Min nya leksak!

Nu har jag äntligen beställt min nya mobiltelefon. Den ska komma nästa vecka.



Nokia C7.

Jag är super nöjd med mitt val. Så den här mobilen kommer jag ha länge. Den har allt det jag vill ha. Sen så var den inte dyr heller så det kan inte bli bättre.
Är det nån som har den här mobiltelefonen? Är ni i så fall nöjd med den?

Tyvärr så har jag inte hittat nån gammal mobil, så jag kan fortfarande inte ringa eller läsa sms. Så om ni vill nå mej så måste ni ringa mej!


Bild från Intomobile.

Men Shiiiit!

Jag får bestlutångest, vet inte vad jag vill ha för mobil. Funderar på en Samsung, Nokia och I Phone. Nån av dom märkerna kommer det bli.
Men det är ju det att en I Phone kostar så mycket pengar. Men det är så här jag har aldrig ägt en dyr mobil, har aldrig haft den senaste eller så. Sen så byter jag inte heller mobiler varje år. Jag har mina tills dom går sönder. Så på det sättet tycker jag att jag kan förtjäna att ha en dyr mobil för en gångs skull. För jag skulle ha den tills den går sönder.

Min ekonomi skriker nej till en I Phone, men det som har hänt nu är ju ändå en oförutsedd händelse. Jag måste ha en mobil som funkar, så jag ska försöka leta upp om jag har nån gammal kvar som jag kan använda tillsvidare. Sen så måste jag fortsätta och tänka och så måste jag ha ett snack med min sambo.



Update:
Nu har jag funderat färdigt och tagit mitt förnuft till fånga. Det blir ingen Iphone den här gången. Det blir en Nokia. Måste ändå prata med min sambo, för jag är inte duktigt på det där med mobiler och så. Ni vet killar och mobiler går hur bra som helst. Men jag och mobiler går inte bra ihop.
 
Den som jag har kollat in kostar inte nå mycket så den skriker inte min ekonomi åt. Sen så är jag ju nöjd över den gamla mobilen min som har gått sönder som jag har alltid gillat, så jag blir nöjd att jag får en liknande mobil fast bättre kamera och så.

Suck

Det verkar som att min mobil har gått sönder, så jag kan inte ringa med den, vet inte heller om jag kan svara. Så då vet ni som har försökt att ringa mej. För jag såg att jag hade fått ett meddelande att nån har försökt att ringa mej.

Så nu blir det att ägna mej åt och se vad jag ska köpa för nån ny mobil imorgon. För jag kan inte ha en trasig.

Dress

Som vanligt så har det kommit in lite nytt på H&M.



Långklänning kostar 399kr.



Söt sommarklänning kostar bara 99kr.

Det här var mina favoriter. Nu längtar jag ännu mer till sommar när man kan ha fina kläder på sej.

Bilder från H&M.

Godmorgon

Idag är sista dagen i mars, shit vad härligt. Tänk imorgon är det är april. Vi har ju sommar snart.

Idag så kommer jag verkligen stanna hemma för jag har en hel del saker att göra. Tex jag måste sätta igång en tvättmaskin, för här ska det tvättas hihi. Jag gillar ju att tvätta speciellt när man har en egen tvättmaskin så är det ju hur kul som helst.
Det är bara sätta igång med alla saker som jag ska göra idag.
Ha en underbar torsdag!

Wednesday

Det blev att jag har varit ute hela dagen idag också, så nu har man fått ännu mera färg i ansiktet. Jag kan inte beskriva hur härligt jag tycker att det är att sitta ute i det fin vädret, men man måste ändå ha massa kläder på sej. Det går inte att sitta utan mössa och täckbyxor, och ändå började jag frysa.

Dagarna går verkligen fort fram, trodde att det var tisdag idag, men så är det onsdag hihi. Man hinner verkligen inte med vad det är för dag. Det är tur att jag ska jobba på lördag så man inte blir helt dag vild hihi.
Nu ska jag återgå och vara social med dom som jag umgås med idag.

Godmorgon

Ny dag och det är ännu bättre väder idag. Så det blir att sitta ute idag också. Jag gillar våren. Man vill verkligen passa på att vara ute när det är så fint väder, det är samma med min vovve han älskar att få vara ute och springa, men kan säga att igår var han helt trött och somnade jätte fort för kvällen. Så det är bra att han kommer bli trött idag också.
Ha en jätte bra onsdag!

Parfymer

Det finns en hel del parfymer som jag vill ha. Jag gillar verkligen den här parfymen.



Love Chloé kostar 529kr.

Sen så är jag nyfiken på dom här.



Chloé kostar 519kr.



Jimmy Choo kostar 499kr.


Bilder från Kicks.

Funderingar och tankar

Har funderat idag på våra inflyttningsfest inbjudan. För jag vill självklart skicka ut inbjudningskort. Det är kul att få inbjudan på ett papper. Så jag har tänkt på att vi ska själv göra korten så det blir mer personligt. Det blir en hel del människor som vi ska bjuda.

Men nu ska jag fortsätta att se på hockey.

Tuesday

Man ska aldrig säga att man ska vara hemma en hel dag, för det var jag inte. Det tog inte så lång tid efter jag hade skrivit inlägget så åkte jag bort. Var nämligen bjuden på att sitta ute och äta våfflor. Det kan man ju inte tacka nej till, för min vovve gillar också att vara ute när det är så fint väder.
Så man har fått lite färg i ansiktet.

Det jag tänkte visa att igår fick jag min fina kalender.





Jag är jätte nöjd med min kalender. Det här året så blev det att jag körde svart istället för rosa som jag har kört med dom två andra åren.

Sen har jag börjat med att fylla i viktiga datum i kalendern som jag inte vill missa hihi. Som sagt jag är super nöjd med den.


Godmorgon

Gud vad jag har blivit dålig på att blogga. Men det känns som att det händer inte så mycket just nu, det är som att jag väntar på bättre tider haha. Eftersom jag inte jobbar så mycket så blir det att jag åker iväg mycket. Jag är som aldrig hemma. Men idag ska jag vara hemma hela dagen, för jag har en hel del att göra.

Vi var ju till Mio möbler igår, och köpte våra sängbord, som vi får hämta nästa vecka.



Vårt sängbord Grace.

