Mmmm

Nu när det har blivit minus 20 ute så blev vi sugen på sorbet.



Älskar fläder men hallon är inte heller så dumt.

Vill ha!



Jag skulle vilja ha den här jackan men i svart, den är från Acne. Tycker att den är hur snygg som helst. Men då kostar den också 8495kr.

Sen har ju Acne även en kort  jeanskjol som är jätte sliten och den är också hur snygg som helst. Hittar inte den på deras sida, så den är kanske slutsåld.


Bild från Acne.

Tuesday

Jag ska visst börja och jobba redan imorgon, så det känns bra. Får se när man kommer somna ikväll när man ska upp så tidigt imorgon. Jag har som vänt lite gran på dygnet.

Det blev inte så mycket gjort idag. Har allafall tvättat sängkläder så det håller på torka för fullt, men jag måste köra mer maskiner imorgon. Har en hel del tvätt som väntar på mej. Sen så måste jag ta tag i sovrummet, för jag vill fota det så ni får se hur vi har gjort där. Har väl inte visat nån bild från sovrummet. Men det får bli imorgon. Nu ska jag börja förberedda middagen.

Laura Flickan Från Havet

Boken som jag har börjat och läsa är Laura flickan från havet av Carolina Gynning.



Den boken är ju så spännande, det är jätte svårt att låta bli att läsa den. Om ni inte har läst den så läs den! Jag har ingen aning hur den kommer sluta för jag är på kapitel 14 hihi.

Jag har även hunnit att läsa ut Elsas Hemlighet och Sommar i New York. Dom böckerna var ok. Men hittills måste jag säga att Laura flickan från havet är den bästa boken av dom här tre.

Läser ni nån bra bok som ni vill rekommendera?

Godmorgon

Vilken bok jag har börjat och läsa igår, blev att jag fortsatte och läsa nu på morgonen. Så jag har inte sovit tills nu hihi. Jag älskar att läsa böcker som man vill bara läsa mer och mer för att det är så svårt att låta bli boken.

Idag kommer det inte hända så mycket, blir att vara hemma hela dagen har lite saker som jag måste ta tag i. För på torsdag så börjar jag om igen och jobba samt fredag också. Men det är dom bästa passen som jag har.

Nu måste jag ut med vovven och så ska jag försöka att inte läsa nå mer idag.
Ha en underbar dag!

Cape East!

I fredags så åkte vi till Cape East. Det började med att jag var tvungen åka och köpa en baddräkt, innan vi skulle börja köra mot Haparanda. Men som tur var så gick det fort att få tag på en baddräkt.

När man kom till Cape East så fick vi vårt rum på en gång. Vi kom vid två tiden dit.



Mitt och sambons rum.

Rummet var verkligen fint och vi bodde högst upp. Man kunde se till Finland hihi.
Vi fick även en varsin bastustäva med olika spa produkter som vi skulle ha med oss in till badet.



Fotsalt, hand wrap, bodyscrub, face mask och bodyoil.

Så när vi kom in på vårt hotellrum så var det bara byta om till badkläder och vi fick låna morgonrock och tofflor för att gå till badet.
Kan säga att det var minus 17 i Haparanda när vi var där.

Har inga bilder från badet eftersom jag ville inte hålla reda på min kamera.
Men vi började allafall bada och använde alla våra spa produkter, kan säga att det var super skönt. Jag badade i en isvak som var bara 4 grader hihi. Riktigt kul. Sen så badade vi en badtunna som var ute som var 40 grader så där var det super härligt att sitta i. Men det var inte kul att gå i baddräkt när det var kallt ute haha.

Jag duschade i en upplevelsedusch som hade olika tempraturer och det doftade från menthol till tropiska blommor hihi. Blev även att bada bubbelbad och testa på olika bastun. Vi badade i ca 3 timmar.

För klockan åtta var det dags för vår middag i deras restaurang.



Dirty Diamonds.

Till fördrink tog jag en Dirty Diamonds som innehåller champagne och något mer.



Till förrätt blev det en rencarpaccio. Så gott!!! Älskar ju carpaccio hihi.

Har ingen bild på varmrätten men det blev hjortrygg som var grillade med potatisgratäng till, det var också super gott.

Som sagt jag ska hit en gång till. Får sikta in till hösten. Kanske när man själv fyller år hihi. För jag fyller år på en lördag i år.

Monday

Det blev lite ändrade planer i sista minuten hihi. Så nu måste jag skynda mej och fixa mej klar för att åka iväg, trodde inte att det skulle bli en sån här stress haha.

Måste gå och väcka min vovve, han älskar att sova länge.
Syns snart!

Godmorgon

Det är som man säger borta bra men hemma bäst hihi. Vi kom hem sent igår det var därför det inte blev nå blogginlägg. Vi var nämligen till min sambos släktning igår och åt asiatisk buffé. Vi fick nämligen friterad fisk, så fanns det fläsk med starksås till, stekta äggnudlar och så var det något i det som jag har ingen aning vad det kan ha varit. Men hur som helst allt var så super gott, perfekt avslutning på vår lilla resa.

Idag blir det ett inlägg om Cape East, säger bara att jag ska tillbaka dit för det var så härligt att vara där. Spa är ju verkligen roligt.

Men först måste jag åka till mina föräldrar eftersom jag ska skjusa min pappa för att hämta sin bil från verkstan. Men jag hoppas att jag kommer fort hem för nu vill jag bara vara hemma i vår lägenhet hihi.
Ha en underbar dag!

Godmorgon

Är fortfarande i Kalix, men vi ska väl snart åka hem. Vi ska även försöka ta med oss skotern. Jag har mycket att berätta om Cape east. Det var underbart! Men jag skriver mer om det när vi kommer hem. För det är jobbigt att skriva med mobilen.

