Monday

Äntligen fick jag mitt paket. Det jag har beställt får ni se imorgon, men jag är jätte nöjd. Det kommer bli så snyggt.

Jag hämtade även ut hockey biljetterna idag, jag tror faktiskt vi fick rätt så hyfsat bra platser. Så det kommer bli kul att få se på lördag. Middagen som vi ska ha på fredag är att min mamma, pappa och farmor kommer och äter hos oss, så det kommer bli riktigt trevligt. Jag har redan gjort klart menyn hihi.

Nu blir det se på 4 sjtärnors middag.

Godmorgon

Idag vaknar man ju tidigt när man har ställt om klockan till vintertid hihi. Det gillar vi!

Sista dagen i oktober och nu är det ju Halloween i USA. För mej blir det måndagsfika med familjen. Så måste jag hämta ut hockey biljetter, för på lördag ska vi se på hockey i Coop arenan där Luleå kommer mötta AIK. Vi kommer inte få så bra platser men vad gör det när det är gratis hihi.

Nu kickar vi igång denna måndag!
Ha en fruktansvärt underbar måndag!

Sunday

Då är man lång ledig igen. Har fått prata med polisen idag, för som sagt det händer en hel del på mitt jobb. Men det jag pratade om var något helt annat, så man kan säga att jag gav ett tips. Så får man se om polisen kommer ringa till mej.

Har som vanligt funderat mycket idag, men kom inte fram till något. Men det känns allafall bra haha.
Till veckan som kommer det hända lite roliga saker, så det känns grymt bra. Ska tex ha en middag på fredag, men det ska jag skriva mer om senare i veckan.


Godmorgon

Snacka om skönt att man får vara en timme längre hemma hihi.

Det blev inget jobb för mej igår, jag mådde så illa så jag kunde inte jobba. Det var verkligen inte roligt. Det är därför det har varit tyst om mej igår, för jag låg bara i soffan. Först på kvällen kunde jag börja äta något. Kunde inte behålla maten igår. Lukter, säger jag bara var hur jobbigt som helst för mej. Var på väg att spy igår när jag var ute med min vovve och jag kände röklukt, ni kan ju gissa vilken panik jag fick.

Nä, nu ska jag hänga upp tvätten. Så blir det att åka till jobbet snart.
Ha en jätte härlig söndag!

Godmorgon

Idag mår man inte bra, mår illa. Men jag kommer väl må bättre efter en stund.

Idag är det jobb som gäller, har min roliga tid till nio ikväll. Så man kommer alltid hem sent. Men efter den här helgen så är jag ledig i två helger på raken, det blir skönt.
Ha en jätte härlig lördag!

Baka en kaka

Jag shopade en sak i tisdags när jag var till Skellefteå. Jag kom nämligen hem med den här trevliga vispskålen.



Så nu kan jag bli som Leila Lindholm hihi.

Sur

Blev lite små sur när jag upptäckte att det fanns inget paket i brevlådan idag. Gjorde nämligen en beställning förra fredagen och det brukar ta 3-5 dagar att få det. Så jag var säker på att jag skulle få det i onsdags, men det fanns inget. Men då tänkte att det kommer säkert på torsdag, men då fanns inget heller. Då tänkte man att idag måste det ju verkligen komma och jag kan gå med på att det tog en sån tid. Men det fanns inget, så jag blev riktigt sur. För det går inte heller spåra paketet. Jag har skickat ett mail till dom. Det är andra gången som jag har problem med dom. Har väl sammanlagt beställt 3 gånger från dom i år, och två gånger så har jag problem med dom.
Jag är arg!!!


Ljusfestivalen

Det pågår en ljusfestival här i Luleå. Jag och min sambo har sett en del av dom sakerna, men tyvärr har vi inte kunnat se det här i verkligheten. Det är ett helt otroligt klipp.



Det visar 3 gånger i timmen från klockan 19-22 på muséet.
Den här ljusfestivalen har varit sen 21-30 oktober.

Godmorgon

Idag blev det att stiga upp tidigt. Vaknade redan klockan åtta, för vi gick och la oss tidigt igår. Men det är bra för då kommer den här dagen vara lång. Det är ju härliga fredag idag, det innebär jobb för mej imorgon och på söndag.

Men sen är det ju svårt att stiga upp från en varm och skön säng. För lilla mexikanaren komma och hoppade upp i sängen och han skulle ligga under två täcken. Jepp, det är min vovve jag pratar om, förstår inte hur han kan vilja ligger under två täcken. Men han vill väl ha varmt och mörkt.

Han fick ju sin spruta igår, han tyckte att det var jätte kul att komma till djursjukhuset speciellt när det kom två till chihuahua vovvar. Han skrek då av glädje och ville busa med dom. Min vovve älskar chihuahuor. Men det är väl för att det är samma ras som han. Sen när vi skulle ta sprutan så blev det något annat skrik. Då var han jätte nervös och rädd, det gjorde ont i mitt matte hjärta. Han vill inte ens äta godis efteråt. Men han var verkligen lugn efter sprutan för då ville han inte busa med nå chihuahuor. Han vill bara vara i mattes famn och så var han tyst.
Men nu behöver jag inte ta en spruta förrän om 3 år.

Idag blir det att ta fram min halloween lykta, så blir det även att tvätta en tvätt.
Ha en jätte härlig fredag!

Brrr

Shit vad jag fryser i den här lägenheten, jag frös ju även i den förra lägenheten. Vi har bara 20, och jag brukar vilja ha minst 25 grader varmt i lägenheten när det är höst och vinter. Som när jag ska sova för natten så är jag alltid som en isbit, mina armar och händer är så kalla. Ok fötterna också.
För jag tror inte att jag är påväg att bli sjuk igen.