Sen skulle vi ju även kolla på ett bord som dom inte hade hemma, så dom skulle ta hem det så vi ska få se det. För man vill ju inte köpa något som man inte har sett. Det var samma med våra sänglampor hade dom inte heller hemma, så det skulle dom också ta hem så vi får se hur dom ser ut.

Vi ska försöka ha ett slags tema för vårt sovrum, men jag tror att jag har nämnt det tidigare. Det ska vara hotell känsla över det hela.

Mio

Äntligen ska vi åka till Mio möbler. Jag tycker att det ska bli så kul att få se på lite möbler sen att vi ska även köpa våra sängbord är ju jätte bra. Det är så mycket saker som är planerat så man vill att alla möbler ska komma på en gång. Jag skulle även vilja säga vad det är för möbler som vi är ute efter. Men jag tänker fortfarande vara hemlig, men jag lovar ni ska få se sen när allt är klart, för det kommer bli hur bra som helst.

Kan även avslöja att vi ska ju ha en inflyttningsfest. Men jag vet inte riktigt när men den kommer bli av. Sen har vi även lite middagar framför oss.  Får se när den första middagsbjudningen blir.


Godmorgon

Det blev ingen sovmorgon för mej idag. Det var bara stiga upp före sju imorse. Jag har nämligen varit chaufför på morgonen, men jag trodde inte det var sant när min klocka ringde för det kändes precis som att jag hade somnat hihi.

Så nu sitter jag här och är rätt så pigg, men jag skulle inte bli förvånad om jag kanske somnar om nån timme eller så.
Idag händer det roliga saker, vi ska äntligen beställa våra sängbord, sen så ska vi kolla in ett bord till vardagsrummet och sänglampor. Får se om det blir mer köp.
Ha en jätte bra start på den här veckan!

Sunday

Då var min jobbar vecka slut. Ska snart åka iväg igen, vi ska till min brorsa och hans familj för att se på hockey och så blir det att äta Sushi. Ska bli så gott med sushi och jag hoppas även att Luleå vinner ikväll. Jag har blivit helt hockey intresserad på sista tiden.
Kan säga att när jag var liten så tillbringade jag mycket i Coop arena, fast på den tiden så hette det Delfinen. Så jag har sett många hockey matcher från jag var jätte liten tills jag gick i högstatidet.

Godmorgon

Det märks att man har tappat en timmes sömn. Var lite små seg när jag steg upp, men jag vet ju att jag det blir att sova länge imorgon, så det är lugnt hihi.

Nu måste jag åka till jobbet.
Ha en skön söndag!

Lördag

Vi sitter och ser på hockey som vanligt. Får se om det blir tre raka seger till Luleå.

Jag har jobbat idag och det har verkligen varit fullt upp på jobbet. Men det blir väl så när det är så fint väder. Men jag kan säga att jag var glad när jag fick åka hem, för jag tycket att det började bli mycket strul på jobbet. Allt gick inte så som man ville. Jag älskar verkligen öppningar.

Hoppas att ni ha en super bra lördag!

Godmorgon

Oj det blev en riktigt lång sovmorgon idag, det var länge sen jag sov tolv timmar i sträck. Hoppas att jag kommer ändå att somna i tid ikväll eftersom jag ska jobba imorgon och söndag. Jag har nämligen tidiga pass, så jag ska upp på natten.

Idag så är det ju fredag, och självklart så blir det fredagsmys. Idag blir det en lyxmiddag, för idag har vi bott i en hel månad i den här lägenheten. Jag undrar när vi ska bli klar med den. Det har verkligen gått på sparlåg med att bli klar med lägenheten, inte bra. Men idag ska jag göra ett ryck samt så ska jag åka och trängas med pensionärer på en matbutik. För jag måste handla lite saker till middagen.
Ha nu en jätte bra fredag!

Thursday

Jag får be om ursäkt om mitt förra inlägg, antar att det är mina hormoner som spökar haha. För nu känns allt toppen, och över den saken som jag var känslig över var en skit sak. Jag behöver inte vara orolig längre. För jag vet att jag har gjort rätt.

Som jag även skrev i mitt förra inlägg så är fjällen bokad nu, så det känns grymt bra. För nu vet jag när vi ska åka iväg och det kommer bli super kul.
Som sagt vilken härlig tid jag har framför mej. Jag älskar att ha saker inplanerad.

Godmorgon

Jag somnade jätte tidigt igår, redan klockan nio gick jag och la mej. Var jätte trött igår, för det hände en del saker som var helt enkelt för jobbigt. Jag blir så less när jag missförstår saker. Vill inte gå in på vad det handlar om, för idag vill jag bara släppa det och vara glad. Men jag kan säga så här att jag kände mej som en idiot som inte fattar något. Så min självkänsla och mitt självfötroende hamnade i botten igår. Det är klart innan jag somnade så började jag fundera på vad vill jag egentligen göra med mitt liv? vad är min dröm? Sen så vet jag inte heller om jag har börjat få ålderskris, för allt det som jag har velat göra innan jag är 30 har inte blivit av, alltså ingeting. Jag tycker att det ska bli jätte kul att fylla 30, för man blir smartare med åren, det sägs det allafall hihi.

Det blev en hel del funderingar, för just nu så känns det som att jag lyckas inte med något. Jag vill ha något som jag brinner för. Jag vill ha något att se framemot. Men jag har väl en del saker att se framemot, ska till fjällen som vanligt. Och där ska jag bara vara.
Ha nu en riktigt underbar torsdag!

Tusen gånger starkare!

Jag höll mej vaken när jag såg filmen Tusen gånger starkare.



Jag gillar verkligen den här filmen, vet inte riktigt vad jag ska skriva om vad den handlar om. För den tar upp så många bra saker, och det är såna saker som det är i en klass när man gick på högstadiet. Fast jag kan inte komma ihåg om jag själv har varit i en sån klass, eller vänta det kanske jag visst har varit i. Första året på gymnasiet. Där var det killar som hördes mest och så.

Jag tycker verkligen att ni kan se den här filmen, men det är en kul sak med den här filmen och det är tjejen som spelar Saga har samma utseende som en kompis till mej, så det var lite läskigt att se haha. För det blev att jag tänkte på henne.

Men hur som helst så får den här filmen av mej  ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.


Bild från Moviezine.

