Godmorgon

Min sista lediga dag idag på ett tag. För imorgon börjar jag jobba för fullt. Kommer jobba från torsdag till nästa torsdag. Nästa fredag så är vi husägare, men vi flyttar inte in i huset förrän i slutet av september.
 
Och min födelsedag närmar sej med stora steg, kan inte fatta att jag fyller år på lördag. Jag har som helt förträngt det, men det är ju för att jag kommer fira min födelsedag hemma hos mamma och pappa eftersom vi ska fira även den dagen min mormors födelsedag. Så det kommer bli kul. Sen så är det inte heller så roligt att fylla år nu när man har gått över 30 års strecket, känns som att livet går alldeles för fort. För nu är jag påväg till 40, ojoj.
Så jag skulle gärna vilja bromsa tiden ett litet tag.
 
Nä, nu ska jag njuta min lediga dag, måste även fota vad jag har köpt på den sista tiden. För igår kom jag hem med tre nagellack hihi.
 
Ha en riktigt härlig dag idag!

Godmorgon

Ny vecka och nya möjligheter. Jag ska ha så roligt så jag ska åka in till stan, måste in på banken. Men efter det så blir det att fika på BOs.
 
Måste fota hemmet idag för jag ska skicka till den nya hyresgästen eftersom dom har inte sett lägenheten för dom bor i Göteborg. Ska även packa mer flyttkartonger, för idag är det verkligen inneväder, regn och rusk.
 
Jag fyller år på lördag, kommer inte ha nått kalas eller något sånt. För jag kommer inte vara hemma när jag fyller år. Jag sattsar på nästa år istället att ha något. Men det är synd när man för en gångs skull fyller år på en lördag.
 
Ha en jätte bra dag! Tänk på alla nya möjligheter som kommer i den här veckan!

Godmorgon

Då är man redo för en ny jobbardag. Men på fredag så får man vara ledig så då blir det fredagsmys hihi. Men sen börjar jag om igen och jobbar på lördag till söndag, alltså en vanligt jobbarhelg.
 
Igår så bokade jag en Helg Gourmet påse på Hemmagastronomi. Det blir att äta ankbröst, har aldrig gjort det tidigare så det blir intressant och säkert jätte gott. Men det är först imorgon jag ska hämta den påsen. Till efterrätt så blir det ostbricka, har varit sugen på ost ett tag så det blir bra att äta det på fredag.
 
Nu ska jag ut med vovven och göra mej redo för att åka och jobba i några timmar.
Ha en jätte härlig dag!

Godmorgon

Det blev att jobba igår, men snacka om att jag var trött och slut när jag kom hem. För jag började tidigt igår och slutade sent i söndags. Så idag känns det verkligen skönt att vara ledig. För se om det blir nå mer jobb i veckan för till helgen så börjar jag och jobba igen, min nionde helg på raken hihi.
 
Såg ni på Dallas igår? Jag såg det och jag blev fast, så man måste se det idag. Det är det som är jobbigt när det är höst att alla serier börjar om igen, så att bara se på det är ju ett heltidsjobb haha. Tur att vi har en inspelningsbarbox, men den blir fort full. Det är många serier som jag följer.
 
Nu ska jag fixa mej klar för idag, för det blev en lång sovmorgon imorse.
 
Ha en super härlig tisdag!

Godmorgon

Idag så blir det att jobba hela dagen, även min sambo ska få jobba idag. Han ska nämligen hålla på med vårt blivande garage. De ska upp med skåp i garaget.
 
Den här veckan så har jag fixat adressändringen så nu har vi skrivit under den och ska skicka det på måndag. Har även sagt upp el och skrivit på när den nya el ska börja gälla, för nu är man fjärrvärme kund hihi. Det är verkligen inte gratis att flytta, allt kostar att flytta, som tex comhem medmera. Tack och lov att vi inte har nån hemtelefon för det är ju inte heller gratis att flytta. Bara för att flytta comhem gick på 249kr, men vad ska man göra vi vill ju ha med det.
 
Har även bokat flyttstäd, för det är ganska så skönt att slippa städa när man ska flytta, har anlitat dom förr och jag var super nöjd med resultatet. Tillomed dom som skulle flytta in var super nöjd. Men det kan väl jag tro eftersom nu när vi flyttade in i den här lägenheten så var den bara byggstädad det är därför jag tror att vi har haft så problem med avlopp och så. För det blir bara stock hela tiden. För det ser ut som att nån har hällt målafärg i handfatet.
 
Ha en super härlig lördag!

Friday

Det har varit jobb idag och det blir att jobba hela helgen för mej. Så då är jag inne på min åttonde jobbarhelg på raken. Sen så kommer jag jobba dom två nästa helgerna också, så när jag är klar så har jag jobbat tio helger på raken, inte dåligt va? hihi. Och då är vi inne i september månad.
 
Jag fyller år snart och jag kan säga att jag har inga firar känslor, men jag vet att det blir en lugn födelsedag för jag jobbar den helgen när man för en gångs skull fyller år på en lördag. Men man kan ju inte få allt hihi.
 
Värmen håller i sej än, så det är super härligt att vara ute. Vår balkong har skugga men man ska inte klaga när det är 24 grader i skuggan hihi,
 
Hoppas att allt är bra med er denna fredag!

Torsdag

Det var ett tag sen jag var på bloggen, men det är för att jag har jobbat en del, sen så är det ju högsommar här uppe i norrland. Vi har så fina dagar så när man är ledig så är jag ute hela tiden. Det är verkligen varmt och skönt, så man kan säga att det är på tiden att vi har fått värmen här uppe hihi.
 
