Godmorgon Valbrogmässoafton 2012!

Då har vi 5 års dagen idag, kommer ha fullt upp. Så det blir dåligt med bloggande men ni ska väl också fira Valborgmässoafton?

Måste städa idag och duka klart bordet som kommer bli svart, vitt och rött. Det kommer även bli mycket bubbel idag hihi, så vi får se hur jag kommer må imorgon haha. Men jag lovar er jag kommer fota en hel del så ni får se vad det är för mat som vi ska äta, säger bara menyn är grym.

Ha en fab valborg, för det ska jag ha!

Godmorgon

Vi har fortfarande det fina vårvädret, det känns nästan som sommar. Får se vad vi hittar på idag, men en sak är säker att vi måste börja förbereda vår efterrätt som vi ska ha imorgon.

Kan inte fatta att imorgon så är det Valborg och vi ska fira vår 5 års dag. Glömmer aldrig den dagen vi blev tillsammans för 5 år sen, vi var hos en vän och grillade och jag hade ingen aning hur jag skulle bete mej eftersom jag visste inte om vi var tillsammans eller. Så på kvällen hade vi samtalet hihi. Jag var så lycklig den natten för jag visste att jag hade träffat den rätta.


ReD rOsEs!!!

Jag älskar snittblommor. Ett hem blir så trevligt med snittblommor, så därför har röda roser fått flytta in hos oss, jag hoppas att dom kommer vara lika fina på Valborg.




Godmorgon

Vilket väder vi har, det är helt otroligt. Solen skiner och det är typ jätte varmt ute.
Nä, nu ska jag skynda mej ut för nu ska mina lilla familj ut och gå, dvs jag, min sambo och lilla vovven hihi.

Vi hörs senare!
Ha en myslördag!


Godmorgon

Äntligen fredag, helgen har som börjat hihi.

Det kommer inte hända så mycket idag förutom att jag ska och hälsa på mina föräldrar, sen på kvällen blir det att jag och min sambo ska åka och storhandla. Det är inte första gången vi åker och storhandla på en fredagkväll haha. Oftast så gör vi inget speciellt på fredagar eftersom min sambo har jobbat hela veckan. Blir att kanske se en film.

Ha en riktigt fab friday!

Skull scarf

Jag samlar på skull scarfar, tills jag har en från Alexander McQueen. Jag tycker såna scarfar är så snygga, har alltid varit svag för skull.

I veckan fick jag två nya till min samling och jag älskar dom.






Märket är Lily of Sweden.

Här är min andra som jag har haft länge.








Som ni ser så är det även svart och vitt som gäller för mej.

Godmorgon

Jag insåg en sak igår att jag har bestämt mej för att jag ska köpstopp hela maj månad men jag har redan nu börjat med det. Det känns faktiskt riktigt bra. Jag hoppas verkligen att jag komma hålla mej hihi.

Annars då, ja jag måste planera mer min valborg för det blir att vännerna sover över hos oss så det är kul. Det är våra första nattgäster i den här lägenheten. Jag hann inte heller skriva klart matlistan igår som vi ska handla, får se om det blir idag eller imorgon som vi kommer handla.

Ha en super härlig dag! Bara en dag kvar sen helg!

Books

Jag har insett att jag måste börja träna upp min engelska, för jag tycker att det är jätte pinsamt när jag ska prata på engelska för jag får leta efter orden ibland hihi. Så nu har jag köpt böcker på englska som jag ska läsa.



Lauren Conrads L.A. Candy series. Kan det bli bättre?



Är det nån som har läst dom?

Godmorgon

Vad fort dagarna går, snart är det ju helg igen. Valborgsmässoafton får man inte glömma då jag och min sambo firar att vi har varit tillsammans i 5 år.
Vi ska ha en fin middag med våra vänner, kommer bli 3 rätters. Tycker att det kommer bli så kul, för jag vill vara uppe tills det blir ljust igen hihi.

Så idag måste jag skriva en matlista på att det vi ska köpa, för det är en hel del. Sen vill jag även hinna och träna idag.

Ha en fab onsdag!

Lyxdetalj!



Den här bilden visade jag i september förra året för jag skulle göra något speciellt med den, och det är det här som jag har gjort.



En parfymbricka.



Passar verkligen bra som en inredningsdetalj.

Det var dagens tips!

Perfekta loungegruppen!