Ett glas rött tack!

Nu blir det ett glas Petite Sirah hihi. En av mina favorit viner.





Hittade inte Amarone vinet som jag var ute efter men det blir en zinfandel imorgon.
Skål!

Två st Tack!

Det blev att köpa två skåp från Jysk.



Tyvärr fanns dom inte inne, så nu blir det att vänta i ca tre veckor, men det gör inget.
Jag är verkligen nöjd med skåpen hihi.

Inredning till köket!

Det vi ska köpa idag är ett sånt här skåp från Jysk.



Men jag tror att det är lika bra att köpa två st. Det är ett vitrinskåp som är stapelbar, så man själv kan välja hur den ska se ut.
Den kommer passa jätte bra i köket.

Just nu har dom ett erbjudan på den att det kostar bara 550kr istället för 799kr. Det gäller till den 5 februari 2012.



Bild från Jysk.

Godmorgon

Äntligen torsdag, snart helg. Som ni vet så åker jag imorgon till Cape East för att bada och ha kul där. Sen på lördag så kommer vi stanna i Kalix i en natt. Så vi kommer hem först på söndag. Så det kommer bli en liten bloggpaus över helgen. Men jag kommer ha mycket att blogga om på söndag hihi.

Igår var vi ju på bio och såg Hamilton, kan inte säga bu eller bä. Jag tyckte att filmen var ok. Jag gillar inte sån action egentligen. Men det var allafall kul att vara på bio.

Idag ska vi till Storheden och handla lite saker, har hittat ett skåp som vi ska köpa och ha i köket, vi behöver nämligen mer förvaring.
Ha en jätte bra torsdag!

Wednesday

Oj vad klockan har blivit mycket hihi. Måste ju börja göra mej klar för bion.
Man kan verkligen säga att det blev en lugn dag idag. Men då hinner jag göra mer imorgon däremot.

Nä, det är väl bara hoppa in i duschen på en gång. För nu har jag inte tid att ta det lugnt hihi.

Godmorgon

Idag blev det en lång sovmorgon. Det var så skönt att få sova ut, men jag blev väckt tillslut att det var nån som plingade på dörren.

Idag blir det att gå på bio och se Hamilton. Det var verkligen länge sen jag och min sambo var på bio, så det är på tiden att vi går för vi har presentkort som går ut iår.

Men annars ska jag inte göra så mycket idag, blir det att ta det lugnt. ska även träna på crosstrainer. Fick höra att när vi ska till Uppsala i mars så blir det en photoshoot hihi.
Ha en jätte bra onsdag!

Stolt över mej själv!

Snacka om att jag är stolt över mej själv idag, jag kom inte hem med en enda påse från stan. Fast jag la undan två klädesplagg igår.

Det jag hade lagt undan var en Acne tröja och en Dagmar topp. Så ni kan nog förstå att jag är glad att jag inte köpte dom, för min plånbok är super glad hihi.

Nu ska jag börja ta fram mat som vi ska äta till middag.

Godmorgon

Då ska man snart börja åka in till stan. Synd att det ska vara så kallt ut. Men jag ska ju mest springa runt bland butikerna och luncha med två kompisar.

Nu har jag inte tid att sitta här, vi syns senare på bloggen!
Ha en jätte härlig dag idag!

Kristallglas?

Det var dom här plastglasen som var i den rosa påsen. Ser ut som kristallglas.




Skumpa plastglasen finns att köpa på Lagerhaus. Kostar 29kr/st.

Monday

Det var kul att vara på stan idag, jag gjorde allt som jag skulle göra. Ska tillbaka till stan imorgon för att jag fick en tid hos min optiker, sen ska jag även luncha igen fast den här gången med en kompis.

Som vanligt kom det en till påse med mej hem som inte var riktigt planerat.



Det stämmer så bra det som står på påsen.


Godmorgon

Idag har man vaknat tidigt. Det känns bra eftersom man är pigg och glad. Idag blir det att gå på stan, har en del saker som jag måste göra där. Måste ännu en gång köpa mer sockor, ladda busskortet och boka tid hos en optiker. Sen blir det att luncha med familjen, riktigt trevligt.

På onsdag ska jag och min sambo på bio och på fredag blir det till Cape East. Jag tycker att januari har verkligen gått fort. För det känns som att det var nyss vi bokade Cape East.
Ha en jätte härlig start på den här veckan!

Sunday

Nu kommer det bli söndagsmys. Eftersom jag har jobbat hela helgen så vill jag bara mysa idag. Det blir att äta en god middag och sen så får man äta chips och dipp hihi. Kommer inte ihåg sist när man åt det.

Det inte så många timmars sömn inatt, för som vanligt blir jag stressad när jag ska upp tidigt. Det blev bara två timmars sömn, men jag känner mej ändå rätt så pigg. Får se hur länge jag orkar vara vaken.
Ha en underbar söndag!

Lördag hela dagen lång!

Har just kommit hem från jobbet, men jag ska snart tillbaka till jobbet. Jag har nämligen bytt till mej en öppning istället för att jobba till nio på kvällen. Så jag är super glad, det kommer inte bli så mycket sömn inatt, men det gör verkligen inget för det är så mycket härligare att få sluta tidigare imorgon hihi.

Jag har redan börjat göra planer för morgondagen. Om det är fint väder imorgon så ska det bli en långpromenad.
Nu ska jag gå och vara social med min sambo. Kommer vara en bättre bloggare imorgon och svara på frågorna som jag har fått.

Shoppat!!!

