Lunch time

Det börjar bli dags att gå in till stan, för jag tänkte försöka hinna med att köpa en födelsedagspresent innan jag ska möta upp min kompis på Waldorf. För det är på Waldorf vi ska äta den goda lunchen.

Jag har även ändrat min ringsignal på mobilen så det är på det högsta ljudet, så nu ska man inte missa nå telefonsamtal. När jag fixade det på min mobil så började min kära vovve yla hihi. Kan säga att det är inte många gånger man får höra han yla, jag tyckte det var så sött.

Kommentarer
Postat av: maria

tusen tack Nina=) nej det är inte vi som bygger utan byggfirman som har planerat bygget bygger nya radhus och det måste man boka så vi har ju våran radhus-( bostadsrättslägenhet) säkert om man säger så! ingen annan kan komma o ta den! inflyttningen är i december!=) ja ska bli superkul! behöver verkligen större! två våningar är det! stor uteplats så man kan sitta o grilla på sommaren!=) o så kommer vi närmre stan!=)sen kollar man ju annat också men jag tror att detta blir perfekt!, lagom för oss o bra månadskostnad ,man betalar till sig själv o ja allting nytt o fräscht!=)ha en underbar dag! kram!=)

2011-01-25 @ 14:29:29
URL: http://mialooove.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Tack för dikten! Ja man måste verkligen passa sig med såna bestar. Jag är uppvuxen med hund och har varit med om både överkörningar, bortspringningar och avlivningar pga ålder och sjukdom. Men inte sånt barbariskt sätt som att bli dödad av andra hundar!! Jag lider med din kompis och hennes hund. Det är för jävligt att sådant händer. De där hundarna kräver både mer uppfostran och motion en många andra hundar. Dessutom måste ägaren ha total koll på hunden och vara den som är ledaren över hunden. Eftersom att de hundarna kräver mer än en vanlig på så många sätt borde det göras typ lämplighetstest på ägarna... Dessutom är de flesta ägarna av samma typ. Så förutfattad mening jag har, men det stämmer oftast!!

2011-01-25 @ 18:14:57
URL: http://bekijk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback