flyttar vi ut från centrum, känns som att jag kommer sakna centrum lite grann. Men vet ni vad som hände igår när vi hade gått och lagt oss? Det var något som lätt i lägenheten, jag tyckte att det lätt som att en människa var här här inne så jag blev rädd haha. Min sambo fick gå runt och kolla och han såg inget, men han sa att det är väl nån som inte vill att vi ska flytta härifrån.

Nu har jag inte tid att sitta här, ska försöka att blogg ikväll.
Ha en jätte bra fredag och tänk på mej!

Jobb

Då åkte jag på jobb på måndag, vi ska göra det som jag älskar allra mest, inventering. Finns det något som jag inte gillar att göra så är det inventering, det är sååå tråkigt. Sen får man ont i huvudet för man räknar så mycket hihi, men när allt är klart så är man super glad. Men det är tur att vi är några stycken så det går fort, så då är det ju inte så där jätte hemskt.

Men det blev att jag bestämde vilken tid vi skulle börja, så det är ju inte dåligt. Så då vet jag inte om dom andra börjar tidigar än mej eller att dom börjar samtidigt. För jag ska ju släppa in en städfirma till lägenheten så då tyckte chefen att det är ingen idé att jag kommer före det.Bild från Google.

Godmorgon

Det här var sista morgonen i den här lägenheten som man fick sova ut. Imorgon ska vi upp tidigt. Det var skönt att få ligga kvar i sängen och dra sej, men jag började fundera på en hel del. Ni vet när man ligger i sängen och bara stirrar upp i taket. Det började med att man tänkte på den här lägenehten som vi ska lämna imorgon till att börja fundera på vilka vägar jag har valt i livet.
Jag kom fram till att jag har ofta valt fel väg, och det känns inte kul. Men det är inget som man kan göra åt nu, det är bara göra bra saker av situationen. Jag gjorde en dunder miss förra året, Jag visste vad jag ville och vad jag behövde, och ändå så gick jag en helt annan väg, så därför kan jag bli lite förbannad när jag tänker på det. Varför lyssnade jag inte på mej själv? Det är det som jag ska göra, för det är ju jag som känner mej själv bäst och vet vad jag behöver.

Jag är en sån som kan bli fort besviken på folk, säger dom ena saken men gör sen den andra saken istället. Det gillar jag verkligen inte. Tyvärr har man råkat ut det för många gånger. Men det är kanske därför också jag inte släpper in dom igen... Jag har valt vilka som jag litar på och som jag har släppt in i mitt liv.

Nä, nu ska jag packa resten och tänka på glada tankar hihi, har inte tid att vara nedstämd haha. Hädanefter så kommer jag gå efter vad jag vill, för jag vet vad som är bäst för mej själv.

Ha en riktigt underbar torsdag, för snart är det helg! Hihi.

Bort med konstverket

Snart är hemmet ner packat i kartonger. Det är verkligen inte mycket kvar att packa, så jag känner mej ganska lugn just nu. Så imorgon ska jag göra allt klart.

Se vad jag har gjort.Har tagit bort blommorna på garderobsdörrarna.Så såg det ut tidigare.

Jag tänkte att det var lika bra att jag tog bort dom så ingen kan säga något. Men jag tycker att dom passade verkligen bra på dom här dörrarna.

Magic Eight Ball!

Man hittar en del saker när man håller på packa, vissa saker hamnar i sopkorgen och andra hamnar i en påse som jag ska skänka bort. Det har börjat bli lite påsar som jag ska skänka bort, hittade tillomed kläder som jag ska skänka bort. Men så hittade jag min eight ball.Magic eight ball.

Den kommer jag helt klart ha kvar, fick den av min sambo som julklapp. Det var tillomed första året som vi var tillsammans. Jag blev så glad för jag önskade en sån. Tycker att den är cool hihi.

Wednesday

Tack för alla tips som jag får!
Jag är snart klar med köket, har kvar skafferiet och två skåp. Men jag känner att det är dags för en paus nu för snart kommer även dom nya hyresgästerna som ska bo i den här lägenheten, dom vill mäta sovrummet och det andra rummet för att veta om deras skåp kommer rymmas. Så det blir bara en snabb visit för dom.

Har jag sagt att jag är less på att packa??? Hihi. Men snart är det över. Och jag är överlycklig att jag slipper städa den här lägenheten, för det kommer att bli städa mycket i den nya lägenheten eftersom dom har bara haft byggstäd, och då är det inte så rent. Kommer vara byggdamm överallt.