Onsdag

Vad skönt att man är hemma igen hihi. Nu är det bara helgen kvar. Ni kan nog förstå att imorgon ska jag sova ut. För det blev inte så många timmars sömn inatt, jag har insett att jag är en nattmänniska just nu. Blir jätte pigg när klockan är tolv. Så det blir ju lite problem när man sen ska upp vid fyra tiden. Men nu är det färdigt pratat om det.

Nu ska jag se på en film och bara koppla av, får hoppas att jag inte somnar hihi.


Luleå heja heja!



Det är det här som gäller just nu, få se om man får ont i magen idag också hihi.
Ni vet vad ni hejar på!!! =)

Sur och glad

Gud vad jag blev trött vid fyra tiden idag, trodde nästan att jag skulle somna i soffan. Men det är tur att jag har inte varit trött på jobbet. Måste berätta en sak, att jag vaknade i natt vid tolv tiden att nån jädra tok som bor i huset började borra. Hur tusan kommer man på något sånt?! Människan kan ju fan inte vara klok. Jag förstår mej inte på människor.

Nu har jag allafall fått i mej mat, så jag är på bättre humör nu och så blev jag piggare.
Tänkte visa vad vi åt för lyx mat igår.



Västerbottenpaj med Kalix löjrom och créme fresh vid sidan om.

Att göra en Västerbottenpaj är så enkelt och det går inte heller att misslyckas med. Vi fick kvar en del av pajen så jag ska äta den imorgon på jobbet.

Tuesday

Vad härligt det var att stiga upp tidigt idag för att man skulle jobba. För nu är det äntligen ljust ute när klockan är fem på morgonen. Så det är helt klart mycket lättare att stiga upp och jobba tidigt.

Sen så är det jätte varmt ute, det är helt otroligt hur snön smälter. Så nu har man äntligen fått vår känslor igen, det enda som är jobbigt att det är fullt med vattenpölar och så är det så skitigt ute. Men det är tur att den perioden är kort hihi.


Vart ska man börja!

Jag har ingen aning vad jag ska börja med. Men jag börjar väl med gårdagen.
Som ni ser så har jag inte skrivit på bloggen sen igår, men det är för att jag har helt enkelt nästan inte varit hemma.
Jag skrev ju igår att vi skulle ut och grilla och det gjorde vi. Vi var helt enkelt hos mina föräldrar och grillade hos dom. För dom har en jätte mysig grillplats. Så vi grillade från korv till fläsk och lever haha. Men jag åt bara korven. Det är så gott att grilla korv ute i naturen. Sen så hade vi även varm choklad. Söndagen kunde verkligen inte vara bättre. Sen slutade det med att vi hamnade hos brorsan för att se på hockey. Och Luleå vann så nu är dom i semifinal, säger man så?!
Det var så spännande att se på matchen så jag fick ont i magen, men jag är jätte glad att dom vann.
GRATTIS LULEÅ HOCKEY!

Vi såg även Solsidan hos brorsan för vi blev bjuden på en sen middag hos dom, för hockeyn var inte klar förrän efter sju på kvällen. Sen när Solsidan var slut så åkte vi hem så fort som möjligt för att vi skulle se på Big Brother hihi, sen blev det sängen. Man blir verkligen trött av att vara ute en hel dag.

Idag så har jag inte heller varit hemma, blev att så fort jag steg upp så åkte jag till mina föräldrar igen för jag hade glömt mina vantar, det är fortfarande för kallt att vara utan vantar. Så min brorsa var också där. Så nu har jag varit hemma en stund har även börjar förbereda middagen. Ni ser jag har verkligen fullt upp på dagarna hihi.

Imorgon ska jag jobba så det blir bra, man kan aldrig säga nej till pengar hihi.

Godmorgon

Blir ett snabbt inlägg för snart ska vi ut och vara ute hela dagen. För idag är det perfekt väder. Vi har nämligen tänkt sitta ute och grilla korv. Solen skiner och inte ett moln på himlen. Snacka om att jag är glad att jag inte jobbar den här helgen.
Hoppas ni får en underbar söndag!

Mat

Pizzan är i ugnen och det är bara ca 10 minuter kvar tills man får ta första tuggan. Hemmagjord pizza är verkligen gott.

Kan säga att jag mår verkligen toppen nu, så fort klockan hade passerat tolv så blev jag som en människa igen. Men jag tycker inte att det känns som lördag, det känns mer som att det skulle vara söndag idag. Men det är väl för att man går inte så ofta på fester på en fredag.

Måste ju berätta om gårdagen så blev vi bjudna på tre rätters och vi var ca 20 personer. Vi hade även lekar så det var super kul.
Och maten var super gott och mycket trevligt folk på festen.




Vi gav det här till 40 åringen hihi. En flaska rosé Moét & Chandon och en mörk chokladkaka. Måste säga att jag är jätte nöjd med vår present, men jag är alltid nöjd med presenterna som jag ger bort.

Funderar

Shit vilken beslutångest jag har. Jag funderar nämligen om jag ska gå till matbutiken eller inte. Det sjuka är att vi bor jätte nära, så det går fort att gå ner dit. Men det känns som att jag har inte så stor lust att visa mej ute just nu haha. Jag får väl fortsätta och fundera en stund till haha.



Den här snygga klänningen kommer komma ut snart i alla Lindex butiker (v14). Jag gillar den verkligen, tycker att den ser ut som en dröm. Tänk att ha den till alla sommarfester!

Jag vet när jag såg den första gången i en tidning så blev jag kär i den här klänningen. Nu så ska den äntligen komma ut.


Bild från Lindex.

Godmorgon

Jag hade jätte trevligt igår det är därför jag mår som jag förtjänar. Är jätte trött och så har jag ont i huvudet. Kan inte sova längre. Så jag har hunnit med en kort morgonpromenad med vovven, men det kändes som att jag var helt yr när jag var ute och gick, så det var jobbigt.

Kan säga att just nu så är jag super sugen på coca cola. Det finns inte godare än dagen efter att få dricka en kall coca cola. Får se om jag ska gå till matbutiken.
Till middag blir det hemmagjord pizza, jag såg till att vi skulle äta det idag, för man vill gärna ha en pizza när man är bakis. Så det blir god middag.


Förändringar

En bild på mej från 2005.




En bild från idag 2011.

Så den översta bilden så är jag 24 år, och den nedersta är jag 29 år. Ja måste nog erkänna att det syns att jag har blivit äldre.