Snacka om snabb leverans från TintinStyle! Beställde i tisdags tror jag och det kom igår hihi. Men jag hämtade ut det först idag.



Mina sköna svarta EMU skor och fingervantar från Moschino.



Är super nöjd över det jag har beställt. Kunde inte bli bättre hihi.

Tvålar

Det var det här som jag kom hem med från 5 rum i Kåge.



Jag älskar tvålar och jag vill alltid ha speciella tvålar i badrummet.  Dom doftar helt underbart, köpt två utav den vita. Det som är i burken är ett doftljus som doftar vanilj (finns att köpa på ICA).

Från jag flyttade hemifrån så har jag alltid haft speciella tvålar som doftar alltid gott. Jag vill nämligen inte ha vanliga tvålar, gillar mer dom som är lite dyrare. Men i vår lilltoa så har jag en tvålpump eftersom där skulle en tvål hinna torka sönder haha.



Tvålen som är i lilltoan. Har haft den ett år och är inte än slut hihi.

Så är jag vill alltid ha speciella saker med mera haha.

Godmorgon

Har varit vaken ett tag, ska snart börja åka hem till Luleå. Då har jag ett trevligt paket att hämta ut hihi, det ska bli så kul. Säger bara snacka om snabb leverans, det gillar jag.

Sen måste jag ju även visa vad jag har köpt från Kåge. För det är nämligen något som jag gillar.
Hoppas att alla ni får en underbar fredag!

Thursday

Det verkar som att det inte går så bra för mej att ladda upp bilder på bloggen. Jag har nämligen fotat på vad jag har köpt för något.
Får väl försöka senare idag eller något sånt, annars kommer bliden upp imorgon när jag kommer hem.

Här händer det inte så mycket, men det är ändå skönt. Man får bara vara hihi. Till helgen ska jag jobba igen, men nästa fredag dvs den 27 januari sticker vi ju till Cape East och det ska bli super kul. Jag ska verkligen fota när vi är där.


Godmorgon

Har haft lite konstiga drömmar inatt, men annars är allt super bra. Idag blir det att ta kort på vad jag har köpt för något igår, kan säga att det ska vara i badrummet hihi.

Nu är det bara några minuter kvar tills Versace Cruise släpps och jag fick inte tag på den rätta storleken på jeansen som jag har beställt fel, suck.

Nu blir det frukost.
Ha en jätte härlig torsdag!

Vad har jag gjort!

Jag har insett idag att jag har gjort en tabbe. Beställde nämligen mer jeans i måndags från H&M, ville passa på medans man får 10% rabatt på allt. Och igår skickade jag tillbaka ett par jeans för dom var för stora och för långa. Så vad tror ni jag har gjort??? Joo jag beställde så klart om jeansen och tog en storlek mindre men fel längd på dom. Så jag kommer få skicka tillbaka igen. För dom kommer sitta perfekt men kommer var för långa. Vad less jag blir på mej själv att jag har gjort ett sånt fel. Fattar inte ibland hur jag tänker hihi.

Jag tycker så här att man kan aldrig äga för många par jeans, det är därför jag har beställt mer. För jeans använder jag för det mesta.

Jag hoppas verkligen att det kommer komma in rätt storlek imorgon så jag kan beställa om igen, tredje gången gilt.

Versace Cruise

Imorgon släpps den andra kollektion med Versace Cruise för H&M. Jag har inte hittat något som jag vill ha.
Ska ni shoppa något?


Minnen

Har varit framme i Skellefteå ett bra tag, har tillomed hunnit till min favoritbutik i Kåge Fem rum. Så klart så blev det shoppande där, men ni kan vara lugn det kostade bara 100kr hihi. Ska visa senare vad jag har köpt för något.

Känns riktigt härligt att vara här igen, man blir som barn på nytt haha. Att vara i mormor och morfars hus är så speciellt och man har som alltid varit trygg här, inte för att jag har varit otrygg när jag var liten. I vuxen ålder har jag varit mycket hos dom även när jag var liten. Om jag har haft många funderingar så har jag alltid åkte till dom för att tänka igenom allt. Och det har alltid blivit bra det jag har kommit fram till.

Godmorgon

Idag är man uppe extra tidigt. Måste faktiskt packa och sen ska jag och min vovve åka till Skellefteå till min mormor. Det ska bli kul att få vara hos henne i några dagar, har inte varit där sen min morfars begravning.
Det känns fortfarande konstigt att bara skriva mormor. Man vill som skriva både mormor och morfar.

Min dator kommer självklart följa med så jag kan blogga. Min sambo har lärt mej hur jag ska göra för att jag ska kunna surfa på datorn med min mobiltelefon. Det är tur att han kan så mycket hihi.

Nu måste jag börja packa så hörs vi snart igen när jag är i Skellefteå!
Ha en super bra onsdag!

Nu blir det helt klart köpstopp!



Dom här söta fingervantarna kan man hitta på TintinStyle. Har kostat 1099kr och kostar nu bara 440kr. Det är märket Moschino.

Jag klickade faktiskt hem dom hihi, för alla mina fingervantar som jag har hemma har gått sönder. Sen blev det även ett par svarta EMU Australia.



Har kostat 1899kr, kostar nu bara 760kr.

Jag behöver nya vinterskor och jag har alltid velat ha dom här för jag har sen tidigare ett par UGG skor som har gått sönder, men ack så sköna.

Så jag är faktiskt nöjd med dagens inköp hihi, bara bra saker och nödvändiga!

Psst



Ni har väl inte missat att TintinStyle har sin final rea nu med 60-70%. Jag har fyndat nå bra saker, kommer snart visa det!

Jeans!

