Lördag

Det var en hård kväll för mej igår, tog en powernap när jag kom hem från jobbet. Sen på kvällen så kunde jag inte prata, för det var jobbigt och så kliade halsen.
Så man kan säga att idag så ställde jag in att åka till restaurangen Toscana. För jag är fortfarande dålig. Men det har ändå gått bra och jobba men jag känner mej rätt så slut just nu. Så det blir att se en film och gå och sova sen. Jag har som fått för mej att det är bra att sova mycket när man är sjuk hihi.
Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart.

Nu är det bara 6 dagar kvar att jobba i sträck sen blir man ledig i hela två dagar haha. Snacka om att jag ska njuta den helgen, dvs nästa helg.
Nu ska jag och min vovve mysa framför en film. Hoppas ni har en härlig lördag!

TGIF

Vågar man säga att jag kände mej död imorse. Sov jätte dåligt inatt. Var helt orolig så jag kollade hela tiden på vad klockan var. Så idag blir det en lugn fredag.

Gjorde ju smörgåstårtan igår, så jag hoppas att den är god idag. Det är ju första gången som jag gör en sån.
Nu ska jag vila mina fötter och ögon hihi.

Ha en fab friday!


Torsdag

Så fort jag hade ätit min frukost imorse så blev det att åka och hälsa på mina föräldrar. Och nu är man hemma igen, men ska snart åka iväg igen till ett par vänner till mej. För vi är bjuden på middag sen så var det också så länge sen vi var och hälsa på dom så nu var det på tiden hihi. Så det ska bli kul att få se deras hus igen för sist man var där höll dom på renovera.

Så ni ser man har verkligen fullt upp, och imorgon börjar jag och jobba. Så det blir inga mer inlägg för idag.
Men jag hoppas ni har lika härligt väder som vi har!

Onsdag

Vilket väder vi har idag, det är ju helt otroligt, för det är så sommar som det bara kan vara.

Idag har vi varit och stor handlat. Jag hittade min favorit ost igen så jag blev så glad. Man kan säga att det är en slags tapas ost.



Sen så handlade vi en stor vattenmelon. För jag tänker ha den i en maträtt som jag ska göra i veckan, sen så är det gott att äta vattenmelon så som den är. Men ikväll ska jag fortsätta laga mat som vi ska äta imorgon. Jag ska testa på och göra en liten smörgåstårta. Jag har alltid sagt när jag blir 30 ska jag göra en smörgåstårta haha.

Nu måste jag hänga upp kläder, för tvättmaskinen är klar.

Godmorgon

Det känns som att varje morgon får jag fundera på vad det är för dag. Så jag kom just på att det är ju onsdag hihi. Då är jag bara ledig en dag till sen blir det att jobba 8 dagar i sträck.

Har redan bokat in vad som händer i helgen fast man jobbar. På lördag jobbar jag till nio på kvällen men efter det blir det att åka till restaurangen Toscana. Vi blir ett gäng som kommer vara där, så det blir kul.
Men sen på söndag kommer det inte hända så mycket eftersom så fort jag har slutat jobbet så blir det i stort sett gå och lägga sej eftersom jag ska öppna hela nästa vecka.

Som sagt man vet verkligen vad som händer nu några dagar framöver.
Ha en super underbar onsdag!

The real housewives of NJ

Tänkte ge er en tips om serie som jag är helt fast i och det är The real housewives of New Jersey.



Jag älskar verkligen den här serien. För det händer alltid nått i varje avsnitt. Tyvärr så hängde jag inte med i säsong 1. Vet inte heller när det gick på tv. Men nu är jag allafall fast klistrad framför tvn varje söndag för att se vad som händer haha.

Tillomed min sambo är fast i den här serien hihi.

Good stuff

Nu mår jag bra igen, får se om man blir lika dålig ikväll när man ska gå och sova. För nu känner jag mej iallafall som en människa igen.

Idag har jag varit i kyrkbyn och kollat in i småbutikerna som finns där. Kan säga att jag kom inte hem tomhänt.



Min mamma hade ju en liknande, fast i en annan färg.



Min mammas.

Så jag får se vad jag hittar på med min bur, om den ska vara ute eller inne, och vad jag ska ha i buren.

