Inställt

Det blir ingen stan idag, det får bli nästa vecka istället. Men det kommer ändå bli sushi till middag. Nu ska jag gå till vår mysiga matbutik och köpa nån lunch, för jag är riktigt hungri har ju inte ätit nån frukost eller lunch med tanke på att vi skulle äta lunch ute.


Friday

Jag ska åka buss för första gången, för sist jag åkte buss var några år sen. Så det kommer bli intressant haha. Men det som känns mer jobbigt är att jag har tänkt köpa hem sushi som vi ska äta till middag, för det var också länge sen vi åt det. Då gäller det ju det här med att tajma bussen och så. Det var lättre förr när man bodde i centrum hihi, för man behövde aldrig passa tider. Vilka problem man har haha.



Måste ju bli fredags Sushi!

Godmorgon

Idag blir det att shoppa och det är det perfekta vädret. Solen skiner och det är 12 grader. Idag ska jag handla något som jag inte tycker är roligt för jag vet att det kommer kosta pengar, en hel del faktiskt. Ok, inte många tusen lappar, men nån blir det allafall. Men jag vet att dom är proffs så jag ska väl inte klaga.
Jag tror ibland att jag är den enda som inte gillar att köpa bh:ar haha.

Jag ska ju gå med min vän så det kommer bli att luncha på mammastället, dvs Mat och prat. För där kan man lätt ha med sej barnvagnen.
Nu måste jag börja skynda mej.
Ha en super härlig fredag!

Thursday

Här ska det baka pizza. Så klart blir det att göra degen själv samt tomatsåsen hihi. Jag har blivit helt inne på hemmagjord pizza. Självklart följer jag det här receptet.
Nu måste jag började hade ju lovat min sambo att maten skulle vara klar när han kommer hem från jobbet, men jag tror jag måste ta tillbaka det hihi.

Fynda hos mamma och pappa!

Jag har sagt till min mamma att jag är ute efter ett silverfat, och det visade sej att dom hade ett som jag fick. Ni ska få se sen vad jag ska göra med det hihi. Det kommer bli så fint.



Mitt nya silverfat.

Godmorgon

Snacka om att veckan går fort, redan torsdag. På lördag börjar jag och jobba igen, så jag kommer jobba hela helgen. Men efter jag har slutat på jobbet på lördag blir det att åka till våra vänner och ska äta middag. Det kommer verkligen bli sen middag hihi, för jag slutar inte förrän nio.

Ska även till stan imorgon, så jag måste skriva en shoppingslista idag så jag inte glömmer något. Det blir även en lunch på stan.
Jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder imorgon.

Nu är dags att ta tag i den här dagen.
Ha en jätte härlig torsdag!

Vill ha!



Valerie Mariya dress kostar 1595kr.

Jag gillar verkligen den här klänningen, den är så snygg. En riktig nyårsblåsa och den passar även att ha den nu.



Valerie Zai dress kostar 1995kr.

Gillar även den här klänningen.



Jeffrey Campbell Foxy shoe kostar 1295kr.

Det är något med dom här skorna... Jag gillar dom helt enkelt hihi.

Nelly har nu 15% rabatt om man anger koden HAPPY15, det gäller till måndag den 3 oktober.


Wednesday

Det har gått väldigt fort att jobba idag. Pratade med chefen om det är så att vi ska ha öppet till klockan 24 på julafton, och det är sant så då vet jag verkligen att jag kommer jobba till 21. Men jag ska ändå fira julafton efter nio på kvällen, för det är bara jul en gång per år hihi.

Har verkligen sovit oroligt inatt, trodde hela tiden att jag hade försovit mej. Så det var inte roligt, kan vara glad om jag fick sova tre timmar. Jaja, jag är ju ledig imorgon.

Har lånat hem den senaste Pirates of the caribbean, även dom tre första filmerna. Tänkte att jag skulle se från början. Gillar att se allt från början, det är samma med böcker så läser jag om dom om det är finns en fortsättning.
Hoppas ni har en härlig onsdag!

PISTOL SH SHOES ACNE

Det var så klart skor som jag har beställt från Acne.



Pistol Sh.

Tyvärr kunde jag inte fota min skor för det är så grått ut så min kamera kan inte fota så bra bilder då. Min kamera behöver mycket ljus.

Men hur som helst så är jag super nöjd med mina skor. Beställde dom från Acnes webshop, och det gick snabbt. Beställde i torsdags och fick dom igår.


Bild från Acne webshop.

Godmorgon

Imorgon ska jag jobba igen, det känns super bra. Min chef ringde mej i måndags.
Det blev att jag sov lite för länge idag hihi. Fattar inte varför man ska få huvudvärk när man sover för länge, tidigare har jag kunnat sova 10 timmar utan problem. Men nu får man bara ont i huvudet.

Det är lite stress idag, ska iväg en snabbis och umgås med min mormor. Sen blir det hem och städa fort haha, för då ska mamma och mormor komma till mej. Det blir att dom äter middag här hos mej och min sambo.
Hoppas ni har en jätte bra tisdag!

ACNE




Vad är det för något som jag har beställt??? Är så super nöjd.

Great day

Som sagt det har varit fullt upp idag, det slutade med att gästerna som jag skulle ha idag får komma imorgon istället.