Idag ska min vovve få en spruta, det är för att vi ska på hundutställningen i november. Jag hoppas att det kommer gå bra för han, sen så hoppas jag så klart att sprutan inte är så dyr. Förr hade vi så lyx att han fick sin spruta här hemma. Men jag tror inte att han har några dåliga minnen från djursjukhuset så det kommer gå bra.

H&M

När det blir vinter så blir jag helt kär i glitter och sånt. Så då fastande jag helt klart för den här kjolen som finns nu på H&M.



Kjol kostar 179kr.


Bild från H&M.


Versace for H&M!

Idag går det ju att se vad det är för kollektion som dom släpper. Jag har hittat några favoriter som jag vill ha.
Då börjar vi!

Accessoarer



Armband kostar 249kt.



Läderväska 999kr.



Ring kostar 199kr.

Dress



Silver klänning kostar 1999kr.



Guld klänning kostar 1999kr.



Kostar 699kr.



Det här är min favorit klänning av dom alla! Kostar 699kr.

Topp och kjol



Topp kostar 399kr.



Min favorit kjol. Kostar 999kr.


Kollektionen släpps i utvalda butiker och på webben den 17 november klockan 10:00.


Bilder från HM.



Godmorgon

Ännu en dag får man vakna upp i Englands dimma hihi. Det är konstant dimma här och grått.

Men den här morgonen har jag kollat igenom Versace for H&M kollektionen, hittar några favoriter och det som jag haft favorit tidigare är inte längre min favorit. Ska snart dela med mej mina favoriter.
Ha en jätte bra torsdag, snart helg!

Tiden går fort

Det blir att fota imorgon på vad jag shoppade idag. För det är så svårt att ta bra bilder nu när det blir så fort mörkt ute.

Imorgon så blir det även att städa och jag måste verkligen komma igång med träningen på crosstrainer. Tror också att det är något annat som jag ska göra men jag kommer inte på det nu.

Onsdag

Wow, det händer verkligen saker på nätet. Har fått börja med den här morgonen att ända lösen på allt, för jag har som ingen koll, så jag tänkte det är lika bra att ändra på allt medans man höll på hihi.

Har varit en sväng till Skellefteå och hälsat på min mormor, det var super kul. Hann även en sväng på 5 rum, dom har verkligen en hel del fina saker där. Så klart så gick jag inte ut därifrån tomhänt. Ni får se snart vad det är för något.


Next monday!

Det är ju Halloween på måndag, så man kanske kan börja pynta snart. Jag har väl inte så mycket pynt, bara en ljuspumpa som jag har haft sen jag var 16år haha.
Men den skulle man nog kunna börja ta fram idag. För vi har tända ljus varje kväll. Nått måste man lysa upp på hösten.


Elie Saab

Jag älskar ju parfymer så det har kommit en ny i familjen.



Jag beställde parfymen från Kicks, eftersom dom har just nu 20% rabatt på alla dofter. Jag älskar flaskan, tycker att den är hur snygg som helst.
 
Toppnot: Apelsinblomma. Hjärtnot: Jasmin. Basnot: Cederträd och rosenhonung.
Doften på den här parfymen är ganska stark och mörk, men känner även apelsindoften. Det är väl inte den bästa parfymen som jag äger.

Ikea



Konstgjord julgran kostar 149kr.

Jag vill ha en sån här konstgjord julgran, för den skulle få vara ute på balkongen med julbelysning. Sen var den inte heller så dyr.

Jag måste helt enkelt åka till Ikea, jag undrar vad min sambo kommer säga om det.


Bild från Ikea.

Godmorgon

Idag känns det riktigt bra. Har betalat räkningar, inser att jag måste planer in en dag att åka in till stan. För jag måste köpa mer sockor haha.

Jag fick mitt paket igår så jag ska snart visa vad det är för något som jag har köpt.
Idag blir det att vara hemma hela dagen för jag har en del saker att göra.
Nu kickar vi igång denna tisdag!


Monday

Jag är inte på humör för att skriva ansökningar idag istället blir det att åka till mina föräldrar för måndagsfika, sen så får man bästa energin från dom. För det är klart jag är ju deras enda dotter så jag får beröm och att jag är bäst och att det kommer ordna sej hihi. Hoppas att min broder också kan komma.



Fika som jag har bjudit på.

Lön och paket!

Idag hoppas jag på att man kommer få nått trevligt paket i brevlådan. För nu har jag väntat på det i en vecka. Kan inte posten komma snart!!! Hihi.

Lönen har kommit idag, så det är väl bara börja betala räkningarna idag. Så man får se sen hur mycket man får handla denna månad hihi.

Godmorgon

Ny vecka och ny start. Det känns lite bättre idag, vet inte om det är mina hormoner som spökar eller hihi.
För det var som sagt en jobbig dag igår. Jobb kan verkligen göra mej deprimerad. Man vill så mycket med ändå så går det inte. Jag har gett 100% men igår gick jag på sparlåga, vet inte om det är höstmörkret som spelar roll.

Jag har nästan börjat ge upp. Fattar inte varför det ska vara så svårt att få ett jobb som innebär minst en tjänst på 80%, fast helst vill jag ju ha 100%. Tyvärr så handlar allt om kontakter, har du inga kontakter så har du inget jobb. Ibland har jag så stor lust att ljuga på mina CV och personligt brev. Jag ska säga att jag har aldrig ljugit på en intervjun eller en ansökan till ett jobb.

Jag vill ha en trygghet. Visst jag är jätte glad att jag har min tjänst på 21% och jag får jobba extra. Men jag har ingen trygghet, för det här innebär för mej att jag kan aldrig resa nånstans, kan inte vara sjuk. Måste säga ja till allt, får inte ha en dålig dag med mera.
För när det har hänt att jag måste säga nej nångång så får jag så dåligt samvete.

Så idag ska jag fortsätta skriva personliga brev och skicka ut. Har verkligen fått många nej, och en som sa till mej för ett tag sen var att ju mer nej du får närmare ja är du då. Men hur kul är det att få nej hundra gånger!