Godmorgon

Jag är vaken och redo för att få ut med min vovve. Sen ska jag börja hugga in på förrådet så det blir klart idag. Min sambo köpte igår 20 st kartonger så kommer det komma ännu mer kartonger senare idag. Så idag ska jag även bli klart med sovrummet.
Nu har jag inte tid att sitta här, men jag återkommer som vanligt hihi.
Ha en underbar onsdag!

Ett stort F..

Nu är jag lite små stressad, för jag kan inte packa nå mer nu eftersom det är slut på kartonger. Jag skämtar inte nu när jag säger att vi behöver minst 50 till kartonger. 

Här är min checklista:

♥ Badrummet: Klart.

♥ Köket: Inte klart.

♥ Sovrummet: Inte klart.

♥ Vardagsrummet: Inte klart.

♥ Arbetsrummet/gästrum: Snart klart.

♥ Hallen: Inte klart.

♥ Förrådet: Inte klart.

Förstår ni att jag börjar få panik nu. Jag har bara två dagar kvar att packa. Shit shit shit...


Notes for me

Oh my god! Alltså jag äger smink + skönhetsprodukter i en hel och en halv flyttkartong. Jag fattar inte, hur jag kan äga så mycket, det är ju för flera tusen kronor.
Jag har köpstop på smink och skönhetsprodukter för flera år framöver. Jag får aldrig mer gå på kundkvällarna på Make up store.

Jag blir nästan mörkrädd när jag ser hur mycket jag äger, och ändå så har jag kasta lite produkter nu när jag håller på att packa.
Jag är chockad.

Jag är verkligen en shopaholic.


Tuesday

Vad duktig jag är idag haha, det har verkligen börjat bli tomt i alla skåpen i köket. Ska börja packa kläderna nu i flyttkartongerna. För imorgon ska vi börja plocka isär garderoben för den ska med. Man kan aldrig få för många garderober hihi.

Har varit tvungen att ta en liten paus mitt i packande för jag såg aldrig Stylisterna igår så jag såg det idag istället. Men nu är det dags igen med packande.
På återseende!


Godmorgon

Idag ska jag inte åka iväg nånstans, det blir att vara hemma hela dagen. För det blev inte så mycket packande igår hihi. Så idag får man ta igen allt, men det ska nog gå bra.
Det som är jobbigaste är att man vet som aldrig riktigt vart man ska börja, men jag håller på med köket så det borde verkligen bli klart idag, eller det måste bli klart idag!

Ett rum är i stort sett klart, och det är bra. Ska även hinna med badrummet idag och vardagsrummet, för det är inte mycket kvar i vardagsrummet.

Vill passa på att önska er en riktigt trevlig tisdag!

Godmorgon

Idag ska jag inte åka iväg nånstans, det blir att vara hemma hela dagen. För det blev inte så mycket packande igår hihi. Så idag får man ta igen allt, men det ska nog gå bra.
Det som är jobbigaste är att man vet som aldrig riktigt vart man ska börja, men jag håller på med köket så det borde verkligen bli klart idag, eller det måste bli klart idag!

Ett rum är i stort sett klart, och det är bra. Ska även hinna med badrummet idag och vardagsrummet, för det är inte mycket kvar i vardagsrummet.

Vill passa på att önska er en riktigt trevlig tisdag!

MondayHar hunnit med en fika idag och det var trevligt!

Godmorgon

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi flyttar, det är nu det händer. Har fortfarande svårt att fatta det hihi. Det snurrar ännu mer i mitt huvud om inredning, det är allt jag tänker på. Som vart ska jag ha den blomman, och vart ska den byrån stå med mera. Ni ser jag har verkligen fullt upp haha.

Det är bara kicka igång den här dagen med att packa.
Ha en underbar måndag!

Balkongen?

Jag gillar det här brickbordet med ljuslyktorna.Aladdin brickbord.

Om jag hade det här så hade det fått hamna på balkongen. Ser framför mej hur fint det skulle vara på höstkvällarna när alla ljus är tända.

Vår balkong är en nätbalkong eller hur man nu ska förklara hur den ser ut, alla skulle se ljusen om det var tända, och det är ju kul. Gillar fina och mysiga balkonger.


Bild från MIO.

Sängbord, ja tack!

Idag så började jag fundera mer och mer på när vi ska beställa våra sängbord, för man får säkert vänta länge. Brukar ju alltid vara en leveranstid på möbler.

För det känns som att man skulle vilja bli fort klar med sovrummet, för det är så lite saker som man behöver köpa till det. Vi ska även göra ett besök på Ikea nån dag.Grace sängbord som vi vill ha.