Jag hade riktigt kul hos min vän, och hennes dotter var verkligen söt. Småbarn är verkligen söta, man blir ju själv sugen på att skaffa barn hihi. Det är många av min vänner som har fått barn iår.
Sen på vägen hem så var jag förbi Lindex och köpte armbandet som kom ut idag.



Snart börjar ju den rosa månaden, så jag tycker verkligen att vi ska handla det här armbandet.

Monday

Jag älskar min mobil, för första gången så använde jag mitt träningsprogram som jag har i telefonen. Med det så fick jag reda på att min sträcka som jag går är bara 4,58km. Sen så hade jag gått 5696 steg och att det tog 50 minuter för mej. Så nu har jag något att tävla mot mej själv. Men jag kan avslöja att det tog en liten stund innan jag fick igång programmet så man kan nog säga att det var 5km som jag var ute och gick hihi.

Nu måste jag skynda mej, ska även hämta ut ett paket idag, jippi.

Godmorgon

Idag vaknade man klockan sju, så det kommer bli en lång dag idag och det är bra, för jag har en hel del saker att göra nu på morgonen.
Så jag har inte tid att sitta här framför datorn, dags att börja och städa.
Ha en härlig start på den här veckan!

Sunday

Imorgon blir det fullt upp.
Ska starta dagen med gå ut och gå på en långpromenad, för nu var det verkligen ett tag sen sist. Sen ska jag till min vän på fika och sen senare på dagen ska min mamma och min mormor komma till oss på fika hihi, så det  blir mycket fika imorgon.

Nu ska jag njuta av dom sista timmarna på denna söndag.
Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!

Godmorgon

Vilket härligt höstväder man har vaknat upp till, det är synd att man ska jobba då. För det är nu som man vill vara ute. Skulle egentligen ha varit ledig, men sen vill jag ha tillbaka mitt pass för jag kände jag behöver alla extra timmar som jag kan få. Så jag får tänka så istället hihi.

Nästa månad så kommer jag bara vara ledig en helg, men det ska nog gå bra ändå. Fick även reda på igår att jag kommer jobba på julafton, fast det har jag vetat om en lång tid, men att jag ska jobba till nio på kvällen. Det kändes verkligen inte roligt. Så jag kommer inte fira nån jul iår. För tidigare så har vi alltid stängt vid fyra tiden men iår blir det att ha öppet till midnatt samma med nyårsafton, men då är jag ledig.

Nu ska jag passa på och njuta dom sista timmarna innan jag ska åka till jobbet.
Ha en härlig söndag!

Känslor

Ok, jag har fredagskänslor. Det blir entrecoté och potatisgratäng till middag och vin så klart hihi.
Medans gratängen är i ugnen så unnar jag mej ett glas av det här.



Tequila Rose.



Så ljus så klart.

Som vanligt har vi tänt ljusen i köket, det börjar även bli dags att tända ljusen ute på balkongen. Är det fredag så är det fredag hihi.

Paket

Min sambo har jätte kul med sina paket, men det kommer bli grymt bra när det är färdigt hihi. Han har nämligen hämtat ut högtalare. Så nu är det nästan färdigt gå på bio, för vi har bio hemma.
Jag hämtade ju också ut ett paket, det var från H&M. Hade beställt två tröjor som jag äntligen fick idag, har fått vänta på dom ett tag.



Silver tröja.



Brun/rosa tröja.

Är super nöjd med mina nya tröjor. Synd att man ska jobba ihelgen så man inte kan inviga nån av dom hihi.


Bilder från H&M.

Friday

Då var det äntligen fredag, men för mej är det inte så mycket fredag eftersom det är min jobbarhelg.
Det gick bra att jobba idag, men jag säger bara fy fan det är ju svart som det bara kan bli när man åker till jobbet. Det är tur när snön kommer så blir det lite ljusare igen.

Idag ska jag hämta ut ett paket, och det ska även min sambo göra. Så vi kommer ha fullt upp ikväll, sen blir det att se på nån film som vanligt. För man kan inte göra så mycket idag.
Ha en fab friday!

Thursday

Ja ni, det blev inte så många CV som jag gav bort. Men jag kan säga att det slutade med allafall ett jobb har jag sökt. Så nu får man hoppas på att man kommer komma långt och att man kan få ett fast jobb. Men det lär ju vara flera 100 som har sökt, så det blir en hård konkurrens.
Men jag känner mej ändå glad att jag var där.

Idag har jag fått ett presentkort på Åhlens, eller man skulle kunna säga att jag är ju med i deras kundklubb, så jag får köpa en valfri vara på 20% rabatt. Det är ju då jag brukar passa på att köpa parfymer. Men jag har just just köpt en parfym. Men jag vill ha mer.



Clean Warm Cotton kostar 455kr för 30ml.



Chloé Love kostar 795kr för 75ml.



Elie Saab.

Det här är några parfymer som jag skulle inte tacka nej till.

H&M

Har som vanligt fått in nyheter, och jag har självklart hittat favoriter.



Klänning kostar 349kr.



Snygg väska som kostar 199kr.



Klänning som kostar 399kr.

Det var mina favoriter.


Bilder från H&M.