Sunday

Vad skönt att vara hemma igen. Imorgon får man lönen också, riktigt bra. Det har varit tung dag idag. Men imorgon kommer det kännas bättre.
Jag kommer berätta mer imorgon om jag känner likadant.
Nu vill jag bara passa på och njuta dom två sista timmarna denna söndag!

Godmorgon

Jag steg upp tidigare idag men inte så tidigt som jag ville. Har haft lite mardrömmar inatt, för det mesta när jag har mardrömmar så är det om mitt jobb. Tror att jag har aldrig drömt så mycket mardrömmar om ett jobb som jag gör nu.

Nu blir det se en film innan jag åker till jobbet. Det är Rio.
Hoppas att ni får en underbar söndag!

Lördag

Har varit hemma i ca en kvart och när man ser på klockan så ser man hur mycket klockan är egentligen. Känns lite tråkigt.
Imorgon får jag inte sova så länge för jag vill hinna uppleva att man är länge hemma innan man ska åka och jobba.
Nu blir det lite sen middag och se på en film.


Godmorgon

Idag är det jobb som gäller. Och vet ni vad, det snör idag hihi. Men det kommer inte stanna kvar. Men jag hoppas att det fortsätter och snöa, för nu vill jag ha vinter så det blir ljusare igen.

Igår så var vi hos mina förädrar och spelade kort, det var riktigt roligt. Vi kom inte hem förrän vid två tiden. Så man fick stå och skrapa bilrutorna mitt i natten innan vi kunde köra hem, men det var också mysigt haha. Men idag så har jag hämtat upp kupévärmaren och sånt som man behöver när det är vinter.
Hoppas ni får en underbar lördag!


Vad är det med mina sockor!

Det är helt sjukt vad jag eller mina fötter äter sockor. Jag måste köpa mer för mina gamla sockor går ju hela tiden sönder, dvs sockor som jag har köpt i augusti i år. Jag hinner bara använda dom en gång och tvätta dom en gång och sen går dom bara sönder när jag ska använda dom andra gången.
Så fort jag får lönen så blir det att åka in till stan och köpa sockor för flera hundra kronor. För jag vill ju inte vara barfota i vinter.

Det är tur att jag får ett köp på 20% rabatt på Lindex, för då blir det att handla sockor.

Godmorgon

Har varit vaken en stund, blev väckt vid halv nio tiden att min sambo står och plingar på dörren. Jag tänkte att nu kommer säkert nån målare hit så jag fick lite panik eftersom jag låg och sov. Men det var tur att det var bara min sambo.

Idag är det äntligen fredag, min sista mysdag för imorgon blir det jobb hihi. Så det blir att se på idol ikväll så ska vi även beställa pizza. Jag tycker att det är jätte roligt att beställa pizza via online. Det är otroligt hur vi går framåt med utvecklingen haha.

Nä, nu är det dags att kicka igång denna fredag!
Ha en jätte härlig fredag och helg!

Vill ha!

Jag vill ha tre vita olika storlekar på zinkhus. Det är ju så snyggt att ha när det är jul hihi.



Från Hjortgården i Kyrkbyn.

Mina fastrar har tipsat mej om Hjortgården i Kyrkbyn, kan säga att dom har mycket fina saker där. Det var där jag köpte min vita fågelbur.
Jag vet att dom har haft vita zinkhus där, men jag hoppas att dom får tillbaka dom. För dom ser precis ut som på bilden.




Bara älskar dom här vispskålarna, kan inte välja vilken som är finast!

Jag skulle kunna äga bägge två för dom är ju för snygga.




Bakskålar i 3 set.

Skulle inte tacka nej till att baka i dom här skålarna.
Dom har så mycket fint som sagt. Ska göra ett besök i deras butik när vi har börjat få snö hihi. Än så länge får jag drömma mej bort i deras webshop.


Bilder från Hjortgården.


Dinner

Jag vet att det är bara torsdag, men jag vill ändå ha lite lyxig mat idag. Jag skulle egentligen laga till nåt med kyckling. Men jag känner mej inte för kyckling idag så det blir stekta räkor med aioli och vitlöksbröd. Hemmagjord aioli är verkligen gott och speciellt den som vi göra har verkligen god smak.
Men jag måste ändå gå och handla, måste köpa bröd som jag ska sen fixa till vitlöksbröd och så.


Magazine!!!

Jag älskar att läsa tidningar, har fått lite tidningar från förra veckan samt den här veckan. Men det fattas en tidning och det är Sofis Mode så jag hoppas verkligen att den kommer idag.



Sen blir det att läsa för fullt hihi.

Mid season SALE Accessora!

Nu kan man beställa det här snygga armbandet för endast 486kr. Har tidigare kostat 695kr.



Snacka om att jag vill ha det!!!

Godmorgon

Solen skiner igenom parsienerna, men jag tror ändå att det är kallt ute. För jag vill bara ligga kvar under täcket. Det känns som att jag skulle kunna sova hur länge som helst, helt sjukt. Men klockan är så mycket så det börjar väl bli dags att stiga upp.

På lördag börjar jag och jobba igen, känns bra. Snart får man också lön, känns ännu bättre.
Hoppas ni får en jätte bra torsdag!

Godkväll!

Det har varit lite tyst om mej idag, men det är för att jag har inte varit hemma. Blev väckt imorse och då var det bara stiga upp och åka och hälsa på mina föräldrar. Där blev man bjuden på mat och julmust. Jag älskar julmust hihi. Jag vet att det är för tidigt att dricka det nu, men jag kan inte låta bli att längta till julen. Tänker hela tiden på julpynt och så.

Sen så har jag även hämta ut två hockey biljetter.



Så det blir att gå på en hockey match i november. Tack för det Lulebo!

Tisdag

Än så länge har det gått bra för mej med koderna, men jag är inte klar. Nu får det bli en paus med alla koder och sånt, för jag blir lite yr haha.