Ni känner ju igen bilden har visat den tidigare.Vår säng.

Ni ser ju hur fint det passar ihop, och det är ju klart för att det är ju från samma serie hihi.


Bilder från MIO.


Godmorgon

Oj vilken mardröm jag hade nu på morgonen, det var ingen rolig dröm. Det var därför jag fick stiga upp nu, för det går inte att sova vidare.

Vad tyckte ni om melodifestivalen igår? Jag tycket helt klart att Eric Saade låt var bra, den är helt klart mycket bättre än Dannys låt. Jag tycker att Eric Saade ska vinna allt.

Min sista jobbar dag den här veckan, så får vi se om det bli nå mer jobba till veckan.
Kan inte fatta att nästa söndag så sitter jag i vår nya lägenhet och det ska bli så super kul. Vi flyttar nu på fredag och jag är fortfarande stressad över det.
Ha nu en underbar söndag!

Godmorgon

Middagen var helt underbar som vi åt igår. Sen så har vi kvar rester också så nu får vi äta det i några dagar till men det gör verkligen inget.

Idag ska jag jobba, men det gör inget. Så det blir en lång arbetsdag. Så det kommer verkligen inte hända så mycket här.
Får önska er en trevlig lördag!

Avslöja

Det blev att jag packade en flyttlåda idag, så det känns bra. Men nu är det dags att avslöja vad det blir till middag.

Vi ska nämligen äta inbakad oxfilé det kallas även för Wellington. Så blir det potatisgratäng till, om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg sist när vi åt potatisgratäng, det är ganska länge sen. Så blir det ett glas rött till.Oxfilé Wellington som vi åt på nyårsafton.


Friday!

Har ni börjat få fredagsmys känslan än?
Jag har allafall börjat få den fast jag ska jobba imorgon, så därför ska jag njuta extra ikväll eftersom jag får sova ut imorgon hihi.

Sitter här och funderar på om jag ska packa nu eller om jag ska skjuta upp det. Det känns som att det skulle vara skönt att inte packa något idag. Jag tror att jag jobbar som bäst när det är kort tid som möjligt. För jag har ganska mycket kvar att packa. Och när det är lite tid kvar så jobbar jag som hårdast haha.

Är även lite små trött, men det är ingen idé att vila. Det tar mycket på krafterna att stiga upp tidigt. Men ändå så föredrar jag helt klart öppningarna.

Godmorgon

Äntligen fredag, det betyder att imorgon får jag sova ut hihi. För jag börjar jobba mycket senare än vad jag har gjort i den här veckan.
 
En sak är synd att jag har vänt på dygnet, går och lägger mej jätte tidigt på kvällarna eftersom jag ska orka med att stiga upp mitt i natten. För jag tycker att det här är mitt i natten. Men som sagt det ska ändå bli skönt att få sova ut imorgon utan att en väckarklocka ringer och väcker mej.
Ha nu en härlig dag!

Thursday

Jag är inte så sugen på att packa idag, men jag borde göra det ändå. För när man kommer hem från jobbet så har man lust att slappa haha, men jag får göra det om två veckor istället.

Idag så ska vi äta kycklingfilé med cantadouost imellan. Så gott och så enkelt att göra. Men imorgon ska vi göra en riktigt lyxig middag hihi, men det får ni veta imorgon.

Det är väl dags att börja packa, sen får man slappa hihi.

Godmorgon

Då är man vaknat tidigt igen. För nu är man redo att jobba hela dagen. Men nu måste jag skynda mej och göra mej klar för att börja åka till jobbet.


Dessert

Som ni vet så var vi förra fredagen hos mina föräldrar och då fick vi den här goda efterrätten som kommer från matlagningsprogramet Halv åtta hos mig.

Äggtoddy á la Mannerheim.

Den var verkligen super god, och så är den så fin att titta på hihi.

Godmorgon

Wow, jag har sovit tolv timmar. Så jag behövde verkligen sova. Känner mej som en ny människa idag. Det är fortfarande kallt ute så idag ska jag packa en hel del. Sen så fattar jag inte heller att vi flyttar nästa vecka. Tycker att det var nyss två månader kvar tills vi skulle flytta. Men februari månad har gått fort, och det är bra.

Min chef ringde nyss till mej så det blir att jobba imorgon och på fredag sen så jobbar jag även lördag och söndag men det är ju mina fasta helger. Det känns verkligen bra att jag får jobba mycket. För i januari blev det inte så mycket jobb.
Dags för frukost!
Ha en super härlig onsdag!