Jag har även idag hämtat ut mitt paket från H&M, som kom egentligen redan igår. Det var mina toppar och jeansshorts som jag beställde redan i maj. Så jag får hoppas att det är sommar ett bra tag till så man hinner att använda dom hihi.

Godmorgon

Idag mår man skit. För igår när jag skulle gå lägga mej så fick jag jätte ont i halsen samt att jag började må illa. Jag tappade även rösten igår kväll, och det håller fortfarande i sej. Jag låter förjävlig, min sambo tyckter att jag låter som en kille som har kommit i målbrottet. Så idag ska jag inte försöka prata så mycket, det blir mer att leka tysta leken haha.

Det var inte kul när jag var ute med vovven idag för då började jag torrhosta så jag höll på spy för det bara sprutade tårar från mina ögon, det såg precis ut som att jag stod och grät, gillar inte att vara sjuk. Fattar inte heller hur jag har kunnat bli sjuk, men min sambo har varit sjuk så det är ju från han haha.
Ha en jätte bra tisdag, för det ska jag ändå försöka ha!

Tankar

Jag har en hel del drömmar och vet ni vad jag tänker verkligen se till att mina drömmar går i uppfyllelse. Hittills har jag lyckats uppfylla en del av mina drömmar så inget är ju omöjligt. Men nu har jag så många drömmar och allt det kan ske om bara en sak inträffar. Så nu håller jag på jobba med det. Och jag hoppas verkligen att det ordnar sej snart.




Monday

Det gick bra och jobba idag, men man var lite seg som vanligt på morgonen haha. Fick även reda på att jag ska jobba nu på fredag, det roliga är att ingen har sagt det till mej, så det var tur att vi pratade om det idag. Så jag vet att jag ska öppna då.

Jag har fortfarande ont i halsen men det känns mycket bättre idag, istället har man fått lite mer av torrhosta. Men jag tror ändå att jag är påväg att bli frisk, för jag känner mej inte så sjuk.
Hoppas att ni har en bra måndagkväll!

Får inte får inte

Just nu har jag inte roligt med min hals, det blir ondare och ondare för varje minut som går. Har problem att svälja, får väl se om man måste dricka the innan man ska gå och lägga sej. Vill verkligen inte bli sjuk nu, för det är snart jag ska börja jobba mycket så jag får inte bli sjuk. Men det är tur att jag jobbar imorgon sen är jag ledig i 4 dagar för att sen jobba 7 dagar i sträck.

Nu ska jag fortsätta se Bridget Jones dagbok.

Sunday

Nu ska ni få se mer matbilder hihi, det var från middagen som vi bjöd på igår.



Förrätt Kalix löjromstoast.

Till varmrätt blev det entrecote och potatisgratäng med bea sås.



Till efterrätt kladdkaka med chokladspegel och chokladglass.

Vi satt en hel del ute på vår balkong igår för det var så varmt sen så var det så mysigt när det var mulet ute för då blev det lite små mörkt så man kunde tända ljus både ute och inne. Måste säga att jag gillar hösten, men än är det inte höst fast det känns som att det är det just nu.


Godmorgon

Vi hade en trevlig kväll igår, och maten blev jätte bra. Har bilder att visa från kvällen igår men det kommer upp senare idag.

Imorgon ska jag börja och jobba igen, så man kan säga att min semester är slut nu. Men det har varit riktigt skönt att få ha varit ledig i en vecka. Och man kan säga att jag har haft bra väder hela veckan.

Idag blir det att ta det lugnt och se på nån film, för lite söndagsmys måste man ha hihi. Men tyvärr har jag börjat få ont i halsen så jag hoppas att det kommer gå över snart.

Nu blir det frukost/lunch.
Ha en riktigt härlig söndag!

Lördag

Vi hade jätte trevligt igår, och vi blev bjudna på jätte god mat. Ska ta recept på dom två goda såsarna som vi blev bjudna på. För dom passar verkligen till allt. Vi kom inte hem förrän efter ett på natten, och vi cyklad.



Dukningen på bordet. Man kan verkligen inte bli less att se på roser.



Det var bilder från festen vi var på igår. För dom andra bilderna håller jag för mej själv.