Godmorgon

Idag ska man på Rekryteringsdag, har skrivit ut en hel del CV så nu hoppas jag verkligen att jag får lämna hos några företag. Så nu får ni hålla tummarna att man kanske kan hitta ett fast heltidsjobb.

Jag ska gå med en vän på det här, så vi tänkte först äta lunch på Max. Så man är på bra humör när man ska träffa företagen hihi.
Ha en jätte bra torsdag!

Affordable Luxury Autumn 2011

Lindex kommer få in mycket fina plagg till hösten.

 

 


Mina favoriter, rätt så mycket svart hihi.


Bilder från Lindex.

Rosa bandet!



Kostar 75kr finns på Lindex fr.o.m. 26 september.

Jag älskar det här rosa bandet från Lindex, jag kommer helt klart köpa ett sånt eftersom alla pengar kommer gå till bröstcancerforskning. Tycker att ni ska också köpa det!

Chicnina 2år!!!

Idag fyller min blogg 2år hihi. Men jag ska vara ärlig och säga att det känns som att jag har haft den längre. Har gjort 1933 blogginlägg, men med det här inlägget så blir det 1934 inlägg sen jag började.




Tänkte höra om ni skulle vilja läsa något annat på min blogg? För jag kan tycka att min blogg är en öppen dagbok, men det är inget fel med det. För jag gillar att kunna backa bak och se vad jag gjorde tex idag fast förra året. För man glömmer så mycket.
Men det är idag som ni får skriva vad ni skulle vilja läsa mer om eller om det är något som fattas? Eller om ni har några frågor?

Godmorgon

Det blev en lång sovmorgon idag också hihi. Men imorgon ska jag upp tidigt, för jag ska gå på Rekrytera fler. För förra året så kunde inte jag gå på det eftersom jag jobbade. Men iår är jag ledig så då blir det att gå runt där och prata. Ska bli kul och se vad det är för företag där.
Så det är därför jag måste sitta vid datorn hela dagen för att skriva cv och sånt.

Det dåliga vädret håller i sej, så det blir ingen promenad idag heller. Jag har inte varit ut och gått på en lång promenad sen förra veckan. Och förra veckan så blev det bara 2 lång promenader. Jag hoppas verkligen att det blir snart bra väder.
Ha en jätte bra onsdag!

Tuesdays

Det blev verkligen ändrade middagsplaner idag. Vi blev nämligen bjudna på mat hos min sambos föräldrar. Så vi har varit där hela kvällen. Så imorgon ska jag laga maten som jag skulle ha gjort idag.

Sen så har jag fått ett extra jobbpass på fredag så det är hur bra som helst, jag har även tagit tillbaka mitt pass på söndag. Egentligen hade jag bytt med en kollega eftersom jag jobbade för den personen i söndags, men jag fick tillbaka mitt pass så det var bra för då kan man säga att förra söndagen var också ett extra pass.

Imorgon kommer jag ha fullt upp, måste skriva ut en hel del papper. Så då blir det att sitta mycket framför datorn. Sen så är det även en speciell dag imorgon, min blogg fyller 2 år haha.
Men nu säger vi Natti natti

Dagmar

När jag var till stan igår så blev jag överraskad när jag var i butiken Diva. Dom har nämligen börjat sälja en av mina favorit märken Dagmar.




Dom säljer bland annat den här klassiska koftan. Jag har haft min i några år. Sen har jag även lite andra plagg från Dagmar.

Som sagt jag har några favorit märken som jag är svag för, Dagmar, Odd Molly, By Malene Birger och Acne.
Väskor så är det Louis Vuitton, Mulberry, Chanel och YSL.


Godmorgon

Vilket dåligt väder man vaknar upp till. Så därför blev det en lång sovmorgon och jag är glad att jag gick på stan igår. För det är inte kul att gå på stan när det regnar.

Idag kommer det inte hända så mycket, blir att sitta inomhus och bara ta det lugnt. Sen så ska jag även hålla på med middagen, men först måste jag gå och handla lite saker som behövs.
Fick ju även tidningar igår så det blir att läsa dom, för jag hann inte igår.
Ha en jätte bra dag idag!


Resten av påsarna

Det börjar bli dags för dom sista tre påsarna.



Nagellack remover, baslack och topplack från Kicks.



Parfymen Marry me! Från Kicks.



Moringa body scrub och Hand cleanse gel Mango. Från The Body Shop.



Jordglob från Annorlunda.

Som sagt jag är så nöjd med allt det jag har shoppat hihi. Jordgloben som jag köpte var från mitt presentkort som jag fick av min fastrar när jag fyllde år. Jag har velat ha en sån här jordglob jätte länge för jag tycker att den är så snygg.

Och parfymen lukar hur gott som helst kan jag meddela. Samma med handspriten från body shop, man kunde välja mellan tre olika, och jag fastnade för mango. Så den kommer vara med i väskan.

3 av 6 påsar

Jag shoppade bland annat kläder idag. Behövde verkligen nya jeans.



Blå jeans från H&M.



Sockor från Lindex.



Vid tröja från Vila.

Jag är super nöjd med mina plagg.

Monday

Idag har jag shoppat som det inte fanns nån morgondag hihi. Ska inte bli kul och räkna ihop hur mycket pengar som har gått åt. Men jag har köpt allt det som jag behöver just nu.