Jag har blivit helt insnöad på jeans, finns så många snygga modeller och färger.



Älskar slitna jeans.



Bootcut är också snygga.



Jeans som man kan ha både till fest och vardag.



Svarta vaxad jeans.



Bilder från H&M.


Godmorgon

Idag har jag fullt upp, det blir att tvätta kläder och städa. Igår så satte vi äntligen tillbaka tvättmaskinen i badrummet. För det verkar som att det kommer ta tid innan dom ska kakla färdigt där. Jag behöver verkligen tvätta nu! Påsarna är på väg att sväma över.

Sen ska jag posta iväg vinsten samt skicka tillbaka en retur på ett par jeans som var för stora.

Imorgon ska jag på en road trip, berätta mer om det senare. Nä, nu måste jag sätta igång med allt.
Ha en underbar dag idag!

Monday

Det har blivit många inlägg denna dag hihi. Jag tror att det är min åttonde inlägg som jag håller på skriva just nu.

Jag har funderat på det där med bloggtävlingar och jag kommer fortsätta att ha tävlingar, jag tycker att sånt är spännande fast jag inte kan vinna hihi. Så det kommer komma en till tävling, men jag vet inte när hihi.

Nu börjar det bli dags att gå och sova för imorgon kommer jag ha fullt upp.
Vill avsluta med den här bilden som jag tog idag, tycker att den blev ganska så intressant hihi.



Så ni får fundera på vad det är för något, det kanske inte är så svårt att lista ut vad det är för något.

Shop til you drop!

Det har blivit en hel del shoppande i den här månaden. Men jag behöver vardagskläder samt jeans. Idag hämtade jag ut jeansen från H&M passade på att shoppa medans man får 10% rabatt på allt.



Mörkblåa jeans och silvriga.

Tror att det var förra veckan som jag hämtade ut dom här två tröjorna från H&M.



Vanlig rosa tröja.



Och jag fick äntligen tag på den svarta paljettröjan är så glad för den är grymt snygg.

Tishan

Det som var i paketet var nämligen den här.



Så snygg. Jag älskar den hihi.


Me me me!

Jag älskar paket och idag har äntligen det här paketet kommit.



Jag säger det bara vilket papper! Så coolt, men vad kan det vara i paketet?!

Grattis till vinnaren!

Nu har jag dragit en vinnare via lottning. Ni fick siffror på vilken ordning som ni hade kommenterat. Och det var kommentar 2 som vann.

Så Grattis till dej Nina, som vinner för andra gången på min blogg. Vissa har verkligen tur hihi.



Kommer skicka ett mail till dej idag!

Funderar på att det kanske kommer bli nån mer tävling här längre framöver! Så fortsätt att kika in!

Och STORT TACK till er som var med!!!

Klubben

Är det nån som har sett serien Klubben som går på SVT Play?
Jag har inte sett den, tänkte att jag ska se avsnitt 1 idag utav 6. Handlar om Stockholms hetaste uteställen visst.

Plats 46!

Ok, jag kan inte låta bli men jag måste ändå hihi.



Plats 46 på Bloggportalen. Trodde faktiskt inte att jag skulle vara kvar på den listan. Så jag måste göra så här för att komma ihåg att man har varit nångång på den listan av 787 bloggar i Luleå.
Det är tack vare er! Så tack!

Så nu kommer jag inte skriva mer om det på ett tag hihi. För nu blir det andra saker.

Godmorgon

Utvilad och pigg, det känns som en riktigt bra start på den här nya veckan. Går fortfarande på rosa moln hihi. Idag ska vi se vem som vann i min bloggtävling ska även skicka ett mail till den personen, jag har inte dragit än men snart. För jag vill skicka fort så möjligt produkterna från Make Up Store.

Nä, det börjar bli dags att ta en promenad med vovven sen måste jag ringa till Anticimex och höra om dom kommer idag för att mäta om fuktskadan har blivit mindre. Ni vet ju att fläkten går dygnet runt här. Det är aldrig tyst i lägenheten.
Ha en jätte härlig måndag och en härlig start på den här nya veckan!

Plats 49!

Egentligen borde jag inte skriva om det här, men jag blev så glad när jag såg idag vart jag ligger på Bloggportalen i Luleå. Imorgon är man väl ute igen, fast dom här listorna stämmer ju aldrig. Den har redan tagit bort en hel del siffror i besökande. För jag litar mer på blogg.se, men vad kan man göra?!



Att vara på plats 49 känns bra, jag är ju alltid näst sist i allt, det är bara se på hundutställningar att jag kommer alltid näst sist med min vovve hihi. Hur som helst tycker jag att det känns bra. Jag blir nämligen glad över småsaker.

Sunday

Då blir man ledig igen och jag kommer vara ledig tills jag ska börja och jobba nästa lördag. Samma tid som den här helgen.

Har varit lite små trött idag. Men jag tror att det hänger ihop från i fredags. Jag har upptäckt att när jag ska stiga upp tidigt på morgonen så får jag problem att somna på kvällen, jag blir som stressad. Jag fattar inte varför jag bli stressad, för jag har ingen anledning att bli det. Jag har ju inte ett hjärnkirug jobb precis hihi. Måste lära mej att inte bli så stressad när jag ska sova.


Godmorgon

Idag blir det också jobb, men sen är jag ledig i fem dagar hihi. Det blir ganska dåligt med inlägg när jag jobbar så konstiga tider. Men imorgon blir det bloggande som vanligt.

Nu ska jag påminna er för sista gången om min tävling. För ni vet att idag är det sista dagen att vara med för imorgon kommer jag presentera vinnaren. Så gå in på den här sidan för att vara med.