Idag ska vi ha middagsbjudning, tror att det blir att jag håller mej till läsk som min gravida kompis. För jag är lite tung i huvudet hihi. Men det ska bli trevligt att dom kommer hit till oss.

Bistro Norrland

Igår innan vi skulle ut och äta så bjöd vi på fördrink och litet tilltugg hemma hos oss, så det var jätte trevligt.



Kalixlöjrom med creme fraiche.

Det var tilltugget som vi bjöd på, för det var inte meningen att man skulle bli mätt innan vi skulle ut och äta. Till det här så drack vi skumpa.



Blev en fördrink innan vi beställde maten, ett glas skumpa.




Lite vybilder.



Min förrätt Bresaola.



Min sambos förrätt halv råbiff.



Alla dom andra åt halv Blåmusslor.



Jag åt igen som varmrätt entrecote.



Till efterätt blev det Bara choklad.

Allt var så gott och mumsigt. Sen så gillar jag att maten är upplagt fint, för man vill även äta med ögonen hihi.







Mer vybilder.

Som sagt det var verkligen en trevlig kväll!

Godmorgon

Vilken trevlig dag jag hade igår, vi åt och drack gott. Sen så var det även så härligt med värmen igår. Kunde inte bli bättre. Ska visa er mer bilder sen.

Idag ska vi bort på grillning, så det ska bli jätte roligt. Och imorgon ska vi kanske ha middag för våra vänner. Så man har verkligen fullt upp nu, men det är härligt. För sen kommer jag börja jobba mycket, så det gäller att ta vara på alla dagar!
Ha en härlig helg!

Torsdag

Ser att klockan har börjat rusa i väg som vanligt, så nu måste jag börja fixa mej färdig för middagen ikväll. Ska ju även snart hämta hit vårt främmande. Vi tänkte bjuda på ett lite småplock innan vi ska till Bistro Norrland. Skumpan är på kylning.

Som vanligt så funderar man vad man ska ha på sej. Men jag tror jag vet vad det blir. Men det finns en risk att det kan bli för varmt haha.



En av min favorit dryck som vi ska bjuda på.


Halloj halloj

Idag ska vi få besök av min morbror och moster. Så nu ska dom äntligen få se vart vi bor. Sen blir det att gå ut och äta på Bistro Norrland ikväll. Det kommer bli super trevligt, för jag gillar restaurangen. Så det blir att sitta ute och äta den här gången, för sist fick vi fick sitta inne. Vet redan vad jag ska äta haha.

Idag är det jätte varmt ute, för det går nästan inte att vara ute. Så varmt har vi det. Men det är skönt att sitta på vår balkong.
Ha en jätte härlig torsdag!

Kan va bra att ha!

Det är inte klokt hur mycket värmeljus och ljus jag har. Idag så har jag bytt ställe till dom så de får nu vara i en egen stor låda istället för två lådor.



Det här är en del av ljusen, för lådan är större än så här som ni ser på bilden.

Jag behöver verkligen inge mer ljus, men i höst och i vinter så kommer det gå åt ljus. Så det är väl bra på sätt och vis att jag har ett lager hihi.



Det gäller samma med presentpapper. Har ju ett helt lager med det också

Testar



Igår när vi var och handlade så köpt vi en påse med Daim Rocks. Måste säga att jag gillar den verkligen. Riktigt gott, men det är klart vem gillar inte Daim?

Shoppa!

Iförrgår så kunde jag inte låta bli att beställa dom här två från H&M.



Topp 149kr.



Topp 149kr.

Jag har som alltid gillat såna här. Tycker om den rockiga stilen. Fast det är klart att jag gillar många stilar, men jag har redan nu framför mej hur jag ska gå klädd hihi.

Godmorgon

Vilken härlig morgon man vaknar till. Solen skiner och det är varmt ute. Men tyvärr måste jag fortsätta med min städning. Jag gillar nämligen att ta lång tid på mej att städa.

Vad händer mer idag då? Jag har insett att jag har fått så många tidningar som jag inte har hunnit att läsa än, samt höst kataloger från H&M, Ellos och La Redoute. Så det är kanske dags att börja bläddra i dom.

Nu har jag inte tid att sitta framför datorn, men jag önska er som vanligt att ni har en trevlig dag!