Tuesday

Det blir inget jobb imorgon, men det gör inget eftersom det ska bli ännu kallare. Så då ska jag sova ut i en varm säng. Jag har även köpt den nya Elle, får se om det blir att läsa den idag eller om jag sparar den till imorgon.
Nu ska jag ut med vovven sen ska vi se på en film så kanske man borde dricka lite te så man blir varm igen.


Funderar

Det är en sak som jag har funderat på länge som jag egentligen borde ta tag i, men jag har inte velat att göra det. För sist så hamnade jag på sjukhuset, inte roligt. Som ni kanske kommer ihåg så tog jag bort en prick eller en slags knöl på mitt ben 2009. Nu har jag fått en till sån prick som blir bara större och större och jag har haft den över ett år, men jag har som inte velat boka nån tid till nån vårdcentral eftersom jag tycker att dom är klåpare. Vårdcentralen är ett slakthus. Så idag ska jag boka tid hos en privat läkare. För jag vill bli av med den här pricken/knölen. Så ska dom få ta reda på vad det är för något.


Godmorgon

Det var lite jobbigt att stiga upp idag, för det var så varmt och skönt i sängen. Kylan håller fortfarande hårt om norrland. Längtar inte till när jag ska gå ut till bilen. Det kan hända att jag ska jobba imorgon också, men det får jag veta senare idag.
Vill önska er en trevlig tisdag!

Monday

Jag åkte på jobb imorgon också, så nu tänker jag gå och lägga mej för jag ska ju upp inatt. Men jag har haft en trevlig Alla hjärtans dag idag. Kan säga att jag fick även motorvärmare kabel så det är jätte bra hihi. Så nu hoppas jag verkligen att den kommer inte smälta. Som sagt att äga en bil är aldrig en billig sak.
Natti natti


HAPPY VALENTINE´S DAY!

Å vad det är skönt att man är äntligen hemma, så nu har jag intagit soffan och sträckt ut benen. Nu blir jag fast i soffan i några timmar hihi. Måste läsa alla bloggar som jag har missat i helgen, för jag hade inte tid att sitta framför datorn då.

Det har gått bra att jobba idag, men det var inte kul när jag skulle ut och sätta upp löpsedlarna till kvällstidningarna, trodde att jag skulle frysa bort mina fingrar. Jag var ute högst i en minut och det stack som bara den i mina fingertoppar. Så nu får jag smörja in för fullt mina händer för dom är så torra och röda. Men annars har dagen varit bra. Kanske ska jobba imorgon också, får se vad som händer.

Idag så är det ju Alla hjärtans dag, ska ni fira? Har ni fått nån present?
Jag ringde till min sambo när jag kom hem och sa till han om han tänker ge mej nån present så kan han köpa en ny motorvärmare kabel. För tydligen så har den gamla börja smälta, och det är inte bra. För man vill gärna ha en varm bil på vintern. Så vi får se om jag får nån hihi. För det ska vara så här kallt hela veckan.


Godmorgon

Det blev inte så många timmars sömn inatt, bästa fall sov väl jag ca tre timmar. Men jag känner mej ändå ganska pigg. Men när klockan ringde så var jag inte så glad hihi. Kan även meddela att det är nästan minus 30 ute, så det är lite små kallt i lägenheten, och jag längtar inte att få gå ut.

Nu måste jag fortsätta och göra mej redo för jobbet.
Ha en härlig måndag!

Sunday

Ja jag vet att jag är jätte tråkig när jag jobbar hihi. Men jag har ganska så konstiga arbetstider. Egentligen borde jag gå och lägga mej nu, men det kan jag inte för jag är för pigg och så är jag speedad haha. Ska jobba extra imorgon och så är det öppningspass, hur perfekt som helst. Så jag ska egentligen stiga upp om 7 timmar. Så det kommer inte bli många timmars sömn för mej inatt.

Godmorgon

Idag är man vaken tidigt men det är bra, för då hinner man göra en del saker innan man ska börja och jobba. Jag har väl inte så mycket mer att skriva om, men jag önskar er en trevlig söndag!

Lördag

Idag känns det som måndag eftersom man ska jobba hihi. Men jag är laddad för att jobba, men jag hade också gärna vara ledig idag eftersom det är jätte fint väder. Fast det är minus 10 så känns det inte som att det är det när man är ute, för solen skiner. Alltså det är riktigt fint väder.