Sunday

Vilken söndagsväder vi har i dag, strålande solsken. Hoppas verkligen att det här vädret håller i sej, för imorgon ska jag ju till centrum.

Hoppas ni har en super bra söndag!

Röd vin

Nu när jag har skrivit om vin, så måste jag rekommendera om det här vinet som vi drack igår till middagen.



Diemersfontein Coffee Pinotage.

En jätte bra röd vin som är smakrikt och fruktigt. Har nr 6315 kommer från Sydafrika och kostar 85kr, så det är ett bra pris på ett billigt vin som smakar bra.

Får väl göra en lista nångång på mina favorit viner hihi.

Böcker

Jag hämtade ut ett paket igår eller var det i torsdag. Är lite dagvild hihi.
Det var två böcker som jag hade beställt.



Fredag kväll med mat och vin av Håkan Larsson, Välkommen hem till Maria Montazami.

Jag gillar Maria så det är självklart att man måste ha hennes bok hihi, det är riktigt trevligt att bläddra igenom den och se på bilderna och läsa.



Ur Maria Montazamis bok.



Ur Fredag kväll med mat och vin.

Som ni vet och kanske ni har märkt så gillar jag vin. Jag tycker att det är jätte kul att pröva på olika viner för ingen är lik den andra. Så därför är den här boken jätte bra, för man har ett recept att följa efter och sen får man veta vilket vin som passar till rätten. Så får man även med artikel nr, så man behöver inte leta på bolaget vad man ska ha för vin.
För när jag handlar vin så kollar jag alltid på att det vara fylligt och smakrik. Gillar inte när vin är spritig i smaken. Som ska vi äta räkor så kollar jag självklart att det vinet ska passa till räkor. Ni förstår väl vad jag menar.

Vid middagsbordet

Jag kan verkligen inte få nog av att ha tända ljus på kvällen. Det är inte underligt att jag bränner upp nästan 100 ljus i månaden hihi, nu tog jag i lite för mycket.



Blir aldrig less på vår kristallkrona.



Ljus på matbordet.



Vår vägghylla i köket.




Godmorgon

Idag har man varit duktig på att stiga upp tidigt. Det var för jag hade en sak som jag var tvungen att göra nu på morgonen, sen är det också för att jag ska somna tidigt ikväll eftersom jag ska upp så tidigt imorgon för att jobba.

Idag ska jag till en kompis och ha tjejsnack hihi. Det är kul att umgås med vänner, vi ska även äta middag tillsammans eftersom vår killar ska umgås med varann.
Ha en underbar lördag!

Ljus



Det är verkligen mysigt att tända ljus på kvällarna. Speciellt stora ljus som har varit tända ett tag, för sen blir dom som figurer eller man kanske skulle säga konstverk.
Dom lutar åt alla håll och kanter, så blir det även hål.

Pizza




Vår goda hemmagjord pizza.

Pizzadeg

5 dl vetemjöl
½ tsk salt
2 tsk bakpulver
3 dl mjölk ( eller vatten)
½ dl matolja

Det var så lätt att göra den här degen, men jag kan säga att det går åt mer mjöl än 5 dl, tror att vi stoppade i 7dl. Man ska ju se till att degen inte är kletig.
Sen så ville jag också ha ett recept på en deg utan jäst. Så den här degen var jätte bra.

Tomatsås

500g passerade tomater
2 msk tomatpuré
1 tsk salt
½ tsk malen svartpeppar
1 nypa strösocker
1 tsk örtkrydda (ta kan man ta vad som helst, vi tog och pressad i vitlök) 

Sen är det bara koka ihop allt i ca 10min, sen har ni en tomatsås som är jätte god. Gick snabbt att göra den.

Vi hade på vår pizza, nötrulle kött, mozzarella som vi smulade sönder, kronärtskock hjärtan, championer och självklart riven pizzaost.

Godmorgon

Jag måste erkänna att jag åt världens godaste hemmagjord pizza igår. Jag ska dela med mej bild och recept senare idag.

Idag är det ju äntligen fredag, blir inte ledig hela helgen. En kollega ringde mej igår och ville byta pass med mej, så jag gick med på det. Så det blir jobb för mej på söndag. Så nästa helg jobbar jag bara lördag.

Nu ska jag ut och ta en pw sen så blir det att städa hemmet. Sen kan jag bara koppla av för att det är fredag hihi.
Ha en fab friday!

Thursday Night




Min söta vovve myser i soffan.

Min lillputte gillar att få vara i soffan och mysa, han ska alltid vara nära oss hihi. Så vi myser ikväll. Han vill gärna få ligga på armstödet.

Sunsilk

Idag har jag fått ett litet trevligt paket i brevlådan. Jag hade helt glömt bort det att jag skulle få det.



Sunsilk plumped up volume.

Så det ska bli intressant och se om jag får bättre volym i mitt hår efter man har använt det här.
Läs mer om det här om ni är intresserad.

Green fingers?

I början på sommaren så skulle jag se om jag hade nå gröna fingrar, för jag skulle få liv igen i den här murgröna.




Före.



Efter.