Middag

Idag har vi haft en liten mys tisdag, det blev nämligen två rätters till middag.



Till förrätt åt vi det här, tomater med mozzarella ost och Bresaola. En av min favorit som förrätt.
Till varmrätt blev det fläskfilé och färsk pasta. Har varit sugen på pasta ett bra tag. Så det var verkligen super gott.

Godmorgon

Idag har man fått vakna upp till ett dåligt väder, men det är ändå varmt ute. Men jag tycker att det gör inte så mycket att det regnar, för det behövdes verkligen.
När det är sånt här väder så passar man på att städa, för vi ska få besök på torsdag.

Igår började jag rengöra fläkten, kan inte fatta hur den kunde vara så skitig. För vi har ju ändå bara bott här i 5 månader, men det är nog klart att den blir fort flottig och skitig. Så den ska jag hålla ett extra öga på, får nog rengöra den mycket oftare.

Jag har det ganska bra på min semester, men jag drömmer mycket konstiga drömmar på nätterna. Har drömt igen om min morfar, och det värsta är att jag drömmer om hans kista. Jag har nog fortfarande svårt att fatta att han är död. Jag tycker att åren går så fort för snart ligger man väl där själv. Jag ska bli mer duktig ta vara på alla dagar och så. Sen ska jag även sluta upp och bry mej om dom som är energitjuvar. För jag orkar verkligen inte umgås med dom. Än så länge går det bra, så det får gärna fortsätta så.

Det blev lite djupa tankar här på morgonen/dagen.
Ha en jätte bra tisdag!

Monday

Idag blev det en härlig lång sovmorgon, men jag vaknade inatt och trodde att jag hade försovit mej. Så gissa vad jag blev glad när jag insåg att det är måndag och att jag är ledig, så jag somnade fort om igen.

Idag har jag gått en långpromenad och det var härligt för det har varit dåligt med pw i sommar. Men det är aldrig försent att börja och gå hihi.



Tyvärr har jag bara hunnit att använda min easytone 2ggr.

Förra veckan så fick jag svar på vad min knöl var för något som jag har tagit bort. Den var så klart inflammerad, men det var inget tumör så det är jag jätte glad över. Det jag hade är något som småbarn kan ha, det är verkligen kul att jag drar på mej barnsjukdomar. Jaja jag hoppas allafall att jag inte får nå mer såna knölar, men jag har en till kvar på benet så vi får se hur det kommer gå med den.


Sunday

Jaaa nu har jag semester i 7 dagar hihi. Ska inte jobba förrän den 25 juli. Känns lite skönt att man ska få en liten semester i sommar, men det är synd att då har inte min sambo semester.

Idag ska jag bara njuta av denna härliga söndag, har sovit dåligt i helgen. Blivit sena nätter och eftersom jag har vänt på dygnet.
Ha en jätte bra söndag!


Min fredag!

Man har inte så mycket liv när man jobbar och jobba måste man göra hihi. Men jag tänkte skriva om min kväll igår. För vi blev nämligen bortbjudna hos mina föräldrar igår på jätte god middag.





Först fick vi tilltugg och skumpa till det. Det var hur gott som helst.




Till varmrätt var det pasta med blåmusslor, och hembakat bröd.



Till efterrätt blev det en Hot Shot.

Jag kan säga att allt var så gott. Pasta med blåmusslor är min nya favorit rätt hihi.


Välkommen till vårt hem!

Nu ska ni få se vad jag har jobbat med dom senaste månaderna och vad vi har fått vänta och ni. Men det kunde inte bli bättre. Är verkligen super nöjd, och en dröm blev till sann.



Det här är vår nya vardagsrumslampa. Tycker att den är hur cool som helst. Och den passar så bra in hos oss.




Yes vi har nämligen 4 st Barcelona fåtöljer. Jag älskar dom! Har velat ha såna fåtöljer i några år, men nu är dom äntligen här.




Min fina spegel. Vem säger att man inte kan ha något framför en spegel? Hihi



Så har vi vita lamellgardiner framför fönstret. För vi har stora fönster i vardagsrummet.

NU VILL JAG HÖRA VAD NI TYCKER OM VÅRT VARDAGSRUM?