Jag har tänkt på en sak nu när jag håller på fixa till mej, så känner jag som att jag är 20 år igen och ska ut på krogen. Ser att jag har samma blick som jag hade då, så jag kunde inte låta bli att ta ett kort på mej idag för att se hur mycket har jag förändrats i ansiktet. Jag ser nog mer sliten ut nu haha. Men jag kan inte påstå att jag ser ut som att jag ska bli 30 år i år hihi.



Är inte klar med håret. Så nu ska jag börja med det.

Naglar

Är super nöjd med mina naglar. Dom fick så fin röd färg. Ibland undrar jag varför jag inte använder mer ofta rött nagellack, för det är ju jätte snyggt. Sen vill man ju även ha en speciell röd färg, så det här nagellacket gillar jag verkligen för den har den färgen som jag vill ha.



Mavala London och baslack från Depend.

Har alltid underlack under nagellacket brukar även ha överlack, men det är slut. Nu ska jag fortsätta att fixa mitt hår. På tal om mitt hår så har jag lite funderingar på att göra det lite mörkare, sen så behöver jag toppa håret. Det är helt sjukt vad det är nött. Har ju sparat in på att toppa håret för jag tänkte att det skulle växa fortare då, och det är klart att håret har växt men det är inte kul när det ser slitet ut. Allt har sitt pris.

Mat och minnen!



Hemmagjord müsli.



Yoghurt med müsli.

Hemmagjord müsli har vi nämligen fått av vår fd granne som vi hade när vi bodde i stan. Jag måste säga att det var verkligen gott för egentligen så gillar jag inte müsli.

Jag måste erkänna och säga att jag saknar mina grannar från stan. Här där jag bor nu så säger man knapp hej till varann, då menar jag dom som bor i samma trappuppgång som en. Jag pratade ganska mycket med min  granner från stan. Och det var verkligen trevligt.
Här där vi bor nu så är man ganska så anonym.



Grekisk bondsallad med karré och coppa skinka.

Det var vår middag igår, och det var super gott. Idag så blir det ingen middag hemma eftersom det blir att äta på kalaset som vi ska till. Längtar verkligen till ikväll.

Godmorgon

Idag steg jag upp vid åtta tiden, men jag stannade kvar i sängen för att läsa en stund. Så det var riktigt härligt, sen när jag steg upp så blev det att busa en stund med vovven. Han älskar den här lägenheten för nu kan han verkligen springa runt och runt. Han gillar nämligen att bli jagad. Han är så snabb på att springa för han vänder så fort i kurvorna haha, medans en själv halkar hela tiden.

Tänkte starta den här morgonen med ett pass på crosstrainer sen blir det frukost, yoghurt och hemmagjord müsli. Sen är det nästan dags för mej att börja fixa mej själv för 40års kalaset. Jag gillar nämligen att ha gott om tid för att göra mej klar. Villa ha flera timmar på mej, skulle egentligen luncha med mina vänner idag men jag fick tacka nej för att jag ska fixa till mej. Då fattar ni hur många timmar jag vill ha på mej. Sen så måste badrummet vara ledigt när min sambo kommer hem för han har inte gått om tid att fixa till sej, men det är tur att han är redan snygg min älskling hihi.

Tapas

Nu måste jag verkligen skryta om mej själv, vilken middag vi åt igår. Så gott och perfekt men det tog en lång tid att laga maten.
Vi åt nämligen vitlöksmarinerad fläskifilé som tillagade i ugnen. Sen så hade vi Patatas bravas till. Det är spanskt Tapas.



Patatas bravas. Bild från matboken.

Men vet ni vad som hände, när jag hade stekt fläskfilén för den skulle få färg så stoppade jag in den i ugnen, skulle väl vara i ugnen ca 1 och halv timme. Men den blev aldrig klar, för jag hade råkat köra på en temperatur på 95 grader när ugnen ska vara 125 grader. Så det tog tid, det tog alltså ca tre timmar för mej att laga mat hihi. Så ni kan ju tänka att jag och min sambo började skratta när vi såg min miss.

Efter vi hade ätit den goda middagen så blev det ost efterrätt. Jag älskar ost, och det här kommer jag köpa fler gånger.



Finns att köpa på IcaMaxi i ostcharken. Osten var verkligen perfekt. Jag kan avslöja att en sån här efterrätt kommer jag helt klart bjuda till mina middagsgäster nån gång.

Så sammanfattning kan jag säga att vi hade spanskt tema igår, och idag blir det grekisk tema på vår middag.

H&M

Den här veckan hittar man också fina kläder som jag skulle gärna vilja ha.


Topp 199kr.



Klänning 349kr.



Snygg skärp att ha till klänningen 99kr/st.



Shorts 149kr.



Topp 149kr/st. Gillar båda färgerna.


Som ni ser så hittade jag en hel del. Jag ser sommar framför mej när jag kollar på dom här kläderna. Snacka om att man längtar efter sommar.


Bilder från H&M.

Godmorgon

Alltså vilka drömmar man har på morgonsidan. Jag måste verkligen ha en livlig fantasi. En dröm var så hemskt så jag började gråta, sen var en annan dröm helt konstig. Drömmde om ett 30 års kalas och vi var hur många som helst på den festen helt sjukt för Tommy Körberg var där för att han skulle sjunga. Ni ser ju vilka konstiga drömmar man har hihi.

Idag måste jag börja med att förberedda mej själv för morgon dagen. Tänkte att man skulle måla naglarna idag, för jag är så duktig på att måla utanför haha. Imorgon blir det en stress dag, men jag vet vad jag ska ha på mej, men det kan hända att jag ändrar mej också i sista sekunden.
Ha en jätte härlig dag idag!

Magazine

Igår när vi var och handlade så köpte jag hem två tidningar.



Style by och Bubbelroom.

Tyvärr så har jag inte hunnit att bläddra igenom Elin Klings tidning Style by, men jag ska väl få nån tid över idag så jag kan börja läsa den.
Har ni läst den? Och iså fall vad tyckte ni om tidningen?


Clutch

Jag kunde ju inte låta bli att beställa dom här två väskorna från H&M.



Clutch från H&M.