Så svaret är YES jag har gröna fingrar hihi. Så vi får se hur den kommer må när jag ska ta in den igen i lägenheten. Har ingen aning heller vart jag ska ha den.

Tack för idag och slut för idag...

Nu har jag gjort några tidsinställda inlägg här på bloggen så då är det färdigt bloggat för mej idag. Men som sagt det kommer poppa upp en hel del inlägg. Vad jag gillar att man kan göra så ♥.
För snart ska jag gå och handla sen blir det pizza time och jag ska hämta ut ett paket hihi.
Ha en super härlig middag och kväll!

Dinner

Idag ska jag göra något som jag har aldrig gjort tidigare. Och det är att göra en hemmagjord pizza från början. Ska själv göra degen och tomatsåsen hihi. För jag brukar alltid köpa en färdiggjord pizzabotten med tomatsås till. Ni vet sådan som man köper på rör, som smäller när man öppnar den haha.

Vi fick ju hemmagjord pizza hos våra vänner i lördags och den var super god, för den var gjord från början. Så det här ska bli intressant och se om jag kommer få till den här som jag ska göra.


City

Insåg idag att det var verkligen länge sen jag var in till stan. Har skrivit en liten inköpslista på vad jag behöver. Så på måndag blir det att åka in till stan, för jag behöver verkligen sakerna nu.
Jag har lite presentkort som jag ska använda.



Bild från Googel.

Godmorgon

Man får vakna upp än en gång till dåligt väder. Så det blir ingen pw idag. Men jag har ändå en hel del att göra idag, så nog vet jag att tiden kommer gå fort.

Det var skönt att få sova längre än till fyra inatt. För nu vaknar man allafall upp när det är dagsljus. Som när jag har åkt till jobbet igår så var det lite mörkt ute. Men jag tycker att det blir fort mörkt på kvällarna.
Ikväll blir det att tända ljus och dricka te, gillar att dricka te. Sen så har jag så många olika sorters te så man måste nog börja dricka upp det innan der blir allt för dåligt.
Nu ska jag äta brunch, och det är rester från vår mat igår.
Ha en härlig torsdag, för snart är det helg!


Bag



Jag gillar den här väskan. Det står ju mitt namn på den hihi. Den kommer ifrån märket Romygold.




Jag skulle verkligen inte säga nej till den svarta. Väskan kostar ca 4500kr.


Bilder från: Romygold.

Chanel

Dom här ögonskuggorna använder jag just nu till vardags och som fest.





Var tvungen att ta med den suddiga bilden, tror att jag har börjat gilla suddiga bilder hihi.

Den här ögonskuggan har så fint namn som 27 golden eyes.

Onsdag

Då är man långledig igen hihi. Så tillbaka till hemmafru.

Idag har det verkligen varit perfekt väder att jobba, dvs det har regnat hela tiden. Så idag blir det ingen promenad. Och jag har inte heller nån träningsvärk och jag går som en 30 åring igen haha. Det var verkligen inte kul igår, men jag kan säga att jag somnade på en gång, så det var verkligen perfekt.



Vår tv, och så passar jag på att ge reklam till Luleå Hockey.

Jag är så super nöjd med tv. Men jag ska vara ärlig och säga att jag trodde faktiskt att den skulle vara strörre. Vi ska sätta upp den på väggen, för jag tycker att det är snyggt. Så jag får visa mer bilder från vårt hem när allt är klart.
Vi är som egentligen klara med allt, men det fattas ändå lite små saker och detaljer. Ni vet att det är det som gör det hela.

Tisdag

Har varit hemma ca 1 timme. Ska jag berätta hur slut jag är hihi. Så klart blev det inte många timmars sömn inatt, men det gjorde inget. För det var inga problem att jobba. Tror jag sov högst 4 timmar, och vaknade en gång vid halv två. Men sen jag kom hem vid två tiden så tog jag på mej träningskläderna och vara ute och gick en timme, och det är det som har knäckt mej. För det var riktigt jobbigt att vara ut och gå idag. Fick ont i hela kroppen, mina fötter och ben och rumpa säger jag bara. Så nu går jag som en gumma i 80 års åldern. Ojojoj.

Men det var kul att jobba igen Man mår verkligen bra av att jobba, så är det allafall för mej. Klarar inte av att vara ledig för länge.
Nu ska jag gå och se på den nya tvn, för nu är det vardagsrummet som gäller.

Monday

Snacka om att den här dagen har gått fort, redan middagstid. Men jag har ju inte heller varit vaken så länge. Jag hoppas verkligen inte att jag kommer ha problem att somna ikväll, för jag ska ju upp inatt och jobba.
Känns skönt att man ska jobba imorgon och onsdag. Sen blir man lång ledig igen.

Nu ska jag ut med min vovve, blir inte kul att vara ute i regnet, men vad ska man göra haha.

Tips!

Igår innan jag skulle somna så låg jag och läste om det här.



Speciellt om flaskan som är längst till höger. Estée Lauder Idealist.

Snabbverkande trippelteknologi. Akneärr, fläckar och rodnader bekämpas med Estée Lauders nya serum som ger omedelbar uppfräschning och lyster till huden, tack vare en trippelteknologi som påverkar hudens utseende. Det arbetar även på djupet med snabb resultat.
 
Text och bild från: Tidningen Chic.