TYCKER NI ATT VI SKA KÖPA EN STOR MATTA SOM TÄCKER HELA GOLVET DÄR FÅTÖLJERNA STÅR OCH BORDET?

För vi är inne på en matta.

40 års kalaset!

Jag hittade nån bild från min kamera som jag kan visa från 40 års festen som vi var i måndags.



På natten så blev det en härlig dimma. Ni vet en sån där dimma som är bara på ett ställe och sen så kan det vara helt klart ovanför dimman, så som på den här bilden. Jag hoppas att ni fattar vad jag menar hihi.

Som sagt jag hade verkligen roligt, och så fick vi äta en jätte god sommarbuffé och dricka gott vin till det. Och det är verkligen länge sen jag orkade hålla mej vaken till klockan fem på morgonen haha.

Vad jag har fått höra så var alla nöjda och glada, sen så fick jag även träffa lite släktningar som jag träffar verkligen sällan. Det var första gången man var med på samma fest med dom så det var verkligen super kul!

Friday

Igår slog jag aldrig på datorn för vi hade fullt upp med vårt hem. Idag tänker jag visa från vårt vardagsrum. Jag är så super nöjd med resultatet. Jag måste skryta och säga att jag tycker att vi har världens finaste vardagsrum hihi. Men så säger alla och det är bra, för man ska vara nöjd med sitt hem.

Idag kommer det inte hända så mycket eftersom jag ska jobba imorgon jätte tidigt. Så det blir verkligen inget party idag, jag ska fortsätta med lite småplock i vardagsrummet. Men det kan ändå hända att vi får besöka idag, så det blir trevligt.
Ha en härlig helg och fredag!

Onsdag onsdag hela dagen lång!

Oj vad dagarna går fort. Jag hinner ju inte med allt som är tänkt, nu har jag bara två dagar kvar att vara ledig. Tänkt att allt måste gå så fort när man är ledig hihi.

40 års kalaset var hur bra som helst i måndags, hade jätte trevligt. Kom inte hem förrän fem på morgonen. Då snackar vi om elva timmars fest haha. Så jag var rätt så trött igår och så hade jag världens huvudvärk. Men det var tur att den varade inte så länge. Det var därför jag låg så lågt igår hihi.

Idag så hoppas jag på att det blir bilbingo. Jag gillade verkligen det. Sen så vill jag också vinna. Så jag ska försöka övertala min sambo.
Hoppas ni har en härlig onsdag!

Godmorgon

Fy fan vilken morgon man har haft. Jag har bara haft mardrömmar, det sjuka är att jag vaknade av min mardröm men sen somnade jag om igen och fortsätter att drömma om den. Det blev som tre st fortsättningar. Jag kände mej så rädd och olycklig i min dröm. Jag undrar vad det betyder?

Har försökt att kolla upp vad min dröm kan betyda men jag hittar inte allt. Drömde om tex låsa dörren till vårt hem, det betyder visst akta dej för skvaller.
Sen så kom även maskerad med, fast inte just det ordet det var mer utklädning, fick bara upp maskerad som betyder Drömmen är en symbol för livet - människor bär maskar och visar inte sitt rätta jag.
Men det var så mycket i drömmen som jag inte kan hitta nån bra sida för att tolka det. Så jag sätter punkt här.
För jag vill bara glömma den här drömmen.

Idag är det fullt upp så det kommer inte bli så mycket blogginlägg. Men imorgon så har allt förhoppningsvis lugnat ner sej så jag ska få ha mer tid att sitta framför datorn.
Vill önska er en bra start på den här underbara nya veckan!

Sunday

Nu är jag äntligen ledig i 5 dagar och det känns underbart. Idag var det riktigt jobbigt att jobba, för vi hade 29 grader varmt i butiken. Och det är inte lätt att jobba när det är så varmt. Jag höll på svimma och det var inte roligt. Har aldrig varit med om det tidigare. Det sjuka var att jag reagerade på att en tjej hade jätte mycket parfym på sej. Det blev en riktigt obehaglig kombination för mej haha, dvs värme och parfym. För det bara svartnade för mina ögon och så började jag må illa. Men det var väl för jag har varit så dålig på att dricka vätska idag.