Nu blir det träning med vovven. Har ju några veckor på mej. Men han ska gå perfekt och så.
Sen får vi se vad det blir att hitta på idag.

Godmorgon

Idag blev det en lång sovmorgon, men det gör inget för det är inte så trevligt väder ute. Det bara blåser hela tiden och så är det mulet.

Idag ska jag kanske göra ett försök på bloggen, för nu är jag allafall inte lika trött som igår så jag kanske fattar mer nu hihi. För det värsta jag vet är att leta koder vart jag sen ska klistra in andra nya koder. Men jag ska göra ett försök.

Igår gjorde jag en beställning på nätet, även min mamma är med på den. Så ni kommer få se sen vad det är för något som vi har beställt. För det lär inte att dyka upp idag. Men jag hoppas allafall att det kommer i veckan.

Nä, nu ska jag ta tag i den här morgonen som finns kvar.
Hoppas ni har en härlig tisdag!

Monday

Jag var påväg att börja med något med min blogg ikväll, men jag drog ut i sista sekunden för jag vet att det kommer sluta med gråt och tappa hår haha. Jag kan verkligen inget om koder eller så, sen så vågar jag inte heller göra något för då kanske jag förstör allt och då blir jag ju verkligen inte glad. Min sambo ska få hjälpa mej nån dag för han fattar mer än mej.

För det ska hända något!
Men nu säger vi natti natti!

Norrbottens vackraste?

Nu så har jag anmält min vovve till Norrbottens vackraste hund hihi. Så det blir min andra utställning, får hoppas på att det kommer gå bättre den här gången. För första gången så vill min vovve bara gå på bakbenet och göra konster. Men det gick ändå bra för oss på utställningen, kom på fjärde plats utav alla långhåriga unghund chihuahua.
Ska bli kul och höra vad dom kommer säga nu om han. För jag har ju funderingar på att para han med nån fin chihuahua tik.



Nå, är man vacker?


Christmas tree!

Jag vet att det är för tidigt att skriva om jul hihi. Men det som är kul att i helgen kom jag och min sambo fram till att vi ska skaffa oss en vit gran. Jag har en grön sen tidigare, men det kommer bli fint med en vit gran i vårt vardagsrum. Så jag har kollat lite på nätet och så. För den får inte kosta för mycket. Men jag tror att jag har hittat vår gran. Men jag hittade även en dyr gran som jag inte hade sagt nej till, men den kostade ca 1500kr.

Jag längtar tills jag ska få julpynta i den här lägenheten, för förra året så julpyntade jag inget. Men det var för att vi höll på packa ner vårt hem i flyttkartonger. Så jag tänkte bara på den nya lägenheten hihi.

White nails!

Något som jag har kört nu på ett bra tag är vita naglar.



Vitt nagellack från Make up store. (chalk)

Men snart börjar det bli dags att köra med röda naglar. Men jag kör nog vitt ett tag till.


Godmorgon

Vet inte riktigt vad som hände igår eftersom tiden bara försvann hihi, sen gick jag och la mej också tidigt för jag var så trött. Hade nämligen ont i magen och så mådde jag lite illa. Men idag är allt som det ska vara, ska även börja gå på lång promenader igen.

Sen får vi se vad den här dagen kan erbjuda.
Ha en jätte bra måndag!

Godmorgon

Bubblorna igår gjorde så att jag har fått huvudvärk idag hihi. Ska nog hålla mej bort från vin och skumpa.

Härliga söndag har vi framför oss. Ska hämta mina kära föräldrar på flygplatsen idag för dom har varit i Rom. Fick ett telefonsamtal igår från dom att det var kaos i Rom. Det har ju varit demonstration där som urartade sej igår.
Men snart är dom hemma.

Idag har vi en härlig söndag framför oss och det är fint höstväder, är lite små sugen på att vara ute och grilla korv. Men det är så synd att det ska bli så fort mörkt ute. Men vi får se vad som händer.
Ha en härlig söndag!

Bubbles!!!



Ny skumpa från systembolaget.

Riktigt bra skumpa måste jag säga. Me like it!

Zara



Stickad tröja kostar 559kr.

Jag gillar den här tröjan från Zara. Eftersom jag skulle egentligen vilja ha tröjan från Tiger of Sweden, så tycker jag ändå att den här är riktigt fin.
Sen så är det ju metalliserad tröjor som gäller nu.

Saturday

Ikväll blir det lite lördagsmys, blir faktiskt att dricka skumpa. Det har kommit ut en ny skumpa på bolaget och så klart var vi tvungen att köpa den. Det var ett tag sen jag drack skumpa, sist var det när jag fyllde år.

Min sambo jobbar idag, så det är lite små tråkigt att vara själv hemma. Har som ingen aning vad jag ska riktigt göra. Fast nu kom jag på något som jag ska göra.... hihi. Det blir att tvätta. Men sen har jag ingen aning vad jag ska göra.

Godmorgon

Det blev inget jobb idag, för jag ringde och pratade med min kollega igår. För jag sa jag vill inte höra att jag ska jobba en timme före jobbet. För det går jag inte med på. Så nu vet jag att jag är ledig hela helgen hihi.

Det är jätte fint väder ute, men det blir ändå att stanna inomhus. Har börjat bli lite små hostig. Som sagt det här är verkligen ingen rolig förkylning.

Igår var jag ju till stan med min mobilladdare och det visade sej att garantin gäller bara ett halv år, så det gällde alltså bara till 1 okt, hur otur kan man ha? Vilket skit. För jag måste ha en ny laddare. Än så länge kan jag låna min sambos, men jag måste ändå ha en egen för ibland åker vi åt olika håll så det funkar inte med en laddare.
Ha en härlig lördag!