Här har vi vår nya loungegrupp till balkongen. Den kommer passa så perfekt. Har inte beställt den än, men det är först i juni som vi behöver den. För jag vill att dom ska hinna måla klart balkongen innan vi sätter ut den här gruppen.

Tankar och funderingar!

Jag tror att jag har kommit in i en liten svacka med bloggande, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. För det händer inte så mycket just nu. Det är som man säger lugnt före stormen hihi.

Jag har verkligen inte gjort något idag, bara sett nått avsnitt av Gossip Girl och The Rachel Zoe sen har jag drömt bort mej en hel del. Har insett att det finns så mycket som jag vill ha. Jag vill börja samla på mej mer klassiska saker. Och när jag säger klassiska saker då är det om en Rolex klocka skulle inte vara dumt, mer väskor och smycken. Det är verkligen härligt med drömmar, för jag ska försöka uppfylla en del av dom. Hoppas bara att jag kommer få en dotter vacker dag så hon kommer kunna få allt hihi.

Men jag tror ändå att det är dags att ta tag i mitt liv också, för jag blir ju inte yngre och rikare för varje dag som går. Men ändå är jag ganska nöjd med allt och framför allt jag är lycklig.

Godmorgon

Det var verkligen en skön dag igår, för vi gjorde verkligen ingenting. Jag vet inte riktigt vad som händer idag eftersom det verkar som att det ska vara grått och mulet idag, saknar verkligen solen. Blir väl att läsa nån bok som jag började med för länge sen, har tillomed fått börja läsa om den för jag kom inte riktigt ihåg början.



Sen så skulle jag även behöva städa lite. Jag vet allafall jag kommer inte ha långtråkigt idag hihi.

Ha en jätte bra start på den nya veckan!

Godmorgon

Jag hade jätte trevligt på Harrys igår. Måste säga att jag är imponerad av stället, för det är ju jätte mysigt. Så jag vill helt klart dit fler gånger.

Idag är det ju söndag en av mina favorit dagar, kommer bli pizza till middag och en stor cola. För jag är lite tung i huvudet hihi.

Ha en underbar söndag!

Shoppat

Shoppade i tordags ute på Storheden, det var det här som fick komma hem till mej.



LBD från Lindex.



Här har ni en bättre bild på klänningen från Lindex.

Jag älskar klänningen, den är så super snygg. Sen så kostade den bara 149kr eftersom jag hade en 50kr rabatt.



Ljuslyktor från Rusta.

Ska ha dom på balkongen. Jag längtar tills vi får klart på balkongen.

NIVEA pure & sensitive deo!



Jag har nu testat NIVEA i nästan en månad. Tänkte att jag skulle berätta om den. Den är gjord för dom som har känslig hud, jag hör nog inte riktigt dit. Fast den den är skön att ha på sej. Men allafall så är den perfume free och ska hålla i 48 timmar.

Jag tycker inte att den håller i 48 timmar, sen så är jag så inkörd på Rexona. Så jag kommer inte köpa den här deon.

Men jag ger den iallafall ♥♥½ av ♥♥♥♥♥.

Godmorgon

Här snöar det för fullt och jag har blivit förkyld. Men det blir ändå hitta på saker denna lördag. Vi ska nämligen ut och äta på Harrys ikväll, har aldrig varit där tidigare. Så det kommer bli trevligt. Men jag tycker ändå att det är lite synd att det måste snöa när man äntligen får vara ledig en lördag och att man ska bli förkyld.

Har passat på att sova ut idag också, för sömn är ju viktig. Så jag känner mej ändå rätt så pigg.
Ha en super härlig dag!

Lyx

Varför är allt så gott att dricka från ett vinglas?
Jag gillar att dricka i vinglas, det kan vara från vatten till läsk och självklart vin.



En av mina favorit dryck från Loka.



Victoria Secret!

Idag hämtade jag ut ett paket som jag har beställt från NordicFeel, beställde i tisdag och fick det idag, det är snabbt.



Det blev tre st body lotion från Victoria Secret. Jag beställde ju två st från Bellashop som jag aldrig fick, för jag avbröt mitt köp för det var ju bara problem som ni kommer ihåg. På Nordic Feel fick jag tre produkter som jag hade fått betala för två på Bellashop, så det lönar sej verkligen att kolla runt på nätet.

Så det här var ett bra köp och dom doftar helt underbart.