Jag hade jätte roligt på 30 års kalaset igår. Jag fick skratta en hel del. Det är helt otroligt hur vissa släkter kan ha så roligt tillsammans.  Det var verkligen gemenskap.

Imorgon ska jag på ett 40 års kalas. Det ska också bli super kul.

Lördag party

Idag ska jag på 30 års fest. Och jag har ingen aning vad jag ska ha på mej, för det är hur varmt som helst. Det här måste vara årets varmaste dag, för det är över 30. Sen på kvällen kan det bli mygg, jag som hatar mygg. Så ni förstår jag har världens problem just nu hihi.
Har tagit ett glas vin för att lugna ner mej haha.

Har även jobbat idag, bytte så jag fick öppna idag, så det har inte blivit så många timmars sömn inatt, men det ska nog inte vara problem att hålla mej vaken länge idag. För imorgon börjar jag och jobba sent så då får jag sova ut.

Nu ska jag fortsätta och leta i min garderob, vet alla fall vad jag ska ha för frisyr och smink. Det innebär uppsatt hår och lite smink, för jag vill inte se ut som sliten 29 åring haha. För det finns en risk att mitt smink skulle rinna av för det är så varmt ute. Så svettas man runt ögonen, har aldrig gjort det tidigare men nån gång ska vara första gången hihi.
Ha en jätte härlig lördag!

Shoppa på Clas Ohlson!

Förra året fick jag min mamma köpa såna här partylampor från Clas Ohlson.



Nu har jag själv köpt tre såna fast i vita. Dom vita verkar gå åt fort, men jag förstår det eftersom dom kostar bara 19kr.

Det var min föredetta granne som visade mej dom här förra året, och jag tyckte att dom var så coola, så jag är glad att jag har dom nu. För dom kommer få vara på balkongen när det blir höst.

Storforsen!

Precis för en vecka sen så var vi till Storforsen. Och det var kul att få komma dit, för man har inte varit där sen man var ca 6-7år gammal.

Storforsen ligger väl ca 9-12 mil från Luleå så det går ju ändå fort att komma dit. Så jag fattar inte varför man inte har varit där oftare. För man kan ha en jätte mysig picknick där eller så kan man äta på restaurangen som finns på hotellet som vi gjorde.



Döda fallet.

Det första man kommer till är Döda fallet. Men det lever ändå, för det finns djur- och växtliv i vattnet.






Storforsen.

Det var så otroligt att stå där uppe och se på allt. Sen fick man lite vatten på sej och sen så dånade det så högt så det var svårt att prata, man fick skrika för att prata med varann haha.



Jag.



Jag ville sitta på den här sten för jag vet när jag var liten så satt mamma på den här sten och pappa fotade henne!

Ett tips ha aldrig på dej en långkjol när du är på Storforsen, för vi gick och lite överallt så det var svårt att klätta och gå med en långkjol och släpa på en stor väska haha. För det blev en liten bootcamp hihi.




Storforsen.

Det här ser man från bilvägen samt från restaurangen som vi åt på. Vi satt ute och åt och det var kul att kunna se på vacker natur.
Det blev att vi åt tre rätters.



Förrätt Bruschetta.



Varmrätt "Hilding special" på Storforsens vis. Det är oxfilé.



Efterrätt Chokladfondant.

Maten var super god. Helt klart årets favorit. För till efterrätten blev det att dricka ett glas skumpa, för det passade så bra ihop. Det är värt att åka många mil för att få sån god mat.
Ska ni hit så äta på Hotell Storforsen.



Om ni har sett filmen Jägarna så är den här pub och bar med i filmen. Får se om den är med i andra filmen som har premiär i augusti.


Godmorgon

Det fina vädret fortsätter, det går inte att sola, man måste vara i skuggan för det är så varmt, för det är 25 i skuggan, härligt.

Jag tänkte så fort jag skickat iväg det här inlägget så ska jag börja skriva om Storforsen. För nu är det ju en vecka sen vi var där haha.

Nu ska ni få höra något roligt att vi har äntligen fått våra möbler och även gardinen som vi har beställt så snart kan jag visa vårt hem, äntligen!!!
Möblerna kom igår, och gardinen kom nu i morse. Sen så har min sambo semester igen nästa vecka och jag kommer vara ledig i fem dagar så då blir det att fixa klart vårt hem. Så snart har vi ett hem som man vågar visa upp.