Friday

Snart blir det att åka en sväng till stan, för min sambo ska hämta ut sin mobil och jag ska försöka få en ny mobilladdare eftersom min har gått sönder. Jag fattar inte hur det har gått till, för jag har bara haft min laddare i ca ett halv år. Sen så laddar jag inte heller varje dag. Sen så är jag ju också rädd om mina saker så jag tycker att det är jätte konstigt att den har gått sönder.
Jag hoppas verkligen att den går på garanti, för jag har aldrig varit med om att en mobilladdare går sönder.

Det har varit lite små konstig dag idag, det är som att jag har varit helt rastlös. Jag blir så här om jag har jobbat mycket så vill jag fortsätta och jobba. För det känns som redan att jag har varit hemma i en vecka, och det stämmer ju inte jobbade ju sist igår hihi.
Jaja, jag varvar väl ner snart.
Men nu ska jag till stan!

KICKS!

KICKS har just nu 20% rabatt på alla dofter och det gäller till den 25 oktober 2011. Jag som älskar parfymer så är det inte ju dumt med den rabatt som dom har nu.

För jag har hittar några som jag vill ha. Den här står allafall högst upp på listan.



Elie Saab har kostat 569kr kostar nu med rabatten 455,20kr.

Jag har inte hunnit att lukta på den, men jag tror att den luktar hur bra som helst hihi.
Har länge funderat på Clean warm cotton, för det är också en doft som jag gillar.



Har kostat 455kr, kostar nu med rabatten 364kr.

Som sagt det finns många parfymer som jag vill ha, kan aldrig få nog av goda dofter hihi.

Hand cream

Nu när det bli kallare och kallare ute så blir jag helt beroende av handkrämer. För jag får så torra händer så det blir små sprickor som inte är så skönt.



Hemp hand protector for very dry skin.

Jag använder den här handkrämen som jag fick med när jag handlade på The Body Shop för ett tag sen. Måste säga att den är verkligen bra för mina händer. Men jag vill nog inte påstå att jag gillar lukten, luktar lite konstigt hihi. Men den är verkligen dryg så man får inte ta för mycket, för annars blir det en hinna på huden, och det vill man inte. Men annars går den fort in i huden.

Nowhere!

I onsdags så hade jag ett trevligt paket från Nelly i brevlådan. Det var nämligen den här som jag har beställt.



Stickad tröja från Nowhere.

Nu har jag använt blixten för tröjan är inte så här ljus den är mycket mörkare.
Men jag älskar tröjan, är super nöjd med den! Den blir att använda mycket nu när det är höst.

Godmorgon

Vilken härlig dag man har vaknat upp till, solen skiner men det är ändå kallt ute. Men man blir så glad när man ser solen.

Idag så ska jag städa, för jag har skjutit upp det ett bra tag, så nu är det dags. För annars får vi nya husdjur, dammråttor. Sen så är det ju fredag också, det känns kul, men jag vet inte än om jag ska jobba imorgon. Men jag gissar på att det kommer bli jobb hihi.

Såg på nyhetsmorgonen nyss och dom har ostron, det fick mej att längta efter att gå ut och äta på Bistro Norrland för dom har ostron och det vill jag testa. Tror att i november ska jag sattsa på att jag och min sambo ska ut och äta på Bistro Norrland. För den här månaden blir det inte av.




Ha en fab friday!

Äntligen

Funkar nätet igen, tydligen har det inte funkat sen halv tio imorse. För en avgrävd kabel i Bromma  utanför Stockholm. Tänk att man blir påverkad av det. Tack vara det så sket sej en sak för mej idag, som kunde innebära ett jobb för mej, så det är surt. Jaja, det är inget som jag kan påverka.

Det var verkligen en jobbig dag för mej igår, men idag så känns allt bra igen. Så jag är inte irriterad förutom då med nätet så klart, men annars är det som vanligt.

Är ledig imorgon, känns grymt bra. Ska kanske jobba extra på lördag, tog på mej det friviligt. Men jag får vet mer imorgon om jag ska jobba på lördag.

Nu måste jag gå igenom mailen, har fått en hel del nu när nätet har legat ner.
Ha en super bra kväll!

Onsdag

Ja då är man hemma igen för en kort stund. Blir jobb imorgon också, men då har jag det bästa passet, dvs jag öppnar så det blir att stiga upp inatt. Sen är jag nog ledig hihi. Men man vet ju aldrig.

Det har varit en liten negativ dag för mej idag. Känt mej mest irriterad, och jag vill inte säga varför. Jag måste smälta allt.
Nu säger jag natti natti.

Godmorgon

Det blir dåligt med inlägg när jag jobbar så konstiga tider. Kommer hem så sent, så då vill jag göra något annat när jag kommer hem från jobbet.
Men imorgon så är jag ledig.
Ha en jätte bra onsdag!

Godmorgon

Trodde inte att det var sant när klockan ringde. Jag är ju hur trött som helst, men jag kan inte sova mer för snart ska jag jobba. Men jag kan säga att den här förkylningen är verkligen inte rolig. Man blir helt slut av den.
Jag ska ju jobba för en som har blivit sjuk, undrar om den personen har samma förkylning som mej.
Ha en jätte bra tisdag!

Necklace



Halsband från Chapnlle och kostar 229kr.

Det är något med mej och såna här halsband. Tycker att det är så snyggt. Passar till allt, från vardags till fest.


Bild från Chapnlle.

Hmm hmm hmm

Usch och fy. Jag var så nöjd med mitt arbete, med tanke att på att det tog 6 timmar för mej att skriva. Det kändes som att det var det bästa jag har någonsin skrivit. Sen pratade jag med min sambo och så vände det bara. Allt kändes skit, dvs att det jag har skrivit var jätte dåligt. Men jag har ändå skickat iväg det, fast min sambo sa att jag kunde skriva om allt igen. Men jag vill inte skriva om allt igen. Jag tror eller jag vet att jag är en sån som är perfektionist. Allt måste vara perfekt.