Torsdag hela dagen lång

Jag har nyss kommit hem, min vovve och jag åkte till mina föräldrar idag så jag har varit hos dom sen halv tio imorse. Vi har varit ut till Storheden och självklart blev det lite shoppande därifrån. Jag har även äntligen hittat en loungesoffa som passar vår balkong. Så jag får se när jag ska beställa den.

Imorgon så blir det jobb för mej, det känns bra hoppas bara att halsen ska bli bättre. Försöker inte tänka så mycket på det. Men det är inte kul.

Får fota imorgon på allt det jag har shoppat idag.

Godmorgon

Är fortfarande på gnälligt humör, för dom har inte än varit i lägenheten. Igår morse så vaknade jag med ont i halsen och det håller i sej än. Säg inte att man ska bli sjuk igen som sist, för det började med att jag hade ont i halsen sen var jag sjuk i två veckor.
Det enda jag vill är att vara frisk och känna att jag kan sova så länge som jag vill, vågar ju inte ens vara i sängen så fort klockan är sju för man tänker att dom kanske kommer då.

Ha en underbar dag!


Läsa och drömma!



Snacka om att jag älskar att läsa såna här tidningar, har även den nya Elle som jag inte har hunnit att läsa än. Det här hör till vardagslyx för mej hihi.

Godmorgon

Idag blev det att stiga upp tidigt för nån ska komma och kolla lägenhetens alla element. Det roliga är att jag har ingen aning vilken dag, för det stod att från idag till fredag så kommer dom komma. Det hade varit lättare om dom skrev att den här dagen kommer vi komma. Jag är verkligen less på allt springandes i lägenheten. Är det så här när man bor i hyres?
För det är första gången jag bor i hyres. Har bott tidigare i bostadsrätt och privathyresboende. Helt klart är det bästa att bo i bostadsrätt.

Jag är verkligen gnällig nu på morgonen för att jag inte får sova så länge som jag vill när jag är ledig. Sen så har vi fått jätte mycket snö igen, jag måste nog ta fram mina vinterskor igen som jag hade packat bort för ca två-tre veckor sen.
Som sagt det är en gnäll onsdag idag för mej.

Hoppas att ni får en underbar dag i allafall!

Vill ha allt det här, snälla!

Jag hittar så mycket fint från Gripsholm som jag vill ha.

Det här vill jag ha:



Pläd Galax.

Vill gärna ha två st av den, för det ser så mysig ut att ha på balkongen.


Badlakan Sirius.

Vill även ha två av den här.


Badlakan Sirius.

Och två av den här också.


Kuddfodral Sirius.

Så vill jag ha så klart ha två kuddar av den här i vardagsrummet.



Bilder från Hilma Home.


Badrummet!

Beställde lite nya handdukar, badlakan och ett nytt duschdraperi till badrummet. Och gissa att jag är nöjd över sakerna.



Gråa är badlakan, dom vita med blåa stjärnor är handdukar och det som är i plast är ett duschdraperi allt från märket Gripsholm.

Jag och min sambo vill ha lite marintema i vårt badrum eftersom färgerna är blå och vit.



Nya duschdraperiet är som gjord för vårt badrum, kunde inte bli bättre.

Som sagt jag är super nöjd med allt i badrummet. Jag gillar verkligen märket Gripsholm.
Allt det här beställde jag från Hilma Home.

Godmorgon

Igår fick jag äntligen ett mail från Bellashop att mitt köp är avbruten. Det känns hur bra som helst, men nu håller jag på strida mot faktura bolaget Svea Ekonomi. Hoppas verkligen också att Bellashop har kontaktat Svea Ekonomi och sagt att min faktura är makulerad, för det sa dom att dom ska göra. Jag är visst inte ensam med det här problemet med Bellashop. Men jag ger mej inte.

I fredags var jag och hämtade ut ett annat paket, saker som jag har beställt till badrummet. Så det ska jag fota idag så ni ska få se. Kan säga att jag är super nöjd med sakerna. Kan säga att det är från märket Gripsholm.

Ha en jätte härlig tisdag!

Min fredag!

I fredags så var jag och min sambo ut och åt på Bistro Norrland med mina föräldrar.



Ostron till förrätt, min favorit.



Oxfilé wellington till varmrätt.



Créme brúlée till efterrätt.



Självklart bubbel till fördrink.

Allt var så super gott och jag måste bara säga att jag älskar maten som Bistro Norrland har, dom och Cook´s krog är dom bästa restaurangerna i Luleå.