Ha en jätte härlig fredag mina vänner!

Thursday

Idag blev det en lång sovmorgon och det var skönt. Men jag har ändå hunnit med en del saker på morgonen. Varit och hälsat på min sambo när han hade sin lunch. Tvätta kläder och nu så blir det lite småplock i vardagsrummet.

Tänkte även passa på att sitta på vår härliga balkis, för det är jätte skön skugga där just nu. Det är nämligen 21 i skuggan.

Ska även skriva mitt inlägg om Storforsen för nu imorgon är det ju en vecka sen vi var där haha. Jag har även shoppat lite annat i måndags förutom mitt ögonskugga från Chanel. Det jag tänkte tipsa om är en jätte bra sak. Jag vet att jag skrev om det förra året, för jag fick min mamma att köpa såna hihi. Men nu har jag köpt dom själv. Det var min granne som visade dom åt mej förra året.
Ha en super härlig torsdag!



Wednesday

Yes, nu är man äntligen ledig i två dagar och det känns super härligt. Dom här två lediga dagarna ska jag verkligen ta vara på.

Så imorgon kommer inlägget om Storforsen. Jag har kollat igenom bilderna och det ser bra ut hihi.

Tänkt nu är det en vecka sen jag var ut med grabbarna och vi hade så trevligt, idag blir det ingen utgång. Men det blir nog ett glas vin hihi.

Godmorgon

Måste ju skriva ett inlägg idag, jag har ju inte berättat vad jag gjorde i måndags. Jag var nämligen på bilbingo haha. Det var riktigt kul men tyvärr så vann vi inget. Men jag kommer helt klart pröva det igen. Det känns som att man har större chans att vinna på bilbingo än en trisslott.

Igår så jobbade jag, ska även jobba idag också. Sen är blir jag ledig i två dagar. Sen kommer min jobbhelg igen. Men jag har bytt ett pass för jag ska på 30års fest på lördag. Ville ju vara med på festen från början och inte komma klockan nio på kvällen.

Hoppas att ni har en jätte trevlig onsdag!


Tips

Jag älskar smink, speciellt när man får dom till ett bra pris. Jag gillar Chanel, men jag tycker att det är alldeles för dyrt för min plånbok. Så jag brukar kolla in på REA hörnan som alla butiker har, och där kan man verkligen fynda.




Jag hittade den här fina ögonskugga kitet från Chanel kostar mellan 500-600kr. Jag fick det för halva priset. Och det är verkligen inget fel på färgerna.

Godmorgon

Idag är jag ledig men imorgon och på onsdag ska jag jobba. Så idag blir det att gå på stan, blir att köpa en 30 års present samt en 40 års present. Men jag har ingen aning vad jag ska hitta på för nån 40 års present.

Senare idag ska jag skriva om Storforsen, för det har jag ju lovat hihi. Sen så har jag massa andra små saker som jag måste göra.
Men jag vill önska er en trevlig start på den här nya veckan!


Jag lever!

Det har varit dåligt med bloggande. Men det är för jag har verkligen haft fullt upp och det verkar även hålla i sej ett tag till.

Min sambos vän har varit här uppe i Luleå så vi har umgåtts med han en hel del, sen så har jag jobbat hela helgen. Sen så var vi till Storforsen i fredags. Vilka bilder jag har fotat från Storforsen ska ni få se imorgon. Det var så otroligt och jag hade jätte trevligt när vi var där.
Men nu måste jag säga Natti natti, ska upp tidigt imorgon.


Godmorgon

Det är redan första juli. Här går det undan. Vi är även inne på min sambos sista semesterdag. Så man kan säga den här veckan har vi gjort mycket spontana saker. Varit upp länge och sovit ut haha.

Idag ska vi till Storforsen. Har inte varit där sen jag var riktigt liten. Jag var högst 8 år, för jag kommer inte riktigt ihåg hur det såg ut där. Så det blir att vandra runt där sen äta en go middag på hotell restaurangen. Vi har även med oss min sambos kompis som har varit här upp i Luleå över en vecka.

Ha en riktigt bra första juli!

RSS 2.0