Så nån av dom här kommer jag ha med mej på 40 års kalaset. Får se vilken som passar bäst till mina kläder. Jag är super nöjd med dom, lagom stora och så. Jag fick för mej att det skulle vara tyg material på väskorna, men det är det inte. Det står pappersstrå på deras sida, nu när jag gick in och kollade på deras sida haha. Så får se hur länge väskorna kommer hålla.
Sen den väskan som är svart och vit är inte svart och vit. Det är nämligen svart och beiget.

Sen så har jag även velat ha en clutch, tycker att det är jätte snyggt. Så nu får jag prova på och känna hur det känns. Innan man köper en riktigt dyr. Jag har min dröm clutch från Mulberry.

Godmorgon

Idag blev man väckt vid halv nio tiden. Så det var bara stiga upp och göra sej klar för att åka och hälsa på mina föräldrar.  Så jag är hos dom nu, blir att vara här en stund, men sen när jag åker hem så måste jag förbi ett ställe och hämta ut mitt paket som jag har betställt. Det ska bli så kul och se hur det ser ut i verkligheten, så jag ska fota det sen så ni får veta vad jag har betsällt för något.

Nu ska jag återgå och vara social. Ha en härlig dag idag!

Tisdag

Idag ska vi fylla upp kylen och frysen med mat. Det är det som är så härligt när man har en stor kyl och frys att då ryms det en hel del matvaror. Så jag ska börja göra en mat veckomeny idag. För vi måste ha ett veckomeny, allt blir så mycket lättare då och så vet man vad man ska köpa för varor. Så inget hinner bli gammalt eller så. Så jag ska alldeles strax börja kolla igenom min matböcker.

Det blev en god lunch idag för mej, nämligen tacos. För vi åt tacos igår och det är verkligen super gott och så går det så fort att tillaga den rätten.
Jag kommer ihåg när man var yngre så åt alltid jag och min kompisar tacos. Bjöd man på mat så var det tacos haha. Var man på en stor fest så var det tacos som man blev bjuden på. Nu är det inte så längre.


Godmorgon

Har pratat med min chef idag, måste höra hur det blir med jobb i sommar och så. För det är så mycket som händer. Ska på ett 40 års kalas och 30 års kalas i sommar, sen så fyller jag själv 30 år till hösten. Så man vill gärna veta hur mycket man ska jobba och så, för sen ska även min sambo ha semester. Så det är klart att vi vill ha det samtidigt. Det är mycket att planera och det är ju tur att jag älskar att planera hihi. Vi har även pratat om jobb att jag ska jobba extra nästa vecka. Så det är jätte bra. Men hela den här veckan kommer jag va ledig.

På tal om att planera så måste jag fixa en ny kalender. Jag brukar alltid beställa min på personliga almanacka. Då får man själv bestämma hur den ska se ut och så, så det är kul.
Ha en jätte bra tisdag!

Hårvård

Jag har insett att jag måste köpa snart nytt shampo och balsam, för det är inte mycket som jag har kvar. Jag brukar alltid beställa hårvårdsprodukter på nätet eftersom det är billigare än att köpa hos frisören. Så jag håller just nu på kolla på Lykos sida. Det är där jag alltid beställer mina hårvårdsprodukter ifrån.

Jag gillar att prova på olika märken och så och just nu kollar jag in på dom här produkterna.

 
Shampo 239kr.                     Balsam 259kr.


 

Shampo 212kr.

 

Shampo 169kr.                    Balsam 279kr.




Shampo + balsam 399kr.




Shampo + balsam 399kr.


Det här är produkter för torrt hår. Jag upplever att mitt hår är jätte torrt och slitet, men samtidigt så är det även fett. Så det är verkligen svårt det här med hårprodukter.
Men jag tycker att det lutar mot att jag kommer beställa shampo och balsam från TIGI. Det känns som att det är verkligen ett bra pris för dom produkterna med tanke på att det är 750ml flaskor. Sen så gillar jag även att det är pumpflaskor.

Vilket shampo och balsam använder ni?


Bilder från Lyko.

Monday

Snacka om att tiden går fort när man sitter framför en dator. Det är som en kund sa till mej igår, har du också en klocka som är helt speedad hihi. Det stämmer så bra för idag är min klocka speedad haha. Det är så mycket som jag ska hinna med idag.

Tänkte springa på crosstrainer idag. Ska använda den varje dag restan av mitt liv haha. Så får vi se om det går fort att gå ner i vikt. Sen så måste jag avslöja att jag har några till kartonger att packa upp, men det är inte många, ca 5 st kvar. Det är så här att vi har packat upp allt det som vi ska ha i lägenheten. Men det jag håller på med nu är mina karonger som jag ska skänka sen kartonger som ska ner till förrådet. Så bara där är det jobb. Jag har tänkt vara duktig idag och kanske få klart nån kartong.

Sen funderar jag på vad vi ska äta till middag, har sett i många bloggar att dom har ätit tacos i helgen. Så självklart blev jag sugen på det. Så vi får se om det blir tacos till middag.

Nä, nu blir det först lite frukost/lunch sen blir det att jobba hårt.


Godmorgon

Då har vi en ny vecka framför oss igen och vad härligt det känns. För den här veckan kommer det hända roliga saker. Ska på 40 års kalas på fredag, sen har jag bytt helg så jag kommer vara ledig hela den här veckan. Blir att jag jobbar nästa helg istället.

Sen så kan jag avslöja att jag är så glad att äntligen har en jobbig börda släppt för mej. Tänk att det skulle ta 3 år. För ni som har följt min blogg från början kommer nog ihåg vad 13 mars innebär för mej! Det har varit ett jobbigt datum för mej. Men jag är så glad att igår tänkte jag inte alls mycket på det. Har knappt tänkt på det i år. Det är så skönt att jag har äntligen gått vidare. Men jag kommer ändå ha kvar ärret inom mej, men jag har lärt mej hur jag ska leva vidare med det.

Nu är det färdigt att vara djup, så nu ska jag ta till vara den här dagen.
Ha en underbar måndag!

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag också. Så härligt när man kan sova länge hihi. Vi sov till tio så vi har nyss ätit frukost/lunch. Måste även börja göra mej klar för jobbet alldeles strax.

Jag tycker att rätt låt vann igår på Melodifestivalen, gillade som sagt Erics låt och även Swingfly.
Vilka låtar gillade ni? Tyckte ni att rätt låt vann?