Jag vill så mycket... så det blir jobbigt.
Jag vill, jag vill, jag vill.

Nu ska jag tänka på något annat.

Inte frysa!

Jag var ju till stan för en vecka sen och då kom jag ju hem med en mössa. Det är kanske på tiden att jag visar min nya mössa som jag ska ha i vinter.



Svarta mössan från HPI of Sweden.

Jag lär ju inte frysa när jag kommer ha den här i vintern. Finns att köpa på Hanzens.

Här jobbar jag för fullt

Jobbig dag idag. För jag skriver för glatta livet. Allt måste klaffa, det känns precis som att jag skriver en avhandling. Det har tagit mej flera timmar. Trodde faktiskt att jag skulle vara klar klockan tolv och nu är klockan fyra.
Det jag håller på med är något som jag vill verkligen ha, sen ska man också sticka ut med mera. Det är verkligen inte lätt, för jag måste också ta pauser hela tiden för att kunna gå tillbaka och se vad på jag ska ändra för något. För jag hittar hela tiden små fel.

Men hur som helst så går den här låten för fullt i vårt hem. Jag gillar den verkligen.



Jobb och jobb

Det blir jobb imorgon och onsdag, så nu behöver jag verkligen inte känna mej dum att jag sa nej idag.
Jag ser inte klok ut under näsan, har nämligen fått sår så jag blöder lite grann. Det har blivit så för jag snyter mej så mycket. Har aldrig varit med om det tidigare, så det är bara smörja och smörja som gäller.

Jag har varit så duktig idag och slagit igång diskmaskinen och tvättmaskinen hihi, nu är det bara dammsuga som är kvar. Men vi skulle egentligen behöva en sån där självgående dammsugare haha.


Godmorgon!

Idag ringde chefen och väckte mej, han frågde om jag kunde komma och jobba på en gång, men jag sa nej för jag är fortfarande sjuk. Han vet också att jag var sjuk när jag jobbade helgen. Men då frågade han om jag kunde jobba imorgon om det behövs och då sa jag ja. Så jag tror att det blir jobb imorgon vi får väl se om han ringer upp senare idag. För jag måste få vila en dag, sen så har jag huvudvärk hela tiden. Igår blev jag helt yr när jag jobbade. Det är inte och leka med den här förkylningen.

Idag måste jag göra viktiga saker, och det måste ske nu på en gång för sen får jag vara ledig.
Ha en jätte bra start på den här nya veckan!

Toast med honungsgratinerad chévre!

Nu ska jag dela med mej en förrätt som jag gillar och går jätte snabbt att göra.



Toast med honungsgratinerad chévre och ruccolasallad.

Steg 1. Kan börja med att skära bort kanterna på frallan. Sen är det bara smörsteka toastbrödet tills den får en fin gyllene färg. När det är klart så är det bara stoppa brödet på ett smörpapper.

Steg 2. Dela på chévren, så den är minst 1cm tjock, kan gärna vara 2cm. Man kan även försöka ta bort det vita som är runt chévren, speciellt botten (men vi kör med att ha kvar det vita runt osten). Sen är det bara stoppa chévren på brödet som du har smörstekt.

Steg 3. Grovhacka valnötskärnorna och strö över chévren, sen är det bara ringla flyttande honung över chévren och toasten.

Sen är det in i ugnen i 200 grader ca 15-20min. Det är bara se till att det inte blir bränt.
Sammanlagt tar det högt en halvtimme att göra den här rätten, det gillar jag. Snabbt, enkelt och gott.

Sunday

Måste erkänna och säga att det känns skönt att man är ledig imorgon, för jag har verkligen en hel del saker att göra. Eftersom jag har inte kunnat göra något sen i torsdags då jag blev sjuk.

När jag åkte till jobbet imorse så var det minus grader ute, trodde inte att det var sant. Det var nämligen minus 6. Får se när första snön kommer, men den brukar försvinna lika snabbt som den kommer. Det är först i nov som den stannar. Hur som helst så har Kiruna vinter, och det var inte lite snö som dom fick.
Idag så håller min sambo på byta till vinterdäck på våra bilar, så jag får sitta här vid datorn i lugn och ro hihi.

Nu ska jag njuta av min söndag sen så ska jag fota skorna.

Godmorgon

Jag trodde inte att det var sant när väckarklockan ringde imorse. Jag sov nämligen som bäst, så det slutade med att jag har nu fått huvudvärk och mina ögon är röda. Det var länge sen jag sov så här hårt.
Men imorgon får jag sova som vanligt, jag hoppas verkligen att den här dagen kommer gå fort.
Hoppas att ni får en underbar söndag!

Saturday

Nu börjar den här lördagen gå mot sitt slut. Fick inte sova så bra, eftersom grannen hade fest och spelade musik till klockan tre. Men till slut så somnade man. Tänkte passa på att gå och lägga mej nu så man får några mer timmars sömn den här natten. För som vanligt ska jag stiga upp tidigt.
Sen kommer jag bli hemmafru i 12 dagar om det inte bli nå extra jobb.
Natti natti och jag hoppas att ni har en bra lördag!

Yes or No

Jag hämtade ju ut ett paket igår och det var nämligen det här.



Jag hade nämligen beställt Jeffrey Campbell skorna. Det var det som jag hade tänkt höra med er om ni tycker att jag ska behålla dom. Men jag har själv kommit fram till ett svar och det är att jag ska skicka tillbaka dom. För jag har insett jag kan inte gå med dom, jag är typ livrädd för att vricka foten. För skorna är verkligen höga. Men tack vare platån så blir dom bättre, men det är ändå för högt för mej. Jag blev super lång på köpet med skorna på, men det gjorde inget.

Men jag tycker fortfarande att skorna är super snygga och jag önskar att jag hade kunnat gå i dom. För först tänkte att jag kunde lära mej att gå i dom, men jag vet att dom kommer bara hamna i garderoben och det är inte bra.