Godmorgon

Nu är man tillbaka igen. Som ni vet så har jag jobbat hela helgen så jag har inte haft tid att blogga. Jag måste bara säga att ni ska veta vad det känns skönt att man är ledig till helgen för det har varit lite jobbigt att jobba sex helger på raken.

Ihelgen fick vi även tillbaka vintern, det var mindre kul. Så nu hoppas att jag att snön kommer försvinna snabbt.
Idag ska jag träffa min vänner och så blir det att fika.

Ha en jätte härlig start på den nya veckan!

Min påsk!

Eftersom jag jobbade hela påsken så kunde jag bara fira på Långfredag. Eftersom jag slutade tidigt och började sent dagen efteråt.



Det blev en hel del tilltugg till skumpan, så gott var det!



Isbaren.



Jägermeister i ett shotglas gjord av is.

Jepp jag har lärt mej att dricka jägermeister i år, fast det måste vara i ett is shotglas hihi.



Förrätten.

Tror att kötet var av ren eller var det älg, men hur som helst hur gott som helst, mums!
Till varmrätt blev det oxfilé och potatisbakelse till, det var också gott, men jag har aldrig varit så mätt i mitt hela liv som jag var på långfredagen haha.



Godmorgon

Äntligen får man se solen igen. Men tyvärr så hinner jag ändå inte att vara ute så mycket idag, för jag har fortfarande fullt upp. Är tex inte klar med min städning än för det är mycket att sortera. Har en kasta hög och spara hög. Men det har allafall börjat lika något.

Sen så längtar jag så mycket till vi ska ut och äta på Bistro Norrland ikväll. För dom har ju så bra mat där och dryck. Just också för att jag gillar så mycket ostron.

Jag ska försöka få upp idag ett inlägg om min påsk. För jag tog lite bilder från långfredagen det var då jag kunde fira påsk.

Ha en jätte härlig fredag och helg!

Bort med röran!

Äntligen börjar man se igen hur stort sovrum vi har. Fattar inte hur jag har kunnat samlat på mej så mycket tidningar, det var verkligen tur att jag rensade min tidningshög för allt ska som bort hihi. Måste ju fota sen hur det ser ut i vårt sovrum, tror att jag har nog aldrig riktigt visat det. För ni har ju inte tex sett mitt skrivbord som jag har haft i ett år snart.

Nu ska jag ut med vovven och slänga tidningar.

Godmorgon

Ny dag och nya möjligheter, det dåliga vädret håller i sej så det blir inte att vara ute så mycket idag, dels för att vovven blir skitig och så regnar det. Men jag har allafall varit och skickat iväg vinsten som jag hade i min påsktävling.

Idag ska jag städa och städa, tvättmaskinen är igång samt diskmaskinen. Så nu blir det att ta tag i sovrummet. Det är som att jag har inte haft tid eller ork med det, men nu ska det ske. Måste även ladda min kamera för imorgon ska jag ut igen och äta ostron, så gott.



Från Bistro Norrland när jag var där tidigare iår.

På lördag så börjar jag och jobba igen, min sista helg som jag jobbar på två veckor och det känns så skönt. Då får man se vad man ska hitta på när man är ledig helger igen hihi.

Ha en underbar dag idag!


Mina nya jobbskor!



Idag så hämtade jag ut mitt paket från Ellos. Tyvärr blev mina andra skor (sneakers) slutsålda så jag får nöja mej med mina nya jobbskor. Dom kommer duga gått och väl för ett tag. Fick 40% rabatt på dom. Är nöjd med mitt köp.

Min version!

Har varit nu kontakt med Konsumentverket, dom sa att det var bra att jag inte har hunnit att betala och det är jag också glad över. För jag hade inte fått tillbaka pengarna.Så nu får vi se vad som händer, för jag vet att jag kommer inte få nå varor. Så ett tips till er där ute ta alltid på faktura!!!

Såg även på Blondinbellas blogg att hon ska sluta med Bellashop, det roliga är att det kom upp på hennes blogg efter jag hade skrivit min kommentar till henne.  Det var det jag förstog att hennes företag har säkert gått i konkurs eller något sånt, synd bara att jag skulle bli drabbad. Såg även en kommentar till mej, men tyvärr så kunde jag inte svara på den för jag har nog blivit spärrad på hennes blogg. Så jag skriver här istället. Kommentar som jag fick var att jag fick skylla mej själv, för på nätet så handlar man bara från seriösa företag. Mitt svar är: Jag trodde att hon var en seriös företagare, för det är lättare att bli lurad av en privat person. För jag har aldrig handlat på blocket eller tradera, för jag kan tänka att man blir mer lurad där än av ett företag som är känt.