Jag är nyfiken på den, eftersom för tre år sen så upptäckte jag att jag hade fått pigment förändringar i pannan, för det ser ut som att man är skitig. Så jag skulle gärna vilja pröva något som kanske kan gör det till det bättre. Men oftast kostar sånt från 1000kr till uppåt, och jag är inte så sugen på att betala en sån dyr kräm. Men den här kostar 665kr, det är också nog dyrt. Men jag skulle inte säga nej att att pröva den krämen.

För sen har jag även fått två akneärr av en annan kräm som jag har använt. För när jag använde den krämen så fick jag två blemmor i ansiktet, och det var verkligen inte kul. Har aldrig varit med om något sånt tidigare. Så det kan vara värt att köpa en dyr kräm.

Sen så läste jag imorse att Petra Tungården skrev om Estée Lauder krämen och den är sjukt bra.

Godmorgon

Vilket väder vi har, jag ville aldrig stiga upp från sängen imorse. För det som vi har nu är ett riktigt sov väder. Det var mysigt att höra hur det regnade mot fönstret. För jag vaknade egentligen klockan sju när det regnade som värst, och jag tänkte att jag hoppas verkligen inte att min vovve ville ut då, men det är tur han gillar inte heller regn, så vi sov vidare.

Nu är jag allafall upp och har huvudvärk för det blev att sova för länge. Men nu ska jag mysa med att läsa tidningar, för idag vill man inte göra något. Men jag ska även sätta igång tvättmaskinen, men det är ju inte jobbigt haha.
Ha en jätte bra start på veckan!

Film

Det blir jobb för mej i veckan, så det känns jätte bra. Det blir öppningar, så det är super bra. Då vet jag alla fall vad jag ska göra nästa vecka i två dagar haha.

På tal om helt något annat så måste jag säga att jag gillar skådespelaren Vin Diesel. Så därför gillade jag extra mycket filmen fast & furious 5, men jag fattar inte riktigt ska det bli en till film?


Sunday

Vilket härligt höstväder vi har idag. Varmt och soligt, det är så det ska vara.
Fick även inviga min nya poncho.



Rut m.fl.

Jag är super nöjd med den, hade gärna velat ha den andra färgen men den var slutsåld.

Sen så har vi varit förbi mitt jobb och lånat hem lite söndagsfilmer. Vi måste ju se den nya fast & furious 5. Men jag hoppas att det här härliga vädret kommer hålla i sej, för imorgon blir det att gå på långpromenad igen.


Bild från Bubbleroom.

Godmorgon

Vad dagarna går fort, redan söndag. Får se vad som händer idag. Jag gillar ju egentligen söndagar eftersom då har man inga måsten. Men jag tror ändå att vi ska hitta på något.



Bild från igår.

När vi var hos våra vänner igår så fick vi dricka i deras fina kristallglas. Måste säga att dom hade hur många som helst olika glas, och jag gillade verkligen dom. Jag vill också ha såna glas, för dom är verkligen snygga.

Ha en jätte härlig söndag!

Hemma igen

Vi har just kommit hem, och vi har haft en riktigt trevlig kväll. Det blev att spela spel, och det bästa är att jag och min sambo vann. Det var ett spel som man skulle förklara ord för varann och så skulle den andra gissa. Så det kändes verkligen härligt att vi vann för vi brukar alltid förlora haha.

Nu är det sängen som gäller och min vovve är helt trött för han har fått leka hela kvällen med sin kompis.
Natti natti

Shoppat

Imåndags gjorde jag en beställning från Accessora, eftersom dom hade frifrakt. Jag fick mitt paket i torsdags.



Earcuff med en fjäder.



Lip balm med bubblegum.



Nagellack Tart deco.



Den underbara ringen från JohannaN.

Jag fattar inte riktigt vad som har hänt med mej, för jag har börjat gilla guldsmycken. Jag som alltid har föredragit silver.

Är super nöjd med mina köp.

Balkongen

Det som är det bästa med hösten är att man kan tända så mycket ljus. Som ni såg så hade vi tänt lite ljus inne. Men jag hade även tänt ljus på vår balkong, för jag tycker att det är så mysigt och så ser det så trevligt ut.



Jag bjuder på en suddig bild haha.



Egentligen så brukar jag ha den här lyktan ner på govlet, men eftersom det var så dåligt väder igår så fick den stå på bordet. Men jag tyckte att det var mysigt ändå.

Godmorgon

Ställde mej på vågen imorse och ser att jag har gått ner 4hg sen i tisdags, så det känns jätte bra. Men jag måste leta upp efter mitt måttband, för jag tycker att sånt säger mycket mer än vikt. För det känns som att vågen visar inte lika mycket som ett måttband.

Annars då så är det mulet och grått här, ska väl regna också hela dagen. Så idag blir det ingen långpromenad. Men vi ska ju till våra vänner M och A, fick reda på att vi ska bli bjudna på hemmagjord pizza så det kommer bli riktigt gott.
Så får vi se om det blir att spela spel också. Blir en ganska lugn och skön kväll med dricka lite vin hihi.
Ha en riktigt underbar lördag!