Kluven!

Hjälp vad jag är kluven. Har typ ingen aning hur jag ska göra med skorna. Det känns som att det lutar åt Blocket. Eftersom jag vill ha ett fast pris på dom. Håller även på kolla upp frakt och sånt. Allt är ju så invecklat. Och hur man ska få pengar och så? Jag känner mej för gammal för sånt här, för jag fattar noll hihi. Jag är precis som en 80 åring haha.
Jag får väl hoppas att nån i Luleå är intresserad av dom.

Skor som vill komma till ett nytt hem! SÅLDA!

 
Det här är en av skorna som jag vill sälja. Har även fått ett nytt pris.






Märke: Bronx Shani.
Storlek: 39.
Färg: Turkos.
Klackhöjd: ca 9,5cm.
Övrigt: Utsida i mocka, insida i skinn samt syntet. Räfflad gummisula med kilklack.
Pris: 600kr. Ny pris: 500kr.

Ord pris: 999kr.  SÅLD

Dom här skorna blev verkligen populär när Elin Kling har såna i svart.



Elin Kling.

Har använt skorna bara en gång som man kan se på sulan.

Nästa par skor som jag vill sälja är dom här som är Balmain inspirerade.






Märke: Blink.
Storlek: 39.
Färg: Svart.
Klackhöjd: ca 9,5cm.
Övrigt: Ut- och insida i syntet. Remmar över foten med nit- och strassapplikationer. Dragkedja på baksidan. Svagt räfflade plastsula.
Pris: 600kr. Ny pris: 500kr

Ord pris: 949kr.  SÅLD

Dom här har jag också bara använt en gång.

Men jag har tänkt så här om man köper båda skorna så får man dom för 500kr  450kr per st. Dvs det blir 1000kr  900kr för två par skor. Men så klart tillkommer frakt också.

Om du är intresserad är det bara skriva ett mail till mej [email protected] skriv bloppis i ämnesraden.

Jag behöver er hjälp!

Insåg att jag äger en hel del skor, tänkte att jag skulle sälja två par skor. Det sjuka är att dom är bara använda en gång. Så då känns det bättre att sälja dom, jag brukar ju annars skänka bort.

Jag har suttit och kollat på blocket och tradera idag. Vad är det bäst att sälja på? För jag kommer vilja ha fasta priser på skorna.
Som sagt jag är helt nybörjare med att sälja saker hihi.
Så hjälp mej nu!

Friday

Det gick tungt att jobba idag, för igår låg jag hela dagen på soffan för jag hade så ont i huvudet. Men jag hade inte feber, fast det kändes som det ibland.
Då har jag bara två dagar kvar att jobba, men jag hoppas att jag kommer må mycket bättre imorgon. Det är verkligen inte kul att vara sjuk.

Idag blir det att ta det lungt och se på Idol sen sängen. Så det kommer inte hända så mycket här och det är lika bra.
Har hämtat ut ett paket idag, och jag är lite osäker på hur jag ska göra med det, jag får väl fråga er vad ni tycker. Men det blir senare idag, för nu måste jag äta sen lunch, åt inget på jobbet.
Ha en HAPPY FRIDAY!

Mums

Middagen igår var hur god som helst. Å det var verkligen länge sen vi åt sushi så det var på tiden.



Så klart att man måste visa upp en suddig bild.



 Rullen heter Brie.

Som vanligt så tar jag alltid rulle, för jag tycker det är det godaste. Men om sanningen ska fram så är det för jag äter inte ris, men rullar kan jag äta (upplever att det är mindre ris i dom).

Det var brie, avokado och rökt lax, mumsfilibabba!

Thursday

Snacka om att jag fryser idag. Låg i soffan med två filtar och slö kollade på tvn, sen ringde min chef och sa att jag jobbar imorgon och det går ju bra, men jag förvarnade han att jag mår inte så bra. För nu har jag så där igen att jag spyr för allt slem, och jag kan säga att jag är inte gravid den här gången heller hihi.
Så idag tänker jag faktiskt inte göra något, allt det som jag hade tänkt göra idag får hända imorgon istället efter jag har kommit hem från jobbet, för då brukar jag vara som mest speedad haha.

Idag är det en tycka synd om mej dag. Ska gå till vår lilla matbutik och köpa choklad, är så sugen på choklad. Har så där perioder i mitt liv när jag blir jätte sugen på något, men som tur så går det över fort också. Men nu måste jag ha choklad och mjölk. För det finns inge godare än att äta choklad och dricka mjölk till det.

Whitney Port for Bikbok

Igår när jag var i stan så var jag förbi Bikbok, så klart var jag för tidigt ute hihi. För Whitney Ports kollektion släpptes igår fast klockan 18, läste det i en tidning igår så då var det inte underligt att jag inte hittade något.
Men hur som helst så skulle jag vilja ha dom här ballerina skorna.



Whitney ballerina som kostar 349kr.



Bild från Bikbok.


Godmorgon

Mår inte riktigt bra idag och jag har fortfarande ont i halsen. Har blivit väckt av min sambo tidigt idag så jag skulle inte bli förvånad om att vid tio tiden så kommer jag säkert somna om igen.

Har en del saker att göra nu på morgonen känner mej inte riktigt pigg på att börja med det nu, så jag tror att den här morgonen kommer börja riktigt lugnt. Tänker helt enkelt inte göra så mycket nu, för jag är trött. Behöver vakna till liv.
Hoppas att ni har allafall en underbar morgon!


Wednesday

Jag har börjat få mer och mer ont i halsen, det är inte bra för jag vill inte bli sjuk.
Men jag hade jätte trevligt på stan idag, blev fattigare också så det var mindre bra. Kom hem allafall med två bh:ar och en mössa. Ni kommer få se sen vad det är för mössa som jag har köpt.