Nu ska jag gå och klippa mina tulpaner och så ska dom få nytt vatten. Gör så varannan dag för att dom ska vara fina länge.
Ha en underbar söndag!

Mer film!

Jag har äntligen kommit hem. Det gick bra och jobba, men det märks att vi är i januari. Vi har inte haft så mycket kunder idag. Men då hinner man göra massa annat så tiden går inte så sakta ändå.

Det blir fortsätta och se film ikväll för det finns inte så mycket annat att göra. Vi har nämligen börjat se Arne Dahl filmerna, så nu ska vi se tvåan. Den är som alla andra filmerna som Beck, Wallander och Irene Huss. Men jag gillar dom så det är klart att jag gillar Arne Dahl filmerna också hihi.
Hoppas ni har en jätte bra lördag!

Inte glömma!

Vill passa på att påminna er om min tävling som jag har på bloggen.

Och det är det här som ni vinner från Make Up Store.



Det gäller till den 15 januari 2012.

Gå in på den här sidan för att kunna delta.

Jag saknar dig!

Vilken film jag har sett just nu. Det är nämligen den svenska filmen Jag saknar dig.



Måste säga att jag gillade den verkligen. Jag ger den ♥♥♥♥ av ♥♥♥♥♥.
Sen är den inspelade här upp i norrland, dvs Piteå inte så långt ifrån Luleå.

Så ska ni se en film i helgen, så se den här.

Friday

Äntligen fredag fast man ska jobba hela helgen. Det är ju dessutom den 13, jag har inte haft nån otur och jag kan säga att jag har kört bil sakta och lugnt idag hihi.

Efter jobbet så var jag ut till Djurmagazinet för att köpa hundmat och bajspåsar.



Så nu har vovven så den klarar sej för ett tag.

Ikväll blir det ganska så lugnt, har lånat hem film som vanligt så det blir att se nån idag.
Hoppas att ni har en riktigt bra fredag!

Thursday

Äntligen har man storstädat i köket och vardagsrummet. Ska fortsätta med dom andra rummen senare.
Dessutom blir det jobb imorgon så det känns grymt bra, bara 5 timmars jobb, men det är bättre än inget. Tror att jag har jobbat varje fredag i 5 veckors tid. Men det gör inget för jag ska ändå jobba i helgen.




Avslutar med tulpanerna har slagit ut mer idag.

Sofis Mode och Chic!

Igår fick jag trevliga tidningar i brevlådan.



Så nu blir det att läsa.

Tävling tävling tävling!!!

Då är det dags att köra en januari tävling! Det du kan vinna är det här:



Läppstift Stucke från Make Up Store.
Blush Passionate pink från Make Up Store.

Och hur ska man göra för att kunna vinna det här.

Regler:

Det enda som du behöver göra är bara kommenter i det här inlägget som tex jag är med eller jag vill vinna. Det är det enda. Och att du måste skriva din e-postadress, ingen e-postadress är inte med i tävlingen! Det är bara jag som kommer se din e-postadress det är för att jag ska kunna kontakta dej om du vinner.

Tävlingen gäller till 15 januari kl 00:00.

Jag kommer presentera vinnaren på måndag den 16 januari.

LYCKA TILL!!!

Godmorgon

Inatt har man sovit riktigt bra. Så det här kommer bli en bra dag. Nu ska jag göra allt som jag inte hann med igår. Dvs träna och städa hihi.

Sen ska jag fixa min tävling också, så den borde komma upp här under lunchtiden. Om det inte blir vid lunchtiden så blir det allafall under dagen, för idag ska den komma upp. Ska bli kul.
Ha en jätte härlig torsdag!

Yes it´s true!

Nu har jag bestämt mej att det kommer bli en tävling imorgon! Och det man kan vinna är två sminkprodukter från Make up store. Men jag kommer berätta mer imorgon.
Känns riktigt bra att ha en tävling eftersom det var väl ett år sen sist jag hade eller något sånt hihi.


Julplundring!

Nu när man har dansat ut julen från lägenheten så då får man äta upp dom här polkakäpparna.



För det är ingen idé att spara dom till nästa jul, man får köpa nya istället hihi.

Tävling???

Jag funderar om det är dags att ha årets första tävling på min blogg. Har inte bestämt mej än. Får se hur jag gör, för det handlar om två produkter från Make Up Store.
Nu ska jag fundera hihi.

Tulpaner

Nu har det äntligen kommit tulpaner i vårt hem, tyvärr fick jag inte tag på vita som är min favorit men jag är ändå nöjd med dom lila och röda tulpanerna.




Röda är i vardagsrummet.




Lila tulpaner till köket.



The new black swan?

Jag vet att det här låter sjukt, men vet ni vad jag skulle vilja börja med! Jag vill lära mej och dansa balett hihi. Har hittat en nybörjar kurs för vuxna som börjar nästa vecka och jag är så sugen på att anmäla mej, men jag vågar inte. Jag älskar att dansa, när jag var mindre så dansade jag Hip Hop, och i gymnasiet så hade jag dans som tillvalsämne och då var det jazzdans.

Jag känner att jag saknar verkligen dansen men jag är sugen på balett just nu eller bara nån rolig dans där man inte behöver nån danspartner.
Varför ska jag vara så feg för att börja på en danskurs själv, men jag är mest rädd för att jag skulle vara den som är äldst och att dom kan redan bra balett. För jag har aldrig tagit nån balett steg.



Nu var problemet löst, finns ju ingen nybörjarkurs i balett för vuxna. Då behöver jag inte fundera mer. För på hemsidan står det inget om det. Det var i tidningen jag såg att det skulle finnas nybörjarkurs i balett för vuxna. Jaja, det var väl lite synd på sätt och vis. Fast jag har ju ingen aning heller vart tusan man köper balettskor hihi.