Förbannad!

Får göra ett lite snabbt inlägg här innan jag ska åka och hälsa på min farmor.

Web butiken som jag är besviken på är nämligen Bellashop! Har gjort en beställning där den 21 mars, produkterna har aldrig kommit till mej. Men jag har fått en faktura. Jag valde faktura för att man ska få varorna först innan man betalar. Jag måste ju nu betala för jag vill ju inte få nån dröjesmålsränta. Jag har skrivit mail till dom fem gånger sen 2 april och aldrig fått nått svar. Tycker att det är riktigt dåligt service, för så ska inte ett företag funka, så jag kallar det för skämt företag istället! Så jag antar att jag har blivit lurad.

BESTÄLL INTE FRÅN BELLASHOP, för ni får inga varor bara en räkning.

Vinnaren!



Nu är det verkligen dags att veta vem som vann i min påsktävling!!!
Det blev lottdragning.

Vill säga Grattis till Madeleine! Kommer skicka ett mail till dej idag.

Jag lovar att jag kommer ha mer tävlingar framöver.

Godmorgon

Har fått vakna upp till dåligt väder igen, vart har det fina vädret tagit vägen? En sak är allafall bra idag och det är att jag kommer vara hemma hela dagen. Så då måste jag hinna med och blogga.

Sen förra veckan dvs måndag så jag fått skriva klagomail till ett företag och nu börjar jag nästan undra om det är ett företag som har gått i konkurs, eftersom jag får aldrig svar från dom. Är uppe i fyra mail, ska varna er för det företaget, för jag kommer aldrig mer beställa därifrån, men jag kommer skriva mer om det senare idag. Vill vänta nån timme till och se om jag får nått svar innan tolv.

Ha en jätte härlig dag idag!

Godmorgon

Det blev en riktigt långpromenad igår, vi gick sammanlagt en mil skulle man kunna säga. Så det blir inte ut på pw idag, sen så har vi inte heller nått fint väder längre, mulet och det snöar.

Jag och min sambo kom hem igår vid åtta tiden på kvällen eller var det kanske vid sju tiden, men hur som helst det var jätte kul att vara ute hela dagen och grilla korv. Som ni såg det förra inlägget så blev det kallat ibland så man var tvungen att ha på sej mycket kläder men det gjorde inget. Jag brände mej  ändå om kinderna för solen var så stark.

Jag vet vem som har vunnit min påsktävling, drog en vinnare igår hihi. Det kommer snart.
Ha en jätte bra dag idag!

Solskyddsfaktor är på. Har redan börjat br...

20120409110 (MMS)

Solskyddsfaktor är på. Har redan börjat bränna på kinderna.


Godmorgon

Jag är ledig idag och det känns så underbart för det blir att gå ut på en PW idag med min sambo. Sen ska vi även vara ute och grilla korv för det är så fint väder. Jag är så lycklig, men tyvärr har jag fortfarande ont i magen. Fattar inte riktigt varför jag har så här, men det är kanske för att jag har varit stressad på sista tiden.

Idag slutar min Påsktävling klockan 12:00, så passa på att vara med, för jag kommer dra en vinnare idag! Senare idag ska jag visa lite bilder från min långfredag. Eftersom det var den enda dagen som jag kunde fira påsk.

Ha en super härlig AnnandagPåsk!

Godmorgon

Det har varit dåligt med bloggande för min del nu under påsken. Men det är för att jag jobbar för fullt. Måste erkänna att jag är riktigt less på att jobba helger just nu. Är ju inne på mitt femte helg på raken, nästa vecka så jobbar jag min sista helg för då har jag jobbat sex helger på raken. Min sambo har varit ledig under påsken så vi har inte kunnat hitta på så mycket eftersom jag jobbar och jobbar. Men jag hoppas verkligen att jag är ledig imorgon för jag vill hinna att vara ute i det här fina vädret och att jag och min sambo kan få en ledig dag tillsammans.
För snart kommer han jobba jätte mycket.

Vill även påminna er om min påsktävling som går ut imorgon, så passa på att vara med nu. Gå in på den här länken Påsktävling.

Ha en super härlig Påskdag!

Skärtorsdag!

Nu har vi den efterlängtade påsken här. Vi har hur bra väder som helst och jag hoppas att det håller i sej även imorgon. För då kan jag fira lite grann att det är påsk. För på lördag och söndag jobbar jag till nio på kvällen så då kan man inte göra något.