Godmorgon

Vad jag känner mej utvilad, har sovit länge idag så nu är man verkligen pigg så det är tur eftersom jag ska jobba.
Men en sak är typiskt, idag har vi hur bra väder som helst och så är det alltid på dom helgerna som jag jobbar på. För idag hade jag gärna varit ute hela dagen och kanske sitta vid en eld och grilla nån korv. För det är verkligen ute väder idag.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här, måste äta lite frukost och så.
Ha en jätte bra lördag!


Friday

Vilken bra start jag hade på den här fredagen. För mamma och pappa var hos mej sen kom brorsan och svägerskan. Så vi alla har suttit inne i köket, ni vet ju att vid det här laget så älskar jag mitt kök hihi. Så nu har alla åkt hem, men jag och min sambo ska på middag hos min brorsa så vi ska åka dit senare idag. Det kommer bli trevligt, och jag vet att det blir oxfilé till middag hihi.

Däremot så har vi inte haft nå bra väder idag, det snöar ju hela tiden. Så jag får nog sluta upp och säga att våren är påväg hit. För just nu så känns det långt bort.

Nu ska jag ut och rasta vovven.

Godmorgon

Det är fredag idag, så det innebär för många att det är deras sista jobbar dag idag, men för mej är det sista lediga dagen på den här veckan hihi. Ska jobba hela helgen.

Jag har inte tid att sitta framför datorn den här morgonen för jag kommer snart få besök av mina föräldrar, så jag måste skynda mej ut nu och rasta vovven.
Ha en jätte bra fredag!

Hem ljuva hem

Jag fortsätter att visa lite bilder från vårt hem.



När man kommer till vår hall så mötts man av dom här katterna.



Det första man ser när man kommer in till vår lägenhet.



Carpe diem gjorde sej även bra på den här väggen.

Så sammafattning kan man säga att vår hall har färgerna svart, vit, guld och träfärg. Det där med träfärg är för att jag har ingen aning om det är ek, björk eller något annat haha. Kan inte där med träfärg, finns så mycket olika.

Sen så gillar jag modernt, gammalt, nytt och slitet. Det är väl så hela vårt hem kommer gå i.

Books

Det var dom här böckerna som jag beställde på bokrean.



Skönhets bibeln, Gucci krigen och Vintage.

Jag är super nöjd med böckerna, jag har inte hunnit än att börja läsa dom, men jag har bläddrat igenom. Så jag tycker att dom böckerna verkar vara riktigt intressant.

H&M

Vad mycket snyggt dom har fått in idag, jag blir ju helt snurrig hihi. Det är så mycket som jag vill ha därifrån. Snacka om att det kliar i mina fingrar hihi.




Väskorna kostar bara 99kr/st.

Jag vill ha både väskorna, dom är ju hur snygga som helst. Sen så är det ju nästan gratis också. Sån här väska skulle jag verkligen behöva till nästa fredag.



Topp kostar 149kr.

Jag älskar randiga tröjor, och den här är ju super snygg.



Cardigan kostar 299kr.

Den är verkligen super söt den här cardigan.



Klänning kostar 599kr.

Det var en annorlunda och cool klänning hihi.



Klänning kostar 499kr.

Jag älskar den här klänning, svart och vitt kan aldrig bli fel.


Bilder från H&M.

Godmorgon

Jag är ledig idag. Så nu tänker jag få mycket gjort i lägenheten.
Som ni vet så jobbade jag igår och kom hem nästan vid åtta tiden igår, så därför blev det inga inlägg. Sen så hade jag inget att skriva om. Det känns som att jag går på sparlåg, för jag vet inte heller vad jag ska skriva om. Sen har jag inte heller hunnit läsa bloggar på två dagar eller svarat på kommentarerna. Ni vet att jag gillar att få kommentarer från er!  Det är verkligen kul =)

Ja, då vet ni hur min dag kommer se ut idag.
Får önska er en trevlig torsdag!!!

Godmorgon

Hoppas att ni alla har sovit gott! För det har jag gjort. Det gick myckte bättre att stiga upp idag. Är inte alls morgontrött.

Det händer väl inte så mycket för mej idag, eftersom jag kommer jobba stort sett hela dagen. Så får vi se om det blir nå mer jobb imorgon. Det händer inte så mycket i hemmet när man jobbar. Så det står mest still just nu.
Hoppas ni får en underbar onsdag!


Tisdag!

Då är man hemma igen, blev som vanligt att man lånade hem lite film från jobbet. Men det kommer inte bli så sen kväll ikväll eftersom jag ska jobba imorgon också, så det är super bra.

Ja just, idag kan man väl säga att det var historiskt att jobba eftersom bensin 95 oktan kostar nu 14:28kr/liter i hela Sverige. Man har aldrig varit med om så hög liter pris för en tankning.

Har ni ätit nån semlor idag? Min sambo hade tagit hem en åt mej idag så det var super gott och få äta efter man har jobbat en hård dag haha.

Godmorgon

Vad konstigt det kändes att man fick stiga upp klockan halv nio, tyckte att det var för tidigt och att jag är fortfarande små trött...skumt. Jag är ju van att stiga upp den tiden brukar ju vara pigg då haha. Men jag vaknar väl till liv snart.

Idag ska jag jobbba, så det är jätte bra, och självklart hoppas jag på mer jobb i mars. För nu har jag bara en extra dag plus.

Nu har jag inte tid att sitta här måste börja göra mej klar för att åka till jobbet, börjar ju snart.
Ha en jätte bra tisdag!


Home

Man kan nästan säga att vårt gästrum/tvrum är färdigt. Jag är jätte nöjd med rummet. Tänkte att ni skulle få se lite detaljer från rummet.



Vägghyllan ovanför bäddsoffan.

Jag gillar Buddha statyer, det är något med dom. Tycker att jag blir så lugn när jag ser på dom sen så har jag varit jätte intresserad av vad såna statyer står för. Nu har jag ju fått lite andra intressen hihi.



Kommer inte ihåg vad den här står för.



Drömfångare.

Jag har en drömfångare ovanför vår säng, så självklart måste folk som sover över oss också få ha en drömfångare ovanför deras huvuder när dom sover.

Monday

Det har verkligen varit en härlig dag idag, och det var jätte skönt med långpromenaden. Blev en hel del prat hos mina föräldrar så det var kul. Vi har redan börjat planera påsken hihi. Folk som tycker att jag planerar långt i förväg så säger jag bara att det sitter i mina gener haha. Jag gillar att planera, har alltid nån slags schema i mitt huvud hihi.