YSL

Yes, jag är ägare till en YSL clutch. Och jag är så super lycklig, för den här har jag varit ute efter.





Tänk att det här paketet innehöll en YSL Clutch.

Jag har köpt den av Engla, så tusen tack! För jag och väskan kommer ha så kul ihop. Gud vad jag älskar väskor hihi.


Godmorgon

Jag känner att jag är lite förvirrad, att det är redan onsdag hihi. Dagarna går verkligen fort, men ändå så tycker jag att det känns som att det var länge sen jag jobbade sist. Gick av mitt pass i söndags, men det var för att man slutar så tidigt så hann jag göra så mycket på söndag. Som nu i helgen slutar jag nio på kvällen och då kommer man inte ha något att göra eftersom det är så sent.

Idag har jag ingen aning vad som kommer hända, men jag hade tänkt starta dagen med ett yogapass så man bli smidig igen haha.
Ha en underbar onsdag!

ACNE SS2012

Det börjar bli dags att avslöja vad som var i ACNE paketet.



Det blev nämligen två tröjor från deras SS2012 kollektion.



Ry Angora ACNE.



Ry Viscose ACNE.

Jag är super nöjd med tröjorna. Fint att ha till vardags och så, sen är dom super sköna också.
Här kommer det lite bättre bilder på tröjorna.



Det är den tröjan som jag har fast i grå.



Och den har jag i svart.


Bilder från mig och ACNE.

Mer plats

Jag har insett att jag har börjat få fullt i garderoben, så nu ska jag och min sambo skaffa lådor som man har under sängen. Så då kan man ha kläder där också, för då kan man göra en sommargarderob och vintergarderob för då kommer det bli fint i garderoberna.
Gillar ordning och reda, hatar när man får leta efter saker. Just nu så har jag kaos i den ena garderoben.




Tuesday

Vad mycket man hinner göra på två timmar, vara ute med vovven passade även på att kasta sopor och sorterade flaskor, kartonger med mera. Slagit på diskmaskinen och så har jag hämtade upp kartonger från källaren och burit ner två st kartonger och då knäckte det till i ryggen, jätte kul så nu har jag fått en låsning.
Men jag har även hunnit duscha så nu sitter jag här och väntar på min mamma ska komma haha.

Min sambo kommer få knäcka till min rygg när han kommer hem för så här vill jag inte ha det, imorgon måste jag börja med min yoga och träna på crosstrainer. Jag tror att jag måste träna min rygg en hel del eftersom jag får så lätt låsningar.

Godmorgon

Vilken härlig dag man har vaknat upp till. Är på så bra humör och livet är underbart hihi. Min mamma och pappa ska komma och hälsa på mej idag och jag tycker att det är super kul.
Så jag och mamma ska göra hemmagjord pizza till lunch, det blir gott.

Det är väl bara börja kicka igång den här dagen, måste gå ner i källaren med två kartonger och hämta upp nya kartonger. Det är för att packa ner julgranen, för just nu står den i vardagsrummet med bara belysning kvar. Jag vill ha ordning på julbelysningen så man måste vara två för att ta ner den.
Ha en jätte härlig tisdag!

Tv tittande!

Ikväll blir det att se på Sveriges mästerkock som har premiär idag, gillar det programmet.
Det är kul att det är en del program som kommer ha säsongspremiär i veckan. Och det börjar även nya serier.

Igår hade en av mina favoritprogram premiär, nämligen Housewife of New Jersey. Snacka om att det kommer vara intriger hihi.

Mer paket!

Vad kan det var i det här paketet då? Hihi




Från ACNE.


Matbilder från i helgen!

Ihelgen har vi ätit så mycket gott, speciellt i lördags. Då kan man undra varför vi åt lyxmat men det är så här, det var då det var en vecka sen det var nyårsafton och två veckor sen det var julafton, så man måste fira hihi.



Försökte härma upplägget så som det var på nyårsafton.

Vi åt nämligen Gåslever, har aldrig ätit det tidigare bara anklever. Men jag måste säga att det smakar mer om man äter gåslever. Det var super gott.



Till förrätten och varmrätten så blev det att dricka Herrljungas cider med smak av ros. Det var också super gott.



Till varmrätt blev det så klart entrecote och pommes med beasås till. Jag vet att vi äter ofta entrecote haha.

Var det i torsdags eller i fredags åt vi det här.



Nöttytterfile med potatisgratäng och tomater som har varit i ugnen. Det är så gott med tomater som har varit i ugnen, sen blir det så fint att lägga upp det också. Kommer helt klart fortsätta med att göra så med tomaterna.

Paket

Idag har jag hämtat ut ett paket, kan nån gissa vad det kan vara för något? Hihi



Ska snart gå och hämta mitt andra paket som kom idag. Det är så kul hihi.

Godmorgon

Vad skönt det var att få sova ut idag. Men jag vaknade ändå vid sju tiden imorse för jag tänkte om dom skulle komma idag och göra färdigt i stora badrummet. För det är så lite som fattas där. Men vi får se om dom dyker upp senare idag eller om dom kommer nån annan dag. Gillar inte att bli så här fast i lägenheten. För jag vill inte lämna den obevakad hihi.
Just för vovven och dom verkar ju inte heller låsa dörren när dom lämnar lägenheten. Så jag litar verkligen inte på dom!!!

Jag har ju varit med om en gång när vi inte hade låst dörren så kom en senil kvinna in i lägenheten när jag fyllde år. Det är ju fan läskigt. För man vill vara trygg i sitt hem. Dörren är alltid låst nu för tiden.