Snart är det helg igen och jag vet inte riktigt om jag ska jobba i helgen, måsta snacka med min chef idag. För imorgon ska jag allafall jobba mitt favorit pass. Det har hänt en del saker på jobbet så man får se om vi ska få nya schema och sånt. För jag har allafall sagt hur jag skulle vilja ha det, så vi får se vad som händer.
 
I veckan så har jag varit till huset och klippt häcken hehe. Man vill ju bestämma längden på den. Lagomt är som alltid bäst.
 
Ha en super härlig dag!

Godmorgon godmorgon

Äntligen fredag, det känns underbart hihi. Fast jag ska jobba imorgon, men jag börjar inte förrän ett så det är lugnt. Så jag vet verkligen vad som händer i helgen hihi.
 
Igår var jag hos en vän eftersom hennes dotter har fyllt ett år för några veckor sen. Blev bjuden på gofika, jag måste bli bättre på att baka. Tänker hela tiden att nu ska jag baka men det blir aldrig av. Får se om jag skärper till mej nu när jag ska bo i huset haha.
 
Träningen är också något som jag måste ta tag i, blev lite väl lång paus när man min sambo hade semester, fast vi var ute och gick några gånger speciellt upp för Ormbergsbacken. Och sen har det blivit cyklande en hel del. Där har jag allafall märkt att jag cyklar mycket fortare nu än vad jag gjorde i början på sommaren.
 
Ha en fab fredag!

Godmorgon

Är lite stressad och kluven eftersom jag vet inte vad som händer i helgen. Det är nämligen min lediga helg till helgen, men det finns en stor chans att det blir att jobba. Jag har tagit på mej det friviligt. Men jag har inte fått höra något, men det skulle vara skönt att höra det nu så man vet.
 
Igår var jag med mer flyttkartonger och packa upp i huset. Men idag blir det inte att åka iväg nånstans. Känns faktiskt riktigt skönt, att få bara vara. Man behöver sin egen tid ibland hihi. Med det ska jag gå till ica och köpa mej en lyxig frukost och se på filmen My week with Marilyn.
 
Ha en fab onsdag, snart helg igen!!!

Monday

Här går det undan, har redan hunnit packa fem flyttkartonger för att sen packa upp dom igen i huset. Så nu har jag mina tomma kartonger igen i lägenheten så blir det att fylla 4 kartonger idag för att packa upp dom sen igen imorgon. Känns riktigt bra att köra det här systemet, för då blir det inte så stressigt sen när vi verkligen flyttar. Har tillomed lagt ut lite möbler på blocket, så jag hoppas verkligen att nån vill köpa dom hihi.
 
Men annars så är det riktigt bra med mej, som ni ser så har jag fullt upp så bloggen kommer verkligen i kläm. Det är en del saker som man funderar på, sen så tänker jag på inredning igen. Vad jag har kommit fram till är att vi kommer verkligen få ett blandat inredningsstil. Dvs det blir gammalt och nytt, men det kommer bli bra i slutändan.
 
Hoppas att allt är bra med er!!!

PaCkA oCh FlYtTa

Nu har man packat hela två banankartonger hihi. Vi ska åka med dom till huset idag och packa upp för att jag ska kunna ta hem kartongerna igen och packa två till. Vi har nämligen inga mer kartonger men på måndag ska jag höra med en om flyttkartonger för jag har pratat med den personen innan h*n gick på semester. Då lätt det som att det inte ska vara omöjligt, det är därför vi har dåligt med kartonger än så länge. Inte orolig, inte orolig... jag är faktiskt stressad. Men det ska nog gå bra. Sakta men säkert så går det framåt.
 
Det kändes riktigt bra att packa dom där två kartongerna för nu vet jag att det kommer dröja så länge tills nästa gång vi ska flytta. Och vem vet, det kan ju vara så att det är verkligen sista flytten hihi.

Godmorgon

Då var man här igen. Har hänt en del saker dom senaste dagarna så man har inte haft tid att sitta inne. Som ni vet så var jag i tisdags på massage på Lyxx och det var riktigt skönt för det var ett tag sen sist. Jag var bättre förr att gå på sånt ofta, men det var när jag bodde i stan. Då var det ju bara gå när som helst och nu så måste man planera lite mer hihi.
 
Sen var vi på kräftskiva i tisdags och det var super gott. Satt ute tills det blev riktigt mörkt, saknar faktiskt lite när det är ljust dygnet runt gillar när det är ljuset. Men hösten har ju också sin tjusning.
 
 
Bilder från i tisdags på kräftskivan som vi var på. Jag längtar tills vi kan ha våran egen kräftskiva hihi.
 
Sen på onsdag har jag varit på Luleåkalaset, dom startade det en dag tidigare och vet ni vad, jag träffade äntligen på min gamla granne från vårt förra boende, det var så kul att träffa henne för vi har grillat mycket tillsammans när vi var grannar, hon sa också att det är inga mer grillningar på gården sen vi har flyttat därifrån. Så jag tror att folk saknar oss hehe.
 
Var även på Luleåkalaset igår också, då var det även ännu mer folk ute så man träffade på släktningar och vänner precis så som det ska vara. Så nu har jag fått äta langos i två dagar så ni kan ju gissa att jag är nöjd hihi så nu kommer det dröja ännu ett år till nästa gång.
 
Idag är det ju fredag, har ingen aning vad som kommer hända eftersom jag jobbar imorgon och söndag. Så det kommer nog vara en lugn kväll ikväll, måste även börja packa mina två första flyttkartonger idag så tänkte jag försöka att vi kan köra ut dom idag och tömma så vi kan ta hem kartongerna igen och packa på nytt.
 
Ha En FaB fRiDaY!
 
 

RSS 2.0