Imorgon ska jag jobba, börjar sent så jag får sova ut. Så jag behöver inte gå och lägga mej tidigt ikväll. Sen så ska jag jobba hela helgen också, så nu kommer jag inte vara ledig på två helger framöver.

Godmorgon

Ny vecka, finns det nå härligare hihi. Idag så blir det att gå ut på en lång promenad, ska äta lunch hos mina föräldrar. Det är ju så härligt att vara ute i det här fin vädret som vi har. Det bara skriker vår. Jag har inte gillat mars tidigare, men jag tror att jag måste ändra mej. För det är nu man märker här uppe att det blir fort ljust på morgonen så nu lever man inte längre i mörker.

Nu dags för frukost, sen ut och gå. Hoppas att ni har en super härlig måndag!


Sunday

Vi har börjat få ett hem. Det har äntligen börjat likna något. Och det känns verkligen kul att se hur allt växer fram. Det börjar bli vår prägel över det hela.
Jag har insett att jag kommer inte rymma nå mer ljusstakar eller ljuslyktor i lägenheten, så jag har fått stoppa vissa i en kartong som kommer hamna i förrådet, men det ska ändå vara till nära hands så man kan gå och hämta dom fort om man vill. För jag ska använda allt men inte samtidigt hihi.

Så snart kan jag börja fota lite från vårt hem, för jag antar att ni är väl nyfikna? Hihi
Ha en fortsatt underbar söndag!

Godmorgon

Igår blev det inget bloggande, för att vi var upptagna hela dagen. Jag åkte rätt så tidigt till min föräldrar igår eftersom min sambo skulle ut och åka skoter så var jag hos dom när han var ute. Sen så åkte vi hem vid middagstiden, så här hemma har vi hållt på med hemmet. Sen såg vi även på Melodifestivalen, det var verkligen inga bra låtar på andra chansen.

Så jag måste erkänna att det var lite skönt att vara borta från datorn haha. Idag blir det fortsätta med hemmet. Men nu är det frukost som gäller.

Godmorgon

Idag har jag vaknat tidigt, vaknade nämligen redan klockan 05:00. Så den här dagen kommer verkligen vara lång för mej.

Jag glömde ju att berätta igår så var jag och hämtade ut ett paket. För det har faktiskt blivit en beställning. Kunde inte låta bli fast jag har köpstop. Jag har nämligen beställt böcker från bokrean. Så jag är jätte nöjd med mina böcker, ni ska få se senare vad jag har beställt för något.

Vi hade en bra myskväll igår, och jag måste säga att jag älskar att sitta i köket hihi. Det har blivit min favoritplats i hela lägenheten. Att ha ett kök är ett lyx för mej. Nu låter det precis som att jag aldrig har haft ett kök haha.

Nä, jag undrar om jag ska väcka min lilla vovve, men han vill nog inte komma bort från vår säng. Men jag vill ha sällskap haha.

Friday!

Här går det undan, fast ändå så går det långsamt. Men nu ska vi allafall bli av med lite kartonger. Vi har fått låna jätte många flyttkartonger av ett företag som svenska folket kanske inte gillar. Men jag gillar det företaget, så jag vill tacka så mycket av att vi har fått låna av dom. Tyvärr så kan jag inte skriva vad det är för företag.
Så strax ska jag börja bära ner dom tomma flyttkartongerna.
Men först ska jag dricka lite Berocca Boost så man får igång energin hihi.


Godmorgon

Det var riktigt trevlig igår när jag var på kalaset, man fick så mycket go fika. Så jag blev helt klart på bättre humör hihi. Fick även träffa släkten så det var roligt, var nog ett halv år sen sist vi sågs.

Nu kan vi äntligen tvätta med vår tvättmaskin, vi har varit tvugna att köpa lite saker till den. Så då får jag äntligen tvätta stretchfrottén som skyddar madrassen till sängen, så imorgon ska man kunna bygga ihop sängen, så äntligen är det färdigt sovit på golvet.

Inatt är det nån som har spelat musik, har ingen aning från vilket håll det kommer ifrån, så det verkar som att det är ganska lyhört här. Men jag har svårt att tro att det är lika lyhört som vi hade i förra lägenheten. För då hörde man när grannarna hostade eller pratade med varann. Men det är väl så i alla boende, är man i ett tyst rum så hör man ganska mycket från grannarna haha.

Sen bästa av allt det är fredag, jag älskar fredagar. Min deadline går ut idag, så ni kommer inte höra så mycket från mej idag. För idag ska nästan alla kartonger bli tomma, idag är det inredning som gäller hihi.
Ha en underbar fredag!

Thursday

Ska på födeldsedagskalas idag, är inte alls på kalas humör. Men jag tror att det gör nytta för mej att komma bort från alla våra flyttkartonger en stund. Att man får tänka på något annat och att man får ta av sej sina mysbyxor för att ta på sej något finare.

Ni kommer ju ihåg att imorgon ska nästan stort sett hela hemmet vara klart, jag hade ju det som en deadline. Men jag kommer inte nog inte hålla det.

Nu ska jag hoppa ner i badkaret.

Grrr

Jag fortsätter med mitt gnällande idag, jag blir verkligen inte klok på våra kartonger. Eftersom min sambo har nu med sej sina saker från sin gamla lägenhet. Så har vi dubbletter av allt inom köksväg, jag blir fan inte klok.

Eftersom det känns som att både jag och han borde gå igenom det tillsammans. Vi rymmer inte allt, sen så går det inte heller spara på allt. För jag vill inte ha en fullproppat förråd.
 
Jag kommer skänka mer och mer av min sakar medans min sambo vill spara sitt i förrådet. Ni ser vi lever inte på nå rosenblad den här veckan. Eftersom både han och jag är envisa av oss, sen så gillar vi lika mycket inredning. Så vill vi bestämma. 

Kommer ni ihåg avsnittet Solsidan där Alex och Anna håller på med att rensa i garaget? Så är det hos oss nu.