Igår var jag ju till Skellefteå över dagen, det var mysigt sen när vi kom hem så hamnade jag hos mina föräldrar. Så min sambo kom dit efter jobbet så vi åt en god middag och så blev det att spela kort. Så vi hade en riktigt mysig fredag. Så det är därför ni inte har hört något från mej igår hihi.

Godmorgon

När jag inte klagar på vädret så blir det varmare ute hihi. Som idag är det bara minus 16 haha. Fast det är klart att jag tycker att det är för kallt.

Idag så är det fredag, så då blir det Tacos till middag. Det ska bli gott för det var länge sen vi åt det. Alldeles strax ska jag åka till Skellefteå, det blir bara över dagen, men det ska bli kul ändå. Jag gillar att vara i Skellefteå det är som min andra hemstad.
Så nu måste jag fixa till mej så hörs vi senare idag!
Ha nu en underbar fredag!

Shoppat

Idag är det första gången som jag har handlat från butiken Monki.Det var den här t-shirten som fick komma hem. Och det är även den här som jag har varit ute efter. Kostar bara 100kr.
Så jag är jätte nöjd med mitt köp. Fast jag har redan många t-shirt i min garderob. 

Thursday

Jag hann med att gå en sväng på stan innan jag skulle på massagen. Självklart kom jag även hem med en påse, det var något som jag var ute efter. Så jag blev jätte glad när jag hittade den.
Ska visa senare vad det är för något.

Nu ska jag fortsätta och ta det lugnt och dricka vatten så man får ut allt skit från kroppen haha. Ni vet väl efter man har varit på massage så ska man dricka mycket vatten för att bli av med slaggen ikroppen. Tror det heter så, lärde mej det när jag gick i skolan. Hade massage som tillval, de ni! Det var något som ni inte visste om mej.


H&M

Som vanligt så får H&M in något nytt på torsdagar. Det jag föll mest för var dom här skorna.Kostar 399kr.

Tycker att dom är riktigt coola. Snyggt att ha när det är sommar.


Bild från H&M.

Godmorgon

Jag tror att jag ska sluta upp med att klaga på att det är så kallt ute hihi, för nu har vi nämligen minus 21. Det blir bara kallar och kallare när jag klagar haha. Men hellre har jag kallt än snöstorm.

Idag ska jag ju få min halvkroppsmassage, så det ska bli riktigt skönt. Sen hade jag även tänkt gå en sväng på stan, får se om jag gör det innan massagen eller efteråt. För jag har lite små saker som jag måste köpa.
Ha en jätte bra torsdag!

Till badrummet!

Jag har hittat lite handdukar och badlakan som jag skulle gärna vilja ha från Jotex. För i badrummet så vill jag ha matchande handdukar och badlakan, det är snyggast så.Badlakan 2-pack kostar129kr.


Handduk 4-pack kostar 129kr.Badlakan 2-pack kostar 129kr.Handduk 4-pack kostar 129kr.

Jag gillar svart och vitt, sen så har jag svarta badlakan och svarta handdukar sen tidigare.
Sen så blir det även att köpa nytt duschdraperier, det måste nog bli två stycken så man kan stänga in sej när man ska duscha i badkaret.Duschdraperi kostar 99kr.

Gillar det här duschdraperiet.


Bilder från Jotex.

Rachel Zoe

Ni vet väl att hon ska ha ett samarbete med Lindex?Rachel har valt ut sina favoritplagg från Lindex kollektionen, vilka har en föraning av sommaren med blommönster och sommarfärger.

Jag är verkligen nyfiken på hennes favoritplagg, för jag tycker att hon klär sej verkligen bra. Jag gillar hennes stil!

Släpps i april.


Bild från Lindex.

Godmorgon

Solen skiner idag också, men det är ännu kallare ute. Minus 15, så det är verkligen inte kul att vara ute. Jag hoppas att det kommer vara varmare imorgon, eftersom jag tänkte gå en sväng på stan sen ska jag ju även på halvkroppsmassage. Det ska bli så skönt att få massage, så får vi se hur det går för mitt revben. För jag har inte ont längre, det känns som vanligt.

Jag måste säga att jag tycker verkligen att veckorna går fort nu, eftersom det är redan onsdag. Det var ju nyss helg. Och vi flyttar om 16 dagar.
Ha en härlig onsdag!

Dinner

Nu håller vi på laga middag, det är konstigt att vi äter alltid middag sent, men det gör inget.
Idag så blir det lax i ugnen och pressad potais och hollandaisesås. Riktigt god middag, man blir aldrig less på lax. Får se till att jag fotar middagen hihi.