Idag har vi lagomt kallt ute, dvs minus 16 det var länge sen man kände en sån kyla hihi. Så min vovve fick ha sitt fina hundtäcke på sej när vi var ute, men det var skönt att komma in i värmen igen.
Ha en underbar måndag!


Sunday

Då är men ledig igen, dvs fem dagar hihi. Men det känns grymt skönt att imorgon blir det att sova ut, men jag är ändå lite orolig att dom kanske kommer imorgon och göra klart i stora badrummet. Hatar när man inte vet när dom ska dyka upp. För jag har inte lust att ligga i sängen om dom plingar på dörren.

När jag kom hem från jobbet så började jag ta bort lite julsaker, så nu har jag bara julgranen kvar. Så imorgon blir det att ta bort den.
Hoppas att ni har en underbar söndag!

Yee

Vilken lördagsmys vi har. Vi håller på än med att laga middagen, har just ätit förrätten.
Har även druckit en sån här.




Energi dryck för kvinnor. Blev iallafall piggare men det kan även ha med att göra att jag har sovit en timme innan vi skulle börja laga mat. Man behöver verkligen powernap då och då.


Saturday

Nu har jag äntligen kommit hem och satt mej i soffan och är helt vindögd. När jag hade slutat jobbet så åkte jag och hämta upp min sambo för vi var tvungen att åka och storhandla. Vi var knappast ensam på ica maxi, det verkar som att det är många som är och handlar mat på lördagar.

Just nu är jag så trött så jag vet inte ens vad jag säger för något. Jag funderar på om jag ska ta och vila några minuter för just nu så har jag inte kul. Vill inte vara så här trött. Ibland undrar jag om jag skulle passa bättre till att jobba nätter. Nu ska jag inte klaga något mer hihi.
Ha en super härlig lördag!

Friday

Hjälp det känns som att det skulle vara lördag idag, men det är det ju inte hihi. Har jobbat idag och det känns verkligen bra för man får bättre betalt en sån här dag och det gillar jag. Jobbar imorgon och söndag också, men bara öppningar och det gillar jag med. Mycket skönt att komma hem två istället för nio på kvällen. Som nästa helg när jag jobbar så slutar jag först nio på kvällen.

Vilket väder vi har, det var verkligen inte kul att köra bil så jag är glad att vi kommer vara hemma hela dagen lång. Bara mysa.
Ha en jätte härlig helg och fredag!

Torsdag

Idag blir det middag och se på hockey hos min brorsa och hans familj. Det är en derbymatch, så det kan väl vara intressant. Fast jag är ju inte så där jätte intresserad av att se på hockey, men man får istället umgås hihi. Har inte riktigt hängt med vad som har hänt i hockeyn. Men jag tror att det går riktigt bra för Luleå.

Nu har vi iallafall fått in en fläkt i lilltoan, så det lever om en hel del. Tänkt att det kommer man få höra i en hel månad dygnet runt. Det är ju inte så mycket man kan göra åt det, bara gilla läget.

Godmorgon

Det blev att jag steg upp tidigt idag också, för jag har ingen aning när dom ska komma och kakla stora badrummet. För jag har inte lust att ligga i sängen när dom kommer.

Igår var jag verkligen trött somnade redan klockan sju på kvällen och vaknade sen klockan 10 och då var jag vaken till tolv för att sen somna om igen. Men idag känner jag mej pass så pigg så det är bra, men jag har huvudvärk.

Dagen blir verkligen lång när man stiger upp tidigt, men min sambo slutar tidigt idag så det är kul.
Ha en jätte bra torsdag!

WC

Mer bilder från wc.




Det ljus gråa ni ser är blött. Så det är vår fuktskada. Sen var det även på golvet.



Jag är så glad att det kommer bli helt nytt där. Så man kan säga att vår lägenhet är mest renoverad utav alla andra här på området. Men den här toan kommer inte bli klar på ett bra tag, för vi ska få in fläktar imorgon, så det kanske tar en månad innan allt är torrt. Sen ska det fixas också, måla med mera.

Gammalt ska bli nytt!

Jag har så lite att göra eftersom det springer folk hela tiden i lägenheten. Och nu klockan 14 ska dom komma och städa här. Ska bli skönt att bli av med allt byggdamm.

Nu ser vår lillwc ut så här:




Ska bli skönt att få helt nytt i den lilla gästtoan. Har redan fått igenom mitt önskemål om svart/grå golv och vita väggar, så det blir riktigt bra sen när allt är klart.



Bye bye med svarta smutsfläckar på väggarna.




Nowhere Clutch väskan!

Jag har blivit en väska rikare dagen före Nyårsafton.



Den snygga Nowhere clutch. Jag är super nöjd över den och hade den på nyårsafton.

Bort med fukten!

Så där då har dom gjort klart hållet i vårt badrum. Så nu är det bara vänta på Anticimex och se vad dom säger, jag hoppas verkligen att dom inte behöver göra större hål. För det är nog mycket byggdamm så som det är just nu.



Annars blir det att ta bort hela pelaren = ännu mer jobb och byggdamm och det tar tid innan allt blir klart.

Godmorgon

Har varit vaken sen klockan sju imorse, eftersom dom skulle komma redan halv åtta på morgonen för att börja riva lite av badrummet.
Så jag kan säga att jag är super trött. Det lever om en hel del och det kommer inte bli kul att städa upp efter dom.

Jag är verkligen inte glad att vi har mögel och fuktskador i vårt badrum, alltså vilken skit. För nu lever vi i kaos igen, tvättmaskinen är ute i hallen, snyggt va!?