Gästrum/tv-rum

Jag har ju inte berätta att vi har köpt en ny tv som kommer komma nästa vecka. Så då är det färdigt sitta i vårt minsta rum i hela lägenheten.
Så därför har jag passat på att tända ljus i det här rummet.





För den nya tv:en kommer hamna i vardagsrummet.

Dinner time

Det visade sej att det var entrecote som vi åt.





Så hade vi god salladen till. Jag blir verkligen inte less på den här salladen.
Så drack vi vin till maten.

Testa testa!

Jag gillar att testa på nya krämer och schampo med mera. Så nu har jag äntligen kommit till den här krämen.



Märke: Helena Rubinstein. PRODIGY global anti-ageing concentrate.

Får vi se om det är nån bra ansiktskräm. För jag letar fortfarande efter nån bra kräm. Har kört tidigare med Clarins och Ola Henriksen. Tycker jätte bra om dom märkerna och så passar dom så bra min hud.

Vovvens liv

När jag vaknade imorse så var det bara skynda sej och ta på sej träningskläder, för det blev en långpromenad. Får se om det blir nån långpromenad imorgon, men jag är alla fall glad över att jag har hunnit med 3st den här veckan. Det är allafall bättre än inga haha.

Min vovve ligger nu här i soffan och sover brevid mej. Tänkte jag måste berätta en rolig sak, det är att min vovve får alltid hoppa upp på morgonen och lägga sej i vår säng. Han ska alltid vara under täcket. Men inatt så hoppade han upp så då fick jag lyfta ner han, för han får inte sova med oss. Det räcker med att på morgonen får han hoppa upp till oss.



Isvatten.

Igår fick min vovve isvatten, ni ser väl hur sött ishjärtat är hihi. Men han var verkligen nyfiken på vad det var för något som flöt i hans skål.


Friday

Fredag, fredag, fast det har jag haft det i stort sett hela veckan hihi. Men jag kommer få vara med min sambo hela helgen, från morgon till kväll.
Idag blir det att äta gott, trodde att jag hade tagit fram lövbiff, men det visade sej vara något annat kött. Så går det när man inte märker köttet. Så det blir lite surprise till middagen.

Imorgon ska vi till vänner och äta middag. Så det kommer bli trevligt. Som sagt det kommer bli en riktigt härlig helg!
Ha nu en jätte härlig och underbar fredag och helg!

Gift

Det börjar väl bli dags att visa vad jag har fått när jag fyllde år förra torsdagen.



Presentkort på LYX, en flaska Moët, presentkort på Cape East och ett presentkort på Annorlunda. Sen så fick jag pengar och dom tänker jag inte visa upp, för ni vet hur pengar ser ut hihi.

Jag är super nöjd med mina presenter och jag vet vad jag ska göra med allt!
Så tusen tack till er alla!

Water for elephants

Vilken film jag har sett idag.



Helt klart årets bästa film. Den var så vacker, hemskt och man blir rörd. Jag har nämligen svårt att se på filmer där djur är inblandad och speciellt när dom far illa. Då gråter jag som ett barn hihi.
Då tänker jag helt klart på min vovve, han ska ha det bästa och han ska vara bortskämd. Helt klart att han ska få sitt dyra favorit godis med mera.
Jag kan inte tänka mej att vara utan han, för han ger mej så mycket glädje. Det som gör mej så ledsen är när jag ser hur djur far illa, sen så kan jag inte heller fatta hur människor kan köra på igelkottar och ekorrar. När jag ser att en iggelkotte ska gå över gatan så stannar jag. För jag skiter i att jag har bilar bakom mej. Jag stoppar faktiskt för alla däggdjur och fåglar.
Därför har jag funderat på att gå med i Animal Protection Network.

Men nu ska jag gå tillbaka till filmen som jag såg på. Jag tycker verkligen att ni ska se den!
Därför ger jag den ♥♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.

Godmorgon

Det är helt sjukt hur hårt man sover. Man vaknar upp med att ögonen är svullna, men det är tur att det sitter inte i länge. För nu ser mina ögon ut som vanligt.

Vilket bus väder det var igår, bara regn. Så hösten har verkligen tagit tag i Luleå. Så det blev ingen promenad igår, men det var nog lika bra för jag hade träningsvärk i ryggen haha. Får se om det blir nån promenad idag. annars blir det väl att använda crosstrainer. Fast nu ser jag hur solen börja lysa igenom parsienerna. Då är det bara att gå ut.
Hoppas ni har en underbar torsdag!


Good Dinner

Middagen blev så god. Så det blir att att äta kantarellpaj imorgon.



Kantarellerna steks i smör.



Så hade vi en super god sallad till. Min mamma brukar göra den här salladen och jag gillar den jätte mycket. Skulle kunna leva på den hihi.


Mumsigt

En av skogens guld!



Till vår middag.

Idag blir det lyx mat, för vi ska nämligen äta kantarelltoast. Jag älskar kantareller, skulle vilja testa att plocka själv, men jag har ingen aning vart i skogen man ska hitta dom  hihi.


JohannaN

Snacka om att hon gör fina smycken. Finns en hel del som jag skulle vilja ha.

                        

LND-UME Armband kostar 695kr.          LND-UME Ring kostar 495kr.


        

Armband kostar 445kr.             Ring kostar 275kr.


Bilder från: Accessora.