Bada bada bada

Det är en till sak som är bra med den nya lägenheten, vi har nämligen badkar. Så nu kan man äntligen börja köpa badbomb och sånt från Lush och Body shop. Badkar är något som jag saknar, har nog inte badat i badkar på 16 år. Sen så kommer jag se till att det finnas doftljus och sånt vid badkaret. Så man kan verkligen slappna av när man badar. Det kommer bli så härligt hihi.

 

Think pink från Lush.        Sexbomb från Lush.


Bilder från Lush.     


Godmorgon

Solen skiner idag, men det är ändå kallt ute. Det var ju så härligt när det var bara minus 2 hihi. Men men det kommer väl tillbaka om nån månad eller något sånt.

Idag ska jag se på lite film som inte min sambo vill se, sen ska jag även träna och packa. Så ser min dag ut idag som hemmafru. Jag ska ju jobba till helgen så det är bra.

Just ja, jag skrev i förra veckan att jag skulle göra något som jag aldrig ha gjort, att jag skulle kanske tycka om det eller så skulle jag hata det. Tyvärr blev det inställt så jag håller det för mej själv ett tag till, för det ska bli av.
Ha nu en riktigt underbar tisdag!

Yes yes yes

Jag är super nöjd med vår lägenhet. Jag gillar även färgerna. Det är vitt i köket och vardagsrummet. Vi kommer få det jätte fint och jag känner även på mej att vi kommer trivas verkligen bra i lägenheten. Jag skulle gärna vilja flytta dit imorgon hihi. Sen det roliga våra namn står redan på dörren.

Men det känns bra att man har fått extra energi för packningen, för nu vet man vart man ska flytta så nu blir det bara roligt att packa haha. Sen så har vi även fått mycket större förråd så det blir bra. Allt känns bara toppen.

Min sambo var duktig på att fota så vi har lite bilder från lägenheten.Vårt blivande fina kök.

Här kommer det lagas många goda middagar hihi.Det här hör även till köket så vårt matgrupp kommer vara här.Vårt sovrum. Jag och min vovve kom med på bilden hihi.Vårt sovrum.Vardagsrummet.

Jag hoppas att ni har fått en liten uppfattning hur vår lägenhet ser ut.
För jag är super nöjd.

Godmorgon

Idag ska jag och min sambo se på lägenheten. Jag längtar sååå mycket. Så det kommer bli ett kort inlägg för jag måste göra mej redo. För klockan tio ska vi vara där. Så jag hoppas att jag kommer bli glad och nöjd när jag får se lägenheten, för nu är det upp till bevis om 97kvm är stort hihi.
Hoppas ni har en bra måndag!

Sunday

Väntar på att Solsidan ska börja, för man kan ju inte missa det hihi. Det är verkligen många som följer den serien och det är inte konstigt, för jag kan tex känna igen mej själv i Mickan, Fredrik, Anna och Alex. Ove är väl den som är långt ifrån lik mej haha. Och tack och lov har jag aldrig haft nån sån person i min närhet.

Jag har även funderat en hel del på vår nya lägenhet, ska nämligen ringa imorgon så vi kanske kan få komma och se på den. För vi vet fortfarande inte hur den ser ut, har ju bara sett planlösningen och jag är jätte nyfiken hihi.

Mer från vår lördagsmys

Vi hade ju mer tilltugg igår som vi åt då Melodifestivalen började. Till det så drack vi röd vin.
Blev sugen på det här röd vinet för dom hade det i Halv åtta hos mej. Sen så finns det ett annat vin från Ripasso som jag gillar.
Det här vinet var helt ok, måste nog prova det en gång till.Så var det här tilltugget som vi åt. Torkat nötkött och rökt fläskfile. Det var sååå gott hihi.

Godmorgon

Vann rätt låt igår?
Jag gillade verkligen Swingfly, så jag är glad att den gick vidare. Dannys låt gillade jag faktiskt inte, men jag älskade hans dans. Han hade ju helt klart bästa uppträdande.

Idag ska jag jobba, antar att det kommer vara lugnt på jobbet, eftersom det är söndag så sover folk länge. Men nu ska jag försöka sove en liten stund till, för så här tidigt behöver jag inte stiga upp hihi.


Myslördag

Nu har vi ätit lite tilltugg som blev vår middag skulle man kunna kalla det för. Det var gott, och vi kommer ha lite till tilltugg när Melodifestivalen börjar.Mitt glas är i mitten för jag gjorde en Bellini, min sambo vill inte göra en Bellini.