Där jag köpte min mössa så fanns det en jätte trevlig butiksbiträde, vi pratade om en speciell tröja som jag var ute efter haha. Men hur som helst så var hon jätte trevlig, gillar trevliga butiksbiträden.



Mina påsar som jag kom hem med.

Godmorgon

Idag blir det att åka till centrum, det känns riktigt bra. Har en hel del saker som jag måste se på. Jag undrar om dom tex har släppt Whitney Ports kläder i vår Bikbok butik, för det vill jag se.
Nu har jag inte tid att sitta här måste fixa mej klar.
Ha en jätte härlig onsdag!

Tisdag

Det blir aldrig riktigt som man har planerat. Vi får helt enkelt åka imorgon och handla, för nu ska vi till min sambos föräldrar på middag och det kan man ju inte tacka nej till hihi.
Så imorgon kommer det bli fullt upp, ska till stan också och handla det roliga. Så då kommer det bli att åka buss. Så kanske det kommer bli sushi till middag, lite vardagslyx.


Godmorgon

Vilken mardröm jag hade nu på morgonen, jag trodde att jag skulle ha jobbat idag för jag trodde det var söndag, och att jag hade försovit mej och det vissade sej att i min dröm så hade jag försovit mej, men sen kom jag helt plötsligt på i drömmen att jag bara drömmer för det är ju tisdag idag haha, ni ser ju hur invecklad min dröm var. Men hur som helst så var jag överlycklig när jag vaknade och visst att det är ju bara tisdag.

Det är så klart dåligt väder idag, så idag blir det att stanna inomhus. Ska göra en matlista, för vi måste åka och handla idag. Så då blir det att kolla i mina matböcker.
Sen så är det ju även kanellbullens dag idag och jag som är sugen på macarons. Får se vad som händer, men som sagt så är jag inte så sugen på att åka iväg nånstans nu när det regnar.
Ha en jätte bra dag!

Drömhus

Jag har hittat mitt drömhus, det ser ut precis som jag vill ha det. Men jag gillade inte insidan men sånt är ju bara göra om. Så typiskt att det ska ligga i Rosvik.



Jag älskar entren. Så här vill jag bo.



Älskar vita hus.

Det är något med vita hus eller tegelstenshus. Jag vill bo i ett stort hus med en stor tomt fast om det innebär att man måste äga en traktor hihi.



Bild från Hemnet.

PW

Yes det blir en PW idag, då ska jag få igång mitt träningsprogram så fort jag är utanför dörren så jag får dom riktiga km, och så ska jag knäcka min egen tid.
Men det är så tråkigt att det blir så sällan promenader. Jag vill ju gå varje dag, och det är inte kul att vara ute när det regnar.
Men idag är det perfekta vädret.



Jag älskar mina Easytone.


Godmorgon

Idag har man fått vakna upp av att ha ont i halsen, det känns verkligen inte roligt. Men jag är inte förvånad för min sambo har varit sjuk hela helgen så det är inte underligt om jag också blir sjuk.
Gillar inte att vara sjuk, speciellt att vara förkyld.

Men nu har jag inte tid att sitta här och tycka synd om mej själv, har en hel del att göra. Kom på det igår när jag skulle somna att  jag har jätte mycket saker att göra idag. Det är inga roliga saker.
Ha en jätte bra måndag!

Sunday

Vad skönt det känns att det är måndag imorgon och jag har ingen aning vad som kommer hända. Men jag hoppas på bra väder så man kan vara ute och gå på en långpromenad, för det blir alldeles för sällan nu för tiden.
Sen så måste jag tíll stan nån dag.

Men nu blir det sängen för jag är trött, stiger upp tidigt nu för tiden.
Natti natti

Godmorgon

Har stigt upp idag klockan halv nio, det är som skönt att bara sitta framför datorn och inte fundera så mycket hihi. Idag är det perfekta vädret att jobba i, dvs det regnar haha. Men jag trodde faktiskt imorse att det var måndag idag och att jag skulle vara ledig. Men det var väl för att min dag var så lång igår. Vi kom nämligen hem vid halv två tiden inatt.

Min sambo kom och hämta upp mej från jobbet igår så åkte vi till vår vänner där vi blev bjudna på middag efter nio tiden på kvällen. Det blev kebabkött med pitabröd och sallad till, det var super gott. Sen senare på kvällen så satt vi vid deras grill och grillade marshmallows.
Det var en riktigt trevlig lördag.

Glad!

Vad glad jag blir när jag ser att min vänner har också hakat på hemmagjord pizza i veckan hihi. Jag sitter och bara ler. För dom är också nöjd med pizzadegen och tomatsåsen.



Min pizza som jag gjorde i torsdags.

För man kan nämligen inte misslyckas med degen eller såsen. Men det som jag tyckte var super roligt var när min killkompis ringde mej i torsdagskväll och frågade om pizzadegen samt tomatsåsen, och jag sa att han kan kolla på min blogg och då sa han det var det som han hade tänkt göra.
För jag själv kan inte komma ihåg recept, så jag måste också gå in på min blogg för att läsa receptet när jag ska göra pizza haha.

Jag tror jag får börja lägga upp mer recept som jag tycker är bra och lätt att göra. För jag är ingen sån som vi stå och laga mat i fler timmar.

Godmorgon 1 oktober

Tänk att det är redan 1 oktober då är det väl bara ca om 8 veckor och 1 dag det är första advent hihi. Som vanligt är det jätte bra väder när man ska jobba. Jag gillar nämligen att jobba när det är dåligt väder. För jag gillar hösten speciellt när det är fint väder för det är då blir man sugen på att vara ute hela dagen som tex ta en långpromenad och grilla. För det är så mysigt att grilla. Jag jobbar ju nästa helg också så jag blir verkligen inte förvånad när jag är ledig den 15-16 oktober så kommer det säkert vara skit väder som regn och blåst.
Ha en jätte bra lördag!

RSS 2.0