Godmorgon

Oj vad jag sov länge idag. Det är ett bra tag sen jag sov så här länge hihi. 11 timmars sömn. Men nu är jag allafall på benen.

Det är väl onsdag idag, känner mej lite förvirrad vad det är för dag idag, har nu varit ledig för länge. Får väl börja höra mej igen till min chef och så om man kan få nå jobb i veckan eller så.
Ha en super bra onsdag!

Tuesday!

Idag blev man väckt vid nio tiden så det var bara stiga upp och ta på sej träningskläderna, sen ut och gå. Jag älskar morgonpromenader. För nu kan jag göra vad jag vill, sen så blev det inte heller nå pappersjobb idag, det får bli imorgon istället haha.

När vi var ute och gick så började det regna så klart, men det slutade lika snabbat så man blev inte så blöt. Får se vad det blir för väder imorgon, men jag hoppas att det är bra för nu vill jag fortsätta och gå när man har kommit igång.

Idag så blir det att åka och handla, men jag ska först gå igenom frysen för vi har en hel del mat där. Så vi ska försöka tömma frysen, så det blir mest bara att handla tillbehör till det vi har.
Hoppas att ni har en jätte härlig tisdag!

Mitt 30-års kalas!

I fredags var vi tio personer som åt på stans bästa restaurang, nämligen Cook´s Krog. Men först hade vi samling hemma hos mej där jag bjöd på skumpa och tilltugg.




Nu är resten av bilderna från Cook´s Krog, kan säga att maten var så super god.



Min förrätt Carpaccio.



Min varmrätt Grillad oxfile med potatiskaka.



Alla andra åt till varmrätt Kryddgrillat reninnanlår med potatisbakelse.



Till efterrätt åt jag 3 sorters ostar.



Alla andra åt PannacoTa till efterrätt.

Efter vi hade ätit klart på Cook´s krog så blev det en sväng till The Bishops arms. Vi kom hem efter midnatt. Men jag kan säga att jag har aldrig ätit så god födelesdagsmiddag någonsin hihi.

Men min födeledag började redan på natten till torsdag. För så fort klockan hade passerat 00:00 så öppnade vi skump och jag skrapade lotter som jag hade själv köpt haha.




Jag vann 60kr.

Sen var det så kul att min mamma och pappa kom hem till oss så dom var med när vi började fira min födelsedag efter 00:00. Så jag kan säga att det kändes precis som att det var nyårsafton haha.

Godmorgon

Idag börjar det nya livet hihi. Ska starta den här dagen med en promenad, för jag måste fundera lite hur jag ska göra imorgon. Har lite pappers jobba att ta tag i, och jag vet att det kommer sluta med att jag kommer få jaga efter det. Så imorgon blir det inga roliga jobb att ta tag i.
Men det är morgondagens bekymmer.

Annars så är det riktigt bra med mej, känner mej utvilad och glad haha. Nu måste jag gå och byta om till träningskläderna.
Ha en jätte bra måndag!

Sunday

Det har varit en lång helg. Känns redan nu som att jag har varit hemma i en vecka haha. Känns jätte konstigt att man inte ska jobba imorgon. Men det blir väl mer jobb snart.

Det har verkligen hänt en hel del i helgen, har lite bilder att visa och så. Så imorgon får ni veta lite mer hur jag firade min födelsedag.
Har själv inte hunnit kolla igenom mina bilder som jag har fotat.
Hoppas ni har haft en bra söndag!

Godmorgon

Det har blivit många timmars sömn inatt. Så man är verkligen pigg och det är tur för om några timmar så börjar festligheterna igen. Kommer bli så kul ikväll men jag hade jätte trevligt igår. Är så nöjd med min födelsedag och jag har fått så många fina presenter.

Men det hände en konstig grej igår, när vi satt och fikade på dagen så kom det in en tant i vår lägenhet. Hon hade inte plingat eller knackat på dörren. Hon bara öppnade dörren och klev in och visade mej två brev som hade kommit fel och frågade om jag visste vem som skulle ha dom. Helt skumt, hon måste ha varit förvirrad. Jag trodde att det var ett skämt. Så man kan inte ha dörren olåst, fast det brukar vi inte heller ha.
Ha en jätte härlig fredag!

Tack tack

Tack för era gratulationer! =) Jag har haft en super bra dag. Men jag kan säga att min födelsedag började redan klockan 00:00 hihi. Men ni kommer få höra mer sen och se nån bild från natten. Idag har jag haft födelsedagsfika. Sen så har jag även haft middag, men det har varit lugnt. Kan behövas nu när man är 30 haha. Det är imorgon min födelsedagsfirande börjar på riktigt eller hur man nu ska säga det. För då händer det en hel del. Men det kommer ni också få höra senare om.
Nu ska jag gå och sova och få min skönhetssömn.

Min dag idag!



Hipp hipp hurra för min 30-års dag!

Hjälp vad åren går fort, för nu är jag 30år. Känns lite roligt att skriva 30 hihi, för det låter verkligen gammalt haha.

Idag blir det fika hos mej sen så blir det middag för två av mina vänner. Hade egentligen inte tänkt fira idag, för imorgon blir det riktiga party.

Nu ska jag gå och handla lite frukost.

RSS 2.0