Jag är en gnällkärring

Jag vet att jag är små knäpp nu när jag skriver det här. Men det är en sak som jag inte tycker är roligt och att vi alla människor är olika och bla bla. Vår granne tror att vi på den här våningen bor i en studentkorridor. För den här personen har varje dag en ny soppåse utanför dörren. Jag tycker inte att det ser trevligt ut, varför kan inte personen behålla sin soppåse innanför sin dörr?!
Sen vi har flyttat in så har det varit varje dag en soppåse utanför. Jag vet att jag stör mej på konstiga saker haha, man kan väl säga att jag är som en polis haha.
Om vår soppåse är full så brukar jag sätta den soppåsen vid dörren för då tar man med sej den när man ska ut. Skulle aldrig lämna den utanför dörren, för så långt har vi inte att gå till sopprummet.
Hur gör ni, brukar ni lämna soppåsen utanför dörren eller vid dörren inomhus?

Jag hoppas att fler är som jag haha. För jag vet att jag är en gnällkärring haha.

H&M

H&M har fått in lite nytt idag som vanligt, och den här gången så föll jag för en del saker. Det var ett tag sen jag tyckte att dom fick in något snyggt.




Ringar som kostar 49,50kr/st.



Mörkblå topp som kostar 149kr.



Röd topp som kostar 149kr.



Jeansshorts kostar 249kr.



Topp som kostar 99kr.

Det här var mina favoriter, och jag känner även att jag måste börja tänka på färg. Har så mycket kläder som är mörka, men det är för att jag gillar det. Men iår så ska jag tänka mer på färgglada plagg hihi.


Bilder från H&M.

Godmorgon

Jag går och lägger mej tidigt på kvällarna men jag har börjat sova riktigt länge på morgonen. Fast jag vaknar före åtta på morgonen så blir det ändå att jag ligger kvar i sängen. Men det är skönt att sova länge hihi.

Vi har haft jätte bra väder den här veckan och det verkar hålla i sej, man känner att våren är på väg. Vi har tillomed haft plus grader så det är verkligen skönt.
Nu ska jag ut med vovven.
Ha en jätte bra onsdag!

Min garderob...

Jag har ju en dröm att ha en wic. Tyvärr så blir det ingen sån i den här lägenheten. Men bara för att jag inte har det så kan man ju ändå försöka ha fint i garderoben. Jag tycker att jag har fått en helt ok ordning i min garderob. Visst skulle jag kunna ha likadana galjar, men det får bli ett annat projekt. Så här ser det ut i min ena garderob.



Mina klänningar.



Mina kjolar.

Jag skulle även kunna ha en färgordning, men som sagt jag är ändå nöjd. Så är jag ute efter en klänning så ska jag öppna den här garderoben hihi.

Min sötnos!

Som jag har skrivit tidigare så har min lilla söta vovve börjat sova varje natt i vår säng. Men det är för att vi fortfarande sover på golvet så det är som lite svårt att säga nej till han då hihi. Men så fort vi har byggt ihop vår säng så är det färdigt sovit för han i vår säng.



Tog den här bilden idag när han sov i vår säng.

Min lilla vovve vill verkligen vara där man är. Han har tillomed krypit under vårt badkar haha. Men det är bra att han kollar in läget i lägenheten haha. Sen så är det så bra att han är som vanlig igen. Han känner att det här är hans hem nu.

Detaljer!

Nu ska ni få se två bilder från mitt hem. För än så länge så finns det inte så mycket att fota på haha.




Kristallkronan har kommit upp.

Tycker verkligen att den här kristallkronan passar så bra i den nya hallen. Fast den passade också bra i dom två andra hallar som jag har haft hihi.



Våra väggströmbrytare.

Jag vet att jag är töntig nu när jag visar våra väggströmbrytare haha. Men jag tycker att dom är jätte snygga och moderna. Är inte van att ha såna strömbrytare haha.

Det har varit problem med blogg.se idag, men nu verkar det som att det har löst sej så det är bra. Men jag har fått mycket gjort idag. Fast jag hade hur många blogginlägg som jag ville skriva idag.

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag hihi. Man blir verkligen trött och irriterad när man ska packa upp allt igen. Men vet ni vad, igår när jag var ute med vovven för sista rastning innan vi skulle sova så fick jag se norrsken. Vet ni hur länge sen jag såg det sist? Jag kommer inte ihåg när jag såg det sist för bor man i stan så ser man inte himlen haha. Det var mysigt att få se det.



Det liknade det här som jag såg igår.

Jag trivs verkligen att bo här, det konstiga att man möter hela tiden folk ute när man är ute. Men det är väl för att det bor så mycket folk här.

Hoppas att ni får en underbar onsdag!

Snyggt ska det bli

Idag har jag fått hjälp med lite uppackning av kökssaker. Så snart är köket helt klart.
Tänkte äta middag för första gången i vårt kök, dvs sitta vid vårt matbord. Jag har nämligen haft dricksglas fulla bordet, men nu ska jag packa ner dom och se sen om det blir att packa upp dom igen. Det är så mycket som ska rymmas i köket.

Jag har som en deadline att det mesta ska vara klart innan helgen börjar. För det skulle vara kul att ha ett liv igen, har inte haft ett liv på en månad haha.

Tack för hjälpen mina kära föräldrar! Hihi

Godmorgon

Idag så är man ledig så då borde man hinna göra vissa saker klart i lägenheten. Som tex min kläder, jag hittar hela tiden mer och mer kläder. Så nu har jag börjat organisera i mina garderober jag vill ha en viss ordning så det är bara ta det från början, för det är ingen idé att stoppa ut kläderna vart som helst, för då blir det bara dubbeljobb. Sen så måste jag skänka mer kläder, så jag har även börjat med det och så har jag en annan kartong som ska ner till källaren för det är kläder som jag aldrig kommer dra på mej igen, men jag vill ändå behålla dom.
Som ni märker har jag fullt upp, hinner inte heller läsa nån blogg, är även dålig på kommentera. Men snart så det väl ändå vara slut med kaoset hihi.

Igår när jag jobbade så hade jag inte hela min uniform på mej, för jag hittade nämligen inte mina byxor som hör till uniformen, så jag körde på boyfriend jeansen. För som sagt så har jag ju inte hittat alla min kläder än, och jag tänkte jag kan ju inte stå och ha inventering i en lång kjol eller mina mysbyxor haha. Så jag fick alltså låna ett par jeans av min sambo. Men igår så hittade vi min byxor så det är bra.

Nu ska jag gå ut i det fina vår vädret med vovven för att sen sitta inne och packa upp kläder med mera.
Ha en jätte bra tisdag!

RSS 2.0