Tack Sanna för tipset! =)Laxrullar och en röra som man har på Crostini.Röran.

Vi hade även Kalix löjrom vid sida om.

Fakta

Vi kommer ha en myskväll framför tvn idag. För det blir att se på Melodifestivalen. Man har märkt att det är människor överallt i stan. Det har ju kommit en hel del turister hit till Luleå. Tycker att det ska verkligen bli kul att få se härifrån. Men det skulle inte förvåna mej att dom kommer visa renar och samer. Men jag kan säga en sak, vi har inga renar eller samer i Luleå hihi. Dom finns högre upp i landet, dvs i Lappland bor dom.

Men ni kommer säkert få se hur mycket snö vi har och det är sant. Säkert blir det bilder från Ishotellet också som ligger ca 35 mil bort från Luleå. Men det är väl meningen att vi ska marknadsföra hela norrbotten och lappland så det är rätt! Man blir lite som en patriot haha.

Det blir att göra lite olika tilltugg och dricka nån Bellini och röd vin, så ser vår lördagskväll ut.Bellini.

Min första lägenhet!

Igår så kollade jag på gamla bilder från mitt första hem. Bodde nämligen i en etta tidigare och den var också i stan. Jag inser hur mycket som har förändrats sen dess. För jag var en tonåring då så jag vill ha mycket färg på väggarna och jag vet att jag var nöjd med hallen.Min kungblåa hall.

Det var så här det såg ut i hallen i min etta.
Jag gillade blåa färger tidigare, och det gör jag inte längre haha.Mitt kök.

Som ni ser så var det ljus blått som gällde där.Mitt vardagsrum.

Det var ju som inne att ha terracotta färg på väggarna tidigare.
Nu har ni fått se bilder från mitt första hem, tyvärr så har jag inga bra bilder på det här hemmet som vi bor nu i. Har glömt att fota för nu har vi kartonger överallt så det känns inte så kul att fota sitt hem då. Men jag kan säga att färgerna som är i vårt hem just nu är ljus grått i vardagsrummet och i hallen. I vårt sovrum har ni sett att vi har vita tapeter och en svart fondvägg, kommer verkligen sakna vårt sovrum för jag tycker att det är det snyggaste rummet i hela lägenheten. Sen i vårt tredje rum har vi en ganska mörk tapet, det är vinrött men jag vill ha ett mörkt rum för jag tycker att det fint på något sätt haha.

Jag hoppas att nu att den nya lägenheten som vi flyttar till kommer det vara vitt i alla rum och gärna nån svart fondvägg, då blir jag glad hihi.

Saturday

Fy f-n nu har jag sprungit 6 km i ganska bra tempo, jag är helt slut. Så nu blir det en dusch och göra en inpackning för håret. Sen frukost/lunch. Vilken härlig start man har på morgonen hihi.Godmorgon

Vilken skillnad att få sova till nio istället för klockan fem hihi. Är som en ny människa idag, känner mej utvilad.
Som ni vet så ska vi packa idag sen så blir det även att åka och handla mat för det blev inte i torsdags. Så måste man handla något gott till ikväll när det är Melodifestivalen. Det är så kul att dom är i Luleå och jag har inte sett nå kändisar, men jag har inte heller gått något på stan i veckan.
Ska ni se på Melodifestivalen ikväll?

Alldeles strax blir det att gå på crosstrainer en stund. Dags att röra på sej.
Hoppas att ni får en underbar Lördag!!!

YSL

Ja, jag har också blivit kär i den här Ysl ringen. Och tänk nu finns den även i svart, jag vill ha den!!!Ni ser väl att mitt namn står på den? Hihi
Visst är den vacker?

Kan väl få den nu, som förskotts födelsedagspresent, tänkt vilken present att få när man fyller 30 år =)


Bild från Net-a-porter.

Mmm champagne...

Nu när det är fredag så tänkte jag dela med mej om min Champagne favoriter. Jag har inte testat så många, men jag har ändå hittat en favorit som ligger varmt om mitt hjärta. Det är Piper-Heidsieck.Nummer 1.

Sen så har jag två andra på andra plats.Moét & ChandonLanson Rose.

Det är bara dom här som jag har provat på, men jag ska helt klart testa fler hihi.
Det var dom som kommer från Champagne distriktet. Sen har jag andra favoriter bland mousserande vin.Pongrácz.

Den här är super god, vill man inte köpa en champagne för 300kr, så påminner den här jätte mycket om en äkta champagne och kostar dubbelt så lite.

Vad har ni för favoriter?