Idag kommer det inte hända så mycket för jag ska upp tidigt imorgon. Kan säga att igår så slocknade jag före nio, så idag har jag varit pigg på jobbet.

Vi syns på Blåkulla ikväll! Hihi

Onsdag!

Tänkte bara säga hej så här på kvällskvisten. Jag förstår inte riktigt på mej själv just nu eftersom jag är typ trött konstant sen så har jag även börjat få magknip på kvällarna och morgonen. Hoppas verkligen att det kommer gå över snart.

Har just beställt hem pizza så det kommer väl snart, tänkte hinna först med en dusch.
Hoppas att allt är bra med er!

PÅSKTÄVLING!!!

Då är det dags att köra igång Påsktävlingen. Det ni kan vinna är det här:



Ett nagellack från Make Up Store, Charlotte.
Ett lipgloss från Face Stockholm, Blåsippa.

Tävlingen pågår till 9 april klockan 12:00.

Regler:
För att kunna vinna det här så behöver man bara skriva en kommentar på det här inlägget tex "jag vill vinna" eller "jag är med och tävlar" . Ni måste även lämna er mailadress för att jag ska kunna höra av mej till dej om att du vann. Ingen annan se mailadressen förutom jag. Har man inte lämnat sin mailadress så är man inte med i tävlingen. Capish?!

LYCKA TILL!!!

Jobb och shoppat!

Inget blir så som jag har planerat hihi, men det gör inget. Jag ska redan imorgon börja jobba igen. Så jag får vara nöjd med att jag var ledig den här dagen. Men det är jätte bra att jag ska jobba extra imorgon för jag har passat på att göra en beställning på Ellos eftersom dom har 50% rabatt på den dyraste varan och 40% på den andra varan, så det blev att beställa två par skor.
Jag behöver nya jobbskor eftersom jag får så ont i fötterna när jag jobbar.



Bagheera Freeway walkingsko.

Ville också ha svarta jobbskor, så dom här blir perfekt. Sen så kan man inte heller klaga på att få tag på två par skor som kostar ca bara 650kr högst tillsammans. Det andra paret är ett par sneakers.


Bild från Ellos.


Godmorgon

Igår så gick jag och la mej rätt så tidigt, för jag var jätte trött. Men nu är man pigg och glad. Idag ska min påsktävling komma upp. Sen så hade jag även tänkt att försöka att hinna och städa. Måste ta tillvara mina två lediga dagar som jag har.
Vill önska er en trevlig dag!

Middagen!



Det var ju den här påsen som vi hade tagit hem i fredags och av dom här tillbehören blev det en super god middag som man måste göra fler gånger.



Körsbärspotatis, morot, rödlök, vitlök, vårlök, paprika, rosmarin och haricoverts.



Det syns inte vad vi har under biffen men det är allafall rostad paprikakompott. Sen så är det pepparrostade grönsaker.

Vi kommer köpa hem ofta en helg gourme påse, för det var så kul och så gott!

Påsktävling!

Tänker dra igång en påsktävling på min blogg. Ska försöka fixa det ikväll. Kan säga att det hör till skönhetsprodukter och det är från märken som Make up store och Face Stockholm.

Lördagsmiddagen!



Hemmagjord sushi.

Snacka om att hemmagjord sushi är godare än köpes för då kan man ha vad som helst i rullarna. Jag gillar ju maki bäst. Sen så blev jag faktisk impad av mej själv när jag gjorde en maki helt själv, tyckte att jag rullade den inte så bra men det blev ändå jätte fint hihi.

Så jag har haft en riktigt bra fredag, lördag och söndag.

Monday

Har inte bloggat på två dagar, men det är för att det har varit fullt upp sen klockan 05:45-23:00 hela helgen. Man får som mycket tid över när man slutar 14 så man har kunnat göra massa saker efter jobbet. Skulle egentligen ha varit ledig idag, men det blev att jobba istället. Så nu är man ledig i två dagar och det känns otroligt skönt. På skärtorsdag börjar jag jobba om igen och det blir hela påsken.

Har lite bilder från min helg, måste ju visa hur middagen blev i fredags som vi tillagade, kan säga att det var super gott.  I lördags så blev det hemmagjord sushi och det var också super gott, hemmagjord är helt klart det bästa måste jag säga.
Hoppas att ni har haft en bra helg!

RSS 2.0