Men det har blivit så här för det är säkert fuskbyggt uppe på taket, eftersom det kommer in vatten.
Har skickat ett fint mail till områdschefen hihi. Gillar inte att kriga ska bli intressant och se vad jag får för svar.
Ha nu en underbar dag!

Cape East

Nu är det även bokat och klart att vi ska till Cape East den 27 januari i Haparanda. Det kommer verkligen bli super trevligt, ser att man får låna badrock och så får man spa produkter, inte dåligt. Det blir även god middag, för det ingår två rätters det vi har bokat.

Så jag längtar verkligen till slutet av januari.



Bild från Cape East.

Jag skriver ändå godmorgon som rubrik!

Jag förstår inte hur man kan vara så trött fortfarande. Steg upp vid halv elva tiden, men det kändes som att jag skulle ha kunnat sova mer. Men jag steg upp och läste ut min bok. Älskar att läsa böcker och ska äntligen börja och läsa en ny bok.

Idag händer det verkligen inget, ska bara sitta hemma och läsa böcker hihi. Imorgon måste jag stiga upp tidigt för då ska dom komma och fixa vår badrum och samt gästtoan. Jag undrar hur lång tid det kommer ta och göra. För det känns verkligen inte kul att ha folk som springer runt i lägenheten.
Hoppas ni har en bra tisdag!

Mitt år 2011 del 2

Juli

Vi var ut mycket och åt på restauranger den här månaden.




Storforsen.




Bistro Norrland.

Augusti

Säger bara Mitt kök Sverige resan. Vilken upplevelse och mat, kommer aldrig glömma det i första taget.





Kräftskiva.

September

Jag fyller 30år.




Presenter.

Oktober



Går på en hockey match.



Skumpa.

November

Har middagar, köper vita julgranen med mera.




December





Sammanfattning kan man säga att jag hade ett bra år, fast det hände tråkiga saker också. Men det är väl så livet är.
Jag hoppas på att 2012 kommer vara ett bra år och att det kommer hända mycket roliga saker, men som sagt har jag redan inplanerat lite saker som händer i slutet av januari och början på mars som kommer bli super kul.


Mitt år 2011 Del 1

Det börjar bli dags att göra en årsresume. Börjar med januari till juni.

Januari

Handlade mest om att vi höll på packa ner vårt hem i flyttkartonger.




Februari

Vi flyttade in i vår lägenhet.




Började även tänk mycket på inredning, för vi var tvungen köpa en del saker.



Mars

Då höll vi som mest på med att inreda vårt hem. För det tog ett tag att få tag på alla saker och så.





Jag börjar älska clutch vöskor.
Det var även många kalas i mars månad.

April

Hade en jätte härlig påsk, för vi hade så varmt väder då.



Tände mysiga rislampor eller vad dom nu heter på påsken.



Åt även årets första jordgubbar.

Maj

Vi var på min morfars begravning.




Sett en vacker solnedgång.



Blommor som växer vilt på gräsmattan hos min mormor.

Juni

Vi åker alltid till fjällen vid den här tiden. Är en av mina favorit platser på jorden.






Min nyårsafton 2011

Vi var hos våra vänner och firade nyårsafton, sammanlagt var vi nio personer.



Nyårsbordet.



Menyn.

Vi åt likadan mat som förra nyårsafton. Men jag älskar anklever är så gott som förrätt, sen oxfilé Wellington mums.



Det vi drack till förrätt och varmrätt.



Så en bild på mej.

Jag hade en riktigt bra nyårsafton och jag hade super roligt. Maten var lika god som alltid och vi drack mycket goda drycker. Men nu är jag nog less på skumpa för ett tag framöver hihi.

Monday

Vilken härlig dag jag har haft idag, har varit hos mina föräldrar hela dagen. Jag gillar verkligen att vara hos dom, just för att man kan bara vara hihi. Sen så är det så skönt att man inte har haft nån måsten idag. Men imorgon blir det att städa och köra nån maskin. Får se om det kommer komma nå folk i veckan för att fixa vår fuktskada. Så därför vill jag passa på att tvätta så mycket som möjligt eftersom vi måste sen koppla bort tvättmaskinen när dom ska riva upp badrummet.

 

Godmorgon

Vad härligt att det är redan den andra januari hihi. Idag blir det inte att göra så mycket för det är jätte dåligt väder. Men jag är glad att jag är ledig idag.

Men idag så måste vi boka vår resa till Cape East. Ska bli så härligt att få bo på hotell och bara mysa. Så blir det att bada en hel del.

Sen har vi boka in en till resa som blir första mars. Den resan är också i Sverige, vi ska nämligen till Uppsala så det blir super kul, vi ska bo hos mina vänner.
Ha en jätte bra dag!

Min julafton 2011!

Det börjar bli dags för mej att skriva om min julafton. Vi firade hos mina föräldrar.



Fina julbordet.

Det fanns så mycket gott på julbordet så man blev riktigt mätt.



En del av julklapparna.

Tillsammans fick jag och min sambo två helgpåsar från Hemmagastronomi, så då blir det att laga mat.
Sen fick vi pengar, presentkort på restaurangen Österns pärla.
Jag själv har fått pengar, presentkort på LYX och godis. Är super nöjd med alla julklappar som vi har fått. Man får alltid så fina julklappar.


Hej 2012!

Ja, då har det nya året börjat. Känns bra förutom att jag har fått blåmärken. Men vad är en nyårsafton utan blåmärken hihi.

Annars så är det jätte bra med mej, har tagit nån bild från nyårsafton får visa senare idag. Nu blir det att fortsätta och glo på tv och dricka isvatten.

RSS 2.0