Idéer

Nu har jag äntligen alla dom matböckerna som jag har velat ha, som man kunde köpa tillsammans med tidningen Expressen.Så nu blir det att laga mat hihi.

Jag tycker att det är jätte kul att få idéer till matlagning, jag gillar även att bjuda över vänner på middag. Men jag ska erkänna en sak, jag är jätte dålig på att laga husmanskost. Hör spagetti och köttfärssås till husmanskost???För det är jag helt ok på att tillaga haha.

Jag gillar kött, fisk och kyckling skulle inte klara av att vara vegetarian. Har faktiskt prövat på att vara vegetarian, men jag ska inte säga hur länge jag var det hihi.

Nu ska jag skriva en matlista på vad vi ska äta i nästa vecka.

Friday

Gaha vad tiden går fort, insåg idag att imorgon är det min enda ledig lördag som jag är ledig från jobbet. Och den lördagen kommer jag och min sambo packa och packa, för det det är den enda dagen som vi är ledig tillsammans, för nästa gång vi är lediga tillsammans så flyttar vi den dagen.

Som ni vet ska jag jobba på söndag, men det är tur att jag öppnar. Jag gillar öppnings passen fast det innebär att gå och lägga sej tidigt för att orka att stiga upp tidigt. Det blev nämligen en tidig kväll igen för mej igår, och det var skönt så jag hoppas att jag orkar att vara uppe längre än till nio ikväll hihi.

Happy friday!

Torsdag!

Tänkte lämna ett litet avtryck från mej hihi.
Det har gått jätte bra att jobba idag, fast tiden har gått rätt så långsamt. Men det blir så när man har en praktikant på jobbet. Dom ska lära sej så mycket som möjligt, så då är det klart att dom gör all jobb som jag själv ska egentligen göra. Så det blir nästan som att man står och bara kollar vad dom gör för något.

Det märks även att jag har varit vaken sen fyra inatt, är lite små seg. När jag kom hem från jobbet så såg jag filmen Psalm 21. Det är en svensk rysare. Kan säga att den var verkligen skit dålig, jag höll på att somna. Så se den inte!!!

Idag blir det att stor handla, för det ekar ganska tomt i kylskåpet.

Godmorgon

Det blev en tidig kväll för mej igår, men det är skönt att gå och lägga sej tidigt. Det var väl därför jag vaknade fyra och har varit vaken sen dess hihi. Men det gör ju inget eftersom idag ska jag jobba. Ser att jag har inte tid kvar att sitta framför datorn, måste börja åka till mitt jobb, så ha en jätte bra torsdag så hörs vi senare.

Godmorgon

Ni vet ju nästan hur mina dagar kommer se ut i den här månaden hihi. För det kommer inte hända så mycket roligt just nu eftersom flyttlådorna är mina vänner nu för det är med dom som jag umgås med hihi. Tänkte försöka packa ner lite från sovrummet idag.

Imorgon ska jag jobba och även fredag är det jobb sen blir det även på söndag jobb. Så det känns bra att man har jobbat fyra extra dagar den här veckan.

Nu har jag inte tid att sitta framför datorn, dags att packa så man får vara ledig på kvällen hihi.
Ha en jätte bra onsdag!

Packa och packa

Jag har kommit långt med min packning, och har även insett att jag har verkligen många ljuslyktor och ljusstakar. Men man kan aldrig få nog av levande ljus hihi. Nu vet ni allafall vad ni ska inte köpa till oss haha.

Inser även att det kommer bli en sväng till Röda korset, för jag har hittat mer saker som jag kan skänka.

Jag har verkligen hunnit göra många saker idag, så det känns riktigt bra. Har även skickat paket till dom som vann i min tävling. Nu är det dags för middag.

Dagens gissning?

Vad roliga saker man hittar när man håller på packa ner hemmet. Så därför har jag en fråga till er om ni kan gissa vad det här är för något?
Så nu är det bara gissa på!!! Haha.
Så ska jag fortsätta och packa.

Update

Det är min vovves valptänder, så tandfen har även varit till han när han var liten hihi.

Godmorgon

Jag skulle stiga upp åtta idag, men det blev att jag stängde av alarmet och sov ca 45 min längre och det var jätte skönt.
Det är som att jag har kommit in i en svacka, för jag hade problem att somna igår fast jag var trött. Jag hoppas verkligen att det vänder snart.

Ni vet ju vad som gäller idag... packa och packa. Det är väl bara börja nu hihi.
Hoppas ni får en härlig dag nu när det är första februari!

RSS 2.0